czarna167 02.11.05, 23:36 hej Czy w czasie ciazy mozna miec kolczyka w brzuszku czy to moze zaszkodzic dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenka69 Re: kolczyk a ciaza? 03.11.05, 07:48 Słuchaj, normalne ze jak brzuch zaczyna rosnąć i jest duzy to niewygodnie jest miec kolczyka i tylko ze względów "wygodnictwa" nalezy go sciągnąć. To tak jak ja miałabym sie pytac czy moge miec tatuaż wokół pępka i czy moje dziecko nie urodzi sie potem z "tribalem" na czole Odpowiedz Link Zgłoś
ivi82 Re: kolczyk a ciaza? 03.11.05, 17:21 A ja wlasnie sie dowiadywalam, bo sama mam kolczyk w pepku i podobno lepiej zostawic kolczyk nawet do konca 8 miesiaca, bo jak sie go wczesniej wyciagnie, to dziurka moze sie bardzo rosciagnac. Niewiem dlaczego tak , ale tak mi poradzila pani, ktora zajmuje sie kolczykowaniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikiii Re: kolczyk a ciaza? 04.11.05, 20:35 zaszkodzic to nie zaszkodzisz tyle ze bedzie Ci niewygodnie. ewentualnie na okres ciazy mozna kupic specjalne kolczyki: search.ebay.co.uk//search/search.dll?from=R40&satitle=pregnancy+piercings Odpowiedz Link Zgłoś