Dodaj do ulubionych

@ a ciąża

22.05.06, 12:43
czy są wśrod Was takie kobitki które miały normalne krwawienie podczas
miesiączki a były w tym czasie w ciąży?
Obserwuj wątek
    • dziubasek_ona Re: @ a ciąża 22.05.06, 13:19
      Ja mam koleżankę co jej mama jak była z nią w ciąży to przez 3 miesiące miała
      miesiączkę smile
    • usianka Re: @ a ciąża 22.05.06, 16:01
      Siostrzenica mojego meza miala normalne krwawienia, ba - brala tabeletki anty.
      Zorientowala sie w 4 miesiacu!!! surprised Synek ma juz 4 miesiace smile
    • kiecha3 Re: @ a ciąża 22.05.06, 20:24
      moja przyszla tesciowa tez... 3 iesiące jeszcze regularnie @... bedąc w ciązy...
      • ashera Re: @ a ciąża 23.05.06, 11:55
        moja kuzynka przez 6m-cy miała regularne miesiączki właśnie będąc w ciąży,
        świadomie w ciąży była 3 miesiące
        • mamusiajedrusia jak to mozliwe? 23.05.06, 15:27
          pytanie j.w.
          • kiecha3 Re: jak to mozliwe? 23.05.06, 20:54
            nie mam zielonwego pojęcia... zwłaszcza że podstawą do zaprzeczenia ciązy
            ponoć jest własnie miesiączka ;DD to jakas paranoja....
            • ane576 Re: jak to mozliwe? 23.05.06, 21:03
              no właśnie nie słyszałam jeszcze bezpośrednio od żadnej dziewczyny że miała @ i
              była w ciązy. Osobiście znam tylko przypadki plamienia w dniach terminu @ przez
              dwa-trzy miesiące - osoby które zawsze miały skąpe @ i nie wypatrują ciąży mogą
              to traktować jak prawdziwą @, ale to tylko plamienia. Znam też przypadek
              dziewczyny która zorientowała się w 3 miesiącu bo miała tak niereguralne @ że
              brak @ tak długo nie był dla niej zaskoczeniem. Ale NIGDY nie słyszałam
              bezpośrednio od dziewczyny, że miała prawdziwą @ trwająca conajmiej 2-3 dni z
              żywo czerwoną krwią i normalnym krwawieniem i była w ciązy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka