dominiczka11 19.06.06, 12:47 Hej czy możecie mi podać nazwę jakiegoś najczulszego testu ciążowego?kiedy można zrobić aby wynik już był i jesli znacie cenę to też poproszę. może są na forum mamy którym dość wcześnie test wykrył ciąże?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: test 19.06.06, 13:01 hej jak wczesnie? kiedy chcesz testowac ? kiedy mialas owu? kiedy bedziesz miala @? Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka11 Re: test 19.06.06, 13:14 no już próbuję z mężem ...okres miałam 10 czerwca i działamy. Owulacja prawdopodobnie przypadnie 25 czerwca ( bo cykl niestety mam nie zawsze regularny )ale pytam informacyjnie ... słyszałam że są testy które kilka dni po zapłodnieniu już wykrywają ciąże Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: test 20.06.06, 12:01 potrzeba do 72 godzin za zagniezdzenie sie jajeczka wiem ze bys juz chciala, znam to uczucie bardzo dobrze wczoraj sobie uswiadomilam ze jesli sie dowiem juz dzis a jeszcze mysze czekac 4 dni to przeciez to nic nie zmieni, tylko my, baby takie wlasnie jeslesmy z echcemu wszystko na juz pomysl sobie inaczej kupisz test, wyjdzie ci ze nie jestes, i dalje bedziesz kupowac kolesje testy co dwa dni, bo a moze cos zle zrobilam, bo a moze bylo zawszesnie ja zrobilam bete po 7 dniach od przytulana i nie wyszla wiec do copiero mowic o testach hehehe trzymaj sie dzielnie i czekaj na nieprzyjscie @ Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka11 Re: test 20.06.06, 13:37 Ja teraz testu nie chce zrobić...poczekam jeszcze troszkę. Pytam o testy informacyjnie które są dokładne.jeszcze podzialam z mężem do końca miesiąca i może w lipcu zrobię. Ale prawdą jest że już bym chciala być mamą.. Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: test 20.06.06, 20:35 jesli jestes mama to i tak nia bedziesz wiem ze to trudne ale postaraj sie czekac do terminu @ z testowaniem ps znam to z autopsji Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Re: test 19.06.06, 13:06 Quick Vue - cena ok 14 zł, wykrywa już 6-dniową ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: test 19.06.06, 22:18 ja robiłam w sumie 4 testy.Quick vue cosw okolicach terminu @nie pokazał 2 kresek, nastepny Quick 2 dni po terminie pokazał wyraźną ale dość jasną kreskę z rannego moczu,tego samego dnia ale po południu robiłam jeszcze bobo test i pokazał (mimio że z moczu po kawie i coli )wyraźniejszą kreskę, a następnego dnia powtórzyłam jeszzcze jakims na różowej płytce ale nazwy nie pomne i też bardzo wyraźną już pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś