pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 17.02.06, 14:33 Witam.Bardzo Ci Dominiko gratuluję.Może bocian wskoczy na nasze forum i podrzyci pare fasolek.Ja wczoraj byłam na konsultacji chirurcicznej i na usunięcie woreczka idę dopiero 15 marca czyli moje oczekiwania marcowo kwietniowo już nie są aktualne.Muszę czekać jeszcze do maja chuba że i do mnie bociek kogoś podrzuci,ponieważ wszystko jest możliwe.W tej syt. na zabieg pójdę dopiero za rok. Pozdrawiam Was miłe kobietki. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :)do pecia3 17.02.06, 15:17 Hmm pecia3 czyli wpisac na liste ze starania zaczniesz od maja?? Buziak Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :)do pecia3 19.02.06, 11:55 Chyba tak dziś przyszła@więc zabieg jest aktualny-trudno.Zaczynam od maja i mam nadzieje że za 1ym razem się uda tak jak to było za pierwszym razem tzn. za pierwsza ciążą.Kordula obyś ujżała 2 krechy na teściku i oczywiście daj nam znać. Pozdrawiam Wszystkie folikóweczki Odpowiedz Link Zgłoś
klasyk Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 17.02.06, 23:31 Juz uzupelniam braki to pierwsze starania o pierwsze dzidzi, jestem z warszawy, chwilowo w mediolanie, 24 lata; dominiko serdeczne gratulacje, trzymaj sie cieplutko i dbaj o siebie i bobo oby nas wszystkie w najblizszym czasie ten szczesliwy bociek odwiedzil; pozdrawiam was dziweczyny iga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 nasza lista 18.02.06, 08:57 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku klasyk - Warszawa - starania od lutego No tylko jeszcze podaj imię i bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: nasza lista 18.02.06, 09:04 i mamy upragnioną sobotę! hurra! u mnie bez zmian. za godzinkę jade na zakupowe szaleństwo! )) oczywiście teścik tez kupię, chociaz częściej mysle, że to zniamy hormonalne niż ciąża, tym bardziej, że na forum czytałam o dziewczynie, która po cileście nie miała 3 miesiące @ i musiała iśc na wywołanie. ale co tam, co będzie to będzie! miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do kordula3 18.02.06, 10:17 Dorotko daj znac jaki wynik testu zycze Ci jak najlepiej i Wszystkim folikowka rowniez Udanych zakupów! Foliczek w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
asiak21 hej hej ;)))))) 19.02.06, 14:54 Witam serdecznie! Przyjmiecie mnie do swojego grona? Mam na imię Asia, niestety już z trzydziestka na karku, mieszkam w Gdańsku i mam córeczkę urodzoną 1.04.2003r. Ze względu na swoją pracę (a właściwie ze wzgledu na kończąca się za kila miesięcy umowę) starania o dzidzię rozpoczynam na przełomie maja i czerwca. Przygotowuję się na razie w myślach ))) Co muszę zrobić przed: - od jutra zaczynam łykać kwas foliowy - zakończyć łykanie żelaza - zostało mi półtora opakowania (mam anemię) - przydałyby się jakieś witaminki - zaszczepić się przeciwko śwince ( nie wiem, co jeszcze córka z tego złobka przyniesie) - wyleczyć zęby - wizyta u gina (poprzedzająca starania) - badanie krwi, moczu itp Ech, to chyba wszystko... trzymajcie się dzielnie. pa Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: hej hej ;)))))) 19.02.06, 15:20 Hej Dziewczyny!Ale miło tu u WasDużo Was, ale może i ja mogę dołączyć do tak sympatycznego grona? Mieszkam tymczasowo w Warszawie. Niedawno skończyłam 30stkę i mam wspaniałego męża (2,5 roku po ślubie). Folik łykam (z przerwamiod ok. 1,5 roku. O dzidzię usilnie staramy się od roku (teraz 13 cykl), ale na razie nic. Niestety zaczynam się martwićAle z Wami jest mi raźniej, bo widzę, że nie ja jedna mam takie problemy. Martwię się, bo wcześniej (jeszcze przed ślubem) wymarzyliśmy sobie 3dzieci (wymyśliliśmy imionka), nie sądziliśmy jednak,że to nie będzie takie proste. Podjęliśmy starania - i ciągle 0!A nie jestem już taka młoda (mężulo młodszy o 3 lata). Ale jeszcze nie tracę wiary i nadziei. Choć przyznam Wam szczerze - zaczynam godzić się z myślą o adopcji.Pozdrawiam i 3mam kciuki, by u Was było łatwiej i szybciej niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam asiak21 i mycha.76 !!! :) 19.02.06, 17:24 Czesc jasne ze Was przyjmiemy z mila chęcia Zaraz nawet wpisze Was na nasza liste Folikowek Zycze powodzenia w staraniach ! Pozdrawiam P.S. mycha.76 napisz jak masz na imie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Witam asiak21 i mycha.76 !!! :) 19.02.06, 21:23 Dzięki za przyjęcie do miłego towarzystwa A moje imię to Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re: nasza lista 19.02.06, 17:24 Witajcie dziewczyny Z przyczyn technicznych musialam zmienic nicka z 'klasyk' na 'sagula'. 'misia9944' podalam imie wczesniej: iga , mam nadzieje ze moje zmiany nie spowoduja zadnych utrudnien w lisie Widze ze grono sie powieksza, bardzo sie ciesze. Pozdrawiam wszystkich Iga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Folikóweczki :P 19.02.06, 17:30 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku klasyk - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec córka 1.04.2003r mycha.76 - Warszawa - starania trwaja Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Folikóweczki :P mała zmiana 19.02.06, 17:33 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec córka 1.04.2003r mycha.76 - Warszawa - starania trwaja Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Dominiki (demika) 19.02.06, 17:53 No to chyba najwyzszy czas Dominiko zeby napisac na liscie zamiast "poczatek staran styczen" - ciąża ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 po testowaniu :) 19.02.06, 19:57 kochane! i chyba jednak moje starania zostały o miesiąc przesunięte )) dziś zrobiłam teścik i wyszły dwie kreski!!! )) jak sie cieszę!!! co prawda ta druga to taka blada, ale jest! @ póki co nie ma. też dobrze! jak nic się nie zmieni pod koniec tygodnia powtarzam test i wtedy będe miała 100% pewność. nie myslałam, że bocian tak wcześnie do mnie zawita, ale już go wygoniłam w wasze strony )))) i duuuuuuużo fluidków dla was przesyłam *~~~~~~~~~~ oczywiście, mam nadzieję, że nie wywalicie mnie z tego wątku, bo folikówką zostaję nadal i będę tu cały czas zaglądać i pisać. pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: po testowaniu :) 19.02.06, 21:24 Dorota Gratulujeno widze ze w koncu bocian zawitał do Nas Folikówek Dużo szczescia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: po testowaniu :) 20.02.06, 09:07 no pieknie!! nie było mnie przez weekend a tu bocian nas odwiedził!! Kordula gratulacje!!! bardzo się cieszę dawaj nam tego bociana... nałogowe pożeraczki foliku Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 19.02.06, 20:19 Proszę i mnie dopisać do tej listy - na foliku od 3 miesięcy, drugi cykl starań pozdrawiam Ania (w-wa) ps. sukcesów dla wszystkich starających się.... Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: do misia9944 19.02.06, 20:34 Wstrzymaj się jeszcze z tym wpisywaniem.Test co prawda wyszedł pozytywny ale wolę poczekać na potwierdzenie lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Kordula3-gratulację 19.02.06, 20:36 Gratuluję dwóch kreseczekA tym,że druga blada to się nie przejmujWażne,że jest A więc jest nas dwie Panie!Czekamy teraz na Was) Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Kordula3-gratulację 19.02.06, 21:21 Dziewczyny!Kordula i Demika! Wielkie Gratulacje!Bardzo się cieszę Waszym szczęściem. Jak szybciutko folik zadziałał.Ja też tak chcę - iść w Wasze ślady! Gdy czytam, że komuś się udaje, to od razu stępuje we mnie nadzieja, że to jednak jest możliwe i że się udaje. 3majcie się cieplutko, szczęśliwe mamuśki! Niech dzieciaczki zdrowo się rozwijają. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 No kolejna "nowa" Folikówka :) 19.02.06, 21:31 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec córka 1.04.2003r mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 BOCIAN 19.02.06, 22:22 Kordulcio, kochanie, gratuluję! Starsznie sie cieszę! Tylko proszę potrzymajcie dla mnie jeszcze tego bociana, co? Bo w tym tygodniu sie u mnie wyjaśni. Nie schizuję, jestem wyjątkowo spokojna, ale powiem Wam, że jeszcze nidy nie bolały mnie tak pioersi tak jak teraz. Ale nie chce zapeszać. Do juterka. Aha - folik łyknięty (z nowego opakowania!) PS Dogorywam po 2 słuzbowych rautach. Wszystko sie udało, tylko bardzo dużo stałam i strasznie mnie stopy bolą. Tak wiec od dziś - szpilki - mój wróg. Dobranoc, lecę do łózia. G. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: BOCIAN Do grety 19.02.06, 22:32 Hej GretaOby to był dobry tydzień dla Ciebie i oby rzeczywiście wszystko dię wyjaśniło na + i na II (2 kreseczki). Powodzenia! Ja dziś mam 27 d.c.i też liczę, że w tym tygodniu, to w końcu będzie TO (po roku bezowocnych starań). Tak się nakręcam aż spać mi się nie chce, a przecież jutro rano idę do pracy. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: BOCIAN Do grety 20.02.06, 08:36 mocno, mocno trzymam kciuki za was!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: BOCIAN Do grety 20.02.06, 10:44 hihihi chwilke mnie nie bylo, a tu widze zrobila sie atmosfera nerwowego oczekiwania DD hmmm coz... tym, ktore oczekuja na wyjasnienie zycze pomyslnych wiadomosci, oczekujacym - wspanialych 9 miesiecy (czy ile tam zostalo) Wszystkim pozostalym i sobie zebysmy szybko doczekaly tych chwil nerwowego ... wyjmowania testu z pudel Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: BOCIAN Do grety 20.02.06, 10:55 taaaaaaaaaa oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam test.... (((( nie z rannego moczu, wiec moze jest jeszcze nadzieja; tym bardziej, ze to 24dc wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Człowiek stary, a głupi........... folik - obecny Odpowiedz Link Zgłoś
axela hmmmm latwo powiedziec... 20.02.06, 11:02 nie szalej, nie mysl, nie nastawiaj sie.... NIEWYKONALNE!! Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 gretko... 20.02.06, 11:45 kochana, poczekaj jeszcze. ja zrobiłam test w 32dc i wyszła mi bladziocha, ale już żyję wielką nadzieją... teścik oczywiście powtórzę za kilka dni - dla pewności! trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 11:48 Kochane, Przede wszystkim gratuluję serdecznie dwóch kreseczek! Trzymam kciuki za dalsze powodzenie! U mnie folik łykany systematycznie, a codziennie zasypiam z marzeniami o wrześniu i kupowaniu teściku w aptece, no i rzecz jasna, o kreseczkach... Nie wiem jak ja tyle czasu wytrzymam Pozdrawiam cieplutko z Wrocławia wszystkie folikówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 14:25 Wiem, wiem schiza na maxa, ale musze Wam powiedzieć, ze właśnie popatrzyłam na swój test (po około 3 godzinach) i... jest bardzo blada kreska!!!!!! Na razie sie boję cieszyc, bo jest duuużo za wcześnie, test po kilku godzinach etc. Ale musiałam sie z Wami tym podzielić... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 14:47 Grata biedulko - nie denerwuj sie tak, niby łatwo mówić, ale sama tak mam nie denerwujmy się obie! a co do testow i pojawien kresek po dluzszym czasie... niestey naczytalam sie, ze test i to co pokaze jest wazne do wskazanego na tescie czasu nadzieja w tym, ze robilas go za wczesnie i tego ci zycze zeby pozniejszy pokazal II !! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 15:02 gretko, moja krecha na teście też jakby ciemniejsza, chociaż dalej blada - i to juz też schiza... umówmy się, że robimy test w piątek, ok? i trzymaj się, kochana i nie schizuj chociaż ja sama schizuję )) Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 15:29 Dziewczyny moje gratulacje!!!! Wiem, ze boicie sie o wasze blade kreseczki i juz sama nie wiem co lepsze bo ja musze poczekac do przyszlego tygodnia i bedzie albo @ albo robie test. Bardzo bym chciala zeby byl jednak test ale niestety nie czuje nic co wskazywaloby na ciaze, zadnych bolacych piersi tylko czasem brzuszek poczuje. Tez schizuje jak wy ale co poczac takie juz jestesmy niecierpliwe kobietki. Trzymam kciuki za wasze ponowne tesciki i pozdrawiam. Folik bedzie w brzuszku za godzinke Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 15:17 Greta a ktory to dzien po owu?? przesylam link kedy mozna najwczesniej testowac moze zrob test z krwi?? tzrymam kciuki!!! link www.eltern.de/schwangerschaft_geburt/schwanger_werden/fruchtbarkeitskalender.html Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 15:41 Przede wzystki baaardzo dziękuję Wam nie tylko za wsparcie, ale przede wszystkim za cierpliwość do mojego przynudzania. KORDULA - kochana, mozemy do piątku poczekac, ale wiesz, ja z samego rano słuzbowo wyjeżdżam i nie bede miała dostępu do netu. Wiec moze do czwartku, albo ... od poniedziałku (ja - bo TY już na 100% praktycznie wiesz, ze jest Was dwoje) MONJAN - nie jestem pewna który to dzień cyklu, bo tempki nie mierzę, a śluzu jak zwykle - tyle co kot napłakał... Wiec nie dało się wyczytać. Ale z tego co ja podejrzewam to +/- 10-12.02 było owu. Dzięki za linka. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re:G R A T U L A C J E !!! - Demika i Kordula- 20.02.06, 15:54 oo to mysle ze sa szanse ze jednak jest!!! trzymam kciuki! idz zrob test z krwi!!!bedziesz wiedziala-bo wg linka juz mozesz nie Ty to masz prace-najpier rauty potem wyjazdy ech... a ja siedze za biurkiem... tylko mysl o urlopie trzyma mnie przy zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 przed- ciążowe przynudzania 20.02.06, 16:29 Eh, daj spokój! Z przyjemnością się zamienię, bo to jeżdżenie już mi bokiem dawno wyszło. A z testem krwi, to chyba jednak jeszcze chwilkę poczekam... <że niby taka cierpliwa jeste , hihi> Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: przed- ciążowe przynudzania 20.02.06, 16:49 CZESC DZIEWCZYNKI TEZ POSTANOWILAM SIE DO WAS DOLACZYC ODEZWE SIE POZNIEJ PA Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Wtorek 21.02.06, 06:46 Folik łyknięty, kurcze cos mi sie te dni dłuża! Tak bardzo chcialabym juz koniec kwietnia ! Lećcie dni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Wtorek 21.02.06, 08:50 Dzień dobry, folik - obecny schiza - obecna ból piersi - obecny ból brzucha - obecny No! to jesteśmy wszyscy! Miłego dnia pracy Rodacy! Grecia. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Wtorek 21.02.06, 09:06 Witam Folik łyknięty Oczywiście odkąd wiem,że jestem w ciąży mam jej wszystkie objawy Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Wtorek 21.02.06, 09:37 ja tez dzień dobry folik-był praca-jest ochota do niej-brak a za to chęć na urlop duuuża ale juz mam slczne stopki po wczorajszym pedikuirze, z czerwonymi paznokciami, gładkie nóżki i piękne rzęsy moge jechać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiola1234 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 21.02.06, 09:18 Przyłączam się Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 21.02.06, 10:44 witajcie wtorkowo praca - tak schiza - tak ochota do pracy - brak zmęczenie - tak, ale to pewnie spowodowane ciągłym budzieniem się w nocy i lataniem do kibelka, czy czasem @ nie ma - objaw schizy ale nie ma @! folik będzie wieczorkiem miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Wiola i Magda 21.02.06, 14:13 Witam nowe osóbki: wiola1234, magdaomar Napiszcie od kiedy zaczynacie starania itd Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 21.02.06, 13:53 Kordulko i Dermiko bardzo serdecznie Wam gratuluję.Oby powtórka testu była z wynikiem II dużych grubych i ciemnych kreseczek.Dbajcie o siebie i pamiętajcie o foliku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 wpis kolejnych Folikówek 21.02.06, 14:18 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec córka 1.04.2003r mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań magdaomar - wiola1234 - Odpowiedz Link Zgłoś
monjan środa 22.02.06, 08:55 oo dzis jestem pierwsza!! hej dziewczyny! jak samopoczucie?? folik był ochota do pracy-brak na szczęście wyprasowałam pierwszą turę rzecy na wyjazd wczoraj, zostało mi mniej byle do weekendu!!byle do wiosny!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 22.02.06, 10:12 Cześć dziewczyny! po pierwsze - Kordula i Demika - gratulacje! uważajcie na siebie i trzymajcie się cieplutko! a ja melduję: folik - był, seksik - był, ból jajników - był (mam nadzieję że owulacyjny, bo 13 dc), ból głowy - obecny niestety, ochota do pracy - mniej niż zero, o o o o .... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 22.02.06, 10:29 Witam.Ja dzień zaczełamod wizyty u lekarza z moja córcią.Chyba gdzieś ja zawiało i ma zapalenie narządów tj. pipcia ją swędzi i piecze przy siusianiu. Ogólnie samopoczucie ok. Folik łyknięty. @ końcóweczka. Humorek 8/10. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 środa 22.02.06, 11:21 folik - w brzuchu Humor - -120 JESTEM GRUBA! WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: środa 22.02.06, 11:39 greta co ty opowiadasz! a może ci się już z powodu ciąży przytyło )) oby!!! zreszta kto nie jest gruby? ja też cały czas marudzę mojemu mężowi, że jestem gruba, a on już nie może tego słuchać. kochana, to kiedy testujesz? ja juz kupiłam teścik i czekam chyba jednak do piątku. i cały czas mysle o tobie! kochana - zmień humorek na +10! przsyłam ci optymistyczne fluidki ~~~~~~~ pozdrówka dla wszystkich! ps. jak ja zadroszczę tego urlopu w słonecznym egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: środa 22.02.06, 12:07 ee tam... wode zbierasz i tyle przejdzie Ci...no chyba zę to ciążowe krągłościoby!! jeszcze nic straconego! ale...ja tez jestm gruba...załamka...wyciągnełam swoje ciuchy letnie, na wyjazd i jakieś takie za ciasne...opiete...kurcze te zimowe zapasy są większe niż myślałam!! nie podoba mi sie to! bede musial ostro "ppracowac" nad tym w Egipcie! dzieki Dorotkabede o Was myslała ciepło codziennie łykając folik-oczywiście jedzie ze mna! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: środa 22.02.06, 12:12 ojojojoj monjan dołączam do tych zazdroszcących ci wyjazdU baw się dobrze-wupocznij naopalaj sie jak tylko sie da trzymam kciuki za udany (we wszystkich dziedzinach ) urlopek !! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: środa 22.02.06, 13:23 dzieki kochana! będe o was myslala ciepło i oczywiscie pracowala(z męzem) w pocie czola nad potomstwem folik jedziem ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: środa 22.02.06, 16:59 To ja - chmura gradowa.... Macie rację - nie jestem gruba - jestem tłusta!!!!!!!!!!!!! I w dodatku nie mam sie w co ubrać na dzisiejszy bankiet słuzbowy. Czy ja mogę mieć jakieś życie prywatne, czy firma zabierze mi juz wszystkie z 24 godzin!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrr I nawet nie mam czasu pójść sobie coś kupić! (((((((( Kordula - zakupiłam test i póbuję jutro. Ja wyjdzie negtiv, to w pon lece na bete (o ile mnie @ wcześniej nie dopadnie). Ale dziś zaliczyłam pierwszy "rzyg" przedpołudniowy, więc sama nie wiem co mo jest. A wzęćie mam permanetne. Monjan - ja też chce słońca!!!!!!! Ucałuj ode mnie Sfinxa, Pozdrów Dolinę królów i swiatynie Hatsepszut (czy jakoś tak się pisze). Oczywiście pomachaj Kolosom Mnemona ode mnie! Ja też chcę do Egiptuuuuuuu Opal sie za nas i bzykajcie sie z mężusiem ile wlezie!! Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: środa 22.02.06, 19:15 greta to jakis mega wątek kochana jak wy sie tu odnajdujecie, no i o tym rzygu u nas na staraniach nie pisalas a to przecież cenne info biedna sluzbowego bankieciku to ci abslolutnie nie zazdroszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: środa 22.02.06, 21:36 Witajcie kobietki, musze się pochwalić: JESTEM W CIĄŻY!!!! wczoraj widziałam fasoleczkę na USG!! niestety jestem chora, mam zapalenie gardła i musze się leczyć bez antybiotyków, ale wszystko dla dzieciatka...Jesteśmy tacy szcześliwi!!! Wykorzystałam bociana i teraz przesyłam go dalej ) Łapcie go po drodze.. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Gratuluje mjodzik78 23.02.06, 06:48 Daj znac jak mam napisac na liscie "ciąża" Dbajcie o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: środa 22.02.06, 21:38 W imieniu wszystkich folikówek witamy serdecznie Anais zaprosiłam do nas z forum "dla stajacych się". Napisz ciut o sobie - od kiedy sie starsz, czy masz juz dzieci i skąd jestes, a Matka Złożycielka i jej dobre elfy uzupełnią listę. Anais - u nas luty szczęśliwy - 2 mamusie - Demika i Kordula! Więc zostań z nami! A na bankiecie nudo - opędzlowałam talerz sushi, tiramisu + kilka truskawek - mniam, mniam. To jedyny pożytek z takich imprezek - pyszne żarło! no! to sie wydało dlaczego JESTEM TŁUSTA! Ale juz i lepiej na serduchu, ale oczy mi sie kleją, spadam do łózia. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: środa 22.02.06, 23:12 wiec melduje o sobie ( a za zaproszenie dziekuję kobietki) wiem 29 lat jestem nikczemnego 162cm wzrostu, ni to duzo ni malo dzieci nie mam z tego co wiem tlumaczem francuskiego jestem i tłusta greto kocham gotowac i jesc..aPONAD wszystko kocham sushi..a najbardziej to w Tomo na Kruczej znaczy jestem z wawy rzec jasna greto tlusta nie jestem bo mam problematyczną watrobe i ta nie pozwala mi na wzzelkie fanaberie choc jem za 6sciu zwlaszcza w tym miesiacu no wlasnie...czemu?)))) nie znoszę: dwulicowców karierowiczów tzn pan co to zamiast uczuc mają dysk twardy z najnowszymi notowaniami na giełdzie w tokyo nie znosze komedii romantycznych i horrorów lubie male francuskie filmy o niczym czyli o zyciu mam 2 psy, kundelka i rasowca jack russela (tego z Maski) sama jestem troche skundlona troche rasowa hihihiih no! i co dziewczynki? ja dzis mam dobry humor bo sie sushi najadlam ale bywam w gorszych nastrojach... no a dzis 24dc staran 4 cykle owulacja ksiazkowa a dzieci brak wczesniej z 5 lat pigulki cala moja historia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam anais_de_loin wsrod NAS 23.02.06, 06:53 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec córka 1.04.2003r mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań magdaomar - wiola1234 - anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka WITAM 23.02.06, 15:02 Witam, chciałabym do was dołączyć, wczoraj zaliczyłam wizytę u p. ginekolog i zazęłam łykać kwas foliowy. Starania chcemy rozpocząć w kwietniu. Mamy już dwuletniego synka. Pozdrawiam baka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 23.02.06, 06:57 Witam, Folik łyknięty dziś piękny dzień obchodzimy 3 lata Razem z moim Narzeczonym . No ale na poczatek ide do pracy,a pozniej przyjemnosci.heeh Aha na godz.20 wybieramy sie wkoncu do kina Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan czwartek 23.02.06, 08:45 jeszcze tylko dzis i jutro i weekend! Mjodzik gratulacje!!! dbaj o Was!! Anais (znana z innyc forów) Witaj!! Greta kochana NIE JESTEŚ TŁUSTA!!!jesteś piekna! a sushi i truskawki nie są kaloryczne to tak dla rozgrzeszenia a Egipt pozdrowie od Ciebie mi juz sie nie chce pracować... juz marzę o słonku i ciepełku... jak włoże nogi w klapki japonki i nie zdejmę ich przez 2 tyg aa mężowi zrobiła się opryszczka na ustach(jak na złość!!! a miało byc tak cudnie...ech! Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: czwartkowo, pączkowo :) 23.02.06, 08:49 mjodzik - superaśnie!!! gratuluję z całego serducha! widzę, że też miałaś zacząć starania i marcu, a wystarałaś się w lutym to tak jak ja witam nową mamę. i tzrymama kciuki za szybkie zafasoklowanie! misia - udanej rocznicy gretka - czekamy na info! wszytskim - SMACZNYCH PĄCZKÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: czwartkowo, pączkowo :) 23.02.06, 09:11 Witam mjodzikGratulację!! A więc zapraszamy na forum październikówek Folik łyknięty Idę dziś do lekarza i mam nadzieję,że potwierdzi fasolkęTrzymajcie kciuki MIłego tłustego Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: czwartkowo, pączkowo :) 23.02.06, 09:14 Witajcie kochane!!Gratuluje serdecznie i goraco wszystkim zafasolkowanym)))))))))Dbajcie o siebie i o malenstwa.Wlasnie wrocilam od gina-mam powtorzyc badania na toxo i cyto, by sprawdzic czy szystko ok(tamte robione kilka mies temu)i mozna dzialac!!)))))))))Paczki zakupione,foliczek zaraz bedzie skonsumowany...Buziaczki sloneczne dla wszystkich******** Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: czwartkowo, pączkowo :) 23.02.06, 10:28 Dzień Dobry Wszystkim, w czarny czwartek... Mjodzik - cudownie kochana, gratuluje z vałego serca Misia - kolejnych 3 x 100 z twoim ukochanym! u mnie... 27 dc... 1 cholerna kreska... zaryczałam sie na śmierć.... Chandra gigant A śniły mi się 2 kreseczki A objawy są cały czas Koniec. Kropka. Idę sie powiesić... Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: czwartkowo, pączkowo :) 23.02.06, 10:32 greta! 27dc i jedna kreska to nie tragedia! mi w 32dc wyszła bladziocha. z kamilkiem w 6 tygodniu test negativ, a dopiero w 8-9 dwie krechy! trzymaj się! zjedz pączka na poprawę humorku Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: czwartkowo, pączkowo :) 23.02.06, 12:03 Grecia relax!!! przecież wiesz co teraz powiem: nowy cykl-nowa szansa!!! głowa do góry! strzel se pączusia buźka! (moja się uśmiechnęła bo przyszła premia na konto) Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 23.02.06, 14:58 Witam, nieśmiało dolączam do Was. Wczoraj zaliczyłam wizyte u ginekologa, i zabrałam pierwzą tab. kwasu foliowego. Starania chcę zacząc w kwietniu. Mam juz dwuletniego syna. Pozdrawiam baka Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 23.02.06, 15:24 Witajcie kochane dziewczatka, melduje ze folik lykniety, humorek taki sobie bo naczytalam sie o waszych paczkach, heh tutaj w mediolanie nie ma tlustego czwartku i paczki jak juz sa to takie nie nasze. poza tym greto nie martw sie napewno nie jestes tlusta, ja mialam wczoraj rozmowe z moim mezem i stwierdzil ze przez miesiac to mi chyba ze 4 kg przybylo. przezylam szok ale nie moge jakos sobie odmowic tych makaronow i pizz. takze wezme sie za siebie jak juz wroce. trzymajcie sie mocno iga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam nowa Folikówke :)))))))))))) 23.02.06, 15:42 kordula3 – Dorota – początek starań marzec synek Kamilek 02.04.2004 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień pacynka27 - qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - początek starań listopad 2005 kiedy-mama – op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj agulag26 – oliwka29 – fuzzyonggbridge – początek starań styczeń teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec bellka – look29 – aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mjodzik78 – Dominika – Poznań - początek starań marzec mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - początek starań styczeń córeczka Martusia 11.10.2004 nimeska – agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – początek starań połowa lutego córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - początek starań październik 2005 kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – początek starań od stycznia sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – początek starań styczeń carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj córeczka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja renne2 – wiolasb – axela - mimi.bo – Magdalena - starania od marca joanna796 – ememik – Magda – Warszawa - starania od stycznia matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – początek starań styczeń myszka2312 - starania trwają (3 cykl) demika - Dominika - Warszawa - początek starań styczeń syn Igor 1,5 roku sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec córka 1.04.2003r mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań magdaomar - wiola1234 - anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień syn 2 latka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 23.02.06, 22:37 W kinie było super polecam filmik "Tylko Mnie Kochaj" Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: piątek :-))))))))) 24.02.06, 08:18 no i jak na radosny piątek przystało, radosna nowina - dzis powtórzyłam test. i naprawdę cały tydzień miałam niepewność, ale dziś: dwie piękne, wyraźne krechy! miłego dnia, miłego weekendu. chociaż pewnie jeszcze tu zjarzę Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: piątek :-))))))))) 24.02.06, 16:48 Folikóweczki! dziękuję za gratulację.. powoli przyzwyczajam się do tej myśli, jestem szczęśliwa ale jeszcze nie do końca to do mnie dociera..;-O Teraz męczy mnie choróbsko wstrętne i leczę się tylko podstawowymi lekami, jest cięzko bo strasznie mnie dusi kaszel, ale wytrwam, dla fasolki Kordulko i demiko - a jak wasze samopoczucie? Widziałam już swoją kropeczkę na USG.. Superuczucie Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.02.06, 08:49 Witam w piątek. Wrszcie koniec tygodnia.Znowu zleciało jak nie wiem co. Kordula jeszcze raz gratulacje teraz możesz być spokojna. Witam Anais i baka1baka i zyczę powodzonka. Misia fajny był ten film warto go obejrzeć? Greta kochana nie stresuj sie nieportrzebnie i nie mów że jesteś tłusta tylko postaraj się coś robić.Każda z nas napewno przez zimę troszkę przytyła.Mi przez zimę trochę sie nabrało jakieś 5 kilo ,ale wzięłam się za siebie ostro codziennie jeżdźe jakieś 2 godzinki na stacjonarnym rowerku i nie jem chleba, słodyczy,ziemniaków i kolacji, pike dużo wody itp.Już widze efekty.Radze spróbować napewno poprawisz sobie humor jak poczujesz luz na ciuszkach. Pozdrawiam Was kochane.Folik łykamy codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.02.06, 09:39 Witam Kordula-ponowne gratulację Ja muszę się przyznać,że z tego przejęcia,że jestem w ciązy i dla własnego potwierdzenia zrobiłam chyba ze 4 testyAle na mnie zarobili Folik łyknięty Mąż dziś wraca Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.02.06, 10:53 witam piatkowo i prawie weekendowo! ostsni dzień w pracy-co prawda pewnie zostane po godzinach...ale trzeba zrobić wszystko zeby móc jechac na wakacje! Dorota dajesz zarobić prodeucentom testow?gratulacje jeszcze raz dawaj bociana!!! milego weekendu kochane! odezwe sie za 2 tyg)))) ciepłutkie pozdrowienia dla wszystkich!! ps. folik byłspakowany w walizce Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.02.06, 11:04 monjan - jakoś nie mogłam do końca uwierzyć baldzioszce życzę ci fantastycznego urlopu! odpoczywaj, opal się (za mnie też, bo ja uwielbiam słońce, solarium i piękną opalzeniznę - o czym narazie musze zapomnieć ), no i przywieź z urlopu małą fasoklę! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: monjan udanego wolnego :) 24.02.06, 15:56 dzieki dziewczynki żegnam się już jade urlopowac! odezwe sie za 2 tyg i mam nadz na same pozytywne posty! paaa buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.02.06, 13:50 Czesc ! kordula- Gratuluje no teraz to juz masz 100% pewnosc ze w brzuszku mieszka dzidzius Moge juz na liscie napisac ze ciaza? pecia3-tak film warty obejrzenia naprawde fajny a jak ja to juz mowie to cud (bo zazwyczaj filmy mi sie nie podobaja) Odpowiedz Link Zgłoś
eszymala Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 24.02.06, 11:22 Ja też zaczynam branie foliku ale strania dopiero za kilka miesięcy, chciałabym zmienić tryb życia troche, odżywianie i w ogóle żeby wszystko było jak najlepiej. Czy nie będzie źle jak będę go brała np na pół roku albo nawet na rok przed ciążą, bo chyba nikt nie wie kiedy mu się udaPozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
carla25 Carla25 24.02.06, 11:42 Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, ale cały czas jestem!!!! I na liście i często Was odwiedzam i podpatruję. czasem mam ochotę coś napisać, ale boję się, że będę się tylko nakręcać. Ale dziś piszę, co ma być to będzie. To mój 22dc, folik łyknięty. Życzę wszystkim udanego weekendu, Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witamy eszymala 24.02.06, 13:58 Hejka, Folik nie zaszkodzi jak bedziesz go brala pol roku wczesniej czy nawet rok A do listy Cie dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Hello 24.02.06, 14:37 Dzięki za dopisanie mnie do listy. Zaczynam się bardzo nakręcac na tą ciążę, i zastanawiam sie czy nie za bardzo, bo mówią, ze jak sie bardzo chce i myśli to nie wychodzi. No ale jak tu nie myśleć, skoro zegar biologiczny tyka) Pozdrawiam weekendowo. baka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 25.02.06, 10:53 Witam hehe ale wczoraj bylam zmeczona no i zrobilam liste i zamiast tu ja wrzucic to zrobilam nowy watek-ale juz dalam go do wykasowania moderatorce hehe. Foliczek był Odpoczywajcie Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 25.02.06, 11:24 Witam wszytkie nowe i obecnne folikóweczki. Dziś ostatki,a u mnie imprezka.Mamy mieć mnóstwo znajomych i mnóstwo dzieciaczków.Jakieś 14 osóbek w sumie.Mam nadzieje,że będzie fajnie,a szczególnie jak maluchy pójdą spać.Posiedzimy pogadamy,coś tam wypijemy,a może nawet potańczymy.Zaraz idę po foliczek i biorę się za sprzątanie i za przygotowanie imprezki. Pozdrawiam Was serdecznie i słonecznie,bo słoneczko mamy piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Folikówki -świeża lista :)))))))) 25.02.06, 14:11 Zafasolkowane Folikóweczki kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży wiolasb – w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - starania trwają (styczeń) córeczka Martusia 11.10.2004 agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - starania od marca ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - renne2 – nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - Jak by były jakies uwagi to prosze pisac Pozdrawiam ANGELIKA Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Folikówki -świeża lista :)))))))) 25.02.06, 21:51 niestety u mnie kolejna nieudana proba wchodzę w 10 miesiac starań cykle mam nieregularne w tym zdarzaja się bezowulacyjne. zachodniopomorskie 30 latek Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz niedziela 26.02.06, 13:15 No nie wierze!!Nikogo nie ma??To chyba znaczy, ze dzis mnie przypadlo byc pierwsza i rozpaczac kolejny dzien.Co prawda, juz po poludniu, ale co tam) Dzis dopadla mnie @ .Foliczek,jeszcze nie lykniety, ale zaraz bedzie.Poki co, mezus zrobil herbatke z rumem i delektujemy sie.Gdzie jestescie kobietki?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Poniedziałek 27.02.06, 06:54 Hejka, no dzis poniedzialek z jednej strony dobrze bo na forum bedzie sie cos działo a z drugiej znowu caly tydzien trzeba chodzic do pracy. No ale taki już nasz los. Moj Foliczek juz zaliczony Miłego dnia..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Poniedziałek 27.02.06, 09:35 hej hej i ja witam w poniedzialkowy poranek - ostatnio jestem srednio do zycia , byle do wiosny i odrazu mi sie polepszy niech szybko wiosna przychodzi! to kazdej z nas zrobi sie na pewno weselej i przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Poniedziałek 27.02.06, 09:49 hej, folika zapomniałam (łyknę wieczorkiem) @ przylazła wczoraj... a ja nadal mam focha i jestem obrażona na swojej jajniki. Miłego tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re: Poniedziałek 27.02.06, 13:48 Czesc folikowki, Witajcie w poniedzialek, u mnie dzis kiepski humor, w weekend zeschizowalam na maxa i juz myslalam ze jestem w ciazy, wczoraj nawet zrobilam test i niestety jedna krecha. A juz widzialam mine mojego meza jak oswiadcze mu ze bedziemy mieli dzidziusia. Nawet objawy zaczynalam miec: bolace sutki, brzuch, ogolnie kiepskie samopoczucie. Niestety dzis wszystko przeszlo. Nic nie czuje, nic nie boli i czekam na @. Powinna byc jutro... teoretycznie bo to u mnie czasem roznie bywa. Pozdrawiam Was cieplo. Iga Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: Poniedziałek 27.02.06, 13:44 Witam i ja, tez mam dzisiaj focha.... Dzisiaj chyba 50-tyktóryś dzień cyklu a ja nadal nie mam okresu....i nie jest to ciąża bo byłam w zeszła środę u lekarza. Po prostu nie moga mi sie uregulowac cykle po odstawieniu tabletek. jeśli nie dostanę @ do nastepnej srody to znowu idę do ginekologa i będziemy wywoływać okres. Coś niedobrze widze moje starania o dziecko (( Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: Wtorek 28.02.06, 08:42 Witam we wtorek. Humorek o.k.Wszystko o.k. Wczoraj byłam na basenie było super.Szkoda że nie byłam tam już tak dawno,Zrelaksowałam się na maxa i postanowiłam że będę jeździła przynajmniej raz w tygodniu.Oczywiście dopiero po zabiegu czyli od kwietnia.Polecam wszystkim schizującym,nie mającym nastroju lub znudzonym. Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
mjodzik78 Re: Wtorek 28.02.06, 11:35 humorek we wtorek taki sobie, wszystko mnie denerwuje i chyba ze mna nie wytrzymaja w pracy jak bede takie fochy walic do końca ciazy.. chyba sobie wielkimi literami na monitorze WYLUZUJ KOBIETO! wróciłam do pracy po chorobie jeszcze troche mnie dusi kaszel ale juz mam dosc lezenia, ale w pracy jeszcze nic nie mówie o ciązy troche poczekam z ta wiadomoscią Milego dzionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Wtorek 28.02.06, 13:59 Witam, folik był. No jutro w koncu marzec choc ja bym chciala koniec kwietnia, a poczatek maja . Kurde ale to narazie marzenia. Buziaczki dla Was. P.S. Piszcie co tam u WAS slychac, czy tez tak odliczacie dni, miesiace do rozpoczecia staran jak ja ????? Te Folikóweczki co sie straja to pewno odliczaja dni do testowania TRZYMAJCIE SIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Wtorek 28.02.06, 18:16 hej hej ja jutro mam nadzieje wcisnac sie do gina zobaczymy czy sie uda hihi pozdrowionka dla wytrawnych dzielnych folikówek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Folikówki- świeża lista :))))))))) 28.02.06, 13:44 Zafasolkowane Folikóweczki kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży wiolasb – w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - starania trwają (styczeń) córeczka Martusia 11.10.2004 agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - starania od marca ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – w trakcie starań Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Folikówki- świeża lista :))))))))) 28.02.06, 19:09 Renne2-10 miesiąc starań o pierwsze dzieciątko Świdwin Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Marzec :P 01.03.06, 14:21 O! w marcu ja pierwsza zastukałam do WAS. Folik był. Hmm gdzie sie podziewacie? mimi.bo- co słychac? jak tam samopoczucie no bo od tego miesiaca zaczynasz starania Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa dawno mnie nie bylo i z listy zniknęłam 01.03.06, 14:45 CZesc Dziewczyny!! dopiszcie mnie na liste bo coś z powodu tych zawirowan nie zobaczylam sie tam W ramach przypomnienia Ania Legnica początek strań kwiecień Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 DO ANI - adrasteaa 01.03.06, 17:14 ANIU NA LISCIE CIAGLE JESTES! PRZEJRZYJ LISTE JESZCZE RAZ A NAPEWNO SIE ZAUWAZYSZ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Już marzec!!!!!!!! 01.03.06, 17:34 Witam.Dziewczyny już marzec a niedługo wiosna-wreszcie.Zyczę z całego serca wszystkim starającym się w tym miesiącu powodzenia.Nie zapominajcie o foliczku i zaglądajcie na forum jaknajczęściej.Pozdrawiam i miłego marca, oby minął szybciutko. Może któraś z Was zna długoterminową pogodę bo bardzo bym chciała żeby było już cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Już marzec!!!!!!!! 01.03.06, 18:44 hm długoterminowej pogody nie znam ale tez chętnie usłyszę - przeczytam wieści, że wiosna zawita lada chwila! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Już marzec!!!!!!!! do mamusimartusi 01.03.06, 19:21 mamusiumartusi za niedlugo watek bedzie mial 1000 wpisów ale fajnie Gosiu jak tam Twoje starania? Tak sobie dzisiaj myslalam czy chcialabys 2 coreczke czy moze synka ? Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Niestety bedzie zimno 02.03.06, 09:20 Witam wszystkich, niestety nie mam optymistycznych wieści odnosnie pogody dzis w radio słyszałam, ze nad Londynem na wysokości 5000 metrów jest front, wktórym temperatura wynosi -40 stopni i on ksztaltuje pogode nad calą Europa podobno będzie zimno do końca marca. Mam taki mały dylemant jak się zapatrujecie na poród w grudniu bo ja sie tak zastanwaiam czy na ten miesiąc nie odpuścic a z drugiej strony przeciez starajac sie w kwietniu tez można urodzic w grudniu bo przecież może sie dziecku pośpieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: Niestety bedzie zimno 02.03.06, 10:36 Witam Szkoda że na wiosnę trzeba będzie jeszcze poczekać.Mogłoby być cieplutko no ale cóż jak trzeba czekać to trzeba. Co do urodzenia niuni w grudniu to dla mnie super by było ponieważ mój mąż urodził sie 25 grudnia w Boże Narodzenie więc fajnoie by było.Jak sie postaramy to może utrafimy bo planujemy zacząć starania w kwietniu lub maju.Nasza córeczka urodziła się 2 tygodnie po terminie więc może być tak że drugi dzidzi urodzi się dopiero w styczniu i będziemy obchodzili wspólnie moje imieniny(21 01) i męża(30 01) oraz urodziny niuni.Zobaczymy bo my tu gdybamy,a ja nawet w ciąży jeszcze nie jestem. Ale miło tak pogdybać.Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 czwartek 02.03.06, 19:50 Cześć Dziewczynki, nie odzywałam sie, bo coś mnie dorwało choróbsko i w domku leżakuję. Ale folik grzecznie w brzuszku codziennie ląduje. Pozdrowionka - zaflukana Grecia PS czyżbym była 999 ?? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 1000 wpis :) 02.03.06, 21:11 Grecia zdrowiej , pozdrawiam P.S. czyżbym była 1000 ?? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Piatek 03.03.06, 08:40 To ja jestem 1001 hihi witam przed wekendowo ależ ten czas ucieka dopiero był poniedziałek Pozdrawiam wszystkich gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: Piatek 03.03.06, 08:44 brawo dziewczyny! tysiączek przekroczyłyśmy ))) jak ja się cieszę, że dziś piąteczek. jestem zmęczona okropnie i już czekam na weekend. miłego dnia! ps. u mnie foliczek też codziennie jest. wbił się w codzienność jak mycie zębów )) aż mi się będzie ciążko z nim rozstawać za kilka tygodni, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Piatek 03.03.06, 10:56 misiu jak bym oczywiscie wolała drugą pannicę , pozyjemy zobaczymy... oj miałam chrapkę na napisanie 1000 postu i sie zagapiłam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Piatek 03.03.06, 14:16 Och gdybym wiedziala to bym nie pisała tego 1000 postu Gosiu, he he czekalabym na Ciebie Hmm dziewczynke druga bys chciala fajnie, a wiec zycze powodzenia. Foliczek był -z nowej paczuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: 1000 wpis :) 03.03.06, 13:49 Fajnie już 1000czek za nami. Super i mam nadzieję że dalej będziemy się podtrzymywały na duchu i wspólnie czekały na nasze fasoleczki.Pozdrawiam i 1000 całusków śle.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaga283 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 03.03.06, 11:40 ja dzis rano kupiłam folik, zajrzałam na to forum i znalazłam ten wątek. Może to dobry znak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witamy wśród Nas (mamaga283) 03.03.06, 14:22 Zafasolkowane Folikóweczki kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży wiolasb – w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - starania trwają (styczeń) córeczka Martusia 11.10.2004 agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - starania od marca ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – Świdwin - w trakcie starań Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi ach ta liczba:D zdumiewająca ilość .... 03.03.06, 14:51 Angelika komu jak komu al etobi ewybaczam ten 1000-czny nie dość że przejęłaś pałeczkę uaktualniania listy to jeszcze jestes z Siemianowic mojego rodzinnego miasta swoją drogą niezły efekcior ten tysięczny post 2 stycznia o 15.36 napisałam pierwszy a tu za niecałe hihi dwa miesiace.... 2 marzec o 8.40!!! juz zrobił się 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi no to oficjalnie zapisuję się zafasolkowanych :D 03.03.06, 17:29 własnie wrociłam z usg i mogę spokojnie i bez stresu się zapisac do zafasolkowanych Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Gosia Gratuluje :) 03.03.06, 17:32 Kurcze nawet nie wiesz jak sie ciesze Łezka mi leci nasza Kochana mamusiamartusi w ciaży Gratuluje Trzymajcie sie, pisz do Nas Ktory to tydzien ?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 No to dopisujemy mamusiemartusi :)))))))) Huraaaa 03.03.06, 17:39 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - starania od marca ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - starania od lutego asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – Świdwin - w trakcie starań Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re:Huraa 03.03.06, 17:47 siodmy tylko nie bijcie że tyle milczałam - chciałam mieć pewność a dopiero dziś było usg Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re:Huraa 03.03.06, 17:54 Och Ty, bic nie mozemy kto by się ważył. Ciekawe kto tam w brzuszku mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Mamamartusi-gratulacje 03.03.06, 22:21 witam.Mamamartusi ogromne gratulacje z powodu zafasolkowania.Superowo że i tobie się udało, dzięki Tobie mamy już ponad tysiąc postów a nasz wątek cały czas się rozwija.Jeszcze raz gratulacje i powodzonka.Zdrówka dla Ciebie i fasoleczki.A z wiadomością to rzeczywiście nas przetrzymałaś maxymalnie ażdo usg.A że Ci się udało ja bym niewytrzymała.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Mamamartusi-gratulacje 04.03.06, 10:07 DZięki dziewczyny, no mi tyeż było cięzko wytrzymać aż dziw że się udało - ale chciałąm mieć pewność, że wszystko gra ! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Mamamartusi-gratulacje 04.03.06, 11:33 I ja dołączam do gratulacji dla MamusiMartusi! Uwielbiam czytać takie dobre wiadomośći. Oby takich jak najwięcej. I wspaniale,że folik i folikowy wątek tak skutecznie działa. Mam nadzieję, że my - jeszcze wciąż nie zafasolkowane folikóweczki - wkrótce dołączymy do tych zafasolkowanych. W końcu idzie wiosna i bocainy nadlatują. Może coś nam przyniosą? POzdrawiam wszystkie folikóweczki. Ps. I medlduję, że folik dziś był, wit.b6 też i olejek wiesiołka też. Mężulo patrzy na mnie jak na lekomankę i śmieje się ze mnie, ale sam też folik bierze Iliczymy, że w marcu nam się uda (to byłby 14 cykl starań). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Mamamartusi-gratulacje 04.03.06, 12:23 No to wspaniala wiadomosc!!Serdeczne gratulacje.Pozdrowienia dla wszystkich foliowek.Biegne po foliczek Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Mamamartusi-gratulacje 04.03.06, 14:36 Ale monjan będzie miala czytania tyle wspaniałych wiadomości! Ciekawe co tam u niej, pewno sie opala i napewno mysli o NAS co tam u Folikowek slychac. Odpowiedz Link Zgłoś