Dodaj do ulubionych

mam pytanie do was

08.11.05, 09:20
Hej dziewczyny mam do was pytanko.Napiszcie może w jakim czasie robiłyście
testy...Nadal bolą mnie jajniki,biegam pisiusmilechoć czasem nic nie piję,piersi
nic choć zawsze przed @ tak było.Gdy robiłam test to był mój 40 dzień cyklu.
A dziś jest 47 bez @ i zazwyczaj nie miałam dłuższego cyklu niż 34.
Czy jest to możliwe żeby test nie wykrył ciąży gdyby była w tym dniu? Dodam
że
robiłam "pre-test" a jaki wy dziewczyny miałyście?jaki jest najlepszy? Prosze
napiszcie coś...Pozdrowionka dla wszystkichsmile
Obserwuj wątek
    • tycja78 Re: mam pytanie do was 08.11.05, 09:27
      Woilu, mozliwe i dlatego proponuje kupić jeszcze jeden testsmile)) no i powodzonka! pochwal sie nam proszesmile)))))))) i wyślij fluidki!
      MOja kolezanka zrobiła test i wyszło, ze nie jest... a potem sie okazało ze tak.
      • wiolka841 Re: mam pytanie do was 08.11.05, 09:42
        Ale tak się boję, że nic z tego nie będziesad(
        Specjalnie dla tych które chcą mieć dzidziusia wysyłam fluidki dla zarażeniasmile
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        robiła, test dużo po spodziewanej @ ale już sama nie wiem a napewno sie odezwę
        gdy coś będę więcej wiedziała. Jak narazie to towarzyszy mi ból jajników a
        tempka mierzona dziś o 9 :00 to 37,2. No ale narazie trzeba jeszcze poczekać.
        Życzę wszystkim powodzeniasmile))
      • wiolka841 Re: mam pytanie do was 08.11.05, 09:44
        Jeszcze jedno tycjo po w których dniach cyklu robiła te testy?
        • kgaw Re: mam pytanie do was 08.11.05, 10:44
          Witam. jestem obecnie w 10 tygodniu ciąży. Pierwszy tes robiłam w 40 dniu cyklu
          (zwykle miesiączkowałam co 32-34 dni) i był on negatywny. Po paru dniach
          zniecierpliwiona brakiem oznak okresu postanowiłam kupić innej firmy test
          ciążowy. No za drugim razem okazało się że będę miała dzidziusia. Tobie radzę
          zrobić podobnie, czyli poczekać jeszcze parę dni i kupić tym razem innej firmy
          test ciążowy. Powodzenia
          • wiolka841 Re: mam pytanie do was 08.11.05, 11:05
            Do KgawA:A możesz mi napisać jakiej firmy miałaś? Mój to był "pre-test" ale
            wiem że istnieje taka możliwość że niektóre testy są wadliwe...Ale mnie
            pocieszyłaś za co baaaardzo dziękujęsmile))))i bardzo się cieszę, że w ogóle
            istnieje taka możliwość podzielenia się doświadczeniami z kimś innym.A tak w
            ogóle to miałaś jakieś dolegliwości. Mnie bolą jajniki do dziś a tempka dziś o
            9 rano wyniosła 37,2 ale nie wiem czy to coś znaczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka