18.01.06, 21:44
Jest tu jakas "ciążarówka" z tego miasta?smile
Obserwuj wątek
    • ewelina266 Re: Lubin 19.01.06, 11:42
      Cześć.Ja pochodzę z Lubina,a obecnie mieszkam w Legnicy.Mam nadzieję,że już
      niebawem będę mogła nazwać się ciężarówką.Jestem w 18 dniu cyklu i mam cichą
      nadzieję że @ nie przyjdzie.Mam już synka (3 latka)-rodziłam w Feminie.A Ty
      gdzie zamierzasz?
      • mirabilandia Re: Lubin 19.01.06, 13:06
        Witam. Ja tez jestem Lubinianka, ale obecnie mieszkam w Krakowie. Jestem w 9
        miesiacu ciazy i rodze dokladnie za 20 dni smile Pozdrawiam!
      • wisienka89 Re: Lubin 20.01.06, 18:51
        Wiataj.
        Będę rodziała w Feminie. Pierwsze swoje maleństwo urodziałam w Feminie i w
        kwietniu też zdam się na lekarzy z tej placówki. Nie zawiodlam się na nich w
        przy pierwszym porodzie i wiem, że tym razem będzie tak samo.
        Mogę wypowiadać się w samych superlatywach o Feminie a wiem, że są różne opinie
        na ten temat.
        Pozdrawiam
        • zielonka15 Re: Lubin 21.01.06, 14:24
          Witaj
          Też będę rodziła w Feminie i mam termin na końcówkę kwietnia może spotkamy się
          na porodówce. Jak chcesz to napisz na priv jak się czujesz i do którego lekarza
          chodzisz.
          Pozdrawiam
          • wisienka89 Re: Lubin 22.01.06, 11:51
            Hello... wlaśnie wysałałam Ci maila na skrzynkę. Widze, że tych "ciążarówek" z
            Lubina troszke tutaj jestsmile
    • basiek-79 Re: Lubin 19.01.06, 13:47
      Cześć! Ja mieszkam w Legnicy, ale pracuję w Lubinie. Jestem w 13 tyg.c.
      • adrasteaa do basiek79 20.01.06, 13:28
        Sprawdziłam teraz na stronie szpitala być może dawno jej nie aktualizowali ale dr Koryś tam nie pracuje więc będzie odbierał od Ciebie poród ktoś inny, chyba, że nie bedziesz rodzić w Legnicy.
    • adrasteaa Re: Legnica 20.01.06, 08:14
      Mam pytanie do dziewczyn z Legnicy jakiego gin polecacie ja mam calkowity metlik w głowie na forum Legnica jest pare postów ale cięzko się zdecydować dodam ze mieszkam w Legnicy od roku i zupelnie nie mam rozeznania dzieki za jakąkolwiek pomoc
    • adrasteaa podnosze do góry 20.01.06, 11:27
      smile
      • basiek-79 Do adrasteaa 20.01.06, 13:07
        Jeśli chodzi o lekarzy przyjmujących w ramach NFZ, to polecam dr Korysia -
        przyjmuje on w przychodni na ul. Libana ( niedaleko dworca ). Jestem z niego
        bardzo zadowolona. Z prywatnych dr Kowalik ( 70 zł. wizyta), ale ja z niego
        zrezygnowałam, gdyż dr Koryś lepiej się mną zajął ( moja ciąża jest zagrożona ).
        • adrasteaa Re: Do adrasteaa 20.01.06, 13:14
          a on przyjmuje prywatnie??? A czy słyszałaś coś na temat dr Ewy Raczkowiak- sosnkowskiej czy jakoś tak przyjmuje na Grunwaldzkiej 7
          • basiek-79 Re: Do adrasteaa 20.01.06, 16:13
            Nie wiem, czy dr Koryś przyjmuje prywatnie, ale w przychodni trzeba rejestrować
            się 3 dni wcześniej, przyjmuje między 13 a 14, albo między 9-11. W swojej
            przychodni w Jaworze też przyjmuje w podobnych godzinach, też na NFZ. Do dr
            Raczkowiak chodziłam kilka lat temu, nawet miła kobieta, nie wiem, jak u niej z
            prowadzeniem ciąży, bo podczas ciąży do niej nie chodziłam. Na Grunwaldzkiej
            przyjmuje prywatnie.
    • earl.grey Re: Lubin 21.01.06, 11:18
      czy któras z was miała w Feminie cesarke na życzenie?
    • earl.grey Re: Lubin 22.01.06, 12:55
      ja nie jestem z Lubina (Lubinia? - może Wy mi powiecie?), ale się wtrącam, bo
      rozważam Feminę - aż z Poznania, ale podobno warto.
      • mirabilandia Re: Lubin 22.01.06, 13:54
        Z Lubina! Podstawowy bład ludzi ktorzy tam nie mieszkaja - to ze
        chca "zmiekczac" na Lubiń (z Lubinia).
      • js76 Re: Lubin 02.03.06, 23:29
        warto, warto. Miszkałam w Poznaniu smile a co do odmiany słowa "Lubin" - znajomy
        polecił mi prosty sposób, choć niezbyt elegancki - ale skuteczny:
        "w dupie" - nie "w dupiu" więc
        "w Lubinie" - nie "w Lubiniu"

Pozdrawiam Lubinian i mam nadzieję że nie mają mi za złe... smile
    • jagafe Re: Lubin 22.01.06, 22:56
      ha, troszkę nas tu jestsmile
    • jagafe Re: Lubin 22.01.06, 22:58
      A tak z ciekawości...czy któraś z was ma termin na połowę lutego i zamierza
      rodzic w Feminie?
    • tycjani Re: Lubin 23.01.06, 11:05
      Witajcie
      Jestem z Głogowa ale też wybieram się na poród do Feminy, termin mam na połowę
      marca smile. Miałam wczoraj jechać z mężem na "obchód" wink ale było tak ślisko i
      mrożno, że pojedziemy dopiero za tydzień.
      Pozdrawiam
      • asia.kubek Re: Lubin 23.01.06, 22:45
        Cześć,

Jestem w 24/25 tc. Też planuję poród w Feminie. Chodzę do Kazziego, mieszkam na
        os. Polnym. Spodziewam się drugiego synka!

Pozdrawiam, Asik
        • wisienka89 Re: Lubin 04.02.06, 10:34
          Witaj.. Jakos nie moge sie dostac na twoja skrzynke. Chce wyslac Ci maila, ale
          wciaz wyskakuje jakis blad. Mozesz do mnie napisac? Ja tez chodze do Kazziego i
          tez spodziewam sie drugiego dzidziusia. Pozdrawiam!
          • ewelina266 Re: Lubin 06.02.06, 09:38
            Witajcie.Ja również spodziewam się drugiego dzidziusia(początek
            października).Będę rodziła w Feminie-mam nadzieję.Pierwszą ciążę prowadził mi
            dr Kazzi,a teraz mam zamiar chodzić do dr Nowackiego,co nie znaczy,że nie byłam
            zadowolona z Kazziego.Tak jakoś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka