Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY W 11/12 TC

12.01.06, 13:30
Jak jest u was pod względem mdłości, zaparc i widocznego brzucha ?

-U mnie mdłości prawie minęły ( moze czasem wieczorkiem lekko mnie ponudzi),
- zaparc wielkich to nie miałam , aczkolwiek rzadziej sie wyprózniałam
natomiast ostatnio regularnie codziennie rano oddaje miekki stolec
- brzuszka narazie niewiele- w sumie to go nie ma.

Czy to normalne czy jest cos u mnie nie tak???
Obserwuj wątek
    • atena2006 Re: DZIEWCZYNY W 11/12 TC 12.01.06, 17:22
      wszystko z toba jak najbardziej w porzadku smile
      • cameltravel Re: DZIEWCZYNY W 11/12 TC 12.01.06, 18:13
        hej ja zaczynam 12 tydz.
        mdłości ustąpiły narrrrreeeeszczie!
        brzuszka nie widac - ale ja jestem dośc duża więc jeszcze z 2 miesiace nie
        będzie widać.
        ja od samego początku miałam biegunkę a nie zaparcia teraz już normalnei raz
        dziennie. ufffff
        jeszcze nei przytyłam i jestem w kotakcie z dietetykiem - bo nie moge za dużo
        przytyć - i tak jestem duża.
        idę za 3 - 4 dni do lekarza i porobię badani bo wylatuję z kraju na 2 tyg i
        chce byc pewna czy wszystko ok!
        pozdrawiam wszystkie podwójne
        ewa
        • mmalicka21 Re: DZIEWCZYNY W 11/12 TC 12.01.06, 18:57
          no to zobaczcie jak róznie bywa ja kończę 12 tc utyłam ( chociaż podejrzewam że
          nawet jak bym nie była w ciązy to bym utyła): )))), i brzuszek trudno
          powiedzieć że duży bo nie ale jest że tak powiem zarys taki że muj marek
          czuje...ja też czuje....a mdłosci to wcale nie miałam zaparć też.....ale
          spuchły mi 3 dni temu nogi...stopy i to całkiem nieźle

• cameltravel Re: DZIEWCZYNY W 11/12 TC 12.01.06, 22:06
            Na ciąże nie ma mocnych to moja trzecia i każda jest inna!!!
            pierwszy raz miałam mdłości!
            Ewa
            • bingsio Re: DZIEWCZYNY W 11/12 TC 12.01.06, 22:30
              Też jestem 3 raz w ciąży (12 tc) i tym razem jest trochę inaczej. Miałam
              nudności szczególnie przy schylaniu się, więc wolę przykucnąć.
              Co do brzuszka, to już widać. Zresztą przytyłam już 7 kilo ale mam nadzieję, że
              nie będzie to postępować dalej w takim tempie. Ponieważ mam 34 lata zastanawiam
              się nad badzniem prenatalnym. Co o tym sądzicie ?

Pozdrawiam
              Aga
              • kaktusowa 11w2d 13.01.06, 08:13
                hej dziewczyny, ja od początku mdlosci nie miałam ani zaparć, przytyłam 1,5 kg
                a brzuszek juz powolutku się zarysowuje. W 6 tc miałam plamienia i krwiaka.
                Teraz juz wszystko dobrze, nastepne usg 26.01. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę
                tak świetnego samopoczucia jak u mnie smile
                k
                • pola712 Re: 11w2d 13.01.06, 13:54
                  dzieki za odpowiedzi wink u mnie tez jest 11t+2d a na usg ide za tydzień -20.01.
                  U mnie jak nie urok to sraczka - dosłownie smile)) Dziś rano miałam biegunke
                  (wodnistą). Wogóle nie bolał mnie brzuch,nie nudziło mnie, nie wymiotowałam no i
                  do tej pory (godz.14.00)nie byłam w kibelku za tą potrzebą. Nie wiem od czego
                  to... Moze ja tak reaguje na hormony....? a moze to był efekt wypitego wczoraj
                  koktajlu z truskawek ( robionego w domu z kefirem)? chyba rzeczywiście powinnam
                  troche wyluzować i zamiast doszukiwać sie czegoś to zacząć sie cieszyc z tego co
                  mam smile))

Mam nadzieje ze u Was jest wszystko w porządku. Pozdrawiam.pola
                  • patite ja zaczynam 11tc 13.01.06, 15:02
                    mdłości troche miałam ale szybko przeszły, z zaparciami jakoś nie mam problemu,
                    brzuszek nie urósł a raczej spuchł, co umnie widać bo jestem dosyć szczupła.
                    Nie przytyłam a nawet troszke schudłam bo nie mam na nic ochoty... Ide na usg
                    24.01 i jak bedzie wszystko ok chce wyjechać. A i sikam trochę częściej
                    zwłaszcza w nocy.
                    Pozdrawiam
                  • ola07 Re: 11w2d 13.01.06, 15:53
                    U mnie to samo, codziennie rano po wstaniu jednorazowa wodnista biegunka bez
                    żadnych bóli brzucha ,a potem do końca dnia spokój,nie mam pojęcia dlaczego tak
                    się dzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka