tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:24 Tak myślalam, że nowy powstanie w trakcie mojego pisania. Wiec melduje sie posłusznie! Olcia gratuluję!!!! Ja tez chce drugą kreseczkę Az mnie korci bo brzuszek boli znajomo i tak jakos się czuje.... Olciu odnosnie tej kości krzyżowej i tego promieniowania. U mnie w rodzince to taki charakterystyczny objaw poczatkowych tygodni ciąży. U innych pojawia sie pod koniec, a u nas na początku. Ból może być powodowany szybkim rozpulchnianiem macicy i dużym ciakiem żółtym które to uciskają na jeden z nerwów w obrębie miednicy. Może u Ciebie tez ma to miejsce. Na pewno nie jest to nic groźnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:26 Nowej ciezarowce nie odmowie Wskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:30 Tatanko nie przejmu sie ja tez zadnych objawowo ciazowych nie mialam a wrecz prtzeciwnie, same @. Jak wstalam to stwierdzilam, ze pewnie mnie juz zalalo, bo powinno z rana a ty nic, wiec tak dla swietego spokoju zrobilam ten test i bylam w duzym szoku. Takze glowa do gory i lap fluidki. Jak to mowia kazda baba inna i kazda ciaza nawet u tej samej kobiety tez moze byc inna. Takze lap duzo fluidkow i czekamy. Z tego wszystkiego zapomnialam Jaaniowemu malzowi urodzinowych zyczen zlozyc. Zycze mu syna tak jak zona sobie zyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:34 Dobra - skoro @ ma przyjsc w srode to robie jutro testa. Nie bede czekac do czwartku i prosze po lapkach nie bic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:35 a jak nie bedzie drugiej krechy to zwale na pocianki, bo w gniazdku u nas na wsi w tym roku nie zagnieździly się.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:46 Olciu!!! OGROMNE GRATULACJE!!!! Zatem tesciki owulacyjne spisały sie na medal!!!!!!!!!Życze ci spokojnej ciązy i łatwiutkiego porodu!!! Tatanko, z racji twoich przeczuć nie będziemy bić!!!!Najwyżej w czwarteczek zrobisz nastepny))) Marudko koma 3 zbliża sie ....proponuje isc na basenik))A na tatanke lepiej nie krzycz, mimo,ze sama prosiła...bo co bedzie jesli juz zaciazyła??? A ja ogromnie się cieszę,ze nareszcie cos sie ruszyło... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:52 Wiesz balbinko juz myslalam, ze to jakaś klątwa na pocianki spadla, ale Olcia udowodnila, ze jednak nie, wiec ja ide za ciosem. Az mi sie gorąco zrobilo... stresa mam, ale bede twarda.... Jak ostatnio testowalam, to wolalam do P., zeby wziął test i liczy dwie minutki, ale zamin doszedl do lazienki juz bylo po wszystkim i druga krecha byla jak byk widoczna w przeciągu 10sec. To bylo 4 dni po terminie @. Zobaczymy co bedzie dzisiaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:01 Tatanko, to dzisiaj chcesz robić???A który to dzionek cyklu??? I prosze mi sie tu nie stresować))))Trzymam kciuki!!!!! Horticzkę odłączyli od kroplówki,alepojedyncze skurcze jeszcze sie pojawiają: (((( Na usg wyszło,że MALUCH ma około 2400, zatem nie jest źle!!! A ja mam nadzieje,ze nasza dzielna horticzka jeszcze przechowa maleństwo do przynajmniej 38 tygodnia... Kto pamieta, w którym tc jest.. czyzby 34???? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:05 Oj to trzymam kciuki za hortike, zeby chociaz do 36 tyg. jak sie malenstwu tak spieszy. A czemu w Polsce nie daja kroplowki tak do konca az poskutkuje? Tutaj tak robia, nawet jak 5 litrow musza wlac tak jak w moja kolezanke po terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:08 No i po kawunci...lece walczyc z wojnami krzyzackimi..... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:54 Rob Olu, rob, wiem jak to jest, a jak nie wyjdzie to sie nie przyjmuj bo mi wczoraj tez wyszedl negatywny, tylko z poludniowego siusiania. Jak bede krzyczaly to ja Cie obronie, ciezarne przeciez nie podskocza. Trzymam kciuki bardzo mocno. Moj M. sie pyta caly czas czy na pewno i chce zeby drugi test zrobic. hehe chyba zaraz pojdzie do sklepu zeby innej firmy byl. Siusianie wstrzymuje zeby bylo jak wroci tylko niech sie lepiej pospieszy bo jeszcze tylko torche wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:56 Oj kurde jak Tobei ostatnio wyszedl pozytywny 4 dni przed @ to ty lec do sklepu i kupuj bomzoe dzisiaj szczesliwy dzien jakis, przeciez moja immieniczka jestes czy tam ja Twoja. A wiece,z e sa chyba jeszcze 4 inne dziewczyny, ktore beda mialy termin na 11 marca w tym takze Givanita. Tatanko kiedy mialas owu? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:58 Olciu ja termin mialabym na 15 A test wyszedl 4 dni po a nie przed, ale jestem prawie pewna... ale poki co moze lepiej, zebym nie byla pewna.... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:01 Osz kurde sory, tak szybko przeczytalam, ze pomieszalam. Jak nie chcesz byc pewna to nie badz ale siusiaj jutro plizzz. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsbird Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 09:09 Dołączam do Was, i łapie pozytywne fluidy. Ja wiem, że mi sie nie udało, czekam teraz na @ i pewnie trzeba będzie ją wywoływać. Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:27 Ale fajnie! Ja sie melduje i narazie spadam. Moj czas przy komputerze chwilowo uplynal) Pozdrowienia i do wieczora! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 16:29 I jestem ja chociaz napisałam jeszcze na starym i spadam do domku po drodze jeszcze bank ale niestety nie wypada mi go obrabowac wiec wyczyszcze własne konto I do ksiazeczek jeszcze tylko 5 dni a ja nic nie umien nic czarna dziura!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:14 Tatanko czyli co testowanko jutro, dzisiaj czy jak?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:20 Ha sama nie wiem i mysle, ze testowanko w środe albo w czwartek. Nie bede juz sie nakrecać, bo może sobie cosik uroiłam, wiec po co wszystkim nadzieje robic??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:22 a ja głupieję... moja małpa sobie chyba poszła na dobre.. Wczoraj było troszkę a dziś tylko plamienie. A teraz susza... Co jest grane???? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:28 Chrumpsiu czy moglabys napisac na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=586&w=44610192&a=44610192 dziewczyna martwi o nadzerki itp. Zachwalilam Ciebie i Twoja wiedze na ten temat, i napisalam, ze poprosze o napisanie do niej. Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 17:41 Erga moze to faktycznie @ zmylka? Ktory to dc i ilo dniowe masz cykle, moze test zrob. Ktory to Twoj cykl staran? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 18:57 Erga, szoruj po teścior do apteki!!!!!!!!!Ale mi to już!!!!!!! Żarty sie skonczyły!!!))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 18:05 Hej Leseczki! I ja się melduję Olciu, gratuluję z całego serca i ściskam mocno )). Tak się cieszę! Życzę spokojnej ciąży!!! A nasza Horticzka w szpitalu? Bidulka, trzymam mocno kciuki, żeby dzidzia jeszcze posiedziałą w brzuszku . Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 18:34 Hej, Ja tak tylko w przerwie jedzeniowej))) Widze ze szykuje nam sie tydzien pełen wrażen, testuj Olenko wszytkie bedziemy trzymac kciuki, mam nadzieje ze ten tydzien jest dla Was Olenki )) I Horticzka biedna jeszcze lezy, oby jeszcze maluszek wytrzymał troszke u mamusi, tak chociaz do 36 tyg. A u mnie juz sie wyjaśniła sprawa z wakacjami, M nie dostanie urlopu wiec D.....a, nic to pojedziemy sobie w takim razie jesienia albo zimą, sam wstepnie obiecała teraz posiedze sobie z Mała nad naszym morkiem i powinno byc dobrze, jeszce nie chce zapeszac ale bede miała dobra nowine niedługo....ale na razie cicho sza....i uprzedzam fakty, ze nie bedzie to wiadomość ciążowa Lece do ksiazeczek bo zostało tylko 5 dni !!!!!Jak ten czas goni...... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 18:58 Oj, oj, oj (groze palcem)tak to nie wolno z nowymi wiadomosciami. Jak juz tak napisalas to sie do konca podziel. Przeciez wtedy bedziemy mogly wszystkie kciuki trzymac a wiesz, ze to pomaga. Pisz tu szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:05 Olcia, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnieŻyczę Ci spokojnej ciąży i zdrowego dzieciaczka, który da w nocy pospać Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:05 Ant.. no to...ja obstawiam sprawy domkowo kredytowe)) No i nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło...pojedziecie sobie nie wsezonie...to i mniejsza kaske wydacie..i tym samym nie musisz żadnych dodatkowych fuch robic)))Tylko masz nam szybko ZDROWIEĆ!!!!!!!!!!!! Stokrociu, jak samopoczucie??? Cytrus, co u blizniaków słychac??? Kiedy idziesz na wizyte ??? No właśnie...o ile pamietam, to ktos tutaj ( i to chyba z dwie lub trzy osoby)...miał zdawać relacje po wizytkach u ginka.... A erga...to pewnie juz z 40 dzien ma.... Tatanko, ja tak sobie niedawno o tym dumałam...z pocianówek to chyba cytrusia ostatnia w kolejce... Spadam sie uczyć...chociaz stak słabej wydajności to ja jeszcze nie miałam: (((czacha juz mi odmawia posłuszeństwa....musimy skołowac z męzem jakies krzesła na balkonik...troszke bym sie dotleniła... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:09 A....zupełnie zapomniałam! Wszystkie macie pozdrowionka od naszych gwiazdeczek!!! Mireczka jest strasznie zagoniona, poniewaz jej rodzice wyjechali na zasłuzone wakacje...na jej głowie jest teraz cały domek...a elizka wiecie, ciągle przy cycku lubi siedzieć))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:11 Melbuś, jak fryzurka??? Jestes zadowolona???Dzwonilas w sprawie tego hsg??? Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:22 OLCIA---PRZYJM SERDECZNE GRATULACJE!!!!! aż z wrażenia zupa mi się wylała na kolano---bo ja jem i czytam jednocześnie. Boże aż mnie ciarki przeszły. Olcia zarażaj szybciutko dziewczyny... tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg.png" border="0" alt="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg.png"> [/url]">nasza corcia będzie z nami</A> Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:24 nie wiem jak to powiedzieć Ja też zrobiłam test I też mam dwie kreski....! I bardzo się boję,żeby nie było tak jak w grudniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:27 Melba a co mi tu sciemnialas o cyklu bezowulacyjnym???? Glowa do gory! Bedzie dobrze!!! A jednak to hsg )) Moze tez zaplanuje sobie zrobic to sie bejbik pospieszy Melbus bedzie dobrze. W razie czego jestesmy z modlitwa Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:44 Melbuś, hura, hura, hura!!! Będzie dobrze, nawet nie myśl, że coś by się mogło stać!!! Ale czadowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:21 Olcia gratuluje!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))) Tej dziewczynie odpisalam. U nas widze, ze jest b powazny problem, bo wszystkie zmiany na szyjce nazywaja "nadzerka" - a to podobno pojecie z IXI w! (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:29 ooo Boze Melba no to wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie mowilam, ze jak jedna to sie zaraz inne pociagna stadem. Ale bosko, ktory to Twoj DC?? Na kiedy by wypadl termin?? O ja jego tatanko teraz to Ty na prawde maszeruj po test i siuraj. Wiecie co ja naormalnie na krzesle podskakuje. Moj M. wrocil z innym testem, takim digital, na ktorym jest napisane Pregnant albo Not Pregnant no i mam PREGNANT. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:31 Dziewczyny b. sie ciesze )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Melba teraz to MUSI byc dobrze! Tatanko a ja trzymam kciuki za Ciebie Buzka - oby malpa nie przylazla. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:36 Erga smigaj po test, mowie Ci dzisiaj chyba jakis dobry dzien. Juz dwie jestesmy a wierze, ze wiecej nas tylko jeszcze nie wiecie. A gdzie Jaania?? Jaania dawaj, sikaj drugi raz! Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:34 o matko droga!!!! czy teraz mam się duszonym żeberkiem ustroić? MELBA kochanie, nie wiem ci powiezieć, żeby mądrze zabrzmiało. Mam nadzieję, że to właśnie kolejny dzidziuś zrobił "hopsasa" z chmurki i wylądował u Ciebie w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 19:37 Melba ja Ci mowie, ze BEDZIE dobrze! A Ty masz sie: - nie stresowac - relaksowac - myslec pozytywnie - jak nawiecej wypoczywac - lykac kwas foliowy Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Melbuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:))))))) 03.07.06, 19:43 ło matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie martw się, wierzę, że wszytko będzie dobrze!!!!! Uściski takie delikatne Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Dla Melby i Olci 03.07.06, 19:51 Gratulacje i usciski od Potwors, ktora wygrzewa sie na plazy A ja mam nadzieje ze nasza Olcia-Tatanka i nasza Ergunia tez beda sie cieszyc juz dzis lub jutro swoimi 2 kreskami. Trzymam moocno kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Dla Melby i Olci 03.07.06, 20:06 No i jeszcze Jaania, bo o ile dobrze pamietam to @ niet, prawda? Prosze wyslac Potwors SMS'a, ze diekuje bardzo i calej reszcie rowniez. Buznka! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Melba!!!!!!!!! 03.07.06, 20:06 ...o jacie az normalnie dreszcze mam na pleckach))))Tak sie ciesze)))))) BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o MATKO MOJA JEDYNA .....nie wiem co powiedziec ale zobaczysz ze bedzie dobrze))))))tak sie ciesze))))))Sciskam!!!!!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Melba!!!!!!!!! 03.07.06, 20:09 I co moja kochana kolezanko ? Przepowiednia z bluzeczka....))i pamietasz ostatniego posta mojego w tym temacie? Marsz do sklepu po marszczona bluzeczke, dla przypomnienia miało byc ze niezwłocznie prosze sie udac po zakup po otrzymaniu szczesliwej wiadomości )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Melba!!!!!!!!! 03.07.06, 20:12 ..ach te bezowulacyjne.....tez chce taki )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Melba!!!!!!!!! 03.07.06, 20:12 A ja wyczulam nosem, ze Melba cos cicho sidzi - oj ma sie intuicje A ta mnie czarowac zaczela, ze cykl byl bezowulacyny Oj alez sie ciesze I z radosci Olcilew i Melbuni - Melba, bo Ty sie ciesz, a nie zamartwiaj! Trzymamy kciuki za pozostale testujace!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Melba!!!!!!!!! 03.07.06, 20:17 Noz ładnie to tak...ide do fryzjerka...blabla.bla...wróciłam..blabla bla....wiem na pewno, ten cykl był bezowulacyjny(balbinka jakos w swojej mózgownicy nie odnotowała tego..,że melbunia była podglądać jajeczka...ale siedząc pomiędzy jednym egzaminem a drugim, i wypisując świadectwa..mozna cos na forum przeoczyc....to bidna balbinia nie krzyczała, bo by ja znowu wyzywano,ze bez zrozumienia czyta)))))i wszystko sie wydało....a ....nie wiem jaki mam dzien cyklu zyje w nieswiadomosci.....a nasikac to wiedziała kiedy!!!!!!!!!!! MELBA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi byc dobrze i bedzie dobrze!!! Innych opcji nie przewiduje!!! A na becie juz byłaś...który to dzis dzień cyklu...25???? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:12 Ja nie wytrzymam, ale zbiorowa niespodzianka ))))) Gratulacje dla Wasz dziewczynki- Olcia, Melbuś i Tatance jutro pogratulujemy ale się cieszę, aż się obudziłam i śpiewać mi się chce z radości ))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:13 Jutko a u Ciebie kiedy ew. cos sie wyjasni??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:17 Ja Cię nie moge!!!!!!!!!!! Jutka mi doniosła, ze tu krechy sie sypią na forum to spiesze gratulować. Nie zdążyłam prawie nic przeczytac ale gratuluję Olci i Melbie oraz Tatance z wyprzedzeniem bo jestem pewna, że te 2 krechy będą!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie razem z Wami, szczęsliwych 9 miesiecy!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że ja dołączę do Was w następnym cyklu ))) Moja @ już bliziutko.... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:25 Jaania pewnie nie zdazylass jeszcze przeczytac to napisze jeszcze raz. U mnie tez byly wszystkie objawy @ jak w gebe strzelil a ciazowych zadnych. Takze idz moze lepiej jeszcze jeden test zrob, jak nie dzis to jutro z ranca, moze lepiej dzisiaj bo jak widac jakis "szzcesliwy" ten dzien dzisiaj. Mi wczoraj w ciagu dnia wyszedl negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:27 Nie Olcia, nie ma sensu. Ja robiłam wczoraj z rańca i był to 30 dc. Gdyby coś to na pewno już by sie pokazało. A poza tym mój typowo @ objaw czyli ból nóg już nadciąga Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:31 To w takim razie lap fluidki na nastepny cykl, mocno Cie sciskam. Stado II sie zaczelo to i Ty swoje zobaczysz. Ilo dniowe masz cykle? Co do objawow @ to o takim jeszcze nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:39 u mnie dziś 30 dc...policzyłam wreszcie. A w sklepie przy zamrażalniku mnie wmurowało i złapałam paczkę krewetek, do tej pory mówiłam,że to białe robaki, a dziś pożarłam je radosnie usmazone z czosnkiem;PPPP. I byłam w aptece, i kupowałam vegantalgin H na @, żeby nie jeść ibupromu...i taki ładny dzidziuś z Quicka się do mnie usmiechnął...no to kupiłam i test. A skoro juz kupiłam, to zrobiłam-zwłaszcza,że przeczytałam radosne nowiny na forum;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:43 No Was to normalnie nie mozna z oka sposcic Olcia, Melba - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Strasznie sie ciesze Melbus, powiedz kochaniutka czy bylas grzeczna i sluchalas b.Franciszka??? Calusy dla wszystkich, szczegolnie tych z @... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:44 To super, ze Cie natchnelo na ten test. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:44 Ale fajowo, super! Mi teścik wyszedł już w 26 dc! Melba, czy lekarz Ci powiedział, że masz cykl bezowulacyjny, dobrze zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:46 Olcia, ja nic nie mowie - ale Abie wykrakala, ze na wiosne zobaczy Ciebie + wielki brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Melba 03.07.06, 20:54 a mnie interesuje ten bezowulacyjny cykl stwierdzony przez lekarza. Co bylo na usg i co mowil lekarz i w ktorym dc mialas to usg. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Melba 03.07.06, 20:58 No właśnie....mnie tez to męczy...a może ty juz byłas po owu....albo pomyliłas dni???????hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:56 Stokrotko, znana Ci pani doktor około 11 dc powiedziała,że żadne jajka nie rosną,że są maleńkie pęcherzyki, a jej to wyglada na bezowulacyjny cykl, a ja kilka dni wczesniej miałam jakies niesamowite odjazdy zdrowotne-słabo mi było, gorączka-więc pani doktor stwierdziła,że ten cykl najpewniej będzie bez owu, bo miałam ją zazwyczaj w 14-15 dc, z pęcherzykami około 24-26 mm. Więc dalej monitoringu nie było, miałam nawał pracy i zaczęłam badania robić. Kocurku, brata Franciszka słuchałam cały poprzedni cykl, w tym nie mogłam sobie na alkoholizm pozwolić bo te kropelki od niego mają wielką moc;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:58 He he he - ach Ci gini. A na forum npr mowia, ze przez chorobe (a Ty mialas jazdy pamietam, ze zemdlalas) owu moze sie przesunac! Ale zajefajnie Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:56 Ja sie dolaczam do gratulacji. Pociany lataja kluczami wiec czekamy na reszte! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:54 Ja nic nie mówię...melba a co nie gledziłysmy juz kiedys,ze prace doktorska napiszesz, to i dzidziul będzie???Widzisz...na wszystko zanlazłas czas!!!! Nie było plamień, nie było nito @@@...tak jak ostatnim razem...i masz juz 30 dc...Prosze mi sie tu zaraz usmiechnąc, bo jakem balbinka, to miotłą po tyłku przyłoję!!!! Alez wspaniałe wiadomosci....tralalala!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:54 OLCIA, MELBA BEDA NOWE DZIECI NA FORUM!!!!!!!!!! ALE JAZDA!! GRATULUJE!!!!!!!!! Jaania, sluchaj, jeszcze raz: nie chce cie nakrecac, dlatego tylko napisze ci jak bylo u mnie. moje cykle byly jak w szwajcarskim zegarku, niewazne czy z pillsami, czy be, nigdy wiecej niz 30 dni. No i w listopadzie bylam przykonana, ze nie jestem w ciazy, mialam wszytskie objawy @. W 29dc zrobilam test i byl negatywny, wiec nastepny zrobilam w 32dc i tez z porannego sikania byla jedna krecha. Wieczorem 33dc m przekonal mnie zebym zrobila jeszcze jeden i wyszly II. A teraz juz niedlugo rodze, pamietasz, to ja ten wieloryb Pamietacie, w listopadzie tez byl wysyp: tycja, ja, ktat, zaraz potem hortika. moze mamy nastepny wysyp. Czego Wam z calego serca zycze!!! A juz II-kreskowym jeszcze raz gratulacje. A, Melba mysl pozytywnie, dlaczego mialoby byc jak w grudniu. Na pewno bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:15 A poza tym to Erguś, może i Ty nas zaskoczysz? )) Antuś, a Ty na adwokacka zdajesz a nie radcowską??? Tatanko, dziękuję za zaproszenie, my oczywiście spać u Ciebie nie będziemy, bo blisko mamy. Wyślij proszę na priva adres i godzinę spotkania. Już się nie mogę Was doczekać Z wrażenia nic więcej nie pamiętam Ale super!!!!!!!!!!!! A u mnie zaczęly się dziś plamienia, a to 27 dc co może oznaczać, ze jednak owu w tym cyklu była tylko wcześniej, dlatego nie zdążyłam z monitoringiem. A w środę rano do dermatologa, który zdecyduje co dalej z moim gronkim- wyraźnie mniejszym, ale ciągle jest. Tak bym chciała móc już zacząć się starać... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:17 Jutka, adwokacka cos mi odbiło w tym względzie bo całe zycie myslałam o radcowskiej a ostatniej chwili zdecydowałam o adwokackiej, bo i ostatnio sporo zlecen miałam z karnego i zaczeło mi sie podobac Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:19 i jeszcze chciałam dodać, ze nie będąc z Wami w ciągu dnia nie mam możliwości być na bieżąco (( Witam nowe Forumki tu zajefajnie jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:22 Jutko ja trzymam kciuki, zebys jak najwczesniej zaczela sie starac. My chyba w tym miesiacu zrezygnujemy ze staran. Na pewno bedzie antybiotyk, a to komplikuje sprawe. Tak wiec raczej czekam na sierpien. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:24 Chrumpsiku, lepiej wyleczyć infekcję teraz niż później się z nią męczyć Trudno, cierpliwości ) Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:55 o rany, to ja wracam ze starego rynku, gdzie niby odbywaja sie teatry uliczne w ramach "malty", ale jakos zadnego nie zauwazylismy a tu takie wiesci GRATULACJE dla dziewczyn i mam nadzieje, ze teraz naprawde sie posypie!!!!!! erga i oliza dzieki wielkie za zdjecia. sa super! erga, supert to zblizenie. wygladasz na nim na nastolatke. i to tak od niedawna to nascie Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:23 i jeszcze dziękuję Bebellkowi za zdjęcia Tośki Super dziewuszka jest A że okres buntu przechodzi, cóż... minie Olcia, Melba w ciąży, la la la la ))) I Tatanka będzie i może Erga ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:53 Matko swieta!!!!!!!!!!!!! MELBUNIA SLOW MI BRAKUJE!!!!!!!!!! lzy mam w oczach i susze zeby do monitora!!!!!!!! JEJKU JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!! moze cholera bog jednak istnieje???????? sciskam cie delikatnie!!!!!!!!!)))))) Kochana wszystko bedzie dobrze, sama zobaczysz ...boshe .... DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Meguni i Antusiwi dziekuje za esy, Antusiowi mniej P Antus ty czarownico powiesz mi kiedy ja bede sobie bluzeczke kupowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:56 No właśnie Antuś, może być tak pomyślała o innych panienkach.... kiedy ja?????? Dzięki za zdjęcia ślicznych dziewuszek))))))) No a filmik)))))) rewela!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:58 Misia-ma ja tez wyslalam Ci fotki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:59 Chrumpsie puść mi Misię!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 20:55 Dziewczyny dałyście dzisiaj czadu)))))))))))) gratuluję!!!!!!!!!! Melbuś, Olcia rewelacyjna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję wszystkim Słonkom za doinformowanie mnie)))))) Melbuś, Ty nie myśl o złych rzeczach, teraz będzie dobrze!!! Hortika, Was ściska i bardzo za nami tęskni.... Ant jest czarownicąDD wywróżyła dobrze Hortice!!!!!!!! jeszcze nie est to w 100% pewne, ale.... Trzymam teraz kciuki za pozostałe testujące Erguś, Tatanko....wiecie czego Wam zyczę! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:07 chrumpsiku wielkie dzieki za zdjecia-wlasnie sie sciagaja a jeszcze wieksze ze ratujesz mnie w rozsylaniu moich mi to idzie jak krew z nosa ale sie podciagne, obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:09 Oj nie ma sprawy - ja tez mam czesto problemy z poczta gazetowa. No i zastanawiam sie jak to jest, ze niektorym udaje sie wyslac do wiecej niz 2 os. z GW - moj sukces to max 2 adresy... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:11 Dzięki za fotki dwóch pięknych lasekkawaler w stosownym wieku jest w mojej sygnaturce;PPP Tatanko, Twój dom rosnie w oczachcoraz bardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:12 Misia, śliczne zdjęcia)) Ty laska, mąż przystojniak, a mała-miodzio!!!!!!! Bardzo dziękuję, reważnyk już nastąpił. Chrumpsiku, duże dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:13 OoOO sie posypały pytajace )) Pakiet promocyjny juz sie zakonczył))Teraz otwieram gabinet czarownicy i bede kase tłuc na tym a co ))))no dobra w ramach starej znajomości moge wam jakis bonus dać))))))))) Jacie jak mi sie geba śmieje))) Marudka a dlaczego mniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:15 Antuś, tłucz kaskę na innychPPPPPPP ale na nas, kochanych foremkachDDD Czaruj, czaruj dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:15 Antusia mniej bo od Megi dostalam info co, gdzie kiedy i kotra, a od ciebie tylko coby na net wlazla DD ale to byl zart z tym mniej!! obu wam bardzo dziekuje ze pamietalyscie mnie buziak ... podesle mi ktoras zdjecia misi? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:11 i jeszcze takie mile slowa.dzieki wielkie, ale tak jak ci wczesniej dziewczyny pisaly te twoje dodatkowe kilogramy gdzies sie po drodze gubia a wloskiego jedzonka ci zazdroszcze. uwielbiam makarony! nawet bez niczego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:11 Kurcze dziewczynyn ale sie u mnie blyska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:14 Oliza, puściłam Ci fotki. Tatanko, domek po prostu rośnie w oczach)) super!!!! już się nie mogę doczekać jak tam zamieszkacie, a nas zaprosicie na oblewanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:16 Marudka bo jachcialam zeby Ci adrenalinka skoczyła jak po takim esie długo uruchamia sie komp)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:17 M mnie strofuje ze mam wracac do knig... no to ide tu takie rzeczy sie dzieja a ja musze sie uczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:20 i ja poprosze zeby ktos mi misie przyslal. ladnie prosze. Olizo, dzieki za zdjecia, fajowa rodzinka jestescie! jutro sie odwdziecze swoimi. jaania, nie gdniewasz sie na mnie, co? olcia, jak ochloniesz, to poslij mi filmik, albo moze ktos mi podesle? pozdrowienia wieczorne Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:27 juz sie rozsylam a przynajmniej sie staram kurcze, takie mile slowa - to dziala jak narkotyk a jakbyscie chcialy wiecje zdjec mojej corci, to moge podeslac link do stronki, na ktorej jest troche wiecej zdjec nie wiem tylko czy to tak wypada zarzucac was od razu taka iloscia zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:20 Marudzia, ja tak tylko czytam i nic nie mówię!! ale ja też do Ciebie puściłam wieść z kompa....a Ty tylko Megi i Antuś(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:22 Monia ale od ciebie jeszcze nie doszedl ((( ale dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:23 No jak to?????????? durne gg!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:23 melba!!!!!! ale super!!!!! buziakuję cię!~!!! Ty to taka cicha woda... Ale super nius\y dzisiaj!! Oby więcej takich!! Ja własnie z pifka wróciłam ) Misia - ja dziewczynka nastoletnia??? hehe to by tłumaczyło dlaczego mi sprawdzają dowód jak chce wejść do lokalu po 22-ej :- ) A tu 27 niedługo stuknie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:24 Zdjecia super. Sceneria godna modelki. I bardzo Wam dziekuje za mile slowa o naszych corciach. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Melbuś!!!! 03.07.06, 21:26 Kochana ściskam i to wcale nie lekko!!!! jejku jak ja sie cieszę... Słów mi brakuje i nic poza tym, że będzie dobrze nie potrafię sklecic!!! Kochanie głowa do góry i musi byc dobrze... Musi...inaczej być nie może rozumiesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Melbuś!!!! 03.07.06, 21:30 ha z gartulacjami dla mnie prosze sie powstrzymac! Cosik dobre myśli mnie opuścily i jakoś bez przekonania czekam na środę albo czwartek. Co ma byc to będzie i od razu mówię, że to żaden dołek, tylko nie nakręcam się i ciśnienie mi zeszło!!!! Poza tym nawet nie wiem ilu dniowe powinnam miec teraz cykle.... Buziaki Jutka co do adresu to napisze jak ustalimy plan dzialania!!! Fantaisie dzięki za sms'owe wiadomości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Melbuś!!!! 03.07.06, 21:31 Tatanko, jeśli nadal nic się nie zmieniło, to mamy ruszyć w sobotę! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:27 czyje zdjęcia olizko?? ja też chcę modelkę!!! plisssss Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:29 Misia, podrzucaj))) my mamy kondychę!!!! zobacz ile ja Ci wysłałamDD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:28 Misia - jak to nie wypada?? my tu uwielbiamy fotki - podsyłaj zaraz link do stronki!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:31 zdjecia Moniki z Rodos. Napewno juz widzialas! I Moniko dzieki znowu. Pierwszy raz w zyciu widzialam flecistke Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:32 aaaa - i tu się z tobą zgadzam w 100 procentach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:32 Olizko, to miałaś okazję obejrzeć sporo flecistek))))))))))) i dzięki za komplementaDD Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:32 Ja tez chce linka - uwielbiam zdjecia Ergus a co z Twoja malpa? Robisz test? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:33 ja??? test??? eee - nie lubię testów. Czekam na rozwój sytuacji.. jeszcze nie byłam w kibelku więc nie wiem co słychać piętro niżej PP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:34 poza tym u mnie tez był stwierdzony bezowulacyjny P ( o czym wam nawet nie pisałam...) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:34 Uzalezniam się od filmuDDDDDDDDDDDDDD chcę takie akcje jutro!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:33 Rob, rob. takie palmienia sie czesto zdarzaja w dni przypadajace na @. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:34 WstydPP jestem zboczona!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:35 Ergus jesli moje nabranie wody w usta zadzialalo w stos. do Melby to i Ciebie nie bede kusila - poczekajmy na rozwoj sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:36 Spoko ja tez nie mialam owu i w ogole nic nie miala wedlug lekarza a bylam juz w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:38 Ja tez nie mialam owu i infekcji nie mialam. No i potem okazalo sie, wg 3 niezaleznych lekarzy, ze owu jednak byla, a po 3 miechach infekcja sie tak rozbuchala ze az jakies pieniste swinstwo wytworzyla - nie mowiac o plamieniach po badaniu gin., czy pobieraniu cytologii... No ale przynajmniej znalazlam kompententnego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Misia-ma 03.07.06, 21:40 Normalnie nie moge! Jaka sliczna panienka do mnie zawitala. Myslalam, ze wolalabym miec 1-go synka, ale po obejrzeniu zdjec Twojej coreczki tez chce taka sliczna dziewczynke! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Misia-ma 03.07.06, 21:49 chrumpsowa blagam przestan, bo ja zaraz z dumy pekne i w ogole dzisiaj z wrazenia nie zasne dzieki naprawde za tak mile slowa a tak w ogole to blagam poratujcie mnie nie moge sobie poradzic z ta poczta gazetowa umiem tylko obslugiwac bata dostalam zdjecia od fantaisie, no i klikam w te zdjecia a one otworzyly sie tak do polowy i dalej doopa czy te zdjecia mozna jakos zapisac na dysk? w bacie klikam na zalacznik prawym i robie save, a tu nie umiem ((( monisu nie moge obejrzec twioch zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Misia-ma 03.07.06, 21:51 Moze poczekaj - czesto zdjecia troche sie laduja... Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:41 Ale jak sie ruszy to daj znac. Boze tyle wrazen dzisiaj. Chyba sobie melise strzele bo nie zasne. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:49 dziewczynki dziekuje za zdjiecia Misi Misia masz cudna corcie!!! sliczna mala panienka i ty tez laska jestes. Tak samo jak oliza (dobrze pamietam nicka?) i jej dwie laseczki!! ladne dziewczyny nas podczytywaly ) Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:53 Dzieki! Moge im powiedziec ze sie podobaja, bo sie dopytuja czy juz powysylalam ich zdjecia i czy sie podobaja? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:50 Olcia, Melba, gratulacje!!! Nic więcej nie zdążyłam przeczytać, bo właśnie wróciliśmy z weekendu, głowa mi pęka, bo znów zatoki dają znać o sobie, więc uciekam spać. Do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:52 dzieki za misie, od misi i od nie- nisi w kazdym razie piekna mama z sliczna dziewczyneczka! slodka jak marzenie!!! odwdziecze sie jutro, obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:54 Oliza no pewnie, ze sie podobaja! Jak takie dwie sliczne coreczki moga sie nie podobac! Dziewczyny gora Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 21:56 No to juz im mowie. Moze wreszcie pojda spac Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Cos smiesznego 03.07.06, 22:03 Mam nadzieje ze Wam to rozbawi a nie obrazi bo nie o to mi chodzi: Iza pouczana przez nas o bezpieczenstwie w internecie zapytala sie czy ktoras z tych Pan z ktorymi pisze to nie jest "zakamuflowanym morderca albo porywaczem" Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Cos smiesznego 03.07.06, 22:14 Oliza, powiedz jej,ze mordercy nie ma...ale mimo wakacji sa nauczyciele))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:03 no czekam czekam, ale one ani drgna a ja niecierpliwam oliza dziewczynki cudne jak i ich mama nic to, chyba juz czekac nie bede. moze to dlatego ze u nas sie 24h sciaga 1000 filmow, kolejny 1000 domisiowych, fasolkowych i innych margolciowych piosenek dla mlodej moze jutro sie uda a tak w ogole jutro jedziemy sie byczyc nad jeziorko, wiec jak sie uda to zajrze dopiero wieczorkiem teraz lece juz do wyrka ach! jak mi milo dzisiaj )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Melbuś:) 03.07.06, 21:53 Melba, wspaniała wiadomość GRATULACJE dla Was kobietki!!!! nie ma klawiatury! ratunku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Prosba 03.07.06, 21:58 o przeslanie tego filmiku od Olcilew o pilkarzach - bo ten od Ergi super! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Prosba 03.07.06, 22:00 monia, erga, dzieki za filmiki. narazie obejzalam tylko ten o pilkarzach! ja tez chce takich meczy ))))) a jak sie ten bialy temu zoltemu przygladal :oD Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Prosba 03.07.06, 22:05 a czy ja tez moge taki film o pilkarzach dostac, bo u mnie tylko Harry Potter leci Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Prosba 03.07.06, 22:14 uwielbiamm harrego pottera ) ale mimo wszystko poprosze o oba filmiki Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Prosba 03.07.06, 22:18 Kto chce filmik prosze wyslac inny adres emailowy bo mi na te gazetowe nie chce isc bo za duzy. Chociaz chyba Erga pisala, ze jej sie udalo przeslac. No ale mi nei wychodzi. Fantaisie ma racje od tego filmu mozna sie uzaleznic Ant to co obstawiasz w moim przypadku, siusiak czy kokoszka? Oliza i misia_ma zaraz wysle Wam swoje zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Prosba 03.07.06, 22:19 Ja nic nie mówie ale o biednej balbince nikt nie pamiętał..i nie dostałam sexownego filmiku....ide sie pogrązyć w otchłani rozpaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: ZABIJĘ WAS!!!! 03.07.06, 22:19 jak Bóg mi miły pomorduje!! przeciez ja to czytam i czytam a Wy głupie ciągle piszecie!! Poddaję się( już chyba nie nadrobię... Olcia- gratulacje!! ogromne!! strasznie się ciesze i mam nadzieję, ze zmienisz trend na czas dłuzszy Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: ZABIJĘ WAS!!!! 03.07.06, 22:24 Noz bebelku, a tu przed chwila olcizowe dziecie pytało czy tu nie ma morderców...I ja oczywizda powiedziałam,ze nie ma....A ty mi autorytet niszczysz))))))) Jak pakowanie??? Dobijasz do końca??? Moja @@@ się rozkręca....niesamowite...No ale co sie dziwic..pewnie doastała mi sie zamias melby i olci))Zatem nie pozostaje mi nic innego tylko znosic wybryk mego organizmu z godnością...Ale juz widze mine gina jak bede musiała mu powiedziec,ze przybyła....zatem wyjatek stanowi regułę.... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: ZABIJĘ WAS!!!! 03.07.06, 22:19 a za co to, bebell?? spokojnie Ty w ciazy jestes Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: ZABIJĘ WAS!!!! 03.07.06, 22:21 To nie wiem czy doczytalas, ze Melba tez ma II, fajowo co?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:21 O matko! Dopiero teraz doczytałam!! MELBA- JA cIĘ ŚCISKAM!!! CAŁUJĘ, PRZYTULAM... MATKO NIE WIEM CO JESZCZE!!! WOW!!!! kurka chyba się upiję!! Melbuś... jezzzzzzaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:22 a nie , nie upije się... w ciązy jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:23 no kurka wlasnie, juz sie przestraszylam, haha A wiecie co moj tata powiedzial, ze dziekuje zieciowi za "wklad" w jego rodzine (tzn. we mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:28 Zatem juz rodzice wiedzą??? Fajowo..... Melba gdzies ty sie podziała słońce ty moje???I wiesz, ja tez miałam wobec ciebie jakies przeczucia...tylko zbiłas mnie ostatnio z tropu ta swoja stanowczą odpowiedzia ,ze na pewno bezowulacyjny był....Zatem moja intuicja jeszcze nie zeszła na psy.......... Bebelku, pamietaj skakać tez ci nie wolno!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:32 A ja nie jestem w stanie sie niczego nauczyć....i spac tez pewnie nie będę....znowu mam bezsenne noce(( Dzis spałam tylko 3 godzinki((( W dzień tez nie mogłam sobie nawet malutkiej drzemki uskutecznić((( Coś sie ze mna porobiło((( Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:25 Melbus, a ja jednak wierze, ze on pomogl - moze glupia jestem, ale co tam NAJWAZNIEJSZE, ZE SA DWIE KRECHY!!! Z tego wszystkiego zapomnialam przywitac nowe podczytujaco-ujawniajace sie !!!! Tak wiec witam Was drogie Panie i prosze o fotki Ergus, dziekuje za filmik Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:28 Misia- super, ze sie ujawniłas) witam Cię cieplutko i dopominam się o foty) Oliza- fajne masz dziewuszki) podobają mi się) i jest tak jak Balbinka piszę: morderców nie ma) tylko nerwowy Bebellek) A tak w ogóle to Laski jak widac, ze biednego Bebelka przez cały dzień nie ma, to nie można by esa puscic??? ja się pytam??? ja chyba sobie pójdę grób wykopacPPPP takie niusy i nikt nic... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:34 No własnie, ja przed chwilą rozesłałam foty z niegazetowego maila, a kto nie dostał, niech krzyczy, może koleżanki wyslą;PPPP I może tez poproszę o więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:35 Mleba, wyglądzasz zaj.....rewelacyjnie!!! to fryz dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:34 Bebelku kochany....jak ja tobie mam smsika posłac...skoro nie mam twego numerku??? Przyslij mi na priwa, to bedziemy słać, gdy bedziesz na wakacjach)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:39 Laski, zdjęcia i filmik poszedł, tylko nie wiem czy dojdzie... ja na pewno dochodzę do łazienki i łóżka Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:41 melba, super fryz, bardzo ladnie wygladasz! bardzo ladnie. a co powiedzial szanowny ojciec poczetego w nieowulacyjnym cyklu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:46 szanowny ojciec cieszy się ostroznie, bo się boi Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:48 pamięta grudzień bardzo dobrze...tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:52 Melbuś- i ja pamiętam grudzień... ale głęboko wierzę, ze tym razem będzie dobrze)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:52 no, i mam nadzieję, ze to jest dziewczynka) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:54 dziewczynki, spadam powoli, ale jeszcze chcialam powiedziec, ze szczerze wierze, ze tym razem nie bedzie powtorek. Bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:57 Wieści otrzymałam dzięki kochanej Balbince, ale ponieważ telefon wyłączony wieczorkiem miałam, to dopiero przed 22 odczytałam. Wcześniej nie miałam za bardzo dostępu do kompa, bo po obiedzie od razu pojechaliśmy do lekarza, a potem do Zamku na przedstawienie teatru, w którym działa mój szwagier. Młody debiutuje na Malcie)) Wszystkim Poznaniakom polecam jutro – teatr Krzyk, przedstawienie Głosy. Chyba godzina 20 na Zamku No i witam nowe forumki. Ja też ujawniłam się po pewnym czasie nieśmiałego podczytywania Czy ja tez mogę się ładnie uśmiechnąć o zdjęcia? Ja tez byłam dziś u fryzjera, ale dwóch kresek nie zobaczę Odwiedziłam swojego doktorka i wychodzi na to, że najwcześniej szansa na dzidzię dopiero w sierpniu albo we wrześniu. Moje pęcherzyki nie pękły i zdaniem dr małe szanse, na ciąże w tym cyklu Jest już dość późno na normalną owu. Jego zdaniem, mogą to być po prostu pozostałości po cyklu stymulowanym Na wszelki wypadek, gdyby jakiś cud się jednak zdarzył, duphaston mam brać od czwartku, ale w cud to ja za bardzo nie wierzę. Zatem w następnym miesiącu starania zawieszamy, bo idę na hsg. Przy okazji monitoring na cyklu już całkowicie bez leków (nie licząc oczywiście norprolaku) i potem decyzja co dalej. Obraziłam się na swoje jajniki i jadę do Chorwacji!!! Nie wiem jeszcze za co, ale zrobią wszystko, żeby tam pojechać. Należy mi się!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:59 Monia, dzieki za fotki Gosi i Kasi Zaraz posle Wam moje zdjecia (niestety troche podstarzale bo z 22tc - teraz jest 32tc). Melbus, a ja Twoich fot nie dostalam - wstydz sie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:45 Melba o Olcia - chyba jako ostatnia Wam gratuluję, ale za to jak się ciesze)))))) Przełamałyście brak dwóch kresek na forum!!!!! Mam nadzieje, że jak napisała Olcia, otworzyłyście pocianowy worek fluidków!!!!!GRATULUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:48 ooo to nie wiem dlaczego nie masz( bo na tej liście to on jest... zaraz Ci napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 22:52 tiaaa a ja zdjec Melby nie mam ...( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:00 Melbunia mail doszedl ale zdjecia niet ...pusc jeszcze raz jak bedziesz miec chwilke dobranc laski... kolorowych snow. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:04 teraz chyba dobrze wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:01 łomatko!! w ferworze niusó zapmniałam(( jaania- wszystkiego dobrego dla Twego M!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:07 ooo, a do tej Karwackiej to trzeba chodzic!! ona powie, ze nici, że śluz wrogi albo że cykl bezowulacyjny, człowiek kasę wyda na badania, a potem się okazuje, że w ciązy jest!!! krzepiące mimo wszytsko) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:17 No co...ma dobrą rekę;PPP I dużą moc uzdrawiania Ale bez jaj-jest naprawdę sensowną lekarką. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:19 A ja tam wiem swoje A zdjec z nowym fryzem jeszcze nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:08 Jaaniu, dolaczam sie do zyczen dla mezusia Jutro u mnie napiety grafik, najpierw do pracy - szkolenie goscia, ktory bedzie mnie zastepowal, potem (15.15) na USG... troche sie boje - prosze trzymajcie kciuki. A zebym sie nie nudzila to po usg udajemny sie prosto na szkole rodzenia, a nastepnie na obiado-kolacje do tesciowej Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:19 Ups - Jaaniu ja ode mnie tez serdeczne zyczenia! Czy moge prosic o zdjecie fryzurki Melby??? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:20 aaa Monia - dziekowac za przeslanie filmiku Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:24 Spóżniona dołączam się do życzeń urodzinowych dla męża Jaaniu (późno już, ale zdązyłam przedpółnocą) a to teatr Młodego: www.epoznan.pl/index.php?section=kultura&subsection=wydarzenie&id=5827 www.krzyk.art.pl/index.php?zawartosc=onas&lewe=nic Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:31 i ja się dołączam do zyczeńwszystkiego najlepszego i w kazdym kątku po dzieciątkuale Mu pożyczyłam;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:26 dziewczynki , ja was tu po ciuchu zczytuje wieczorami , pewnie mnie nie pamietacie ale Grecia18 do was mnie sciagnela kiedys, dla przyzwoistosci przypomne rocznik 76, warszawa, staram sie od zeszlego listopada, i mam spadek generalnie formy psychicznej i jak was czytam to mam wiecej sil do walki...cykle mi sie porozwalaly, ostatnią @ mialam 50 dni temu i do tej pory nic...testy oczywisicie z jedną kreską. no i tak. wlazlam chwycil garsc fluidków z wora lipcowego Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:37 analis de loin.....witaj szanowna pani z tak szlachetnym tytułem)) Co oznacza twój nick???Napisz cos o sobie kochana!!!! Doły??? Jakie doły???? Juz ich nie ma prawda??? Nasze forum jest pełne dobrzych duszyczek,które zawsze wiedza gdzie przykleic odpowiedni plasterek)))Mnie pomagaja (chociaz pewnie niejedna ledwo zipie ...ciezki przypadek ze mnie)i jakos pomimo tylu lat niepowodzeń jeszcze sie trzymam)) I tak jakos twej greci nie pamietam....no ale mi ostatnio pamiec szwankuje)) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 08:52 Witam Cię anais Ty się tak nie stresuj i nie przejmuj przecież nam sie uda! NO! a tak a propos Twoich cykli.... u mnie dziisaj 62!dc i nic... zaliczyłam już negatywny test, teraz biorę luteinę a potem zaczynam ostro badania... a te baby, które gadają, że lepiej nie leczyć się niech się w nos pocałują! ja straciłam kilka lat, bo nigdy czasu nie było, bo się jakoś ułoży, itp... przypomniało mi się, jak balbinka pisała o swojej psiapsiółce: moja psiapsióła (była zaprosiła mnie na ślub, ja nie poszłam (różne komplikacje, trochę mojje winy, trochę jje). teraz ja ją zaprosiłam a ona nie przyszła, nawet na ślub... do ostatniego dnia mnie zwodziła, że może będzie, aż w końcu w sobote przed ślubem zadzwoniła, żeby mi złożyć życzenia przez telefon.... byłyśmy wilekimi psiapsiółami, teraz pozostanie baaardzo luźna znajomość... cóż, życie weryfikuje przyjaciół... teraz zmykam.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 09:05 Hej hej naprodukowałyście tych postów, ze masakra!!!! Ledwo doczytałam. Ja wczoraj padłam jak kawka a widzę, ze tu huczało jak w ulu )) Jeszcze raz gratulację dla Olci i Melby. Bardzo baaardzo sie cieszę i trzymam kciuki juz od wczoraj za pomyslne rozwiazania. Za Tatankę trzymam kciuki, zeby nasikała lepiej niz ja w niedzielę ))) No i Erga też nas cos zwodzi zamiast zrobić test )) Abie, słońce - oczywiscie, że się nie gniewam na Ciebie, za co???????Ale i tak obstaję przy swojej wersji - @ przyjdzie tylko patrzeć bo bolą nogi Tak Olcia - to jest u mnie objaw nadchodzącej @ - ból nóg, promieniujacy i taki jakbym się nachodziła cały dzień. I od razu krzycze bo NIE DOSTAŁAM żADNYCH ZDJEĆ FRYZURKI MELBY!!!!!! Czy ktoś sie zlituje i mi podeśle??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 09:06 tak ja też trzymam kciuki za bete, egzamin i usg ))) Maruda - masz djecia Melby?? dawaj acha, Misia i Oliza - dziękuje za zdjecia, śliczne dzieci, sliczne mamy ja sie zrewanżowałam Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:27 Zuza a ty znowu nic na to pękniecie nie dostałas???? Kurza twarz...a może...a moze jednak ...zobaczymy!!! O hsg juz ci pisałam... Dzisiaj dostałam opier papier od kumpeli...kiedys psiapsiółki....dowiedziałam się,że nie mam dziecka, bo za bardzo wariuje z wizytami u lekarzy, leczeniem...braniem jakis świństw(chodzilo o danazol)podglądaniem jajeczek...a 6 IUI to juz przesada...Powinnam juz dawno odpuscić....tak jak ona... No cóż...kazdy jest inny....a ona deprechy juz miała w drugim cyklu...starań,ze jeszcze nie zaszła....i dostało mi sie ,że to przez to,ze namówilam ja na szczepienie WZW i rózyczke i musiała 3 miechy odczekać.... A tymczasem jej męzus miał żylaka powrózka nasiennego.....w koncu...po ponad roku poddał sie zabiegowi....i o zgrozo wyobraźcie sobie ,ze nawet na kontrole nie poszedł!!!! A rok juz minął....A gdy jej powiedziałam,ze jest niepowazny...to stwierdziła,ze jest bardzo powazny i moze sie wybierze...ale oni nie daja sie zwariować..tak jak my... Nadmienie tylko,ze ma powazne problemy ze skaczaca do zawrotnych wielkosci prolaktynę...która nieregularnie zbija...no bo przeciez po co ciagle chodzic do lekarzy po recepty i biegac na badanie krwi....A ostatnio miała usunietą torbiel z jajowodu...Podobno teraz jest naprawiona..i stwierdziła,ze bardziej wierzy w ciąże, które sa wynikiem przerwanego leczenia...bo wiecej o nich słyszała..a tych, które powstaja w trakcie leczenia jest niewiele...I będzie , co ma być... No nie wiem...czy jest ich az tak wiele...może po prostu ludzie nie mówią,ze sa leczeni....Zagotowałam się ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:34 No to zgodnie z mysleniem Twojej kumpeli powinnam sobie odpuścić, prolaktynką a z nią prawdopodobnie mikrogruczolaka hodować dalej, chłopa nie leczyć, nie faszerować go niczym i spokojnie czekać?!?! Brak mi słow.... A na pęknięcie nic nie dostałam, bo poprzednio wszystkie mi ładnie w 14 dc pekały... A teraz jest 17... O hsg wszytsko się go wypytałam. na Polnej robią na dolarganie, więc troszkę mnie przyćpają)) potem podobno śpi się dwie godzinki i następnego dnia wyniki. Ze względu na otrzymaną dawkę promieniowania cykl bez staranek Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:43 Milo mi, zdjecia wysle jutro bo cos u mnie to wolno chodzi a ja juz dzisiaj nie mam cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:37 Kocurek i Olcia dzieki za zdjecia. Ja juz wymiekam co jedna to ladniejsza)). Jutro podesle nasze. Balbinko moja corka jest na progu edukacji wiec dla niej nauczycieljest wazniejszy od matki Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:45 Kochane dzieki za mily dzien! Ciezarowki nogi trzymac w gorze i myslec pozytywnie (bo 100% sukcesu wrozy!). Wszystkim Paniom dobranoc i jutro tez takich niespodzianek zycze. Zabojcza mama (bo kazalam sie dziecku wykapac). Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:47 Ach i filmik do mnie tez nie doszedl, ani zdjecia nowej fryzurki Melby ani Kocurka (tzn. sam mail bez zalacznika). To moze jutro? Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:58 balbinko anais to francuskie imie dziewczynki (moj narzeczony tegoz pochodzenia marzy o malej anais) a "de loin" oznacza z daleka, nie jest zadną nobliwą partykułą DE oznaczającej szlachetne nazwisko . jak sie domyslasz jestem tlumaczem francuskiego , szwendalam sie troche po swiecie kiedys by osiasc w wawie i do wawy sie przyzwyczailam O DZIWO. spotkaly mnie tu w sumie najlesze rzeczy w zyciu. spotkalam moje kochanie i juz nigdy wiecej nie bylam samotna. a cale trzydziestoletnie zycie platalam sie z facetami caly czas wypatrując tego jedynego..jakby czulam ze nadejdzie. i widzicie rozpisuje sie nie na temat...wiem dziewczynki ze tu nie jedna ma "dolki" ale obiecuje ze nie bede marudzic. mam 29 lat. wygladam na 19 i to mnie ratuje jak chodze na bete to pielegniarki z usmiechem na ustach podaja mi negatywny wynik a w oczach mają : 'dzieciaku nie potrzebnie sie stresujesz.. mama jeszcze nie bedziesz. a ja udaje ze o to mi chodzilo...w sumie staram sie 9 miesiac..z tymze w ciagy tych 9 baaardzo duzo podrozowalam 2 razy zmienialam polkule, i bedac po stronie indyjskiej bylam pewna ze sie udalo..ale 14 godzi lotu ledwo przyzylam no i @ pojawila sie..wiec tlumacze sobie ze musze usiasc na tylku na kilka miesiecy i oszczedzac sie bo juz nie jestem taka młódka . a tu wakacje i mnie ciagnie..chociaz do maroka. no i tak. 23.50 kupilam zwierciadlo i se poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 00:11 Alain......no widzisz jak ze mnie głupia dziewucha...a francuskiego uczyłam sie dawno, dawno temu...i jak widac nic juz nie pamietam!!!! Alez sie nasza gwiazdeczka ucieszy, gdy sie pojawi!! Uczy francuskiego w gimnazjum! I wiesz co, moze masz rację,że powinnas troszke zwolnic, na jakis czas zamieszkac w domku tak naprawdę!!! Nie martw się ,od listopada troche juz czasu minęło...ale jak któras z dziewczyn pisała podobno w 7 i 8 cyklu szanse sa bardzo duże!!! A jakies badanka juz robiłaś??? Czy tez kazano ci czekać przez rok??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:55 Olizko, to mam jeszcze szansę nie byc znienawidzona...o jak dobrze!!!!!!!! Urocze masz te ślicznotki!!! Męzula i ciebie tez chcemy zobaczyć)) Zakochałam sie w tym psiaczku...cudna ma mordkę!!! Tylko,ze ja tez jestem uczulona...ale na wszystkie sierściuchy...na chomiki też(((( Zuza...własnie o tobie myślałam...przeciez ty bez pomocy lekarzy nie miałabys szansy!!! Wiesz, nie sadziłam,że ona tak moze mysleć...Jenak znam ja troche i wiem,ze skoro mówi, iz o dziecku stara sie nie myśleć...To znaczy to zupełnie cos innego. Dziwi mnie takie podejscie...bo w ich przypadku, to nie jest żadna blokada..tylko po prostu, trza zadbac o zdrowie i działac pod kierunkiem dobrego specjalisty...moze tak sobie czekac i czekać...i niestety macierzyństwa nie doswiadczyć...A ona bardzo depresyjnym stworzeniem jest... A nie jest moja przyjaciólka od dnia swego slubu....a właściwie od przede dnia...poniewaz dzwonilam do niej chcąc jej osobiście złożyć życzenia..gdyz nie moglismy byc na uroczystości z racji innego slubu...I wiecie co mi odpowiedziała?,że nie ma czasu i wyłączyła komórę!!!Potem tłumaczyła się,że nie chciała sobie niszczyc tych dni rozmowa ze mną, bo na pewno nadmieniłabym jak mi przykro,ze mnie nie ma!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 03.07.06, 23:57 Bardzo chetnie, jutro z samego rana podesle. Calusy i dobrej nocki dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 00:03 Zuzek i tak sobie myślę,ze cytrusik tez by sie nie doczekała, gdyby miała podone do niej zdanie... A co z ciazami, które wymagaja natychmiastowego wparcia duphastonem np??? Popatrcie, mamy Magdusię,Amelkę,Mikołajka, Elizkę, ...teraz jeszcze horticzka i anialm łykaja tabsy, by dziecię wspomagać!!! A ile dziewczyn bierze clo!!! A nasza ergusia z pco..i tej leki na kore nadnerczy...i nasz chrumpsik z infekcją, której niedługo sie pozbedzie na dobre... Moim zdaniem, takie podejscie mozna miec tylko i wyłącznie wtedy,gdy lekarze sprawdza juz naprawdę wszystko..i załamuja ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 00:01 No własnie! Ja się pytam: dlaczego nikt mi nic nie napisał?????? cały dzień chodzę nieświadomoa, ze tu takie piękne rzeczy sie dzieją. Jak zacznę rodzic to tez wam nie napiszę, baby jedne)))) Melba! olcialew!!! niech bedzie pięknie!!!!! Baaaaaaardzo się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 00:15 Tysiu..juz widze wędrujaca w moje strony plage myszy(((( Prosze o wybaczenie!!! Tylko kochana, gdzie ty sie z tym brzuchem szlajałas w takie upały ???? W domu, przed kompem( w rozsądnych ilosciach) trza siedziec i z kumpelkami pogadać!!! Niedługo nie bedziesz miała w ogóle czasu, bo maluszek pochłonie go zupełnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 00:15 Witam ćię Anais)))) Balbinka mnie nie uwzględniła w gronie nauczycielek francuskiego)))) Coraz nas tu więcej Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 00:22 Kochana, kupę spraw mieliśmy dzis na głowie: 1. wizyta u okulisty, badanie dna oka- przed porodem 2. chciałam się zakwalifikowac do porodu rodzinnego u ordynatora w szpitalu, ale stwierdził, ze to za wczesnie i zebyśmy przyszli tydzień przed terminem- ???? 3. poszłam napłakać panu od samochodu...bo przez niego nie mamy czym, jechac do Łodzi. Niby obiecał, ze nas osobiście zawiezie, ale juz nie napiszę gdzie mamy to jego zawozenie... juz sobie wyobrażam 3 godziny jazdy z tym facetem. zabiłabym go chyba..... chciałam, zeby nam dał swój samochód, ale Tomek znowu sie boi , ze potem nawymysla sobie jakieś uszkodzenia i bedziemy mieć kłopoty. No i szukamy samochodu..... 4. Bylismy u teściów 5. Bylismy na zakupach 6. obejrzałam 2 filmy w tv- a wtedy nie mam jak siedzieć przy kompie bo jest w innym pokoju. 7. Bylismy u babci, bo rodzina się do niej zjechała, więc sie przywitaliśmy)) i tak zleciał dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 witam nowe forumki 04.07.06, 00:24 Oliza i Misia-ma)) czesc!!!!!- szybkiego zaciązenia))))))) i miłych chwil na forum)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witam nowe forumki 04.07.06, 07:23 ello, laski wstałam tuż po szóstej Kurczaki, trzymajcie kciuki jutro, mam egzamin o 10.00...a wracając z niego zrobię betę.Dziś się pouczę Nawet mi przeszło przez myśl,żeby przełozyć, ale kobietom w ciązy przecież wszystko się udaje Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam nowe forumki 04.07.06, 08:15 Dzieńdoberek!! ale się uśmiałam z pytania córeczek Olizy - hehe - morderca ) analizując profil psychologiczny... paru może by się znalazło ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam nowe forumki 04.07.06, 08:17 Melbuś - super fryzurka!!! aaa i trzymam kciuki za betę!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam nowe forumki 04.07.06, 08:18 i USG Kocurka też!! więc kciuki w obu rękach zajęte!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: witam nowe forumki 04.07.06, 08:39 Witam w tak cudny dzionek!!! Ja dzisiaj kontunuuje kepisz mieszkanka i jak dobrze pojdzie bedę troszke na kompie Melbuś fryzura boska!!!! Bardzo do Ciebie pasuje i porównując do wczesniejszej wyglądasz dużo korzystniej!!! Za egzamin i oczywiśćie bete trzymam kciuki!!! Kocurku za wasze USG oczywisćie też!!! I daj koniecznie znac jak bylo zaraz po powrocie!! Poza tym ciesze sie, że częsciej zaglądasz A kiedy będą jakies nowe fotki brzuszka???? W koncu fotograf ojcem dziecka i nie chce upamiętniac takich chwil???? Dzisiaj zero odczuc ciążowych i nawet na @ sie juz przygotowalam psychicznie Buziaki i lece rozrabiac w chalupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 melba 04.07.06, 08:36 Gratuluje tak sie ciesze twoi, szczesciem ja tez prosze o zdjecia bo jakies kraza a mnie omijaja jak ten czas leci amelka dzisiaj konczy 4 m uczulenie prawie zeszlo jestem tylko troszke zla bo w szpitalu sa straszne terminy na usg bioderek a jak bylam prywatnie to jeden lekarz powiedzial ze jest ok 2 mnie nastraszyli chcialam isc do szpitala bo tam jest dobry specjalista. Moj gin mial mi zalatwic dzwonie do niego prawie codziennie od tygodnia a on zapomina wiem ze ma duzo na glowie ale jak oni chcieli cos od mojego m to zaraz do nich jechal juz o nic go nie poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 08:39 no, z pracy mogę napisać wczoraj miałam taką wenę i chciałam duuuzo do Was napisać, pogratulować i prosić o fluidki... a tu doopa blada, bo nagle zniknęły mi litery z klawiatury i nie dało się nic wcisnąć dzisiaj muszę sie pomęczyć... Melbuś, chciałam Ci wysłać sms-a, ale nie przeszła wiadomość czy masz zmieniony numer? dziewczyny, strasznie się cieszę Melbuś, przeslij fluidy imienniczce.... uciekam pracować... miłego dzionka wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 09:04 witam we wtorek. kciuki trzymam i za usg Kocurka, a wlasciwie Julci i za egz i bete naszej kochanej Melbuni )) no i lece zobaczyc czy fryzurke dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 09:29 Dzien dobry w Dzien Niepodleglosci! Melbusia i kocurek trzymamy za Was kciuki w ilosci 3 par Balbinko nie przejmuj sie tym co gadaja inni. Ty wiesz najlepiej co robic. przeciez to Twoja ciaza bedzie a nie jej. I jezeli ktos jeszcze chce nasze fotki to porsze o znak. Wysyłam do Bebellka , Tycji i Zuzi. A i Tycjo lekarze w Lodzi sa naprawde dobrzy. U mojej kolezanki jeszcze w ciazy stwierdzono ze synus ma nie wyksztalcona jedna nerke i zaraz po porodzie (w 5 dobie) usunieto ma te nerke w CZMP i dzis ma chlopak 4 lata i wyglada lepiej od swojego starszego brata. Wszystko bedzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Hello laski!!! 04.07.06, 09:11 Witam po duższej przerwie! Znów jestem jakieś dwa, a może nawet trzy wątki w plecy i nawet nie próbuję nadrabiać, bo pewnie już w drugiej setce musiałabym uciekać do Małej, a chcę koniecznie się zameldować, byście o mnie całkiem nie zapomniały! )) (coś przydługawe zdanie mi wyszło!!!) Doszły mnie słuchy (dziękuję Balbinko!), że moja Elizka będzie miała kolejne koleżanki lub kolegów niemal rówieśników! Olciu i Melbuś, bardzo się cieszę Waszymi krechami, serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze na kolejne 9 miesięcy!!! Mam też nadzieję, że pozostałe dziewczynki złapią wystarczjącą ilość fluidków i wkrótce dołączą do grona szczęśliwców z fasolkami pod serduchem! DD A ja mam jeszcze kilka podziękować za pamięć podczas wysyłania fotek itp.! Dzięki wielkie: - Erguś za fotki na łódce!!! (kochana,nawiedzę Cię tam, prędzej czy później!) - Jutce za piękne kwiaty, a zwłaszcza moje ulubione konwalie! - Marudce za wyróżnioną fotkę M., jest super!!! - Tatance za zdjęcia domku i małego Kubusia! (śliczny masz domek Olu, czekam z niecierpliwością na jego zdjęcie z dachem!) - Jaani za link do artykułu i stronki pewnej drużyny piłkarskiej! (przeczytałam oczywiście, gdyż sama jeszcze do niedawna udzielałam się społecznie w lokalnym klubie sportowym będąc jego sekretarzem, a teraz już tylko członkiem! Nie wiem jak Ty Jaaniu, ale ja bardzo lubię te dzieciaczki-piłkarzy!) Dziś jeszcze nie zaglądałam do skrzyneczki, więc sorki jeśli kogoś pominęłam, bo może mam już jakieś nówki sztuki zdjecia?!?! U mnie prawdziwy Sajgon, ale nie narzekam! Pewnie Balbinka już Wam wspomniała, że zostałam w domku sama z trzema mężczyznami (czyt.dużymi, głodnymi dziećmi) i Elizką (również głodomorkiem), mam więc sporo pracy (piorę, prasuję, gotuję, sprzątam, karmię, przewijam, noszę itp...) Na szczęście mama wywiozła mi babcię do cioci, ufff! )) W najbliższy czwartek jedziemy z córcią do pediatry, zobaczymy czy wyśle nas na USG głowki i może już zaszczepi Elizę?! (Do szpitala dzwoniłam cały ubiegły tydzień, ale strajk trwa i nikt nie chce nas przyjąć...) Ściskam Was wszystkie bardzo mocno!!! Na razie! M. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Hello laski!!! 04.07.06, 09:21 Gviazdko!!! Duża buźka dla zapracowanej mamusi i śliczej córeczki. Musisz mies prawdziwy sajgon z tymi hlopami, ale wierze ze dasz sobie z nimi rade. Dobrze, że babci na glowie nie masz, bo bylo by ciezko!!! Jak tylko daszek stanie wysle Ci zdjatka!!! A jak tam wasza budowa??? W tych szpitalach troche preszadzają, ale mam nadzieje, że lekarz karze zrobić to USG bo widze, że bez tego nie bedziesz spokojnie spac!!! Myślę, że wszystko z Elizką bedzie dobrze!!! Jeszcze raz gorące buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:36 Tatanko, dziękuję!!! Właśnie obejrzałam sobie kolejne fotki z Twojej budowy! U nas stoją już wszystkie mury i podmurówki, ale konstrukcję dachu dopiero zaczynamy robić... Kilka dni temu wybierałam kolor, na który zostaną pomalowane te wystające spod dachu krokwie i deski (podbitka), zdecydowaliśmuy się na kasztan (z Duluxa chyba)! A na Twoje zdjęcia z dachem już nie mogę się doczekać!!! I trzymam kciuki, by mimo braku objawów ciążowych @@@ się nie pojawiła! Dziękuję również Bebellkowi za zdjęcia Tadzia, jego klejnotków oraz ślicznej Tosi! (na fotach w piaskownicy wydaje mi się bardzo do tatusia podobna!) Kateb, merci za fotki Patryczka! Jest cudny!!!!!!!!!!!! I mamusia jego też! Erguś, a Tobie dzięki za filmik, popłakałam się ze śmiechu!!! Dzieciątko me płacze... Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Melbuś gratulacje!!!! 04.07.06, 09:44 O jejku, ale sie wczoraj dzialo!!!!! Wskoczylam na watek i juz nie zajrzalam a tu takie newsy. Kochana gratulacje, oby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Dwa dzidziusie w jeden dzien to niezly Pocianowy wynik Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:44 Gviazdko no to duzo pracy masz! Usciski ))))) Wiam Anais Balbinko mam te same odczucia co Ty. Nie mozna zupelnie sobie olewac spraw zdrowotnych! Ja na pocz. moze bym i robila mase badan, ale jakos wytlumaczylam sobie, ze trzeba sie postarac Myslalam, ze w gora 4-6-8 cyklu sie uda... No, bo wg wykresow mam owulacje, wszystko u mnie jak w zegarku. Jesli to kwestia tej infekcji - ktora moze miec i maz to teraz doliczylam kolejne 5 cykli Potem bede sie denerwowala. Natomiast jakbym posluchala lekarza, do ktorego poszlam po 7 miesiacach staran ze swedzeniami, pieczeniem i bolami brzucha to chodzilabym dalej z infekcja, drapalabym sie i myslala, ze wmawiam sobie choryby i jestem hipochondryczka! Jak cos sie dzieje trzeba dzialac! W ogole dziekuje Megi za te rade z octem winnym. Naprawde pomogl mi bardzo na te swedzenia. Juz nie bede kupowala plynow do hig. int. tylko bede stosowala ten roztwor octu, bo pomaga super! Megi dzieki jeszcze raz Jaaniu jak sytuacja na froncie? Tatanko nadal trzymam mocno kciuki! Melba trzymam kciuki za egazmin i dobra bete. Kocurku i za Twoje usg. Poprosze o fryzurke Melby A dzis na mecz przychodza do nas znajomi i bede zmuszona kibicowac Wlochom Choc jakos mnie ta druznyna denerwuje. I juz chyba wole Niemcow... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa pitu 04.07.06, 09:45 Przyslij jakies fotki brzucha... Prosze... Mrugam ladnie rzesami... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:51 Chrumpsie, na froncie cisza, nic nie dudni, nikt nie jest ranny i nie krwawi Ale z oddali słychać echa walki dziś 32 dc, cykle mam różne, ostatnio zrobiłam analize i generalnie mam w przedziale 28-35 z tym ze ostatnio były w miarę krótkie czy dostanę te zdjecia Melby z nową fryzurką?? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:45 Gviazdko my podbitke robimy w kolorze teak. Wstepnie byl orzech, ale obejrzalam sobie pare dachów z takim pokryciem jak nasz to wydawaly mi sie za ciemne i ciężkie. Niestety przy takiej powierzchni trzeba isc na kompromisy. Poza tym mam kawal dachu wystającego nad tarasem i balkonem, wiec gdybym zrobila ciemną podbitkę, to mialabym zaciemniony salon, a chodzi mi o to, żeby jak najjasniej w nim bylo. Jutro bede na budowie, to moze cosik nowego pstryknę!!! Objawów @ nie ma i kurde nie pamietam jak bylo w poprzedniej ciązy przed terminem @, bo wtedy latalam i zalatwialam sprawy domku i nie mialam czasu o tym mysleć. Moge tylko porównywac moje obecne samopoczucie z tym z 5-6tc. Mysle, żeza pare dni wszystko sie wyjasni. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:48 Chrumpsiku, nawet jeszcze nie mam godnych fotek brzucha, bo dopiero od niedawna go widac. Ale mamy sesje w planach a twoja prosba mnie zmobilizowala. Jak tylko zrobie to sle w wirtualny swiat, nie tylko do Ciebie. Ja to w ogole mam zaleglosciw wysylaniu zdjec, wstyd opowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:55 Jejku Pitus a Ty juz w polowie ciazy i dopiero brzuszek widac u Ciebie... Ale fajnie masz ))))))))))))) Mam nadzieje, ze dostaniemy jakies fotki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:04 poleciały fotki zrobiłam powtórkę z rozrywki-2 testy.Na Quicku mocniejsza krechana bobo strumieniowym tez jest Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:58 Uff, udalo mi doczytac. Chyba zaczne wstawc o 6 bo potem to tu jest kolejka. Witam rowniez Anais. Na tym forum Ci sie uda Gwiazdeczko dzielna z Ciebie mamusia. Na pewno u lekarz uslyszysz uspokajajace informacji. Haha reszte juz zapomnialam. Lece po kartke i dlugopis Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 09:59 Gviazdeczko duzy buziak dla Elizki od cioci maruday ) dzielna jestes tyle 'dzieci' na glowie a do tego jeszcze malutka! Podziwiam. Zdjecia Melbuni nie dostalam, podesle mi ktoras?? Tanatko kochanie to kiedy ty wkoncu testujesz?? bo ja sie denerwuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:02 Olizko to Ty musisz uwazac na swoje Skarby Tak a propos netu Bo jak male zobacza, ze mama ma fajne kolezanki online to gotowe szukac przyjazni w necie, a wiadomo - dzieci sa podatne na manipulacje. Jednakze ja nie demonizuje Na pewno Twoje coreczk sa bardzo bystre i wiedza co mozna a co nie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:04 Marudko jak dla Ciebie to moge nawet w niedziele z ranca, gdy bedziesz mnie za rączke trzymac. O ile @ nie przylezie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:05 Marudka, ja mam Cię w wysłanych!raz poleciało bez załączników, a raz juz ze zdjęciami Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:05 A ja nie mam zdjecia Melba zlituj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:06 Tatanko, a ktory to dc? Myslalam, ze testujesz w srode... Czyli jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:08 Zamieszania narobilam, bo dzisiaj jest 27dc. zazwyczaj mialam 28 dniowe. Z tym testowaniem w niedziele, to dlatego, ze Fantaisie i Marudka beda w tym czasie u mnie. Sama ne wiem co mam robic. Nawet mnie piersi na @ nie bolą. Nie wiem czy czekac do czwartku?? Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:11 Niestety juz korzystaja. I zostaly pouczone. i wlasnie wczoraj wypynely pierwsze tego konsekwencj:e bo one to tak nie moga pisac z innymi a ja to moge i tak dalejFala wyrzutow. Tak, tak, najpierw sie czeka z niepokojem na test, potem oczekiwanie w ciazy, potem trzeba przezyc porod, i te wszystkie niepokoje gdy dzieci sa dzidziusiami potem bunty dwu i czterolatkow w miedy czasie ciagle pytanie dlaczego? a potem to juz nie wiadomo kiedy pyskuja, kloca sie, wyciagaja pieniadze (na mnie w sobote wymusily masaz, bo otworzyly salon masazu i skasowaly na 2,30 euro!) a wogole to jestem zabojcza matka bo kaze sie im myc i czesac porzadnie))) Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:13 Moze nie czekaj, teraz sie IIkreskowa fala! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:17 Witam wszytskie we wtorek. Wczoraj zostałam zmuszona do pójścia do łóżka i nie zdążyłam nawet powiedziec dobranoc I żadnych zdjęć nie dostałam - przed chwilą sprawdzałam Balbinko, ja się z Toba w pełni zgadzam. Luzowanie ma może sens u takich babek, u których wszystko pracuje tak jak trzeba, ale i tak, moim zdaniem ciąża będaca wynikiem "luzowania" jest tak naprawdę wynikiem przypadku i łaski Tego na górze, na którą nie mamy żadnego wpływu. Bo przeciez gdyby było inaczej, to nie byłoby ciąż będących wynikiem "wspomagania" takiego jak in vitro, iui albo chociazby zwykłej stymulacji. Bo przecież wtedy nie da się zapomnieć o robieniu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:22 No wlasnie Zuza, a te kobiety, ktore stosuja npr do nie-zajscia, a potem do zajscia? Jakos roznie zachodza. Jedne w 1 inne dopiero w ktoryms tam cyklu, ale zachodza i mierza temp. i w ogole CHCA ZAJSC ) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:14 Melba ale sliczne wyglądasz. Do twarzy Ci bardzo w tych krótkich włoskach, naprawdę. Nie ma to jak krótkie, fajnie ostrzyżone włosy. Chyba swoje znowu zetnę.... A Kuba to juz kawaler, ze hoho Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:15 he he he Oj Oliza taki to juz los matki Najfajniej jest jak dziecko w wieku 0-5 lat - potem sie zaczyna ))))))) Tatanko mysle, ze poczekaj na rozwoj sytuacji... Czw. to idealny dzien jesli malpa do tego czasu nie przylezie! Melba rzeczywiscie swietnie Ci w tej fryzurze! A Twoj syn b. do Ciebie podbny! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:17 Tatanka ja do niedzieli to zwarjuje!!!!!!!!!!! ) ale za reke bede cie trzymac, nawet podczas sikania! dopiluje cobys dobrze nasikala!! Melbunia wygladasz CUDNIE!!!!!!!!!!!! )))) fryzurka powalajaca!!! i jakiego fajnego masz syna) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:17 a ja właśnie wymyśliłam sobie że skracam tydzień pracy i na środzie kończę ) A później odpoczywam na działce i korzystam z ostatnich tygodni pobytu z mężusiem (( Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:19 Oj Erga ale fajne masz pomysly a da sie je w zycie wprowadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Hello laski! c.d. 04.07.06, 10:22 Monisiu wlasnie dostalam nowa porcje zdjec! Super bomba bombiascie! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Chrumpsiku 04.07.06, 10:25 mam wielka prośbę do Ciebie, bo ty częściej niż ja jesteś na forum, żebyś wszystko co dostaniesz przesyła do mnie. To taka prośbeczka z racji wspólnego koczkodanowego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Chrumpsiku 04.07.06, 10:31 Jasne że się da go wprowadzic w życie - własnie powiedziałam kierownikowi że od czwartku mnie nie ma ) A mąż wyjeżdza 28 lipca ( i nie wiem na jak długo - jedzie z kolegami i cos mówią o Bożym Narodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Chrumpsiku 04.07.06, 10:53 Z racji wspolnego koczkodanowego pochodzenia podlaczam sie pod prosbe Ane Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Gratulacje 04.07.06, 10:29 to ja chyba będę ostatnia, myslałam że spadnę z krzesła, jak melbuś tak cichutko i nie śmiale walnęła o tych dwóch kreskach zaraz po Olci )))) Ile to już słyszałam o zmarnowanych cyklach - tu piję do Pitusia naszego i o bezowulacyjnych które okazały się ciążowe )) Jeszcze raz dziewczyny wielkie buziaki, nie martwić sie tu na zapas proszę tylko cieszyć i dbać o siebie ) Mam nadzieję że wiosenna passa rozpoczęta ) Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Gratulacje 04.07.06, 10:35 Ergusiu tak mi smutno to przeciez cale 5 miesiecy. Ale damy rade! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Gratulacje 04.07.06, 10:35 Baby zwolnijcie, bo oszaleję!! A jestem za Wochami oczywiście dzisiaj!!)) i mam nadzieję, że Boski Totti) pokaże co potrafi) Oliza- matko, gdzie Ty mieszkasz?? że cie na 2,30Euro kasują własne dzieci??? ja myślałam, ze w Poznaniu... a może to Misia jest z Pozannia??? matko mieszam Was( Poprosze o więcej szczegółow!! Misia- Twoja córeczka to Michalina??? moja druga córeczka tez miała byc Misia) no, ale mamy Tadzika... i piękny koń!!! matko, uwielbiam je i tak mi się marzy taki porządny galop... no, jeszcze tylko kilka miesięcy... spadam, do piaskownicy kasia ps. objawił nam się pan stolarz!!! moze jednak zrobi tę biblioteke do sierpnia... za to z szafami nie zdazyli( bęą montowac dopiero po naszym powrocie( Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Gratulacje 04.07.06, 10:38 Ja tez jestem za Wlochami bo juz final Francja Wlochy byl i Francja zdobyla puchar! A my mieszkamy w Lyonie( Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Gratulacje 04.07.06, 10:54 Bebelku, ty jestes pare dni do przodu w porownaniu ze mna. Tez juz chcialabym wiedziec co to za jedno u mnie w brzuchu siedzi. Ale sie chowa Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Gratulacje 04.07.06, 12:04 Gratulacje dla melby po raz drugi!!! Dobrze, dobrze nasikałaś)))I potwierdzam zdanie dziewczyn w sprawie fryzurki.Wygladasz w niej rewelacyjnie!!! Tatanko...zatem najwczesniej jutro mozesz zrobić ten tescik... Ze ślubem tej kumpeli był istny cyrk...Troszke to inaczej wygladało...Ja bardzo chciałam byc przy niej w tym dniu,ale sama to pogmatwała...A oto cała historia..kto nie chce , niech nie czyta... Były sobie kiedyś 4 przyjaciółeczki, które mieszkały przez trzy lata w jednym segmencie na studiach...5 lat razem zmagały się studiami z egzaminami...problemami...razem cieszyły się...szykowały na dyski...przeżywały spotkania z facetami, rozstania...zwierzały się....słowem pełna komitywa i zaufanie....Jakaż była rozpacz, gdy sielski czas studiowania minał...ale kontakty ocalały...były telefony...mnóstwo listów...i poczta nieźle na nich zarabiała....A teraz z innej beczki... Pierwsza (A.) z nich miała ciagle jakiegos faceta "na stałe"...chociaz o ich toksyczności szybko sie przekonywała...Druga,( M)(znacie ja z moich zdjęc)...miała mniej szczęścia, ponieważ poznawała samych infantylnych , z wielkimi problemami...Trzecia( D)...nigdy nie miała nikogo na powaznie...odrzucała bardzo wartosciowych porzadnych , natomiast wpadała w łapki pijakom,podejrzanym typom, żonatym...a ich spotkania pózniej dotyczyły tylko sexu...Czwarta to ja...i tak jakoś sie stało...ze to ja pierwsza spotkałam moja drugą połówkę....i po 4 latach pobralismy się...Taka Kasia, taka szara, nieciekawa, najmniej udana z całej czwórki..no kto by sie tego spodziewał???To oczywiscie słowa D... I jak to w zyciu bywa...i M natrafiła na swoja połówkę... Od tego czasu w D jakby diabeł wstąpił....straszna sie zrobiła...miała napady depresyjne, nie jadła juz prawie nic, ciągle sie odchudzała...( na studiach wazyła ok 60 kg...a ja 44, 45)Krytykowała mnie,ze przy 52 kg..jestem zatuczona...a ona ma 47 kg...i wygladała strasznie... same kości, zwisajace worki po biuście......Spotykała sie z wieloma facetami....za wszelka cenę chciała kogos poznac...dokładnie chciała złapac męża!!!Była tak zdesperowana, że wyobraźcie sobie,iż na siłę szukała w poznanym gosciu czegoś pięknego....Wczesniej interesowali ją tylko najprzystojniejsi i z duża kasą...Jak to w rzeczywistosci wygladało, żadna z pozostałej 3 nie wiedziała, poniewaz D...wyprowadziła sie bardzo daleko od domku rodzinnego(następna jej schiza polegała na tym, by nikt nie poznał jej patologicznej rodziny, która zreszta juz w tym czasie stawała na nogi).... Ja raz po raz dostawałam alarmujace telefony, jak jej cięzko zyć w samotności... Starałysmy sie jej jakoś pomagać...ale poprawy były tylko chwilowe...aż do poznania nastepnego facia...i walki o niego...ona zawsze o nich zabiegała i walczyła... W końcu jesienią..poznała P....w lutym juz była zaręczona....a ślub miał byc we wrześniu...I nękała M.tym,ze..będac o rok dłużej w stałym zwiazku nie dązy do zaręczyn, ślubu...Rozumiecie to??? A M... wiedziała,ze sie kochaja i nie zależało jej na szybkim zamążpójściu jak D..A ślub juz dawno był planowany na lipiec.. M..ustaliła datę ,załatwiła formalności, zarezerwowała salę....a D kika dni potem oznajmiła nam,ze ma slub tego samego dnia co M!!! I błagała ją, by ta zmieniła termin, bo kiedys obiecały sobie,ze kazda bedzie świadkiem szczęscia tej drugiej... M...zmieniła...wszystko juz było zapiete na ostatni guzik,rodzina za granica juz powiadomiona, co by bukowała na ten czas urlopy... a D po 2 miesiacach dzwoni znowu i mówi,ze pomieszały jej sie plany i M. powinna zmienic termin, poniewaz ona juz nie moze odwołać impry...bo nie miałaby jej gdzie zrobić!!! I niby głupia sprawa...ale D nie chce wybaczyc M,ze znowu..nie zmieniła terminu...Pokłóciły się... A my z..A..ustaliłysmy,ze pojedziemy na ślub kazda do innej, by jakos to załagodzić...Zresztą D. wiedziała juz o tym od samego poczatku, gdy tylko mi powiedziała,ze ich slub przypada tego samego dnia( a od jednego koscioła do drugiego 200 km) i sama mam zdecydowac czy przyjedziemy czy nie.Dla mnie sprawa była oczywista,ze idziemy do M, poniewaz to ona pierwsza nas zaprosiła.... Zreszta dziewczyna była w tym momencie zdruzgotana.... I o to cały ambaras....Przyszłego meza tez wczesniej nie poznałysmy..skutecznie nas separowała od niego...dziwne to jakos wszystko było... Zreszta jej zwiazek najszczęsliwszy nie jest...od samego początku jakies kłótnie, spory, jego pociąg do alkoholu, wracanie późno w nocy do domu...A ona pełna pretensji..a z drugiej strony uległa jak.....Dla niej P to prawie istota poza ziemska, tłumaczy go ciagle... Zaskoczył mnie jej jad...musi byc okropnie zdesperowana...i tak jak wtedy , gdy szukała czegos ładnego w obojętnie jakim facecie...tak teraz chyba łudzi się,że samo sie to wszystko wyprostuje..Daj jej Boże, aby tak było...ale ja to jakos ciemno widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:39 tak - wiem że to 5 miesięcy.. Ale wiem też że ja nie wytrzymam i pewnie pojadę do niego.. Tylko nie wiem jak to załatwię w pracy. Jeśli nie uda się bezpłatnego to.... Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:42 A moze mezowi uda sie wpasc z wizyta. Bo jedzie chyba do Anglii dobrze zapamietalam? To naprawde trudno wytrzymac tez to przezylysmy( Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:43 Zuzia wyslalam jeszcze raz. Sprawdz poczte bo do mnie niz nie wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:50 Dzięki Oliza, Dostałam własnie jakiś spakowany plik - do wysyłki, tylko, że w pracy nie moge go otworzyć, więc spróbuje w domu wieczorkiem. No i wyśle Ci swój pakiet zdjęciowy Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:53 To uff! I czekam cierpiliwie. Marudziu Ty jestes ania z Zielonego Wzgorza. To napewno jakies magiczne forum. Wczoraj piekne flecistki a dzisiaj moja ukochana dziewczynka))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:54 Sorry, Ania (nie Andzia)! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:58 Tak - do Anglii. Ja tak myślę że 2 miesiące jakoś zniosę ale póxniej jadę do niego i niech się dzieje co chce. W końcu najważniejsze jest to co między nami a nie jakieś tam przywiązanie do pracy.. Ale chcę odczekac te 2 miesiące po to by on się tam jakoś ustawił, i przygotował się na mój przyjazd ) A tak w dwójkę naraz mogłoby być ciężko. Poza tym nigdy nie wiadomo czy ta 100%-owa praca będzie faktycznie na 100 %. Różnie może być - i biorę też pod uwagę że może tak być że wrócą szybciej niż pojechali.. Tyle się słyszy o robieniu Polaków w jajo. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 10:58 a wiesz Oliza ja mam na drugie Ania, ale nie znosze tego imienia (u siebie oczywiscie) D Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:04 Erusiu dwa miesiace to tez baaaardzo dlugo. My wytrzymalysmy 1 m-c i jechalysmy! ale tylko w odwiedziny na dwa tygodnie. A dopiero teraz przyjechalysmy na stale bo tez tatus musial sie zorganizowac tu na miejscu a my pokonczyc wszystko w Polsce. My jestemy w Lyonie ale w znajomi Anglie sobie chwala) Marudko no dobrze to nie bede mowic Aniu, ale nic nie poradze ze wygladasz jak Ania a to przeciez najmilsze dziewczatko na swiecie. Od 11 roku zycia marzylam o tym aby byc Ania z Zielonego Wzgorza. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:12 Marudko zobacz na priva!!! Ja tam imie Ania lubie, bo moja najukochansza siostrzycza takowe nosi a i mnie czasem tak nazywają Ci co nas mylą ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:26 Ja się przywitam wtorkowo i pędzę myć okna bo Miki zasnął. Dzisiaj już udało mi sie wyskoczyć do centrum i zrobić morfologię. Przyznam Wam się, że jestem w rozsypce jeżeli chodzi o przygotowania przedchrzcielne. w dodatku w poniedziałek mamy rocznicę ślubu a ja nadal nie mam prezentu dla M. Dobra, nie marudzę tylko zmykam do tych okien, a później może zorganizujemy sobie z Mikim wyprawę do carefoura na bemowie i kupimy M. jakąś koszule? Uściski dla wszystkich Was i każej z osobna Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:31 Czesc. Wiesz co w takich marketach to dziala klimatyzacja moze to nie najlepsze miejsce dla maluszka, szczegolnie przy takich upalach. Zeby mu ta roznica temperatur nie zaszkodzila. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:29 czesc dziewczynki! wodze, ze pozyskalam nowe poparcie dla druzyny francuskiej!!!!! wczoraj wzbudzilam sensacje w esprit. kupowalismy spodnie dla marko, a ja dla siebie torbe i w ramach prezentu mozna bylo sobie wybrac taka "bransoletke" z materialu (kicha jak tralala, ale nic, to gag) z FIFA2006 i odpowiednim panstwem. I pani do mnie mowi, ale niestyty Germany juz nie ma, na co ja, ze nie dziekuje, wcale nie chce i bardzo poprosze o France. Miala oczy jak spodki i tylko litosciwie sie usmiechnela Narodowa histeria trwa! Dalej wtemacie pilki, to pomimo, ze wiecie iz ja Niemcom absolutnie nie kibicuje z serca, ale dzis zasluguja na wygrana. Po raz kolejny wyrazam swa niechec do footballu wloskiego, a afera, ktora wywolali, zeby wyeliminowac jednego z lepszych pilkarzy i tym samym zapewnioc sobie lepsze szanse, jest po prostu brudna. Koniec wywodu. Bebellku, lubisz mnie jeszcze, co? Melba poszla na egzamin? Chyba jestem jednak mis o malym rozumku, bo wszystko zapominam. Czy to JUZ TEN EGZAMIN? Tysia jedzie jutro do Lodzi. Trzymam kciuki mocno zacisniete. Na pewno wszystko bedzie dobrze. Gviazdko, ty jestes teraz prawdziwa Matka - Polka z gdoziwym dorobkiem A jak Elizka, lepiej juz z jej brzuszkiem i rytmem jedzeniowym? I chyba tez sie uzaleznilam od filmiku od Olci ))) Moj maz popatrzyl na mnie z litoscia i powiedzial, ze baby sa dziwne. Chccialam zapytac co jest z tym badaniem oczu? Tutaj sie takiego nie robi. Slyszalam kiedys, ze od pewnej dioptrii nalezy uwzglednic opcje cc, ale to chyba jakies wieksze wady. Moze cos ktos wie? Poprosze o info. I podobal mi sie tekst cory Olizki: mordercy!!! Ale znaczy sie bystra pannica! Czekamy dalej na kolejne testy, tak? Koncze i ide sie wyszkowac, sciski wielkie i przepraszam jesli pominelam cos waznego Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:32 laski , ja egzamin mam jutro o 10.00 To ma być lużna rozmowa w języku obcym;Pjuz to widzę w moim wykonaniu.Czy ew bede mogłą jakąś anglojęzyczną naszą forumkę podpytac dzis wieczorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:35 pytaj o co chcesz jak tylko bede mogla to ci odopowiem? co to za egz, firmowany cambridge, czy jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:46 to egzamin do przewodu doktorskiego-zdawalność 100%, ale nie chcę się zbłaźnić, bo z płynnoscią mówienia u mnie kiepsko, podobnie jak z formułowaniem mysli..ja raczej typ czytający jestem trwa kilkanascie minut, trzeba opowiedzieć o swojej pracy, jest w formie rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 abie 04.07.06, 11:33 co do tego badania oczu to faktycznie w polsce sie takie robi kolo 30 tc zeby wiedziec czy kobieta moze rodzic najwazniejsza jest siatkowka czy nic sie z nia nie dzieje ja mam duza wade bo -6i -8 a alicje rodzilam naturalnie tylko mialam zaznaczone ze jak 2 faza bedzie sie przeciagac to cc choc moja wada juz sie kwalifikowala do cc bo chyba jak jest - 5 to juz robia cc Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: abie 04.07.06, 11:37 dzieki lalisiu! jak mowi, tutaj nikt mi o tym nie wspomnial, ale w takim razie nie mam sie tez czym przejmowac, bo mam tylko -4,5, -4. A tak na wszelki wypadek jakby mnie z ulicy na porodowke scigali to mam krzyczec, ze mam soczewki? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: abie 04.07.06, 11:39 tak lekarz muisi wiedziec ze masz soczewki. Ale na wszelki wypadek zrub sobie badanie oka zeby sprawdzic stan siatkowki Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: abie 04.07.06, 11:42 jeszcze raz dzieki, musze sobie w takim razie jakis termin zalatwic, a czas uplywa...mam nadzieje, ze zdaze. Melba, teraz juz ide sie szykowac na poglebianie tym razem wiedzy germanskiej, ale jak masz jakiekolwiek pytania, to napisz maila, albo mozemy na gg wieczorem pogadac, jesli tylk obede mogla, to ci cos podpowiem milego popoludnia dla wszystkich, pa Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:36 Czesc! To w kupie razniej. Allez les bleus! Ja mam -5 i dwa cc za soba wlasnie ze wzgledu na moja wade i dlatego ze bylam drobna. U nus to juz od -4 robia cc. a przy plusach nie wiem bo takiego przypadku nie spotkalam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:04 Dzień Doberek! Mój ślubny powiedział, że jestem nawiedzona z tym filmem, i usiłował na oko zmierzyć jaki ma rozmiarDDDDDDDDD i porównać do swojegoDDDDDDDD padłam... Tatanko, ja bym na Twoim miejscu robiła w czwartek to w sobotę będzie już można opijać))) Megi, cięzko się myje okna w takim upale za szybko wszystko wysycha...współczuję ja w zeszłym tygodniu pomyłam wszystkie okna i nieźle się na męczyłam. I spokojnie ze wszystkim zdążysz a co do prezentu to może wspólnymi siłami coś wymyślimy Ja już zaczynam myśleć o urodzinach mojego kochanego raczka))))))))) Melbuś, ale się cieszę, i czekam na betę, a egzamin poleci z górki, zobaczysz, teraz masz taką energię, że pewnie świat możesz przestawiać, więc język obcy to mały pikuśDD Ja już mam plan prób w orkiestrze i na pewno 18 lipca jestem do Waszej dyspozycji))))) Witam nową podczytującą Anais)) zaproaszamy do naszego szalonego grona!!!! I taki skromny apel: JEŚLI JESZCZE KTOŚ NAS PODCZYTUJE NIECH SIĘ UJAWNI!!!!!!!!!!!!!! My naprawdę nie gryziemy, nie krzyczymy, nie zabijamy) no może czasami Marudzia, a jak tam Twoje dzisiejsze samopoczucie? lepiej? czy mam się liczyć z tym, że w sobotę mogę dostać po łbie?! Zuza, to ciekawe że masz 17dc i nic, ale może.... i dzięki za linki, super!!!! Enterku, niestety tak czasami bywa z przyjaciółkami ale może to i lepiej, że wyszło to teraz a nie później... trzymaj się i pamiętaj masz nas Balbinko, brak mi słów jak czytałam o Twojej koleżance, to jakaś nawiedzona osoba, oczywiście to nie chodzi o to, żeby leżeć plackiem u lekarza, ale jakaś normalna, standardowa kontrola musi po prostu być!!! nie przejmuj się debilnym gadaniem i rób swoje, a ja tylko przypomnę o ojcu vel barcie Franciszku, zobacz to działa, wsadzaj pupcię w pociąg i przyjeżdżaj!!!!! Gviazdeczko, jednym słowem z Ciebie prawdziwa Matka Polka!!! jestem pod wrażeniem...zamęczą Cię Kotek! może jednak niech te chłopy się trochę usamodzielnią!! nie dawaj się tak!!! i dobrze, że kochana babunia na wyjeździe)) Abie, wyobrażam sobie minę pani w Esprcie)) ja też wczoraj tam grasowałam, chciałam sobie kupić, kurteczko-żakiecik w kolorze zielonym! i nawet były fajne, tylko że ja jestem kurdupel i to co mam mieć w pasie mam na biodrach i wygląda to do dooopy ale może gdzieś upoluję Jaaniu, a może jednak nie przylezie.... oby!!! i masz bardzo ciekawy objaw zapowiadający nadejście ale może tym razem coś sobie naciągnęłaś) Gdzie Antuś, zakuwa?! czy co... Bebelku, dobrze że będzie biblioteczka!!! szafami się nie przejmuj wrócicie i się zrobią, a jak tam pakowanko: czwartek coraz bliżej i macie taką śliczną pogodę!!!! Bunt nadal daje popalić? Chrumpsiku, jak się czujesz? zakończyłaś już przygodę z @? Pituś, czekamy na Twoje zdjęcia Tycja, to Wy nadal nie macie samochodu???? jak to jest możliwe??? oni chyba powariowali, może wyduście z nich zastępczy?! przecież to jakaś paranoja... Bebell, Ty masz namiary na Althę, dałaś jej może znać o nowinkach??? Erga, straaasznie mi przykro, że mąż na tak długo Cię zostawia(( będziemy Cię duchowo wspierać, ale to jednak kupa czasu(( ja jeszcze pamiętam, jak przeżywałam sowoje wyjazdy, to okropne. Obiektywnie czas leci jak szalony, ale.... Wykorzystuj mężusia, wykorzystuj!!!!!! I leć na ten urlop!!!!!! Ja muszę się dzisiaj wybrać na zakupy, gdyż swoją delikatną łapeczką zdemolowałam prysznic i muszę spróbować kupić takie coś na wymianę! mam nadzieję, że mi się uda! bo jeśli nie, to tragedia....znowu usłyszę, że to moja wina, bo się wkurzyłam i trochę szarpałam prysznicem(( a dokładnie rzuciłam nim o ścianę... Spadam, miłego dzionka papap Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:13 Erguś... bidolku... I sama bedziersz w domku przez ten czas czy mieszkasz z kimś jeszcze pod dachem???? Zycze ci zeby szybko tem czas co przeminął! Fantaisie, no nadal nie mamy! kurdemol! wczoraj to nie mogłam znaleźćodpowiednich słów by nazwac tego barana. Teraz się tłumaczy, ze mu pracownicy do pracy nie przyszli i dlatego sie nie wyrabia. zastępczego nie ma- był juz ten temat poruszany. a znowu boimy sie brać, zeby sie to wszystko nie obróciło przeciw nam- potem nam powie ze cos popsulismy i obarczy nas cwaniak naprawa. juz sama nie wiem co wymyslić na tego drania!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:30 O kurka wodna..troche przydługasne to opwiadanko ....kto to przeczyta??? Fantaise...cosik słaby ten prysznic był)) Teraz takie tandety robią)))) hihihi A filmiku niestety nie umiem otworzyc...zainstalowały mi sie tylko jakies dziwne 3 programy...a ze ja z angielskiego nic...nie kumam.., mezul tez nic ...to mi wykasował wszystko i dostałam opieprz,ze wirusów mu naściagam i bedzie bieda... W ogóle powiedział,ze mi kłódke na kopa zaciagnie...ba ja tu siedze zamiast sie uczyc.... Olizko..to i wy na wygnaniu???? Do kompa trza grafik zrobic i już...dzieci nie moga tak długo przeciez przed nim siedziec....za to dorośli....tak!!!)))Zatem mama 2 godzini a kazda z pociech po 1...żeby było sprawiedliwie!!!! Marudziu, jak tam humorki??? Melbus, zdasz, zdasz i na pewno sie nie zbłaźnisz..dziecie ci pawera doda))) Z Kubusia coraz większy przystojniak...no, no, no.... Lalisiu, mam nadzieję,ze mama juz sie lepiej czuje)) Ant..a kiedy zdradzisz nam tę wspaniałą nowinę??? A do ojca Franciszka mam zamiar sie wybrac nie krzyczcie...tylko czekam az moi znajomi zdeklaruja sie kiedy chca nas odwiedzic, poniewaz chce to sobie jakos wszystko poukładac....I oczywiscie spotkac sie w-wce z tłumem forumek! Gwiazdeczko...ćwicz tych facetów...jeden niech zmywa, drugi odkurza...a trzeci Eizke kołysze!!! Megi, koszula fajny pomysł...A chrzcinki juz teraz czy za tydzień??? A althea nie dała znaku zycia...niedobra...i pewnie nie wie co tu sie u nas wyrabia... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:50 Marudka no wiesz....jak mozesz nie lubic....)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:53 MIało byc to do kwestii imienia Ania....)) A wogole to dzień doberek Jeszcze jestem pod wrażeniem Oli i Mlbusi z wczorajszymi super wiadomosciami, Melba trzymam kciuki za egzamin I spadam do roboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 11:54 u siebie nie LUBIE!!! u siebie!! a u innych bardzo, bardzo, szczegolnie u takiej jednej Ani z mojej wsi DD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:05 Yes, yes, yes!!!!!! złapałam Marudkę za słowo: wsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:25 glupia baba jestes Monia, wiesz? PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:05 wITAM)) No to Marudka nasza podpadła naszej Ant))))) Co do tego badania wzroku... ja mam - 4 -4,5 i mam pozwolenie na poród naturalny, tyle ze z zaznaczeniem, ze faza parcia ma byc maxymalnie skrócona... ciekawe co to ma znaczyc??? Jutro mnie nie ma cały dzień... czeka mnie długa podróz jak na 2 tygodnie przed terminem. Nie mielismy czym jechać, ale kumpel Tomka okazał się prawdziwym kumplem i pozyczy nam na jutro swój samochód.Trochę się znowu stresuje... ale jestem dobrej myśli. Toek się smieje ,ze jade tam po to zeby urodzic w Łodzi pod opieką specjalistów. Kaze mi sie spakowac jak do porodu : Mowię cie,ze na wizycie ci wody odejdą i juz zostaniesz i bedziesz miała to swoje znieczulenie zz lub poród w wodzie jak marzyłaś)) Zeby nie wykrakał)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa A ja 04.07.06, 12:08 mam chyba spozniony PMS bo wku** totalny... Ale to chyba od tego siedzenia w domu. Normalnie szajby dostanie niedlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: A ja 04.07.06, 12:11 Fantaisie witaj w klubie!!! U nas tez uchwyt do prysznica rozwalony, ale tym razem to nie ja. W czwartek we wrocku musze poszukac czegos na scianke, bo ciezko sie teraz pryskac i myc jednoczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: A ja 04.07.06, 12:11 malpa sobie juz poszla. Slaba byla ale w ciazy nie jestem, bo znow zaczelam dla swojego spokoju mierzyc temp. - jest niska. Tak wiec raczej na 99% odpuszczamy ten miesiac, bo jak beda wyniki meza to idziemy po antybiotyk dla mnie - no i w zalznosci od tego jak wyjda wyniki takze dla meza. Ja nie kibicuje Wlochom bo i oni i ten kraj mnie delikatnie mowiac denerwuje... ale minie mi ten nastroj mam nadzieje... Coz zmykam do ksiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:10 dziewczyny trzymajcie jutro kciuki miedzi 8 a 9 ide na usg bioderek amelki i jak nie bedzie poprawy to szelki albo inne badziewie( strasznie sie tego boje Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:26 Tycja faktycznie daleka podroz jak na Ciebie w tym stanie i tez ostatnio myslałam ze mozesz tam urodzić,ale byłby numerLepiej spakuj sie jak do porodu facet ma racje chociaż trzymam kciuki żebyś wróciła na porod do domku)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:37 Tycja...podzielam zdanie twego mężusia!!! Już miałam o tym pisać!!! Spakuj torbę...to tylko 2 tygodnie do porodu...moze troszke cię "wytalepać"na tych naszych polskich drogach)) Gdybys juz czasem do nas nie zagladała...to wiedz,ze modlitwy sa uskuteczniane...a jutro z podwojona energią!!!! Trzymaj sie słonce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:10 ....to sie podlizałaś, OK zostaje Ci to wybaczone chociaz do konca nie wiem czy o mnie jest mowa bo na kazdym osiedlu co druga to Ania))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Balbinko!!! 04.07.06, 12:35 Ja przeczytalam Twoje opowiadanie i troche mna poruszylo. Tak w sumie to żal mi D. - dziewczyna ma najwidoczniej jakies problemy, może ma to związek z jej rodziną, nie wiem. Ale mam nadzieję, że jakos wyjdzie na prosta i nie bedzie sobie dodatkowo zycia komplikować. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:37 Hej Kochane witam po dluzszej przerwie. Na poczatek gratulacje dla Olci i Melby!!!!!!!!. Zycze wam spokojnych 9 m-cy i szczesliwego rozwiazania. Dziekuje wszystkim za przeslane zdjecia. Ciesze sie ze jeszcze o mnie pamietacie. Niestety nie jestem w stanie nadrobic wszystkich zaleglosci, mala jest bardzo absorbujaca za dnia, caly czas wisialaby przy piersi i lubi jak sie nia caly czas ktos zajmuje, dlatego nie mam wiele wolnego czasu, ale stale jestem z wami myslami. Postaram sie jutro podeslac wam nowe zdjecia. U nas prawie wszystko w porzadku. W piatek bylismy u neurologa, gdyz Ola ma okoloporodowe porazenie nerwu twarzowego, ktore objawia sie opadajacym kącikiem ust przy placzu i jezdzimy na rehabilitacje raz w tygodniu i codziennie kilka razy cwiczymy w domku. Na szczescie lekarz i rehabilitant mowili ze powinno jej sie to cofnac w ciagu okolo 2 miesiecy i nie powinno byc po tym sladu. Mam nadzieje ze tak bedzie. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i sciskam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:41 Nikusiu, trzymamy kciuki za Oleńke!!! Biedny szkrabik((((Ufam,ze uda wam sie szybo to wyprostować...zreszta mamy tu specjalistke od takich rzeczy..to na pewno prawde ci powie!!!I na dodatek tatanka może ci kogos dobrego polecic.... Ide sie uczyć....bleeee..koniec przerwy((( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:48 BAlbineczko faktycznie przykra sprawa z kolezanka, mysle ze w sumie jest strasznie zagubiona i placze jej sie wszystko. Balbinko koniecznie przyjezdzaj do Wawy, Brat czy tam Ojciec Franciszek pomoga zobacz i Kocurek I Melbusia A nowine zdradze niedługo i nie jest to kredytowo - domkowa nowina czekam tylko na ostateczne potwierdzenie nie miejcie mi za złe nie chce zapeszyc ...wogole nie powinnam zaczynac ale jakos tak wyszło ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:51 balbinko-ja też przeczytałam całe opowiadanie. Faktycznie D ma jakies problemy.. I podziwiam M że jednak pierwszy raz przełożyła termin - naprawdę to duże poświęcenie. Tysiu - trzymaj się dzielnie jutro - daj znac smskiem - na pewno tym razem będę komóreczkę trzymała na wierzchu!! I kciuki już zaciskam. Pomodlę sie za waszą podróż i za wyniki badań. buziaczki dla całej waszej trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:51 Nikusiu, trzymam kciuki za Olenke jak specjalisci mowia ze bedzie dobrze to znaczy ze tak bedzie pocwiczycie i wszystko sie unormuje, a swoja droga mam nadzieje ze troszke odpoczywasz przy tak absorbujacej córci, musisz sobie zaplannowac kazdego dnia troszke czasu tylko dla siebie bo inaczej za 2 mce nie bedziesz miała siłki na zajmowanie sie Malutka, wiem to po sobie moje dziecko od urodzenia to nieokiełzanny zywioł tez bardzo mało spała w dzien... Buziaki dla Was dziwczynki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:53 Antus - no powiedz!!! ciekawość mnie zżera!!! jeśli nic ciążowego, nic z domkiem.. to może z pracą??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:54 aaa i zapomniałam przywitać nową koleżankę - pojawiła się i znikła... Może jeszcze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:58 Antuś, czekamy z niecierpliwością.... Nika, skoro lekarze mówią, że po dwóch miesiącach będzie dobrze, to będzie nie martw się!!!!! Tycja, trzymamy za Was jutro kciuki!!! Balbinko, tandeta i tyle ale trzeba wymienić bo nie działa już w ogóle( O rany, Marudzia!!! widzę, że dostanę jednak w łeb w sobotęPP idę jeszcze kupić sobie kask) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 12:56 Nikusia, wielki buziak dla malutkiej. Antus ma racje skoro spece mowia ze bedzie dobrze, to napewno bedzie !!! Tycja i Lalisia - za was kciuki tez jutro trzymam Tycja koniecznie sie spakuj jak do porodu!! i czekamy na wiesci, daj znac esem! Antu co to za nowina?? ja tez umre z ciekawosci!! Ergunia to wyjazd twojego M juz tak blisko??? zebys sie nie nudzila w domku zapraszamy do w-wy!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:00 Tak - juz tak blisko. Ale dobrze że mieszkam z rodzicami to nie będę sama w domku... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:13 Oj Erguś biedna ale jak Ci bedzie smutno to przyjedziesz do nas albo my do Ciebie i juz, a praca sie nieprzejmuj jak sie zaczepi M to pewnie pojedziesz do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:15 Ergo rzeczywiście, lody u Grycana razem z nami wszystkimi powinny Ci choć trochę osłodzić rozłąkę, więc pisz kiedy będziesz)) Ja już wystosuję apel, żeby to spotkanie u grycana 18-tego było tak wcześnie jak tylko się da, bo wieczorami kluska śląska bywa marudna. Myślicie ze w centrum na bemowie może być aż tak chłodno?? Hmmm nie chcę przeziębić Mikiego... Fantaisie, tak z ciekawości: dlaczego rzucałaś prysznicem o ścine?)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:19 Megi dla Matki karmiącej wszytko)))) A ja własnie rozmawiałam z moim całkiem juz dużym maluchem))Jak ona fajowo rozmawia przez telefon opowiada juz wszytko dokładnie co i jak z kim sie bawiła gdzie była co jadła, juz jest taka duża...eh czas mi tak szybko leci, ...mowie jak stara baba...)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:27 Ant już za niedługo odmłodzi cię stos pieluch do wyprasowania)) a Twój duży maluch zamieni się w odpowiedzialną starszą siostrę) Za dwa dni urodziny mamy, ja zwariuję z tymi prezentami)) nie mam kompletnie inwencji twórczej... Był ktoś ostatnio na bemowie w cerfourze i moze mi powiedzieć, czy jest w tym centrum zimno??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:36 Megi niestety nie pomoge, nie wiem czy jest zimno, i jak zimno, ...obys miała racje z tym stosem pieluch...bo cos u mnie to grubsza sprawa, ale o tym napisze innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:38 Ant - ale mnie juz teraz zaintrygowałaś!!!!!!!!!! Ja tak cicho siedze dzis w pracy, podczytuję ale teraz juz nie wytrzymałam..... A kiedy zdradzisz tą tajemnice??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:43 Megi, bo sie wysuwała z uchwytuPP a co do zimna, to jak byłam nie zauważyłam żeby było jakoś szczególnie zimno, tak jak w Arkadii, bo zimno to było wczoraj w Galerii Makotów, ale tak, że chciałam sobie sweterek kupić Idę wieszać pranko... Antuś, no bo Twoja córa jest po prostu cudnaD Coś mnie napada łzawy nastrój((( Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:45 Monia, co sie dzieje? piękna pogoda, słonko przygrzewa a Ty masz nastrój łzawy?? Ki diabeł?? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:46 Ant25, no i Jaania - testwac! Ant co to za "grubsza sprawa". Fantaisie witaj w klubie. Z tym, ze ja lzawego nastroju nie mam tylko napady jakiejs furii... Coz desperate housewife jestem i tyle... caly rok zmarnowany do d... to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:49 Megi chodzi o to zeby roznica temperatury pomiedzy tym co jest na zewnatrz a wewnatrz nie byla duza. W przypadku klimatyzowanych pomieszczen ta roznica nie powinna byc wieksza niz 7 stopni. To zalezy jaka jest u Was temperatura powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:53 Antuś - a co ty taka tajemnicza jesteś??? jaka grubsza sprawa??? jaka tajemnica??? jaka niespodzianka???? Skarbie uchyl rąbka tajemnicy - plisssss A mnie brzuch zaczał boleć... pewnie @ się zdecydowała Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:54 Ergus - jak to sie zdecydowala? To tak jest i nie ma? A moze jednak ten test dla pewnosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:55 Ergus ja obstaje przy chrumpsowej!!! Moze tescik??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 13:59 Ant kobieto serca nie masz, jakieś tajemnice, niespodzianki, a ja z natury ciekawska i niecierpliwa jestem!!!!!!!! Może powiesz coś więcej? Ech chyba idę na zwykły spacer bo się skołowałamz tą klimą za oknem 28 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:01 Megus ja tylko w trosce o dobro maluszka. Po co potem maasz przezywac. Ja mam stare krowy w domu a takie upaly zakupie w takich miejscach robie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:06 wiem Olizus, tylko ze ja nie mam z kim zostawic Mikusia i musimy jakoś sobie razem radzić może jak dziadek przyjedzie przed chrztem to coś wykombinujemy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:05 ...no to moge powiedziec bo zostało to własnie potwierdzone M dostał awans i dlatego nie bedzie miał urlopu)))) jestem troszke zaskoczona ale baaardzo sie ciesze bo to ułatwi nam wiele spraw głównie finansowych, oczywiscie z tym zwiazane beda i minusy praca na pełnym biegu zanim wszytko ustawi po swojemu i napewno nie bedzie wracał do domku na kolacje a raczej na spanie chociaz moze wyolbrzymiam i nie bedzie tak żle, dostaje dosyc odpowiedzialne zadanie i kierowanie sporą grupa ludzi jak dla mnie...No to jest ta własnie niespodzianka i zostałą ogłoszona oficjalnie wiec i ja moge)))) A "grubsza sprawa" to to ze ja sie nie staram i nie wiem czy bede starac, dostałam jakiejs schizy wkoło mnie wsrod znajmowych, rodziny rodza sie dzieci niepwłenosprawne w roznym stopniu i coz zaczełam miec stracha ze nie chce ryzykowac ze mam juz jedno i nie moge myslec tylko o sobie a prawda jest taka ze moj organizm nie jest do konca zdrowy miałam i problemy i z zajsciem z Amelka i potem....wiem ze zaraz powiecie ze głupio gadam, ale ja mam takiego stracha i nie chce ryzykowac skoro juz mam zdrowa fajna córeczke, moze to sie zmieni a moze nie.....no to tyle pewnie zaraz powinnam załozyc kask i poduche na tylek bo bedziecie lać Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:08 Ant gratulacje dla M.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super)) mam nadzieję, że będzie wracał o ludzkich porach do domu a co do starań, to masz prawo do lęków jak każda z nas! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:10 Antus wielkie gratulacje dla R!!! ) ale sie ciesze!! zobaczysz wszystko sie tak ladnie ulozy ze twoj chlop napewno bedzie wracal na kolacje a nawet wczesniej!! On wkoncu zdolny jest, nie?? wiem co mowie!! ucaluj go ode mnie!!! konieczie!! i powiedz ze teraz to juz na 100 % umyje mu plecy!!!! moj M w piatek dostal drobna podwyzke Antusia ja cie rozumiem ... i bic nei bede, chociaz i tak uwazam ze glupoty gadasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:19 no tak - napisałam posta i mi błąd explorera wyskoczył i znikł ((( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:21 Antuś!!!! Gratulacje dla małżonka!!!!! super!!!! Co do obaw to doskonale cię rozumiem. Jak mam dołek to mężuś mi zawsze przypomina że może to dobrze że się nie udaje bo jakby miało być chore... wiem - to okropne myśłi trochę egoistyczne, ale jesteśmy tylko ludzmi i kazde chce z nas mieć zdrowe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:23 Antuś, gratulacje dla M.!!! Mam nadzieje ze jednak nie bedzie az tyle pracowal, bo ja sama mam takiego ktory wraca do domu tylko na spanie i nie jest to mile A leki jak to leki, są, wszystkie je mamy, ale trzeba je probowac okiełznać. Bedziesz miała zdrowego dzidziusia, nie ma dwóch zdań Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:29 Chrumpsie - chyba zrobię tak jak ty - zmierzę rano temperaturę - i to mi dużo powie... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:33 Strusie pędziwiatry jesteście) Antuś- GRATULACJE dla M!!! superowo) Abie- ja tam się ciesze, ze narobili tego zamieszania) w końcu szkopek pobił Cruza!!! to mu się należała dyskwalifikacja ale żeby Ci nie było smutno: to jak Włosi wygrają z Niemcami to nie będę się wkurzac jak Francuzi wygraja z Portugalią) Megi- 18 jestem do twojej dyspozycji już od 15.00) może jakoś się zmówimy to Ci pomoge się zabrac, no, bo torba i te wszytskie klamoty Mikiego) Fantaisie- oczywiście informuje Altheę na bieżąco) aaa, i Laski pamiętacie jak Wam kiedys opowiadałam o tym gosciu, który nas oszukał z tym mieszkaniem na Mostowej?? otóz prawdopodobnie go złapali!! jutro ide świadczyc!! W mówi, ze głupia jestem, bo zamiast nas pakowac to spędzę 5 godzin na komendzie, ale ja poprostu muszę tam iśc! i ide! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:49 Bebell no to to rozumiem wiem ze pewnie W ma racje ale wiesz a moze sie uda ,jak bedziesz potrzebowała jakiegos wsparcia to jestem do usług oj fajnie by było jakby tego draniszcze przydybali))))KOchana zawsze W mozesz odpowiedzieć ze są pewne priorytety w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:34 Antuś gratulacje dla mężusia!!!!!!!!!!!!!!! No no no, zdolniacha w takim razie Super, i nie martw się będzie wracał normalnie do domu, z czasem na pewno. A lęki, cóż, w dzisiejszych czasach jak sie ogląda telewizję i czyta różne rzeczy to chyba nie można ich nie miec..... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:37 A`propos mundialu - moze sie narażę ale moim zdaniem Niemcy wygrają. Nie o to chodzi, ze im kibicuję bo w sumie nie jestem az taką fanką futbolu. A sercem chyba bardziej po stronie Francji jestem( po ostatnim meczu zwłaszcza i po tych atakach rasistowskich na nich) ale jakoś tak po meczu Polska-Niemcy mam wrazenie, ze to Niemcy włałsnie zdobędą tytuł. I niemogę się tego wrażenia pozbyc.... I prosze na mnie nie krzyczeć za tą opinię PP Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:40 Jaaniu ja tam na Ciebie z powodu mundialu krzyczec ni mam zamiaru,e tylko powiedz mi kochana jak tam Twoje objawy??? Cosik poza bólem nóg sie dzieje???? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:43 nie na razie nic się nie dzieje. Jutka mnie dziś jeszcze nakręciła i mówi, zebym jeszcze jeden test zrobila. Inny - bo robiłam Pre-test. Więc chyba kupię i zrobię wieczorem.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:39 Antuś, gratulacje dla ślubnego! Zdolnego masz faceta w domu) A ja już trzymam kciuki za sobotę. Zdzwiłaś mnie tą adwokacką. Ae jak Ci sie podoba karne, to najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:42 Antuś wielkie gratulacje dla Mężulka!!! Oby faktycznie nie bylo tak jak piszesz, ze z domku przyjdzie mu noclegownie zrobic. Jak on bez Was cale dnie wytrzyma??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:43 A ja obstawiam że w finale zagra Francja z Niemcami... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:44 też tak obstawiam - tylko, że wygraja Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:45 Olu a Ty w końcu kiedy testujesz? Jutro czy pojutrze? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:55 Jaaniu - ha - dobre pytanie... Juz sama zglupialam... Chyba poczekam do czwartku.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:44 Zuza sama sie zdziwiłam ))ja do karnego specjalna miłoscia nigdy nie pałałam, ale jak zaczełam czytac sama to i tamto to widze ze jest tam cos do zrobienia)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:47 Mój M po pierwszym roku sądowej, kiedy mieli wyłacznie karne to wręcz zapałał miłoscią do karnego, która mu przez cały czas aplikacji nie mijała)) Cywilnego już tak mocno nie pokochał. A teraz jest radcą i z karnym zero kontaktu))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:51 Eeee ja chyba nie zorientowana jestem....na jakich zasadach Twoj M przeszedł z sądowej na radcowską? czy moze robił taka i taką a moze skorzystał z nowych zasad? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 14:57 ustawa Gosiewskiego))) Po zdanym egzaminie sądowym mógł się wpisac albo na listę radców prawnych albo adwokatów. Co do awokatów to TK juz uchylił ten zapis, ale jezeli chodzi o radców, to ten przepis dalej obowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:02 aaa jak tak to tak, fajnie mu, kolezance sie nie udało po sadówce, Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:06 No, włąsnie Antus) sa pewne priorytety) poza tym ja jestem cięta na drania!!! i przysięgłam sobie, ze mu nie podaruje!! a naszą sprawe to jeszcze moga wznowic, bo się jeszcze nie przedawniła. Mam nadzieję, że to on... Tatanko- w czwartek powiadasz... to ja sie już z forum nie dowiem( bo o 3.00 rano wyjeżdżamy, moge prosic o sms)) plisss! bo umrę z ciekawości w samochodzie)) Jaania- niestety tez mam takie widmo przed oczami, ze Niemcy zdobęda tytuł( ale może to mój wrodzony pesymizm tylko... i popieram Jutkę: zrób jeszcze jeden test! a nogi bolą nadal?? bardziej, mniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:08 Bebel tylko sie nie denerwuj ja Cie prosze, pojdz tam w miare na luzie i nie daj sie sprowokowac tym biurowym dochodzeniowym)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:11 eee tam Antus) ja już wiem co mnie czeka) jak zgłosilismy naszą sprawę to spędziłam na komendzie w sumie 7 godzin) nie mam zamiaru się stresowac, wezmę sobię książkę) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:14 a najzabawniejsze było składanie zezania: ja mówiłam a pani sobie pisała, a jak się pomyliła to zaczynała całe zeznanie przepisywac od poczatku, bo skreśleń nie mogło byc)) trwało to i trwało i trwało)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:17 no coś Ty...ale numer...))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:19 no, nie) i przez te siedem godzin przesłuchali ino mnie i W)) a pozostałe osoby odesłali na inny dzień) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:10 Fantaisie- no, u nas buncik trwa nadal( wczoraj tośka odmówiła wracania do domu na obiad i rzuciła się na ziemię wierzgając nogami... wyrodna matka nic sobie z tego nie robiąc usiadła na ławeczce i spokojnie czekała aż dziecięciu przejdzie. a Tośka się zdziwiła, bo twrado było i się uderzyła w głowe) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:13 Buncik dwulatka, fanie macie ale to w miare szybko przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:14 antuś- pocieszyłas mnie!! mam nadzieję, że szybko przejdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:20 Antuś, duże buziaki dla R.!!!!! brawo!!!!! U mnie dół się pogłębia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:21 Monia co jest?? co za dol?? chociaz moze cie rozumiem ...( Bebelek wiesz oddalabym wszystko co by zobaczyc wierzgajaca na ziemi toske i ciebie rozparta wygodnie na lawce ) to musi byc widok!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:31 no, widok był) wszyscy sie na nas gapili! i ten wzrok co poniektórych Pań: jakbym im matkę grahamka zabiła) i w ogóle wyrodna matka taka) a jedna Pani to obok Tośki na palcach przechodziła) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 15:23 Monia, no co się dzieje ryba??? coś się stało? czy tak bez powodu ten dół? u takiej pogodnej osoby doły nie powinny sie zdarzać w ogóle moze się wygadaj to Ci przejdzie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Fantaisie!! 04.07.06, 15:24 Monia jaki ty masz numer gg??? bo wlsnie udalo mi sie zalogowac na tym dranstwie!! ale ciebie nie mam (( buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fantaisie!! 04.07.06, 15:30 Monia- wyciągam łapkę, co by było łatwiej wyjśc z tego doła) no, i służe swa osobą: moze chcesz wpaśc gdzieś na lody??? albo dziś albo jutro??? albo może jakieś kolorowe drinki?? chętnie Ci potowarzyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Fantaisie!! 04.07.06, 15:32 Moniś, ja też słuzę wsparciem psychicznym na gg ale dopiero po powrocie z pracy. Prześlij numer na priva jak chcesz pogadac, wyzalić sie albo coś Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Fantaisie!! 04.07.06, 15:44 a mnie masz??? ))) a jak bedziesz miała Monisie to moze mi też daj jej nr gg Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Fantaisie!! 04.07.06, 15:48 Monika, Bebell reke wyciaga zeby Ciebie z dola wyciagnac a ja bede stala za i w dupsko kopala zebys szybciej wyszla Kurcze czytalam i czytalam i nic nie pamietam. Trzymam kciuki za Amelke, mala Olke i Elizke no i za Tosicie co by sie nad mama zlitowala. Megi jezeli chodzi o roznice temp. tzn. na dworze goraco a w srodku klim to tutaj sie nikt nie przejmuje. Tu zawsze jest przynajmniej 30 st. a we wszystkim publicznych miejscach (restauracje, kina, centra handlowe) klima ustawiona na 15 st. Tutaj wszedzie chodza z takimi maluchami bo w sumei co to za roznica jak wsiadziesz do auta to i tak musisz klime od razu wlaczyc bo padniesz i nie da sie schlodzic samochodu przed wlozeniem dziecka a potem ja wylaczyc bo by sie male ugotowalo Ja jak ide gdzie to zawsze biore z soba cos na do narzucenia. Tycja nie chcialabys juz urodzic?? Z malym na pewneo juz wszystko w porzadku, Ty juz 37 tyg. skonczylas prawda? Na prawde lepiej wez z soba torbe do szpitala. Pamietam jak moja nauczycielka z ogolniaka poszla do szpitala na jakies badania w 9 m-cu i jak uslyszala jeki i krzyki na porodowce to od razu skurcze dostala Jak maly bedzie mial na imie bo chyba przeoczylam albo skleroze mam? Tatanko, Jaaniu i Ergo prosze testowac jutro z ranca, plizz, czas przeciez dobry dla kazdej z Was, nie jest za wczesnie. Tak jak ktoraa z dziewczyn pisala II ciag sie zaczal to i moze reszta stada sie dolaczy. Trzymam kciuki. Wiecej nie pamietam. AAa moj M. zostawil mnie i poszedl sobie nad ocean w siatkowke grac na plazy. Mial jechac tylko zobaczyc i mielismy jechac pozniej razem. Teraz to na pewno nie bedzie chcial jechac drugi raz ale moze go zaszantaz(rz)uje i wymysle cos, ze w ciqazy to ja teraz ruchu potrzebuje i musze spacerpwac po plazy, hehe. Moze chociaz na osiedlowy basen pojde. Dzieczyny z tickerami/linijkami, jak zrobic sobie ticket zeby nie bylo w podpisie tych strasznych symboli i literek tylko jakies slowo czy slowa, tak jak ma Tycja, Abie Megi i inne dzieczyny? Probowalam ale tylko linki mi podaje. Dzieki. Literowek nie sprawdzam, nie chce mi sie, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Fantaisie!! 04.07.06, 15:51 Uciekam do domu Monia - trzymaj się Buziaki laski i do wieczora A. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fantaisie!! 04.07.06, 16:24 Dzięki Słonka!!!! powoli mi lepiej, jesteście po prostu cudowne)) Nie wiem, dlaczego tak mnie dzisiaj ruszyło zakładam kilka powodów, ale miarka mi się przebrała, gdyż mamy kłopoty z kaską i P. poszedł do ojca prosić o pozyczkę, a dowiedzieliśmy się, ze kochany braciszek pożyczył już 25tyś, wczesniej 10 i ojciec nie ma, a na wyprawkę rzuciła się babcia ponad dyszką!!!! Duże buźki dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Fantaisie!! 04.07.06, 16:35 Monia lepiej wylej wsztstko co na sercu lezy. Buziaki i dupcie dalej kopie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Fantaisie!! 04.07.06, 17:15 Króliczku nasz słodki!!! Nie smutasuj się tak...proszę... Najważniejsze,ze jestescie teraz zdrowi...i maluszek niedługo was sobie wybierze...zobaczysz słońce ty moje!!! Kaska...ech...kaska....wiem,ze to potrafi sen z oczu spędzić...Dobrze,ze jakos do tego czasu nie mieliscie żadnych poważnych problemów...Niedługo Pawełka interes zacznie przynosic wieksze dochody...i migiem zginą kłopoty... Powiem ci szczerze,ze ja jakoś przyzwyczaiłam sie do tego,ze my od 4 lat ciągle jeszcze na debecie...i kredyt na domek jeszcze 11 lat...i salon nie jest wykończony...i meble juz maja 7lat....a juz zupełnie nie wiem co to będzie, gdy samochodzik staruszek zrobi bunt....trza bedzie 40 km rowerem chyba jeździć((( I dwa dni ryczałam, że nie mam i nie będe miec kasy na in vitro(((Oj rozumiem, rozumiem... Wiem,ze najgorsza jest ta bezsilność...a na dodatek zawiodła was rodzina... Kochanie,zła passa minie zobaczysz))) Znasz mój numer,zawsze mozesz zadzwonic)) A najlepiej bedzie, jesli z siebie wszystko wyrzucisz... Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Fantaisie!! 04.07.06, 16:39 <a HREF="tutaj adres">Tutaj napis</a> a HREF zmien na href - powinno zadzialac Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:00 Ja tez mam dola. Bo ja nie umiem tak jak Wy. Nie jestem w stanie wszystkiego spamietac, kartke diabli wzieli. Wy tak ladnie piszecie a ja jakas gula jestem. I pewnie brak mi smialosci. Chyba wroce do podczytywania((( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:12 Monia co jest ? Jak mozmy Ci pomoc, gadaj tu juz, czy chodzi o P ? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:35 Oliza nie przesadzaj. Ja tez ostatnio na dlugasne wątki nie mam weny a jak mam, to i tak niewiele pamietam. Na poczatku to jak napisalam cos do trzech osób to byl szczyt. Teraz samo go glowy wchodzi i notatki niepotrzebne!!! Na podczytywanie nie zgadzamy sie absolutnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:36 Oliza, spokojnie!!! trochę czasu musi upłynąć zanim będziesz wszystko pamiętać każda z nas miała podobny problemik....podczytywać nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:50 Matko z córką!!! to był spacer!!!! Miki płakał histerycznie, ja nie mogłam go uspokoić no i ten potępiający wzrok ludzi! Teraz kluska zasnęła po godzinnym (!!!) karmieniu. beblku, dobra duszyczko, dziekuję za chęć pomocyale pierwsze primo muszę się uczyc samodzielności drugie primo ty kobieto w ciąży jesteś i musisz się oszczędzać i kropka! Poza tym już kilka razy byłam sama u lekarza i Miki żyje, więc chyba dam radę Ale buziak za propozycję! A co do zeznawania, to ja też bym poszła w myśl złotej zasady "Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom" Fantaisie, trzymaj się i nie dawaj dołkom!!! jak co to wpadaj do nas na kawę w ramach odstresowania! Oliza podczytywać nie wolno!!!;P Jak się zdekonspirowałaś to teraz musisz brać czynny udział w plotkowaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:52 Dzieki. Przywoluje sie porzadku i postaram sie lepiej. I ciesze sie ze Tobie tez lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:54 Ha musialm zmienic nicka po Iza sie obrazila a Izola mi sie nie podobalo) Uff dobrze ze zauwazylam! Ale jednak jestem gula!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:52 Ant gratulacje dla meza. Fantaisie sciskam, sciskam mocno Wszystko sie ulozy - zobaczysz! A ja mam nadzieje, ze Wlosi nie wygraja chocby ze wzgl. na te piski i trabienia trawjace godziny po meczu... Ostatnio chaialm klac i strzelac z mopa jak Adas Miauczynski w Dniu Swira. A zreszta i tak mundial mi zwisa ;O Ja mam dolek. uczyc mi sie w ogole nie chce i wszystko do d... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:54 Czy ja moge jakąś dobrą duszę prosić o zdjęcia Melby?)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:54 Oliza ja tez nigdy nie pamietam wszystkiego. Dojdziesz do wprawy A jak sobie cos przypomnisz to mozesz i pozniej powiedziec - niekoniecznie wszsytko w 1 mega dlugim watku Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Megi wyslalam 04.07.06, 16:57 Chrumpsowa dziękuję, dobra kobieto! Melbuś Ty nastolatka teraz jesteś nikt Ci nie uwierzy, że jesteś matką Kuby, za młoda jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Bebelku 04.07.06, 17:34 Popieram całym sercem twoją postawę!!! Tez bym tak zrobiła, nawet, jesli trzeba byłoby przesunac termin.Nieuczciwosc powinna zostac ukarana...Z całą pewnoscią nie bedzie to porzyjemne...ale cel uświęca srodki)) A co to było z tym mieszkaniem??Nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebelku 04.07.06, 17:38 No, więc Balbinko- chcieliśmy wynając mieszkanie po ślubie i wynajelismy) tylko, ze wynajmował nam oszust!! i oprócz nas wynajał jeszcze kilku innym osobom( oczywiście z każdym podpisał umowę i zainkasował pieniądze(( skasował nas na 3000pln!! a mieszaknie w ogóle nie było jego, on je sam wynajął. Oczywiscie miał lewe dokumenty... i chyba teraz wpadł! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Bebelku 04.07.06, 17:41 O to na kupe kasy was oszukał!!! Wredota!!! Dopadnijcie go i zedrzyjcie skóre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebelku 04.07.06, 17:42 no, jak się okaże, ze to ten to ja go osobiscie pozwę) tylko niech go namierzą) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 16:56 Ale z tego co widze to jeszcze dluga droga przede mna Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 To ja! 04.07.06, 17:14 To na 100% ja. Oliza2, ale byla awantura ze bardziej kocham Ole i sie zdenerowalam i zmienilam. Nie mialam sily sluchac jeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: To ja! 04.07.06, 17:34 wow! spotkałam swoją bliźniaczkę astralną!! i w dodatku imienniczkę!!! ja taki sam blixniak jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: To ja! 04.07.06, 17:39 Ja tez chce wasze numerki gg!!! nic spadam kawka wypita...a cerber niedługo bedzie w domku ...a ja nie umiem sciemniac...że tyle sie nauczylam... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: To ja! 04.07.06, 17:40 Balbinko- mamy z Twoim M podobne gusta jeśli chodzi o kibicowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: To ja! 04.07.06, 17:29 Kasiu, Olizko!!! Noz skubana ta twoja córa...jezor jej za to obrazanie odpadnie...Izolda, ty sie popraw, bo szlaban bedzie na komputer i twa matka twoj limit czasowy wykorzysta!!! Kasiu, kazda z nas miała jakies zahamowania...troszke czasu minie i zaczniesz śmigac długasnymi postami!!!Tylko nam nie znikaj dobrze???????????? Bebelku, brawo!!! Tak trzymaj, zobaczysz, szybko jej sie odechce takich numerów...Najwazniejsze, ze była zaskoczona!!! A kobitami sie nie przejmuj...to jest twoje dziecko i jesli teraz nie utemperujesz jej wierzgania...macie ładny ambaras w domu...Sama dobrze wiesz,ze ona teraz was testuje, co jej wolno, a czego nie...Duzy buziak dla ciebie, chociaz wiem,ze serce ci pewnie pękało.... Razem z męzusiem kibicujemy oczywiscie Italiancom!!! M. mówi,ze jak zna zycie i korupcje...to może byc róznie....a do tego szwabki maja niesamowitego fuksa...chociaz faktycznie graja całkiem, całkiem.... Moje niewprawne oko kibica..obstawia,ze w finale Wlosi zagraja z zabojadami)) Erga...zrób ten test nie dla ciekawosci, tylko dla bezpieczeństwa ewentualnej dzidzi..przeciez i tak nie jestes nastawiona, prawda???? Kiedy mezus pojedzie za chlebem, postaramy sie ,by czas ci szybko zleciał))) Kocurku...no wiesz...czekamy i czekamy na nowe foty)) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:37 Nie moge kurde z tym podpisem wykombinwac tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20070312/k/c0d4/preg.png Oliza2/kasia0606 nie ma podczytywania i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:38 No juz dobrze, juz dobrze. Wprowadze sobie embargo za kare)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:46 Witam Was wszystkie! Przeczytałam Wasze wypowiedzi, jak miło, że tak cierpliwie prowadzicie rozmowy... Tyle w Was ciepła... Postanowiłam w końcu dołączyć! 14 marca stracilam pierwszą Dzidzię, dziś jest 21dc i wkońcu temperatura wzrosła, nieznacznie, ale jednak... Wierzę, że to był owocny cykl!!! Oczywiście trochę się martwię, bo dość długo temperatura była niska... Liczę, że to nie jest cykl ezowulacyjny, że temp. jeszcze będzie rosnąć... No i, że doczekam się II kreseczek!!! Pozdrawiam Was kochane! Buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:43 <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20070312/k/c0d4/preg.png"> linijka olci</a> Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:44 *<*a* href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20070312/k/c0d4/preg. png"> linijka olci</a> Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:45 olciu jak usuniesz te trzy gwiazdki na początku to będzie działało Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:45 aaa i przed "ticket" wpisz h t t p:// (bez spacji w środku) Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 17:52 Nie macie litości. Wyjedzie człowiek na weekend, a tu już kolejny wątek zbliża się ku końcowi. Przyznaję bez bicia, nie doczytałam i nie zanosi się na to, żebym w tym tygodniu miała na to czas. A może jakaś życzliwa dusza pisałaby streszczenia pod koniec każdego dnia? Łatwiej byłoby za wami nadążyć. Z naszymi badaniami w końcu stanęło na tym, że genetykę zrobimy w Warszawie w IMiD, po znajomości, więc znalazł się termin na sierpień. Inaczej musielibyśmy czekać do lutego. Z ciekawości zapytałam o badania preimplantacyjne, którymi chwali się Gdańsk, ale źle trafiłam. Dowiedzieliśmy się wprost, że to niezgodne z polskim prawem, a między wierszami, że pani genetyk nie pochwala takich praktyk z powodu swojego światopoglądu. Myślałam, że mnie krew zaleje. Nawet nie można wysłuchać fachowej opinii, tylko wykład o "nieetyczności" takiego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Olcia... 04.07.06, 17:45 przesłałam Ci adres alternatywny) i poprosze o filmik)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Postanowiłam dołączyć... 04.07.06, 17:48 Witam Was wszystkie! Przeczytałam Wasze wypowiedzi, jak miło, że tak cierpliwie prowadzicie rozmowy... Tyle w Was ciepła... Postanowiłam w końcu dołączyć! 14 marca stracilam pierwszą Dzidzię, dziś jest 21dc i wkońcu temperatura wzrosła, nieznacznie, ale jednak... Wierzę, że to był owocny cykl!!! Oczywiście trochę się martwię, bo dość długo temperatura była niska... Liczę, że to nie jest cykl bezowulacyjny, że temp. jeszcze będzie rosnąć... No i, że doczekam się II kreseczek!!! Pozdrawiam Was kochane! Buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Postanowiłam dołączyć... 04.07.06, 17:54 Czesc, witaj! Tu jest super. a juz sie nie staram ale dziewczyny pozwolily mi sie przylaczy. Przylaczasz sie w dobrym momencie. Mamy wysyp II kresek! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: Postanowiłam dołączyć... 04.07.06, 17:55 kasia0606! Jaka jesteś kochana!!! Liczę na II kreski!!! Bezapelacyjnie i do samego końca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Postanowiłam dołączyć... 04.07.06, 18:01 E tam. Tu sa naprawde fajniejsze dziewczyny. Zobaczysz. I nie martw sie wszystko sie pouklada i szybko zobaczysz swoje II kreseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Postanowiłam dołączyć... 04.07.06, 18:36 Witam nowa forumkę!!! Bardzo mi przykro,ze i ty masz swego aniołka(((Niestety, prawie kazda z nas przez to przeszła...i dobrze wiemy, o sie wtedy czuje...Mam nadzieję,ze szybko zafasolkujesz i juz niedługo zostaniesz mamusią!!! Jak widzisz, sa tu dziewczyny starajace się, oczekujace na wyniki staranek, czekajace w poczekalni na zielone światło do staranek...ale przede wszystkim nadal pojawiaja sie nasze kochane cięzaróweczki i swiezo upieczone mamusie...a to balsam na nasze strapione dusze)) A ja jestem uzalezniona....od forum i kawy..wiecej nałogów nie pamietam...no moze ksiązki... Fantaise, jak tam doły sobie juz poszły?? Chyba czas sie umówic na jakąś duża wódkę.... Megi, matka bohaterka z ciebie!!! Wyobrazam sobie,ze byłas bardziej zdenerwowana od Mikiego....ciekawe co go wkurzyło....pewnie chciał isc do Grycana na pyszne lody a nie do jakiegos marketu) Kocurku, ja tak sie teraz zastanawiam czy ojciec Franciszek mi cos bedzie mógł powiedziec skoro ja te tabsy głupie łykam((Wszelkie jego nalewki i ziółka chyba nie powinny byc łączone z danazolem(( Fantazyjna, my chyba sie tam razem wybierzemy cos mi sie widzi...a ergus to juz mi od dawna towarzystwo u niego obiecuje..i co...urlopem sie teraz kobita bedzie zasłaniac)) Ano własnie Ergus...jutro chyba twój szanowny slubny idzie na badanko??? Halo,halo,halooooooooooooooo!!!!!!Ziemia do MATALKI!!!!!!!!!!!!!!!!Co za czorcica, o ile mnie pamiec nie myli, miała chyba potuptac wczoraj do ginka...i siedzi cicho jak zakleta..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Olcia... 04.07.06, 18:03 A czy ja tez moge porosic o film? Czy to moze ten o pilkarzykach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Melba 04.07.06, 18:04 Ja Cie co prawda nie widzialam w nowej fryzurze, ale tez uwazam ze wygladasz super I jesli Panowie to zauwazyli i docenili to pelnia szczescia! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Olcia... 04.07.06, 19:35 Monia, brak słów.....braciszek to niezły bumelant tylko czeka az kasa sama spada z nieba niezle sie ustawił ale to mu sie jeszcze czkawka odbije wiecznie ze zrodełka nie bedzie ciagnał... Kochana wygrzebiecie sie z dołka kasowgo zobaczysz i wierze ze firma P zacznie dobrze prosperowac, teraz jest kiepski okres, wakacje zawsze sa do bani w interesie, ruszy sie od wrzesnia i pazdziernika a przed swietami bedzie najlepiej zobaczycie, sciskam was bardzo mocno A ja dokonałam profanacji kociaczka, zamontowałam w nim gaz....ale jest zdecydowanie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Antuś:) 04.07.06, 19:49 wysciskaj ode mnie zdolnego małzona Wiola, Anais-chyba się nie witałam jeszcze, więc niniejszym to czynię Monia...sciskam mocno...ale może byś dla odmiany poczytała o rodzinach wielodzietnych?Taki np Skrzetuski z Trylogii machnął Helence dwunastu chłopa;PPP dzięki za komplementy-czuję się 10 lat młodziej w tej fryzurze Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 melba ja bym cie chciała zobaczyc 04.07.06, 19:52 nie mam twojej nowej fryzurki! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Antuś:) 04.07.06, 19:53 Witam serdecznie Anais i Wiolę i życzę jak najszybszego zafasolkowania Melba, ja Ciebie jeszcze nie widziałam w nowej fryzurce A co do lektur to ja się w 100% z Melbą zgadzam. Pozytywne historie masz teraz Monia czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 18:15 Dzieki Megi!!! Wlasnie tak robilam i mam <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20070312/k/c0d4/preg.png"> NaszaDzidzia</a> (( i nie chce sie uaktywnic, chcioal bym miec linijkie Nasz Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 18:25 Nasza Dzidzia dalej nic buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 18:26 LO kurde zadzialalo, Megi jestes wielka, jak przyjade do PL to masz u mnie lody u Grycjana, najwieksza porcej. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 18:51 Hejka Wiolu, ale super że do nas przyszłaś)))))))))))))))) i mam nadzieję, że zaraz zobaczysz dwie krechy ja mam pierwszy cykl za sobą, ale dooopa blada, więc się biorę dalej do robotyDDD Balbinko, Ty wiesz że mnie od tej mojej akcji w górach na widok wódki nadal trzepie)) za bardzo wtedy zaszalałam....oj za bardzo..... I czekam na Ciebie w Warszawce Chce mi się lodów, a dokładnie tego deseru jogurtowego z truskawkami, aż mnie skręca!!!!! Nastrój dzięki Wam Słoneczka zdecydowanie lepiej, dzięki))))))))))))) Tylko jeszcze czytam dołującą książkę i cały czas chlipię! chyba jestem totalnie głupia. Yskyerko jak dobrze, że się udało załatwić w IMiDzie. Super!!!!! Buziaki pa Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 18:53 To trzymaj sie Fataisie i przestan czytac ta ksiazke, przynajmniej na jakis czas. Ide nad ocean papatki, moja biala cielesnosc musze troche poopalac Nasza Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 18:54 A ja jestem już prawie czarna))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa :) 04.07.06, 19:16 Olcialew i Melba ujrzaly 2 kreski. Na testowanie czeka Tatanka i byc moze Erga - bo u niej okres jakas taka zanikajaca jest. Okazalo sie, ze u Bebell w brzuszku buszuje Tadzik Dolaczyly do nas juz w tej chwili 3 nowe forumki: Misia-ma, Kasia0606, Wiolasb Potwors wygrzewa sie na plazy Z niezbyt dobrych wiesci to Hortika ma problemy i lezala w szpitalu - dzieciaczkowi cos tak sie spieszy za bardzo... A propos mial ktos wiesci od Hortiki??? Co u Anilm? Aaa Yskyrko moglabys wyslac smsa do Tankgril z pozdrowieniami od nas i pytaniem czy jej malutka dobrze sie czuje? Ciesze sie, ze uda sie zrobic te badania juz niedlugo i nie za takie ciezkie pieniadze. Witam Cie Wiolu - bardzo mi przykro z powodu aniolka Mam nadzieje, ze niedlugo pod Twoim serduszkiem zamieszka dzieciatko i zobaczysz 2 kreski. A mi sie humor poprawil, bo nabylam nowy staniczek Ale i tak mam dol jak nie wiem co. I to nie dlatego, zem nie w ciazy tylko juz mam dosc tego siedzenia w domu... Glupawki dostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa w gorze to proba streszczenia dla Yskyerki 04.07.06, 19:18 Tylko z powodu sklerozy pewnie duuuzo rzeczy pominelam... Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: :) 04.07.06, 19:24 chrumps a czemu w domu siedzisz? bo ja nowa..to wiesz. ja mam wolny zawod i tylko w domu ale ja to lubie. nienawidze biur i itz korporacji choc 5 lat z zyciorysu im oddalam. a ja jakos tez nie tego ale ewidentnie z powodu powtrzajacej sie jednej I. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: :) 04.07.06, 19:30 Siedze w domu, bo kilka m-cy temu - juz prawie rok. Wyjechalam do meza za granice. No i ciagle moj jezyk nie jest na tyle dobry (jeden z powodow to moje lenistwo), by znalezc jakas sensowna prace... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: :) 04.07.06, 22:29 Tyśka...strasznie jestem ciekawa jak wygladaja moje akta, w tym twoim zeszycie)) Melbuś...ja tez sobie pomyslałam, gdy zobaczyłam twoje fotki....mamusia w dniu tak wspaniałej wieści.....I teraz nie ma ze boli przynajmniej raz w miesiacu zdjatka musza byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin violasb pamietam cie.. 04.07.06, 19:20 czesc violasb, nie wiem czemu ale zapamietalam cie i twoja fasolke , ja w marcu tez juz bylam w trakcie staran i tak mi bylo przykro gdy zobaczylam ze anioleczek odfrunąl.. ja tak bym chciala wiedziec..ze dane mi bedzie byc matką. po tych miesiacach staran trace wiare... ale wiem ze nie jedna jestem w takiej sytuacji i musze byc silna i wierzyc ze sie uda. obiecalam sobie ze nie bede wchodzic na inne fora tylko tu, za bardzo mysle obsesyjnie..nawet moj ukochany twierdzi ze jak przestane o tym myslec to nam sie uda..ale jak przestac?. dzis upalów ciag dalszy , ludziska lazą w te i we te (mieszkam na chmielnej w wawie)za kilka miesiecy sie wyprowadzam ciut dalej od centrum bo juz nie moge tych ciaglych halasów , moze miedzy wbianiem gwozdzi a planowaniem lazienki uda mi sie zapomniec o staraniach i wpadne a wy dziewczynki co dzis ciekawego robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: violasb pamietam cie.. 04.07.06, 19:29 Anais nie daj sobie wmowic, ze "nie myslac o ciazy od razu zajdziesz". Cholera mnie bierze jak cos takiego czytam. Pewnie, ze obsesyjne myslenie moze przeszkodzic. Ale podam przyklad dziewczyny o nicku dziubasek_ona - jak sie nie udalo po 2 razach (a jak kojarze dziewczyna jest mloda) zaczela myslec o wspomagaczach clo itd - Po dwoch (sic!) cyklach. 3 cykl to byl monitoring i zaszla. Ale ile watkow namnozyla o objawach itd - ewidentny przyklad na intensywne myslenie. Mimo to zaszla! Wg mnie lekarze daja ten rok, bo czasem nawet przy obnizonych parametrach pary zachodza. Np. nawet jak nasienie nie najlepsze czy czasem cykle bezowulacyjne czy nieregularne. No i takim parom o slabszych parametrach udaje sie za n-tym razem a potem gadka, ze "wyluzowalam i zaciazylam". Inny przyklad to dziewczyny, ktore mialy bezobjawowa infekcje one lub ich maz. Po zrobieniu badan, antybiotyku zachodzily - jak chcesz moge podac nicki. Nie wiem ile sie starasz? Czy sa jakies powody, dla ktorych sie nie udaje? Badz dobrej mysli - na pewno w koncu sie uda - tylko nie panikuj! W koncu i Ty zobaczysz swoje 2 kreski. Ja sie nastawiam na jeszcze kilka miesiecy staran - moze nawet pol roku. Jak sie po tym czasie nie uda pomysle o dalszym leczeniu - laparo albo hsg (jesli oczywiscie z mezem bedzie wsio oki). Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:13 Laski, wyję(((((((((( ale ksiązka(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:14 Fantaisie co ty czytasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:22 Skończyłam((((((((((((((((((((((( "Upragnione zycie" Louisie Voss(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:21 fantazi ja ostatnio wylam na " Hańbie" Coetze , polecam dziewczynki.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:26 Ja powiem tylko jedno ma łzy zalewają mi klawiaturę(((( jest o kobiecie, która kilka razy poroniła, potem urodziła córeczkę, która zmarła 27 minut po urodzeniu((( Boże na co ja trafiłam((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:33 O rany!!! Fantaisie idz w slady Tycji i wez jakas lekture z dziecinstwa! Nie powinnas takich rzeczy czytac!!!!!!!! Jakby mi cos takiego w lapy wpadlo to deprecha bylaby na maksa. I tak juz dzis mialam zaczatki mega dola! Zakupy troche poprawily nastroj A od znajomych, kotre przyjada dostane wyd. Dzieci z Bullerbyn )) To jakie czytalam w podstawowce! o!!!! Bedzie dla dzieciakow w przyszlosci i dla mnie na odstresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:40 Monia normalnie Ci wleje co Ty babo czytasz?!!!!!normalnie szok coś milszego napisałam Ci wyzej a teraz Cie opieprze, włacz sobie moze jaka komedie dla rownowagi cholera ze mam ten egzamin...... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:46 Fantaisie!!! i ty mi tu takie rzeczy piszesz przed moim wyjazdem jutro???? i 2 tygodnie przed terminem???? zabiję cie! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:47 No Monia jesteś spalona ale jakby co to aj Ciebie obronie))) Tycja a jak Ty sie czujesz kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 19:51 Własnie skonczyłam was czytać)))) i Męzulko mnie woła na bajeczkę- przwie codziennie czyta syneczkowi - do brzuszka, a i mamusia sobie przypomina Ja znowu w ramach odstresowania słuchałam piosenek dla dzieciów))) i spałam i zrobiłam pycha sosik z pampuchami)))) a jutro może pójdziemy do ZOO w tej Łodzi. Nie wiecie co tam jeszcze jest ciekawego oprócz sławetnej Piotrkowskiej? Moze coś w okolicach Łodzi?? Jakieś ruiny> zamki> ładne miasteczko????? moze to taki ostatni wyjazd- mini wakacje i przy okazji cos zobaczymy? Witam nową kolezankę)))) niech ci bedzie fajnie i przyjemnie z nami! i szybkiego zafasolkowania i bezstresowej ciązy! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Do anias_de_loin! 04.07.06, 19:47 Kochana Anais_de_loin! Cieszę się, że pamiętasz i tym samym życzę Ci wiary w to, że będziesz Mamą!!! U mnie też było ciężko - opadały mnie różne infekcje i nie mogliśmy się starać... Ale w czerwcu zaczęliśmy... I wierz !? - mocno wierzę, że będzie ok!!! Nadzieja jest bardzo ważna, a przy tym wiara w to, że się uda mimo wszelkich niesprzyjających okoliczności!!! Trzymam kciuki i jestem z Tobą! To normalne, ze zdarzają się ciężkie dni, ale nie wolno ulec przykrym myślom, tylko iść do przodu!!! Uda się - buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 A! 04.07.06, 19:56 Yskierko, mnie tez by sie przydały takie codzienne streszczenia))))) a moze zrobimy dyzurną od streszczeń? co dwa dni inna forumka by streszczała cały dzień dla tych co nie miały czasu na czytanie????? Ja jestem za Ant... czuje się w miare dobrze, tylko się troche boję co jutro powie lekarz, mam nadzieję ze powie : niepotrzebnie tu pani jechała, mały jest zdrowy jak rybka))) Mieliśmy tylko spory stres w związku z załatwieniem transportu. Ale się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: A! 04.07.06, 19:58 Tycjo na pewno bedzie wszystko w porzadku!!! Dobrze, ze zalatawiliscie transport. Jesli chodzi o tego waszego mechanika - no comment... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: A! 04.07.06, 20:06 Tycja, Ty może nie kombinuj z zamkami i ruinami, bo jak na zamku zaczniesz rodzić, to karetka nie dojedzie)) Foty lecą Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: A! 04.07.06, 20:11 chrumps wiem ze masz rację, takie tak wyluzowania..mam rozne cykle 28-36, chodze do Anetty Karwackiej znana w wawie ginekolog no i ona nie ruszy moich badan zanim nie przyjdzie narzo a moj narzo mówi ze jego rodzice sie starali rok za kazdym razem i my tez mamy przez rok nie panikowac, w listopadzie bedzie wiec rok..ale ja mysle ze wina po mojej stronie, musze zrobic badania tartczycy bo sie kiedys leczylam, no i mam non stop problem z pecherzem, i myslę ze wszystko zbiega sie na to ze sie nie udaje. no i nerus jestem potowrny ale nie z tych wybuchowych, z tych raczej co w srodku sie gotują i ze stresu chudne 2 kg w ciagu dnia. aha i ginka mowila ze mam przytyc tylko cholera jak? jem za 2 . nie jestem w stanie przytyc wlasnie dlatego ze jestem nerwus. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: A! 04.07.06, 20:13 tycja, ty wiesz, ze ja stara skleroznica jestem. powiedz mi w zwiazku z tym skad jedziesz do lodzi. jakies 60 km od lodzi sa bardzo ladne zrodla, przyjemny teren na spacer. a i jak wrocisz, to napisz co i jak. m opowiadal mi troche o tym co moga oznaczac powiekszone nerki, albo cysty na nerkach i jest to bardzo szeroki zakres. wiec napisz, ale mam nadzieje, ze to nie bedzie juz istotne, bo dobry ultrasonograf wykluczy wszystkie watpliwosci. a ja musze was o cos zapytac. no wiec popoludniu mialam wrazenie, ze wlasnie dostalam @. ja mam podobne objawy do jaani, poza stadnardowym ciagnieciem w dole, to bol plecow i nog. to nie byly skurcze, w zadnym wypadku, raczej przez kilkanascie minut ciagle. potem przeszlo i dalej nic. czy to juz tuz - tuz? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Melba, 04.07.06, 20:14 jestem na gadu, ale zrobilam sie niewidzialna, bo mi sie nie chce na ciagle zaczepki odpowiadac. jak chcesz,l odzywaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Melba, 04.07.06, 20:18 Wiecie co dziewczyny jak myślę o tym braciszku to scyzoryk mi się otwiera, ale tak sobie myslę, że kiedyś jeszcze po dupsku dostanie szkoda mi tylko P. bo nieźle mu to dołożyło(( Co do firmy, to niestety jest proza życia, najpierw inwestycja, zbieranie klientów, a potem dopiero pieniądze, a czas leci i czasami człowiek robi się niecierpliwy! ja wierzę, że będzie dobrze, moja mama i tata mieli swoją działalność i pamiętam jakie są początki... po prostu czas! Tycja i tak jutro usłyszysz! po co pani tu jechała, zobaczysz!!!!! I te ruiny to sobie odpuść, bo tylko helikopter Ci zostanie)) Chyba muszę zmienić sobie lekturę ale jak sięgam po kolejną książkę, to nie wiem o czym będzie, i dzisiaj tak pechowo trafiłam.... a że mam jeszcze podły charakter i strasznie to biorę do siebie, to efekt końcowy jest okropny(( chodzę opuchnięta, i co mi się przypomni to zaczynam płakać(( po "Angielskim pacjencie" płakałam prawie tydzień czasu!!! mieli mnie w domu serdecznie dość. Może jutro trafię na jakiś kryminał. Chrumpsiku, z monitoringiem różnie bywa, ja miałam i nic z tego nie wyszło... Antuś, broń mnie)) i dlaczego profanacja?? kiciuś na gaz też jest boskiDD Pewnie już się nieźle nakręcasz sobotą?! Ciekawe jak Marudzia po wizycie u endokrynologa? i pozostałe dziewczyny??? Abie, może faktycznie już nadchodzi ten dzień Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba, 04.07.06, 20:18 Abie, ale ja nie mam Twojego numeru ggmój to 1975492...tez niewidzialna Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Tycja 04.07.06, 20:22 W Lodzi nic poza Pietryna zoo i ogrodem botanicznym nie ma. Zadnych zameczkow ani nic w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Tycja 04.07.06, 20:25 W lodzi jest np. muzeum kinematografii i muzeum wlokiennictwa. Ladny jest ogrod botaniczny. I jest Palac Poznanskiego ale chyba tylko z zewnatrz mozna popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie, może to skurcze przepowiadające? 04.07.06, 20:22 ale na kiedy przepowiadaja? :oDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Melba, 04.07.06, 20:20 790029, nie kapuje, bo wyslalam ci wiadomosc, sadzac wlasnie, z emoze jestes niewidzialna sprobuj ty. ja mam taki program, ktory obsluguje gg, bo na mac'i nie ma normalnego gg. dyskryminacja Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Abie, ale ja Ciebie znaleźć nie mogę:( 04.07.06, 20:29 też jestem widzialna Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie, ale ja Ciebie znaleźć nie mogę:( 04.07.06, 20:30 czekaj zaloguje sie jeszcze raz, moze pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Abie, ale ja Ciebie znaleźć nie mogę:( 04.07.06, 20:31 nie mam Twojego numeru... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie, ale ja Ciebie znaleźć nie mogę:( 04.07.06, 20:34 nic nie rozumiem, kolezanka mnie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Abie, ale ja Ciebie znaleźć nie mogę:( 04.07.06, 20:38 Abie, ja Ciebie nie widzę, bo nie mam Cię w liscie kontaktów, nie znam Twojego numeru gg, szukam przez gg, ale nie wiem, czy pod Abie(raczej nie, bo żadnej Abie nie ma), czy gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Melba, 04.07.06, 20:33 Kasia/Olizka - nie mogę otworzyć zdjęć od Ciebie Może ktoś ma rozpakowane i może mi podesłać??? Malbuś, ja Ciebie tak jak Warszawianki w realu nie widziałam, ale na tych zdjęciach ślicznie wyglądaz)) Tysia, własnie tego Ci zyczę, żeby Pani od usg stwierdziła, że pojechałaś sobie tylko na wycieczke krajoznawczą, bo z maleństwem wszytsko w jak najlepszym porządku Anais, mój lekarza kazał mi przyjść po pół roku bezowocnych starań, pod wraunkiem, że najpierw mój M zrobi sobie badania. I słusznie, bo okazało się, że nie tylko ja mam problemy, ale i jego żołnierzyki tez nie zaciekawe. try miesiące witamin dało niewielką poprawę, więc teraz faszeruje się dodatkowo innymi tabsami. Badanie faceta to podtsawa, szkoda czasu.... Fantaisie, ja myślę, że życie kiedyś samo pokaże, kto się napracował na to, co ma, a kto tylko po innych podostawał. Ja, jak patrzę na częśc swoich znajomych z tzw. bogatych domów, to chociaż mam satysfakcję, że mieszkanie i samochód kupilismy za zarobione przez siebie pieniądze, a nie, że kupili nam rodzice.A swoją droga, to rozumiem, że szwagier się wnerwia. Mnie szlag trafiał przez wiele lat, jak moj braciszek pasożytował na rodzicach. Na szczęście juz dojrzał i załapał, że w życiu nie chodzi o to, bo innych wykorzytywać, ale zajęło mu to sporo czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Abie, podaj mi twoj gg:) 04.07.06, 20:53 moj nr to 6953754 jakby ktos chciał kiedys pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: A! 04.07.06, 20:22 Chrumpsiku, dzięki za streszczenie. O Tadziku wiedziałam już przed wyjazdem. O dwóch kreseczkach Olci i Melby przeczytałam już wczoraj. Jeszcze raz gratuluję! Spokoju wam życzę. Tak więc pozostało mi tylko powitać nowe forumki. Anais, ciebie pamiętam chyba z forum Dla starających się. Będzie dobrze, tylko się tak nie stresuj. Nerwy to jednak najlepszy sposób na odchudzanie. Hihi, doszła kolejna kobitka z wolnym zawodem. Ja też pracuję w domu i też jakieś pięć lat przesiedziałam na etacie. Jednak wolę freelanserkę... Fantaisie, poczytaj coś milszego. "Dzieci z Bullerbyn" na początek mogą być. Potem polecam komiksy z Tytusem albo Kajkiem i Kokoszem. Ja właśnie ostatnio wreszcie znalazłam czas, żeby przeczytać "Kolekcjonera" Clancy'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: A! 04.07.06, 20:28 Monisiu, a ja ci polecam Anie z Zielonego Wzgorza, albo cos z Chmielewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: A! 04.07.06, 20:31 Fantaisie Ty to sobie potrafisz dobrać lekturę!!!! Zapraszam do mnie, na półkach komplet Agaty Christie)) nie ma jak świeże i soczyste morderstwo do poduszki)) Abie w sumie bóle @-powe to są już "te" bóle, tylko muszą być regularne widocznie u ciebie narazie się rozkręcają)) u mnie też występowały a widzisz musieli i tak wywoływać więc nie stresaj się narazie Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Tycja 04.07.06, 20:47 Jakieś 40 km na północny-zachód od Łodzi jest zamek w Łęczycy i kolegiata w Tumie. Jeśli ci będzie po drodze, to możesz tam sobie zrobić przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Zuza! 04.07.06, 20:37 Zuzi moge ci wyslac pojedynczo tylko to troche potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Zuza! 04.07.06, 20:40 to wyślij chociaż jedno. wkrótce zmienimy domowy komputer, to może wtedy uda mi się tamte otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Ant 04.07.06, 20:42 Czy teraz jak się zdaje na adwokacką, to trzeba mieć patrona wybranego już jak się składa papiery, czy znajduje się go dopiero po zdanym egzaminie? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Lektury:)) 04.07.06, 20:49 Chmielewską kocham) Anię, Emilkę też!!!!!! ale już musze zmienić repertuar Agatkę też i to bardzo!!! Kolekcjonera mam już za sobą.... moim problemem jest cholernie szybkie czytanie, książka na trzy, cztery godziny i finał... Mam byłą uczennicą, która ma niesamowitą biliotekę i u niej biorę sobie po 20 książek, ale nigdy nie wiem na co trafię najczęściej to super książeczki, jakoś teraz trafiłam Anais, nerwy to najgorszy sposób na odchudzanie, ale niestety baaaardzo ciężko jest zwolnić i wyluzować! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Lektury:)) 04.07.06, 20:58 To moze Jane Austin. Lekkie, dowcipne i odprezajace ksiazeczki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lektury:)) 04.07.06, 21:09 Mona - a czemu ty na gg masz imię Mariusz, Monia???? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Numer gg i papa. 04.07.06, 20:56 Ja tez podam moj numer gg. Nie mam z kim gadac bo jestem tu sama tzn. tylko z dziecmi i mezem. Gdyby ktoras chciala ze mna pogadac bedzie mi milo. Moj numer 2388262. Zuziu juz przed chwila wyszlo. Tycjo, Niko i Gwiazdko dzsiejsza dziesiatka w Waszej intencji. Wszystkim zycze milej nocy, kolorowych snow. Zle mysli przepedzic i glowki do gory. Ide ma mecz. Stawiam na Wlochy, bo marzy final z Francja Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 zapisałam Kasiu0606:) 04.07.06, 21:08 chetnie pogadam z Toba w wolnej chwili. No i co z tym pomysłem na dyzurna od robienia skrótów? moze tak skrót z tygodnia raz na jakis czas? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:06 Oliza vel kasia0606 - ja jak piszę takie długasne posty to mam dwa okna otwarte - w jednym czytam a w drugim na bieżąco odpisuję. Ale fakt-na początku jest trudno-zwłaszcza że miesza się kto jest kto. Mnie osobiście bardzo pomogły zdjęcia w identyfikacji ) Witam Violę - i kciuki zaciskam co by cykl był owocny. Bebelku - to skubany oszust!! ja też bym nie popuściła!!! Choćby 10 godzin ale siedziałabym na komisariacie! Fantaisie - a to ci braciszek - znów ciągnie kasę od rodziców - "biedaczek"... Tulę cię mocno Aha i trzymajcie kciuki -0 jutro mąz jedzie z armią pod mikroskop... sama się boję... A on - masakra!! ma pietra jak tralala. A mnie coś dołak dopadł. Juz sobie troszkę popłakałam w czasie serialu i troszkę mi lepiej. Ale i tak jakoś smutno. Chyba myśl o wyjeździe męża mnie tak dobija.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:10 Kochanie nie smuc sie. Na szczescie czas jest zjawiskiem plynnym. Nawet najdluzsze rozstania sie koncza. Tak jak mowilas odczekaj troche a potem smyraj w mezoskiej ramionka Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:16 Oj Erguś, przykro mi że takie zycie podłe i trzeba wyjeżdżać z domu i zostawiać rodzinę(( całuskuję Cię straaaasznie mocno!!!!! Jutro trzymam kciuki za Twojego ślubnego!!!!!!!! A jestem Mariusz, gdyż P. był zazdrosny bo ciągle ktoś do mnie wskakiwał, a ja nie potrafię spławiać i kiedyś po 3 godzinnej gadce wkurzył się nieziemsko i pozmieniał szczegóły i najlepsze jest to, że miałam podryw ze strony babkiD Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:24 Widze że dzisiaj zbiorowe dołki!!! Mnie tez coś dzisiaj dopadło, bo czuje sie nijak. Wszelkie objawy mineły poza tym, że na śniadanko śledzie mlekiem zapijałam a raczej tego nie robię. brzuch nie boli wiec czekamy do czwartku. Uff jeszcze tylko jutro!!! Erguś ja jestem pewna, że dwa miesiące szybko zlecą i zaraz znowu będziecie razem. Robiąc konkurencje Warszawce też zapraszam do siebie, bo ja przecież zasiedziala w domku jestem. Fantaisie - to ty taka sama masochistka jak ja. Ja zaraz po poronieniu czytalam książkę napisaną przez jakąś kobiete o przeżyciach po ciężkim porodzie i o walce o życie dziecka urodzonego w 29tc - leżącego w inkubatorze. Książka kończy się niestety tragicznie. Typowy pamiętnik nad którym hektolitry łez wylałam. Tytułu nie pamietam, a książka jest teraz u mamy. Wiolasb - pamietam Twoje posty i przytulam mocno. U nas dużo kobiet po przejściach, wiec o zrozumienie nie ciężko, a kobitki są superaśne i szybko wtopisz sie w grono forumek. Tycjo - ja tez sądzę, że lekarze stwierdzą, że wszystko dobrze. Pisz jutro sms'a do którejś żebyśmy do wieczora nie padły. Marudzia - pisz co lekarz powiedział!!!! Bebell - jak tam zbuntowana dwulatka??? opis wczesniejszej sceny powalił mnie na kolana. Już widzę miny tych wszystkich ludzi....hihihihi Abie - może faktycznie Loni na finał Mundialowy się spieszy!!!! Kurde zapomnialam co jeszcze. aaa P. ma podejrzenie zaburzeń hormonalnych i robil dzisiaj badanka hormonów. Wyniki dopiero we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:11 Tatanko...mam nadzieję,ze wszystko szybko sie wyjasni i męzula podobne sytuacje nie dopadną Monia, skocz po Musierowiczową))A kiedy maluchy maja sie urodzić??Ucałuj ode mnie Pawełka, niech nie bedzie smutny))Jeszcze taka kase zrobi, ze bedziesz mogła sobie co rusz te prześliczne staniczki w ulubionym sklepiku nabywać)) Ant, masz zdolniachę w domku!!! Buziaki dla niego!!! Olcialew, tylko nie przesadaj z tym opalaniem! Erguś, no widzisz...ja tak nie umiem na dwa okna((Sierota ze mnie((( Tycja ja juz teraz trzymam kciuki...o ktorej masz to badnie???A...widzisz, myslałam,że hiszpański preferujesz....sorki!Cosik mi sie miesza.... I ja wierze,ze ginek ewentualnie tylko powie...prosimy na porodówkę!!!!!!!!! Chrumpsowa...ja byłam przez 3 lata wyluzowana...i nie zaskoczyłam...Oczywiscie jeździłam do ginka, leczyłam torbielki..i takie tam...Nie byłam nastawiona na teraz, juz!!!Nie płakałam, nie miałam dołów..tłumaczyłam sobie,ze może mam troche poczekac...na to by tym razem ciaze donosić...A teraz szósty rok staranek..... Abi...na mój nos...juz sie zaczyna!!!Zreszta o tych bólach małpowych mówiłas juz od jakiegos czasu...A może bedziesz miała to szczęście..że nie bedziesz miała tych strasznych boleści?Masz daleko do szpitala ,jakby cie przypiliło??? Męzul w domku??? Melbus jak sie czujesz??? Były dzis jakies nowe apetyty??? Marudziu odezwij sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:14 Dzieki za podpowiedz. Mysle ze to mi duzo ulatwi))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:14 Na pewno Ergus ci smutno z powoodu wyjazdu... Pojedziesz do niego A jak to robisz ze otwierasz dwa okna? Ja prawie zawsze robię notatki na kartce jak muszę nadrobić więcej bo tez bym nie spamiętała. A fotki faktycznie pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:19 Z fotkami to faktycznie latwiej, ale ja nie mam jeszcze wszystkich. A wiem ze niechetnie nowym posylacie totez nie wolam. Mam te ktore dostala od chetnych i za ktore baaaaaardzo dziekuje) A teraz juz naprawde koncze, bo Isia czeka na kolysanki Zuziu mysle ze reszte dzisiaj Ci wysle bo i tak przy kompie ogladam miecz tzn. mecz. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:38 Ja potrzebuje troche czasu .. a potem juz spokojnie wysyłam fotki))) Melba, dzieki za ciebie i twoje dziecie)) No to zapamiętaj tak wygladałas na samym poczatku ciązy.....) kwitnąco Ja mam wizyte na 16.00 więc nie wiem, moze ok 17.00 bede juz słać eska- chyba Erdze, bo mam jej numer w kom, albo fantaisie one są często to moze przekażą))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:41 Tysiu - daj koniecznie znać!!będę czuwać przy komóreczce. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:15 Ja mam juz swoje zajete, ale Ola potrzyma z radoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:32 Tycja - poważnie robisz notatki na kartce??? łomatko!! ja na początku miałam taki pomysł żeby założyć zeszyt i spisywac najważniejsze rzeczy o każdej ) Ale jakoś teraz nie potrzebuję - dużo pamiętam. A okienka dwa robię np w ten sposób że na "odpowiedzi" klikam prawym mychy i daję otwórz w nowym oknie. to w explorerze. A w domu używam przeglądarki crazy browser i tu wszystko otwiera się w nowych okienkach Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:41 no robię i tez miałam na poczatku taki zeszyt z info... ale potem mi sie pogmatwało, bo pozostawiałam za mało miejsca i sie niektórym kartki pokończyły i zaniechałam tego precederu..... teraz mam mase zapisanych kartek, luźnych Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:35 Nosz chlera jasna, z uczuleniem jest gorzej, a jem naprawdę rygorystyczne posiłki. Zatem chwilowo obstawiam alergię kontaktową, zmieniamy proszek no i odstawiamy oliwkę na rzecz maści z witA. Szkoda mi naszej kluseczki bo ma taką szorstką skóre(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:43 aaa i jeszcze wkurzyłam się u fotografa.. ale to długa historia.. w kazdym bądź razie pewnie nie bedę miała odbitek w kostiumie - no chyba że zeskanuję od panny młodej. odbityek u tego świra nie będę robić!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 21:58 Megi cholercia pamiętaj, żeby nie odstawiać jednocześnie dwóch rzeczy, bo nigdy nie będzie wiadomo co uczula, mówię z własnego doświadczenia Erga, o co poszło: jakiś grzmot-fotograf?? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:01 Przepraszam, ze dopiero teraz pisze ale niedawno dotarlismy do domku. Przede wszystkim dziekuje za trzymanie kciukasow Julcia ma sie dobrze, wazy ok. 1700g, wstydliwa jest - buzi nie chciala nam pokazac no i nadal nie zmienila pozycji na glowa w dol... mam nadzieje, ze to zrobi, bo wolalabym ja urodzic swoimi silami a nie przez cc. No - a teraz jak juz zdalam relacje to ide czytac te 200 postow co zescie podczas mojej nieobecnosci wystukaly Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:04 Kocurku, super że jest dobrze! jeszcze się odwróci, zobaczysz, widocznie uparta dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:17 Balbinko, ja wiem że jestem przymuł, ale jakie maluchy mają się urodzić, czy ja coś napisałam w trakcie lunatykowania???? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:26 Chodziło mi o dzieci tego pasozyta- brata twego Pawełka!!!A moze juz sie urodziły??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:23 Kocurku, jeszcze ma troche czasu na fikołka główka w dół...Będzie dobrze!!! Erga..co za durnowaty fotograf...nic tylko wyczuł w tobie konkurencję!!! Nadal 0:0.....mecz trwa..mój cerber nie zwraca uwagi,ze juz tu chwile siedzę...sam nawet mnie wyganiał, bo mi się buzia nie zamykała(sama od rana w domku byłam(()....Ale co ja na to poradze,ze ja musze codziennie ileś słów powiedzieć??? I powiem wam cos zabawnego... Wracajac z zakupów..zobaczyłam czwórke naszych małych urwisów z osiedla...cos sobie szeptali i śmiali sie...a gdy mnie zobaczyli w poplochu uciekli i schowali sie za nasz garaż...i co ja widze na chodniku???Kto zgadnie??? Namalowanego faceta...z odstajacym pionowo organem i dyndajacymi jajeczkami))) Myslałam,ze sie udusze ze smiechu...kazałam im posprzątać te biedne genitalia ..a zrobili sie czerwoni jak buraki))) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Super - Otwieram Pocianowy worek fluidkow!! 04.07.06, 22:49 Watek - bomba Gratuluje dwoch kreseczek) Olci i Melbusi i komu jeszcze ;? bo chyba 3 watki do tylu jestem i lapie fluidki ------------------------ Za maile dziekuje ) Ergus z yogi sie usmialam, Tatanka domek sliczny sie buduje ) Szukam stroju kapielowego po sklepach w domu mnie nie ma na ,,ostatni guzik,, zapinam prace Od pn. chodze na usg na ocene owu i czekam na urlop z utesknieniem. Oj tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 :((( 04.07.06, 22:52 Kuzwa 93 min za nami a niemcy zadnego gola nie strzelili!!!!!!!!! mam nadzieje ze w dogrywce skopia italiancom tylki! WLOSI DO DOMU DD Fantaise co ty glupia babo czytasz??!!! ten kask to ty na sobote sobie kup, koniecznie!!!!!!! Kocurek dobrze ze z Juleczka wszystko dobrze!! a odwrocic sie mam nadzieje zdazy!! Witam nowe forumki i nie wiem co jeszcze ... buuu ( Endokrynolog wymacal mnie po szyi, zmierzyl cisnienie i powiedzial ze wg niego wsio jest OK ale skierowanie na usg i hormonki dal ) ludzki lekarz. usg za 3 tyg, a hormonki w pn lub we wtorek zrobie ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:53 Kocurku - cóz za radośc Zdrowa Juleczka, ale bardzo wstydliwa. Moze po mamusi co nam brzusia nie chce zaprezentowac?? Na fikolki ma jeszcze miejsce i zdaży sie obrócic. Balbinko - genitalia na chodniku!!!! Toż to profanacja!!! Ja udusilabym sie na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Otwieram Pocianowy worek fluidkow! 04.07.06, 22:55 Marudka - caluje z radosci, ze jest oki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Pozdrowienia od feromonki 04.07.06, 22:56 Pozdrowienia dla wszystkich foremek z upalnej plaży we władysławowie oraz lodowatego i słonego morza!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pozdrowienia od feromonki 04.07.06, 23:01 aaa i napisałam jej o naszych nowych zaciążonych - gratuluje wam i ściska gorąco!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Pozdrawiam nowe forumki ;)) 04.07.06, 23:03 rosniemy w sile ) A do ginki pojde dopiero po calej ocenie owu, wczesniej nie ma sensu. Wypada przyszly tydzien i wtedy sie okaze co jest grane. Czytam sobie - widze ze jakies dolki byly Malenstwa ,,rozrabialy'' w brzuszkach I milo, ze jest juz dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pozdrowienia od feromonki 04.07.06, 23:10 Takiej to dobrze!!! Ja tez chce nad morze!!! wiecie co - wlasnie zdwonila moja mama i niezlego stracha mi napedzila... teraz do czasu testu spac nie bede mogla, bo ona sobie wymyslila, ze poronienie moglo byc przyczyna zaburzen hormonalnych P. i moze nie powinnam zachodzic w ciaze do czasu ustalenia terapii. I jak tu spac spokojnie. A... i pamietacie moją opowiesc o niezudzkiej pani dyrektor z osrodka w ktorym mialam pracowac??? Dostalam dzisiaj cynka, że cosik jej sie odmnienilo bo slyszala o mnie dobre opinie i chce mnie do siebie ściągnąć. Biorąc pod uwagę, że jej kadencja konczy sie za miesiąc zgodze sie na prace tam, ale na odpowiednich warunkach!!!! A co mi...., jak sie nie zgodzi, to jej strata Ale mam mentlik w glowie Ide spac, bo cos jajniczki bolą Oby nie na @.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Nowy watek:)) 04.07.06, 23:01 założyłam) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=44689439 zapraszam) Odpowiedz Link Zgłoś