jola733 22.05.06, 12:43 czy są wśrod Was takie kobitki które miały normalne krwawienie podczas miesiączki a były w tym czasie w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubasek_ona Re: @ a ciąża 22.05.06, 13:19 Ja mam koleżankę co jej mama jak była z nią w ciąży to przez 3 miesiące miała miesiączkę Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: @ a ciąża 22.05.06, 16:01 Siostrzenica mojego meza miala normalne krwawienia, ba - brala tabeletki anty. Zorientowala sie w 4 miesiacu!!! Synek ma juz 4 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
kiecha3 Re: @ a ciąża 22.05.06, 20:24 moja przyszla tesciowa tez... 3 iesiące jeszcze regularnie @... bedąc w ciązy... Odpowiedz Link Zgłoś
ashera Re: @ a ciąża 23.05.06, 11:55 moja kuzynka przez 6m-cy miała regularne miesiączki właśnie będąc w ciąży, świadomie w ciąży była 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
kiecha3 Re: jak to mozliwe? 23.05.06, 20:54 nie mam zielonwego pojęcia... zwłaszcza że podstawą do zaprzeczenia ciązy ponoć jest własnie miesiączka ;DD to jakas paranoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: jak to mozliwe? 23.05.06, 21:03 no właśnie nie słyszałam jeszcze bezpośrednio od żadnej dziewczyny że miała @ i była w ciązy. Osobiście znam tylko przypadki plamienia w dniach terminu @ przez dwa-trzy miesiące - osoby które zawsze miały skąpe @ i nie wypatrują ciąży mogą to traktować jak prawdziwą @, ale to tylko plamienia. Znam też przypadek dziewczyny która zorientowała się w 3 miesiącu bo miała tak niereguralne @ że brak @ tak długo nie był dla niej zaskoczeniem. Ale NIGDY nie słyszałam bezpośrednio od dziewczyny, że miała prawdziwą @ trwająca conajmiej 2-3 dni z żywo czerwoną krwią i normalnym krwawieniem i była w ciązy. Odpowiedz Link Zgłoś