wisienka89 18.01.06, 21:44 Jest tu jakas "ciążarówka" z tego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina266 Re: Lubin 19.01.06, 11:42 Cześć.Ja pochodzę z Lubina,a obecnie mieszkam w Legnicy.Mam nadzieję,że już niebawem będę mogła nazwać się ciężarówką.Jestem w 18 dniu cyklu i mam cichą nadzieję że @ nie przyjdzie.Mam już synka (3 latka)-rodziłam w Feminie.A Ty gdzie zamierzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: Lubin 19.01.06, 13:06 Witam. Ja tez jestem Lubinianka, ale obecnie mieszkam w Krakowie. Jestem w 9 miesiacu ciazy i rodze dokladnie za 20 dni Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka89 Re: Lubin 20.01.06, 18:51 Wiataj. Będę rodziała w Feminie. Pierwsze swoje maleństwo urodziałam w Feminie i w kwietniu też zdam się na lekarzy z tej placówki. Nie zawiodlam się na nich w przy pierwszym porodzie i wiem, że tym razem będzie tak samo. Mogę wypowiadać się w samych superlatywach o Feminie a wiem, że są różne opinie na ten temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka15 Re: Lubin 21.01.06, 14:24 Witaj Też będę rodziła w Feminie i mam termin na końcówkę kwietnia może spotkamy się na porodówce. Jak chcesz to napisz na priv jak się czujesz i do którego lekarza chodzisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka89 Re: Lubin 22.01.06, 11:51 Hello... wlaśnie wysałałam Ci maila na skrzynkę. Widze, że tych "ciążarówek" z Lubina troszke tutaj jest Odpowiedz Link Zgłoś
basiek-79 Re: Lubin 19.01.06, 13:47 Cześć! Ja mieszkam w Legnicy, ale pracuję w Lubinie. Jestem w 13 tyg.c. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa do basiek79 20.01.06, 13:28 Sprawdziłam teraz na stronie szpitala być może dawno jej nie aktualizowali ale dr Koryś tam nie pracuje więc będzie odbierał od Ciebie poród ktoś inny, chyba, że nie bedziesz rodzić w Legnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Legnica 20.01.06, 08:14 Mam pytanie do dziewczyn z Legnicy jakiego gin polecacie ja mam calkowity metlik w głowie na forum Legnica jest pare postów ale cięzko się zdecydować dodam ze mieszkam w Legnicy od roku i zupelnie nie mam rozeznania dzieki za jakąkolwiek pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
basiek-79 Do adrasteaa 20.01.06, 13:07 Jeśli chodzi o lekarzy przyjmujących w ramach NFZ, to polecam dr Korysia - przyjmuje on w przychodni na ul. Libana ( niedaleko dworca ). Jestem z niego bardzo zadowolona. Z prywatnych dr Kowalik ( 70 zł. wizyta), ale ja z niego zrezygnowałam, gdyż dr Koryś lepiej się mną zajął ( moja ciąża jest zagrożona ). Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Do adrasteaa 20.01.06, 13:14 a on przyjmuje prywatnie??? A czy słyszałaś coś na temat dr Ewy Raczkowiak- sosnkowskiej czy jakoś tak przyjmuje na Grunwaldzkiej 7 Odpowiedz Link Zgłoś
basiek-79 Re: Do adrasteaa 20.01.06, 16:13 Nie wiem, czy dr Koryś przyjmuje prywatnie, ale w przychodni trzeba rejestrować się 3 dni wcześniej, przyjmuje między 13 a 14, albo między 9-11. W swojej przychodni w Jaworze też przyjmuje w podobnych godzinach, też na NFZ. Do dr Raczkowiak chodziłam kilka lat temu, nawet miła kobieta, nie wiem, jak u niej z prowadzeniem ciąży, bo podczas ciąży do niej nie chodziłam. Na Grunwaldzkiej przyjmuje prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: Lubin 21.01.06, 11:18 czy któras z was miała w Feminie cesarke na życzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: Lubin 22.01.06, 12:55 ja nie jestem z Lubina (Lubinia? - może Wy mi powiecie?), ale się wtrącam, bo rozważam Feminę - aż z Poznania, ale podobno warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: Lubin 22.01.06, 13:54 Z Lubina! Podstawowy bład ludzi ktorzy tam nie mieszkaja - to ze chca "zmiekczac" na Lubiń (z Lubinia). Odpowiedz Link Zgłoś
js76 Re: Lubin 02.03.06, 23:29 warto, warto. Miszkałam w Poznaniu a co do odmiany słowa "Lubin" - znajomy polecił mi prosty sposób, choć niezbyt elegancki - ale skuteczny: "w dupie" - nie "w dupiu" więc "w Lubinie" - nie "w Lubiniu" Pozdrawiam Lubinian i mam nadzieję że nie mają mi za złe... Odpowiedz Link Zgłoś
jagafe Re: Lubin 22.01.06, 22:58 A tak z ciekawości...czy któraś z was ma termin na połowę lutego i zamierza rodzic w Feminie? Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: Lubin 23.01.06, 11:05 Witajcie Jestem z Głogowa ale też wybieram się na poród do Feminy, termin mam na połowę marca . Miałam wczoraj jechać z mężem na "obchód" ale było tak ślisko i mrożno, że pojedziemy dopiero za tydzień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia.kubek Re: Lubin 23.01.06, 22:45 Cześć, Jestem w 24/25 tc. Też planuję poród w Feminie. Chodzę do Kazziego, mieszkam na os. Polnym. Spodziewam się drugiego synka! Pozdrawiam, Asik Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka89 Re: Lubin 04.02.06, 10:34 Witaj.. Jakos nie moge sie dostac na twoja skrzynke. Chce wyslac Ci maila, ale wciaz wyskakuje jakis blad. Mozesz do mnie napisac? Ja tez chodze do Kazziego i tez spodziewam sie drugiego dzidziusia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 Re: Lubin 06.02.06, 09:38 Witajcie.Ja również spodziewam się drugiego dzidziusia(początek października).Będę rodziła w Feminie-mam nadzieję.Pierwszą ciążę prowadził mi dr Kazzi,a teraz mam zamiar chodzić do dr Nowackiego,co nie znaczy,że nie byłam zadowolona z Kazziego.Tak jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś