anialm Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:44 Melduję się!!! Podpisuję się obiema rękoma po postulatem "Pocian dla każdego!!!" i ide spac Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:47 ja sie podpisuje obiema rekami!!!!!!!!! i sie melduje .... tytul THE BEST!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:47 Udało mi się znaleźć na początku wątku a nie jak zwykle pod koniec!!!!! Jendego pociana nad mój wieżowiec poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:56 Dobry wieczór a za chwileczkę dobranoc Melba gratulację!!! Mamy forum geniuszy Kocurek, super, że Kocurzątko zdrowe i super, że to Kicia Fantaisie, więc jednak przeżyłaś u krwiopijców I z Gwiazdkami dobrze I dostałam Marudziątko I ide spać, mo mnie głowa cosik rozbolała zbyt mocno... A postanowiłam byc wcześniej w pracy i zaległości ponadrabiać, bo szef jutro wyfruwa daleko i na długo i ktoś musi mi podpisac wytwory mojej wybujałej wyobraźni zanim mi terminy uciekną. Oj ciężki dzień sie zapowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:50 Watek jak haslo pierwszomajowe)) Witam sie i ja! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:53 a ja gasze laptoka, film powinien zaraz sie skonczyc czyba ze jeszcze ze 2 bloki reklam dowala DD dobranoc laski, kolorowych snow ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:55 Stawiam się i ja, i popieram na całego:pocian dla każdego!!!!!!! Spokojnej nocki, dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:56 hihihi! Zanim zdązyłam doczytać wszystkie posty okazało sie ze tworzycie nowy wątek. NIektóre mądraśki w pracy podczytują to sa na bieżąco- a jak mam przed tablicą laptopa wyciągac???? w sumie gdybym go miała i klasówki częsciej robiła)) pomysle o tym))))))))))))))))) dzis Tomcio zrobił mi kolejne fotki bo bylismy na spacerze w parku, zaraz wam wyslę moze w tym wdzianku mój brzucho wyda wam sie nieco większy. Balbinko- ja nawet nie mam 170 Feromonko- jeszcze chwilkę poczekam))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:56 O pociany! Nastepny nowy watek....a ja wam jeszcze cosik nastukałam na starym.... Marudko fasola superowa!!! i faktycznie marudziatko jest juz duze....wcale sie nie dziwię,ze sie rozpycha a mamusia musiała zakupic nowe spodenki! Musze puscic wode do wanienki.....tylko mi tu 1000 od razu nie zróbcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 22:57 To ja te pociany swoimi goframi wabie Witam na nowym wątku..... nie myslalam, ze z taka prędkością u Was idzie pisanie tych postów. Niesamowite jestescie. Uciekam, bo mi gofry zjedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:06 a ja się nawpychałam tostów z serkiem , szynka i pomidorkiem i az oddychac nie moge Megi czy ja dobrze widze???? wychodziłas za mąż w tym samym dniu co ja???? Teraz przejrzałam ta liste od Ergi bardzioej dokładnie)))))) Dzis miałam ostatnia lekcje z jedna z moich ulubionych trzecich klas... dziwne... odchodzi klasa, przychodzi następna... a ja sie do nich za barzdo przyzwyczajam. wiem ze dla niech to kolejna nauczycielka, jedna z wielu... pewnie niektórzy nawet mnie nie bedą po latach pamiętać. a mnie mimo wszystko zal... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:07 Tatanko...mniam, mniam smaczne te twoje gofry! Zuza, współczuję...nie lubie takich zwariowanych dni....dzis miałam szalony (( Jutro moje dzieci sie męcza(( Strasznie byli zestresowani...musiałam im przypomniec jak sie wyluzowac podczas testu( szewc bez butów chodzi...sama zawsze panikuję)... I niestety czeka mnie okropny obowiązek...muszę uprasowac garnitur memu ślubnemu, gdyz jutro siedzi w komisji(( NIENAWIDZĘ tego robić!!!!Wolę prasowac te jego dresiki i góry koszulek)) i faktycznie cos w tych ich słabosciach do koszulek jest....mój najbardziej lubi te z napisem AWF....czysty snobizm....ale one wygladaja po prostu strasznie...muszę z nich zrobić ściery....bo nigdy sie z nimi nie rozstanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:10 Oj balbinko znam ten ból z koszulkami. Ja mu nowe kupuje, a on tylko by te AWF'owskie nosil. Tez mam ochote na szmaty je rzucic. Pakowalam go dzisiaj na wyjazd, bo jak zobaczylam, ze sam AWF w walizce, to mna zatrzeslo. I co z takimi chłopami zrobic???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:12 Ja jutro trzymam kciuki za moje trzy ukochane gracje))) Moj ma fioła na punkcie krawatów.......... A teraz dobranoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:24 Tez wymagania maja ci wasi faceci! Moj w ogole nie widzi potrzeby prasowania Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:29 NiE no moj to tez na codzien w gajerze lata i nawet polubil ten swój "STRÓJ ROBOCZY". Niestety po godzinach to tylko dresik i koszulka AWF. A na świeta to sie buntuje, jak karze mu sie ladnie ubrac, a tu znowy codzienny garnitur.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:35 Moj M. potrzeby przebierania sie w domu nie widzi. Ja to bym chciala, zeby dresik zalozyl Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:39 Ja bym oszalala, gdyby moj caly dzien w gajerze chodzil. Sa od razu przebiera sie w dresik i nawet jak do sklepu idzie, to w dresie Tylko nie patrzy jakie buty zaklada i czasem krzycze nie niego, bo do spodni dresowych zaloży eleganckie, zimowe buty do gajera i wychodzi do sklepu. Miescina mala i wszyscy w okolicy nas znają, wiec tak glupio. Ale on jest wyluzowany i mowi, ze leje na sasiadów. Śmiechu warte!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:40 kurcze, ale ze mnie gadula... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:49 Tatanko...to twój męzus tez po AWF???I w garniturek dał się zamknąc??? Mój do pracki jedzie na luzaka w dżinsach lub sztruksach, jakas bluza, sweter..itp, potem w pracy narzuca dresik....w domku nastepny dresik...koszulka...nie lubię zapachu sali gimnastycznej brrr...no i potem ciagle piore, prasuje te stosy koszulek... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:55 Moj po fizjoterapii na AWF'ie, tak jak ja, a w swoim zawodzie ani dnia nie przepracowal. Przez pierwszy rok oswajal sie z garniturem, ale teraz jest oki. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:11 Jeszcze zaglądam, bo doczytałam stary wątek. Balbinko, Kochana! Ja nie mogę przyjechać w żadną sobotę(( ponieważ mam zawsze zajęcia z uczniami, a ponieważ mam ich naprawdę dużo to nie daję rady ich odpracowywać Ja uczę w prywatnej szkole, i jeśli mnie nie ma, to muszę to i tak zrobić w innym terminie, jest to mocno upierdliwe, ponieważ jak mam koncert, przedstawienie i mi się nakłada to potem w niedzielę robię lekcje i modlę się, żeby rodzice nie zastrajkowali więc soboty u mnie odpadają Chociażby Rodos, żeby pojechać, to ja juz robiłam lekcje w Kościelichu na zaś, bo wiedziałam że na pewno będę kiedyś potrzebować... Nie wspomnę też, o takim "banalnym" problemie jak moja ciąża, na pewno na zwolnienie nie będę mogła pójść, bo coś takiego po prostu u mnie w szkole nie istnieje, jeśli nie pójdę to odrobię a z macierzyńskim to dopiero będą problemy... A 6 maja chciałam zrobić grillika imieninowego, i obawiam się że następnego dnia nie będę w kondycjiDDD ale niech dziewczyny się mną nie sugerują i jadą do Was, ja przyjadę może w czerwcu)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:44 Uciekam juz do mojego P., bo dzisiaj ostatnia noc przed wylotem i stesknic sie za nim zdażę... Moze cos uda sie zdzialac, ale doktorek mówi, ze trzeba do pierwszej @ poczekac i nie wiem, czy sluchac, czy nie.... dobranoc Dziewuszki Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:47 Lec, lec sie poprzytulac delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:53 Althea...jak samopoczucie??? Melduję,ze garniturek i koszula wisza....a męzul nie lubi takich strojów zbyt często zakładac...a ja na niego krzyczę, zwłaszcza w święta.... I wiecie...skaranie boski z tymi jego butami...te do tenisa, te do biegania, inne do gry w noge, inne na sale inne na boisko....a mnie to by jedna pare wcisnął((( Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:58 Oj znam to... Moj tez ma hopla na temat butów i ma ich dwa razy wiecej ode mnie. A biorąc pod uwage, ze ja czesto kupuje buty to sobie mozecie wyobrazic.... Nio i mialam isc spac, ale tem moj P. wyjsc z lazienki nie moze. Albo dla mnie sie tak szykuje, albo dla tych co tam na poludniu grasuja...??????? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian dla każdego!!!! 25.04.06, 23:59 Tatanko..jesli juz dawno przestałas krwawic i nie masz żadnego brązowego sluzu...to chyba (tak jak podpowiadaja babeczki) delikatnie możesz ... Generalnie, po zabiegu nie powinno sie przytulac, by to wszystko sie dobrze zagoiło, a bakterie niewskazane...Dali ci oslonowo jakis antybiotyk typu doxycyklina??? Ide spać...pa, pa.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 00:01 althea...coś oszczędna w słowach jesteś....i biedniutka sama na tej obczyxnie....przytulam mocno!!! i matalke , która tylko losia przytulka też! a horticzka sie dzis chyba nie zameldowała.... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 00:08 Wiesz.... Antybiotyk dali po drugim zabiegu: amoxycycline dostalam i wczoraj wzielam ostatnia tabletke. Poza tym dostalam cyclonamine, ergotamine, gynalgin... Kiedy to wszystko odstawialm to zaczelo mi sie zluszczac i sluz nie jest wcale czysty. Fantaisie sugerowala mi, ze to prawdopodobnie wynik owulacji, która wlasnie ma miejsce, tylko ze ja juz sama nie wiem... Wlasnie to mnie meczy.... Pytalas wczesniej, ale ja nie mam odwagi tutaj sie uzewnętrzniac... Jak myslisz, czy to tak moze byc????? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 00:10 Ale późno... Juz uciekam, bo musze wstac o 6.... Chyba sie zasiedzialam, a P. dopiero opuscil lazienke.... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 00:19 staruszek. Czekałam specjalnie coby mu złozyc zyczenia. A teraz moge isc lulu. Dobranoc laseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 00:24 z tym staruszkiem to tylko do facetów kobiety nigdy nie sa stare)))) zeby tu sie zadna na mnie nie obrazała Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 07:08 najlepsze życzenia dla szacownego jubilata witam w srodę, i do zoba na lodach Moja tajemnicza choroba minęła jak ręką odjął, może jeszcze minimalnie kaszlę... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 07:38 Yo! spac mi się chce) Melba- Ty poprostu każdy stres odchorowujesz( sciski) Miłego dnia Laski)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 07:47 a co będzie na obronie...?chyba mnie OIOM czeka.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 08:26 Tycjo serdeczne życzenia dla Twojego jubilata. Na 9.30 jadę zdjąć ten szew i chyba się troszkę stresuję, choć nie wiem do końca czym Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 08:41 Dzień dobry kobietki! Dziecko odstawione do przedszkola, śniadanko zjedzone, M wrócił własnie z GUSu... Zaraz jadę złożyć wniosek o dowód osobisty. Megi nic się nie bój scenariusz będzie taki: zdejmą szew, pójdziesz na lody do Grycjana a potem Miki zjawi się na świecie Althea - nam tez włos się zjezył jak usłyszeliśmy diagnozę.. ale podobno jak najmniej stresów, dużo optymizmu i podobno wtedy tak bardzo nie postępuje. Tak się pocieszamy. Ach i Tycja - Ja w piątym miesiącu wyglądam jak Ty w siódmym zgrabniutka i smukła jesteś... Marudzia - oczywiście że widać na zdjęciu maleństwo Balbinko - jak jestem dyzpozycyjna jesli chodzi o spotkanie teraz pięknie na dworze, to się będziemy lenić na słoneczku i rozkoszować rozmową Buziale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 09:00 witam i ja w srode. Bebelek mi tez sie spac chce ... (( Megi bedzie dobrze!!! sciskam... no i zyczonka dla Tycjowego M ide walczyc dalej z Algieria ... a juz myslalam ze wszystko wyjasnione Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 09:05 Tycja, dziękuję za zdjęcia. Ślicznie wyglądasz, no i tym razem brzuszek trochę widać Ja wciąż nie mam żadnego zdjęcia swojego w ciąży, może w przyszłym tygodniu sterroryzuję rodzinkę bytomską i zrobi! Bo mąż się ociąga cosik. Balbinka -ja ten mail o Kamasutrze też otrzymałam Ma rudka, ja też będę pod Empikiem, ok? Bo nie wiem gdzie ten Grycan na piętrze jest. Megi, nic się nie bój- rozumiem, że to trema przed zostaniem mamą lada chwila? Pomyśl jak będzie cudownie, jak ubierzesz Mikiego w te piękne ciuszki i przytulisz... Uciekam do pracy! Bebell, Ty się za bardzo dzisiaj w piaskownicy nie najadaj, żebyś miejsce na lody miała.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: moj mąż własnie skonczył 30 lat:) 26.04.06, 09:13 Hortika pewnie ze mozesz, czekamy na ciebie z Kocurkami po empikiem. a i zdjecie ci zrobie, biore aparat Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:04 Cześć Dziewczynki! Ale w błyskawicznym tempie nowe wątki powstają! Jak tu nadążyć? Nadaję z domku! Ale będę miała długo wolne! Może w czwartek i w piątek w przyszłym tygodniu będe dopiero musiała wpaść do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:06 Stokrotko przyjdziesz dzisiaj? czy leżakujesz? Zdrowiej i dbaj o siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:09 Hortika bardzo bym chciała, ale mam kaszel i katar... Prychała bym na Was i jeszcze pozarażała Was.... A to raczej nie jest wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:13 Witam, Gwiazdka mniedzisiaj wyczuła zesiedze od wczesnego ranka i pracuje jakies łącze telepatyczne czy co))Przysłąłą smsa, lezy ,czuje się dobrze, plecki ja troche bolą ale skurcze znacznie rzadsze,i chyba nie moze spac Tycjo wszytskiego naj nja dla Mezusia Bebelku to mimo tych mdłosci widac ze Tadzinek niezle sobie radzi i rosnie jak na drozdzach Stokrotko wypoczywasz to dobrze Mam nadzieje ze Nika jest juz na zwolnionku Marudka ale masz sie z ta Algieria, Megi, dobrze bedzie, po lodach Miki moze juz startowac na te stroe brzusia) U mnie nadal dym i nie wiem czy na Grycanie bede(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:20 Oooo serca nie macie - już nowy wątek!! Ale tuytuł wypasiony!! ja chcę czarnego pociana!!!! Bebell - czyli Tadziu Maratończyk!! Ale czad!! Balbinko-ja cicho siedzę?? no co ty, po prostu wieczorami mężuś mnie ściga od kompika i zawsze słyszę "znowu siedzisz na tym twoim ciążowym forum? ile już tam postów nastukałaś" i wtedy stoi mi nad głową i czyta.. Tysia - rób częściej klasówki to będziesz z nami na bieżąco. A i dzieciaczki wtedy będą mogły troszkę ściągać ) I mam twoją fotkę - ślicznie wyglądasz!! I najlepsze życzenia urodzinowe dla mężusia!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:37 Ant-przybądź !! chociaż na chwilkę... na kilka "lizów" lodów.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:41 Hortiko, ale oprocz tego ze ostatnio moje dziecko nie specjalnie mnie w tym tyg widzi to dzisiaj po prostu muuuuusze ja odebrac, M musi pozałatwiac pewne pilne sprawy, wiec musiałabymprzyjsc z moim nieokiełznanym diablo, wiec i z lodów i rozmowy mogły by byc nici... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:50 Antus - tyle cioc bedzie to sie twoim diabelkiem zaopiekujemy, poza tym obok grycana jest plac zabaw dla dzieci z opiekunkami - mozemy Amele tam 'sprzedac' na chwilke ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:43 no tak - wieczorem sobie posiedziały i naprodukowały postów a teraz odsypiają.. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:50 Cóż, Amelka na pewno chętnie lodów spróbuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:50 Ergus - oddalabym wszystko w tej chwili za mozliwosc drzemki, padam ..... SPAC MI SIE CHCE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 09:56 kto spi?? Kto śpi?? kurka ja od 6.00 na nogach( Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 bebell 26.04.06, 10:11 mam pytanko czy uczylas juz tosice sikania na nocnik??? ja znowu zaczelam prubowac ale ciezko idzie alicja powiedziala ze jest mala dzuidzia i chce pampsersa Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: bebell 26.04.06, 10:17 lalisiu- temat nocnika został porzucony) Tośka i owszem siedzi i 15 minut, ale nic nie robi( oczywiście zaraz po założeniu majtek sika( po kilku dniach kiedy pralka chodziła cały czas odpusciłam... Myślę, że przez Amelkę bedzie Ci jeszcze trudniej... może spróbuj podkreslac na każdym kroku, że Alicja jest duża a duze dzieci nie sikają w pieluchę, tylko takie małe... i dawaj jej jakieś odpowiedzialne czynności do wykonania, żeby miała świadomośc, ze może więcej... nie wiem... ja czekam do drugich urodzin Tośki i jeśli nic sie wydarzy wcześniej (czyli Tośki w tym temacie nagle nie oświeci) to znów przystepuję do nocnikowej ofensywy)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: bebell 26.04.06, 10:23 no to tak jak moja jak jej powiem ze moze cos zrobic ale musi srobic sii to siada posiedzi min i wstaje ze zrobila a wcale tak nie jest. Alicja skonczy 2 latka w poniedzialek dlatego zaczelam nauke ale widze ze nie bedzie to takie latwe i to wlasnie dlatego ze jest jeszcze amelka no nic pralka i tak chodzi na okraglo pomecze sie kilka dni i zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 10:16 A ja wstałam o 9)) musiałam sobie odespać... Niestety boli mnie gardziołko(( to chyba po tym egazaminie! Sama nie wiem, na pewno lodów jeść nie mogę, bo muszę grać. Nie wiem też, czy z bolącym gardłem i kichankiem, mogę z Wami się spotkać, bo jeśli to coś zaraźliwego??? A będzie tyle ciężarówek...mam obawy.... Tycja dzięki za śliczny miniaturowy brzuszek!!!!!!!!!!! I dużo słońca dla Twojego ślubnego)) Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 10:26 Marudko-gdybym siedziała tyle przed kompem to też bym ziewała ) A wczoraj padłam po Magdzie M. jak mucha. I ledwo wstałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 10:36 nie przed kompem tylko przed stanem oblezenia Ergus, ale i tak do konca nie wytrwalam... kurcze zapomnialam o Magdzie M - co bylo?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 10:42 Erguś, to Twoje zmęcznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 10:53 No dziewczyny, to kto w końcu będzie???? co to za dezercja?? mnie Twoje przeziębienie nie przeszkadza, ale mówię tylko za siebie. Lalisiu, Alicja pewnie teraz będzie postrzegać używanie pieluszek jako przywilej -bo skoro Amelka może.. U mojego kumpla to było tak, ze starszy synek miał 6 lat gdy urodził się mu brat i zaczęły się jazdy w stylu- tata brał małego na ręce i podnosił do góry- dzidziuś go poślinił i starszy brat zażądał tego samego i ślinienie też odstawił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 11:04 fantaisie-czy ty coś sugerujesz?? marudko- ano była Magda M. Dorota(była żona Piotra) robi wszytstko żeby ściągnąć Piotra do Zurichu - poprosiła pielęgniarkę żeby zadzwoniła do piotra i powiedziała że Dorota nie chce rehabilitacji i się załamała-wszystko po to by go do siebiue ściągnąć. Bartek chyba naprawdę zakochał się w Magdzie Wojtka też coraz bardziej kręci Mariolka. Coraz częściej kłóci się z Agatą. A i Mariolka mimo że przyjęła oświadczyny Jacka to coś jej Wojtek nie daje spokoju.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 11:12 I ja sie melduje. W pracy jeszcze nic nie zrobilam, bo kazdy ze mna gada i skupic sie nie moge To tak jak ustalone ja z Marudka spotkam sie kolo Empiku i potem razem udamy sie do Grycana Do zobaczenia! Ania I buziaczki dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 11:56 Ale spokój zapanował... Ja wychodzę!!! i nie wrócę do domu przed ew. spotkaniem z Wami, więc jeśli mogę to niech któraś mi puści sms-a, i jeśli będę się dobrze czuć to lecę..... Wiem, że jedynie Hortika nie widzi przeszkód w spotkaniu ze mną))) dzięki Ci kochana!!!!!!!!!!!!! Buziaki i papapap Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 12:06 A aj mam nadzieję że któraś z was weźmnie aparat na to spotkanie i podzielicie się z nami wrażeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Ufffff jestem:) 26.04.06, 12:32 No i było hardcorowo, bo mój szew tak się zasymilował z szyjką, że nie można go było przeciąć, ale cóż było robić, zagryzłam zęby i po półgodzinnym maratonie się udało teraz się czuję niepewnie, bo w sumie nic mnie tam nie "trzyma" Mój lekarz nie wróży mi długiego oczekiwania na Mikiego, więc byle do 18.00 a później zobaczymy Ant bierz swój mały żywioł i na lody do grycana!!! Fantaisie, Ty się tu nie wykręcaj i też marsz do grycana! Stokrotko kuruj się, bo teraz Twoje zdrowie jest dwa razy ważniejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 12:45 czy ja sie juz dzisiaj meldowalam? bo rano komp mi się zawiesil.... w kazdtym razie witam się, wyniki mam dobre i dzis zaczynam klucie. ale mam kurna stresa.... co do Drontalu - takie tablety przepisali, wiec nie bede zmieniac, ale za to nastepne odrobaczanie zrobie na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 12:49 Megi, ciesze sie, ze w koncu sie udalo sciagnac ten szew Jakby Mikiemu zachcialo sie wyjsc w grycanie, to lody do konca zycia za darmo bedzie wcinal Monika i tak pewnie nie przeczyta, ale chyba nikt nie ma nic przeciwko jej przybyciu - nawet jak troche poprycha Stokrotko, kuruj sie! to teraz najwazniejsze dla Ciebie i dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 13:18 megi-no to Mikiego nic już nie trzyma ) byleby na lody jeszcze poczekał. a ja własnie byłam w mieście po lody - i obżeramy się teraz - po 4 gałki każdy!! łomatko-ile to więcej brzuszków bedę musiała wieczorem zrobić.. ale co tam - są pyszne! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 13:45 Megi , no to faktycznie była chyba ostra jazda, pewnie czujesz sie tak jakby za chwile Miki juz miał byc po tej stronie brzuszka, ale pamietaj natura przewrotną bywa i moze się okazac ze jeszcze nie tylko dzisiaj na tego Grycana pójdziesz)) Co do mojego przyjscia to ja nie dam rady, musze jeszcze dodatkowo wieczorem koniecznie odstawic ten samochód który popsułam do warsztatu, wiec ja trzymam się teori że Megi przyjdzie na te lody jeszcze raz i reszta dziewczyn równiez Ale myslami jak najbardziej bede z Wami )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 13:46 Oczywiście chodziło o Megi w niezmienionym stanie z Mikim w brzuszku))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 13:48 Antus a to autko to koniecznie dzisiaj musisz??? ( Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Jestem i ja:) 26.04.06, 13:48 Zyczę wam pysznych lodów))))))))))))0 Ja dzis takze byłam na lodach i przemiłym spacerku z męzem. Bylismy w sklepach dla dzieciaków.... Ale moj T. smiesznie sieczuł wypróbowując wozek Znalazłam śliczne łózeczko i posciel... Aaaaaaale jaki drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa fantaisie 26.04.06, 13:54 to moge liczyc na pomoc? bo nie odpisalas mi na mailika Laskai, mam stresa - wyniki są dobre, dzis zaczynam klucie, brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Cytrus! 26.04.06, 13:57 skoro wyniki dobre, to sie ciesz!! czym sie stresujesz??? boisz sie klucia tak jak nasza Fantaisie??? bedzie dobrze, kotek!!! tylko melduj sie codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Cytrus! 26.04.06, 14:05 Cytruś, na czym polega to kłucie, bo ja troszkę zielona w tym temacie jestem. Będzie bolało?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 13:46 Megi ty jednak pogadaj z Mikim zeby chociaz jeszcze na te lody zostal u ciebie w brzuszku ... )) Tycja - zdjatka super, no wreszcie widac ze jestes w ciazy )) Ergus kilka brzuszkow wiecej wieczorem, ale jaka radocha teraz, nie?? odsapnelam bo znowy wyprowadzilam Algierie na prosta, po raz 1000 w tym tyg, ciekawe czy to sie kiedys skonczy!!! Dla mnie Fantaisie tez moze przyjsc na lody - najwyzej sie z nia calowac nie bede PP Melduje ze baterie do mojego aparatu sie wlasnie czardzuja, wiec aparat bedzie na spotkaniu ) chyba ze go zapomne wziasc DD Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:05 Erguś pomyśl sobie, że te lody w ramach Twojej łączności telepatycznej z grupą grycanową w takim wypadku to nawet brzuszków nie trzeba wieczorem robić Ant, szkoda, że nie dasz rady. Ponegocjuję z Mikim, a jak się nie da przekonać, to zapraszam na lody u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:06 Marudka nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała przyjsc, ale dzisiaj jest środa a ja musze miec ten samochód na piątek gotowy, wiec klapa, nie dam rady i oprocz tego sama wiesz jak jest z Amelą, jest słodka ale jednak diablica wiec z rozmowy byłyby totalne nici Trudno innym razem, mam szczera nadzieje ze jeszcze umowimy się do Grycana Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:21 yo! dziś wracałam bez wycia do domu!! sukces!!! ostatnio Tosica cała drogę się drze(, że nie chce wracac. dziś przekupiłam ją! obiecałam, ze posoli kotleta w domu) wracałyśmy więc we względnym spokoju) zgodnie z zaleceniem Hortiki w piaskownicy nic nie jadłam) przyjmowałam tylko płyny) dziecina znów częstowała mnie piffkiem) Antuś- szkoda, że nie dotrzesz( no, lae mam nadzieję, że nie tylko ten jeden raz u Grycana bedziemy) Fantaisie- mnie tam tez Twój katar nie przeszkadza) za to chetnie bym Cię ogladała dzisiaj) więc pakuj się i rób wpada koniecznie) Erga- u Ciebie 32dc prawda?? powiedz Ty mi moje złoto, kiedy Ty raczysz jakiś tescic zapodac??? nie żebym chciała podkręcac atmosfere, ale może juz czas??? scisk k. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:23 sluchajcie, zrobilam probe wyslania moich wczorjaszych zdjec. wyslalam na razie do: Althei, Ant, Balbinki, Cytrusowej, Enterka, Ergi, Fantaisie i Gwiazdki. Czy mozecie sprwadzic czy dostalyscie? Niestety w wyslanych ich nie mam Jak doszyly to postaram sie zrobic dalsza dystrybucje Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:24 A i jeszcze Bebellek dostal - przynajmniej powininen... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:29 Ania- Zdjęcia doszły!! świetne sa!! to z dłońmi jest cudne poprostu) komu przesłac??? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:31 Super, ze doszly... w koncu - tyle prob wykonalam Bebelku, jezeli moge prosic to rozeslij dalej. Jak bede miala wiecej czasu to sprawdze kto jeszcze nie dostal i wysle - ale to pewnie dopiero jutro Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ja chce zdjecia Kocurka!!! 26.04.06, 14:33 Bebelek przeslesz mi??? pliz ........ Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:33 Ja mam, ja są śliczne, ale superowo wyglądasz widac ze ciąża Ci służy, choc nie wiem jak wygladałas przed ciąza ale czy mozna jeszcze piękniej wyglądac?))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:36 ja tez mam zdjecia Kocurkow!! Bebelek dziekuje!! Jejku - nie wiedzialam ze sie z taka laska pod empikiem umowilam!!!! wow )) Kocurku wygladasz przeslicznie, juz ktoras mowila - zdjecie z rekoma BOSKIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:32 Hej laski! No wreszcie skonczylam was czytac! I zaraz ide sobie lody zapodac, bo mi tu smaka robicie caly czas! Megi, to juz nic Mikiemu nie stoi na przeszkadzie Obys lody zdazyla zdjesc, a pozniej to juz moze sie pojawiac Anialm, to jest bardzo dziwna choroba, ktora ciezko przewidziec. Ale teraz za rozne matody leczenia i usprawniania, wiec miejmy nadzieje, ze bedzie dobrze. No i ja nie wiem co jeszcze mialam napisac. Mam lekkiego stresa. Jutro musze wczesnie wstac. I uprasza sie o trzymanie kciukow miedzy 8:30 a 13:30. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:26 aaaaa, i jeszcze: Kobiety nie ma co się oszukiwac) te 2kg na plusie nie mają nic wspólnego z rosnięciem Bąbla( to obzarstwo świateczne... w ciąży czy nie po każdych Świętach mam dwa kilo więcej( Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:28 Bebellku ale ile radości i przyjemności dostarcza "nabycie" tych dwóch świątecznych kilogramów Dobrze, że w piaskownicy tylko piwo przyjmowałaś Kocurku, czy mogę prosić o zdjęcia? ładnie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:31 przesłałam do Hortiki, Ma_rudki, Megi, Antusi i Melby... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:38 mam zdjęcia Kocurka i Julci!!! Ale śliczne!!!!! dzięki!!! Bebell- dobrze liczysz moje dni ale wiesz - u mnie przy PCO bez wspomagaczy to i do 150 dc dochodziło i więcej! ) dlatego nie zamierzam testować - po długim weekendzie umawiam się do ginka i pewnie znów jakieś tabsy dostanę i tym samym szansę na bliźniaki. dla ciebie mogę jutro zmierzyć tempkę - na bank będzie niska czyli przedowulacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:42 Tysia i Kocurek - slicznie wygladacie! Kocurku jakie pienkne oczeta) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:46 I ja witam no to szykuje się wielkie spotkanie na lodach. Czekamy na zdjęcia ze spotkania. Miłego spotkania Wam życzę! Megi super, że szew juz sciagniety i Miki moze sie lada dzień urodzić. Oby dał Ci tylko w spokoju zjeść te lody Melbuś gratuluje zdanego egzaminu i to na jaką ocenę! I tobie Althea też. Podziwiam zdac taki przedmiot i to w obcym jezyku. Kocurku cieszę się ze z małą Julcia wszystko dobrze i ze okazala się Julcią Ant ja jeszcze pracuję do tego piątku i popoludniu jade do lekarza po zwolnienie. Narobilyscie mi smaka na lody, chyba po pracy sobie kupię. Ostatnio coś ich sporo zjadam. No ale jeszcze przez jakis czas moge spokojnie nie liczyć kalorii. Czy ja mogę prosićo zdjęcia, nie dostałam ani Alicji, ani Marudziątka, ani Kocurka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 14:54 Nika trzymam Cie za słowo, ze tylko do piatku, kochana zebyś tylko zdążyła odpoczac przed porodem)) A tak na powaznie martwie się tymi Twoimi dojazdami do pracy, dziury, stres, a Ty teraz powinnas odpoczywac, wiec słwow harcerza piątek a potem tylko spacerki, leniuchowanie, OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:02 Dzięki za zdjęcia Kocurkowe-śliczne! Obiecałam sobie sumiennie , że od teraz do 17 pracuję bez wchodzenia na forum- więc do zobaczenia o 18 na lodowym obżarstwie, a do jutra dla tych, które nie będą niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:05 Antuś napewno tylko do piątku pracuję. Obiecuję. Z lekarzem juz ustalone, w pracy tez juz sa przygotowani ze jestem ostatnie dwa dni, takze nic sie juz nie zmieni. Ja już sama mam dosyc i chce odpocząć i przygotowac wszystko spokojnie na narodziny malej. Zreszta mąż juz by nie pozwolił do pracy jechac. Cały czas mi powtarza ze juz dawno powinnam w domu siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:10 I ma świętą rację!!! Kiedy kochana masz termin ? Czy dobrze kojarze ze za miesiąc ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:03 Nika- przesłałąm Ci Kocurki) Lalisiowa Alicje i Tycję) miłego ogladania) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:14 Dokładnie termin mam na 1 czerwca, ale licze sie z tym ze moze byc troche wczesniej. Ostatnio mi siostra, a pozniej mąż powiedzieli ze troche brzuch mi opadł. Moze w piatek na wizycie lekarz powie cos wiecej. Bebelku dziekuje za zdjecia! Wszystkie śliczne i Kocurka i Alicji i Tycji i Marudziatka Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:17 No tak, jak opadł to podobno 2 tyg od tego momentu, ale wiesz teori tyle co ludzi, obys mogła odpocząc jak najdłuzej)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:21 Oj mam nadzieje że troche dłużej mala w brzuszku posiedzi Ale tak w połowie maja to już moze wyskakiwac z brzuszka )) Musze sie szybko za moj obrazek zabierac bo nie zdąże. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ufffff jestem:) 26.04.06, 15:23 Kocurku śliczne zdjęcia)) Ant, mój brzuch razem z Mikim jest już 4 tygodnie na dole i jak widać to sprawa indywidualna Choć urodziny 1 czerwca to bardzo fajna data)) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Witam dziewczyny!! 26.04.06, 15:42 Czesc Dziewczyny! Ale mialam zaleglosci!!!! Po lebkach strasznie, ale przejrzalam wszystkie watki - w zwiazku z tym juz wszystko mi sie pokrecilo i nic nie pamietam, buu. Tak jak Wam pisalam przed moim "zniknieciem" wpadlam troche w jakiegos dola... caly czas sfrustrowana jestem i postanowilam od forum odpoczac. Zwlaszcza, ze przy Waszym tempie nie sposob chyba byc na biezaco, dzis caly dzien czytalam zaleglosci, a praca lezy odlogiem. Wiem, ze tak nie mozna, ale albo sie caly czas wszystko sledzi (wtedy z pracy nici), albo raz na jakis czas, ale wtedy postow jest tyle, ze duzo czasu to zajmuje (czyli z praca j.w.). Musze sobie jakis system wypracowac. Dziekuje bardzo wszystkim, ktore pamietaly o mnie, i za swiateczne zyczenia, jakie na poczcie znalazlam - bardzo mi bylo milo! Ja na Swieta bylam w domu, szkoda, ze tak na krotko! Dzis piore, i zaraz za prasowanie sie biore, bo tez mi sie nagromadzilo! Ale Wam fajnie, ze sie spotykacie - hope zdjecia beda. Aha, i jakies fotki w duzych ilosciach ostatnio krazyly, to ja tez poprosze! Stokrotko - wielkie wielkie ogromne gratulacje - no i popatrz, i to w takim momencie, kiedy tak niefajnie to wszystko wygladalo... Bardzo sie ciesze! dbaj teraz o siebie. To na razie tyle, ide troche poprasowac! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Potwors!! 26.04.06, 15:49 Ale fajowo że jestes!! pisz kochana co u ciebie! co za dołki?? ej - rozchmurz buźkę - nigdy nie jest tak źle żeby gorzej być nie mogło ) bebell- tak szczerze mówiąc to nie mam ochoty mierzyć. Stwierdziłam że muszę troszkę odpocząć. Dlatego nawet nie wiem czy będę dzwonić do ginka w najbliższym czasie. Męczą mnie regularne małpy - zwykle jak miałam 3-4 małp w roku to góra! a przez ostatni rok to kilkanaście ich było... Poczekam a może akurat normalna, naturalna owulacja się zdarzy około 50-tego dnia cyklu ) Nawet myślę o antykach na jakiś czas-ponoć regulują poziom hormonków. Tyle że wtedy totalnie nie mam ochoty na sexik - jak to mówią susza absolutna.. i mężuś cierpi. Życzę miłej zabawy spotykającym się dzisiaj i smacznych lodów!! buziaki dla wszystkiech! Marudko i nie zapomnij o fotach!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors!! 26.04.06, 15:54 Potwors, podrzuć mi to prasowanie, a w tym czasie poczytasz sobie forum ja już w prasowaniu dochodzę do perfekcji. Poza tym nie porzucaj nas na tak długo, smutki i dołki dzielone na forum są jakieś takie mniejsze. Uściski! Udało mi się wcisnać w czerwoną koszulkę polo, więc moje dzisiejsze kolory rozpoznawcze u grycana to czern i czerwień Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:03 dziewczyny, ja też trochę kaszlę, ale będę, w razie czego wyeksmitujecie naszFantaisie do oddzielnego stolika Megi, nie stresaj się, ja już kilka porodów odebrałam, więc luzik)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:06 Melbuś, ty to potrafisz człowieka uspokoić Fantaisie będzie u grycana)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 :(( 26.04.06, 16:16 troche mi smutno nie wiem czy nie bede musiala zrezygnowac z karmienia piersia: (( bo amelka ma skaze bialkowa weliminowalam juz nabial ale nic nie pomaga dalej skore ma bardzo brzydla od dzisiaj przestaje jest rowniez wszystko co zawiera jajka i zobaczymy czy bedzie poprawa i ile ja wytrzymam na takiej diecie bo prawie nic mi jesc nie bedzie wolno tylko zielniaki i kasze jesli faktycznie dojdzie do tego ze bede musiala odstawic od piersi bedzie mi bardzo ciezko z tym. a 2 sprawa to w sobote chrzciny a maz musi isc do praccy Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:17 Erguś, a nie będziesz już z clo próbowała? U mnie poskutkowało w połączeniu z monitoringiem, pregnylem i duphastonem za pierwszym razem! I mimo tego, że torbiel się zrobiła w jajniczku... Kocurku, śliczne zdjęcia! Jaki masz ładny brzusio )). Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:21 Lalisiu, przerabiałam to, jadłam przez kilka miesięcy indyka, kozie mleko i jegurt, marchew, jabłko, ziemniaki .I to wszystko.Da się żyć, mówię Ci. Jeśli mała ma alergię,nawet po hipoalergicznych melczkach może ją zsypywać, więc nie rezygnuj za szybko z piersi.warto spróbować.Mój młody na takiej dietce ważył mając rok około 15 kg, ja miałąm linię,że hoho, ale zębów i włosów wcale nie straciłam Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:26 Drontal mogę mieć jutro.To ma byc Drontal czy Drontal Plus?I co mam z nim zrobić dalej?poproszę o wytyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:29 nie wolno mi jesc chleba bulek to co ja mam jesc na sniadanie tego chudniecia to tezsie troche boje bo ja juz mam 50 kg no ale zobaczymy. ona jeszcze nigdy nie dostala innego mleczka jak moje Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:32 A chleba czemu ci nie wolno?? Mleka ani jajek sie nie dodaje zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:34 Lalisiu, spróbuj znaleźć pieczywo na zakwasie, bez polepszaczy, albo pobaw się sama, Althea Ci pomoże)) A pieczywo ryżowe?może Ci wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:39 w chlebie i bulkach bardzo czesto jest dodawane mleko w proszku pozostaje pieczywo ryzowe bo mi woln tylko po nim i tak jestem zaraz glodna Althea moze faktycznie podaj mi jakis przepis na chleb Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors!! 26.04.06, 16:58 Lalisiu, a chlebem to niestety jest troche zabawy, a ty juz i tak masz dwoje malych dzieci, z ktorymi atrakcji pewnie ci nie brakuje. Ja bym ci radzila kupowac jak najnormalniejszy chleb. Taki zwykly najzwyklepszy, ktory ma w skladzie, make, wode i drozdze. A zeby upiec samamu chleb trzeba mies moke zytnia, a nie wiem jak z kupiniem takiej maki. Jak znajdziesz to daj znac, to napisze ci co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Witam dziewczyny!! 26.04.06, 16:17 Potwors witaj w domu) może poświęc codziennie 30 minut rano i 30 minut popołudniu??)) może wystarczy??)) mam nadzieje, że nastrój juz lepszy) i nie znikaj wiecej) k. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 17:01 Zapisałam się na jutro na 8.00 do swojej "starej" ginki, zwolniło się miejsce. Ale się cieszę, miałam dopiero na 4 maja wizytę. Ale pójdę już jutro, będę spokojniejsza... Bo ciągle mam obawy, że fasolka gdzieś zniknie... Zrobię betę przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 17:12 Stokrotko-pewnie następnym razem tak będzie - clo + cos na pękniecie + duphaston. teraz na ostatniej wizycie stwierdził że skoro taki ładny pęcherzyk to może się uda bez niczego - jeśli nie to mam się zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 17:18 althea masz racje nie bardzo mialabym czas na bawienie sie z vchlebem pamietam jak babcia piekla troche roboty z tym bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Kajzerki 26.04.06, 17:26 3 szklanki mąki 3/4 szklanki letniej wody 1 1/2 łyżeczki drożdży instant (drozdze moga byc oczywiscie swierze, wtedy z 50g) 1 1/2 łyżeczki cukru 1 łyżeczka soli 1 jajko (proponuje nie dodawac, w zamian neico wiecej wody) 2 łyżki masła (oliwa zamiast masla) Wszystkie składniki wymieszać w misce, wyrobić aż ciasto będzie odstawać od ścianek miski. Od tego momentu wyrabiać przez 5 minut, zostawić aby odpoczęło na około 10 minut, potem jeszcze wyrobić przez chwilę, około 5 minut. Ciasto powinno być prężne - o wyglądzie, konsystencji i lepkości plasteliny. Przełożyć do lekko posmarowanej oliwą miski i zostawić do wyrośnięcia na godzinę. Wyrosnięte ciasto podzielić na 8 części, z każdej uformować kulkę, lekko spłaszczyć, ułożyc na blasze, przykryć i zostawić do wyrośnięcia na 45 minut, nie dłużej bo się bardzo napuszą i stracą konsystencję kajzerek. Piec w nagrzanym do 225 stopni piekarniku przez 15-17 minut. Wystudzić na drucianej siateczce. Te kajzerki sa dosyc szybkie. A jak sie upiecze samemu to sie wie co sie wrzucilo. Ciasto ma bardzo przyjemna konsystencje nie wymaga duzo zachodu. wyrastanie wymaga troche czasu, no i trzeba pamietac ze sie cos piecze. Moze sprobuj na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 melbo 26.04.06, 18:20 a moge zapytac czy przy stosowaniu tej diety dziecku zeszla cala wysypka czy jednak nie?? amelce mam podawac syropki na uczulenie i lekarz nie kazal az tak drastycznej diety ale jak ja na nia patrze to stwierdzilam ze dieta musi byc aoze jednak nie warto bo skora i tak nie bedzie gladka?? ile trwa stka skaza?? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: stokrotko 26.04.06, 18:41 A ja sie wcale nie ciesze,ze sie zwolnil termin u twej starej ginki!!! Mam nadzieję,że(przepraszam za szczerosc) jest lepsza w prowadzniu ciazy....niz w jej doprowadzeniu....bo wcześniej nic a nic ci nie pomogła...chyba wręcz odwrotnie((Zastanów sie dobrze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: stokrotko 26.04.06, 18:50 Balbinko, w prowadzeniu ciąży jest sprawdzona, moje dwie koleżanki do niej chodziły - jedna jeszcze chodzi. Także spokojnie . A z zachodzeniem w ciążę, tam gdzie do niej chodziłam nie mogła nic zrobić, bo ta przychodnia nie ma w swoim zakresie usług związanych z niepłodnością - poprostu zwlekała ze skierowaniem mnie do specjalistycznej. Ale przynajmniej nie będzie mnie straszyła i wmawiała chorób i problemów, których nie mam... Już się zastanowiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: stokrotko 26.04.06, 18:57 A nasza Gviazdeczka nadal czeka na zasilacz... ech - przez cały długi weekend będzie musiała nadrabiać zaległości ) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa ode mnie do melby i do reszty 26.04.06, 17:20 kcohana, to ma byc Drontal Plus - jedna tabletka (odpowiadająca 10kg masy psa). ale ja juz w koncu nie wiem, czy mi fantaisie wysyla czy ty - moze sie dogadajcie kochane, wtedy podam adres. bo ja juz Fantaisie wyslalam moj adres, ale mi nie potwierdziła KłuCIE: a kłucie to w brzuch, do soboty raz dziennie, od soboty raz dziennie ale podwojnie. nie wiem czy bedzie bolalo, ale na pewno bedzie stresowalo. nie mam juz odwrotu. boje sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ode mnie do melby i do reszty 26.04.06, 17:28 Czyli zastrzyki, tak cytrusiu? A sama masz je sobie robic, czy ktos ci bedzie robil? Z tego co czytalam to u nas samamu sie trzba kluc. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: ode mnie do melby i do reszty 26.04.06, 17:39 sama sie musze kluc i wcale mnie to nie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Pocian dla każdego!!!! 26.04.06, 17:37 no tak, znowu się rozgadałyscie) a ja padam na twarz(( wychodze do domu, chyba(( dzisiaj mam dość(( nie będę zaglądac wieczorkiem. musze zadbać o E))) bo niedługo mnie zostawi i to przed ślubem(( a to juz za mieisąc i parę dni(( pa Odpowiedz Link Zgłoś
ktat witajcie!! 26.04.06, 18:44 nie wiem kiedy mam to nadrobic kochane nie wiem co u kogo buuuuu.... ale z tego co wyczytalam to stokrotce sie udalo ... wielkie gratulacje!!! u nas 25tydzien a ja ech.... chyba zaczynam miec dolegliwosci ciazowe zgaga po kwasnym bole brzucha plecow i najgorsze wielkie dolki plakac moge o byle co ale sie wstrzymuje twarda jestem klocic sie tez wszytsko mnie drazni ech maz sie ze mna kocha raz na dwa trzy tygodnie nie pomaga rozmowa itd twierdzi ze ma obawy i juz ale to nie to jak dla mnie ... na wadze ciekawe w 22tc +6kg teraz ide 4.05 pozniej ok 15-19 na usg 3d fotki z 23tc teraz bez wiekszych zmian postaram sie jeszcze je wkleic img268.imageshack.us/my.php?image=14040619430sv.jpg img268.imageshack.us/my.php?image=14040619449dv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witajcie!! 26.04.06, 18:55 cytrusku - ściskam mocno - wiem że się boisz. każda z nas by się bała - ale my jesteśmy cały czas z tobą. Przy każdym zastrzyku!! Skrbie - pomyśl że robisz to dla swojej kruszynki.. ona wynagrodzi ci wszelkie cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witajcie!! 26.04.06, 18:56 Ktat!!! ale fajnie że się odezwałaś! Brzusio super!! pisz do nas częściej! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: witajcie!! 26.04.06, 19:53 Hej Laseczki! melduję się na nowym i dopisuje się do listy pociankowej własnie nadrobiłam stary watek i jeszcze nowu zopstał mi do przeczytania a tu lada chwilka i znowu 500 stuknie Tycjus za chwilkę przesyłam Ci moje fotki Głosno też krzycze że nie dostałam zdjątek Kocurka czy moge prosić? na gazetową. jutro znowu czwartek - bardzo szybko minął mi temn tydzień, a w sobotę znowu na zajęcia buu Tatanko jak Twój P. jest jeszcze w domku czy jużpoleciał? Bebelku te 2 kg to wcale nie duzo,a na kiedy masz termin? Też mam smaka na lody, ale muszę troszke zrzucic, bo po zimie niestety tłuszczyku przybyło może macie jakąs dietkę skuteczną? pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 helloł!:) 26.04.06, 20:11 Ja tez chce Kocurka! Bebell, wyslesz? Juz mam wpolne na dzis- ale musze sobie przygotowac lekcje na jutro. Dzis był dzień klasówkowy- gdybym miała laptopka to bym mogła byc z wami na bieząco))) Dzis na szkole rodzenia bylo o sexie i higienie w czasie ciązy. i ćwiczenia... oddychanie przepona i krótkie oddechy- ale to śmiesznie wygląda))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: helloł!:) 26.04.06, 21:11 Tycja, dziękuję za zdjęcia, za chwilkę wyślę swoje, bo chyba sie fotkowo jeszcze tobie nie przedstawiłam. Ślicznie wyglądasz, aż trudno uwierzyć, że to 7 miesiąc, masz cudowny brzuszek Moge dostać zdjęcia Kocurka? Proszę ......... Warszawianki objadają się lodami Aż nie wytrzymałam i sobie kupiłam takiego małego z czekoladą z Zielonej Budki. Ale to nie to samo, co u Grycana. Pamiętam, że zanim sprzedał swoja firmę, to miał chyba najlepszy swój lokal na Puławskiej w Warszawie. I takie pyszne desery lodowe tam sprzedawali... Jest tam jeszcze? Cytruś, współczuję kłucia...Ja na szczęście mam tylko domięsniowe i robi mi pielęgniarka w przychodni. W tym cyklu na szczęście tylko dwa - jutro i pojutrze. Mój szef poleciał, w kancelarii zaczną się przyspieszone wakację. Gdy kota nie ma, myszy harcują) W piątek już urlop (jeśli nie liczyć praktyk w sądzie), więc jeszcze jeden dzień roboty i 6 dni wolnego!!! Idealne warunki do pracy dla moich opornych jajników, może tym razem wyprodukują coś konkrentego? I może nawet uda się to zapłodnić? Pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: witajcie!! 26.04.06, 20:12 Feromonko - moj P. wlasnie wrzyca ostatnie rzeczy do walizy i jedzie o 2 w nocy do Warszawy i z samego rana startuje do tego Egiptu. Troche sie boje po tych zamachach, ale w koncu ktos musi przytargac te nasze pociany do Polski. Zdjęc Tycji i Kocurka tez nie mam (((, a chetnie bym sie pozachwycala. Fantaisie - szkoda, ze gorzej sie czujesz, ale mam nadzieje, ze zaraz Ci minie. Smacznych lodów Wam zycze i tez chce poogladać, jak to dobrze sie bawilyscie. A ja po calym dniu walki z budowlancami zajechalam do rodziców i juz placze za moim P. choc jeszcze nie wyjechal. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:00 Już po lodachbyło bosko, gusła odprawione, zatem zaraz będą nowe ciąże Lalisiu, młody w trakcie diety miał skórę idealną, dopóki się tej diety trzymałam.Po każdym odstepstwie się czochrał...nie pamiętam dokładnie, ale nabiał wprowadzałam około 2 roku życia dopiero...nawet teraz, kiedy wypije dwie szklanki mleka na raz (Babcia mu daje, bo to takie zdrowe),czasem dostaje wysypki, ale je wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:00 O widzę Melba ze juz wróciłas!!!!1 Były jakieś fotki pstrykane???? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:31 Balbinka, Anialm, ja jestem jak najbardziej za spotkaniem 6 maja, tylko chyba dopiero w sobotę będe wiedziała na czym stoję i co będe robić w kolejne dni.Chcemy z M do Kołobrzegu się wybrać na kilka dni i od wyników USG w sobote będzie zależeć, co dalej. Potwors, dobrze że jesteś z powrotem, na wszystkie smutki najlepsze jest forum Tatanko, a na długo ten Twój ślubny wylatuje? Stkrotko dbaj o siebie i się kuruj. Widzę, że wczoraj odbyła się dyskusja garniturach. Mój M jeszcze niedawno tylko w gajerku do pracy biegał, aż nawet zaczęłam marudzić, że ja w chłopaku w dżinsach się zakochałam, a nie w facecie w marynarce. Ale odkąd przeszedł na "swoje" to się przerzucił na sweterki i sportowe marynarki. A domu standard - krótkie spodenki i koszulka. Jemu nawet zimą gorąco I znów wszytsko zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:38 i ja sie dołączę do wątku garniturowego. Mój P. chodził zawsze do pracy w sztruksach i koszuli albo swetrze (pomimo, ze to była kancelaria prawna ale mało prestiżowa Odkąd zmienił pracę lata codziennie w garniturze i teraz stwierdził, ze w sumie się już przyzwyczaił, przyrósł do gajerka. Ale z ulgą czasami w piątek (jeans day) ubiera sie znowu w sztruksy i jest ok Ale w domu krótkie spodenki i jakaś stara koszulka i generalnie sztruksy - nie jeansy. Zuza - mojemu tez nawet w zimie gorąco!!! A ja jestem zmarźluch potworny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:44 Ludzieeeee gdzieeee jesteścieeee????? Jeszce na lodach??????? Głupia siedze przed komputerem i pracuję!!!!! "Ja to chyba jednak jakaś idiotka jestem" - (cytat z "BWP" ale jakoś odpowiada mojej obecnej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:44 U nas zawsze jest krzyk: odkręć kaloryfer, zakręc kaloryfer, zamknij okno, otwórz okno. Mu zawsze gorąco, mi zawsze zimno Do tego moje stopy i dłonie to kawałki lodu. Czasami się zastanawiam, czy ja jeszcze żyję Ale przynajmniej mam w łóżku żywy termoforek)) A garniturki M zaklada obecnie na spotkania z klientami, bo teoretycznie sam jest swoim szefem. Teraz nawet do sądu może w koszuli biegać, bo sie w "sukienkę" zaopatrzył Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:51 No jakbym widziała nasze zachowania!! Słuchaj, ja tez mam tak z kawałkami lodu zamiast nóg i rąk. Moja Babcia ma to samo - chyba mam to po niej. Podobno są to problemy z krążeniem. Ale piecyk w łóżku mam ) a jak są w lecie upały i on się męczy to ja zawsze z satysfakcją mówię: Zobacz jak ja sie męczę w zimie "))) No mój P. togi nie ma i chyba mieć na razie nie bedzie. Ma zamiar zdawać na radcowską w tym roku ale musi to najpierw uzgodnić ze swoim pracodawcą - nie jest to kancelaria i moze sie zdarzyć ze nie wyrażą zgody a to jednak 2 dni w tygodniu wyjęte. Nie Wiem jak to bedzie Fajnie być samemu sobie szefem Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:55 Jestem i ja Spotkanie bardzo milutkie - w koncu zobaczylam kochane dziewczyny na zywca! Bylo naprawde super Marudka robila zdjecia wiec moze wrzuci na poczte male conieco (nie wiem jak sie pisze co nieco?) Cytrusku, trzymam kciuki oby zastrzyki okazaly sie owocne! Zdjecia wlasnie przeslalam do Zuzy, Jaani, Potworsa i Tatanki - nie wiem czy dobrze zapamietalam, ktora z Was jeszcze nie dostala... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:58 Kocurku dzięki za zdjecia - ślicznie wyglądasz kwitnąco)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:01 Dziewczyny - te zmarzluchy - info dla Was. Jak pewnie wiecie ja wierze, ze moja Julcia jest wynikiem wizyty u brata Franciszka, ktory powiedzial mi, ze dziecko w lodowce nie wysiedzi. Lodowka, to oczywiscie ja zmarzluch - rowniez mam problemy z krazeniem Powiedzial to pare lat temu, kiedy o fasolce jeszcze nie myslalam. W zeszlym roku jedna kruszynke stracilam i mi sie przypomnialo, co mowil brat Franciszek... Udalam sie na wizyte do niego i najpierw mnie 'napradowal' - poprawil krazenie taka specjalna maszynka, tak, ze sie pocilam 3 dni. Na dwa tyg. przed staraniem sie o fasolke kazal siedziec w cieplej (nie goracej) wodzie zanuzonym do pasa. Oczywiscie skarpetki na noc obowiazkowe. Ja juz w wodzie siedziec nie musialam bo efekt mialam natychmiastowy po wizycie Ale goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:03 Kurcze, ciekawe co piszesz.....chyba zacznę siedziec w gorącej wodzie )) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:04 w cieplej - nie w goracej. 'nie gotujemy kurczaka' tak powiedzial brat Franciszek dziwny jest ale ja mu wierze Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:05 Kiedys przyjmowal w Krakowie, od lata zeszlego roku jest w Warszawie. Jakby co moge podac namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:06 no dobra ale gdzie to się jedzie? jakiś klasztor czy cóś? A dla mnie gorąca to jak ciepła - uwielbiam gorącą problem taki ze nie mam wanny tylko prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:08 To jest zakon bonifratrow na sapiezynskiej w Warszawie. Nie mozna w goracej, bo gdybys byla juz w ciazy a o tym nie wiedziala moglabys doprowadzic do poronienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:09 O raju.....przestraszyłaś mnie, dobra, nie gorąca. W sumie dobrze ze nie mam wanny.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Dobranoc! 26.04.06, 22:14 Wiecie co, już zamykają mi sie oczka. Ileż można pracować.... idę spać. Na zdjecia z Grycana sie nie doczekałam - moze jutro bedą. Kolorowych snów Jutro w drodze do pracy zobaczę 3 gniazda z bocianami moze coś to da? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranoc! 26.04.06, 22:20 Cudne zdjecia! A jak tam ladnie slonecznie bylo! No i te lody! Spadam spac! Prosze jutro o kciuki Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Dobranoc! 26.04.06, 22:23 to jeszce ja!!! znowu nie mam zdjeć buuuuuuu Althea, moze mi podeślesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Dobranoc! 26.04.06, 22:36 ale super mialyscie - spotkanie się odbylo,w szystkie zadowolone i sie do tego jeszcze nagadaly i lodow najadly.... poproszę tez o foty. jestesmy po 1 zastrzyku, moj dzielny mąż robil!!! i to on mi będzie robil do konca kolorowych snow wam zyczę i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobranoc! 26.04.06, 22:38 Cytruś, współczuję zastrzyków, ale jaki szczytny cel!!! Daj mi swój adres na priv, jutro zamówię Drontal Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Dobranoc! 26.04.06, 22:40 Nie dostalam zdjec ze spotkana, przeslijcie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:03 A gdzie Ty byłaś Aniu u tego brata Franciszka???? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: witajcie!! 26.04.06, 22:38 Gdzies sie mój pościk zapodział(( Prosze mnie dopisać do grona zimnostopych....czasem nawet latem w skarpetach ...śpię... Dziewczyny lece przywdziac wabik na męza....zobaczymy czy nowe ekri+ zielone + brzoskwiniowe cudo podziała....pa, pa do juterka... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: witajcie!! 26.04.06, 21:00 Witajcie wpadłam do dommu doczytała i się odzywam. W sumie dosyć spokojnie na forum dziś bo laski objadają się lodami u Grycana Fajnie im, ja mam znowu smaka na lody ale stwierdziłam, ze to przesada będzie - 3 dzień z rzędu... melduję, ze nie dostałam zdjeć Kocurka!!!! Kocurku proszę prosze o zdjecia Tycja - dziękuję bardzo - super wyglądasz. Brzeusio fajny ale nie bardzo widoczny - kiedy Ty rodzisz??? Lalisiu - przykro mi z powodu tej skazy - mam nadzieję, ze wszystko dobrze sie ułoży. Trzymam też kciuki coby gładko posżły chcrzciny Witam tez Potwors z którą chyba jeszce nie miałam przyjemności "popostować" w trakcie mojej kariery na forum. Czy wymienimy się zdjęciami?? Gviazdka chyba nie zdoła tego przeczytac, co?? Nie iwem jak to zrobi...tyle postów!!! Ale najważniejsze, ze odpoczywa. Enterku - ja cały czas nie mam Twoich zdjęć!!! Czy ktoś moze mi przesłąć??? A ja znowu dziś namęczyłam się - przyjechała jakaś Irlandka i musiłam cały dzień z nią gadać, a włałsciwie słuchać - i zmęczon ajestem bardzo bo zawsze musze się bardzo skoncentrowac jak słucham gadania nie po polsku.... jutro znowu, i w piątek znowu...ale pocieszam sie ze to zawsze jakiś trening z angola Co jeszcze Cytrusowa - bardzo współczuję zastrzyków w brzuch - ale jak to sama będziesz robic? ja chyba nie wbiłabym sobie igły, bo sama sobie bólu nie umiem sprawiać...współczuję szczerze i trzymam kciukasy coby przyniosło to pozytywny skutek Tatanko - zdradź co robi Twój małżonek, ze do faraonów leci??? Super praca musi być - ja co najwyzej do Dublina mogę w przyszłosci poleciec i to wcale niekoniecznie. Najbardziej realny jest Poznań Fajne takie zawody gdzie można po świecie polatać...z drugiej strony pewnie tęsknisz już bardzo... Uffff, nie pamiętam więcej pozdrawiam wszystkie nie jedzące lodów u Grycana - moze jakąś sesję przed kompami zrobimy?? a mam nadzieję, ze laski prześlą jakieś zdjecia ze spotkania na szczycie góry lodowej hihihi?? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Na maksa .... 26.04.06, 21:48 dotlenilam sie na dworze za wszystkie czasy ) i zajrzalam do Was a tu nowy watek Nazwa bardzo mi sie podoba ))) Powtorka z relaksowania sie w wannie ) A jutro mam o 5.30 wstac Ja taki spioch Nic nie wiem, za duzo postow, wiec tylko goraco Was pozdrawiam i obiecuje jutro poczytac ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Na maksa .... 26.04.06, 21:59 Witam i ja, prosto z lodow - boskie byly!! az zaluje ze tych duzych truskawkowych pucharkow nie zfotografowalam ( ja juz po hennie - ale mam brew DD Spotkanko bylo jak zwylke boskie!! sklad: Kocurek Megi Hortika Bebelek Melba Faniaisie i ja ) troche nas bylo, co? najadlysmy sie na maxa, pogadalysmy i popstrykalam kilka zdjec... Lalisia wspolczuje tej skazy, biedna bedziesz z ta dieta. trzymajcie sie wszystkie trzy!! Potwor no nareszcie jestes!!! jak ci znowu wpadnie do glowy sie od nas oddalic to nam powiedz - my ci ten pomysl szybko wybijemy!!! Enterek skoro tak malo czasu do slubu to jak ty stoisz z kiecka, kwiatami, fryzjerem i reszta?? i nie wiem co bylo jeszcze ... lece wysylac zdjecia i spac. branoc laski ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Na maksa .... 26.04.06, 22:59 Kocurku - jak Ty uroczo z tym brzuszkiem wyglądasz.... az sie rozmarzylam, wiec prosze zaraz na poczatku czerwca zarazic mnie ta ciażą... Jaania zdjecia kocurka chyba dostalas, wiec innych, aktualnych nie moge przeslac, bo nie mam Wychodze z domku z mezlulkiem polazic po romantycznym o tej porze wroclawiu... P. startuje z wrocka o 2 w nocy, wiec jeszcze chwilke mamy dla siebie. Na szczescie leci tylko na 8 dni, ale jest mi straszne ciezko po ostatnich wydazeniach zostac tu samej... Tym bardziej, ze wszystako bylo inaczej zaplanowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Na maksa .... 26.04.06, 23:06 Marudko dziękuje za fotki... ale mam teraz smaka na lody I za zdjęcia ślicznych brzuszków dziękuję. Jak tak na Was patrzę kochane to dochodze do wniosków, że Ja brzucho już mam wielkie. Jedna 7 miesiąc ledwo widać, druga 23 t.c. lekko wypukła... a Ja już kulke słusznych rozmiarów przed sobą toczę... Idę spać! Dobranoc pchły na noc... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Na maksa .... 26.04.06, 23:07 Acha no i Cytruś - wspieram Cię sałym sercem w tych zastrzykach... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Na maksa .... 26.04.06, 23:06 Dziekuje Tatanko i wszystkim innym dziewczynkom za mile slowa Oczywiscie jak tylko bedziesz chciala, to Cie 'zaraze' - nie ma sprawy, bardzo chetnie nawet Nie martw sie kochana napewno bedzie dobrze - i juz niedlugo nie bedziesz zostawala sama jak mezus wyjedzie Widze, ze dziewczyny po spotkaniu padly. Ja troszke porabotalam - ale nawet duzo zaleglosci nie mialam i czuje, ze i ja padam na pysiora... Wiec dobranoc Dziewczynki - kolorowych snow! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Na maksa .... 26.04.06, 23:14 Jestem i ja A dlatego tak późno, ponieważ Kocurek uświadomił mi, że mam jeszcze świąteczną dekarację i właśnie już jej nie ma)) mój P. powiedział, że jestm walnięta Spotkanko było jak zwykle superowskie!!!! Dziewczyny zaciążone wyglądają ślicznie)) a te jeszcze nie, równieżDDDDDDDDDD Pożarłyśmy(kto pożarł ten pożarł) chyba wszystki lody......masz rację Marudzia szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć pucharków truskawkowych, bo tak nikt nie uwierzy jakie to były monstrualne rozmiary Erga, ja Cię tam nie namawiam, ale.... Tatanko, trzeba było zostać w domku, to bym do Ciebie przyjechała na majówkę i byśmy poszalały na nartkach)) Tydzień zleci nie wiadomo kiedy, a przez ten czas będziesz z nami Ja się czuję dużo lepiej, dziewczyny chyba potwierdzą że na bardzo chorą nie wyglądałam! Wyniki już mam i mam książkowe)) Gorzej z P. który mo sporo za wysoki cholesterol no cóż dietka i więcej ruchu... Feromonko, najlepsza dieta to ŻP, żryj połowę, najlepiej działa Antuś, przykro było bez Ciebie!!!! Oddałaś samochodzik? Balbinko, przez Ciebie wydałam dzisiaj kupę kasy, bo poszłam i kupiłam sobie dwa staniczki i majteczki Palmersa... Masz u mnie przechlapaneDD ale jakie śliczne. Pawełek już obejrzał i jest zachwycony Stokrotko, a dlaczego musiałaś wrócić do starej ginki, tamta Cię już nie mogła prowadzić? Cytruś, zastrzyki w brzuch???? Aż mi słabo się zrobiło.... współczuję!!!!! Lalisiu, nie martw się dietką, może jakoś się poukłada a chrzciny będę cudowne!!! Zobaczysz... Wiem, na pewno że można kupić chleb bez mleka, bo nasz znajomy całe życie jest na takiej diecie i kupuje chlebek Kocurku, bardzo dziękuję za zdjęcia, ale ja sobie dzisiaj obejrzałam Ciebie w realu)) i było mi z tego powodu bardzo miło! Nasza Megi ma zgrabniutki brzusio aż miło popatrzeć)) Witam na nowo Potwors-czy dołek już przeszedł??????? Oby tak!!!! Oraz Ktat i strasznie mi przykro z powodu tych wszystkich negatywnych objawów. Ale może to jakoś tylko chwilowe??? Nikuś, to Ty już lada chwila możesz jechać na porodówkę?! O rany, jakoś sobie tego nie uświadomiłam a jak pokoik? gotowy? wszystko już masz??? Nic więcej, nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Na maksa .... 26.04.06, 23:29 No tak ja przychodzę to wszystkie już śpią)) To idę też ja!!! Dobranoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Na maksa .... 27.04.06, 07:00 a ja padłam na twarz i zasnęłam błyskawicznie, za to już mnie poderwało...nie widziałam wczoraj wieczorem Megi na forum, kochana, odezwij się bo to może juz świętować trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Na maksa .... 27.04.06, 07:03 no ja nie spie juz od 6 nie spi rownierz amelka reszta rodzinki jeszcze smacznie chrapie) megi napewno dala by znac jakby pojechala juz do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Na maksa .... 27.04.06, 11:20 Fantaisie, ciążę chcę prowadzić w Medicover, a do "nowej" nie ma możliwości zapisania się, do końca czerwca ma porezerwowane terminy. A prywatnie bym majątek wydała u niej na wizyty i badania... Dlatego wróciłam do "starej" . Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 08:10 Dzięi za fotki!! Ale wam zazdroszczę tego spotkania!! A ja mam dziś mega dołek - właściwie od wczoraj, kłótnia z mężem i wszystko zwaliło mi się na głowę, więc wybaczcie moją niemrawość... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 08:12 Erguś - co sie stało?? Nie martw się, wyleź z doła....Piękna pogoda za oknem, wolne dni przed nami....Nie martw się. Z męzusiem sie na pewno pogodzisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 08:14 Tatanko - a ja juz w koncu nie wiem czy ty we Wrocławiu mieszkasz czy w Brzegu?? Jeśli we Wrocławiu to przecież też mozemy spotkać się na lodach - np. w Galerii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 08:31 Dzień Doberek!!!! Erguś, Kochana co się dzieje??? Może się wygadaj, będzie Ci lżej na sercu... Megi, by chyba puściła jakąś informację?! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 08:38 Witajcie Melbuś nie jestem na porodówce, tylko wczorajszy dzień była tak pełen wrażeń, że zasnęłam jak niemowle Obiecuję, że jeżeli to nie będzie sam środek nocy to jadąc na porodówkę dam Wam znać Bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie!!! Marudko bardzo dziękuję za zdjęcia!!! Widzę, że uwieczniony został jedynie mój mus truskawkowy no i wyszłam na żarłoka Idę nadrobić zaległości w czytaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 08:40 Witam, fajnie ze mialyscie takie miłe spotkanie. Czekam na zdjęcia Lalisu przykro mi ze mala ma skaze bialkowa. Być moze dietka jej pomoże. Ja wczoraj zabralam się za malowanie obrazka nad łózeczkiem, narysowalam juz dwie postacie, dzis dwie kolejne. Niestety narazie nie da sie zrobic zdjec, bo jest to namalowane cieniutko ołówkiem i na zdjeciu nic nie widac. Jak poprawie kontury farba to sie wam pochwalę. Fantasie pokoik juz prawie jest, do skrecenia zostal ostatni mebelek i musze wymyslec jakies firanki na okno, powiescic dekoracje i bedzie gotowy. Na szczescie wyprawka cala praktycznie skompletowana, teraz musze jeszcze to poprac. Potrzebuje jeszcze jakis tydzien na zapiecie wszystkiego na ostatni guzik. Mam nadzieje ze mala zaczeka tak do polowy maja. Chociaz to nigdy nie wiadomo i moze zechce siedziec w brzuszku do wlasciwego terminu czyli 1 czerwca Pozdrawiam i milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 08:51 cześć, dzieki za zdjęcia! spotkanie było fajne, jak zawsze podstępem i szantażem zdobyłyśmy stolik przy wydatnym udziale naszej Marudki. Szkoda, że Ant nie dotarła. Żebyś, Megi, nie wyszła jednak na żarłoka, to informuję, że pozostałe pucharki lodów były prawie dwa razy większe ufff.. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:08 Ja tez juz na nogach, tyle, ze pol nocy lazilam z P. po wrocku. Ale piekne to Nasze miasto. Nidy wczeniej nie zwiedzalam go z takim zachwytem, bo zawsze jakos przelecialam przez rynek i tyle z ogladania. Jaania Jasne, ze mozemy sie spotkac. Jestem do Czwartku we wrocku i mozemy sie umówić, chocby jutro, bo wiem, ze do pracy tu dojezdzasz. Pewenie w weekend bedziesz siedziala w domku Fantaisie - ciesze sie, ze choróbsko sie nie rozwinelo. Dobrze, ze wyniki sa na medal, ale gdzie dalej szukac???? Niedobrze, ze P. musi na dietke przejsc... Oj i widze,ze laseczki zadowolone z lodów.... Zazdroszcze Wam bo razem i blisko, ale my z Jaania tez sobie pojdziemy. Megi, dobrze, ze jeszcze z nami, widocznie Mikolajkowi tak dobrze i bez tego szwu. Erguś glowa do gory!!!!!! Mam nadzieje, ze burza zaraz minie i na ten weekend zaswieci dla Was sloneczko I mialam napisac, ze bylam jeszcze z moim P. w nocy na naszej budowie. Wysiadamy sobie z autka, a tu nagle cos mnie z tylu atakuje. Taki sliczny maly foksterier nam sie przyplatal i spi sobie u nas na budowie. Mam teraz problem, bo P. powiedzial, ze jak go chce, to moge go wziac do domku. Nie wiem, czy go brac do domku, bo lepiej gdyby sobie zostal u nas na wsi i gdyby mial tam cieplutko i jedzenie mu mozna by bylo dawac. Musze pogadac z tata, czy podjal by sie dokarmiania pieska. Wiem, ze jak dam mu jedna miske żarelka, to juz nie pojdzie.... Oj żal mi go, bo tak wczoraj sie cieszyl jak nas zobaczyl i tak biegl pozniej za autem. buuuuuu..... i co ja mam zrobic????? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:10 Nio i oczywiscie zapomnialam napisac, ze tez chce zdjecia z tego wczorajszego forumkowego sabatu Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:12 tatanka, oczywiscie zabierz psiaka do domu i pokochaj Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:17 Tatanka wiem ze nie jest to łatwa decyzja o piesku,ale zobacz Wy juz chyba i tak nie macie wyjścia, on was przywitał jak gospodarz na swoim On juz chyba jest u siebie)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:22 A co ja mam z nim zrobic??? Tzn decyzja wlasnie zapadla, ze psiak zostaje, tylko wiem, ze tu jakos ekspert od zwierzaków grasuje i moze powiedziec mi jakie badanka trzeba zrobic pieskowi i czy zaszczepic i odrobaczyc???? Bo ja od 10 lat psa nie mialam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:38 OO Melba napewno zaraz Ci powie co i jak) Gratuluje, nowego członka rodziny)) Jak bedzie miał na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:49 Dziewczyny - dzieki za dobre slowo i mile powitanie! Chyba tego potrzebowalam... Dzieki! Ja to w ogole taki troche klapouszek jestem, wyraznie od Was odstaje, i rozne smuteczki sie mnie imaja, ale ostatnio jakos wiecej chyba. Megi - dzieki za oferte! ja tak na prasowanie nie narzekam, kochana, tylko tak mi sie jakos nagromadzilo - no i zwlaszcza posciel!!jednak malzenskie lozko ma swoje mankamenty, no bo jakie to ogromne plachty do prasowania!! Cytrusiu, ale dzielna jestes!! trzymam kciuki! Witam jaanie - smialo swoje fotki mi slij, a i ja czegos poszukam. Dostalam sliczne dwa kocurki!! i gratuluje Juleczki Ach, i napraszam sie o fotki z lodow!! pliiiis Ergunia... a co? sciskam mocno! Jak fajnie, piesek sam do Was przyszedl. ja to bym chciala, zeby mnie tak jakis koteczek przygarnal... Majster dobra propozycja, mysle. Sciskam wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 09:21 Dzien doberek, tak na poczatek Ale miałyscie super na spotkanku z lodami, dziekuje za zdjecia,wyglądacie kwitnąco, ) Megi moze Miki jeszcze poczeka i uda nam się spotkac przed jego pojawieniem na świecie? Zmykam do pracy, troche tego mam przed wolnymi dniami Samochodzik oddałam powinien byc gotowy na czas Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:41 za szybko poszlo Ant podsunela mi pomysl A melbusie prosze o porady Oglaszam konkurs na imie dla pieska.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:42 Co konkurs na imię? Moze, ....majster... Był na budowie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:43 Ale sie usmialam )))))) Majster, yhy juz zapisuje Tylko nagrody nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:45 ....czuje się zdemotywowana....)))konkurs bez nagrody? jak wygram poprosze o zdjecia "Majstra")))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:48 postaram sie zdjecie zrobic szybciutko, tylko moj aparat wyjecial z P. wiec musze pozyczyc Ant calkiem nie zle Ci idzie Poki co prowaadzisz w rankingu A ja uciekam na uczelnie, na zakupy i po poludniu bede u Psiaka, wiec dam znac wieczorem jak nam idzie oswajanie... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:50 No tak.....na razie...prowadze...))nie wazne kto zaczyna wazne kto konczy))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:57 Ale bledy w tej mojej pisowni.... tylko prosze paly nie wstawiac, bo obiecuje sie poprawic Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:51 Witam czwartkowo! po pierwsze zapomnialam - Cytrus badz dzielna, podobno zastrzyki w brzuch nie bola (moj brat sobie robil)!! bedzie dobrze! wspolczuje tylko ze sama bedziesz sie kluc, ale pomysl dla kogo to robisz!!! Tatanka - gratuluje psiaka! nagroda w konkursie moze byc zdjecie i autograf nowego czlonka rodziny!!! a co do imienia to Majster jest the best!!! ja myslalm raczej o czyms od ochrony - skoro spal u was na budowie, moze Solid, albo cos, nie znam wszystkich nazw firm ochroniarskich ) albo cos od kraju, jaki ma kolor? bo ja pregowanego boksera nazwalabym Arab albo Meksyk - no ale to ja Ergus co za dolki?? kotek usmiechnij sie, zobacz jakie piekne sloneczko za oknem, scisakm mocno!! i dlugi weekend przed wami - NIE WOLNO sie klocic!!! Antus dla ciebie moge co tydzien chodzic na ten olbrzymi pucharek lodow do grycana!!! laski - kiedy robimy powtorke??? proponuje jak najszybciej dopoki Megi sie nie podzielila ) i znowu od rana stres zwiazany z Algieria!! ( skonczy sie ten tydzien wreszcie czy nie?? tylko mi sie tak ciagnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:57 Marudka obawiam się ze bedziesz musiała chyba sama pojechac do tej Algieri Erga niedługo długi weekend, bedzie dobrze, napijesz sie pifka na działeczce i zobaczysz wszystko się ułozy Ja siechyba niedługo zbuntuje i sama ten kredyt na domek wezme nie bede sie uzerac z moim M i juz, tylko ze zaden baank nie da mi kredytu bez jego zgody no chyba ze zrobie rozdzielnosc majątkową... Ale jak się porzadnie wkurze to tak własnie zrobie....uhh! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Konkurs:) 27.04.06, 09:58 Tatanka super ze przygarniecie psiaka. A Majster to fajne imię Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:09 Tatanko - a jak często bywasz we Wrocławiu?? jutro niestety nie dam rady sie spotkac bo musze siedzieć dlugo w pracy a do czwartku rzeczywiscie częściowo siedzę w domu, odwiedzam Kraków i ogólnie nadrabiamy zaległosci towarzyskie od początku roku. Ale konieczni emusimy isć na lody do Galerii. mam nadziję, ze bedzie okazja Imię dla psiaka - moze Cerber - tak przekornie? albo po prostu Korek - pasuje mi do psa. Majster tez mi sie podoba...Mój kolega miał psa który nazywał sie Max Ostatni Bohater Galaktyki miał pomysł co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:12 Przypomniało mi się jak nazwalismy raz szczeniaczka w domu imieniem Korek, potem się okazało ze to Kora, i jest u moim rodziców ma teraz 10 latek Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:17 a jesteś pewna że to pies a nie suka??? Smutki powoli odchodzą ale cały wieczó\r ryczałam i jeszcze mnie trzyma.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:21 Erguś słonko widze ze to nie tylko smutki skoro cały wieczór przepłakałaś, nie wiem jaka jest przyczyna Twoich smutków ale moze zrób dzisiaj tylko cos dla siebie to moze to poprawi Ci nastrój, przytulam Cie kochana baaardzo mocno i poprosze o uśmieszek do monitora specjalnie dla mnie.....no....no...juz troszke lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:29 Czesc Dziewczyny Jakos spokojnie dzis na forum Pewnie wszystkie zapracowane... Ja dzis pracuje z domku, bo strasznie zmeczona jestem. Musze chwile odsapnac, a poki co glowy mi nie zawracaja Ergus, glowa do gory! czasami lepiej wygarnac co sie ma na mysli - a potem jak fajnie mozna sie godzic Mam nadzieje, ze dojdziecie do porozumienia i spedzicie super dluuuugi weekend juz w swietnych nastrojach Tatanko, super, ze bedziecie mieli psiaczka. Moze rzeczywiscie sprawdz czy to piesek czy suczka? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:22 wow ale imię! używał jakiegoś skrótu, czy w pełnej formie się do niego zwracał? Cytruś, jesteś bardzo dzielna, dobrze, że jednak nie sama sobie robisz te zastrzyki. Wogóle sobie nie wyobrażam, zeby zastrzyk robila osoba nieznająca się na rzeczy-to byle gdzie się wkuwa i wstrzykuje? ojej! Marudko, tydzień mi się też ciągnie chcę już piątku popołudniu i jechać na Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:23 Erguś, nie smutkuj!!! Przytulam Cię wirtualnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:41 A mnie się podoba: Baster Frugo Bimber Albo Noris-strażnik Texasu Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:43 Hortiko - używał skrótu - po prostu Max, ale zawsze podkreślał, ze pelna nazwa włałśnie jest taka niestety Max wyruszył w ostatnią podróż jakieś 2 miesiace temu -po kilkunastu latach spędzonych na tej planecie... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Konkurs:) 27.04.06, 10:44 Albo Moris - pomieszanie Norisa z Morusem ) Choć Majster bardzo mi się podoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Konkurs:) 27.04.06, 17:04 A ja myslalam, ze on Konkurs bedzie mial na imie))) A ja to przeczytalam w ogole konkusz, tak po barbarzynsko, a to znaczy bankructwo Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 10:48 A co do moich smutków to jakoś tak wczoraj mnie wszystko dobijało.. nawet mąż pierdółką wyprowadził mnie z rownowagi że się nie odzywam do niego jeszcze teraz.. aż mi głupio - A może to kolejna informacja o ciąży w kręgu znajomych.. ech macie rację - weekend się zbilża i piffko na działce. I będziemy łódź wodować i żaglówkę może się przywiezie.. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 11:01 Cześc! Erga- się prosze usmiechnąc) i nie zamartwiac) ścisk) Balbinko- Ty się pakuj w pociag i jedź do tego Barta Franciszka, którego poleca Kocurek!!! Nie wierze, że nie dasz rady wyrwac się na jeden dzień!! Ja na Twoim miejscu już bym tu była! Tatanko- tez mam foksteriera)) a raczej moi rodzice teraz mają. Majster jest niezłe) Antus- jak pokazuje moje doświadczenie) można wziąc kredyt bez zgody współmałżonka i bez przeprowadzania rozdzielności majatkowej) i to całkiem spory kredyt... Megi- czyli ciagle dwa w jednym) Mikiemu sie podoba) wie chłopak, co dobre) jak wylezie to juz prędko lodów nie dostanie) Potwors- ja Cię uprzejmie proszę nie opowiadaj bzdur!! "odstaję od WaS" tez mi coś! bo, co, że w słonecznej Italii mieszkasz??? pisz Kochana jak najczęściej i wszytsko będzie prostsze) sciskam) no, to lecę.. znów dziecina zapoda mi jakąs piaskową potrawę) a wczoraj zrobiła sobie jaja z własnego ojca) Wojtek poszedł z nią po południu do piaskownicy i Tosica dała mu miseczkę z piaskiem i mói:"Zjedz", W je, dziecko pyta:"Dobre???" Wojtek: "dobre, dobre, pyszne..." Tośka: "nie, niedobre, niedobre.." Wojtek:"Dobre, dobre. A co to jest??" Toska:"PIEPRZ!!!!" i śmiech))) lubię ją, wiecie???)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 11:09 Jakaś śpiąca dziś jestem, to jakaś tendencja dziś czy tylko ja tak mam? bebelku Tosia przebiegła jest, nie ma co, musi mieć to po mamie Ja do "majstra" się przychylam Erguś, każdy czasami ma gorszy dzień i wszytko wtedy jest "nie tak". długi weeekned przed Wami i tak jak dziewczyny mówiły, taki odpoczynek to najlepsze lekarstwo na smutki. Balbinko i jak kuszenie wczoraj?)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 11:12 Gviazdka już ma nowy zasilacz, tylko czeka na montera No i ostrzegłam ją, że ma spore zaległości)) Z newsów to na małą Gviazdkę czeka już łóżeczko Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 17:14 Bebell, toska jest genialna W tym iweku takie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 17:27 Erguś, nie smutkuj siętest zrób na wszelki wypadek, bo te chwiejne nastroje to też może być objaw Hortiko, Game boy czy Playstation to chyba fajne prezenty dla facecika w wieku komunijnym.Ale gdzie to kupić w przyzwoitej cenie, ni mam pojęcia, może allegro sprawdż, ale sklepy(!), z gwarancją, i w Twoim województwie Z nowo przybyłym psiakiem nalezy udać się na przeglad techniczny do jakiegoś veta, a on juz powie, co i jak, napewno trzeba odrobaczyć, zaszczepić, może odpchlić Tosica jest niezła, oj, niezła)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 17:28 a dla psiaka proponuję imię Chuck, oczywiscie na cześc Chucka Norrisa, do teriera powinno pasować Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 11:14 Cześć Dziewczyny! Byłam u ginki, właściwie nic się nie dowiedziała, Skierowała mnie na szereg badań krwi i na mocz. Dziś po 18.00 będę miała wynik bety . Powiedziała, że to jeszcze bardzo wczesna ciąża i żebym przyszła za 2 tygodnie, wtedy dostanę też skierowanie na usg i mnie zbada. Tak to wyglądało . Zapisałam się na 16.05, bo za 2 tygodnie mnie nie będzie w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 11:28 no to Stokrotka po 18 zdaj nam relację jak pięknie rośnie beta! Ale bestia z Tosicy-a W. nie pyta co je? Nieostrożnie przy takiej córze... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 13:05 Jestem, ale tylko na chwilkę Tatanko bierz koniecznia psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buzi i do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Bebell 27.04.06, 13:52 daj namiar na ten bank, )))Wykorzytam to podstępnie w niecnym celu))) Mnie bez zgody M nie chca dac a wzielabym normalnie wzieła i juz,postawiła dom i musiałby się wtedy wprowadzic przeciez sam by nie mieszkał... Ale ja się z nim mam, wszystko fortelem, nic łagodnie, i nie badz tu człowieku wyrachowany... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: 27.04.06, 14:35 elo, jestem. Ergus, co to za nastroj? a kysz, pomozemy Ci go odgonic, o ile jeszcze sobie nie poszedl. Dziewcyzny, dzis bylam pierwwzy dzien na nowym kursie i w koncu jestem zadowolona - chodze teraz nie na intensywny, ale na szybki kurs i tylko dwa razy w tyg. ale jaka fajna nauczycielka...i mila grupa....nie to co ostatnio, brrr a co do moich zastryzkow - jeden gormon wstrzykuje se penem, jak cukrzycy, wiec nie jest zle. własciwie Marcin mi robi - tylko w fałde brzuszną. a od soboty dojdzie drugi i z tym bedzie troche zabawy. uwazam, ze to powinna pigula robic. bo musze wymieszac dwie ampulki i do strzykawki, a potem se zrobic normalny zastrzyk!!! w sumie moglabym jezdzic do lekarza, by mi robily, ale to daleko... wczoraj z wrazenia nie moglismy zasnąc dlugo w nocy....dalej poce sie jak mysz, budze sie w mokrych ciuchach, do tego zaczynają mnie palic cycki i kluje w podbrzuszu. oby to tylko pierwsza reakcja.... i tyle sciskam was. a dzis na obiad robie sobie kaszanke....lalalalalala....mam jeszcze z Gdańska, lalalalalal a moj mąz sie nie zna, bo nie lubi kaszanki...... Quo vadis Magdaleno? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: 27.04.06, 15:06 A ja idę dziś wkłuć sobie trzecią dawkę szczepionki na żółtaczkę-jak ja lubię takie kłucie )) tylko zastanawiam się nad jednym - czy nie powinnam tak dla 100% pewności zrobić testu przed... choć wqiem że to niemożliwe ale dla własnego spokoju chyba powinnam, co? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: 27.04.06, 15:08 aha - zmierzyłam dziś tempkę i nadal niska - czyli nadal faza przedowulacyjna - i dlatego nie wiem czy jest sens robić test - podpowiedzcie coś.. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: 27.04.06, 16:16 Ergo, popieram hortinke, dla spokoju zrób sobie test. Cytruś podziwiam Cię z tymi zastrzykami tzn. ja nic sobie bym nie potrafiła wbić, może do tej drugiej serii poszukaj jakiejś pielęgniarki, skoro to jakiś dwuskładnikowy lek. Dziewczyny jak tam przygotowania do długiego weekendu? jedziecie gdzieś? Erga na działce będzie wypoczywać, hortinka do rodzinki się wybiera, Marudka na rzymskie wakacje jedzie, a co z pozostałymi? Nam pozostaje weekend na porodówce, a jak nie to spacerki z M. po wiosennej warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: 27.04.06, 16:41 Megi, życzę Ci tych długich spacerków przez weekend! Melba-mam znów wielką prośbą do Ciebie jako doświadczonej mamy chłopaka- czy Game Boy, albo Playstation to dopuszczalny prezent na komunię, jaki jest dobry i gdzie można kupić w przyzwoitej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: 27.04.06, 16:49 Hej laski! Jestem! Wreszcie! Ale sie naprodukowalam! 7 stron! A teraz ide was czytac. Pewnei z godzinke mi zejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: 27.04.06, 17:26 No nei wiem jak mi poszlo... widze ze nikt kciukow nei trzymal... Napisalam co mi do glowy przyszlo. W sumie nawet bylam zadowolona jak czytalam ten moj elaborat porzed oddaniem. Nie wiem kiedy doklanie wyniki, gdzies tydzien, dwa z tym zejdzie. Jak beda wyniki to dostane maila. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: 27.04.06, 17:22 Ergunia, weekendzik sie zbliza i to dlugi wiec smutkomm mowimy stanowcze nie! a na ktora zoltaczke sie szczepisz?? Na A szczepi sie nawet ciezarowki. Na B chyba nie z tego co mi ta babka mowila. Ale bredze, jak trzcia dawka to albo B albo obydwie. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 17:55 Buuu, nie będzie dziś bety... Jutro rano dopiero . A ja się cały czas strasznie się boję, że coś się stanie i fasoleczka zniknie... Czy to normalne tak się stresować! Zamiast się sieszyć to ja się niepokoję i tak naprawdę cały czas boję się cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka buuuuuu 27.04.06, 18:06 a ja nie dostałam zadnych fotek ani kocurka, ani ze spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 18:13 Dostałam zdjęcia od Bebelka i strasznie mi się smutno zrobiło, że mnie tam nie było z Wami.... Wszystkie przesympatycznie i przemiło wyglądacie )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 18:14 Stokrotko, no normaleni druga Maruda! Mam nadzieje, ze jutro po becie sie troche uspokoisz. A po usg w koncu przestaniesz jeczec Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 18:16 Althea, to się wydaje głupie, ale to silniejsze ode mnie! Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 18:33 Wiem, wiem stokrotko! Ale wyobraz sobie jak bys musiala czekaz na usg do 20 tygodnia U nas takie zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 18:58 Althea - na żółtaczkę B - ale stwierdziłam że poczekam i zaszczepię się po długim weekendzie - bo po szczepieniu będę troszkę osłabiona i wystarczy troszkę zmarznąć na działeczce i choróbsko murowane. Po drugiej dawce jak sie wybraliśmy na weekend to wróciłam z zapaleniem ucha więc teraz wolę dmuchać na zimne. I miałam dziś dzwonić do ginka i zapomniałam (( a on rejestruje tylko w pon i czw od godz. 17-19 czyli dopiero za tydzień będę mogła dzwonić.. Ale jak już pójdę to zasugeruję żeby dał mi coś na pękanie moich jajek bo coś oporne są-a co!! czasem trzeba i profesorka naprowadzić co ma robić ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 19:07 Ta trzecia dawka jest mniejsza, ale zaszczep sie po likendzie na wszelki wypadek. pare dni to nie zrobi zadnej roznicy. Nam maja wyslac powiadomienie, ze sie mamy zglosic na trzecia dawke, za pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Odkorowana zagladam.... 27.04.06, 19:19 Z delegacji wrocilam Kave skonczylam czytam na balkoniku Mieszkanko posprzatalam zeby w sobote tego nie robic. I nie zyje. Patrze a Losia i jutro Wielki Dzionek ) Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka po obejrzeniu zdjęc.. 27.04.06, 19:34 w końcu wiem jak wyglądacie na podstawie Waszych nikó i wypowiedzi mialam już konktretne wyobrażenie jak mozecie wygladać i powiem, że nie za bardzo mi sięto sprawdziło i tak może zacznę od końca (ostatni będą pierwszymi)) 1) melbuś - wyobrażałam sobie ze jesteś raczej niską osobą o ciemnych wlosach i oczach - tutaj chyab najbardziej się zdziwiłam 2) fantaisie wysoka ciemnowłosa dziewczynaka troszkę szczygowata - tutaj chyba niewiele odbiega od normy ah no i raczej bez grzywki (ale ładnie Ci w takiej fryzurce) 3) megi ... tutaj raczej się sprawdzilo, aczkolwiek nie wiem czemu ale wyobrażałam sobi Ciebie jako osobe troszkę "drobniejszą" ale to przez mikiego to ona sprawia takie wrażenie 4) Marudzia nigdy przenigdy nie powiedziałabym , że możesz mieć taki kolorek włoskach - ślicznie wyglądasz, ale myślałam że ty też masz ciemne włosy! nie wiem skąd się te wyobrażenia biora? 5) Hortika Ty natomiast w mojej wyobraźni jesteś szatynką i troszkę większą niż na zdjęciach 6) Kocurek...Ty w przeciwieństwie do innych dziewczyn miałas blond włoski w dodatku rozpuszczone - a tu jak na złoość zupełnie odwrotnie 7) Bebelku Twoja uroda niewiele odbiega od moich wyobrażeń i szczerze mowiąc gdzies przez myśl przemknęły mi okularki. Takze dziewczyny zdjęciami jestem zachwycona - tak apropo jednyną z dziewczyn której nie widziałam jest chyba tylko althea i od razu mówię, że to musi być blondynka i to napewno nie taka jak z dowcipów - ale wręcz odwrotnie, i raczej niska...Altheo ujawnisz się mi? pozdr ah tych lodów Wam zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Oluś 27.04.06, 21:04 jak tu strzelac jak to jedyne co przychodzi mi do głowy! nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić inaczej - ....zdradź tę słodką tajemnicę Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Oluś 27.04.06, 21:15 Oki czyli ja piszę co widzę oczami wyobraźni, Ty siedo tego przychylasz lub nie? blondynka, wlosy nosisz raczej upięte, moze są nawet ścięte na któtko, masz ok 165-max 170 wzrostu wydaje mi sie że nosisz okulary, które dodają inteligencji) hi hi cio jeszcze? zgadza się chciaż ociupinka? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Oluś 27.04.06, 21:22 No troche sie zgadza Ale chyba sie na blondynke zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Oluś 27.04.06, 21:24 A coś na potwierdzenie tych cech zgadzających się, dostane jakiś dokument? najlepiej w formacie jpg? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Oluś 27.04.06, 21:33 No i masz babo placek! oluś w blondzie może byloby Ci całkiem nieźle - trzeba by spróbować, ze zdjęcia trudno ocenić ale chyba z wzrostem trafiłam w dziesiątkę? do okularków sama sie przyznałaś.. dzięki za fotkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Konkurs rozstrzygnięty!!! 27.04.06, 19:41 Nio wiec po przeczytaniu pierwszej propozycji postanowilismy przy niej pozostac... Niniejszym oglaszam, ze weszlismy w posiadanie Majstra Konkurs wygrala Ant, ale zdjecie wysylam wszystkim... Piesek zostal na dzialce, ale nakarmilismy go i chyba mu sie podoba. Nie chcielismy go dzisiaj brac, zeby nie bylo szoku. Bedziemy na wsi caly dlugi weekend, wiec sie przyzwyczai i wtedy zabierzemy go do kapania i strzyzenia i weterynarza. Piesek ma nie wiecej niz 2 lata. Jest strasznie posieszny i ruchliwy. Poza tym jest rozpieszczony i ma slady obrozy, wiec mam wrazenie, ze jakis miastowy go wyrzucil z auta zaraz spakuje zdjecia i powyzylam. Poza tym prosze o zdjecia z wczorajszych lodów!!! Tosica jest the best... Kto ją tak szkoli, ze takie numery tatusiowi robi???? Jaania, jestem czesto we Wrocku, wiec nie ma problemu. Zgadamy sie po weekendzie I nie wiem co jeszcze, pewnie zaraz mi sie przypomni. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Odkorowana zagladam.... 27.04.06, 19:47 Majster super brzmi dla pieska ) Ergus - zaszczep sie po weekendziku, a ginkowi pewnie - trzeba cos rzec Gglowa do gory- W koncu ma byc Pocian dla kazdego!! Mi dzis tez smutnawo, bo jedna Pani pokazywala mi swoje wnuki i poradzila, ze nie ma na co czekac. A mi sie tylko smutno zrobilo bo co mialam jej powiedziec Cytrusia - kaszanka to rozumiem ) I zastrzyki ojoj Badz dzielna w slusznej sprawie Megi milego spacerowania na wolnym) Marudzia - jak Ci dobrze z tym wyjazdem ) Bebellek - Tosica spryciara, co ona Tatusiowi wciska do jedzenia )) Fantaisie - byla i nie ma ) Althea - 7 stronic ladna praca ) Strokrocia - domyslam sie co czujesz Trzymam kciuki!! Ze mnie tez bedzie panikara akurat jak bede miala fasolke. I co jeszcze - zapomnilam ... A super ze Gviazdka niedlugo zajtrzy ) Wszystkie pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 19:50 Heloł!1 wpadłam zjadłam obiadek i od razu do komputera - to juz nałóg i to najgorszego stopnia!!! A na obiad było spaghetti bolonese i winko czerwone. Mniam mniam więc Erga - ja jutro idę się szcepić - ostatnia dawka równiez - test robiłam przedwczoraj - negatywny (((( Długi weekend u mnie to nadrabianie zaległości towarzyskich + wycieczka do Krakowa z przyjaciółmi Megi - obyś jeszcze pospacerowąła po Warszawie jeśli bedzie piękan pogoda - moze Miki wytrzyma?? Tatanko - fajnie ze często bywasz we Wrocku - super !! a już zaglądam na skrzynkę i oglądam Majstra)) Ja też Wam zazdroszczę tych lodów - moze chociaż namiastkę bedziemy miały z Tatanka?? a moze ktoś chce się dołączyć???? Ach, mogę Wam wysłać jedno zdjecie z moim 2-letnim siostrzeńcem, chcecie?? Jutro szczepienie+ kolejne urwanie głowy w pracy. Mam nadzieję ze 9 dniowy weekend pozwoli mi odpoczać Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 19:53 acha, Stokrotko - nie bój się, fasolka nie zniknie!!!! Przesyłam ci Pozytywne Wibracje aby pozwoliły ci wytrwać w spokoju do jutra do rana. Tak a`propos to polecam płytki "Pozytywne Wibracje" - super muzyczka. Pozwala sie zrelaksować ) Tak więc Stokrociu, włącz smaczną muzyczke, przytul sie do mężusia - wszystko jest Ok!!!! Wierz mi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gisowa Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 19:41 jestem! 19 tygodni temu u mnie był! a teraz mam w brzuszku maluszka! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 19:55 Witaj Gisowa )) Moze ten Pocian co u Ciebie byl juz jest na zakrecie i do nas leci )) Mam taka cichutka nadzieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 20:01 Witaj Gisowa - ja pociany widzę codziennie jak jadę do pracy i z pracy - i to 3 gniazda!!!!! Ale na razie nic(( Odpowiedz Link Zgłoś
agise Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 20:00 Oj taaak... dla każdego.. www.dzidziak.webd.pl/portal.php Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 20:02 Beta 1997!!! Urosła prawie 19 razy od piątku!!! Już jestem spokojna ))! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Stokrotko!! 27.04.06, 20:07 Stokrotko, pięknie!!!!! Czy ja coś przgapiłam czy wyniki miały być jutro rano??????? chyba jednak coś mi umknęło czyli można powiedziec ż ekolejna "namaclana" fasolka jest na forum!!! Boże, ale sie ciesze!!!!! Tatanko - Majster jest sliczny Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:09 Stokrotko gratuluję i ściskam mocno wyślij fluidki Tatanko a czy dla mnie znajda siejeszcze jakies fotki majstra? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:25 Stokrotko, gratulacje! Widzisz male Stokrociatko jest!!! Podobno powyzej 1000 jednostek ciaza jest widoczna na USG tak slyszalam. Tatanko, Majster - to super imie i pasuje dla psiaczka! Bebelku, Tosica to naprawde madre dziecie - chyba wiem po kim Czemu dzis tak cicho na forum? Ja bylam dwa razy na spacerku z mama - prawie przez caly dzien sie nic w pracy nie dzialo. A potem sie okazalo, ze mnie szukali Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:27 cicho, cicho - ja też się dziwię!! boże, chyba za dużo tego wina wypiłam, mieni mi się w oczach..... był poruszany wątek ksiązkowy - czytam teraz Historyka - czytała któraś z Was? zaczęłam dopiero i mam miesznae uczucia - moj mąż zachwycił sie tą ksiażką... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:34 Nie czytalam Historyka ... Mam teraz Nianie w Nowym Jorku i Dziewczyne pracujaca ksiazki mile, lekkie i przyjemne ) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:29 Teraz już jestem spokojna )). Bo jakoś strasznie się bałam! Dzidzia nie zniknęła i ładnie rośnie . Wynik miał byc jutro, ale zadzwoniłam jeszcze raz i okazało się, że jednak jest, będę spała spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:32 Tak Stokrociu teraz na pewno bedziesz spala smacznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:40 Tatanko-p[atrząc na zdjęcia faktycznie najbardziej pasuje do niego Majster ) Stokrotko-ale super!! no to teraz możesz spać spokojnie Matalko-lecą do ciebie foty!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:51 No to mozesz Slonko spać spokojnie... Wyobrazam sobie, jak bardzo Cię gnebil brak tego wyniku, ale skoro beta urosla az 19 razy, to tylko flaszka na stól i opijamy... Za mala Stokroteczke....!!!!!!!! No i trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 20:58 Stokroteczko!!! jaka piekna beta, ale sie ciesz kochana!!! i wiem co przezywasz ja nadal w glebi duszy nie moge uwierzyc ze mam Marudziatko pod sercem)) Bebelek - Tosica jest genialna!!! i ja nawet wiem po kim ona ma ten ciety jezyczek!! )) Matalka wysylalam ci zdjecia, nie wiem czemu nie doszly, do Tatanki tez ( Althea ale ty zdolna jestes. a dzis z czego pisalas?? zycia w glebinach??? bylam u gina, obejzal wyniki badan - powiedzial ze morfologie mam bardzo dobra, reszte tez ) nawet mnie nie badal, to normalne??? no i do rzymu pozwolil leciec ... narka Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Stokrotko!! 27.04.06, 21:08 Marudko, dzisiaj byl z barbarzynskiego Taka matura Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 21:11 Althea matura po barbarzynsku??? ja padam przed toba na kolana : aniolki, kroliki, babki ... astronomia a teraz to!!!!!!!!!! slow mi brakuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 21:13 O rany! Za aniolki i zajaczkis ie musze zabrac! A ja po winku jestem... dzisiaj sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 21:17 Althea - ja też jestem po winku.... mam mroczki przed oczami P a za te zajączki, aniołki i przede wszystkim za te wszystkie egzaminy w ichnim języku to coraz bardziej mi imponujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 21:24 Hejka Słonka!!!!! Ale ledwo żyję....chyba pójdę dzisiaj naprawdę wcześniej spać Ale dzisiaj zbytnio nie szalałyście, więc spokojnie nadrobiłam! Po pierwsze, ale podpadłam bo zdjęć Majstra nie dostałam((buuuuuuuuuu....... I lecimy Erguś, teścik Ci nie zaszkodzi, sikać można! A może się właśnie tym razem udało..tego Ci kochana naprawdę życzę! Mam też nadzieję, że z mężusiem jest już słodko i czuleD A co do szczepionki, to może faktycznie lepiej parę dni poczekać, majóweczka szykuje się ciekawa, więc po co kuisić! Marudzia ja na te lody też mogę się znowu załapać?! Cały czas chodzi po mnie tn sorbet cytrynowy Super, że masz wyniki dobre i że możesz lecieć do Rzymu! Odpocznij, pozwiedzaj, wydaj kupę kasy i wracaj do nas Stokrotko, gratuluję pięknego wyniku bety, zobaczysz z każdym dniem będzie ładniejsza! I tak trzymaj się Kochana)) Megi, ja zostaję w domku, nigdzie nie wyjeżdżam.... Antuś a Ty wyjeżdzasz? Kocurku to fajnie, że mogłaś dzisiaj sobie pospacerować dla Ciebie i Julki to rewelacja Cytruś, ja nadal jestem pod wrażeniem tych Twoich zastrzyków i trzymam za Ciebie kciuki i ślę fluidki, zeby nic Cię nie bolało!!!! Feromonko, Twoje wyobrażenia o nas mocno mnie ubawiły)) myślę, że dla Ciebie najlepiej byłoby się z nami spotkać Bebelku, Twoja córa jest genialna!!!! Padam)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Specjalnie dla Althei!!!!! 27.04.06, 21:26 Kochana, ja o Tobie dzisiaj rano myślałam i podesłałam trochę fluidków!!!! A teraz gratuluję Ci z całego serca i pójdę to opić!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Specjalnie dla Althei!!!!! 27.04.06, 21:28 I ja toascik wzniose tym razem Tymbarkiem - Jablko z mieta ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Specjalnie dla Althei!!!!! 27.04.06, 21:32 Wróciłam mam w pięknym kieliszku, który na nóżce ma serce-winko różowe, ale pychota!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka fantaisie 27.04.06, 21:29 ja z miłą checią bym sie z wami spotkała, ale do Wawy mam kawałek i to dosyć spory ... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Dobranoc ;)) 27.04.06, 21:32 Wszystkim tym duzym i bardzo bardzo malutkim ) Jak sie o 5.30 wstaje i nie drzemie po obiadku to ciezko pozniej Oczka sie mi kleja Losiek papatki robi ) Spokojnych pocianowych snow ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: fantaisie 27.04.06, 21:34 To moze ja tez sobie jeszcze winka doleje... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: fantaisie 27.04.06, 21:35 Popieram!!!! Mamy co świętować)) ale to moje winko dobre Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka tatanko 27.04.06, 21:37 dziękuje za fotki majstra - -to imię jest dla niego stworzone, ...albo ona dla imienia eh też jestem po %, uwielbiam baleys'a... czy ktoś jeszcze chciałby poczytać jak wygląda w mojej wyobraźni? Tatanko, a na tych zdjątkach z majstrem to która bylas Ty? - wyobraźnia podpowiada mi że ta karmiaca w jeansach, zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: tatanko 27.04.06, 21:38 Feromanko machnij mi zdjątka Majstra, bo umieram z ciekawości, a Tatanka o mnie zapomniała(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: tatanko 27.04.06, 21:46 ja tez nie mam zdjec Majstra ....((( moge prosic???? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: tatanko 27.04.06, 21:49 Ma-rudko wysłałam Ci zdjęcia Majstra żegnam się , pa Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: tatanko 27.04.06, 21:50 Kto chce jeszce zdjęcia Majstra? Ja mam!! Tylko już nie pamiętam kto chciał.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: tatanko 27.04.06, 21:51 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: tatanko 27.04.06, 21:55 Jaki cudny ten MAJSTER!!! Ja chce psa!!!!!! A do mnie to sie nie moze jakis przyblakac?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudzia!!! 27.04.06, 21:51 Kochanie jesli zdjeciami to juz lece ci wysylac )) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: tatanko 27.04.06, 21:54 Kurcze, o nikim nie zapomnialam i przelecialam liste cala... Tylko jakies problemy na lini chyba byly i musze to powtórzyc. Zaraz Monisiu zdjecia polecą. Feromonko - ta w jeansach to moja siostra, prawie blizniaczka, tak podobna i tylko rok mlodsza. mnie masz na innym mailu. Ktos jeszcze chce Majstra??? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: tatanko 27.04.06, 22:04 Althea - jestem pelna podziwu!!!! No i uświadomiłam sobie, że Ja Cię nie widziałam... czy mogę liczyć na jakąs fotkę? Tosia - jest boska!!! No i nie mam żadnych zdjęć Majstra - Tatanki zreszta też. buuu... Stokrociu - piękna beta!!! a może to bliźniaki... A mój M naprawiał baterie nad wanną i mu się za dużo rozebrało i walczy już dobre 40 min żeby to to złożyć z powrotem do kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: tatanko 27.04.06, 21:44 Feromonko - ja chyba wysyłałam Ci swoje zdjęcia więc nie masz co fantazjowac na mój temat Idę chyba spać - musze się wyspac przed jutrem.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: tatanko 27.04.06, 21:48 No to ja już nie wiem, kto ma te zdjęcia((( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 21:57 Fantaisie - to Majstra dostaniesz chyba ze 4 razy )) cos mi sie dzis spac nie chce ... przynajmniej na razie D Ant!!!!!!!!!!!! zyjesz??? laska jak cie dorwe to masz kopa za to unikanie forum DDD i ty sie praca nie tlumacz, wybacze jak powiesz ze sobie tylko znanymi sposobami probujesz namowic Antymeza na kredyt P Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 21:59 Mam!!!!!!!!!!!! Bardzo, ale to bardzo dziękuję))) jest śliczny)) Tatanko, Ty się wogóle nie zastanawiaj tylko go bierz do domku!!!! Leć do doktorka i zbadaj stworzonko i go kochaj, a on będzie Cię kochał jeszcze mocniej!!! Ja mam jedną sunię zgarniętą z ulicy i nigdy nie miałam psa, który by tak mocno mnie kochał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 22:03 Dziewczyny, która z Was ma pojecie odnosnie tabletek do odrobaczania, szczepien itp.??? Miske ma juz swoja prywatną i nawet dzialki pilnuje jak swojej Jutro rano jade do Majstra w odwiedziny, Przynajmniej mam sie o kogo troszczyc, podczas gdy moj P. wojuje z pocianami. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 22:00 Majster genialny, taki kochany ... i widac ze szczesliwy DD dobrze ze na was trafil, a takich ludzi ktorzy porzucaja zwierzeta to bym za ja..ka wieszala w lesie!!! a przed zakupem psa kazy powinien zdac testy psychologiczne, nie zdaje - nie ma zwierzaka!!! wtedy schroniska nie mialyby racji bytu, a tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka tatanko 27.04.06, 22:04 nio pomyliłam się bo najpierw oglądałam zdjecia majstra i pisaałam na forum a potem dopiero ślubne stąd ta pomyłka, ale faktycznie jesteście podobne Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 22:06 Marudzia, ja nie napiszę co powinno się robić takim ludziom, bo to moderator zdejmie... ale zdecydowanie gorsze rzeczy, i nie będę przy czwrartku bluźnić. Tatanko, u nas fachurą jest Melbuś i ona Ci wszystko wyjaśni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 22:08 Laski idę palić kalorie na stepperku! Będę później! Buziulki Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 22:12 Napila sie i wariuje..... Kobieto ja Ci radze po tym winku, to lepiej sie do P. przytul i w ten sposób kalorie mozesz w szybciej zrzucic, .....a nie biedny steper bedziesz meczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 22:16 Ja tak na raty dzisiaj na raty bo pamiec mi szwankuje... Słuchajcie macie jakieś wiesci od Abie? Byłam na stronie Leosia i tam nie ma żadnych nowości... Martwię się Wiem że jakieś dołki były po powrocie do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 22:29 Stokrotko, gratuluję wzrastającej bety Feromonko, no z moim i Fantaisie wzrostem to trafiłaś jak dzik w sosnę Fantaisie jest filigranowa, ja natomiast ekhem raczej duża blondyna jestem Czy ja moge prosić o fotki Althei? bo nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Jaania.. 27.04.06, 22:10 Ja teraz czytam Historyka - jestem setnej coś stronie... czytałam opinie ze nie kazdemu sie podoba, bo w formie listów napisane i wiekszosc dzieje sie sie w bibliotece. A co myslisz o dacie listu do czytelników na poczatku ksiazki? Ma grozy dodawać czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Jaania.. 27.04.06, 22:23 Kran naprawiony!!!!!!!!! A M składa reklamacje że nie trwało to 40 minut... ok 30 I każe mi pisać że pięknie działa i jest ładniejszy niż przed Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Jaania.. 27.04.06, 22:28 Reklamacja przyjeta.... Zdolny ten Twoj M., oj ty to masz szczęście.... Jakos chyba same zostalyśmy, chociaz marudka cos marudzila, ze spac nie moze, a fantaisie spala kalorie, Reszta chyba smacznie chrapie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pytanko... 27.04.06, 22:32 ja wiem ze jestem glupia i wiem ze i wy to wiecie wiec sie nie wstydze zapytac ... od dzis jak wezme glebszy oddech to miec cos kuje pod cyckami, zebra, pluca bo ja wiem ... kuje i juz ... no i oczywiscie z wielkich nerwow zapomnialam zapytac gina co to moze byc ...( no tak glupia jestem ... macie jakis pomysl co mnie tak boli?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jaania.. 27.04.06, 22:34 poszlam do wanny ... ale juz jestem, chyba zarasz jednak zalegne do wyrka ... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka dobranoc 27.04.06, 22:40 dzieczynki uciekam do wyrka, bo padam... dobranoc i nie piszcie duźo Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jaania.. 27.04.06, 22:40 I ja się melduję wieczorkiem. Tatanko-faktycznie jesteście podobne bo ja byłam pewna że to ty!! Co do psich spraw i medykamentów to znawczynią temnatu jest Melba Feromonko-aż załuje że ci zdjęcia przesłałam bo jestem ciekawa jak sobie mnie wyobrażałaś Althea - nosz nie mogę z tobą - maturę z barbarzyńskiego?? To tym bardziej gratuluję tylu stron! Ja tez własnie dziś myślałam o Abie - martwię się o nią - nikt nie dostał smska od niej? Anialm - brawo dla mężusia!! dzielny majster z niego ) czyli wykąpać się będzie można hihihi Marudko-twoje Marudziątko rośnie i stąd to kłucie! To ja się łącze z Fantaisie i uciekam robić brzuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Erguś 27.04.06, 22:45 no teraz niestety to już nie jestem w stanie powiedzieć ci jak sobie Ciebie wyobrażałam, bo jak tylko dostałam Twoje zdjęcia to nastąpiła wymiana "Ergi z wyobraźni" na "Ergę rzeczywistą" i obraz się zatarł ale Twojego M. mogę spróbować opisać, bo nie przypominam sobie żebym go widziała Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Erguś 27.04.06, 22:48 przejrzałam raz jeszcze skrzynkę i jednak siedzi tam też Twoj slubny - więc nici z wyobraźni podzr M. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Jaania.. 27.04.06, 22:40 Marudko, ja mialam takie klucie od 6-8 tyg. ciazy. Jest to spowodowane wzrostem gruczolów. Nie wiem dokladnie co sie dzieje, ale ja tez to mialam, i czasem oddychac nie moglam. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jaania.. 27.04.06, 22:43 Tatanka i Erga - dzieki laski za informacje ... bo zaczynalam sie troszki denerwowac, szczegolnie ze mialam specjaliste pod reka i go nie zapytalam ... no to moge spac spokojnie. zycze wszystkim spokojnej nocy i kolorowych snow .... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Jaania.. 27.04.06, 22:46 I ja chyba zaraz padne. Jakos ostatnio wczesnie mnie zmaga... Czy i ja moge poprosic o zdjecia Althei? Nie widzialam jeszcze! W razie jakbym padla to dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Altheo!:) 27.04.06, 22:53 ależ to Twoje zdjęcie ma wziecie mam wrażenie że jestem jdyną osobą która jest w jego posiadaniu czy mogę dziewczynom rozesłać, bo biedne tak bardzo chcą... pozdr do jutra, dobranoc (tym razem ostatni raz) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Altheo!:) 27.04.06, 22:56 Ja dostalam w tempie expressowym Juz odpisalam Oli. Bardzo sie zdziwilam kolorem wlosow mezusia - spodziewalam sie blondyna! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Altheo!:) 27.04.06, 22:57 No dobra, to teraz juz naprawde dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Altheo!:) 27.04.06, 23:18 Gratulacje!!!stokrociu...nie marudź tylko teraz slodkich snów...lec wyleżec te chorobę... Marudko, moze masz podrażniony woreczek.... Posty znowu mi zjadło(( i nie pamietam o czym pisałam.... A ...komplecik bardzo sie męzusiowi spodobał)))Zatem upodobania mu sie zmieniły....a to podobno kobiety sa zmienne....Kidys wielokrotnie zreszta kladł mi do głowy,ze te fatałaszki i szmatki tylko go denerwuja....on woli mnie bez hihihi...i szybciutko wszystko latalo po chatce)) Dzis była powtórka z rozrywki.... moja propozycja dla pieska była Nadzór.....no ale skoro juz ma imię((( potwors...usmiechnij sie )) Marudko, ty wiesz co masz tam dla nas w tym Rzymie zrobic????? Erga, ja cie kiedys zamorduje za te podpuszczanie...Kupie sobie tescik, zrobię, co mówicie...a potem cisza...i zmiana wszystkich planow....tchórz!!! Bebelku, przeciez juz mówiłam,ze ze mnie wygodna domatorka))) a do Warszawki na pewno przyjade po egzaminie ant...bedziemy mialy co opijac!!! I Tosice ci ukradnę!!! Lalisiu, biedactwo, a nie udalo mu sie załatwic wolnego na chrzest córy???? Normalnie w to nie uwierze!!! Megi, jak sie czujesz??? O Abi to ja juz sie od dawna martwię...mogłaby chociaz dac cynk, co u niej, ... Oczka mi sie kleja....jutro podyplomówa....a przed chwila zadzwonili znajomi z wiadomoscia o swym przyjexdzie w sobote na kilka dni...kurka....a ja nie mam czasu by cos przygotować...wracam jutro późno, a w sobote rano znowu zajęcia: ((( No i na dodatek nie wiemy jak długo ta wizyta potrwa ....a trza przeciez zrobic konkretne zakupy...praktycznie beda juz u nas w poludnie....chyba sie załamię(((nie chodzi o to, ze nie lubie przyjmowac gosci...ale tak znienacka mi sie to na głowe zwalilo i ta podyplomówa... Fantaise...a ile te twoje cuda kosztowały??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 27.04.06, 23:22 opanowalo mnie slodkie lenistwo.... i jak tu isc do pracy??? i perspektywa...lezenia bykiem od niedzieli...legła w gruzach... Fantaise...ale pokazywałas Pawełkowi na sobie chyba co??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: babeczki 27.04.06, 23:25 Biedactwo! a może jakieś szybkie dania, łatwe do zrobienia i podania albo grillik??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 27.04.06, 23:31 Boże...niezłe te ceny...przy mojej pensji..1200...nawet na komplet nie starczyloby...Podpytywałam..u nas nie ma tej firmy.... Az mi wstyd wyznac,ze ja wydałam 80 zł i cieszylam sie bo pasowalo.......gdzie mi do was.... Grilek bedzie, i sałateczki...a jutro jeszcze upieke sernik i cos jeszcze... gorzej z tymi obiadami...beda przynajmniej 3 dni...A ja musze wszystko zaplanowac juz jutro, bo potem nic nie kupię((....a mi sie nie chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: babeczki 27.04.06, 23:38 Kochana to miłego planowania)) ja mam mętlik w głowie co upiec do szkoły na przyszły czwartek..... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: babeczki 27.04.06, 23:40 Ja mam gosci od soboty. W sobote musi byc cos bezglutenowego... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheo!:) 27.04.06, 22:57 to ja tak niesmialo tez poprosze o zdjęcie Althei... i teraz uciekam spac, bo rano trzeba wczesnie wstawac... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheo!:) 27.04.06, 23:01 Ciekawe ile jeszcze takich nocnych marków jak nasza Althea ukrywa sie na forum... Ja myslalam, ze wszystkie spią, a tu co rusz jakis poscik sie pojawia. Na sam koniec wpadna zmęczona Fantaisia oraz Egrusia i zaczna marudzic, ze pusto Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheo!:) 27.04.06, 23:03 Ja czatuje i zagladam co jakis czas i wysylam zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheo!:) 27.04.06, 23:07 Dzięki Slonce za zdjęcia - juz doszly i powiem ci, ze marzylam kiedys o takie sukience slubnej. Nawet ja przymierzylam, ale zle sie w niej czulam. Ale nadal mam do tego kroju niesamowity sentyment..... i pięknie wyglądasz na tych zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Altheo!:) 27.04.06, 23:08 I zapomnialam napisac, ze mąz niczego sobie... takie niezle CIACHO... ...jak to moja przyjaciólka czasem powiada Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheo!:) 27.04.06, 23:10 a ja jeszcze mówię że z bitą śmietanką)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Altheo!:) 27.04.06, 23:10 i że majtki przez głowę, albo orgazm w locieDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Trochę popaliłam:))) 27.04.06, 23:09 O rany, niech mi ktoś powie czy ja musiałam tyle żreć???? Tak miło wtedy było....a teraz szkoda gadać... Tatanko ja Ci powiem tak, najpierw stepperek, a potem Pawełek)) a jak mam więcej energii to jeszcze sobie tańczę!!!! Erguś jesteś po brzuszkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Trochę popaliłam:))) 27.04.06, 23:17 No i cisza nastała...........czyli co??? mam iść spać??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 23:23 Balbinko jak milusio, że męzuś docenił fatałaszki))) ja wczoraj również się po kąpieli wystroiłam i kusiłamD Kupiłam sobie jeden biały i drugi beżowy z majteczkami)) są śliczne i za wszystko zapłaciłam 350zeta, i to jest tak mało, że cały czas jestem w szoku, bo normalnie kiedyś w Palmersie jeden staniczek kupowało się za 800zł, a majteczki za 500zł. Na całe szczęście ostro zjechali z cenami!!! hurra!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 23:40 Koniec tego dobrego, idę spać....upojnej nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 23:41 Nio to dobranoc Tobie Monisiu i moze w koncu ja wskocze do lóżeczka... Tyle, ze tak samej to sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 23:44 Tatnko, mnie tez sie nie chce tak samej Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 23:49 Czemu Ty moje Sloneczko taka sama jak i ja??? A gdzie ten Twoj przystojniak, bo ja chyba cos przeoczylam...???? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 23:49 Na nartach jezdzi, a ja nie mogalam pojechac przez egzaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 00:00 Oj Rybko, tym bardziej jest mi przykro skoro on wypoczywa ,a Ty te barbarzyńskie egzaminy musisz zdawac. Główka do gory!!! Moj siedzi w Egipcie, a ja pisze za niego prace mgr, bo swoja juz skonczylam, a on ma duzy poslizg, wiec musze za niego nadrabiac. Cóż.... My to sie z tymi chlopami mamy... Przytulam Cie na dobranoc i uciekaj z tego czata i z naszego forum, bo sie do Ciebie przespaceruje i dostaniesz klapsa !!! Nio i nici bedą z nastepnych gofrów Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 27.04.06, 23:40 A nie mówilam, ze Fantaisie nas jeszcze dzisiaj nawiedzi i bedzie narzekac, ze cicho A Ergusia chyba nadal z brzuszkami walczy, albo zasnela w trakcie...którz to teraz wie?? A ja zamiast spac TV ogladam i podgladam czy wszystkie spią )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 04:04 Witam, Cichooo, wiem wiem ze wczesnie)) Tatanko, czuje sie jak matka chrzestna, jestem dumna jak paw, i baaardzo się ciesze ze wybraliście moje imie)))DDDDDMajster jest cudowny, dokładnie tak go sobie wyobrazałam, buzi dla niego)) Stokrotko Beta suuuper) Ja tez czesto mysle o Abie, co u niej Marudko Ty mnie nie kop, ja nie udzielam sie na forum bo musze zaleglosci ponadrabiac I mam leciutkiego dołka, mam dosyc namawiania M na wszystko , juz dosc, zaczne robic pewne kroki sama, nie chce potem załowac ze czegos baaardzo chciałam i nie zrobiłam bo tak chciał moj M, trudno zobacze co bedzie sie działo w trakcie, Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:00 Antuś, kiedy Ty sypiasz? Z tym namawianiem to trochę Cię rozumiem...Tylko pytanie- co zrobi Twój szanowny Małż, kiedy będziesz samodzielnie decydować...mój zawsze odchorowuje Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:13 Jestem jestem! Macie rację - wczoraj zasnęłam zaraz po brzuszkach i juz nie maiłam siły wskoczyć na forum.. Balbinko-i ty kochana masz rację - tchórz ze mnie i już! ale co tam-co ma wisieć nie utonie ) Fantaisie - tyle kasy za majty???? łomatko chyba bym na zawał padła w takim sklepie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:36 Dzien dobry piatkowo.... Oj ale ten tydzien zlecial... Wstalam szybciutko i jade nakarmic Majstra Aneczko, zacznij jak ja szukac kredytu, ale najpierw poszukaj sobie w necie jakis projektów domków. Ja jak zaczelam ogladac i planowac majac juz cos przed soba to zarazilam swojego P. Majac projekt domku mozesz go wycenic i bedziesz wiedziala na jaka sume musisz wziac kredyt.... Ale co ja Ci bede.... Powodzenia i trzymam kciuki za realizacje planów. Ergus a jak tam wojna domowa????(( Mam nadzieje, ze broń zostala zlozona i wszystko juz sie poukladalo.... Oj my to sie mamy z tymi chlopami... Nie wiem co jeszcze....Ach dalej sie ciesze z bety naszej Stokrotki hura!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:40 Erguś no i jak lepiej już? Fantaisie ja tez padłam jak zobaczyłam ceny, nie ja bałabym się nosic taką bieliznę)))DDDD Melba, ja czasami potrzebuje bardzo maaało snu , tylko jak się zagalopuje to potem odchorowuje, Moim rekordem był pobyt w szpitalu i brak snu przez 4 dni, nienawidze spac w publicznych miejscach, wszystko mi przeszkadza, ))) A cóz moj M niestey bedzie po podjeciu mojej decyzji musiał tez sam podjac swoja i albo bedzie mieszkał z nami albo trudno, nie bede sie z nim szarpac, bedzie cięzko ale sama tez utrzymam domek, wierze ze jednak przejdzie na moja strone predzej czy pozniej i wynajmie mieszkanie,a propos do pracy moj M z "domku" ma około 7 km)Nie wierze ze się nie skusi, a jak bedzie mieszkanko stało puste to predzej czy pozniej wynajmie, nie ma mocnych. No to tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:43 Dzien dobry, Wczoraj miałam zły nastrój więc nie wchodziłam, tylko odstresowywałam przy desce do prasowania. Dziś jusz na szczeście jest lepiej Majster jest śliczny, dziękuję za zdjęcia Ant Ty nocny marku!!! Balbinko, ciesze się, że mały pokaz bielizny zmobilizował męża do działań oby tak dalej Altheo, czy ja mogę również prosić o Twoje zdjęcia? Bardzo ładnie proszę No i po raz kolejny chylę czoła przed Twoimi zdolnościami do barbarzyńskiego języka m. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:47 Stokrotko prześliczna beta)) Mam nadzieję, że wynik uspokoi Cię przynajmniej na kilka dni )) później będziesz miałą zdjęcia z usg, które będą Cię uspokajać, że Twoja perełka jest pod Twoim serduszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:49 Ant, z nimi to tak czasami trzeba, niestety... Ale będzie dobrze, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:51 Megi, a jak tam Mikołaj? Długi weekend się zbliża, może chłopak chce łyknąć świeżego powietrza? Nie naszło Cię na wielkie porzadki?Mój Kuba urodził się własnie po wielkim sprzątaniu, naszło mnie wtedy jak nigdy, bo ja niekoniecznie z tych latających ze szmatą i szczotą Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:50 już lepiej. Mężuś wczoraj pojechał do swoich rodziców a ja dziś dopiero do niego dojadę po pracy. Ale wieczorem wydzwaniał do mnie kilka razy - akurat się kąpałam a on myślał że nie chcę odbierać-dzwonił najpierw kilka razy na komórkę w końcu na domowy - dopiero mama mu powiedziała że ja się pluskam ) Skruszony był bardzo-a w sumie to ja powinnam bo naprawdsę o pierdołę się zdenerwowałam. Ale dziś już będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 08:56 Erguś więc cała radość z godzenia się jeszcze przed Wami, oj polecą wióry))) Fantaisie, ja chyba też bym taką bieliznę w jakiejś gablodce trzymała, najlepiej pod kluczem, bo ceny powalające )) Melbuś, nosi mnie po domku ale nie chcę przesadzać, bo po tych miesiącach leżakowania to moja forma pozostawia wiele do życzenia organizuję sobie pranie, prasowanie itp w ramach rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 09:01 witam i ja piatkowo, ale z was nocne marki, o Ant to juz nie wspominam D Megi nasza Ant tez po wielkim sprzataniu bodajze szafek w kuchni wyladowala z Amela na porodowce, wiec cos czuje ze jeszcze w rzymie dostane esa ze Miki juz po tej stronie ...) Balbinko kochanie ja doskonale wiem co w tym rzymie mam zrobic, nie martwcie sie!!! juz ja wszystko pozalatwiam!!! Ant co Antymaz tak okoniem do tego domku staje?? naprawde sie tak boi kredytu??? zacznij wszystko sama zalatwiac a potem on sie przylaczy i jeszcze bedzie ci dziekowal!!! zobaczysz Fantaisie ja najwiecej w sklepie z bielizna zostawilam 240 pln, ale 800 za stanik to PRZESADA!!!!!!!!!!! tak jak Erga padlabym na zawal w tym sklepie ) i wiecej nie pamietam .... lece wygrywac bilety do teatru D moze sie tym razem uda? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 09:11 Feromonko, no Twoje wyobrażenia o mnie nieco rozmijają się z rzeczywistością, szczupłą figura nigdy nie była moim atutem, no ale fakt teraz to te naście kilogramó w ciąży zrobiło ze mnie okrąglutkiego pączka mam nadzieje, że to się troszkę zmieni po porodzie Marudko ależ będziesz miałą wspaniałe te dni w Rzymie, wiosenne słońce, historia na każdym kroku, przystojni i szarmanccy włosi nie zapomnij o pstrykaniu zdjęć, żebyśmy mogły pozazdrościć jak wrócisz Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Jestem wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! :DDD 28.04.06, 09:09 Witam po dłuuuugiej przerwie wszystkie moje kochane dziewczynki!!! )) W końcu zainstalowano mi nowy zasilacz (wczoraj, późnym wieczorem), więc będąc jeszcze nieco zaspana i w piżamce już do Was zaglądam! I zaraz będę krzyczeć na Was! Kochane, powiedzcie mi jak ja mam nadrobić kilka ogromniastych wątków, jakie raczyłyście stworzyć pod moją nieobecność, no słucham, jak?!?!? )) Obiecuję, że przeczytam bieżący, jak tylko się ubiorę i zjem śniadanko! Dziękuję serdecznie za informowanie mnie SMSkowe co i jak na forum... Dzięki temu wiem, że Stokrocia ma swoją fasolkę, domyśliłam się, że Matalka jednak wybiera rok 2007, Melba zdała superowo egzamin, Megi-2 w 1 jest już bezszwowa, Bebellek gotowała zupę ogórkową w piaskownicy, mamie Marudce nie dają odetchnąć w pracy, Ant jak zwykle pracuje nocami i wstaje razem ze słonkiem , Kocurek miała USG, lodowe spotkanko się odbyło ku mej wielkiej zazdrości , dziewczynki Fantaisie miały egzaminek, Althea doczekała się wyników swojego, Cytrusia przygotowuje się do Invitro, Balbinkowe dzieci już po egzaminie gimnazjalnym, nowa Foremka jest wśród nas... Jesteście naprawdę KOCHANE!!! Dziekuję również wszystkim za pozdrowienia i zdjęcia jakie do mnie dotarły: z big zlotu lodowego (aż mi ślinka ciekła oglądając je...), ślicznego, małego brzusia Kocurka i Julci oraz równie pięknego, nieco większego brzusia Tysi, a także naszej pierwszej księżniczki - Magdzi!!! Teraz uciekam, poranna toaleta czeka i śniadanko... Ale wrócę!!! DD M.(prawie 32 tc skończone!) PS - Spodziewam się dziś gości - koleżanki z miesięczną Natalką, jednak nie mam pojęcia czy wpadną rankiem czy popołudniu, więc gdybym kilka godzinek tu nie zaglądała to nie miejcie mi tego za złe, plizzzz! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Jestem wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! :DDD 28.04.06, 09:13 Gviazdko, z racji dość dużych zaległości masz narazie taryfę ulgową, ale meldowanie się obowiązuje nadal i bardzo Cię prosze uważaj na ten nowy zasilacz Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 megi 28.04.06, 09:15 moja alicja wybrala wlasnie dlugi weekend na powitanie z nami i urodzila sie 1 maja o 23:10 i tac caly dlugi weekend spedzilismy w szpitalu. u mnie przygotowania juz prawie dobiegly konca. Maz wczoraj mnie bardzo zdenerwowal przyszedl z pracy przed 23 i powiedzial ze jutro tez idziue na 2 zmiane a w sobote na pierwsza i do 12 bedzie w pracy a ja sie go pytam kiedy przygotuje wszystko stoly i wogule jak ja mam porobic salatki z dziecmi. Obrazilam sie na niego i wynioslam sie do 2 pokoju i nie odzywalam sie do niego troszke go to ruszylo i zadzwonil do kolegi zeby sie mienil zmianami z nim dzisiaj i poszedlk na rano takze wieczorem bedzie mi pomagal. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: megi 28.04.06, 09:19 No ja nie mam nic przeciwko 1-majowemu Mikołajowi Jak widać tego dnia rodzą się bardzo pomysłowe dzieci Lalisiu dobrze, że mąż się zreflektował i weźmie udział w przygotowaniach, bo naprawdę nie wiem jakbyś Ty sama dała sobie radę z tymi wszytkimi przygotowaniami i z Twoimi dwoma cudnymi dziewczynami. Mam nadzieję, że całą impreza będzie bardzo udana Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 09:35 Witam piatkowo! Bebell, ja tylko mowilam, ze odstaje od Was pod wzgledem zasobow optymizmu, ale licze, ze moze przy was sie nim jakos zaraze. Wiec juz sie ladnie usmiecham, jak mi kazano : ))) A w slonecznej Italii pochmurno i bedzie pewnie padalo. Stokrotko, pieknie Ci beta rosnie!! Gviazdko, ja tez pare dni temu musialam z dwoch tygodni zaleglosci nadrabiac... dasz rade!! Czy fotki Majstra moglabym zobaczyc? i nowe foremki tez chetnie wizualnie zapoznam. Aha, ale zanim swoje wysle, ciekawam, czy ktos mnie sobie jakos szczegolnie wyobraza??Pewnie nie, bo sie za malo udzielam... Dzieki za fotki z lodow, szkoda, ze tak daleko, chetnie bym sie przylaczyla. Aha, Erga, (hope nastroj lepszy... a moze humory na cos wskazuja ;-? ) pusc mi moze te liste z numerami odziezy i NIpami, to sie dopisze, co? Althei gratuluje zaciecia do nauki i sukcesow w egzaminach w obcym jezyku!Chyle czola! A Marudzie poprosze,zeby w Rzymie i o mnie 2 slowka szepnela: to pewnie za 9 miesiecy bedzie wysyp narodzin pocianowych?? Oby! Ant... no rzeczywiscie takie "walki" z M.... nielatwe to sprawy, ale dzielnie wlacz o spelnienie marzen, a moze na oczy przejrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 10:16 Czesc! Kobiety wy chore jesteście) teraz wiem to napewno) trzaskac tyle postów!! do północy nie spac!!! to już szczyt!!! Ja wczorajszy wieczór przepłakałam) tak bez powodu) Wojtek szybko policzył tygodnie i sie załamał) przy Tośce w tym czasie było tak samo. Ryczałam jak bóbr, bez powodu, od 12 tc do 17tc, ma facet fajna perspektywę)) Gviazdko- witaj) no, i niełatwo Ci będzie nadrobic, ale kluczowe informacje masz) Althea- zostałam wczoraj posadzona o nietrzymanie kciuków!! ja sobie wypraszam!! oczywiście, że trzymalam moja droga) Stokrotko- beta cudna) ciesze się bardzo) Balbinko- ruszyło go powiadsz) hmmm...) Ergus- miłych wiórów) poza tym rzeczywiście ceny bielizny mnie powaliły) w zyciu na raz tyle kasy nie wydałam na majtki! poza tym w ogóle raczej rzadko robię zakupy bieliźniane... w ogóle rzadko robię zakupy)) ściski kasia ps. Antuś- specjalny buziak dla Cię) to chyba rzeczywiście męczace tak namawiac do wszystkiego własnego M(( Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 10:27 cześć, Stokrotka - gratuluję bety!!! Co do znikającej fasolki-to Was pobiję-w zeszłym tygodniu położyłam się na chwilkę-brzuch mi się rozluźnił i nagle z przerażeniem pomyślałam: gdzie jest dziecko??? wariatka ze mnie.. Balbinko, ja też bielizny za takie kosmiczne pieniądze nie kupuję, chociaż nie raz bym chciała.. Matalko- ja też czytałam Nianię- fajne czytadło, ale bardziej podobał mi się Diabeł ubiera się u Prady, podobno ukazała się druga część, ale jeszcze nigdzie nie widziałam. Kto jest autorem Historyka? Ant-popieram walkę o realizację marzeń i trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 10:31 i jeszcze dziękuję za zdjęcia Majstra-super psiak, aż mi się ryczeć chce (hormony), że jakiś zwyrodnialec go tak potraktował. Dobrze, że taki mądry był w wyborze nowego domku Gviazdeczko-jak dobrze, że już jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 10:44 Marudka i Bebell -jak z rezerwacją biletów do teatru? Mam zarezerwować? Ile? I na który dzień? 26 maja jest Dzień Mamy to może nienajlepszy dzień dla Was? Kolejne spektakle są 27 i 28 o 18 i 20. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 10:50 Hej Laseczki! Dziś już czuję się genialnie! Przeziębiebie przechodzi. Uspokoiłam się i w końcu mogę się cieszyć )). Lecę troszkę ogarnąć mieszkanko. Jutro jedziemy na Mazurki i będą u nas mieszkać moja szwagierka ze swoim chłopakiem. Chociaż łazienkę sprzątnę, bo obciach . Ale się ciesze na te parę dni na powietrzu w lesie )). Dotlenimy się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 10:54 Hortika, faktycznie 26.05 to nie najlepsza data, a w weekend to ja sie do was dostosuje!!! jak ustalicie tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 11:08 tatanko-a ja tak nieśmiało zapytotywuję jaka nagroda będzie dla Antusi - w końcu wygrała konkurs MAJSTERKOWICZA ) Hortiko-no co ty - dziecko ci zginęło?? hihihi ale mnie ubawiąłś. Bebelku-ano wióry powinny lecieć. Własnie stęskniony mężuś dzwonił co bym urlop wzięła na cały tydzień ) oj chyba ma niecne zamiary.. co do bielizny to Fantaisie - podziwiam! żeby na majty tyle kasy wyrzucić.. łomatko!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 11:12 no i zapomnialam!!! Gviazdeczki - WITAMY, WITAMY!!! powodzenia w nadrabianiu .... ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 11:23 Ale nagrodą miło byc zdjecie z autografem - MajsraOdcisk łapy poprosze ,udostępnie swój adres))) Dziewczyny idac za ciosem znalazłam domek, nieduzy, cena wykonainia na moja kieszen łącznie w wykonczeniem, w sprawie kredytu dogadałam się z tata, pomoze, wiec do dzieła, a co nie bede czekac) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:02 o widzisz Marudko-ja tez z wrażenia nie przywitałam się z naszymi gviezdnymi kobitkami ) cześć kochane!! i miłego nadrabiania życzę! Antuś - a jaki ten domek?? może podeślesz fotkę? Ja chyba tez powoli zacznę się rozglądać za domkiem dla nas. działeczka już jest jedna-własnciwie teściów ale oni by chcieli żebyśmy się tam budowali. Nawet projekt podobno już jest (teściowa to architekt) ale ja jeśli się zdecyduję chcę mieć wszystko po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:16 Dzień Doberek!!!! Właśnie wróciłam z podwórka) ale jest cudownie, nawet się trochę poopalałam bomba!!!! Ale koniec leniuchowania i trzeba ogródeczek doprowadzić do porządku! Wyjaśniam: nie posiadam majteczek za takie pieniądze, aczkolwiek przyznaję się, że mam fioła na punkcie bielizny i potrafię wydać całą pensję ze szkoły na coś szałowego. Ale kompletu za 1300zeta jeszcze nie kupiłam, i na pewno nie kupię, ponieważ Palmers obniżył mocno ceny jeszcze poczekam na Simone Perele i kupię sobie wreszcie w ananasy)) bo niestety teraz jest za droga ale może w wakacje będzie wyprzedaż.... w zeszłym roku polowanie było mono udane! ceny 30% w dół, a niektóre nawet 50% i wtedy nie ma już nic co mnie powstrzyma Gviazdeczko jest milutko, że już jesteś!!!! Napisz koniecznie co tam się u Ciebie dzieje!!!!!!!!!! I jak spotkanko z koleżanką? Stokrociu to weekendzik szykuje się milutko i bardzo dobrze, świeże powietrze jest Ci bardzo potrzebne więc relaksuj się na całego!!! Tatanko, Majster jest po prostu obłędny, znowu sobie na niego patrzyłam! Koniecznie go ode mnie wyściskaj. Bebelku, 5 tygodni płaczu ot tak sobie? Współczuję już W. ale widocznie Twoje hormony przezywają wtedy największy szał! Nie lubisz zakupów? Jak ja Ci zazdroszczę, ja ubóstwiam i mogę łazić i łazić po sklepach, ale na szczęście mam fioła tylko na kilka rzeczy: buty, torebki i bielizna. No może jeszcze zegarki, ale ponieważ wymagania poszły w górę, to sobie nie kupuję w ogóle. Marudzia, Ty się pomódl za nas wszystkie w Rzymie, ok??? A jak pakowanie??? Antuś, widzę że masz niezłe akcje w domku ale może uda się postawić na Twoim, tego Ci na pewno życzę! I moja mama nadal dla Ciebie otwarta... Lalisiu i bardzo dobrze, że mężuś się pozamieniał, bo nie bardzo mogę sobie wyobrazić jak masz wszystko sama przygotować, przecież to jest tyle roboty! Trzymaj się!!! Hortika, rozbroiłaś mnie tym tekstem o rozluźnieniu brzuchaDDD ale wiesz co, tak bardzo powaznie to ja myślę, że będę jeszcze większa panikara!!! Więc spokojnie)) Idę sobie, pewnie o połowie zapomniałam, ale już mnie poganiają Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
potwors kateb 28.04.06, 12:23 Sluchajcie, a gdzie jest kateb? jakos dawno nic od niej nie czytalam... czy cos przegapilam?? Fantaisie, ale fajnie z opalaniem w ogrodku... u mnie dzis DESZCZ, buu! Nic tylko chyba za sprzatanie sie musze wziac, to jutro nie bedzie trzeba... Bebelku,hope tym razem pora placzliwa u Ciebie krocej potrwa... a moze na wczorajszym popoludniu sie skonczy? oby! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: kateb 28.04.06, 12:41 potwors- kateb jedzie do Krakowa 4.o5) i rzeczywiście trochę się juz nie odzywała... ale ona w ogole rzadko pisze( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:28 Fantaisie, wielkie dzieki ale jak sięokazuje niepotrzebnie zawracałam wam głowe usiadłam pewnej nocy i doznałam olśnienia, i rozwiązałam problem sama, ale wielkie dzieki jeszcze raz za checi Zaraz wam załącze link do jednego domku który mi sie podoba www.lipinscy.pl/project.xml?id=53888&page=1 z lekąa modyfikacją, oczywiście i jak kazda prawdziwa kobieta juz w nim widze jaki kolor beda miały firanki w salonie))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:37 Antus - CUDO ten domek!!!!!!!!!!!! zakochalam sie ... jest uroczy!! ja tez chce taki!!!! ( wydziel w garazu dla mnie kilka m2 to bede u ciebie latem mieszkac DD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:41 Marudka dam Ci nawet pokoj na gorze jezeli bedziesz mnie teraz wspierac w dazeniu do niego abym się nie załamała, w trakcie jego realizacji)) Bo przedemną istna droga krzyzowa, bede zdana tylko na siebie, sama bede musiała wszystkiego pilnowac na ewentualnej budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:42 na zasadzie masz babo placek to sobie go sama teraz zjedz... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:56 no wiesz Antus chciala baba dom to se musi polatac po budowie!!! bedzie dobrze, kotek zobaczysz! wszystko sie uda a ja ci zawsze pomoge, tylko cegiel nosic nie powinnam DD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 13:01 Marudko, kiedy jedziecie i na ile? Napewni bedziesz miala cudowny weekend! Tylko iwazaj na siebie i nie biegaj za duzo! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 13:06 Antuś, domek cudny... Zobaczysz, będzie dobrze, Bebelek dobrze gada,Twój mąż nie wytrzyma i poleci na budowę sam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:43 eee tam jak już budowa się rozpocznie to Twój chłop Złota Rączka nie wytrzyma) i bladym switem bedzie jeździł pilnowc postępów) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:54 Obyś miała rację, bo ja w to nie wierze Jakis taki zaciety się zrobił, i mówi ze ja z całą pewnoscia rozum straciłam, i nie zamierza razem z moimi pomysłamiisc na dno...trudno pojde sama Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 13:55 megi widze ze nosi cie tak jak i mnie jak chcialam miec amelke juz ze soba) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:39 oooo Antuś to podziwiam) ja do tej poru nie wiem jaki kolor będa miały firanki i zaslony w naszym salonie)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 12:42 Hej! Ale sie dzisiaj wyspalam Wlasnie skonczylam sniadanie. Pogoda u nas paskudna, leje. Antus, domek swietyny! Widze, ze porzadnie zabralas sie na planowanie. Bebelku, czy ten placz zastapila mdlosci czy tylko do nich dolaczyl? Oby do 17 tygodnia! Dziekuje za trzymanic kciukow Nikt nic nie pisal, to myslalam, ze wszyscy zapomnili. Gviazdeczko, jak dobrze, ze juz jestes! Widze, ze i bez czytania masz sporo wiadomosci. No i to juz 33 tygdzie! Ergusia, to sie bedzie dzialo wieczorem Megi, polecialam do ciebie. Fantaisie, no to dobrze, ze ty takich gatek na 5 stow nie kupujesz! W ogole ta piekna droga bielizna jest taka sztuczna, ze szok. Musze sie troche zajac domem. Mialam jeszcze plany ogrodowe, ale nie przy tej pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 13:01 Althea, śliczne zdjęcia, dziekuje! A przyznam, że moje wyobrażenia o Tobie były podobne jak feromonki czyli stanowczo blondynka Ant podziwiam Twoją determinację, i wierzę, że Antymąż nie będzie się długo opierał wizji takiego wspaniałego domku Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 13:32 Zmieniłam pościel, wyprasowałam pranie, wyprałam pościel i zastanawiam się co dalej Przyznam się, że chciałabym już mieć Mikiego po tej stronie brzuszka, choć te spacery pierwszomajowe z mężem też są kuszące, no ale nie można mieć wszytskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Piatek, weekendu poczatek 28.04.06, 13:40 Megi najwazniejsze, ze Miki tyle wytrzymal w srodku! Ant, podziwiam Cie! Ty to masz zaciecie! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 althea i bebell 28.04.06, 13:40 wiecie ze e_madziq z letnich staran urodzila sliczna coreczke w wielka sobote)) ale im mal;utka zrobila prezent na swieta przepraszam ze pisze to w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: althea i bebell 28.04.06, 13:41 O rany, e_madzik juz urodzila! Super! Masz z nia jakis kontakt?? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: althea i bebell 28.04.06, 13:43 pisalam do niej na poczte z gazety i wlasnie przyslala mi zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: althea i bebell 28.04.06, 13:45 lalisia podziel się zdjęciami myśłę, ze Magda by się nie pogniewała o to) super wieśc) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: althea i bebell 28.04.06, 14:00 Dziekuje lalisiu. Sliczne to malenstwo! Napisalam do Magdy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 14:11 Witam!! Uprzejmie melduje, ze Majster ma sie dobrze i nawet dzisiaj szczekal na listonosza jak na dzialce sie pojawil Chyba czuje sie jak u siebie. Potwors - przesylam Ci zdjecia Majstra, przepraszam, ze nie wczesniej... ant - jeszcze nie bede wysylala Ci zdjecia z autografem, bo Majster nie odbil lapy... co ja gadam..... Dzisiaj robili nam wylewke pod schody wejsciowe i nasz wscibski Majster musial sprawdzic, czy beton ma odpowiednią konsystencje i przelecial sie po takim mokrym, wiec slady lap zostaly. Wiec ant - mamusiu chrzestna - cos pomyslimy z ta nagrodą mialam duzo do napisania, tylko znowu nastukalyscie tyle postów... Fantaisie oszalalas z ta bielizna. 200zl jeszcze wydam, ale wiecej raczej nie, bo P. by mnie pogonil. Tylko to jest tak, ze my to dla nich niby kupujemy, wiec i tak pozniej nie maja za zle, ze tyle kosztowalo... I wlasnie zadzwonil P. i powiedzial, ze mają 34 stopnie i pije drina za drinem. Cos czuje, ze na odwyk po powrocie go wysle Z tej radosci po tel to juz nic nie wiem. Napisze pozniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 14:36 Jade znowu na dzialke.. Ten Majster w najbardziej odpowiednim momencie sie przyplatal. Kiedy P. wyjechal mam kim sie zajac To uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 15:32 Rany laski, serca nie macie... tylko sie z Wami na chwile rozstac a tu taka produkcja! Przede wszystkim witam Gviazdeczki! Mam nadzieje, ze nadrobicie zaleglosci Bebelku, juz wspolczuje Twojemu W. no i Tobie oczywiscie! Obys w tej ciazy plakala krocej! Tatanko, twoj P. to chyba sadysta jakis... chwalic sie w taki sposob ja bym go sprala na Twoim miejscu Apropos bielizny, musze Wam powiedziec, ze ja rzadko kupuje sama - wlasciwie wszystko mam od meza! w dodatku potrafi dobrac rozmiar tak, ze ja sama lepiej tego nie zrobie! Ergus, mam nadzieje, ze w koncu mezus Cie udobrucha i spedzicie milutki weekendzik! Stokrotko, uwazaj na siebie - a swierze powietrze na pewno dobrze podziala na Ciebie i Stokrociatko Ja dzis mialam ostry dzien w pracy, ale udalo sie prawie wszystko pozamykac - wiec jestem zadowolona no i czas udac sie do domku na obiad - a wieczorkiem odrobic co do mnie nalezy... poki co papapa Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 16:29 Już po wizycie, a właściwie odwiedzinkach zbiorowych – przyjechała świeżo upieczona mamusia z tatusiem i Natalią, a później dołączyła do nas jeszcze jedna koleżanka z pracy! Oczywiście pogaduchy ciążowo- macierzyńskie pochłonęły nas bez reszty! A teraz zostałam sama (mężuś zaraz po pracy i obiadku w domu ruszył na budowę i wróci dopiero jutro ) i właśnie przeczytałam caluśki wątek, co zajęło mi ok.2 godzinki!!! Jesteście bardzo produktywne!!! Zaczynając, serdecznie witam Tatankę, która pojawiła się wśród nas podczas mojej absencji! Mam nadzieję, że wkrótce poznamy się wizualnie tj.”fotkowo”! A tak przy okazji, my też się budujemy – w Cieszynie, ale prace posuwają się dość wolno ze względu na brak funduszy! Althea, nasi ukochani są chyba bardzo podobni, mój też nie widzi potrzeby prasowania czegokolwiek, czasem mam ochotę go za to zatłuc! Tycjo, serdecznie życzenia dla Twojego mężulka (choć dość sporo spóźnione)! Wyobraź sobie, że moja szefowa świętuje urodzinki tego samego dnia! Stokrotko, dobrze, że przeziębienie szybko Cię opuściło i co tu dużo mówić, beta przepięknie rośnie!!!!!! Lalisiu i Bebellku, w sprawie siusiania i kupek jestem troszkę na bieżąco – po pierwsze zakupiłam nocniczek dla siostrzeńca Bartoszka, poza tym obserwuję jego postępy w „tym” temacie jak do nas przyjeżdżają; niestety maluszek nie chce siedzieć na nocniku, chyba, że zaczyna się czaić za drzwiami ( w wiadomej sprawie) i siostra ekspresowo go wysadzi, wówczas jest nocniczkowa kupka! Kocurku, Marudko, Fantaisie, Hortiko, Megi, Bebellku, Melbuś, cieszę się, że Wasze spotakanko lodowe doszło do skutku, szkoda tylko, że Ant i Stokrocia nie mogły dotrzeć... Wszystkie wyglądacie cudnie!!! Cytruś, wytrwałości życzę, bezbolesnego „kłucia” i przede wszystkich, by to wszystko pięknie zaowocowało!!! Erguś, może jednak skusisz się na jakiś teścik?!?! Te humorki coś mi dziwne są... Niko, ekstra, że w końcu zdecydowałaś się na L-4, teraz spokojnie przygotujesz się na narodziny córeczki, odpoczniesz.... Jeju, to już tak niedługo! Potwors, mam nadzieję, że dołki to już historia i piękne słoneczko poprawiło Ci nastrój! Nie wiem jak kochana nadrobiłaś 2-tygodniowe zaległości, dla mnie to jest po prostu niemożliwe! )) Lalisiu, ta moja koleżanka, która dziś mnie odwiedziła karmi piersią, ale jeść może dosłownie kilka produktów (czerstwe pieczywo ciemne z odrobinką masła roślinnego i chudym serem żółtym bądź wędliną, gotowane mięsko drobiowe lub królicze, gotowaną marchew, buraki, brokuły – najlepiej bez soli, słodkie kiwi, biszkopty bez konserwantów i wodę min.niegaz. – to jej całe menu!!!), ale jest dzielna! Enterku, Wasz ślub już za miesiąc, no, no, znów będziemy podziwiać pannę młodą! Ktat, piękny brzusio i maluśko tyjesz!!! Zuza, życzę udanej produkcji jajnikowej podczas dłuuugiego weekendu!!! Jaaniu, Balbinko i Zuzo, ze mnie też straszny zmarzluch był aż do zajścia w ciąży, teraz ciągle mi gorąco, pomimo lodowatych stópek (mój odwieczny problem)!!! Kocurku, śliczne imię wybraliście dla córci!!! (miałam je również na swojej liście!) I oczywiście piękne zdjęcia!!! Ant, gratuluję wygrania konkursu na imię dla nowego psiaczka Tatanki! DD I mam nadzieję, że uda Ci się jednak zrealizować działkowe marzenie... Hortiko, czyżbyś długi weekend spędzała na Śląsku?! Szkoda, że nie mieszkam bliżej Bytomia... Matalko, przykro mi, że zeszłotygodniowe opóźnienie @ nie zamieniło się w szczęśliwą wiadomość... Aniulm, jak Twoje skurcze i samopoczucie??? Brawo dla męża!!! ;o) I ja zastanawiałam się co z Abie, od dawna nie mamy od niej żadnych wieści, mam nadzieję, że z Leosiem wszystko dobrze, jakoś nie mam odwagi napisać do Agaty SMSa... Balbinka, widzę zaszalała z nową, imponującą bielizną, hihi!!! O Fantaisie już nawet nie wspominam; szczerze mówiąc nigdy w życiu nie kupiłam sobie tak drogiej bielizny... Bardzo proszę o zdjęcie Majstra i Marudkowej fasoleczki i może Tatanka też mi się prześle... Buziaczki popołudniowe dla wszystkich, sorki jeśli kogoś pominęłąm... Za chwilkę napiszę co u mnie! M. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 16:39 Gviazdeczko! Jaki post! Ale dobrze pisz, pisz kochana, bo cisza jakas zapadla dlugolikendowa, a ja tu dalej sama siedze. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 16:54 Faktycznie Altheo, coś się cichutko zrobiło, chyba Was nie wypłoszyłam tym postem, co?!?!? Marudko, dziękuję za zdjęcie Twojej dzidzi!!!!!!!!!!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 17:45 Gviazdko! ale duzo napisalas!! Ja krzatam sie po domu i po trochu zagladam, ale rzeczywiscie dzis cicho. czy tak bedzie przez caly dlugi weekend? mi jeszcze tylko duzy pokoj do sprzatniecia zostal - ale to ten najgorszy, bo tu najwiecej szpargalow, no a energie juz w duzej mierze zuzylam na inne pomieszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 17:46 No i mam nadzieje, ze ten bol plecow Ci przejdzie!! strasznie Cie musi bolec, skoro az do placzu Cie doprowadza! sciskam nie za mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 18:56 Gviazdeczko, dziekuje za zdjecie! Slicznie wygladacie! A Elizka juz chyba spora. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 19:32 Altheo, wg ostatniego USG w 31tc Mała ważyła 1645g! Brzusio moim zdaniem jest już dość spory, ale położna ze szkoły rodzenia jest odmiennego zdania - twierdzi, że tak mi się wydaje, bo mam go wysunięty mocno do przodu (taka piłeczka przede mną), a u niektórych jest on bardziej rozciągnięty na boki! W każdym bądź razie obwód owej piłeczki wynosi 90 cm! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ufffff, nadrobiłam czytanie!!! 28.04.06, 19:39 To nie taka duza. A na kiedy dokladnie masz termin? Moja kolezanka ma na 06.06 i mala miala na ostatnim usg 1900g. Ale wiesz, ta waga z usg moze sporo odbiegac od prawdziwej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Altheo 28.04.06, 19:54 Termin mam jeszcze dość odległy, bo wg USG w 12tc (ponoć najbardziej wiarygodny) to 20.06., zaś wg OM - 25.06., z tym, że na dzień dzisiejszy liczę się z możliwością wcześniejszego przyjścia na świat Elizki! Byle nie przed 37tc... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheo 28.04.06, 20:11 To Elizka ma jeszcze czas, zeby podrosnac. Wiem jak u ciebie wyglada sytuacja, ale miejmy nadzieje, ze malutka jeszcze pare tygodni posiedzi u ciebie pod serduchem. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheo 28.04.06, 20:14 Altheo, a co u Ciebie?! Przepraszam, ale doczytałam tylko ten wątek i nie bardzo wiem jak sytuacja wygląda... Miałaś mieć chyba jakieś szczepienie?! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheo 28.04.06, 20:20 Tak, wzielam druga dawke zołtaczki. Trzecia dopiero za pol roku. U mnie wlasnie sie marnuje piekna owu, bo mezusia nie ma. Na poczatku maja idziemy do kliniki, mezus bada nasionka, a mnie tez pewnie przebadaja od stop do glow. No ale w koncu moze sie dowiemy o co chodzi. I jeszcze mam nadzieje, ze z wyjazdu majowego wrocimy z pasazerem na gape Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Altheo 28.04.06, 20:25 Tego pasażera na gapę oczywiście z całego serca Ci (Wam) życzę!!! I mam nadzieję, że wyniki armii mężusia jak i Twoje będą w porządku! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Altheo 28.04.06, 21:06 słabo się staracie...myslałam,że juz biegamy po kolejnym watku, a tu tak mało postów? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Altheo 28.04.06, 21:13 Wszystkie sie łikenduja! Jak tak dalej pozdzie to nam ten watek na caly łikend starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Altheo 28.04.06, 21:23 No wlasnie - myslalam, ze zatrzesienie bedzie a tu od skrajnosci w skrajnosc Gviazdeczko, ale walnelas dlugiego posta! Ty kobieto to masz pisane Dziekuje za sliczne zdjecia! Rzeczywisciem masz pileczke przed soba - wygladasz pieknie! Moj maz czysci balkony - wlasciwie juz konczy! Wiec bedzie mozna w koncu sobie posiedziec Musimy tez troche powietrzyc skrzynki (bo jeszcze'jada' lakierem), ktore zrobil w ostatni weekend, dokupic iglaczkow i juz bosko! Jutro z samego rana wybieramy sie na wies do rodzinki meza - juz nie moge sie doczekac tej zieleni i swierzego powietrza! Tak wiec kochane moje - prosze jutro nie szalec Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Altheo 28.04.06, 21:29 Oj juz wiem o czym zapomnialam! Gviazdeczko, sliczne imie dla corenki! Bardzo mi sie podoba! Ant, obejrzalam sobie linka - domek uroczy, jak z bajki! Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala dlugo przekonywac mezusia! Fantaisie, my balkonow nie mozemy doprowadzic do porzadku po zimie - a co dopiero ogrodek! Moj mezus ledwo juz na nogach stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Lalisia 28.04.06, 21:32 Wiesz, ja to sobie mysle, ze jak sie Julka urodzi i juz bedzie na tym swiecie jakis czas... to ja sie wydoje - zamroze na pare dni i napije winka, pifka i nazre wszystkich mozliwych ostrych dan!!! Oczywiscie nie wiem czy to zrealizuje - bo teraz to ja taka madra jestem Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 A u mnie... 28.04.06, 16:45 Jak już wspominałam w kilku SMSkach wszystko w najlepszym porządku, przynajmniej jeśli chodzi o samopoczucie! Dosłownie energia mnie rozpiera, hihi! Niestety nie mogę sobie pozwolić na szaleństwa!!! Skurcze wciąż mam, ale odkąd leżę są dużo rzadsze, Elizka szaleje w brzuszku (czasem wydaje mi się, że reaguje na mój głos i swoje imię, wiem, pomyślicie, że głupia jestem) Jedyna, bardzo nieprzyjemna dolegliwość to potworny ból pleców, który dopada mnie codziennie, często nocą, nieraz ryczę z bólu... Jeśli chodzi o przygotowania, w środę dostarczono nam łóżeczko, mąż od razu je poskładał, a ja byłam tak podekscytowana, że już w czw. rano ubrałam pościel, przymierzyłam przewijak, itd... DD Torbę do szpitala mam już kompletnie spakowaną na wszelki wypadek, choć do ściągnięcia pessara (co nastąpi w ostatnim tyg. maja) raczej mogę być spokojna! W dalszym ciągu uczęszczamy z mężusiem na zajęcia w szkole rodzenia, jest naprawdę super!!! Ostatnio omawialiśmy poród natur. (II i III etap), połóg, rolę tatusiów w ciąży, podczas porodu i po nim, cesarskie cięcie, poród prowokowany i ciążę przenoszoną, a także dwukrotnie kąpaliśmy lalkę Zuzię (każdy musiał się wykazać!) Otrzymaliśmy też wykaz rzeczy niezbędnych mamusi, dzidziusiowi i tacie w szpitalu (zawartość torby), a w sobotę prawdopodobnie będziemy zwiedzać porodówkę! I jeszcze, za radą położnej, będę rodzić normalnie (nie w wannie) w najbliższym szpitalu, gdyż jej zdaniem w moim przypadku i tak lekarz może odmówić mi porodu w wodzie, no i szpital z taką możliwością jest za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: A u mnie... 28.04.06, 18:46 Kochane, to że mnie nie ma, nie oznacza nic złegoDD po prostu przed lekcjami grasowałam na ogródku, a teraz na nowo zaczynam działalność ogrodniczą)) Buzi i do wieczorka, jak się ciemno zrobi to już wrócę pa Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Witam piatkowo 28.04.06, 18:53 i melduje sie długoweekendowo a mowiłam wczoraj wieczorkiem... - nie pisac tyle! kiedy ja to nadrobię? jeszcze pracę mężowi musze napisac. pozdr będę wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 21:19 Wróciłam ile jeszcze mamy roboty na ogródku(( ja nie wiem kiedy to wszystko po zimie doprowadzimy do użytku... Gviazdeczko bardzo się cieszę, że jesteś że się dobrze czujesz że Elizka szaleje)) i absolutnie nie śmieję się z Ciebie, że reaguje na głos! Bardzo dziękuję za zdjęcia, ślicznie na nich wyglądasz!!!!!!!!! Antuś, plan domku cudo! Myslę, że się od nas wszystkich nie odpędzisz jak już będzie stał na swoim miejscu. I bardzo mocno trzymam kciuki, żeby męzuś został przekonany! Althea, słuchaj trochę się pogubiłam kiedy lecicie na wakacje? Weekendzik mocno ostudził tempo naszego wątku, ale może to tak tylko w pierwszym momencie Megi, Ty chyba jednak szykujesz się na porodówkę, te wszystkie porządki, pościel... Potwors, wszystko już wysprzątane? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 21:21 Gviazdeczko, ja Ci ślę fluidki żebyś urodziła 24 czerwca))) a jak zrobisz to o 12:20 to do Ciebie przyjadę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 21:28 A ja jutro po lekcjach bryknę do Castoramy, a potem do centrum ogrodniczego i kupię roślinek do skrzynek na taras oraz może cosi do gleby... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 21:27 kurcze tyle smakolykow jutro bedzie a ja zadnego nie zjem nawet tortu urodzinowego alicji:9 no ale widze poprawe w uczuleniu amelki wiec mam mobilizacje zaopatrzylam sie w wafle ryzore wiec tez bede cos jadla. gwiazdko a ja mam meila ale bez zdjec( Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Gviazdko 28.04.06, 21:45 Lalisia to chociaz maila ma, a ja nie mam nic Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 28.04.06, 21:51 Witajcie dlugoweekendowo!!! Ja tam sie nigdzie nie wybieram, wiec obiecuje pisac, bo poza Wami to mi tylko Majster pozostal... Gviazdko - milo mi Cie poznać. Na tych zdjeciach wygladasz uroczo, taki slodki i zgrabny ten Twoj brzusio. Wlasnie pakuje dla Ciebie maila 2w1 z naszymi zdjeciami i wysle w swiat. Fantaisie - widze, ze szalejesz w ogrodzie tak jak ja... I slysze, ze kocurkowe skrzyneczki juz dochodza do siebie. ...a ja, na pocieszenie...zafundowalam sobie nowego Rododendrona. Uwielbiam je... Megi wije gniazdko dla Mikiego, wiec chyba niedlugo przywitamy go na tym swiecie Ant - jak tam forsowanie marzen??? Projekt super, tylko nie wiem jak wyglada plan poddasza, bo jakos nie znalazlam na projekcie, a zastanawiam sie ile tam pokoików jest... Zacznij projektowac sypialnie, to antymąz na pewno sie skusi Feromonko, widze, ze Twoj mąż taki sam wykorzystywacz jak i moj... Melbusia marudzi, ze malo piszemy i sama uciekla sie weekendowac. Altheo trzymam kciuki za tego pasażera na gape A Majster zostal na noc na dzialce, a zapowiadaja ze zimno bedzie, zawiozlam mu tam koce i mam nadzije, ze nie bedzie mu zle... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Tatanko!!! 28.04.06, 22:04 Właśnie obejrzałam sobie Twoje śliczne zdjęcia, ale z Ciebie nieziemska laska!!! I do tego blondynka, cieszę się ogromnie, bo ostatnio to jakoś prawie same ciemnowłose zasilają nasze grono! )) Wysłałam Ci też kilka swoich fotek, mam nadzieję, że dotarły! Laski, dziś naprawdę strasznie długo siedzę na kompie, gdyby widział to mój mężuś (dziś nocuje u swoich rodziców), nie byłoby wesoło... No ale w końcu musiałam nadrobić tygodniowe zaległości!!! Jeszcze chwilka i uciekam do łóżeczka... Dobranoc! I milutkiego weekendu życzę wszystkim!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Tatanko!!! 28.04.06, 22:06 Tatanko, myślę że mu nie będzie zimno, a gdzie śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tatanko!!! 28.04.06, 22:16 Ma nowiutka bude z dzisiejszej, gorącej produkcji. Moglby wejsc na budowe, ale sam jakos nie chce tam spac, a z budy juz dzisiaj korzystal. Ja to bym go do domku wziela, ale on chyba domkowy nie byl. W każdym razie tam na wsi zostanie, bo tam bedziemy z nim mieszkac, wiec nie ma co go ciagle przenosic. Dostal dzisiaj obroze przeciw pchelkom i nie przeszkadza mu, wiec mniemam, ze juz kiedys nosil cos na szyji. Kąpac i strzyc bedziemy go po niedzieli, zeby wiecej zaufania nabral zanim zaczniemy robic z nim porządek. Na koncu pojedczie do weta. Myslelismy zeby na poczatku, ale skoro nawet pchelek nie ma i jest spokojny, to nie ma co go straszyc. Ale sie rozpisalam, ale to dlatego, ze sie zakochalam... oj zeby to P. przeczytal Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Witajcie kochane!!!! 28.04.06, 22:06 o Boze!!!! kiedy ja to znowu nadrobie???? tylko wczoraj od rana mnie nie była i juz ponad 200 postów.... Ostatnio korzystamy z pięknej pogody i chodzimy ile się da. Dzis np. bylismy z Tomkiem ogladać posciele. Podoba mi sie kilka. Cięzarówki i mamuśki, mam do was pytanko: podoba mi sie bardzo wózek firmy Tako ( city voyager) Co o nim sądzicie??? Kolorystyka i kształt kosmiczna, ale czy ktoras z was miała z nim do czynienia? Będę wdzięczna za ready i opinie. Poscieliki strasznie drogie te co mi sie spodobały, ale chyba sie zdecyduję na taka jedną reprezentacyjną. Na weekend mielismy pojechac gdzieś za miasto na 2-3 dni... i co? i cholera! Od stycznia nie mozemy sie doprosic z warsztatu naszego samochodu. Jeszcze nie naprawili. To jest nie do pomyslenia- 4 miesiące w warsztacie????? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Sms od Antusi:) 28.04.06, 22:20 Antuś, bardzo przeprasza że nie zdążyła się z nami pożegnać, życzy nam wszystkim miłego odpoczynku) Sama jest już na działce i tam pozostanie przez cały weekend Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Dobranoc 28.04.06, 22:37 Ja nie wiem co sie ze mna dzieje, ale ostatnio padam jak mucha... Dobranoc dziewczynki i mam nadzieje do zobaczenia w niedziele! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Dobranoc 28.04.06, 22:45 Wpadam na chwilę coby wszystkim życzyć udanego długego weekendu, super pogody gdziekolwiek byście nie były Do "zobaczenia" za kilka dni, bo jak dobrze jutro na USG pójdzie, to wyjeżdżamy chociaż na dwa, trzy dni nad nasze morze)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Dobranoc 28.04.06, 22:52 kocorek zycze zeby ci sie tak udalo bo nie zawszedziecko sie na to zgodzi alicja np wcale nie pila z butli a amelka napije sie raz potem jak znowu jest glodna i jej sie podaje butle to odmawia i placze dopuki nie dostanie piersi. Wiec widzisz wszystko zalezy od dziecka. Dobranoc dziewczyny zycze udalego weekendu wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dobranoc 28.04.06, 22:52 a ja wpadam tylko na chwilkę - właśnie się obudziłam a właściwie telefon mnie obudził. Dziś padłam o ósmej i usnęłam... Jutro poczytam co pisałyście bo coś dzisiaj nie mam siły-uciekam do łóżeczka Dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Dobranoc 28.04.06, 22:58 ...a ja znowu siedze i spac nie ide, bo nie mam motywacji.... dobranoc wszystkim spiochom Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Dobranoc 28.04.06, 23:06 wpadam powiedziec dobranoc: mieszkanko wypolerowalam, z wyjatkiem balkonow - ale padalo i burza, wiec byloby to bez sensu - zobaczymy jutro... padam na nos ze zmeczenia. Ale M. zachwycony taka "niespodzianka" i nie moze uwierzyc i co i rusz pyta: "ale to tez zrobilas? a tamto?" (bo zazwyczaj razem zawsze w sobote sprzatamy) Gviazdko, dzieki za sliczne fotki: alez mala gviazdeczka urosla od ostatnich fotek jakie widzialam!!! Slicznie wygladacie! Zapoznalam sie tez z Majstrem i z Tatanka - ja fotki swoje przesle, ale moze w weekend albo i po. Ergunia, coz to za taka sennosc??Na szczescie dluga majowka, to sie zrelaksujesz... Fantaisie - Ty caly czas w ruchu: tu sprzatasz, tu pucujesz, sadzisz, dekorujesz,gimnastykujesz sie, lekcje, teatr? i na cwiczenie na fleciku tez masz czas?Niesamowita jestes... Antusi domek bardzo przyjemny... ale ona na dzialce, wiec nie przeczyta dobranoc dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Dobranoc 28.04.06, 23:46 To ja zamykam na dzisiaj liste i ide do lozka, moze cos mi sie przysni.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Witam sobotnio:) 29.04.06, 07:06 Nie ma jak się wyspać w pierwszym dniu wolnego weekendu Nie wiem co mi się stało ale nie wytrzymałam już w łóżku, chyba skoczę po świeże byłki na sniadanie, przynajmniej będzie ze mnie jakiś pożytek Tycjo co do wózka tako to tylko zwróć uwagę na wagę (ile dobrze pamiętam ponad 20kg!). My decydujemy sie chyba na maksymalnie lekki wózek głęboki (będę z nim musiała zejść z 2 piętra). Słyszałam też opinie, że dobrze gdy wózek ma osobno gondolę a osobno spacerówkę tzn żeby gondola była na te pierwsze miesiące bo to zdrowsze dla dziecka, ale w tej kwestii się nie wypowiadam, bo nie jestem ekspertem. My właśnie dziś mamy w planach wyprawę do sklepu z wózkami więc zdam relację po powrocie Widzę, że Gviazka jest już na bieżąco, podziwiam Cię))) mnie nie ma parę godzin i mam trudności z nadrobieniem postów a co dopiero po kilk dniach musi się dziać Idę po te bułki m. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam sobotnio:) 29.04.06, 07:08 Mnie też coś z łóżka wywaliło...dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Witam sobotnio:) 29.04.06, 07:11 Melbuś biedaku dziwne jest tylko to, że mojego M. nie wywaliło śpi snem sprawiedliwego Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 przeczytajcie...ja wpadłam w refleksyjny nastrój 29.04.06, 07:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=22456337&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: przeczytajcie...ja wpadłam w refleksyjny nast 29.04.06, 08:01 Oj widziicie, ja tez spac nie moge..... Zaczelam czytac on linka Melbusi i juz sie rozkleilam na calego.... Czytajac takie wypowiedzi mam nadzieje... duza nadzieje, ze kiedys tez dostane swój znak... ale ogarnia mnie strach, ze moze nie... a ja, zapewne jak kazda z Was, tylko o tym mysle, zeby zobaczyc znowu te dzwie kreseczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Witam sobotnio:) 29.04.06, 10:00 Cześć laski!!! Kto by pomyślał, że tak wcześnie się pojawicie w sobotni poranek! Myślałam, że nikogo nie będzie i nie odpalałam kompa..., a nie śpię już właściwie od 5 (wtedy biorę leki, Mała się wybudza i po spanku!) Miałam straszny sen (a mężusia dziś brak): byłam, chyba jako młoda jeszcze panienka na dyskotece i kiedy wyszłam przed budynek jakiś gościu chciał mnie zgwałcić! Mówię Wam, jeszcze po przebudzeniu nieźle się trzęsłam i bałam! Megi, bułeczki zakupione?! Mam nadzieję, że piekarnia gdzieś w pobliżu jest... Tatanko, jeśli dobrze zrozumiałam (gdyż jak wiesz nie czytałam poprzednich wątków z Twoim udziałem) Ty również straciłaś dzidzię... Bardzo mi przykro... Melbuś, już kiedyś czytałam ten post i pamiętam, że zrobił na mnie ogromne wrażenie... Chyba wierzę w takie rzeczy... I w ogóle, jakoś jestem święcie przekonana, że nasz papież J-P II ma ogromny wpływ na fasolki (z resztą ostatnio sporo się o tym mówi w tv), pamiętacie? -> Bombamonika zaszła w ciążę po odwiedzeniu grobu Ojca Św.! Życzę przyjemnej soboty, jak i całego weekendu!!! (u mnie pada deszczyk, buuu!) M. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam sobotnio:) 29.04.06, 10:12 Jejku, Gviazdeczko, jaki sen... buuuu, az mi ciarki przeszly po pleckach... Niestety ja tez naleze do tej coraz liczniejszej grupu Mamusiek Aniołków.... U mnie tez pada deszczyk i jakos tak smutaskowo na dworze... Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Tatanko 29.04.06, 10:20 Mam nadzieję, że wkrótce znów zajdziesz w ciążę i tym razem wszystko będzie w porządku... Mój Aniołeczek odszedł od nas ponad rok temu, a ja wciąż o nim myślę i wierzę, że teraz czuwa nad swoją siostrzyczką Elizą... Wasz na pewno też będzie strzegł swojego rodzeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tatanko 29.04.06, 10:37 Gviazdko - Dziękuje za Cieple słowa... U mnie minelo dopiero 17 dni i jeszcze bardzo boli, tym bardziej, ze P. wyjechal. Jestesmy dobrej mysli i czekamy na koniec czerwca, zeby dostac zielone swiatelko!!! Twoja Eliza jest dla mnie taka iskierką nadziei... nadziei na to, ze u nas znowu pojawi sie maleństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Tatanko 29.04.06, 11:30 Witajcie! bebelku, co ty taka oszczedna w slowach sie zrobilas? Megi, mam nadzieje, ze znajdziecie wozek i ze nie zmokniecie porzy okazji. Nika, dobrze, ze juz jestes na zwolneiniu. Czekam na zdjecia twoich malowidel sciennych. Gviazdeczko, sen paskudny! Ale to tylko sen! Odpoczywaj duzo, niech Elizka jeszcze troche posiedzi w srodku. Musze znikac, moi gosci przyjechali. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 09:06 Witam się i ja) miłej soboty) k. ps. Melba- zapisałam się do Jaczyńskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Feromonko!!! 29.04.06, 09:16 Kurcze, tak mi przyszlo do glowy... Jak tam Twoj wykresik??? Ja nadal trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pocian dla każdego!!! 29.04.06, 10:00 Witam, wczoraj bylam tak zapracowania ze nie mialam kiedy zajrzec i napisac. W koncu ostatni dzien pracy i musialam przekazac wszystkie swoje sprawy. Zaleglosci w czytaniu nadrobie troche pozniej. Gviazdeczki ciesze sie ze juz jestescie. Czy moge prosic o zdjecia. I o zdjecia Majstra tez. Wczoraj bylismy u lekarza. Dostalam zwolnienie i bede juz grzecznie wypoczywac. Z małą wszystko w porzadku, w 36tc wazy 2300. Jedynie ja mam troche za wysokie cisnienie. Wczoraj mialam 148/100 i lekarz kazal mi je kontrolowac i gdyby bylo nadal wysokie zglosic sie do niego. Uciekam zjesc jakies sniadanko, zajrze pozniej poczytac co napisalyscie Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!! 29.04.06, 10:18 Nikuś, no patrząc na wagę Twojego Słoneczka to Miki jest strasznie duży, ale pocieszam się, że w końcu to chłopak, więc musi być większy, prawda? Kontroluj to ciśnienie, bo w sumie w końcówce ciązy to jest jedna z ważniejszych rzeczy, ale myślę, że na zwolnieniu ciśnienie się uspokoi, poodpoczywasz sobie, nacieszysz oczekiwaniem i przygotowaniami Gviazdko bułki zakupiłam, sklep jest pod blokiem więc to taki naprawdę krótki spacerek był, a jakie dobre sniadanko dzięki temu A twój sen koszmarny, szkoda że męża nie było, bo w takim momencie najlepiej do kogoś się przytulić. W wawie też pewnie zaraz lunie deszcz. Ale trudno musimy się dziś po ten wózek wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat weekend w pelni z słonko ukryte buu 29.04.06, 10:59 gviazdko dziekuje za to streszczenie ja tu wchodze a tyle postow mysle nie dam rady ale jest tu taka dama co mi pomogla dzieki sliczniutkie i jestem na bierzaco.... u nas bez zmian caly tydzien jezdzilam z mezem na budowe on pracowal a ja na tarasiku czytalam gazetki w sloneczku...na dzis mial byc grill ale ta pogoda ech... u nas z finansami tez krucho wzielismy kredyt i mamy plany przeprowadzki na lipiec w poniedzialek zaczniemy 26tydzien ale leci a nie dawno byl 4tc i 2 kreski.... zaczyna mnie dopadac zgaga po kwasnym dretwienie nog w nocy ,bole pleckow i podbrzusza czasem i mam straszne humory .... pod sutkiem cos mi sie zrobilo mam czerwona bolaca plamke wizyte ma 4.05 nie wiem czy isc wczesniej we wtorek... maly kopie coraz mocniej jejku jak ja to uwielbiam,najsmieszniej jest gdy maz chce dotknac to maly przestaje i opracowalismy technike hihi zawsze lubilismy tak spac ale w ciazy zaprzestalismy do teraz... maz pleckami do mnie a ja brzuszkiem do jego posladkow ale dostaje kopniakow w dupcie ...mezulow uwielbia to.... wczoraj bylismy na grillu u brata męża i jego żona bezdzietna w moim wieku prawila tysiace przesadów tego nie rob bo to tego nie bo tamto itd ciuszki to po porodzie sie kupuje bo napewno zapeszylam ,a kiedy przeszlam bezmyslnie pod sznurkiem ale na mnie naskoczyla ja jej na to ze ja nie wierze w zabobony co ma byc to bedzie a ta do mnie zobaczysz pozalujesz i az sie wystraszylam.... gadalam z siostra meza urodzila w marcu i ona az sie usmiala bo pod sznurkiem przechodzila kilka razy dziennie a moja mama nigdy nie przeszla a ja mialam kilka razy obwinieta pepowine na szyi.... i tak samo bylo przed slubem ech zabobony....i to jest przykre az maz zobaczyl i stwierdzil ze czas do domu ludzie nie mysla moim zdaniem czasem pozdrawiam foremki Odpowiedz Link Zgłoś
ktat maly wierszyk 29.04.06, 11:28 -------------------------------------------------------------------------------- Dziewczeta znalazłam ten wierszyk na CIP i mam nadzieje,ze autorka "daga_brzez" nie bedzie miała mi za złe ze go skopiowałam!!!Musiałam jest sliczny..az mi łezki wzruszenia pokapały...miłego czytania --------------------------------------- Czuły dotyk, pieszczota,Pocałunek namiętny,Później chwila uniesień,...i już jestem poczęty. Początkowo żem mały,Niczym zboża ziarenko,Z każdym jednak tygodniemRosnę Ci mateńko. Pod serduszkiem Twym siedzę,Owoc Twojej miłości,A o moim istnieniu Świadczą Ci nudności. I tak dzionek za dzionkiemCoraz większy się robię,Wkrótce na ekranie Oglądniesz mnie sobie. Zobaczysz mnie mamusiu,Jak leżę cichutko...i jak moje serduszko,Bije mi szybciutko. Kiedy będę już "duzi",Zacznę ruszać się mamo,A Ty będziesz przez brzuszekGłaskać mnie co rano. Będziesz mówić mi czule Że jestem kochanyI przez Ciebie tak bardzo Już oczekiwany. A gdy pierwszym krzykiem Swoje przyjście zaznaczeŁzy radości i uśmiechTwe mamusiu zobacze. I na piersi Twej legnę Byś utulić mnie mogła,...by ten moment w pamięci,na zawsze pozostał. Twój dzidziuś Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: maly wierszyk 29.04.06, 13:40 Hej Ktat!! Wierszyk slodki, taki ze az serduszko drzy... Widze, ze sama tu urzedujesz Dziewczyny gdzies pouciekaly, szkoda, ze pogoda nam w ten weekend nie dopisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: maly wierszyk 29.04.06, 14:24 Witam w długi weekend! Cieszę sie ze Gviazdeczki już są z powrotem Balbinko - to zobacz jednak mężczyzną się gusta zmieniają - a swoją drogą zawsze uwarzałam że śliczna bielizna jest lepsza niz już od razu tak bez niczego... chociaż czasem... hmmm ale Ja mam teraz szlaban więc mogę tylko sobie pomarzyć o jakimś seksiku... i tak raczej do porodu... a potem ehhh już mi M zapowiedział, że sprzedamy dzieci i jak to Erga mówi wióry polecą Ant - trzymam kciuki za przekonanie męża do porojektu i zamiarów. Gviazdko - cały czas mam skurcze - czasem bolesne w zeszłym tygodniu nawet czułam silne parcie na szyjkę... wystraszyłam się. Za przykazem ginekologa wzięłam nospe i przeszło. Wizytę mam w piątek po weekendzie zobaczymy co powie lekarz. M juz jest bardzo ciekaw co nam skrywa brzusio - córcie czy synka ale sprawdzać chcemy dopiero pod koniec maja - teraz kończy się 19 t.c. więc trochę za wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 15:05 pada... i spac mi sie chce... Bylismy dziś na Dolnej)) skończyli parkiet! jest poprostu cudny!! czekoladka) z białym cokołem wyglada bosko)) jestem z siebie dumna- bo wszyscy dookoła odradzali nam ciemną klepkę, ale ja się uparłam! i się nie pomyliłam) lalalala)) miłego dnia k. gviazdko- makabryczny ten sen( oby sie nie powtarzał... anialm- leż, leż, leż!!! i może zapytaj lekarza o pessar??? ściskam moooocno! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 15:08 bebelku, fotki beda?? Czekoladak pewnie wyglada super, ale bedziesz musiala ze sciera czesto biegac, bo wszystko na takiej ciemniej podlodze widac. Anialm, popieram bebelka w calej rozciaglosci, lez, lez, lez! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 15:17 eee, tam widac) fotki bedą, tylko poczekam na półki do biblioteki) bo z półkami to dopiero bedzie efekt) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 15:27 Ja tez zapisuje sie w kolejke po bebelowe zdjecia!!! Ja wykanczanie domku zaczne pod koniec wakacji, wiec chetnie poogladam Twoje dzielo Moze dzieki temu cos mi sie wyklaruje, bo na razie szukam koncepcji... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 15:29 Bebelku ten parkiet musi świetnei wyglądać, czekam na zdjęcia!!! Anialm, lez kochana ile możesz żeby Wasze maleństwo rosło sobie zdrowo. Może rzeczywiście przy takich skurczach warto pomyśleć o pessarze? My już mamy wybrany wózek i kupiony fotelik (kolor 1W). Idę się położyć, bo jestem zmęczona. Będę później Odpowiedz Link Zgłoś
ktat za zadne chiny nie umiem zrobic sygnaturki 29.04.06, 16:03 pomocy... wie ktos jak to sie robi ja to tuman jednak jestem Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: za zadne chiny nie umiem zrobic sygnaturki 29.04.06, 16:08 Ktat, wchodzisz w Moje forum i w Sygnaturke wklejasz link. Wersja z tekstem: Do sygnaturki w Moje forum wlejasz to: <a href="Pełny link">Tekst, ktory ma byc widoczny na stronie</a> Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: za zadne chiny nie umiem zrobic sygnaturki 29.04.06, 16:19 mi to nie wychodzi ech Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: za zadne chiny nie umiem zrobic sygnaturki 29.04.06, 16:22 wystarczylo sie zalogowac na nowo a jak to sktocic hmm Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 16:03 Heja popołudniową deszczową porą! Widzę, że nie tylko ja dziś taka ospała jestem... Położyłam się po obiadku i tak mnie jakoś sen zmógł, że dopiero się obudziłam! A żeby było śmiesznej, jeszcze się nie ubrałam, od rana w piżamce chodzę! Trzeba będzie jednak coś założyć bardziej wizytowego, gdyż na dole rodzinka pije urodzinkową kawkę brata, zaś wieczorem jedziemy zwiedzać porodówkę! Aniulm, odpoczywaj jak najwięcej i jak już wspomniały dziewczyny, poważnie porozmawiaj z lekarzem - niech wyśle Cię na EKG (konieczne przed wprowadzeniem fenoterolu) i pomyśli o pessarze! Mój wg lelarza trzyma doskonale (póki co) i osobiście zauważyłam, że odkąd go mam, brzusio już mi tak bardzo nie opada! Megi, fotelik bardzo ładny i nawet w podobnych kolorkach do mojego! Bebellku i Tatanko (przyszłościowo) - chętnie podpatrzę jakieś rozwiązania dot. wykończenia mieszkania/domu i być może za parę lat wykorzystam te Wasze pomysły! )) U mnie wciaż tylko piwnica stoi i kominy... Ktat, nie słuchaj tych głupich przesądów, a swoją drogą kobieta faktycznie poprawi przysżłej mamusi humor "poprawić"... Dobra lecę nieco się odświeżyć i ubrać... Papatki!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 16:06 Matko, jak ja piszę!!! Ktat, miało być oczywiście: >>potrafi przyszłej mamie humorek "poprawić"<<!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 16:26 cos tu jeszcze nie gra ... moi rodzice z tesciami robia grilla u nas na budowie kto to slyszal w taka pogode ale mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 16:55 Ktat sprawdz czy nie masz "entera" między "a" i "href" tam ma być tylko spacha, no i dodaj przed "tickets" "h t t p /" (oczywiscie bez spacji pomiędzy literkami ale jak napiszę w poście bez spacji to się nie wyświetli Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 17:55 megi- a wózek?? jaki wózek)) fotelik fajowy) i podoba mi się kolorystyka) wiem, ze sobie wszyscy chwalą deltimy... wózki deltimy też są fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 :((((((((((((((((((((((((((((((( 29.04.06, 17:58 Mam okropny dzień.... Wyniki wykazały przeciwciała na cytomegalię... mam 21, 75 igg norma jest do 1,1 igg i teraz bede zyła w strach do konca ciązy czy czasami moje dziecko nie urodzi sie głuche lub ślepe. za 3 tygodnie muszę powtórzyc badania... moja lekarka wysyła mnie do Łodzi na specjalistyczne badania... ale i tak nie wiadomo co to da , bo tego wirusa się nie leczy u kobiet w ciązy. Boze... próbuję myśleć pozytywnie, ale dzisiaj mi tak cięzko. Chcieliśmy pojechać na jakiś weekendowy wypoczynek- samochód nawet nie ruszony. Ci ludzie są niepoważni!!!!! od stycznia nie wzięloi sie za naprawę! i do tego ten deszcz!!!!!! i niemiłe spotkanie z pewna osobą.... ile dzis jeszcze spotka złych rzeczy????? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: :((((((((((((((((((((((((((((((( 29.04.06, 18:12 Tycja, skarbie, trzymaj się i się nie denerwuj...wiem, łatwo powiedzieć.Wcale nie musi być tak źle, jak piszesz, trzymam kciuki,żeby było dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: :((((((((((((((((((((((((((((((( 29.04.06, 18:22 Tycja nie musi byc przeciez źle) www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1072&alt=54 przeczytałam, i ryzyko nie jest duże)) będzie dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 TYCJO!!! 29.04.06, 18:38 Czym Ty się kochana martwisz, co?!?!? Ja też mam przeciwciała na CMV i bardzo się z tego cieszę!!! Ten wynik igg świadczy o tym, że przechodziłaś cytomegalię (najprawdopodobniej dawno temu), a jedynie choroba w trakcie ciąży mogłabały mieć jakieś przykre skutki!!! Jeśli powtórzysz badanie i wynik będzie taki sam lub podobny będzie to świadczyło o przechorowaniu CMV w wieku dziecięcym! (choć wcale nie musiałaś o tym wiedzieć, ani Ty, ani Twoja mama!) Póki co, nie zamartwiaj się!!! Będzie dobrze!!! Buziaki!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 17:57 ktat- byle jakiś daszek był i impra na całego) ciepło jest) i widze, ze wczoraj miałaś studniowkę)matko jeszcze tylko 99 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 18:31 Witam się za Wami w ten obleśnie deszczowy dzionek! Dopiero mogłam zajrzeć, ponieważ od rańca lekcje, a potem moja mama wpadła na genialny pomysł i pojechałyśmy na żarciowe zakupy do Arkadii. Niech to szlag trafi, tyle luda, że hej(( mam dość, ale teraz gwiżdżę na deszcz i idę siać trawkę, przycinać żywopłot, bo kupiłam sobie rewelacyjne nożyce))))))) A i mama zafundowała mi lody(różany, cytrynowy, ananas) pychota Tycja, postaraj się myśleć pozytywnie! na całe szczęście to nie jest pierwszy trymestr, więc nie powinno być źle. Może warto zrobić te badania, będziesz spokojniejsza. Jeżeli chodzi o samochód to słów mi brak, strasznie długo to trwa... Anialm, leż i nie przemęczaj się, a myślałaś o tym pessarze? Bebelku, kolor czekoladowy to coś boskiego!!! Koniecznie machnij mi zdjątka A i były w czwartek świeże mule!!!!!!!!! Ale jakie pyszne ugotowałam z biłaym winku z bulionikiem, dymką, pietruszką i czosnkiem, poezja smaku... A mu nas był dzisiaj grill domowy, bo to wstrętna pogada nas wystawiła, i nareszcie mogliśmy zrobić sałatkę z czosnkiem)) i możemy teraz spokojnie sobie śmierdziećDD Link od Melbusi mnie powalił, a wierszyk doprowadził do łez...a że naoglądałam się wózków i mamuś w Arkadii to wyjątkowo mnie wzięło... Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 18:35 A może nowy wąteczek......będzie sprawniej chodził. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 19:21 Mule powiadasz) mule mnie nie kręca) ale krewetek bym zjadła) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 19:24 Mnie tez mule zupelnie nie kreca A krewetki owszem Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pocian dla każdego!!!! 29.04.06, 19:29 A mnie ani mule, ani krewetki nie kręcą!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Jadę na porodówkę!!!!!!!!!!!! 29.04.06, 19:34 Oczywiście zwiedzać, nie rodzić!!! DD Właśnie dzwoniła położna ze szkoły rodzenia, spotykamy się o 20:00 na IP! Papatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jadę na porodówkę!!!!!!!!!!!! 29.04.06, 19:39 Gvizadko, ale mnie przestraszylas!!! Zobaczylam tytul i zamarlam!!! Nie rob mi tego nigdy wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Jadę na porodówkę!!!!!!!!!!!! 29.04.06, 19:49 Zgadzam się z Altheą, ja też spanikowałam widząc ten tytuł, nie strasz nas tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś