becik12 05.01.06, 15:21 Jestem ciekawa co tam u Was. Dziś ide di lekarza i z utensknieniem czekam na godzine 18 zabijają czas jak tylko idzie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwuniaw Re: 26 tydzień 06.01.06, 14:38 Ja byłam wczoraj. 25 tydzień i dzidzia waży 900 gr. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 Re: 26 tydzień 06.01.06, 21:58 ja byłam wczoraj u lekarza. 26tc. dzidzia urosła-niby dziewczynka ale imie dla chłopca też już przygotowane(jakby co) od 21tc skracała mi sie szyjka narazie staneła w miejscu biore leki jestem dobrej myśli. nie moge sie doczekać kiedy wycałuje te małe nóżki. pozdrawiam wszystkie brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb Re: 26 tydzień 07.01.06, 15:11 Ja już wiem że to będzie dziewczynka.i chyba nizłe ziołko bo daje dobrze o sobie znać,czasem mam wrażenie że to dziecko wcale nie śpi tylko cały czas dostaję kopniaki.ale człowiek jest spokojniejszy kiedy się rusza nie znoszę cichych dni kiedy to odchodzę od zmysłów czy wszystkow porządku.Ja też nie mogę się doczekać żeby zobaczyć to maleństwo.Narazie szansą na to jest 3D.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś