bebell 04.07.06, 22:59 zakładam nowy) zapraszam)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matala6 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:04 Druga !!! I o dwa zrzuty prosze ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:12 Co do fotografa to wkurzyło mnie to że za odbitki liczy sobie jak za zboże!! Nie dość że młodzi placili mu za robienie zdjęc to on sobie extra cenę ustalił za odbitki jak to powiedział "zdjęć autorskich" 4 zeta za sztukę!!!!! no chyba go powaliło!!!! Jest to zakład fotograficzny rodzinny - od dziada pradziada i cwaniakują. Gość zrobił... hmm zdjęcia że tak powiem przeciętne - zupełnie przeciętne. Trochę nieostrych, trochgę nieciekawych - no i kilka ładnych. A jego mamuśka - stara pukwa, która zarządza tym zakładem fot. stwierdziuła że "są to zdjęcia profesjonalne, studyjne" hmm według mnie zdjęcia robione w kościele i przed kościołem to raczej nie nalezą do studyjnych. A co do profesjonalizmu... no cóz - mam inne zdanie od tej pani - co tez jej powiedziałam P zresztą jak zobaczytłam na ich ścianie nijaką parę ślubna trzymająca klatę z gołąbkami to mało śmiechem nie wybuchnęłam )))) A tak przy okazji nasze zdjęcia ślubne amatorskie były duuużo ładniejsze od tych "profesjonalnych, studyjnych" Pani próbowała mnie przekonac że 4 zł za odbitkę która normalnie kosztuje 65 gr to nie jest duzo - stwierdziłam że może dla niej, bo dla mnie to dużo. I że wszystkie zakłady tak sobie liczą. To jej powiedziałam że własny ślub miałam i piękne zdjęcia w plenerze (dałam do zrozumienia że duzo ładniejsze P) i płaciłam normalnie. Pani chyba była troszkę zaskoczona.... I chyba tez się troszkę zdenerwowała że nie podobaja mi się ich zasady. Ale co tam - podziękowałam i wyszłam nie zamawiając ani sztuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:14 I bardzo dobrze Erga!! Zdziercy-cwaniaki(( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:06 Monia- przygrzało Ci z tą książką?? nie mogłas w trakcie porzucic??? Abie- u mnie tez rozpoczęło się od takich bóli @-owych)) może dzis w nocy?? albo jutro?? Wiolasb- witam cieplutko) mam nadzieję,że szybko się uda) Balbinko- Ty znowu kombinujesz z tym bratem Franciszkiem!! chcesz się wymigac!! Ty się nie zastanawiaj! pozwól jemu sie pozastanawiac) Kocurku- mam nadzieję, ze Julka jeszcze się odwróci, jeszcze ma kobitka troche czasu) no, i najważniejsze, że poza tym wszystko ok) Jaania- miałas robic test wieczorem, robilas??? Ma_rudka- dobrze, ze skierowania masz) a krew oddawac lubisz, więc życ nie umierac) Erguś- ten filmik bombowy!! poprosze jeszcze ten drugi, z piłkarzami) cos jeszcze chciałam... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:06 o! wlasnie chcialam sie przywitac wieczornie, a w zasadzie to nocnie na starym watku, a tu taka niespodzianka to wskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:10 bebellku, moja corka ma na imie magda ale lubie do niej mowic "miska" a Michalina baaardzo mi sie podoba, niestety mialam "przykra" babcie o tym imieniu, wiec jakos tak nie bardzo chcialam a Tadzika ma tescia a w zasadzie he he ale twoj tadziu to inne pokolenie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:18 dziewczyny 11 czerwca mialam ostatnią @ nie wiem co zrobic, czekac cierpliwie na okres czy wziac duphaston na wywolanie? lekarka powiedziala ze zalezy jak sama czuje..tylko ze ja nic nie czuje i nie wiem co zrobic, nigdy mi sie to nie zdarzylo..nie wiem czy po takim wywolaniu bede miala normalna owu i czy moj organizm bedzie wracal jakis czas do normalnego dzialania, nie wiem. dzis nic nie wiem. temperatura od kilku dni 37,2-37.8 a normalnie mam 36,4-36.6 test robilam wczoraj popoludniu, oczywiscie byl bezlitosny. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:29 A moze test zrob rano... I trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:53 anais..nawet o tym nie mysl....jeśli @@@ nie przyjdzie przez tydzień, to może wtedy...dzisiaj jeszcze za wczesnie na test..przeciez to dopiero 24dc!!!!!!!!!!! Owu mogła się troszke przesunac....a dziewczyny tu miały nawet negatywne długo po terminie @@@ a potem okazywało sie ,ze fasolka sie przyczaiła!!! Tak miała bombamonika..mamusia Magdusi...a podchodziła do IUI, zatem wszystko było wyliczone i podejrzane...Lalisia, Abi... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:10 A ja się melduję i dobranoc mówię. Ponad godzinę porządek w komputerze robiłam, bo fiksowac zaczął, zbędne rzeczy juz posuwałam, może będzie grzeczny) Niech tylko jeszcze ze dwa miesiące pochodzi i się nie psuje, bo inczej M powie, że pieniadze na wakcje na laptopika wydamy a ja chcę na plażę!!!! Słodkich snów wszystkim, niech Wam się przyśnią małe fasolki)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:11 Megi- rzeczywiście zacznij od proszku i innych kosmetyków, a jesli chodzi o weliminowanie mleka i pochodnych to trzeba również zrezygnowacz z wołowiny i cielęciny! kolejnym najczęstszym podejrzanym sa jajka... a na sucha skóre dobre jest oilatum- dolewasz do kąpieli, fajnie nawilża) Ale drukuja tym Szkopom(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:13 Bebelwk jakie drukuja, jakie drukuja, co??????????? a przy okazji melduje sie ... kurna znowu graja ...lece Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:15 Takiej to dobrze!!! Ja tez chce nad morze!!! wiecie co - wlasnie zdwonila moja mama i niezlego stracha mi napedzila... teraz do czasu testu spac nie bede mogla, bo ona sobie wymyslila, ze poronienie moglo byc przyczyna zaburzen hormonalnych P. i moze nie powinnam zachodzic w ciaze do czasu ustalenia terapii. I jak tu spac spokojnie. A... i pamietacie moją opowiesc o niezudzkiej pani dyrektor z osrodka w ktorym mialam pracowac??? Dostalam dzisiaj cynka, że cosik jej sie odmnienilo bo slyszala o mnie dobre opinie i chce mnie do siebie ściągnąć. Biorąc pod uwagę, że jej kadencja konczy sie za miesiąc zgodze sie na prace tam, ale na odpowiednich warunkach!!!! A co mi...., jak sie nie zgodzi, to jej strata Ale mam mentlik w glowie Ide spac, bo cos jajniczki bolą Oby nie na @.... Powtórzylam bo na tamtym za pozno sie znalazl.... Jaania - Ty mi cosik podejrzanie cicho siedzisz!!!!!! siedzialam sobie w wanience i tak myslalam o Twoim sikanku!!! Robilas test?? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:29 Maruda 2...O i kto do domu, kto???????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:33 Balbinko,ona ma termin na 28 sierpnia i tylko z jednym chłopcem. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:17 Bebell - filmik leci!! tylko koniecznie z głośniczkami bo musik jest debest!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:12 rozumiem, ze skoro nie bylo mnie caly dzien na forum i nie bralam udzialu w nastukaniu 500 postow, to teraz musze nadrobic sama czy mam dobic do 100? moge sie postarac! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:15 misia-a ten koń to może Wasz??? superowy)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:17 Jestem i ja! Bebelku, dzięki za nowy wątek i super tytuł))) Buźka dla Ciebie!!! Tatanko, wystraszyłaś mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:24 nie, ale moj przyjaciel jezdzi na nim wkkw! i ma marzenie pojechac nim w pekinie na olimpiadzie!!! a ty jezdzisz? ja jezdzilam i nie moge odzalowac ze juz nie jezdze. ale raz poniosl mnie mlody kon, a mi zablokowala sie noga w strzemieniu! caly zyciorys przelecial mi przed oczami, bo przez 15 min cwalowalam( bo to juz byl cwal!) miedzy przeszkodami i tylko czekalam kiedy mnie zrzuci. troche sie wtedy wystraszylam, bo w moim zawodzie raczej nie moge sobie pozwolic na zlamana reke czy noge. a biorac pod uwage, ze zlamalm sobie na studiach prawa reke i mialam 2 operacje i prawie dwa lata reke w gipsie, to sobie odpusclam jazde konna ale jeszcze kiedys wroce. ale tylko na konie rekraacyjne chwilowo jezdze tylko na przerozne zawody! kocham to!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:17 tatanko, dzieki za fotki domek faktycznie marzenie a slubne...wow! czad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:16 wymiękam dziewczynki, ja sobie będe wieczorami czytała tych 500 postów, które produkujecie, ale nie mam siły nic już pisać no przecież tak się nie da Tatanko, a może zrobisz teścik jutro? Ja to jestem w gorącej wodzie kąpana, nie wytrzymałabym ) Fantaisie, głowa do góry, wszystko się w końcu ułoży. A jakiego rodzaju działalność prowadzi Twój P. jeśli można wiedzieć? Melba, nie mam Twojej fryzurki Antuś, a czy aplikanta adwokacjiego można teraz zatrudniać na umowę o pracę? Bo kiedyś nie można było. Trzymam kciuki w sobotę. I gratulacje ogromne dla M!!! A co do Twoich starań to jestem pewna, ze jeszcze zmienisz zdanie. Jesteś urodzoną mamusią, nie wierzę, ze poprzestaniesz na jednej Amelce Abie, może to już się ten dzień zbliża? ) Za Tycję też trzymam kciuki. Ergo, wspomożemy Cię w samotnych chwilach. Ale masz rację, ze najważniejsze żebyście byli razem. Na pewno się wszystko ułoży. I tyle spamiętałam A u mnie @ się rozszalała, na szczęście bezbolesnie przechodzi. Jutro rano do dermatologa do kontroli, zobaczymy co powie. A oglądałam dziś Stalowe magnolie, bardzo mi się ten film podoba, oczywiście spłakałam się na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:20 Tatanko, Jaania testu nie robiła, nie kupiła. Jak nie dostanie @ jutro to zrobi. Twój domek pięknie rośnie, i ogródek wokół niego. Tak najlepiej- rośliny już rosną. Ja niestety tylko rabaty założyłam, które zostały zadeptane podczas toczących się działan wojennych na mojej działce. Trudno, jak skończą to będzie cudnie i założę ogród z prawdziwego zdarzenia \ I popieram, ceń swoją wartość- jak babce będzie zależało to się zgodzi. I bez złych myśli mi tu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma jutko 04.07.06, 23:36 ja jestem tu nowa, ale czytalam ze masz problem z gronkowcem moja siostra wiele lat walczyla bezskutecznie z tym swinstwem i dopiero wyleczyla sie fagami. sa to specjalnie chodowane dla twojego gronkowca wirusy, ktore je niszcza. dostajesz do picia taki plyn (uprzedzam- obrzydliwy)i jakis czas go pijesz mojej siostrze wychodowali te fagi w akademii medycznej we wroclawiu jesli bylabys zainteresowana to daj znac, popytam siostre o szczegoly, bo bylo to ju jakis czas teu i nie pamietam dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:22 Cytuje te niemadre dziewcze co siedzi i meczyk ogląda kiedy my tu ciekawe czekamy na newsa: "Nie robilam bo zapomnialam kupic. (jak mozna zapomnie co teście sie pytam????) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:23 Za lekturkę należy mi się gigant kop!!!! i jestem taka głupia, że nie potrafię odłożyć, jeśli coś zaczynam to muszę skończyć, ale teraz bokiem mi wyszło... Jutka, P. pisze programy do firm Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:27 Cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! !!! 04.07.06, 23:28 k.....k.....k....... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! !!! 04.07.06, 23:31 nie lubię włochów((( chamy((((fuj, jak ja będę dzisiaj spać??? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 francuzi beda mieli latwiejszego przeciwnika 04.07.06, 23:29 ale jednak mi przykro, bo ... NIE LUBIE TYCH AKTORZYN MIERNYCH WLOCHOW Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:29 Łomatko - co się dzieje!!! ale czad!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:31 Jak ja nie lubię szkopów!!! matko- jak się cieszę!! Moi Włosi są w finale!!! Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:33 no ja niby im tez wczesniej nie kibicowalam, ale przeciez wlosi to mieczaki. a to meski sport. nie podoba mi sie ten wynik, jak cholera mi sie nie podoba. poza tym nie moge im tej afery z fringsem darowac i niech se graja w tej swojej skorumpowanej lidze no wylalam zlosc Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:37 nie no, tylko nie mieczaki) no, oni symuluja to prawda, ale absolutnie to nie sa mięczaki) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:43 whatever, ale i tak mi smutno. Ale jutro musi wygrac francja!!!!!!! I 9 tez! Bebell, ale Ty mnie lepiej odstrasz. Te "ciagi" minely po jakiejs polgodzinie, moze troche wiecej. I co mam czekac na nastepne? -- Katarzyna Kamieniowa i Kamyczek Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:48 no, myślę, ze one wróca) więc czekaj) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:47 Bebelku...to my juz mozemy świetować....stypa juz wcześniej z powodów wczesniej omówionych...odprawiona... A jutro...alez bedzie jazda!!! Fantaise..ty lepiej sie za zielonego Pawełka zabierz...to potem od razu uśniesz...a i jemu kolorki wrócą)) Janiu, ja nie mogę...zapomniałam?????????Nie mnie taki makaron na uszy))Ty nas psychicznie wykończysz...a my juz chcemy swietować!!! Tatanko, po pierwsze mogło, ale nie musiało...po drugie jeszcze niczego konkretnego nie wiecie, po trzecie endokrynolog wszystko wam powie i o staranka sie dopytacie!!! A teraz prosze sie nie stresować, tylko polozyc sie spać!!! Jesli masz teścik w domku, to zrób go raniutko!Szkoda twoich nerwów! Fantaise, odpowiedziałam ci na starym wątku ...to co pasozytowi sie juz urodziły maluszki???A wyprawka iscie królewska.... Właśnie załadowałam do zamrażarki kupę mięsiwa....dostalismy od moich rodziców chyba z pól świnki!!!Kto chce świeżutka kaszankę lub kiełbaske roboty mego szwagierka mistrza kiełbasowego????????? Na jutrzejszy obiad robie wątróbkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:52 ja chcę kaszankę!! koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma bebellku 04.07.06, 23:59 a ty jezdzisz/las konno? szukam bratniej duszy do milosci mojego zycia! i jeszcze do zeglarstwa, i do nart- to wiem, ze sporo tu takich dusz a czy moglabym sie usmiechnac o rewanzowe zdjecia Tosi i Tadzia i ich mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: bebellku 05.07.06, 00:01 zeglarstwo- Mazury!!!!!!! Narty))))) Hiszpania i wędrówki po górach z plecakiem i gitara)))) Oto moje wielkie miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: bebellku 05.07.06, 00:07 o Tycja witaj w klubie! super to moze kiedyc jakas kabinowka i z dzieciaczkami raj po mazurach uprzedzam tylko-spiewac nie umiem! chrumpsiku-zdjecie z konikiem bylo. ale jutro moge podeslac ci jeszcze raz, razem z dzisiejszymi z nad jeziora. z przyjemnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: bebellku 05.07.06, 00:08 no to ja sie zwijam, bo jutro rano do pracy dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: misia, ja nie mam fotki:) 05.07.06, 00:12 jutro sie poprawie a teraz zmykam pa Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:00 Abi, bebelku..serdecznie zapraszam))))))))))Kaszanki ci u nas pod dostatkiem, bo mezul zamówil dodatkową porcje dla swego staruszka....Boże wyjazd do teściów sie zbliża(((((((((((((((((( A i pyszny salcesonik tez mam...miodzio,mówię wamTomek jest mistrzem..kto raz spróbuje jego wyrobów...nigdy nie zdradza go i zawsze zamawia))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:30 ja wlochow tez nie lubie, ale Niemcow bardziej. Wybralam mniejsze zlo Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:31 ale mnie makaroniarze zaskoczyli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:31 Niemcow nie trawię, wiec Wlosi górą Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:34 ja tez się cieszę z porażki Szwabów ) Misia, dziękuję za śliczne zdjęcia. Piękna z Ciebie mamusia i córcię masz wspaniałą. Naprawde super rodzinka ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:35 no comment ( u mnie w domu zaloba prawie narodowa ( ide sie myc .... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:37 Tez ide sie pluskac i jeszcze zajrze Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:40 Matalko, filmik Ci puściłam. Nie wiem tylko czy dojdzie....bo na gazetę czasami nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:46 Śpijcie slodko Kochane i do jutra!!!! Jaaniu oby @ nie przylazla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:50 i ja wskakuje pod prysznic i z ycze kolorowych snow! jaania, obys sie mylila! melba, powodzenia, polamania jezyka! tatanko i co bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:52 balbinko, jestes podelcem! ja chce kaszanke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:56 kaszankę?????? ble................................... Abie, jestes ządna krwi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:01 alez tempo macie... naprawde Was z oka nie mozna sposcic... Wiem, wiem - nie bede taka - zamecze M. i uprosze w koncu o zmniejszenie jakis zdjec coby Was kochane zadowolic Tak wiec juz za chwileczke, juz za momencik i moze w przyszlym tyg sie uda... wytrzymacie? Melba, Twojej fryzurki nadal nie dostalam - czy w koncu sie zlitujesz??? Monia, braciszek pasozyt pelna geba... nie ma co... skad ja to znam??? Balbinko, a jak tam sprawa brata? Jaaniu, Tatanko - mam nadzieje, ze dwie krechy sie pojawia Laski miejcie sumienie i zwolnijcie tempo... Jutro znowu ciezki dzien przede mna i jezeli wogole zajrze na forum to bedzie ciemna noc i pewnie 1000 postow do nadrobienia bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma dzieki Jutko 04.07.06, 23:46 za mile slowa :0 ale piekna to chyba przesada! dzisiaj caly dzien spedzilysmy na dzialce u siostry na jeziorem, i kapiele blotne tez byly wiec jak tylko przerzuce zdj, to cos podesle. a twoje zdjecia z przyjemnoscia tez bym obejrzala. wiec jesli moge prosic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 :) 04.07.06, 23:54 moj Tomcio skacze wesoły po domku- cieszy sie ze Szwaby przegrały Jest za wygrana Portugalii. Trzymam kciuki za NIEPOJAWIENIE sie jutro @@@ Acha! Co to za filmik . o którym piszą dziewczyny od jakies=god czasu? jakieś uzaleznienia? Ja dostałam JOGĘ ( ale sie usmiałam- chyba bede niedługo praktykować)) Ale chyba o inny chodzi. JAkby co to poprosze. No i spać jakos mi sie nie chce...... Jutro jedziemy ok. 9.00, coby nas upały nie zamęczyły w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:03 No widzisz, moniczko, a ja sobie cosik zakodowałam o dwójeczce...źle juz ze mną....ciągle cos mieszam((( A jutro bede robic pyszny smaluszek z cebulką....a do tego świezutki chlebek i kiszone ogóreczki....pychota...(Alez ze mnie żmija) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:05 Monia, mi tez sie wydawalo, ze pasozyt blizniakow sie spodziewa. Misia-ma, sprawdz skrzynke - mam nadzieje, ze tym razem zalacznik bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:11 smalczyk i kiszone ogórki!!! o to juz mi smaka narobiłaś))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:16 Anais...argumenyt twego facecika zupełnie mnie nie przekonują....szkoda czasu i tyle!!! Do listopada to prawie pól roku...a płodnosc męzczyzn w porównaniu z pokoleniem naszych rodziców zmiejszyła sie o połowę...to badanie nie boli...wręcz przeciwnie...))Niestety znam kiku takich obywateli, którzy zwlekali i zwlekali...a potem leczenie było bardzo długie , bo wdarły sie powikłania...A skoro ty masz takie nawracajace stany zapalne pecherza...to może masz jakies bakterie...zrób badanko moczu na posiew, priwa nie jest drogie. Ja odpukac jakos się wykaraskałam, ale pije duzo herbaty żurawinowej, herbaty z cytryną..przez długi czas łykałam urosept(jest bezpieczny dla ewentualnej ciazy) 2 tabsy 3 razy dziennie.Unikam jak ognia chodzenia do publicznych toalet...No i codziennie świeży ręcznik do pewnych czesci ciała...Odpukac pomogło! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:53 Rany co sie u nas dzieje za oknami - a te szczelnie zamkniete, okiennice tez... Bebenki mi w uszach popekaly od krzykow malza i znajomych, a teraz Ci za oknami doprawiaja Oto minusy mieszkania w centrum i z oknami na ulice... Nawet telewizora nie slychac... A odkrecony niemal na fulll... Szkoda mi Niemcow, ale Wlosi byli lepsi, no i Niemcy niezbyt czysto grali... No ale pewnie tym razem beda 3 godz. trabic //////// Help!!! Ja juz nie mam sily sie wsciekac i strzelac z mopa... Och... Zabieram sie do czytania. No i melduje sie... Ale mamy tempo! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 04.07.06, 23:55 Chrumps- wybacz im) toz to święto narodowe)) ja sama bym trabiła) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:01 Szkalnki nam w szafkach brzecza... Rany... Jaaniu trzymam kciuki, zey @ jednak nie przylazla. Tatanko - za Twoje testowanko tez. Nie stresuj sie jakimis zaburzeniami! Bedzie dobrze - zobaczysz!!! Anais - moge tak pisac? Bo czuje ze cos przekrecam wiec prosze o wybaczenie - ja Ci moge oddac kg, bo ja z kolei tu w ogole zyje na pelnym luzie i kg leca w gore na wloskim zarelku. Oj ale pochwale sie, bo schudlam 2 kg a to sukces... Rany myslec nie moge - jeszcze gorzej jest niz ostatnio. TV na full za oknami jeden trab, pisk i w ogole... Stoja w korku do centrum na mojej ul. i pod oknami mi trabia... rany // Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:03 Misia-ma nie mam zdjec z konikiem - jesli jaksies nowe wysylalas poprosze! Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:15 balbinko pomylilam sie ostatnia miesiaczka 11 maja, czyli jakies 52 dni temu, to dlatego nie wiem czy wywolywac duphastonem czy czekac, nie wiem poprostu, czy zdac sie na nature czy wymusic ...nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:18 Anais Balbinka ma racje. Jesli Ty masz bakterie to bakterie mogl zalpac Twoj maz, a bakterie w spermie moga powodowac martwe plemniki i leukocyty. Tak wiec te Twoje nawracajace infekcje moga byc efektem tego, ze zarazacie sie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:21 Chyba lykne se jakis apap na bol glowy albo cos innego... Naprawde nie jestem az taka zlozla, ze narzekam, ja rozumiem, ze oni sie ciesza, ale uliczki mamy niemal tak waskie jak na wawskiej starowce - wiecie jak sie normalny glos niesie w nocy? A co dopiero trabienie i piski... Koszmar... Zwlaszcza, ze stoja w korku na naszej ul i trabia piszcza, "podkrecaja" motory i skuterki a taki skuterek ile halasu robi... Oj... Ale juz nic nie mowie. Ide cos wziac na te glowe chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:26 Chrumpsiku serdecznie ci wspólczuję tych wrzasków i trąbienia moja biedna główka by nie zniosła(( Ja dodtaje apopleksji, poniewaz juz od 6 rano sasiadowi układaja kostke brukową...słychac maszyny, ładowanie na taczki...muzę..i pilowanie...koszmar tym wiekszy,ze ja ostatnio zasypiam nad ranem(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:21 Leć może na betę...marudzia tez miała taki długasny cykl...,to wszystko wyjasni..a jesli wyjdzie negatywny wynik chyba powinnaś wziąc ten duphaston...a ginka ma racje, facet powinien juz teraz sie zbadac !Buziaczki)) Lece do łózeczka...nie wiem tylko po co ...bo i tak nie spię(((Męzul marudzi...co sie z nim dzieje ostatnio...emeryt z niego sie robi)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 współczuje chrumpsiku 05.07.06, 00:25 czyzby nieprzespana noc cie czekała? no idz na ulice i baw sie z nimi)) lepiej sie poczujesz a nie bedziesz sie tak meczyć))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: współczuje chrumpsiku 05.07.06, 00:29 heh moze to i dobry pomysl Mysle, ze skoncza za jakies 2 godz... Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:23 chrumps mozesz kochana walic anais prego, mi piacere kochana ja makaron non stop dla mnie wazniejszy niz chleb, i wiesz co ci powiem...ja na makaronie chudne bo zbyt szybko go trawie...po 2 godzinach talerza makaronu mam takie ssanie ze laduje nastepną porcje na zimno. ostatnio fryzjerka mojego narzeczonego straszy ze mam anoreksje...moj boze, chyba tasiemca. ale fakt ze slyszalam ze jak jest za malo procent tluszczu w organizmie kobiety to moga byc problemy, a mam wage taka specjalistyczna co wazy kg, kosci i tluszcz no i 2 kg brakuje mi do minimum, choc wiecie przy wzroscie 163 mam 46 kg wiec to nie jest jakas katastrofa moim zdaniem. moja kolezanka tez moich gabarytow w ciazy przytyla 30 kg..wiec moze i ja poczuje sie atrakcyjną buleczka jak mi sie uda pewnego dnia..i na 9 miesiecy bede taką Bellucci..wiecie co? fajnie by bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:24 balbinko po co na bete jak testy negatywne ...przeciez to nie mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:28 Anais to mozesz sobie nie zlaowac makaronu z tlustszymi sosami, a po obiadku koniecznie cos slodkiego - jakies frape albo czekolada . Rzeczywiscie hormony plciowe sa z rodziny tluszczowcow ( z rodziny sterydow, do ktorej nota bene nalezy tez cholesterol). No i fakt, ja jak pracowalam ( w dosc duzym stresie) nie musialam liczyc kalorii i przy wzroscie takim prawie jak Twoj (162) wazylam MAX. 54 kg. Ale ja i tak wierze, ze Ci sie uda. Balbinka dobrze radzi z tym testem Przeczytaj ten watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=43802955&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:33 Ja tez bardzo lubie makarony i sosiki))) Nasze Cudo Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:34 hmm Ja tez lubie i wloska pizze tez Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:37 A propos meczu to jednak nie zgodze sie z Fantaisie: Wlosi rzeczywiscie to aktorzy, kombinatorzy, no i prostaki, ale chamami ich nazwac nie mozna. Juz predzej Niemcow, ktorzy obrazili i Beckhama i Wlochow i Polakow - chyba wszystkich - nawet naszego prezydenta ;D No i z tego powodu nalezalo im sie dostanie w tylek. Ale mi ich szkoda tzn. szwabow trche... Ech... Ciekawe kto wygra final... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:39 moj T. mowi, ze pOrtugalia wcale bym sie nie obraziła. ale mi sie chce jeść!!!! pyszna pizzew bym wtrabiła, ale w mojej dziurze to pewnie juz nigdzie nie kupie, wszystkie lokale juz nieczynne. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:43 Zapraszam chetnie na pizze mam zamiar sama zrobic - tylko czekam na deszcze ;D Bo w domu tak duszno, ze nie chce dodatkowo podnosic temp. wlaczajac kuchenke Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 00:55 nawet nie wiesz z jaka chęcią bym skorzystała z twego zaproszenia... gdybym tylko miała inne plany na najblizsze 2-3 miesiące..... a tu, niedługo pieluchy bede wygotowywac.... i raczej atrakcje podrózne mnie nie czekaja... ale... kiedys na pewno zwiedze ten piękny kraj! mam juz takie plany! a potem Ameryka PD. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Witam srodowo 05.07.06, 05:54 Witam dziewczyny, przeciez ja z domu wyszlam wieczorkiem waszego czasu a tu prawie 200 postow do nadrobienia. Tatanko Ty testuj plizzzzz dzisiaj bo ja nie wytrzymam a P. podejrzeniami sie nie przejmuj, jak sama napisalam to tylko podejrzenia. Jaania i Erga, zatestujcie tez, nie nakrecajcie sie, po prostu zrobcie test. Balbinko nie szczuj mnie polskimi kieblachami, kaszanka to nie za bardzo, ale taka wedzona kielbaskie bym wrabala na miejscu. Dzis jak wrocilismy z plazy to tak mnie wzielo na chleb z pieczonym pasztetem z kiszonym ogorkiem, ze chyba mnie zassie do czwartku. M. jedzie do Miami to zajedzie do polskiego sklepu i zakupy zrobi. Juz nie moge wytrzymac. To ja teraz ide spac M. juz w lozku od godziny a ja Was czytalam, biore moje siersciuchy i ide na gore. Oooo najwazniejszego zapomnialam, Fantaisie ty to tak w doope powinnas dostac zebys usiasc przez tydzien nie mogla, nosz kurde jak mozna takie ksiazki czytac. No i oczywiscie nowe forumki witam. Aha i jeszcze Wam powiem, ze przestalam sie juz przejmowac tym kluciem i bolem, napisalam do kogo moglam, obdzwonilam kogo moglam i wszyscy powiedzieli to samo. Mam tylko nadzieje, ze zadna z tych osob nie chcial mnie tylko uspokoic i powiedziala prawde. w ogole postanowilam zaczac sie cieszyc bo wczoraj sie jeszcze balam, stwierdzilam, ze co ma byc to bedzie, w razie czego i tak bedzie ciezko to lepiej sie cieszyc od samego poczatku. I JUZ! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam srodowo 05.07.06, 07:13 hej , laski anemicznie się witam, bo niedługo pomykam na egzamin... Czy to aby nie za wczesnie na poranne mdłosci?wieczorem tez były, i na mdłosciach się nie skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam srodowo 05.07.06, 07:42 Hej Melba a moze to nie jest wcale wczesnie? Moze zaciazyłas w poprzeddnim cyklu ? ja miałam jeden okres Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:02 czekam z niecierpliwością na wieści od Jaani. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:12 Dzieńdoberek ! Troszke luzu z rana w pracy mam Melbuś, już mdłości? No no... Moje pierwsze żyganko było, kiedy jakiś tydzien po owu najadłam się zurku z kiełbasą z małą ilością ziemniaczków u teściowej w święta! Całe popołudnie i wiecżór mnie mdliło i rzucało! Potem było długo nic, okazało się, że jestem w ciąży i następne mdłosci były dopiero za długi czas . Mnie wygrana Włochów tez cieszy! Niemcy dostali za swoje, za tę bramke co nam strzelili! Miłego dzionka! Miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:13 raczej nie zaciążyłam w poprzednim cyklu, miałam przeciez usg kilka razy-byłoby widać... a własnie-kiedy mogę iść na usg, zeby było juz cokolwiek widać?teraz mam 4 t 3d Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:26 Melba, ja byłam na usg 7t 4d i był widoczny śliczny zarodek 13mm Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:17 hej hej i ja się witam. Aleście wczoraj naprodukowały!!!! Normalnie nadążyć za Wami nie można... Więc melduję - @ jeszcze nie ma ale jestem przekonana, ze dziś przylezie. Jesli przypadkiem dzis się nie pojawi to po pracy NA PEWNO kupię test i zrobie. Ale wątpię w konieczność takiego zakupu. Nie sądzę abym dołączyła teraz do szczęśliwie zaciążonych. W sumie cykl jest w normie, dziś dopiero 33 dc za zdarzały sie nawet 35 dc. Tatanko - nie martw się tymi hormonami, P. prędziutko niech pędzi na badania i wszystko się wyjaśni. Jestem przekonana, ze jest wszystko ok. Taki duży chłop i miałby chorowac???? Jak go choroba widzi to boi sie podchodzić przecież )))) Przyznam sie tak szczerze, ze mi też zal było Niemców. I az nie mogłam uwierzyć ze na samym końcu tak ich Włosi załatwili, normalnie pech. Teraz to chyba Francuzom będę kibicowac bo Zidane ostatnio był świetny On jak wino...im starszy tym fajniejszy ) Melba - moze to stres przedegzaminowy? Organizm moze tak reagowac przecież. Ja mam zawsze jakies skręty żołądka w stresujacych sytuacjach. Witam nowe forumki Anais i Wiole A widze też, ze wczoraj rozmowa była o koniach i żaglach. Otóż jesli chodzi o konie to jestem laikiem mimo chęci nauki jazdy konnej nie moge sie zebrać za to i zacząć ( to samo jest z nartami)Natomista bakcyla żaglowego połknęłam jakiś czas temu, jestem amatorem zupełnym ale pokochałam żagle i Mazury. Ja na Mazurach byłam tylko raz niestety ale było super!!! Nasi znajomi to zapaleńcy, na żagle jeździli jeszcze na studiach ( mój maż razem z nimi) Teraz niestety z pewnych względow przez czas jakis nie pojedziemy razem bo jedna koleżanka na stypendium we Francji, drugim znajomym urodziło się dziecko. Tak więc przymusowa przerwa. Ale Misia - moze na szanty sie w przyszłym roku do Wrocławia wybierzesz? My chodzimy co roku )) A wracajac do koni i nart - mam nadzieję, ze jak zacznę to bedzie tak jak z moim pływaniem. Do zeszłego roku nie umiałam pływac ( !!!!) całe życie bałam sie wody i moj mąz postanowił, ze przełamie mój raz. Nauczył mnie pływać po kilku pobytach na basenie Szybko mi posżło i mam nadzieję, ze z nauka innych rzeczy będzie równie prost Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:41 a ja dziś znów wściekła od rana chodzę - mężus mnie zdenerwował tak że jak wsiadłam w auto to w 7 minut byłam w pracy (mam 15 km). I z tego wszystkiego nie wiem czy pojedzie na badania... usłyszał trochę przykrych rzeczy ode mnie - bo dobija mnie u facetów brak zaradności, i zdrowego yślenia - mój uwielbia żeby myśleć za niego... nosz szlag mnie trafia Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:51 Ergus, sciskam mocno...no niestety, chłop to taki trochę inny gatunek człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:57 Niestety chłopy już tak mają i nic nie poradzisz wściekaniem się. Możesz go tylko sprytnie podejść. Ale jak to już sama musisz wymyślić. Mój jest taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:59 A tak wogóle to serwujecie mi codziennie niezłą lekturkę. A sama jeszcze podnoszę sobie ciśnienie bo czytam od początku do końca, chociaż z niecierpliwością czekam na wyniki nowych testów ) Erguś a co poszło- może się chociaż się wygadasz to ci trochę ulży Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:58 No , dziewczyny, jadę na egzamin.Kciuki i inne wspomagacze mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:58 Erga oni juz tak maja,to duże dzieci, i jak tylko wyczuja ze moga "nie myśleć" to w to im graj Główka do góry zobaczysz za chwile przesle esa i bedzie juz OK szkoda czasu na kłótnie niedługo nie bedziecie sie widzieć tak długo, ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Witam srodowo 05.07.06, 08:59 Erguś, nie martw się, jakoś dojdziecie do porozumienia... Mój też niesty lubi, żeby mysleć za niego, a przy tym jest czasem uparty jak stado osłów jak sobie coś wbije do łepetyny! takie są te chłopy... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:03 A ja zapomniałam napisać, że byłam wczoraj u swojej ginki - nadal nie zmieniłam i tak już zostanie . Wszystko jest super w porządku . Wyszłam z gabinetu cała w skowronkach! Czuję się bardzo dobrze i mam nadzieję, ze tak juz będzi do końca )) Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:09 mam foty nowej fryzury melby!!! Malbuś -ale ładnie, z taką fryzurkę i tym uśmiechem wszystkie egzaminy masz już w kieszeni. Ale kciuki trzymam ) Może owu miałaś wcześniej, dlatego na usg nie było pęcherzyków w 12, czy tam 11 dniu. A może te mdłości to stres?? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:10 Po pierwsze ja tak jak Jaania jutro testuje!!! Po drugie trzymam kciuki za Melbusie i jej egzamin, Tycje i to nieszczesne USG, Jaanie, żeby @ nie przyszla. Ergs, to Ty jeszcze nie przyzwyczajona do myslenia kompensacyjnego. Ja smieje sie, że nawet jak P. jedzie na szkolenia, to na telefonie wisi, bo nie wie co na siebie wolzyc i takie tam. Nio i o wszystkiem trzeba im przypominac!!!! Stokrotko Ciesze sie ogromnie, ze wszystko dobrze z Maluszkiem!!! Ide na sniadanie. Milego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Tatanko 05.07.06, 09:12 ja tu juz od rana pazury wygryzam i czekam i czekam... A ty mówisz mi że jutro : (( do jutro już nie będę miała palców. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Tatanko 05.07.06, 09:15 No nic, ściskam nadal (już bezpaznokciowe) kciuki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tatanko 05.07.06, 09:18 Ane - boje sie, ze cykle mi sie poprzestawialy, bo pierwszy mialam 21dni a drugi niestety wymuszony antykami - 33dni. Średnio wczesniej bylo 28, wiec skoro dzisiaj jest 28dc, wole poczekac do jutra, zeby sie niepotrzebnie nie rozczarowac. Poza tym nie spalam od 5 rano i mialam w nocy straszne koszmary zwiazane z ciąża i mam w tej chwili strasznie mieszane uczucia.... Prosze przytulic, bo Mężusia nie ma, a ja tu sama sie smutam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Tatanko 05.07.06, 09:23 Tatanke i Ergę mocno przytulam. A te które trzymały kciuki za moja @ tzn za to zeby nie przyszła to moga już puscic...własnie przyszła wiedziałam, ze jak kupie ten test to beda to pieniądze w błoto wywalone Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tatanko 05.07.06, 09:25 Jaaniu - to ja mocniej ciebie sciskam, a test przyda sie w nastepnym cyklu. Wtedy juz nie zapomnisz go kupic, bo bedzie czekal sobie na półeczce!!!! Napisze Ci coś, co sobie caly czas powtarzam: jedna @ bliżej do szcześcia które na nas czeka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Tatanko 05.07.06, 09:30 no to mądre co mówisz. A testu pewnie i tak teraz nie kupię bo zapomne Mam nadzieję, ze w następnym cyklu się uda. Oby I za Ciebie teraz tzrymam kciuki, zeby Tobie sie udało. I nie miej zadnych schiz, wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tatanko 05.07.06, 09:33 Jaaniu - a kiedy pojdziesz ze mna na lody???? Z Jutką pogadamy o lodach w sobotę to moze wybierzemy jakis rozsądny termin?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:08 Zuza, Jutka już odpowiadam na pytanie odnośnie aplikacji, "posiadanie"patrona przed aplikacja nie jest konieczne, podczas odbywania aplikacji juz tak i jest rozrózniana aplikacja etatowa gdzie patron moze zatrudnic aplikanta na podstawie stosunku pracy lub pozaetatowa pod kierunkiem patrona ale na innej podstawie już niż umowa o pracę. A co do mnie to generalnie takiego patrona mam jezeli sie dostanę i nie powinno być źle, chyba, bo w takich sprawach nic na 100% nie wiadomo. Pozostaje mi tylko czekać....dzisiaj w nocy juz padłam jak zwykle na ostatni gwizdek mam max powera do nauki szkoda ze nie wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:24 tatanko, przytualam. Nie martw sie na zapas, a ja trzymam kciuki za jutrzejsze testowania. A mnie sie tez podobalo to co Wlosi zrobili na koniec szkopom. Tez ich nie lubie Dzisiaj kibicuje portugali a jak beda w finale wlosi i portugalia to juz mi wszystko jedno (z lekka preferencja w strone portugali). Ciesze sie ze nie bedzie finalu niemcy-francja bo w tedy mialabym problem A tak w ogole to goraco mi. Nie nawidze upalow w miescie. Jak ja zazdroszcze Olci tego Oceanu i klimy w kazdym miejscu!!!! Ja tez chce mieszkac na Florydzie i miec gdzies ten caly polski syf (no dobra, w sumie mi sie tutaj podoba). Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:34 jaaniu sciskam mocno. nastepnym razem na pewno sie uda. i mam nadzieje, ze uda zebrac sie nam jakac zaloge i wyruszymy na jakis rejs "pocian poz zaglami" erga - mezczyzni....nie wypowiadam sie, chyba wszystko zostalo juz powiedziane ale ciagle nas to zaskakuje i dziwi melba, trzymam kciuki. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:35 Witam w kolejny upalny dzien, boshe rozpuszczam sie (( Ergunia sciskam, mocno, mocno ... przykro mi bardzo ale faceci niestety juz tacy sa !! Tatanke i Jaanii juz nie lubie - tam nas meczyc!! zwariowac z wami mozna, ale z drugiej strony rozumiem i podziwiam za silne nerwy Ja kibicuje Portugali i mam nadzieje ze to oni jednak beda grali w finale. A u mnie bol miesni po wczorajszym aerobiku, sliczny plodny sluz a wczoraj bol jajnika z promieniowaniem na udo. chyba mam owu, to za jakies 20 dni bedzie i @. mam nadzieje tylko ze organizm mnie nie oszukuje i wszystko jest tak jak powinno ) i z chorwacji przywioze pasazera na gape Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:36 Boshe zapomnialam !!! Melbunia, kciuki sciskam oczywiscie!! tylko sie zastanawiam po co?? jak ty i tak sobie spiewajaco poradzisz!! a te mdlosci to pewnie nerwy i emocje Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:40 Maruda - już was nie meczę. Napisałam, ze 2 przylazła dziś, przed chwilą Tatanko - nawet jutro na lody mozemy iść Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:44 Jutro powiadasz?? Ty konczysz prace o 16?? Musze sie z P. dogadac, czy bedzie jutro we wrocku i jezeli tak, to mozemy sie umówic Dzwonilam do swojego gina i powiedzial, ze mam sie nie stresowac i na bete poki co nie lazic, ale jak tylko wyjdzie mi druga kreska, to mam natychmiast sie meldowac na oddziale... troche mnie wystraszyl....buuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:47 Ściągnelam sobie książkę Tracy Hogg pt: "Język niemowląt" i chyba juz nic mnie z kompa nie odgoni Polecam przyszlym mamusiom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:22 tatanko, ja sobie kupilam Jezyk Niemowlat w empiku, zgadzam sie ze ksiazka jest rewelacyjna, mam nadzieje ze uda mi sie wdrozyc Latwy plan A Tracy Hogg napisala jeszcze Jezyk Dwulatka - podobno tez dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:29 Ten "Język dwulatka" - to lektura w sam raz dla Bebell która przeżywa katusze z Tosicą. Bebelku jak tam nic porozumienia - mama - córka??? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:50 i ja witam sie w srode. jaaniu, przykro mi, ze jednak nie tym razem. a poza tym masz kochana swieta racje, Zinadine jest jak dobre wino: im starszy, tym lepszy. w kazdym razie miejmy nadzieje,ze dzis zagra tak jak ostatnio! melba, kciuki zacisniete! ergo, a ty sie nie denerwuj. facecie tacy saa i nic tego nie zmieni. mooj maz jest swietnym specjalista w tym co robi, do tego zna sie doskonale na wszelkich urzadzeniach elektronicznych, nie mowiac o wiedzy informatycznej z polki, powiedzmy juz zaawansowanej etc... jest fantastycznym facetem. jednak gdy przychodzi cos zalatwic robi sie malekim chlopcem. pomimo, ze to w jego kraju mieszkamy, ze on sprawniej (!) niz ja posluguje sie tym jezykiem, ze zna lepiej struktury itd, ja musze wszystko zalatwiac, dzwonic, umawiac go na spotkania i dbac zeby tam poszedl. I wiesz co mysle, ze kazda z nas moze ci dokladnie taka sama historie opowiedziec - odpowiednio dla swojego egzemplarza. czasem trzeba na nich powrzeszczec, ale bez szczegolnych nadzieji, ze bedzie inaczej. anais, fajnie, ze do nas dolaczylas! I nie dogodzisz babie!!! ja chcialabym miec taka figure jak ty. pomijam fakt, ze aktualnie jestem wielorybem, ale w wersji normalnej tez nie jestem z rodzaju heidi klum ... och, my baby! "jezyk niemowlat" nie spodobalmi sie. nie, ze uwazam, ze glupio pani hogg pisze, ale mialam wrazenie, ze nie moze sie zdecydowac, czy jedziemy po lini natura, czy planujemy dokladnie. ale kilka pomyslow miala naprawde dobrych. nie wiem co chcialam jeszcze napisac, wiec na razie koncze a! fantaisie przestan czytac takie ksiazki, cholera jedna. dostarcz sobie wzuruszen czyms przyjemniejszym, co? kolejnych "ciagniec" nie mialam, wiec moze moje dziecko sie jeszcze nie urodzi. narazie Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:56 Abie, bo wlasnie moze nie nalezy decydowac na 100% natura albo na 100% planowanie? Mnie sie wydaje ze jej wlasnie o to chodzi zeby nie popadac a skrajnosci. Do mnie to przemawia, jestem w stanie wyobrazic sobie ze takie male nie chce totalnego chaosu ale tez nie ma ochoty na robienie wszystkeigo z zegarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Witam srodowo 05.07.06, 11:02 pewnie masz racje i o to wlasnie chodzi zeby znalezc zloty srodek. moze moj brak zachwytu wywodzi sie stad, ze o tej ksiazce jakis czas temu opowiadala mi znajomoa, ktora na pewno wprowadzily w zycie swojego dzecka totalny chaos! ale, ze nie mam prawa krytykowac glosno, bo doswiadczenie mam zerowe, przelozylam to na wplyw ksiazki na znajoma polecqam za to ksiqazke KAZDE DZIECKO MOZE SPAC autorstwa A.Kast - Zahn i H. Morgenroth Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:59 Olu, niestety ale jutro lody odpadają skonsultowałam to z P. i okazalo sie ze musimy wracać od razu po pracy umowimy sie na przyszły tydzień, co? A jesli w niedzielę będziecie chcieli zahaczyć o Wrocek to dajcie znac, ja będe dostępna ( o ile nie będe bardzo skacowana po tym panieńskim) A co do mężczyzn - podam wam przykład mojego P. ktory zgubił okulary w czerwcu i do tej pory ich nie zrobił. Nie ma dużej wady ale od monitora oczy go bolą i w ogole szybko sie męczą. Więc jesli ja go nie zmolestuję to rok bedzie bez nich chodził. I chciałam w poniedziałek to zrobić - zaciagnełam go siłą do Fielmanna w Galerii i jak zobaczył tą kolejke to powiedział,ze nie bedzie stał. No to się wypiełam, w końcu to jego oczy. Dodam, ze dla mnie kiedyś w Reserved na wyprzedaży GODZINĘ stał w kolejce do kasy.......nie zrozumiem tego nigdy.... Tak wiec dziwni sa. Kluby potrafią prowadzić piłkarskie, stowarzyszenia, swoje firmy, nurkowac, żeglować, ludzi leczyć, sprawy w sądach wygrywac i inne ciekawe rzeczy wyprawiac a przy prostych czynnościach stają sie jak dzieci. A moze to wina naszych teściówek????????? Niech to bedzie przestrogą dla naszych młodych mam chłopaczków Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:53 Malbuś - trzymam kciuki!!! A wiesz że dziś czytałam że kobieta w ciąży jest sprawniejsza intelektualnie i raczą wtedy zdawać wszelkie egzaminy, kolokwia itp. Ponoć łatwo wchłania się wiedzę ) Powodzenia!!! jaaniu - sciskam mocno.. A już po cichu liczyłam że ci sie udało.. Macie rację - wiem - faceci sa inni - io wiem że on zawsze tak liczy na mnie -w e wszytkim!! Ale czasem mnie tak to wkurza że muszę sobie poryczeć i wyżyć sie na nim. A poszło o to że on stwierdził że nie poradzi sobie ze spakowaniem naszych rzeczy (wszystko ma już w torbach i na jednej kupce, tylko żarcie dla psa ma wziąć z lodówki)i znieść do auta. I stwierdził żebym lepiej po pracy wróciła do domu bo on na pewno czegos zapomni albo cos źle zrobi-nosz ręce opadają. A ja i tak urywam sie z pracy po to żeby zdążyć z nim na badania.. I zamiast on przyjechać po mnie i prosto jechać to muszę się wrócić 15 km do domu i później z powrotem 30km (mijając moje biuro) Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:08 Tatnko rozumiem twoje obawy, ja nawet jak jestem pewna że nic z tego nie wyszło i robie test, żeby potwierdzić, to ręcę mi się trzęsą tak że sobie nawet trafić testem do pojemniczka nie umiem ) Janiu ściskam. Tatanko Ciebie też ściskam, nie masz co się martwić na zapas, a ginek dobrze prawi -chce wszystko mieć pod kontrolą od samego początku tym bardziej że nie wie co było wtedy przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:19 olciu! dech zapiera jak sie oglada twoje zdjecia. co za krajobrazy! pozazdroscic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:12 poddaje sie! poczta gazetowa mnie pokonala!!!! wyslalam wiec pare zdjec z priwa kocurku, tym razem doszlo z zalacznikiem i od 10 min patrze sobie na twoje zdjecie i mysle kogo mi przypominasz. bo raczej sie nie znamy ale mam wrazenie ze znam taka ladna buzie to teraz bedzie mnie meczyc!!!!!! jaaniu-piekne zdjecia fantaisie- faktycznie trudno odroznic pania prof od mlodziezy! boskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:26 Janiu ...ściskam mocno!!!!!!!!!!!!!! Tatanko, tylko spokojnie dobrze??? Na oddział to i tak byś wyladowała...z załozenia ,że ciąza po poronieniu jest potencjalne zagrozona...Mój gin kiedys o tym mówił...a ja od jakis 3 mam schizy, poniewaz zawsze gdy termin @@@@ sie zbliza...szykuje sie juz w myslach do szpitala...i wszystko musi byc uprane ...szczególnie pizamki i bielizna...no bo jak mnie zapakują to kto bedzie do mnie taki kawał drogi z gatkami jeździł??? Zatem spokojnie dziewczyno, spokojnie)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:32 Balbinko Ty mnie pocieszasz, a widze, ze twoje schizy nie lepsze Oj taki nasz nieszczesny los, ze chąc nie chcąc, wiemy za duzo. Ja tam nigdzie nie pakuje rzeczy, bo ani objawów @ ani tez ciążowych. Moze ja juz menopauze przechodze, bo z obserwacji P. wynika, że klimakterium w szczycie. Totalna ku..za na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:49 Tatanko..noz mam tak i już...lepiej byc przygotowanym na wszystko...ale bez przesady torby nie pakuję....zrobie to dopiero, gdy zobacze 2 kreseczki...)) 6 lat temu pojechałam na zastrzyk kaprogestu do szpitala..i co łyknęli mnie od razu na odddział...dobrze,ze przezorna jestem i chociaz piżamke i kapcie ze soba miałam....(chociaz były gin twierdził,ze lezonko w domku będzie)reszte mąz kołował...a szlafrok sie suszył!!!I tak byłam uziemiona przez miesiac...nawet siusiu na łóżkowy nocniczeek((((( Jeśli wszystko bedzie dobrze, to nikt tam cie w nieskończonosc nie bedzie przetrzymywał...)) Powiedz swemu milamu, ze miektóre babki w klimakterium maja mordercze instynkty...niech sie biedaczek boi...bo ciebie to czeka za jakieś 30 lat))Co on marudzi...jakies humory....a moze te jego hormony tak na niego wpływają..... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:36 Erguś...normalnie twój R. to klon mojego....gadzinki! Kiedys czytałam artykuł na ten temat...nic nie da sie zrobic(((Oni sobie taki żonki specjalnie wybrali, mimo,ze wczesniej wydawało sie ,ze ze to oni big maczo!!! Ja czasami truchleje na widok "samodzielnosci " mojego slubnego....kilka razy awantura była...szkliwo mam zdarte od tego ciagłego zaciskania zębów.... ręce opadają...Amty jednak jedź z nim na te badanko, bo jeszcze zdezerteruje: (((( Marudko....szkoda,ze nie masz pod ręka testu owu....wszystko byłoby jasne... a tak....znowy 3 tygodnie do tyłu.... no i wiesz co..może faktycznie idź do tego ginka juz teraz...niech ci teraz opracuje strategie ...potem może sie okazac, ze chciał zaczynac od 1 dc....i znowu 2 miechy będziesz w plecy..... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:48 mój caly czas struga takiego samodzielnego, takiego odpowiedzialnego, ale jak przeszedł tetrmin badań to musiałm sobie urlop wziąć ( pomóc pobrać, zalecieć na piechotę (bo tak najszybciej) do laboratorium i przepychać się łokciami przez tłum mocherów, którzy zabijali wzrokiem, że ja bez kolejki. Ale co im miałam powiedzieć?? Już chiałam krzyknąć "uwaga mochery -mam spermę i nie zawacham się jej użyć". A on potem z dumą się przechwalał że zrobił (on zrobił!!!) badanka i jeszcze wyniki dobre wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam srodowo 05.07.06, 10:55 Anes zabiłas mnie tym tekstem...tylko ciekawe dlaczego to on nie polecial z tym kubkiem...przeciez to jego badanko było))) No, to mój maz pod tym względem anioł.....chociaz nie powiem, by sie nie bał...ale jak wyszły dobre wyniki...to teraz na skrzydłach za kazdym razem pedzi...na pobranie żołnierzyków do IUI...a i wtedy badanka sa automatycznie robione (juz 8 razy przechodził przez te męskie badanka)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Melbuś gratulacje!!!!! 05.07.06, 10:58 Chyba racja w tym twierdzeniu, że kobiety w ciązy szybciej naukę przyswajają. Poza tym Melba to zdolna bestia!!! teraz tylko czekac na dobre wiesci od Tycji!!! Erguś melduj w razie sms'a z łodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Melbuś gratulacje!!!!! 05.07.06, 11:03 i ja sie dolaczam do okrzykow radosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Melbuś gratulacje!!!!! 05.07.06, 11:03 Jejku całkiem zapomniałam że Tycja dziś w Łodzi!! Czekam z niecierpliwością na wieści!! Melbuś duża buźka!! Balbinko ja pracuję na uczelni za małą kasę, a on w firmie za większą kasę, on nie może do pracy się spóźnić, a ja mam przecież dużo urlopu ) Myślę tylko że to była dobra wymówka, żeby oszczędzić sobie rumieńców u pani w okienku ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam srodowo 05.07.06, 09:51 Oj niedoczytalm, Jaania sciskam bardzo mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Egzamin Melby! 05.07.06, 10:53 Słonka!!! Melba ma z egzaminu 4!!!! będę później... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:05 Jaaniu - po okularki proponuje do "Piękne oczy" w Auchaun. Ceny maja niższe niż inne temu podobne sklepy, a oprawek dużo i bardzo fajne. Okulista jest na miejscu. Cala moja rodzinka zaopartuje sie tam i jest taniej. Lody za tydzien obowiązkowo, bo i tak dużo do obgadania bedzie. Wiecej czekac nie mozna, bo lista plotek niemilosiernie wydluża sie Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:14 Gratulacje dla Melby!!!! mówisz Piękne oczy?? a tak pi razy drzwi ile mogą kosztowac okulary z plastikowymi szkłami, z antyrefleksem i zwykłymi oprawkami? plus badanie oczywiscie?? no lody obowiązkowo musza być!!! w przyszlym tygodniu odpada mi wtorek i czwartek bo mam szkolenie. Reszta jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:19 Powiem Ci ze obecnie nie orientuje sie ile to moze kosztowac, ale zadzwon do nich i powiedz o jakie szkla Ci chodzi, to podadza Ci cene, a koszt oprawek zalezy oczywiscie od modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:22 www.salonyoptyczne.pl - to jest ich stronka Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:26 dzięki - już sama znalazlam i poczytałam sobie. Chyba rzeczywiscie tam podjedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:29 koniec przerwy, spadam do knig((( Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:38 znowu mnie niemoc ogarnia potworna. Moze przez tą @? A moze urlopu potrzebuję??? Gdzie się w tym roku na urlop wybieracie?? My wybywamy w Bieszczady, z dala od tłumów, na łono natury...w końcu odpoczniemy Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No to gratulacje dla Melby:-)))) 05.07.06, 11:27 Janiu...zatem to powazna sprawa...skoro tatanka mówi,ze dłużej na spotkanko nie mozna czekac...to nie mozna...bo bedziecie musiały spis sprwa do omówienia zrobić...a i lkawiarnie zamkną, zanim pogadacie)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Egzamin Melby! 05.07.06, 11:04 Melbusiu gratuluję!!! A ten twój bardzo ważny...to kiedy??? Fantaise...jak humorek???? Abi....widze ,że Loniemu brakuje zdecydowania...czyzby się w ojca wrodził??? No tak musi poczekac az mu mamusia załatwi)) Kocurku..u mojego brata żadnych zmian...na lepsze...Pijawka wróciła na kilka dni do domu...ale praktycznie dziecmi sie nie zajmuje...a brat odseparował ją od gotówki... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Egzamin Melby! 05.07.06, 11:11 Lalisiu, słoneczko, bedzie dobrze!!! Najwazniejsze,ze mozna to korygować!!! A ty jestes bardzo dobra mamusia i żeby ci do twojej główki wiecej nie przychodziły takie mysli!!!Przeciez nie mogłas miec wpływu na to jak sie malutka ułozyła i na pewno bedziesz sie trzymała wszelkich zaleceń lekarzy!!! Ogromne sciski i buziaki!!!Trzymaj sie dzielnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Witam srodowo 05.07.06, 12:30 Dzien dobry, Narazie sie witam i o zdrowie pytam). I biore sie za czytanie Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Witam srodowo 05.07.06, 12:46 jak narazie amelka nie placzez tego powodu ze a to zalorzone niestety ja tak. Mam tylko nadzieje ze szybko bedzie poprawa chyba lepiej by bylo jakby odrazu jej to dali bo przeciez ona juz cwiczyla siadanie obracala sie na boczki potrafila z brzuszka na plecki a teraz takie uziemienie Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 11:01 wlasnie wrocilam od ortopedy niestety nie jest najlepiej nie a rzadnej poprawy amelka musi nosic poduszke( a to wszystko przez to jej ulorzenie w moim brzuszku jeden staw ma ok a na drugi byl nacisk i dlatego nieprawidlowo sie rozwinol jestem bardzo smutna dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 11:39 Lalisiu bedzie dobrze, napewno. buziaczek dla Amelki, nie martw sie!!! Melbunia GRATULUJE!! a nie mowilam ze nei trzeba kciukow trzymac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 11:51 I ja się pojawiam wreszcie spod sterty papierków. chcę wszsytko zrobic przed urlopem. melbuś - gratulejszyn!!!! Macie rację - faceci lubia by kobiety za nich myślały. On juz się tak przyzwyczaił że ja o wszystkim myślę że czasem ma pretensje że nie pomyślałm żeby wziąć mu np bluzę na działkę - albo klapki... Nosz ręce opadają. Ale zaraz po ósmej już dzwonił do mnie. Co prawda 3 pirwsze połaczenia odrzuciłam - napisał smska i znów dzwonił.. Teraz dzielnie poleciał po pojemniczek do aptejkki i przyjedzie po mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 12:08 Jaaniu - przytulam. Melbie grauluje!!! Lalisiu - nie przejmuj sie - dobrze, ze to wykryli i skoryguja. Coreczka moich znajomych tez nosi jakas rozporke i to od urodzenia niemal. Co do mezow i zalatwiania to sila rzeczy wszystko tu zalatwia i trzyma w rece moj maz I musze go pochwalic, bo jest bardzo ulozony i wszystkie nasze wazne dokumenty ladnie tematycznie w segregarorkach poukladane. A ja odkad przyjechalam mam ciagle "dzien dziecka" )))) nie musze myslec o niczym - tzn. mysle,zeby sie wloskiego uczyc, ale mam mega lenia i na mysleniu czesto sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 12:16 Melbuś gratulacje!!!! no ale to oczywiste było że zdasz)) Lalisiu my w piątek mamy usg bioderek, mam nadzieję, że nie będzie kłopotów bo Miki dla odmiany miał nogi poowijane pępowiną. Mam nadzieję, że u Amelki poprawa będzie błyskawicznie i nie będzie musiała się męczyć! Erga rozumiem cie doskonale. Ja wczoraj gdy karmiłam poprosiłam M. o ugotowanie krochmalu tzn. woda sie gotowała, maka byla rozmieszana z woda tylko wlac i zagotowac, a on ze nie bo nie umie. u mnie cisnienie blyskawicznie osiagnelo okolo 200/200 i powiedzialam co mysle. i wiecie, udalo mu sie ugotowac ten krochmal Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 12:06 No i witam się na spokojnie)) Może nie na spokojnie, bo sprzątam, gotuję, piorę(ależ człowiek się brudzi) i zaraz lecę kupić jakieś owocki i warzywka do mojego ŁukaszkaDD-lato mu wyraźnie służy coraz przystojniejszy) Jaaniu, buziak dla Ciebie i przed Tobą kolejna szansa!!!! szkoda, że się w sobotę nie spotkamy Erguś, faceci są naprawdę z innej planety!!! więc nie stresuj się Kochana, szkoda zdrowia a przed Tobą troche luzu i po co masz się nakręcać!!!! wykorzystuj ślubnego ile się tylko da i już Lalisiu, nie martw się! na pewno wszystko się poukłada.. Marudzia, to ja nie wiem czy chcę Ciebie zostawiać sam na sam z moim P. diabeł wie, co Wam strzeli do główki) podobno przy owulacji baba może rzucić się nawet na totalnego paszkwilaPP chyba musze pogadać sobie z Twoim... Antuś, opiliście wczoraj sukces??? i jak sąsiedzi to znieśli Tatanko, wykończysz nas tym testem, ale ja Cię załatwię na spotkanku, szykuj się Kochana na akcję w moim stylu Balbinko, to Ty na wszystkie ew. przygotowana ja niby też zapobiegawcza, ale do pięt Ci nie dorastam. I nie strasz mnie, że po poronieniu kolejna ciąża to zagrożona....ja wierzę, że nasze będę na luzie A co do rodzinki, to mają jednego synka, ona miała jakieś zwidy pamiętam, że o tym pisałam, ale przy naszym tempie mogło gdzieś to umknąć Jeżeli chodzi o moje zainteresowania to tak: na nartkach jeździłam w tym roku pierwszy raz i jestem FANKĄ tego sportu tak do obłędu, kocham to,ubóstwiam, szaleję i w ogóle. Na pewno co złośliwsze zaraz napiszą, że to chodzi o Wojtusia-instruktora, ale nie słuchaj ich Misiu. Pływam od lat,woda od zawsze była moim zywiołem, mam patent na żeglarza, kocham wiosłować, kiedyś pływałam po 5km wpław... albo i więcej, całe jeziorko dookoła. Śpiewam, jeżdże na rowerku, kocham tańczyć-jedynie dzieci ze mną to tempo wytrzymująDD niestety na konikach nie jeżdzę, kiedyś próbowałam ale się bałam... a i nie jeżdzę na łyżwach, jak miałam 17 lat tańczyłam na łyżwach twista i zrobiłam sobie krzywdę, zerwałam torebkę stawową, ścięgno achillesa(( bolało.... A nastrój mam dzisiaj boski))))))))))))))))) więcej nie pamiętam, lecę do sklepiku... papapa Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 12:20 Jaaniu przykro mi ze jednak @ przylazla. Oby ten tescik ktory zrobilas, byl ostatnim na ktorym widniala pojedyncza kreska!!! Fantaisie a ty znów w żywiole, ty powinnaś mieć trojaczki od razu, żeby spozytkowac ta swoją energię Przepraszam ze czasmi pisze bez polskich znakow ale musze bujac Mikiego a jedna reka zle sie wstawia polsie znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Tycja zaciskamy kciuki!!!! 05.07.06, 12:57 Wizyta z tego co pamietam na 13, wiec lada moment!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:01 Megi i tak dzielnie sobie radzisz A propos sportów, kocham snowboard, polubiłam narty ze wzgledu na córę, teraz juz dosyc zadko jezdze konno niestety czekam az Mała dorośnie to razem z nią pojezdze, i kiedys przed urodzeniem Ameli latałam na paralotni ale odkad jestem stateczną mamusia już nie..... I ostatnio chciałabym zebuy ktos nauczył mnie zeglowac, Fantaisie śiwetowania nie było bo ja zakopana w ksiazkach jestem i bez kija nie podchodz wiec byle do soboty a potem mozemy poswietowac no i M wstepnie zgodziła sie na wyjazd wakacyjny w koncówce wrzesnie i poczatek pazdziernika wiec zostaja tylko ciepłe kraje)))nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:03 ...ha ha zgodziła..miało byc zgodził))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:07 Super) że takie wakacje się szykują... Ant, paralotnia-wowDD Ja właśnie wróciłam z zakupów i opływam, ale żar ale mam kaszankę, niestety nie taką jak u Balbinki, ale przynajmniej jest, towarzystwo zazyczyło sobie pierogów z kaszaneczką podsmażaną, a ja chciałam z jagódkami, ale jakaś małpa mi przed nosem wykupiła wszystkie Smalczyk własnej roboty też mam!!!! ha, a co)) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:08 Antus to jedank CRO nadal na tapecie?? i nadal Hvar?? biedulku zakuwac w taki upal. sciskam ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:23 Marudka no nie bo w pazdzierniku sa takie fajowe ceny gdzies troszke dalej w CRO w pazdierniku jest ryzyko deszczu, oczywiscie własnie latam po necie i szukam gdzie by tu wyjechac i tak pewnie bede szukac do wrzesnia zmieniajac plany wyjazdu jeszcze 5 razy)))))))np teraz znalazałm fajny hotel który jet super przystosowany dla dzieci atrakcje klubiki i co najwazniesze jedzonko dla bąbli wtedy kiedy one chca a oprocz tego rodzice + dziecko chodza na sniadania i obiadokolacje i to rozwiazuje moj problem z brakiem głodu u mojego dziecka na godzine)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:37 Antuś a gdzie ten hotelik??? Chcecie gdzieś w Europie czy dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:42 no wlasnie Antus gdzie ten hotelik?? ale i tak nic nie moze sie rownac z CRO, no dobra chyba ze Izrael Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 13:52 hotelik wynalazłam w Tunezji w Hammamed, ale głupota moja nie zna granic i cos zle wpisuje bo nie moge go znowu namierzyc yhhhhhh..... No i jakos wydaje mi sie ze w pazdierniku to tam nie bedzie niespodzianek pogodowych no i ceny sa naprawde OK ale moze mi sie wydaje co ? dzieczynki jak macie cos godnego polecenia to wszelkie sugestie mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:09 Antuś, bardzo mi przykro ale Tunezja w październiku to niezbyt dobry pomysł( może padać, poważnie.... Proponuję Cypr, Kretę, Rodos, Kanary.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:14 Nikt nie ma jeszcze wiadomości od Tycji? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:17 Nie mam nic martwię się.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:39 Wysłałam Wam zdjęcie pojego kotka po spacerku w samo południe, niestety poszło w pionie, a powinno być w poziomie Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:41 Ergus wiesz cos moze wiecej???? Tycja cos pisala??? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Misia 05.07.06, 14:52 Ale śliczne dziewczyny mam na skrzyneczce!!! Brudasek najcudowniejszy pod sloncem!!! A jakie kiteczki ma pocieszne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:53 Dziewczyny mnie sie wydaje, ze Tycja USG na 16 miala i pisala, ze okolo 17 powinna byc juz po. Jaania sciskam mocno a test kup i schowaj gleboko, i zapomnij o nim na nastepny miesiac. Tatanko no kurde mialam nadzieje, ze zlitujesz sie nad nami. Przeciez i tak o tym myslisz i tak, zrob i juz Melbie duze gratulacje skladam. Pitu-finko a Ty kiedy bedziesz wiedziala kto w brzuszku mieszka? Czy moze juz wiesz a ja to przeoczylam? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:55 Nie zlituje sie, bo P powiedzial, ze w czwartek. Co do tysi to juz sama nie wiem, na ktora bylo to USG.... Moze kto sie wypowie, bo ja mam stresa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:54 Fajnie padł)) Kurcze tak sobie mysle ze u Tycji moze jest kolejka i moze wizyta sie przesuneła sama nie wiem ... Fantaisie dzieki za podpowiedz czyli szukanie od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 14:56 A Pitu Finka jeszcze nie wie co bedzie!!! Moze zaklady porobimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:00 Corcia Misi-ma po prostu przesliczna Funio normalnie przeslodki ))))))) Byc moze macie racje i Tycja jeszcze nie miala usg. Ja wierze, ze wszystko bedzie ok. Co do Ktosia Pitu_Finki to ja nie mam zadnych "przeczuc" Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:04 To moze Ciebie tatanko namowie na wstanie o 6 rano zebym ja sie mogla przed pojsciem do lozka dowiedziec, co? Ktora to z dziewczyn miala cela w przepowiadaniu Erga czy Ant? Bo jak widze sprawdza sie. Ja mysle, ze dziewczyny biorac pod uwage inne ciezarowki z mniej wiecje tym samym terminem A u mnie to wszyscy mowia, ze bedzie chlopak. Dzwonilam do gina wlasnie i kazal przyjsc po skierowanie na badania i jak przyjda wynikki to wtedy zadzwoni i powie kiedy mam przyjsc na wizyte i USG. Szkoda, ze z pracy nie moge sie urwac na chwile przez nastepne 4 godziny bo bym najlepiej teraz poszla. Gin dzisiaj, badania pewnie jutro albo pojutrze i wyniki beda pewnie pon./wtorek. ale mysle, ze i tak bedzie kazal czekac do 8 tyg. przynajmniej bedzie juz cos widac Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:11 Aha i nie mam zdjec od Misi a Fantaisijny Funio wyglada naprawde na wycienczonego . Moj sciersciuszek (ten rudy) znowu jaszczurke upolowal i chcial sie pochwalic, do domu ja przyniosl, fuj. Zal mi tych jaszczurek bo on je w zeby lapie i az sie caly z radosci trzesie tylko nie wie co sie z tym dalej robi. Trzyma w pyszczku a one nogami wierzgaja i czasmi im krewka leci. Zeby mu taka jaszczurke z pyszczka wyjac to trzeba mu normalnie na szczeki tak mocno naciskac, ze ja sie boje tego robic. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:17 No dobra ...przepowiadam))))) Pitus - dziewczynka,Olcialew-jeszcze za wczesnie nic na razie nie czuje pewnie musi sie jeszcze cos miedzy nozkami pojawic))))))ale tez skłaniam sie na chłopca)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:24 a mi troche smutno, bo wychodzi na to, ze starania rusza tak naprawde we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:26 No ciekawe czy sie sprawdzi Ja powinnam miec USG przy pierwszej wizycie a potem do 13 tyg. druge, to chyba jeszcze za wczesnie zeby cos bylo widac w 12/13 tyg? A nastepne dopiero kolo 20 tygodnia. Nie wiem czy tyle wytrzymam. Ale pewnie bedzie chlopak. Boshe jak ja go nazwe? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:24 Dzien doberek jeszcze raz. Bylo Bardzo ciezko, ale chyba wyszlo nie najgorzej Ergusiu dziekuje za pomoc. Tatanko czyli tescik jutro. Trzymamy kciuki. A Jezyk niemowlat to juz niestety nie dla mnie Chyba ze sie przytrafi. Ale tego to wlasnie Wam zycze! Ja przerabialm jak mowic zeby dzieci nas sluchaly i jak sluchac zeby dzieci do nas mowily. Szkoda gadac Zycie samo wszystko weryfikuje I jakie klimakterium. Ja jestem najstarsza. To ja chce pierwsza klimakterium! Wciazy juz nie bede, dzieci odchowane to chociaz to klimakterium mi zostawcie! Fantaisie mam nadzieje ze wybralas co z naszych propozycji i przerzucilas sie na lzejsze ksiazki. I co ja widze moz informatyk, to witaj w klubie. Zony informatykow laczcie sie Ant ja niestety na prawie zupelnie sie nie znam. Jestem swiezo po zarzadzaniu (bo bylo najlatwiej konczy). ale jak pisalam wczesniej podziwiam tych wszystkich co koncza prawo i medycyne. Tegie glowy sa to Jezeli chodzi o Twoje obawy to sa zupelnie naturalne i na miejscu. Kazda z nas miala, ma lub bedzie miec takowe. A spojrz ile sie maluszkow terazurodzilo i wszystko zdrowe ze az hej!! Abie moze maluszek na wielki final. To juz w sobote. To bybyly urodziny z wielkim hukiem! Tym bardziej jak wygra Francja. Erga przykro mi bardzo. tak na poczaket dnia a fee nie grzeczny chlopczyk, na pocieszenie powiem ze jak zostanie sam to bedzie musial sie wziasc w garsc i radzic sobie sam i samemu o wszystkim myslec. A pojedziesz po 2 m-ca i bedziesz mile zaskoczona. moj maz tez byl taki lewy. Caly czas stekal ze zginie beze mnie i co i nie zginal. Wszystko zalatwil i szkole i mieszkanie i kosciol polski znalazl. A potem my pojehcalysmy i wszytstko gralo. Ale teraz znowu jakiejs niemocy dostalAz mu wczoraj powiedzialam ze jak sie nie pozbiera to my wracamy. Nie przejmuj sie. Zlosc pieknosci szkodzi. A jestes sliczna dziewczyna. Sloneczko rozchmurz pyska bo nie do Twarzy Ci w chmurzyskach. Bebellku Balbinko kielbaski wlasnej roboty!!! Pychotka. A czarne bylo albo biala kielbaska. Ze o kasznce nie wspomne. Toz to delicje! Kochanie bo ja nie dopatrzylam. Czego sie uczysz? Chrumps wiem o czym mowisz. My mieszkamy w Lyonie i w sobote wybralismy sie do pubu obejrzec meczyk Francja - Brazylia. Ludzie co sie dzialo. Jeszcze w trakcie meczu mieszkajacy w Lyonie portugalczycy dawali popalic, a po wygranej Niebieskich zapanowalo apogeum. Poniewaz bylismy z dziecmi to sie szybko ewakuowalismy ze strefy 0! Dzisiaj tez idziemy ale przygotujemy sie lepiej Ciekawe czy jutro bedzie swieto narodowe czy dzien zaloby? Olciu tak trzymaj. Pozytywne mysle przbliza do celu) Melba gratuluje sukcesu. Dobrze ze po wszystkim bo tobie stres nie wskazany. Co do mdlosci to kazda ciaza ma inaczej. Ja w pierwszej ciazy przez dwa miesiace mialam regularne plamienia, i zadnych dolegliwosci nudnociowo - wymiotnych,a w drugiej od samego poczatku (nawet jeszcze nie podejrzewalam ze jestem) do prawie samego konca mialam nudnosci. Stokrotko to super. Tak bedzie na pewno. Marudko po Ci ten areobik. Za miesiac pojdzie w leb Warto sie tak meczyc. Poczeka z jakies 18 misiecy, no przesadzilam 15) Jaaniu strasznie mi przykro. Nastepnym razem sie udal. Wierze w to mocno. trzymaj sie Buzko! Lalisiu wszystko sie ulozy prawidlowo. Na szczescie takie wady dobrze sie koryguja. Bedzie dobrze to tylko kwestia czasu. A corcie masz przesliczne . W ktoryms watku byly ich zdjecia. Rzeczywiscie sa pododne ze juz nie wspomne i imonkach. Sliczne! Megi jestes moja idolka. Mnie normalnie p[alcow brakije, a Ty jedna reka. Eh starosc nie radosc. Gadacie o sportach to ja najbardziej lubie siatkowke damska. Uwazam ze nasze Zlotka ratuja polski sport. I na koniec mam do Was goraca prosbe. czy moge poprosic o trzymanie kciukow jutro do poludnia. Moja mama jest po ciezkiej oprecji i jutro bedzie miala kontrolna tomografie komputerowa. I bardzo sie martwie czy cos jeszcze nie wyjdzie. Gdybyscie mogly... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:27 Kasia trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:31 Dzieki Kochana. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Ale jutrzejszy dzien i tak bedzie do d...y. najgorsze jest ze mnie z nia nie bedzie. Kicha( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:41 Kasia / Oliza kciuki bede trzymac za mame, a wiem ze i reszta foremek tez, wiec napewno bedzie dobrze! tyle pozytywnych wibracji (winracji dla tych ktore pamietaja) i energi nie more sie zmarnowac DDD no i jestem pod wrazeniem posta - ja nigdy tak dlugasnego (nawet z notatkami) nie nastukalam D Monia masz buzi, od tak sobie, a co !!! D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Chrumpsiu 05.07.06, 15:59 Wrzesien to taki piekny miesiac. A i czerwiec jest niczego sobie, szczegolnie 6 dzien czerwca) I bedzie miec cale wakacje na spacerki i do jesieni dzidzia podrosnie. No uszka do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Chrumpsiu 05.07.06, 16:09 Zaraz spadam do domku, ale zdązyłam na skrzynce dojrzeć wylegiwującego się Funia)) Chyba musze sprawić sobie jakiegoś zwierzaka, bo musze coś zrobić z instynktem. Chrumpsiku, może Ciebie to mało pocieszy, ale w tym czekaniu na możliwość podjęcia staranek będziemy razem. Teraz z owu nici, potem za jakieś trzy tygodnie podchodzę do hsg, więc tamten cykl musimy wrócić do zapomnianych już gumek, potem postanowiliśmy w "nagrodę" za rok bezowocnych starań na wakacje pojechać więc dalszego leczenia nie będzie, a dopiero po powrocie we wrześniu ruszymy od nowa z diagnostyką, coby ustalić, co jeszcze u mnie szwankuje, bo zbicie prl jakoś mierne efekty daje Więc poczekamy razem A co do Ciebie to jestem pewna, że wyleczenie infekcji da oczekiwane efekty i kawałek nieba w pieluszce do Ciebie przyleci))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Chrumpsiu 05.07.06, 16:25 No wlasnie w parach latwiej i ciaze na forum tez chodza parami. Uda sie jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:42 Kasia to ja trzymam kciuki, napisz od ktorej bo z roznica czasu to moze do lozka bede musiala z zacisnietymi isc. Chrumpsowa co sie dzieje, jakie dolki? Przeciez wiesz, ze lepiej wszytsko wuleczyc i potem pelna para ruszyc. A wrzesien juz za rodiem. I zobaczysz wyleczycie sie oboje a pozniej w pierwszym cyklu sie uda, trzymam kciuki zeby tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:53 Olicia, nie chcę tam uspawiedliwiać Chrumpsika, ale wiesz zycie to nie.....bajka....i większość z nas, które grasują na tym wątku są po przejściach, nas życie już troszkę popieściło(( poronienia we wczesnej i naprawdę późnej ciąży, ciąże pozamaciczne,chore dzieci-wcześniaki, brak pewności że będzie dobrze z dzieckiem, poronienia samoistne, starania przez cholera jasna wie jak długo, dla nas któreś tam podejście do standard, i gucio dają cykle owulacyjne, monitoringi, wieczne rozkładanie nożek u ginekologa, obsesja mierzenia temperatury, stałe grzebanie sobie w celu ocenienia śluzu,inseminacje i naprawdę czasami mamy dość, dopada nas depresja, zwątpienie, czasami złość, agresja i chcęć zabicie każdego! i dla nas opóźnienie jednego miesiąca, czy też dwóch urasta do rangi gigant problemu i smutku, zaczyna nas szlag trafiać. I pewnie w obecnej chwili to czuje Chrumpsowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:58 Ja sie staram zrozumiec, wiem, ze pewnie myslislicie, ze sie niepotrzebnie odzywam, ale staram sie ja pocieszyc a nie zdolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:32 Olcial odzywaj się, odzywaj! spokojnie, wszyscy się razem pocieszamy i na tym polega nasza siła Tylko, ja tak sobie tłumaczę dołki Chrumpsowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:37 No ja rozumiem, tzn. na pewno nie takdobrze jak Wy. Chrumpiskowa i tak jest dzielna bo ja juz bym po scianach chodzila, zazdrosze jej tej dzielnosci. I trzymam kciuki za szybkie wygonienie bakterii i zeby wrzesien byl owocny. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:38 Musimy być dzielne, bo w innym przypadku wszystkie szpitale psychiatryczne naszePP Odpowiedz Link Zgłoś
oliza2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:33 Kurcze jak mozna stary nic wywalic. Bo loguje sie po nowemu a potem mnie wywala i wskakuje ten stary.Wczoraj tez tak mialam i musial ciagle pilnowac i sie logowac pod nowym( Wyloguje sie i zaloguje na nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:26 O kurcze nawet nie przeczytalam tego co nasmarowlam jak cos bedzie nie tak to duze przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:32 Kasia po pierwsze kciuki masz jak w banku!!!! Dużo zdrówka życzymy Mamusi i dorzucimy jej intencje do naszym modlitw!!! Poza tym wielkie gratulacje!!! Tak plakalas nad swoimi postami a tu prosze jaka litania!!!! jestem pod wrazeniem i oby tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:36 Oj nie bylo latwo. Tym bardziej ze w domu powstal garfik bo podobno ciagle zajmuje komputer hehe. I mam wydzielany czas dostepu))) Ale sie ciesze ze sie udalo) I dzieki. My sie codziennie czadzimy rozaniec i juz pisalam ze jedna 10 jest zawsze w Waszych intencjach juz od bardzo, bardzo dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:44 Marudzia, aż się zaczerwieniłam z radości))))))))))))))))))) dzięki Kochana!!!! Kasiu, trzymam kciuki za mamę, musi być dobrze!!!! Antuś, to miłych poszukiwańD Misia, dzięki za sliczną panienkę z mamusią! Kochana, Ty jesteś w W-wy? jeśli tak, to gdzie masz to jeziorko??? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:45 Lezki mi poplynely jak o tych 10 za nas przeczytalam, chociaz ja koscielna za bardzo nie jestem, to pewnie hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:52 Olizka, to ja do kciukasow dolacze jakas modlitwe za mame Musi byc dobrze. Co do mojego Ktosia to zupelnie nie wiem. Jest z seksowania w owu albo tuz po, wiec wskazywaloby to na chlopca. Na poczatku bardzo chcialam dziewczynke i mialam orzeczucie ze to maly facecik. Potem stwierdzialm ze takie male faceciki tez sa fajne i zachcialo mi sie chlopca. No wiec zaczelam miec przeczucia ze to dziewczynka. A teraz nie mam zadnych przeczuc i w sumie wszytsko mi jedno. I to i to ma swoje pluse. A ze chcialabym parke, wiec na poczatek dobry i chlopiec i dziewczynka. Tylko jestem BARDZO ciekawa, tym bardziej ze imienia nie ma. M. powiedizal ze na razie nie mysli bo nie bedzie podwojnej roboty robil No comment. Ale juz dosyc tu o facetach zostalo napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:49 A to Wam jeszcze napisze jaka mialam dzisiaj przygode. wybralam sie dzisja do carrefoura na zakupy. I niestety cos mnie podkusilo i zabralam ze soba Ize jako konsultantke w sprawie prezentu urodzinowego dla Olki. A dopiero wczoraj radzilam Megi zeby nie zabierala Mikiego w takie miejsca w takie upaly. Ja tez jezdze sama ale tym razem potrzebowalam pomocy. I Bozia mnie pokarala) wszystko szlo ok do momentu wyjazdu z parkingu. Oplacony bilecik wlozylam w odpowiedni otworek i co to pierwszy szlaban poszdel w gore a drogi (bardziej z przodu) niet. Siedzie w autku i mysle co jest grane. i chyba za dlugo myslalam bo ten pierwszyszlabanik cyk w dol. I klapa. bileci zostal no w tym co sie go wklada (jezu nie wiem jak sie to nazywa) a ja zostalam na parkingu. I nie byloby zle gdyby to ze jestem we Francji a moj francuski jest na poziomie liceum, ktore konczylam 15 lat temu((( I wszystko poza podstawowymi zwrotami jest porazka. Angielski na podobnym poziomie. Ale coaz byla z dzieckiem, z 5 wielkimi torbami zakupow i waznym aktywe trawlym naszej rodziny. Zaczelam szukac pana parkingowego i po zalezieniu takowego zaczela sie moja gehenna. Miedzynarodwym fracuskoangielskim udalo mi sie wystrekac un problem, zapewnic ze wymagane oplaty poczynilam i pan mnie wypuscil. Ale co uzylam to moje. Od razu pomyslalm ze to kara. Ze tu koleznce radze a sama co... O moje dziecko zrobilo, no zalatwilo sie. Ide z akcja ratunkowa bo wola maaaaamaa juz! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:52 A juz najbradziej pana rozbawilo jak powiedzialam ze premier faire get up, a deuxieme ne faire pas get up. Facet ledwo sie powstrzymal zeby smiechem nie ryknac. Az sie czerwony zrobil)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:56 Mama ma tomografie o 8.30 ale nie wiem jak dlugo czeka sie taki wynik i jak dlugo beda czekac do lekarza. Niestety przy poprzedniej tez mnie nie bylo bo szykowalam sie wyjazdu tutaj i mama nie chcial mi psuc wyjazdu. I nic nie powiedziala( Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 15:58 Kasiu badz dobrej myśli, a my bedziemy Cie wspierac jak tylko bedziemy umialy!!! Buziaki dla Dziewczyn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:01 Dzieki jeszcze raz. Zreszta moge Wam dziekowac caly czas oby tylko pomoglo. Ale i tak mam skrecony zoladek. Bede musiala lyknac melise bo nocka z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:32 Kasiu, a jak się mama czuje? może to badanie to tylko już rutynowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:34 No coz. Powoli dochodzi do siebie. Badanie jest kontrolne. Doktorka chce sprawdzic czy wiecej gdzies swinstwa nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:37 Będzie dobrze, a jutro cała banda będzie słać fluidki... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:39 Kasiu, będę mocno trzymać kciuki. Cała masa pozytywnych wibracji do Twojej mamy leci Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:43 Kasiu będę się modliła, moja teściowa miała raka piersi i też co roku przeżywamy tę wizytę kontrolną. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:46 My z rakiem piersi zyjemy juz 6 lat. Juz mialo byc dobrze kurza twarz i co i zrobilo sie na plucu. Eh to zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:51 no... u nas to juz też prawie 6 lat minęło Kasiu nawet nie myśl musi być dobrze... Będą kciuki i modlitwy... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:54 źle się wyraziłam, chciałam powiedzieć żebyś nawet nie myślała inaczej - tylko myśl że będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:56 Wiem, wiem Dzieki stokrotne.Ale kurcze nawet nie mam sie komu wyplakac Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:55 Dzieki. Tylko sie teraz czasami nie martwcie. Rak rakowi nie rowny. Mojej mamy byl zlosliwy ale mial nie dawac przerzutow. A dal A mam kolezanke ktorej tesciowa miala zlosliwego III stpnia i narazie jest wszystko ok. A tez zachorowala w tym samym okresie co moja mamusia. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:00 wiesz nic nie pozostaje, jak tylko się modlić. Na nieszczęście moja teściowa prowadzi niezdrowy tryb życia, bardzo dużo pali. powiedziała że rzuci palenie jak się wnuk/wnuczka urodzi. Ale jest dorosła, wie co robi. Nie mogę jej nic zakazać, mogę się modlić. Mam nadzieję że nie będzie za późno na rzucanie palenia - hmmm nie wiadomo jeszcze ile poczeka na tego wnuka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:05 Doczeka sie szybciej niz myslisz A co do palenie to moja mama rzucila zaraz po tym jak wynik biopsji odebrala w 2000 roku. A teraz jak w marcu byla wlasnie jakims badaniu (juz po stwierdzeniu tego guza) to lekarka badajaca powiedziala jej ze tez jest 8 lat bez piersi ale pali. Bo dopoki nie umarla to sobie w koncowce przyjemnosci zalowac nie bedzie. Watpliwa to przyjemnosc ale coz kazdy jest kowalem wlasnego losu. Ale szkoda bo sobie tesciowa odmawia najwspanialszej przyjemnosci jaka jest bycie babcia. Najwazniejsze zebys Ty dbala o siebie. Ciebie musi starczyc na cale zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:13 Kasiu bardzo mądre słowa. Chociaż ja też paliłam, jak jestem w dołku to nadal lubie sobie zapalić. Ale mogę już bez tego żyć, a bez nałogów życie jest prostsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:16 I zdrowsze! a i dzidzi to wyjdzie na zdrowko. I jaki ladny przykladzik w domu. Moje corcie nie lubia palaczy bo my tez nie palimy. Pijacych tez nie a przeciez nieraz dajemy w palnik)) Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:09 Fantaisie, właśnie zobaczyłam kotecka. Wygląda jakby wrócił z niezłej balangi ) A poza tym kobito skąd ty bierzesz tyle energii, możesz podzielić sie trochę, bo ja ostatnio na nic nie mam siły, mam strasznego lenia ( Chrumpsiku nie martw się. Może tak właśnie miało być, może ten odwyk od starań pozwoli Ci się naprawdę wyluzować )Ja właściwie też zaczynam od września. W lipcu ewnetulanie diagnoza, potem urlop. Jejku właśnie sobie uświadomiłam że już za miesiąc jadę na prawdziwy urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:13 Monisiu czy zdjecie kotka moge dostac. My mamy Gucia I wiecie co my tez za rowniutki miesiac wyjezdzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:15 choinka już po 17.00 a smsa od tycji nikt jeszcze nie dostał?? Kasiu zaraz prześlę ci Funia. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:16 A w sprawie mundialu to trzymam kciuki za Portugalię Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:20 Tylko żeby później się córciom poglądy nie zmieniły, bo tak właśnie było w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:24 A wiesz co roznie moze byc. Jeszcze nie tak dawno Ola twierdzila ze woli dziewczynki) Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:30 buchcha, (albo buhaha nie wiem sama) dziewczynki mówisz że ola wolała dziewczynki ))) Mężuś przyszedł i muszę się nim zająć, ale dobrze że u tycji wszystko w porządku. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:33 No mnie wtedy nie bylo do smiechu)To byly powazne deklaracje) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:38 Kasiu, no widzisz..jaki długasny ci wyszedł????skorzystałas z porady ergusi, czy pamiec sie wyostrzyła??? Już dziś modlitwy wprowadzamw tok...musi być dobrze))) ane, moja tesciowa od 30 lat podobno była chora na serce...i wszystkich tym szantazowała...i wypalała ponad 2 paczki dziennie....zeszłego roku okazało się,ze jest zdrowa jak koń..tylko ma podraznienie żołądka...jakies poczatki wrzodów... Myslałam,ze padnę ze smiechu , gdy zobaczyłam mine slubnego...a jak mu mówiłam,ze widze jej udawanie, to sie na mnie obrażał...no i w zyciu nie dałaby rady z taka iloscia fajek przy tak chorym sercu.... Ja mam arytmie i jakies tam nerwicowe bóle i niestety wiem,ze jak mnie dopadnie, to nawet nie moge palcem ruszyć w bucie a ona.....gdy osiagnela juz swój cel...zaraz biegała jak szalona po domku z fajkami i jedzowato sie zachowywała....Sorki za wtrety...ale mamy do nich niedługo jechac...a ja juz gaciami trzęsę zezłosci... Szkoda tylko,że twoja tesciówka niepotrzebnie organizm obciaza...bo i wtedy chyba wszelkie leki inaczej działają... Fantaise..ty masz jakiąs nieznana odmiane adhd))) Ktos miał jakies wieści od tysi??????/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 17:41 Oczywiscie ze z porad Ergi. Tak ten post to jej zadedykuje)))))))))))))))))))) I tez nie lubie wizyt u tesciow. Ale mam ich juz z glowy tralala))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 16:44 Rety dzieki)) Moze glupie to co powiem ale dobrze ze ma swoje lata bo znajac moc Waszych fluidkow jeszcze by mi rodzenstwo zprezentowala Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 A propos Mundialu 05.07.06, 16:23 Grazynko mam pytanko. Jak wlosi zagrzewaja swoich do boju? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: A propos Mundialu 05.07.06, 16:42 Wlasnie poczytalam moje wypociny i co i opuscilam Bebellka. Sorki wielkie, ale one mi bez przerwy tylek czyms zawracaja. I przeoczylam. Ale sie poprawiam. Jak tak slucham o Tosi to cos mi sie Izka przypomina tylko ona takie pokazy dawala w sklepie. Ja tez zawsze cierpliwie czekalam, tylko ona to potrafila jeszcze obcych zaczepiac i mowic ze ma zla mame i zeby ja zabraliI do tej pory jak jestesmy zle na siebie to mowi na mnie zabojcza pani A w ogole to ona woli tatusia( A przechodzicie juz z Tosia pytanka a dlaczego?)To jest dopiero jazda. Z wlasnego doswiadzcenia polecam nabycie porzadnej encyklopedii wszechstronnej) Rozumiem ze kibicujemy francuzom! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: A propos Mundialu 05.07.06, 17:15 Ze spaceru chyba dzisiaj nici, bo w cieniu 30 stpni nadal. No i patrząc na Funia, to nie ma po co pyszczka wystawiać na zewnątrz)) Kasiu ja też dołączę się do modlitw o pozytywny wynik badania Twojej mamy! No i dlaczego nie chcesz mieć rodzeństwa?)) Balbinko jak nauka??? Ja też powinnam się zabrać, ale w tej temperaturze zwoje mózgowe mi się przegrzewają Jutro przyjezdza moj tato, pomoc mi troszke w przygotowaniach do chrzcin. mama niestety musi zostac z babcia i jej nie bedzie. Poza tym jutro wizyta u ginekologa. W ciązy chodziłam do niego praktycznie co dwa tygodnie więc po tych 6 tygodniach teraz aż się stęskniłam za nim)) będę się musiała powstrzymać, żeby go nie uściskać za pomoc którą nam okazał w walce o nasz kawałeczek nieba Misia słodziutką masz córeczke)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: A propos Mundialu 05.07.06, 17:21 Megi zlituj sie dziewczyno. Toz ja juz matka nastolaki jestem. gdzie mi tu jeszcze rodzenstwo. to ja juz na wnuki czekam Rety a czego sie uczysz? Alez wy pracowite jestescie. Ja 20 czerwca sie obronilam i przez najblizsze 5 lat ksiazki do rak nie wezme choc by nie wiem co! Pewnie dziadek caly w szczesciu Ja do gin latam co pol roku bo z grupy ryzyka jestem i nie lubie tego brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: A propos Mundialu 05.07.06, 17:26 Kasia nie mów głośno o tych wnukach bo Twoje dziewczyny usłyszą i wezmą sobie do serca)) Ja powinnam skończyć w końcu "ekonomie", której nie wiem po jaką cholerę mi się zachciało a właśnie Bebelku, czy ja bedę mogła do Ciebie ładnie się usmiechnąć i pożyczyć jakieś książki z socjologii? Chrumpsowa, ja "bujałam" się z bakteriami całą ciążę i życzę Ci abyś szybko się ich pozbyła i zaczęła staranka, bo bakterie w ciązy mogą być poważnym zagrożeniem i stresu niemałego dostarczają więc dobrze startować bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: A propos Mundialu 05.07.06, 17:32 Naprawde Was podziwiam. Ja konczylam zarzadzanie szybko i bez stresu. A poniewaz mialam elementy ekonomii np. mikro, makro i zarzadcza, badania operacyjne i ekonometrie to podzwiam stokrtonie!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:20 uff!! Wygląda na to że wszystko jest w porządku-ale mi ulżyło! dzięki za kciukasy!Idziemy się najeść!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:21 Super!!!!!!!!!!!!!!!!))) Biedna Tycja, lekarka jej dostarcza stresów w tej ciąży, ale na szczeście wszytko dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:23 Super tez sie ciesze. Teraz juz spokojnie moze czekac na dzidzie) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:26 O rany jak dobrze, kamień z serca mi spadł!!!! Kasiu, Funiuś poleciał do Ciebie na ten adres z którego szły Twoje zdjęcia(poszedł dawno temu). I przepraszam Cię staruszko, ale ile Ty masz lat, co??? Megi, tylko nie przesadź z tym rzucaniem się na szyjęP Co do palenia, ja nigdy nie paliłam, ale za to mój P. kopcił okropnie i straaasznie dużo, ale jak mnie poznał to przestałDDD i już 10 lat minęło... Ane, a gdzie urlopik?? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:28 Fantaisie ciekawe dlaczego przestał palic))?? A co do rzucania isę na szyję to postaram się opanować no bo w sumie mężatka jestem no i wiek już nie predystynuje do takich szaleństw Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:29 To super, ze wsyzstko ok. Teraz tylko czekac az maly sie na nasz swiat wygramoli. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:29 No mam juz z gorki do czterdziechy Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:34 Mężatka i matka)) Kasiu, to poważna sprawa, mi koleżanka ostatnio powiedziała, że wkroczyłam już w 4 dziesiątkę)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:37 To ja przekroczyla polmetek po 5 dyche Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:38 ech dajcie sobie spokój z tym liczeniem!!! przecież i tak wiadomo ze na forum są same 18-tki)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:42 Dokładnie Megi, same piękne 18))))))))) Balbinko, u Tysi-ok Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:43 Tak, tak 18 ... i tak dociagne do 100! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:43 Dodajmy piękne i mądre, żeby oddać całą prawdę o nas Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:45 Wspaniałe i fenomenalne))) i tym optymistycznym akcentem spadam podlewać ogródek! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:46 no i mistrzynie w ars amandi))) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:47 Ja bym chciala wiek z 18 na 21 podciagnac zebym alkohol pic mogla poniewaz tu granica inna )) Nie zeby alkoholik ze mnei byl ale od czasu do czasu jakies fajnego drina lubie wypic. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:48 Nie ma sprawy moze byc 21. Bo w zasadzie mojego 18 nie kreca Ach i dodajmy blyskotliwe, czarujace i zabawne! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:29 I nie wiem dlaczego mój post tak długo leciał w interii......... Dobrze,ze z maleństwem Tysiuni wszysstko w porzadeczku!!! Kasiu0606...cosi mi sie wydawało,ze to ty miałas małej szantażystce ograniczyc kompa i ...on chyba nas podczytuje, skoro juz grafik zrobiła... ....co za małpiatka!!!! Fantaise...ja mu sie wcale nie dziwię...przy takim demonie sexu...nie dałby rady gdyby palił))))))) I widzisz...płucka ma dzieki temu czyste)) A....Fantazyjny był na badankach żołniezyków????? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:31 Chyba rozwale mój komputer...wysyła mi posty i nie uwzględnia poprawek..., co za skubaniec....(( a ja wiem, jak sie pisze żołnierzyków i wszystko((( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:38 One sie wczoraj tatusiowi poskarzyly I sa cwansze niz ladniejsze) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:50 Chrumpsiku...nie bądź niemądra...tylko skocz po te leki i juz je wcinaj...moze się okazac,ze mezul wcale nie ma tych pasażerów na gapę...i co???Poza tym ja sceptycznie podchodze do wszelkich kuracji antybiotykowych, poniewaz mój organizmn jakos na nie jest odporny,co antybiogramy wskazuja idealnie...Może sie okazac, że bestii nie da sie tak od razu wybic(przykład meguni) i trzeba bedzie cholerę, która sie u ciebie zadomowiła innym lekiem dobijac...a tu czas bedzie ci uciekał...i przykrosci nowe....A skoro juz wiesz, ze cos tam masz...to nie czekaj az to sie jescze bardziej rozpleni tylko działaj szybciutko)))Wiesz..ja byłam zdziwiona,ze ty jeszcze niczego nie łykasz...sadziłam, ze tak długo na wizyte u lekarza musisz czekac....ale teraz załapałam o co chodzi... A...i jeszcze jedno przy takich leczonych infekcjach lekarze w ogóle nie zalecaja współżycia...jakies dodatkowe podraznienia moga być...nie pamietam, ale cosik mi lekarz kiedyś tłumaczył...tylko,ze ja byłam bombardowana od góry i od dołu) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:01 Chrumpsiku...cała ja ..sorki dałam ci wykład...a miałam wycałowac i utulić.Rozumiem twoje rozterki co do wrzesnia...bo ja codziennie wyzywam te moje tabsy cholerne...wrrr... Wierzę..ze jesli tylko się za to weźmiesz..może nie bedzie wrzesień..tylko sierpień))Jesli natomiast nie udasię, to pamietaj..ze razem staratujemy, tylko teraz musimy zatankowac troche zdrówka i na postoju odczekać))) Ściskam!!! Kasia, o co za kable okropne...niech je tylko złapię.... Fantasie wracaj z tego ogródka...bo wszystka wode z dielnicy wychlapiesz) Erga jakies wieści o badanku dostaniemy w końcu???????? Megi...to wspaniale,ze masz takie dobre relacje z ginkiem)) I na co sie w końcu zdecydowaliscie???? Dostanie zdjęcie Mikiego i motto z kawałkiem nieba???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:05 Wszystkie gdzies wybyły....no to ja wracam do wojen tureckich((((((((((((( A.... Kasiu, mnie głupiej zachciało sie studiowac historię...podyplomówe druga robic...na szczescie juz 2 semestry mam za soba)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:36 Kwiatki dostalam kotka. Ale super. Ekstra futerko) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 17:52 Ach, a ja mam za oknem uniwerek i tam dzisiaj jest dzien otwarty. Mowie Wam jakie sztuki chodza Oczywiscie mam na mysli ten sztuke) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:06 Oj superowo, ze u Tysi wszystko ok - ale ja przeczuwalam, ze bedzie dobrze Wlosi zagrzewaja swoich forza italia albo forza azzurri i Ci blekitni to nie tylko pilkarze - tak okreslani sa wszyscy wloscy sportowcy Kasiu widze, ze Ty tez masz klopoty jezykowe Ja juz powoli sie rozkrecam z mowieniem, bo z rozumieniem jest ok! Dobrze rozmawiam z osobami, ktore juz znam, ale jakos z nieznajomymi czy takimi "dalszymi znajomymi" mam czasem jakiegos stresa i sie blokuje Z kolei mam problem jezykowy tego typu, ze jak wiem jak cos powiedziec po wlosku to za chiny nie moge sobie przypomniec tego po angielsku - chocby to byly najprostsze slowa... natomiast jak dochodzi do wymiany bardzieh skomplikowanych terminow czy zadan, ktorych po wlosku nie umiem powiedziec od razu w glowie otwiera sie szufladka z angielskim ;D Dzieki za pocieszenia i bronienie moich dolkow. Tak naprawde wiekszosc bierze sie z tego, ze juz mam dosc siedzenia w domu. Cos w tej kwiestii powinno sie wlasnie we wrzesniu wyklarowac i albo bede sie uczyla, albo zaczne szukac pracy. No a wiadomo, ze im blizej koniec tym czlowiek sie robi bardziej niecierpliwy. To ma tez zastosowanie do staran. badania sie przedluzaja tzn. trzeba czekac znow na wyniki. No i nawet jak ja wezme leki to nie wiadomo czy maz tez nie ma tych bakterii - wiec nie ma sensu, zebym lykala antybiotyk skoro maz moze mnie zarazic... No i wyliczylam sobie, ze w takim tempie najwczesniej bedziemy mogli sie starac we wrzesniu - a ja juz nastawilam sie na sierpien... Byloby mi latwiej gdybym miala jakies takie zajecie "grupowe" czyli praca, nauka w gronie ))) No ale z roznych wzgledow musze na razie sama zakuwac i to siedzenie i wkuwanie mnie dobija i zniecheca i nic mi sie nie chce... Niestety tak juz kiepsko jest z osobami kapanymi w goracej wodzie ktore chcialbyby wszystko od razu To ja poprosze o modlitwe w intencji moich studiow ))) Oj przyda sie przyda modlitwa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:18 A daleko jestes od francuuskiej granicy? Ja mam ze 150 km. Moze sie spotkamy gdzies posrodku. A co dolku, to normalne. Podobno stres zabija a brak stesu wywoluje depreche. Najlepiej mniec troszke stresow wtedy podobno sie czadzi az milo. Nie martw sie Kotku wykurujcie porzadnie i do dziela... A modlitwe masz jak w banku. A czego sie uczysz? Same zdolniachy na tym forum mi sie trafily Ale fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:33 Chrumps ja sobie tak mysle czy nie bylabys zainteesowana czyms takim jak nania do zwierzakow. Ostatnio widzialam "In her shoes" i sobie o Tobie pomyslam, nie w sprawie tresci filmu tylko w sprawie pracy. Tutaj jest to bardzo popularne. Nie chodzi tylko i wylacznie o wyprowadzanie na spacer ale jak kots jest w pracy, jak ktos np. wyjedza i ma siersciuch to taka osoba przychodzi do domu 2 czy 3 razy dziennie, w zaleznosci od zyczenia wlasciciela i wyprowadza psy, karmi koty bawi sie z nimi itd. Nie chodzi wlasnie o tylko spacer ale zainteresowanie sie zwierzakiem, zeby wlasciciel czul sie lepiej ze zwierzak w domu siedzi sam. Dzwoni sie np. wtedy z domu wlasciciela na podany nume komorki jak przyjdziesz do nich zeby wiedzieli, ze jestes u nich w domu. Pisalas, ze chcialbys miec zwierzaka ale na razie nie mozesz i troche kontaktu z ludzi tez bys mial przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:36 Ale się cieszę,że u Tycji wszystko dobrze. No to czekamy na szcześliwe rozwiązanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:36 O to ja bym byla chetna. Nie mamy z kim kota zostawic w sierpniu) Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 18:40 Cześć, dziewczynki. Ja znów tylko na chwilę, bo roboty huk, w przerwach wertujemy ze ślubnym gazety z ofertami mieszkań. Bo na razie z dwóch, które nam się ewentualnie podobały, jedno odpadło (budynek się sypie i remont za drogo by nas wyniósł), a do drugiego nie mogę wydębić planu od obecnych właścicieli. Bo to ich „projekt autorski” i nie chcą go przesłać. Jakby wymiary ściany to była tajemnica państwowa! Ech... Balbinko, na nerwicowe bóle serca pomaga magnez z potasem. Kasiu, trzymam kciuki za badania mamy! Wiem, ile nerwów kosztuje takie czekanie. Fantaisie, dzięki za kotka. Niezła balanga musiała być. Chrumpsiku, nie martw się. Takie dołki przychodzą i odchodzą, trzeba tylko wierzyć, że jak już miną, to będzie dobrze. Mam nadzieję, że szybciutko ci się humor poprawi i nabierzesz zapału do pracy i do nauki. No i że szybko przegonisz te paskudne bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:07 Oj do francuskiej granicy to mam kawalek... No ale kiedys Kasiu chetnie sie spotkam Ta niania-psia to super sprawa - tylko nie slyszalam, zeby ktos tu potrzebowal Dzieki za pocieszanie Na pewno wszystko sie ulozy -tylko ja nie moge sie zniechecac. No, ale juz wkrotce rodzinka do mnie przyjezdza, potem malz ma urlop to jakis spontan wymyslimy No, a wierze, ze dziecko pojawi sie w najbardziej odpowiednim momencie - patrzac po Althei i Melbie (zdany egazmin i 2 kreski). Yskyerko trzmam kciuki, zebyscie cos fajnego znalezli! Moi znajomi jakis rok temu kupili domek - nie w samej Wawie, ale w jakiejs miejscowosci pod - nie pamietam nazwy, ale ta miejscowosc to od strony Bemowa. Moze Yskeyrko taki domek z ogrodkiem bylby dobrym rozwiazaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:30 Chrumpsiku, dziś już nawet o tym przez chwilę rozmawialiśmy, ale zasadniczo ten pomysł nie za bardzo nam się podoba, bo mój małż ma dom pod Gdańskiem, więc nie chce nam się doglądać dwóch posiadłości. Z mieszkaniem to jednak znacznie mniej kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:33 melduję się i idę czytać, ale nie wiem, czy dam radę...głowa mnie boli i przysypiam Dzięki za kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:16 jak dobrze, ze tycja w koncu sieodezwala i to z dobrymi wiadomosciami! troche sie balam po tym co mi m opowiadal, ale bogu dzieki, to byl zly sprzet!!!! u nas dzis dDZIEN WYCIAGNIETEJ NOZKI, chyba moje dziecko odkrylo, ze jednak sie da na dluzej i mam wzgorek na wielkim wzgorzu. czasem troche te szanowna stopke chowa, ale generalnie najfajniej jest z wyprostowana. dzis bylam z kolezanka na kawie w "naszej" kawiarni i zaraz obok jest hilton w ktorym mieszkaja les bleus. mialam pecha, bo jak doszlam wlasnie do tego miejsca, to oni byli juz w hotelu. ale za to porozmawialam sobie z jakims milym panem franzuzem i nawet sie dogadalismy, znaczy sie, ze jeszcze mi cos we lbie zostalo. wlasnie dzwonil moj maz i powiedzial, ze zaraz go szlag trafi, bo stoi od pol gdoziny w jednym miejscu (pojechal na koszykowke) i przejechal juz autobus z druzyna jedna i druga, autobus referees i autobus VIP, a samochody stoja. w...iony jest jak dzialo. al etu nalezy sie wam tlumaczenie, droga do stadionu przechodzi przez najwieksza budowe w miescie, budowa ciagnie sie na dlugosci mniej wiecej 4km i wszycy wiedzieli od poczatku, ze do mundialu sie nie skonczy. brawa gromkie dla politykow! jeszcze do tego co pisalyscie: kasiu, jutro bedziemy wszystkie slac fluidy w kierunku Twojej mamy. chrumpsiku, nos w gore! ja rozumiem twoje dolki, ale wyjdziesz z nich. mysl pozytywnie, idz na lody, poprzytulaj sie do chloa i bedzie lepiej. megi, zachowuj sie prosze jak cywilizowana kobieta. fantaisie, kotecek - czad. nasz wypozyczony kot lezy na balkonie i grzeje futro na krzesle, no deski sa za twarde, i czasem tylko wchodzi do srodka zeby sie ochlodzic. misiu, dzieki ze zdjecia. jestescie fajowe laski! Obie!!!! wiecej nie pamietam, wybaczcie wielorybowi. spadam teraz czyscic kuchnie, postanowilam zrobic to tak dokladnie jak sie da, bo przez nastepne miesiace bedzie robic to pani maria, a ona tak dobrze jak ja nie umie ))) no a od 21 nabozna adoracja TV!!!!!!! narazie milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:44 no uffff...całe szczęscie,że wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 19:50 Jaaniu, sciskam i trzymam kciuki...może czeka na chmurce mały kwietniowy baranek, a nie rybka marcowa? Biedna Tankgirl... Ja tez jestem ledwo żywa-głowa boli, spac się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: SMS od Tycji :-)))))) !!!!!!! 05.07.06, 20:19 Nie będę orginalna z planami wyjazdowymi - wybieram sie do Chorwacji i czarnogóry, a właściwie do czarnogóry przez Chorwację. Yskierko dobrze Cię widzieć, jak tam z twoimi badankami wykombinowałaś coś z tą refundacją?? POzdrów Tankgirl od mnie również, bidulka tyle się już nacierpiała, najpierw tyle czasu Ala była w szpitalu a teraz jej zdrowie szwankuje. No i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać, ale w moim wieku skleroza już DALECE zaawansowana Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:04 "Ala zdrowa. Ja mam sesję i ogromne problemy z bólem brzucha. Piątek, sobota i niedziela. Była u mnie karetka. Lekarze nie wiedzą, co jest. Coś z jelitami. Dziś byłam u lekarza, dostałam skierowanie na usg". Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:09 Biedna Tankgril. Yskyerko doradz naszej Tankgirl, zeby b. duzo pila. U mojego meza w nd tez byla karetka - myslelismy, ze to wyrostek a to byla kolka nerkowa. Za bardzo sie poci a za malo pil. Pozdrow Tankgirl ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:13 zagladam i co widze?? ze u Tycji i mluszka wszystko oki!! ale sie ciesze )) w sumie nie moglo byc inaczej) Tankgirl prosze ode mnie usciskac, trzymam mocno kcuki zeby lekarze szybko wykryli co sie dzieje ) i mialam tyle pamietac, nie robilam notatek i dupa ... bylo cos o dolku chrumpsowej i tym ze do wrzesnia jesty juz niedlugo. popieram monie to dlugo.... bardzo. sama ma czekac do wrzesnia i juz nie wyrabiam. (( eh zycie i tyle ( skleroza w wieu 21 lat to chyba powazne, co?? D Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:12 Witajcie. jestem ledwo żywa, to przez te upaly. Melba GRATULACJE!!! fANTASIE śliczny jest ten twój Funio, tylko czesania pewnie sporo przy takim futerku. Ja bardzo lubię koty i sama mam kotkę, psa i rybki. Tysiu jak to dobrze, że wszystko w porządku z maleństwem. Kasiu obiecuję pomodlić się za Twoją mamę. Ja też do głęboko wierzących raczej się nie zaliczam, ale w siłę modlitwy szczerze wierzę. Wiem, że dzięki niej można osiągnąć zamierzony cel. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:27 Zaraz pozdrowię Tankgirl od was. Agan, poprawiłam ci suwaczek. Przekopiuj go sobie w pole na sygnaturki, tylko zamień HTTP na małe litery: <a href="HTTP://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg. png[/img]">nasza corcia będzie z nami</a> Powinno działać. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:28 Yskyerko, a nie mysleliście o domku troszkę za W-wą??? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:32 Fantaisie, teraz to ja już sama nie wiem, czego chcę. Zasadniczo wolimy mieszkanie, bo mniej z nim zachodu. Przy domu jest jednak dużo więcej roboty. Marzy mi się mieszkanie na ostatnim piętrze ze sporym tarasem i ładnym widokiem. Nie wiem tylko, czy coś takiego uda nam się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:24 Niestety Yskyerko, masz rację przy domku jest zawsze coś do zrobienia ale z drugiej strony cudownie się mieszka)) ja bym nie potrafiła przenieść się do mieszkania w bloku. Mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć coś pięknego i spełniającego wszystkie Wasze warunki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:28 Tankgirl-ślemy do Ciebie moc fluidków, żeby było już dobrze! Agan, trzeba go czesać, ale nie jest to aż tak bardzo upierdliwe Balbinko, P. nie robił badanek żołnierzyków, jak rozmawiałam o tym z docencikiem, to powiedział że nie ma takiej potrzeby, jakby na to nie patrzył zaskoczyliśmy za drugim razem, więc na rozsądek powinny być w formie, pewnie jesli teraz długo nic z tego nie wyjdzie, to może powie, żeby robić. P. nie ma w tej kwestii żadnych oporów, i jesli będzie taka potrzeba to pójdzie się przebadać, ale na razie spokojnie czekamy Kasia, mówisz niezłe sztuki Nie mam już siły podlewać tego trawnika, ale jest tak strasznie sucho, że trzeba! więc zaraz idę kontynuować. I muszę się wyżalić, przygotowałam sobie kaszaneczkę już podsmażoną z cebulką do tych pierogów, i jak teraz wróciłam to mucha mi na to nasrała(((( ależ jestem wściekła... Abie,nie ma to jak własnoręczne sprzątnie)) coś o tym wiem.... i od 21 również pełna koncentracja!!!! Aaa, i Twoja historia z bilecikiek Kasiu była obłędna)) i wcale się nie dziwię, że pan był czerwony ze śmiechu!!! i mam tylko pytanie, zrobiłaś korek za sobą i wszyscy Cię błogosławili???? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 19:45 Kurde, ze tez tu nie mam much, ktoreby mi sraly na jedzenie bylabym szczuplejsza Tylko komarow tu nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:21 Informuje, że teścik zakupiony!!!! Tankgirl - oby bóle szybko mineły. Buziaki duże!!!! Melbuś odpoczywaj Kochana!!!! Teraz z okazj twego stanu bogłosawionego i po takim egzaminie należy Ci sie jak nic!!! Meczyk dzisiaj bedzie emocjonujący, wiec pewnie postów ze 100 strzelimy Uciekam, bo P. musi przed 21 skonczyć prace na kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:23 ja już pewnie nie zajrzę do was dzisiaj, życzę dobrego meczu i zaciętej dyskusji Tatanko - rano kciuki mocno zaciśnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:26 Chrumpsie Ty mnie nie wkurzaj))) miały być pierożki z kaszaneczką i potem obsmażane na złoto)) a tak dooopa blada Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:25 Dziewuchy, poslalam Wam w koncu zdjecia jakies (nie brzuchate jeszcze) cobyscie wiedzialy jak wygladam. i teraz sie oficjalnie upominam ja o zdjecia. Ja mam tylko ane, chrumpsa, fantaisie, tatanke, jaanie, olcie, matale i althee. buzki pozostalych z Was sa dla mnie tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:28 Ojej, jakaś laska do mnie zawitała)))))))) Pituś, śliczne zdjęcia, a Ty śliczna dziewczyna)) zdradź nam skąd są zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:38 yskierko dzięki wielkie za pomoc. Ja troche niekumata jestem jeśli chodzi o takie rzeczy. czy dobrze przekopiowałam będę wiedziała po wysłaniu tego posta. yskierko ja mieszkam na Chomiczówce na przedostatnim piętrze (11).Widok owszem na centrum wa-wy zaj....sty, ale zdecydowanie wolałabym bliżej ziemi i z własnym ogródkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 20:43 no tak też przeczuwałam. Suwak nadal do bani. poradźcie tępocie, jak zrobić, żeby sam tytuł się ukazywał bez tych wszystkich znaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 21:24 <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg.png">na sza córcia będzie z nami za</a> Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 21:26 <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg. png">nasza córcia będzie z nami za</a> Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 21:28 *<*a href="h*ttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg .png">nasza córcia będzie z nami za</a> usuń prosze te trzy "8" i będzie działało Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 22:28 korzystając z przerwy foremek na oglądanie meczu ja będę męczyć mojego suwaka. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: wiadomość od Tankgirl 05.07.06, 23:41 Agan, jeszcze raz. Powinno zadziałać: <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg" >nasza córcia będzie z nami</a> <a href="HTTP://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg" >nasza córcia będzie z nami</a> Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Agan 05.07.06, 23:44 Teraz sama zgłupiałam. Hm... We FrontPage'u działa. <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg" >nasza córcia będzie z nami</a> Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Agan 05.07.06, 23:45 <a href="tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg" >nasza córcia będzie z nami</a> Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Agan 05.07.06, 23:46 <a href="tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg" >nasza córcia będzie z nami</a> Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Agan 05.07.06, 23:48 <a href="tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg.png" >nasza córcia będzie z nami</a> Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Agan 05.07.06, 23:49 <a href="HTTP://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20061109/k/801b/preg. png">nasza córcia będzie z nami</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 20:35 Balbinko jedze czekoladke, tam jest duzo magnezu! I melisa pomaga bo z duza zawartoscia alkoholu jest Historie, studia podyplomowe... ale masz zaciecie. To ucz sie, ucz sie. I pomalania dlugopisu zycze. I przyznac sie dziewczyny ktora sie jeszcze ksztalci (jakis krotki ten wyraz), ktora robi doktorat? Yskyerko powodzenia w szukaniu i zadowolenia z wyboru. Szukacie czego do kupienia? Chrumpsiu to szkoda ze daleko. Ja tu mam znajomych w wieku mojej mamy Chetnie spotalabym sie z kim mlodszym. Agan dziekuje bardzo. W zbiorowej modlitwie jest duza moc. Marudzio zleci do wrzesnia, nawet sie nie obejrzysz. A potem wszystkie trzy urodzicie w czerwcu. Poprosze 6! Abie dzieki. A od 21 my bedziemy w cenrtum wydarzen. Wybieramy sie do pubu i reakcja francuzow bedzie na zywo)) Fantazyjko pytasz masz! No oczywiscie! Tego trabienia w zyciu nie zapomne. A co mowili nie wiem. Pozwolilam sobie nie rozumiec Kawal roboty odwalilas wiec zwlaniam Cie od wszelkich robot na dzisiejszy wieczor. Odpoczywaj Slonko I wspolczuje ze kolacyjki nici. No ale poza ta kaszanka co sie w domciu jeszcze znajdzieBoze a my jakies bezsmakowe robaki jesc musimy! Pitufinko zaraz z ranka przesli Ci zdjatka naszej czworcy. Tatanko jutro trzymamy kciuki. Dziewczatka papa. Spadamy na mecz. Jestesmy uzbrojeni po uszy To duzo portugalczykow mieszka. Wiec co jednych bedzie cieszylo dla drugich bedzie kleska. Az sie boje. I jeszcze raz Wam dziekuje za slowa otuchy. Jutro popoludniu wszystko sie wyjasni. Zycze Wam teraz milych wrazen sportowych a potem kolorowych snow. Sobie zreszta tez) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 20:51 Kasiu, jak możesz mówić że robaki nie mają smaku???!!!! toż to pyszności)))))))) Czekam na sygnał od Ciebie jak badanie... Idę po flaszkę winka, odpalamy TV i kibicujemy)) u nas za Portugalią!!! nie bić-to do tych co za Francuzikami... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Portugalia górą!!! 05.07.06, 21:17 My też za portugalią bezwarunkowo. P. winko zapkupil, wiec ide testowac Marudka - Ty półwytrawne, czy półsłodkie to czewrone preferujesz, bo nie pamiętam.... Za kciuki i modlitwy dziekuje, oby okazaly sie owocne. Objawów nadal zero i oby to nie było przesunięcie cyklu bo zwariuje. Fajnie, ze Was mam, bo dzieki temu jak mam glupie i dziwne mysli mam sie komu wygadac.... Macie juz mnie i tego testowanka dosyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Portugalia górą!!! 05.07.06, 21:25 oczywiscie, ze francja gora! ale wyglada mi to na temat poboczy. zagladnelam tylk ona sekunde, a ty tu cichcem w czasie maczu chcesz testowac. czekam na wyniki ... nie meczu Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Portugalia górą!!! 05.07.06, 21:29 Nie tatanko, nie mamy dosyc i czemu tak mowisz, mozesz kopa w dupsko zaliczyc Czekam z zacisnietymi kciukami, co z tym wstawaniem o 6 razo zeby zrobic test dasz sie w koncu namowic czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Portugalia górą!!! 05.07.06, 21:33 Tatanko, no cos ty)) Gadaj, gadaj...))) Męzul wrócił do domku..a teraz kanape okupuje..piwko w dłoni i meczyk oglada...i wydaje mu sie,że jednak portugalczcy moga wygrać..... Melbus, wyśpij sie dobrze zasłuzyłaś)I masz objawy cytrusiowe....hihi moze tez bedą bliźniaki))))))))))))))) Trzymam kciuki za wszystkie tego potrzebujace... Fantaise, tak tylko kontrolnie pytałam....)) Erga, czekamy na wieści.. Matalko, dlaczego znowu tak cichutko??? Widze,ze kasię córy wykolegowały...A historia z bilecikiem superowa... Zuza żyjesz??? Informuję,ze łykam codziennie magnezik z wit B6...a czasem nawet 2 dziennie...meliske pijam w sytuacjach nerwowych...i bezsennych........ale nigdy nie słyszałam o melisce z alkoholem????????/ O rany żabojady maja gola! Uciekam do ksiazek...kurka nic mi do głowy nie wchodzi((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Portugalia górą!!! 05.07.06, 21:35 Abi..a mnie sie wydaje,ze tatanka poszła winko testowac przed wizyta W-wy)) Loni sie przeciaga...no to zanosi sie na dłuzsze siedzenie)) Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Portugalia górą!!! 05.07.06, 21:55 megi, dziekuje. a czy moglabym w rewanzu obejrzec przystojniaka Mikiego? no chyba ze juz go mam na skrzynce, bo jeszcze nie sprawdzalam fantaisie, ja z poznania. zasilam poznanska grupe, zeby robic konkurencje grycanowa. albo chociaz Was skusic do przyjazdu do nas. a jeziorko i dzialka mojej siostry jest niedaleko Powidza. nie wiem, czy komus cos mowi ta miejscowosc, ale jest tak jednostka wojskowa. moj szwgier jest pilotem wojskowym _ lata na ponaddzwiekowm bombowcu! zawsze duma mnie rozpiera jak sie nim chwale ))))) a moja druga siostra mieszkka w warszawie, wiec jesli nie przyjedziecie do nas, to ja przyjade do was i bede szpieg z krainy deszcowcow i bede donosic poznaniankom, jak sie bawia w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Portugalia górą!!! 05.07.06, 21:46 jam tez za portugalia!! tak sobie powoli czytam i probuje zapamietac kasiu oczywiscie kciuki mocno jutro zacisniete. niestety wiem co to znaczy martwic sie o zdrowie swojej mamy. moja mama niestety juz jest aniolkiem, ale wierze, ze bedzie wszystko dobrze chrumpsiku, nie smuc sie. moja madzia jest "zrobiona" we wrzesniu, wiec zobacz jakie slodkie sie potem rodza dzieciaczki!!!!!! i blagam nie podpuszczajcie mnie wiecej, ze mam sliczne dziecie, bo ja naprawde mam zdjec duuuzo!!!!!! a jesli chodzi o watek sportowy, to widze, ze i zaloge zbierzemy i na nartach pojezdzimy i w siatkowke pogramy pochwale sie wam, ze ja gralam w siatkowke reprezentacji LO a potem na studiach!!! i na mistrzostwa polski jezdzilam! ech! to byly czasy. a u mnie w grupie robilam za dziwolaga, bo 2 razy w tyg chodzilam na treningi zamiast sie anatomii uczyc! i na jakies obozy sportowe jezdzilam, zamist w szpitalu praktyki robic! no taka jakas niepoprawna studentka bylam Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 21:25 hej, wpadam wreszcie po dluuugim dniu wyglada na to, ze chyba jakis sezon buntowy u dzieci sie zaczal i to nie zaleznie od wieku. moje dziecko odmowilo dzisiaj jakiegokolwiek cwiczenia na basenie. chodzimy na basen od 10 miesiecy i jeszcze ani razu nie zaplakala - do dzis oczywiscie. bunt na calego. przyklejona do mnie i nawet noga nie machnela!!! nie wspominajac juz o nurkowaniu!!!! no coz. mam nadzieje, ze to po prostu gorszy dzien to ide czytac dalej zaczal sie mecz, wiec nie powinno nagle powstac 100 postow, wiec moze nadrobie Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 21:49 W "kupie" ale nie muszej ))))))))))))))))))))) latwiej i weselej Tak wiec Marudko, Zuza - wrzesien bedzie nasz ))))))) Czy ktos moze mi powiedzeic dlaczego Francja strzelala karniaka? Walczylam z kompem (cos sie chrzani z internetem - ma nadzieje, ze to nie wirus ) no i mi umknelo... Odpowiedz Link Zgłoś
anais_de_loin Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 21:54 zizu strzelał karniaka bo portugalia haka podstawila.... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 21:55 Pitus zdjecia sa super!!! A ja czekam jeszcze na zdjecia brzuszka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 21:56 Haka podstawila tzn. byl faul? Az tak powazny, by karniaka strzelac??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:05 Misia, my lubimy szpiegów z krainy deszczowców)) A którego córcia się urodziła, jak zrobiona we wrześniu??? I czuję się urażona, a ja na wrzesień nie jestem brana pod uwagę buuu Chrumpsowa, hak był na polu karnym i dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:07 Aaa i jeszcze jedno: mój P. studiował na AON z chłopakami latającymi na myśliwcach i nawet miał z nimi polatać, a na nasz ślub mieli zrobić jakiś układ nad kościołem, ale W-wa nie dała zgody(( Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:09 Fantaisie przecie zjest jeszcze prawie caly lipiec i caly sierpien zanim wrzesien bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:12 Fantaisie przeciez Ty zajciazysz w przeciagu tych dwoch miechow (lipiec, sierpien)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:14 hehh na pewno Fantaisie bedziesz w ciazy - skoro zajciazysz to i zajdziesz i zaciazysz- normalnie ciezarowka z fasolka bedziesz - a co! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:20 fantaise, moja magda jest "strzelona" dokladnie 30 wrzesnia . termin mialam na 27 czerwca, ale ginekolog - moj (juz byly) dobry przyjaciel wylolal mi porod 2 tyg przed terminem.dzien przedtem wymasowal mi szyjke macicy - bol jest nie do opisania- tak ze pekl mi pecherz i musialam jechac rodzic a nie mialam zadnych skurczy, szyjka byla dluga, zamknieta. sluchajcie, przezylam 15 godzinny koszmar, ale nie wiem czy chcecie czytac tu takie historie. wprawdzie z happy endem, bo mam zdrowa cudna Madzie, ale myslalam, ze zabije czlowieka, ktory narazil mnie i moje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: abie! 05.07.06, 22:11 Misia ja Twoich zdjec jeszcze nie widzialam, przeslesz plizzzz? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:13 witam się wieczornie Pitu_Fince dziękuję za śliczne zdjęcia naprawdę super wyglądasz, w ogole wszystkie forumowe 18-tki mają klasę ) ich dzieci też Misia, ja też słyszalam o fagach, ale w sumie, ze to niezbyt skuteczny sposób i bardzo drogi. Na razie wydaje się, ze antybiotyki zadziałały, oczywiście dostałam kolejną, ostatnią mam nadzieję porcję, i zobaczymy co dalej. Wątroba mi siądzie jak tak dalej pójdzie. Tatanko, trzymam kciuki. Mam nadzieję, ze Jaania da mi znac jutro co i jak, bom od forum odcięta w pracy Fantaisie, Funio boski, strasznie mi brakuje mojego kotka i jakoś nie możemy zdecydować się na nowego, ale tak bardzo mnie koty rozczulają, ze chyba namówię G, zeby jakiegoś sobie przysposobić A w zasadzie to czuję się "wypadnięta" z forum przez to, ze nie mogę pisac w pracy. Omijają mnie zdjęcia , filmiki- Erguś dzięki za yogę, ale przesli proszę ten którym się tak wszystkie zachwycałyście Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:15 Erga chyba wyjechala??? To moze ja sprobuje Ci Jutko przeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 05.07.06, 22:21 bedę bardzo wdzięczna Chrumpsiku Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: olcia, juz do cie leca! 05.07.06, 22:36 Misiu dziekuje bardzo, kitki to Twoja Madzia ma fajowe. A Tadzia juz dostalas, my go mamy nawet bez opakowania, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: olcia, juz do cie leca! 05.07.06, 22:39 Puscilam Tadzia do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: olcia, juz do cie leca! 05.07.06, 22:41 Olcia, dzieki wielkie. ja to sie chyba przerzuce z pisaniem na twoja strefe czasoaw, bo widze, ze jak ja mam chwile to tu nikogo nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma abie 05.07.06, 22:13 a czy moglabym zobaczyc Luska jeszcze w pieknym opakowaniu!!! usmiecham sie bardzo! i jeszcze Bebellka musze przycisnac, ale ona chyba przed urlopem nie zdazy. to moze ktos mi za zgoda Bebellka podesle Tosie i Tadzia!!!! Tadzia oczywiscie rowniez z opakowanem Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: abie 05.07.06, 22:16 Megi dzięki ci za pomoc dobra kobieto. Może tym razem mi się uda okiełznać suwaczka, a jak nie, to będę probować do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: agan 05.07.06, 22:43 zaczyna mnie to powoli irytować. Megi ja muszę to cholerstwo opanować, ale to raczej trochę potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: agan 05.07.06, 22:46 no to po kolei, dodaj "HTTTP://" (małymi literami) po href=" Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Bebell 05.07.06, 22:48 mam nadzieje ze sie nie gniewasz, ze zdobylam zdjecia Tosi podstepem - dzieki Olci, ktora sie nade mna ulitowala, ale wygladacie cudnie. a ja juz sie nie moge doczekac, kiedy bede czytac madzi. na razie tylko przegladamy ksiazki. szybko przegladamy! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Hihihihihi!!! 05.07.06, 22:45 Fajny meczyk i niezle grają. Nie szkoda mi tej portuglai, ale mogli by cosik jeszcze strzelic, bo troche za slabo jak na półfinał. Śmieje sie, bo teraz zauważyłam, że moje testowanie winka troche was zmyliło - Abie i Megi sorry!!!! Juz po raz ostatni pisze, ze tescik z jedną krechą jutro Ide koncówke pooglądac i do wyrka. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Hihihihihi!!! 05.07.06, 22:47 Tatanka ty to potrafisz stopniować napięcie i dramaturgię)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Hihihihihi!!! 05.07.06, 22:48 Ponoc jakies zdolnosci aktorskie posiadam, ale do Fantaisie mi daleko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Hihihihihi!!! 05.07.06, 22:49 Oj Ty naprawde na kopniaczka zaslugujesz, czemu o 1 kresce piszesz, nastaw nie pozytwnie plizzz, nie chodzi o nakrecanie ale chociaz neutralne nastawienie. Buziaki i czekamy do jutra. Przesylam fluidki jeszcze raz bo cos mnie te sledzie zapijane mlekiem pare dni temu caly czas zastanawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Hihihihihi!!! 05.07.06, 22:54 Olcia ja ci w tajemnicy powiem, ze z takich objawów, to ja mam wiecej, ale nie sa tak spektakularne jak te śledzie. Nio moze dzisiejsze ogórki małosolne z kompotem z wiśni Skoro Francja jest w finale to ja uciekam spac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Hihihihihi!!! 05.07.06, 22:57 Oooo ja jego jak fajnie, ale mi sie micha cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Hihihihihi!!! 05.07.06, 23:01 mam w dooopie cały mundial(( już nie kibicuję(((((( wpadam w dół gigant Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Misia i Kasia!!! 05.07.06, 23:03 Czy ja już Was uszczęśliwiłam moim kotem, jeśli nie to link www.mikrosystem.net/funio/ - Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 !!!!!!!!!!!! 05.07.06, 23:03 nana nanana!!!!!!! FRANCJA W FINALE!!!!!!!!! Ja juz w ´98 przezywalam, pamietam dokladnie gdzie, z kim i jak bylo!!!! O rany ale sie ciesze!!!!!!!!! Misia i Kasia wysle Wam obiecane zdjecia, momencik Tatanko, hihi, tak kobiety ciezarna i mloda matke w bambuko robic? A winko dobre bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Do znawcow futbolu 05.07.06, 23:05 jak myslicie - Wlochy wygraja? Jesli tak, to na czas meczu i po meczu przenosze sie do znajomych, ktorzy mieszkaja na obrzezach... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Do znawcow futbolu 05.07.06, 23:07 Ja ustawiam tak: 1. Francja 2. Włochy 3. Portugalia 4. Niemcy i na pewno będzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Do znawcow futbolu 05.07.06, 23:10 chrumpsie, ja sie obawiam, ze albo beda trabic z radosci (W CO WATPIE), albo z rozpaczy (NA CO LICZE), wiec moze przenies sie do znajomych Fantaisie, no wiesz, przeciez ja od poczatku tak za Francuzami bylam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Do znawcow futbolu 05.07.06, 23:12 Abie nie trabia z rozpaczy... grobowa cisza jest - ach jak bylo spokojnie po meczu Wlochy-USA Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: !!!!!!!!!!!! 05.07.06, 23:06 Abie, Ty masz szczęście żeś z brzuchem pod zębami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!! 05.07.06, 23:09 A mi tam wszystko jedno... Kibicowalam Polsce no ale wiadomo, ze nasi szans nie mieli po wystepie z Costaryka... Zaczelam kibicowac szkopom, bo paru Polakow tam gra. choc sie wypieraja i zdrajcy ;D - jakos mialam slabosc ))) A teraz to mi wsio rawno. Byle tylko nie slyszec tych wrzaskow... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: !!!!!!!!!!!! 05.07.06, 23:45 Własciwie dopiero przyjechaliśmy, troche mnie wymęczyło w podrózy, ale jestem szczęsliwa, ze ten pan dr hab od usg stwierdził, ze obie nerki sa prawidłowe. inne narządy tez saw porzadku, ewentualnie po porodzoe trzeba bedzie sprawdzic jelitka, ale nic tam powaznego nie widzi. UFFFF!!!!!!!!!!!!! No i NIE URODZIŁAM W TEJ ŁODZI))) a tak sie starałam, nawet po Piotrkowskiej w rykszy jeździłam. Wizytę miałam na 16.00, ale weszłam ok 17.00. Smska wysłałam zaraz po wyjsciu, widzę, ze sie niecierpliwiłyscie... mnie przed wizytą cały brzuch bolał ze strachu. Ale czułam, ze MUSI byc dobrze. Bardz bardzo bardzo wam dziekuję za wszsystkie zaciśnięte kciuki i dobre słowa. Mam nadzieję ze do porodu nic mi nowego nie wymyśla))) po tylu godzinach jazdy ( 4+4 ) to moze cosi wytrzęsło???? kto wie? ide wiec wczesniej spać))))) do jutra. Kasia!!!!! teraz mam juz wolne kciuki na jutro to bede trzymać za mamusię. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!! 06.07.06, 00:21 Tycja no to teraz czekac na efekt trzesienia Ciesze sie, ze wszystko dobrze ))))) Yskyerko Ty tez jeszcze nie spisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: !!!!!!!!!!!! 06.07.06, 00:33 Ano nie śpię, bo zepsuł nam się telewizor w dużym pokoju i mąż oglądał mecz u mnie w gabinecie. No i teraz mam zaległości. Żeby chociaż Portugalia wygrała... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: !!!!!!!!!!!! 06.07.06, 00:35 Heh... Mnie pociesza tylko fakt, jakby Wlosi wygrali, ze Media Markt bedzie musial zwracac kase Byla promocja na TV - jak ktos kupil tv,a Wlosi wygraja to maja zwracac kase Pewnie spece od tej promocji robia teraz w gacie )))) Oj ja to chyba juz spadam do wyra... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: !!!!!!!!!!!! 06.07.06, 00:39 Ta promocja była w każdym kraju. Pewnie trochę podnieśli ceny wszystkich telewizorów, napędzili sobie klientów, więc teraz mają z czego zwracać. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 00:34 Wyłaniam się z chaosu) torby spakowane, mieszkanie sprzatnięte, watek doczytany) tak więc na chwilę spac i w drogę Megi- oczywiście książki pożyczę, co chcesz i na ile chcesz) dużo mamy) Miaia-ma- foty jeszcze bym zdążyła wysłac) wybaczam podstęp) Olcia- uprasza się o samowolene niewysyłanie) i jak zakupy ze sklepu polskiego?? mam nadzieję ze apetyty zostały zaspokojone) Erga- W tez był taki bezradny! do czasu, aż ja się zrobiłam bezradna) i teraz radzi sobie chłopak) Kasiu- kciuki oczywiście trzymac będę! i miejsce w modlitwie tez się już znalazło) no, i dziękuję Ci bardzo za tę 10! a jeśli chodzi o edukowanie się: to ja doktprat mam w planach) już wiem co chce i u kogo i jakoś kole marca wezmę się pewnie systematycznei do roboty... Tycja- odetchnełam! ściskam Was mocno i cieszę się, ze z Maluszkiem wszystko dobrze! Chrumps- mam nadzieję, ze trąbic będą!! no, i że ty to wytrzymasz) i jak tak sobie myślę o tym, ze Włosi są w finale to mi się przypomina Mundial "94- wtedy tez grali, z Brazylią, były karne i R.Baggio nie strzelił(( tym razem poprosze o inny scenariusz) Poza tym: ja koniara jestem) i to własciwie jedyna moja sportowa pasja... ale ostatnio mało jezdżę( I też poprosze mnie "wpisac" do grupy 21-latek) to taki najfajniejszy czas) no, i już byliśmy z W razem) k. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 00:44 Na komendzie byłam, zezannia złożyłam! To ten sam typ!!! rozpoznałam go od razu... no, i musze przyznac, ze w ciągu pięciu lat postęp do komendy zawitał!!! pan spisywał moje zeznanie na komputerze!!! oprych będę jeszcze oglądac przez lustro weneckie) ale to pewnie we wrześniu dopiero. Jedziemy o 3.00. Prosbę mam) duuużą! smsy prosze słac, bo nie wiem jak z netem bedzie( pewnie marnie( Matko, kobiety! jak ja bez was miesiąc wytrzymam??? będę się czuła jak narkoman przykuty do kaloryfea... k ps. Tatanko- pytałas jak nasz Buntownik) lepiej!!!! wczoraj nie było żadnej jazdy i dzis tez nie) w ogóle dzis to była złota dziecina) a jesli chodzi o różne mądre książki o dzieciach to ja ich nie lubie) choc pedagogikę skończyłam... bo książka swoje, a Twoje dziecko swoje i tak z książką w ręku to się nie da, ale czasem inspiruja) ps2. Misia- Toska tez swego czasu bardzo szybko oglądała książki) i w dodatku długo nie była w ogóle zainteresowana czytaniem, aż się bałam, ze jej tak zostanie) ale teraz uwielbia i książka to najlepszy prezent... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 00:45 idę zobaczyc czy mam jakies foty na poczcie... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 00:53 pitu_finku- dzięki za zdjęcia) czekam na te brzuszkowe z niecierpliwoscią) a o tym, zes Laska nieprzeciętna to juz pisac nie będę bo dziewczyny juz to zrobiły) Monia- mam nadzieję, ze Funio odzyskał juz wigor)) bidak... chyba nie będę się kładła... sensu to nie ma juz żadnego... pomocze sie w wanience... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 00:56 aha, pitu_finko, Kasiu- foty poleciały do Was) ale na monologowanie mi się zebrało)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 01:35 No tak...wyspałam się i teraz mnie nosidzięki za pitufinkowe i funiowe fotki Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 03:18 wpadam powiedziec papa))) i zmykam do samochodu)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Bebell 06.07.06, 04:50 Milej podrozy i wspanialego wypcozynku, zdjecia wyslalam bo myslalam, ze juz Cie nie bedzie przed wyjazdem. Zachcianki z polskiego sklepu zostana zaspokojone w czwartek wieczorem dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 No i nic!!!! 06.07.06, 07:00 Krecha jedna jak byk. Wiecie ja sie nawet ciesze, że przez te hormony P. nie narobilismy sobie kolejnego problemu, ale martwi mnie fakt, że @ sie spoznia. No cóż, widocznie wszystko sie pomieszalo. P. tylko chodzi ze zwieszona miną, bo jak to jest że on taki cud chlopak i mu nie wyszło. Więc zapożyczyłam sobie troche waszych życiowych doświadczeń i opowiadam mu przy śniadanku, że to nie tak hop siup. Sam dzisiaj zaproponowal, że jezeli hormony wyjdą zle, to on chce badanie nasienia i nie ma gadania. Moze to i dobrze, bo sama pewnie wpadlabym na to, ale pozniej!!! Buziaki dla Was i przyznaje sie bez bicia, że smutnej minki nie mam wiec przytulanko dla innych zostawicie i kciuki za Kasiową mamę trzymajcie!!!! Milego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 07:05 To pochwale Wam sie jeszcze, że dzisiaj wreszcie dobilam do swojej przedciążowej wagi. Jeszcze z dwa kilo przydalo by sie zrzucic i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 07:25 Szkda Tatanko, ze jedna kreska ale pewnie bedziecie spokojniejsi jak dwie kreseczki pojawia sie juz po badaniu hormonow u P. Mimo wszystko przytulam Cie mocno! Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 08:20 Witam witam ufffff, ledwo doczytałam ale dalam radę )) Wczoraj mnie nie było bo byliśmy u znajomych na meczu. Ach ten Zidane Ale musze powiedzieć, ze mecz średnio mi się podobał ale się cieszę, ze Francja jest w finale. A najprzystojniejszy rezerwowy Hugo Viana nawet nie wyszedł na boisko (((( No więc: Tatanko - przytulam mocno mimo, ż episzesz, ze tego nie potrzebujesz. Ten cykl bedzie należał do nas, zobaczysz!!!! Kasia0606 trzymam kciuki za mame, wiem co to za choroba, u mnie w rodzinie się taka zdarzyła...więc tym bardzij mocno zaciskam kciuki Cieszę się, ze z Tycji maluszkiem jest wszystko ok. Nie wątpiłam w to Bebell - udanego urlopu i nie zapominaj o nas Uczącym sie w taką pogodę zyczę wytrwałosci Fantaisie - paskudna ta mucha ))))))))) Kurka - nie pamiętam nic wiecej Ściskam jeszcze Chrumpsika za dołki i patrze na skrzyneczkę, czy mam jakieś zdjecia pitu finki pa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 08:54 Tatanko, no coz w takim razie przez hormonki to dobrze sprawdzicie co i jak i bedzie dobrze, buziak Kasiu, trzymam kciuki za Twoja mamusie, baaardzo mocno Dobrze Tycja ze nie urodziłas w Łodzi, czulam ze wszytsko bedzie OK no i miałas troche atrakcji na wyjezdzie, dobrze ze chociaz to umiliło wam nie małą droge, Bebelkowi zycze milej drogi i wspaniałego wypoczynku bo nad morkiem podobno jest teraz cudnie, słonko prazy tylko woda jest straaaszliwie zimna podobno, czesc mojej rodzinki juz okupuje plaze A ja juz nie przyjuje do głowy zadnych wiadomosci buuuu, chyba powinnam dac sobie na wstrzymanie co miałam sie nauczyc to pewnie juz sie nauczyłaa co nie to i tak wyjdzie w praniu......pewnie bedzie na sali duszno i to mnie przeraza najbardziej......... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 09:01 witam w czwartek. i powiem krotko do doopy ten mundial, wszyscy ktorym kibicowalam odpadli ( wiec w finale bede kibicowac wlochom, wybieram mniejsze zlo. Ziziu nie lubie, bydle bramke strzeli!!!! niech spada na emeryture P Tanatka kochanie, sciskam mocno!!! Bebelku, esy masz jak w banku (zaraz zreszta jednego napisze o Tatance) i baw sie slonko dobrze) I wiecej nie wiem ... staraj juz jestem i goraco jest!! Chce na urlop!!! a do 31.08 jeszcze tyle czasu ((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 09:07 Tatanko przytulam)))) Poczekaj jeszcze kilka dni, moze sie cos poprzestawiało,a jak @@@ sie nie pojawi, to tescior po niedzieli... My zrobilismy badanko mężusiowi,by sie uspokoić czy wszystko z nim ok...brał straszne leki...ponad miesiac był w szpitalu....po dwóch latach nastapił nawrót choroby...i wtedy już 2 miechy w szpitalu((((((Teraz juz musi brac je do konca zycia, bo wczesniejsze dwukrotne próby odstawienia przyniosły fatalny skutek...Na dodatek lekarz stwierdził, ze nie powinnismy miec dzieci, poniewaz nasze potomstwo ma 25% szansy na to,ze moze odziedziczyc tę chorobę...Długo sie nad tym zastanawialismy...ale kazdy gin, do którego trafiłam pukał sie w głowe i przekonali nas ,ze mamy próbować...Wiecie, to był najgorsze pól roku w moim zyciu... Tatanko...męzus nich ogonka pod siebie nie chowa..jeszcze nic nie wiadomo...A kiedy beda wyniki tych hormonków...daj szybko znać!!! Fantaise..co za okropna mucha....na pocieszenie powiem tylko, ze w mojej zamrażarce zakamufluje specjalnie dla ciebie jeden woreczek tej kaszaneczki)) Bebelek juz pewnie na miejscu...A tosi pewnie pomogło to lezenie z własnej woli na trawce i ogromne zdziwienie, gdy sie w główke uderzyła...a mama nic)) Popieram sad, że ksiazki dobre...ale trza pewne rzeczy przesiac przez sito...i do życia dostosowac!!! A mnie skoczyło dzis cisnienie na maksa....Przed godzinką dzwoniła mama, bym przyjechała zajac sie dziecmi brata...o ile juz wszystko przyswoiłam...no a ja mam jeszcze kupę...roboty....i teraz mnie serce boli,ze musiałam odmówic...a oni tyle roboty w polu mają((Mama specjalnie urlopik sobie wzięła, by chłopakom pomagać.... No cóż..bratowa dzisiaj rano była juz spakowana...Tydzień posiedziała...i robi wylot z chaty...chyba juz na zawsze...Rodzina dla niej nic nie znaczy...Ryczeć mi sie chce jak sobie o tym wszystkim pomyslę)) Nic biegne sie uczyc, bo mam wyrzuty sumienia, ze gdybym sie wczesniej zmobilizowała, to mogłabym dzis popilnowac szkrabów i obiadek im jakiś ugotowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 09:12 Balbinko co to jest za kobieta, sumienia nie ma, przeciez dzieci strasznie beda tesknic za nią, nie miesci mi sie to w głowie wcale, czy wszytkie uczucia macierzynskie prysły jak bańka mydlana ????Oprocz tego przeciez te dzieciowinki stresuja sie okropnie ze mama i tata nie sa juz razem, chyba przydało by sie kobiecie jakis kuksaniec zeby sie opamietała Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: No i nic!!!! 06.07.06, 09:35 tatanko, przytulam, ale tak delikatnie skoro sobie nie zyczysz Dzidziol sie zrobi jak malowany juz niedlugo. Z tym media marktem to rzeczywiscie oni wszedzie mieli taka promocje, ale czytalam ze oni sie od tego po prostu ubezpieczyli - w koncu to sa niemcy. podobno ryzyko ze polska bedzie w polfinale czy gdzies tam (moze skoro polska to w cwiercfinale) przez jakas firme (ale nie ubezpieczyciela) bylo wycenione nna 2-5%. pewnie co kraj to bylo inaczej, ale generalnie i tak sie to pewnie media mrktowi oplacalo. fatalnie sie czuje w te upaly, jest mi goraco i co chwila slabo, a dodatku musze siedziec w pracy - nie jest mi latwo. najgorsze jest to ze w domu tez mam przerazliwie goraco i powoli juz ledwo zyje. a mialo byc paskudne lato. jak ja zazdroszcze bebellkowi ze wlasnie gdzies jedzie - my sie nigdzie nie wybieramy w te wakacje bo moj M. nie ma urlopu. A tak by sie przydalo - dobrze sie czuje i moglibysmy pojechac na osatatnie wakacje w dwojke a tu nic((( Ale mi smutno, zwariuje w miescie, powaznie. trzymam kciuki, Kasiu, bedzie dobrze. Ciesze sie ze Wam sie zdjecia podobaly, te sloneczne z Egiptu z zeszlego roku z wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 09:41 Pitus ja proponuje ci jednka moze wyjechac moze z kolezanką posiedziec w cieniu, poleniuchowac poczytac dobra ksiazke powinnas odpoczac bo potem czeka Cie nie lada praca Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: No i nic!!!! 06.07.06, 09:46 Pituś - dzięki za zdjecia. śliczna laseczka z Ciebie, zresztą jak większosć na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: No i nic!!!! 06.07.06, 09:53 Bo sie zarumienie dzieki. Antus, bylam 2 tyg na zwolnieniu ostatnio i pojechalam w gory bo moi rodzice maja tam dom. I bylo bosko, teraz chcialabym tam spowrotem, bo jednak Warszawa latem jest dosyc koszmarna, to jeszcze zalezy pewnie od tego gdzie sie mieszka. Mnie sie marz swiety spokoj, domkow zazdroszcze laskom wrecz obsesyjnie i jakos jestem umeczona. A musze siedziec w pracy przynajmniej do konca lipca. No nic, koniec narzekania. I jak Antuś ostatnie chwile przed egazaminem. Bede kciukasy zaciskac, mam nadzieje ze tym razem nie odwala adwokaci swinstwa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 SMS od Bebelka :)) 06.07.06, 09:49 "oj szkoda (to o Tatance) dzieki za wiesci. A my musielismy sie wracac, bo W - sierota zapomnial dokumentow Tosia zloto nie dziecina, siedzi grzecznie i bawi sie misiem i nie chce zellkow! sciskam mocno. K." w nawiasie moja uzupelniajaca informacja D Piyus ile ty masz dziecinko lat?? sliczna dziewczynka z ciebie mi sie najbardziej podobalo zdjecie z nurkowania D zazdrosze bycia pod woda w egipcie nam sie w tym roku nie udalo tam pojechac i ponurkowac, ale przed nami wrzesniowa CRO i nury !!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: SMS od Bebelka :)) 06.07.06, 09:56 Marudko, mam latek 27 Przesle Ci z domu w takim razie wiecej zdjec, takich spod wody - rybki itd. Nurkowanie jest boskie, a Egip pod tym wzgledem fenomenalny (bo tak poza tym to ja nie przepadam za Egiptem). Ciekawe kiedy uda nam sie znowu na jakiegos nura wyskoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: SMS od Bebelka :)) 06.07.06, 10:01 witam się w czawrtek Jestem od wczoraj nieszczęśliwa, bo robiłam wczoraj porządek w komputerku domowym i nie mamy internetu. Znając moją inteligencję, usunęłam jakis ważny plik((( I jakoś tak wczoraj dziwnie pusto było M nie mógł swoich rozgrywek w tenisa sprawdzać a ja na forum posiedzieć. Z tego wszytskiego poszliśmy do łóżka od razu po meczu i to grzecznie spać, bo nas oboje głowa rozbolała. I teraz został mi tylko net w pracy(( Z pobieżnej lektury widzę, że Tatanki test negatywny. Przytulam mocno. Jestem pewna, że w następnym miesiącu będą dwie krechy co najmniej u Ciebie i u Jaani. Przecież pociany tez przylatują stadami No i muszę juz do pracy lecieć. I jeszcze mi smutno, bo się już upewniłam, że owu nie było Tempka nie podskoczyła, a od dziś duphaston A więc jednak następna szansa dopiero we wrześniu(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:10 chyba o 9.00 bo mi sie przyopomnienie w telefonie wlaczylo i tez juz za nia kciuki trzymam )) ale ona tak samo zdolna jak ty Melbunia ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:12 mam nadzieję, że nie jest takim egzaminacyjnym strachajłem jak jatrzymam nadal i palcami u nóg piszę;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 11:08 zeby sie tylko mocno nie denerwowała, bo te wrzody u niej mnie nękają.... odezwij sie jak bedziesz po))\ trzymamy kciukasy)) Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:12 Antus ma egzamin w sobote. Nie wiem jak adwokaci ale radcowie maja egzamin o 11 chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:12 no to sobie jeszcze potrzymam te kciuki)))byłam pewna,że dziś;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:14 Pituś ja też poproszę o zdjęcia z Egiptu, również zaliczam się do tego klubu) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 11:10 hihihi! to odezwij sie wczesniej))))) a kciuki moge sobie i do soboty trzymać:0 co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:13 Dzień Dobere! Tatanko, wyściskam Cie osobiście! Antuś, bo Ty pewnie już wszystko umiesz i dlatego nic Ci do głowy nie wchodzi... Balbinko, trzymaj tą kaszankę, ja na pewno po nią kiedyś przyjadę!!!!! Marudzia, to tak samo ja, komu kibicuję ten odpada.. Tycja, strasznie się cieszę że jest ok)))) Bebelek niech sobie odpoczywa, będziemy słać sprawozdania Zuza, Ty mądra dziewczyna jesteś, więc na pewno internet sprowadzisz do domku I ja chyba się pogubiłam, dlaczego musisz czekać do września??? cosik tępawa jestem... Uciekam, dzisiaj musze obskoczyć zus i inne szałowe instytucje.. buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:17 Ło matko, ZUS w taki upał to rzeczywiście wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:35 he he, No to Melbuś jak juz trzymasz te kciuki to trzymaj dalej do soboty ))) zaczynam o 11.00 a trwa 4 godz,))Ciekawe jak bedzie gorąco.......i duszno..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:20 Fantaisie, pewnie że przyniosę - w wiaderku)) A do września dlatego, że teraz dupa, następny cykl hsg, więc zakaz staranek, w drugiej połowie sierpnia chcemy jechac na jakieś wakacje, więc leczenie zawieszamy (a bez z niego u mnie z owu kiepściutko), czyli wychodzi na to, że dopiero we wrzesniu możemy coś zdziałać. A za Antuś kciuki trzymam z całej siły. Dziewczyna zdolna, to a pewno sobie poradzi, ale ja doskonale wiem, co się czuje, gdy ma się w głowie wszystkie kodeksy. Trzy razy podchodziłam do egzaminów aplikacyjnych, więc trochę ich powkuwalam. Oczywiśie Antusi uda się od razu)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:36 Tia ....normalnie wezma mnie za sam tylko wyglad,)))Powiem szczerze nie specjalnie to widze, i pewnie beda pierwsze koty za płoty Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:38 ja tak szybko tylko napisze - a`propos tych pocianich stad od kilkunastu dni, codziennie rano w drodze do pracy widze stado, dosłownie stado bocianów (około 30-40 sztuk). Przejeżdżamy przez takie miejsce ( już we Wrocku) gdzie są podmokłe łąki i tam się te bociany chyba na żabach pasą. Ale taka ilość tych ptaszków starczy na całe forum Tak więc codziennie rano będę im telepatycznie wysyłała info o nas wszystkich żeby nie objadały się żabami tylko do roboty sie brały bo my tu czekamy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:38 Antuś - trzymam kciuki. Będzie dobrze - nie iwdze inaczej !!!!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 10:49 Własnie mi się przypomniało - jutro w południe będę w Warszawie Może natknę się na którąś na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 11:02 o której bedziesz i w którym sądzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 11:05 o 10:30 mam spotkanie na Ursynowskiej a potem idę do SO Wydział XXV. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 11:13 No to kawałek bediesz miała do przejechania widze ze chyba rozwodowa tak? Niestety nie moge sie wyrwac w samo południe nawet na chwile myslałam ze moze bedziesz wracac pozniej ale chyba nie bardzo bo pewnie skonczysz koło 13.00, 14.00 i pewnie o 15.00 wrócisz, a ja mogłabym najwczesniej wyrwac sie koło 16.30,ehh szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 11:18 Tak tez myślałam, że wszyscy będa w pracy, więc tylko tak nieśmiało napisałam Do SO idę na szczęście tylko przejrzeć akta, bo w jednej ze spraw jakiś bałagan powstał. Korzytsam po prostu z okazji, że i tak muszę tam jechać Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 12:03 Hej laski! Mama internet, ale nie bede taka aktywna jak zwykle. Bebelka chyba juz nie ma, ale i tak jej dziekuje za info. Gratulacje dla Melbusi i Olci!!! Przykro mi Tatanko! Oby nastpenym razem sie udalo! Trzymam kciuki za Ant, bo vhyba ma dzisiaj egzamin. Poprosze o jakies male streszczenie bo do tylu jestem... Buziaki dla was wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 11:17 Tatanko szkoda, ze jedna kreska. Wierze,ze z badaniami Twojego P bedzie wszystko dobrze!!! Zycze Ci 2 kresek juz wkrotce. Mega buziak dla Ciebie. Bebelkowi prosze przeslac zyczenia szerokiej drogi, milego wypoczynku imega relaksu!!! Ant - trzymam kciuki za egazmin!!! A nawet jak beda pierwsze koty za ploty - moja znajoma zdala na aplikacje sedziowska za 2 razem Wierze, ze Ty zdolniacha to sie szybko uda. Aaaa ktoras mnie pytala o moja nauke. Wiec sie ucze na jakis medyczny kierunek - moze fizjoterapia? Na razie zakuwam gl. biologie, ale do zdawania tez chemia, matma, fizyka. No i pytania z tzw. kultury itd... Czyli pyt. odnosnie zycie Wloch kto powoule jakie instytucje... Ech! Ja sie niezbyt ludze, ze sie uda, ale przynajmniej czytajac wloskie podreczniki w ten spos. sie ucze. Najwyzej za rok bede znow probowala Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 12:04 Witajcie kochane. megi, yskierko serdeczne dzięki za pomoc. Chyba w końcu działa)) bebell spokojnej i szybkiej podróży, świetnej pogody i błogiego wypoczynku. Dziś byłam na kontrolnej wizycie i wszystko jest oki. Przytyłam już 7 kilo!!! jak tak dalej pójdzie, to znowu mi stuknie 18 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 12:15 kolezanka u ktorej bylam rok temu na wakacjach nad mozem wlasnie zaczyna rodzic) tedzie w domu miala tak jak ja 2 coreczki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 12:23 Lalisiu mam nadzieje ze szybko i bezboleśnie jej pojdzie, a swoją drogą myślałam ze byłaś nad morzem u teśćiów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 12:27 nie tesciow mam w Stalowej Woli. Rodzi z mezem sacza jej sie wody ciekawe ile to potrwa przedwczoraj miala skurcze co 4 min regularne ale stewierdzila ze nie chce rodzic i poszla spac ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: a o której Antuś na egzamin? 06.07.06, 12:51 witam w czwartek. ja zaraz jadę na działeczkę trawę kosić, deski na barakowóz zamówione, może dziś ruszymy z remontem. Upał jak nie wiem co - dobrze że małpa była nijaka i szybko dała mi spokój to moge się kąpać ) Nawet nie mam kiedy was czytać - przeleciałam tylko po tytułach i widze że tatankowe testowanko pokazało jedną krechę - przytulam mocno. OK uciekam bo małż krzyczy!! Aha - żołnierzyki oddane - niestety zrobią tylko seminogram bo na posiew miał być sterylny pojemniczek a moja sierotka mimo że mu mówiłam że sterylny to dał sobie wcisnąc zwykły ( dziś już miały być wyniki ale że to w tarnowie to pewnie w poniedziałek pojadę po pracy. Póki co odpoczywam!!!!!!!!!!! Buziaki dla wszystkich!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Marudko 06.07.06, 12:58 Nie dostałam załączników z Twoimi zdjęciami tylko samego maila Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 oj bedzie ciezko:( 06.07.06, 13:56 nie mam pojecia jak ja sobie poradze wczoraj wydawalo mi sie ze nie bedzie zle bo amelka mimo tej poduszki byla grzeczna no ale niestety dzisiaj jest gorzej nie chce spac no chyba ze na rekach jak tylko prubuje ja polorzyc to strasznie placze nie umiem ugotowac obiadu nawet nie wspomne o sprzataniu a alicja to straszny balaganiarz jakby dzisiaj ktos przyszedl to sie wystraszy takie pobojowisko mam. no i z nikad nie moge liczyc na pomoc mama wiadomo chora a tata znowu caly czas w pracy bo ten 2 wspulpracownik sie zwolnil. Oj ciezko to widze ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: oj bedzie ciezko:( 06.07.06, 14:00 Lalisiu, niewiem co Ci podpowiedzieć moze Tatanka da Ci jakies wskazowki jak pozolic Małej przyzzwyczaić sie do tej poduszki, trzymaj sie kochana mysle ze za kilka dni wszytko sie unormuje, Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: oj bedzie ciezko:( 06.07.06, 14:04 udalo sie ja polozyc wiec biegne gotowac obiad) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 erga 06.07.06, 14:02 czy ten tarnow to w malopolsce?? jesli tak to ja tam kiedys czesto bywalam tam mam cala rodzinke. Slub mialam w porabce uszewskiej a wesele w brzesku. W tym roku tylko ta pojade na urlop z dziecmi na pare dni Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 14:09 Dzien dobry, Fantaisie niestety tak wlasnie jest. Nawet nie ma porownania z takimi cudami jak kaszana! I zdjatka dostalam. Funio jest sliczny. I faktycznie wyglada jakby niezle zabalowal. Co Wy z nim robicie?) A Twoje typy na final bardzo mi sie podobalo. Jestem z Toba. I co znowu za dol gigant. Jestes fajna dziewczyna, caly swiat u stop, obok super facet. Monia, to tylko glupia gra w pilke. Dadza rade chlopaki, bedzie dobrze. No usmiechnij sie! Jestes na forum! Balbinko pobieglam do kuchi i patrze. Jak wol stoi „zwiera 52 - 62% etanolu” No chyba ze to nie alkohol. To wybaczcie ja z chemii mialam wyzebrana panstwowa. To dla mnie czarna magia. A corcie daja popalic. Dzis Iza wyjechala z tekstem ze ja to Was bardziej kocham niz je i ze prosze bardzo droga wolna. Tatus na pewno im znajdzie przyzwoitsza mame. Haha biedne dzieciatka. Gdyby nie ja to mialyby mamusie ze hoho. Kotus tak mi przykro z powodu Twojego meza. Nie wiem co to za choroba, ale mysle ze na kazda znajdzie sie w koncu lekarstwo. Medycyna idzie do przodu. Z roku na rok coraz wiecej chorob jest leczonych. Nie rezygnujcie ze staran. Dzieciatko bedzie zdrowe w 101%. Zapomnij o tym konowale co Was tymi statystykami uraczyl. Niech idzie na ekonomie a nie ludzi leczy!!! I co to za straszne rzeczy o bratowej piszesz. Jak to na zawsze??? Sorki ale mnie zjadlo! Misiu dziekuje. Musimy byc dobrej mysli. A co do sportow to siatkowke uwielbiam ale w TV, wode we wannie, a zwierzat wiekszych od owczarka sie boje Ale chetnie podopinguje!! I moge podawac pilke i napoje i czola ocierac ... A corcia widze indywidualistka ! Witaj w klubie) Chrumpsie mam prozycje nie do odrzucenia. Jak wygraja wlosi to zapraszam do siebie, a jak francuzi to ja sie z corciami do Ciebie zwale To co moze byc? I Ty mowisz ze jezyka nie znasz?! A czy ja tez bede mogla o te filmiki poprosic) Bardzo ladnie prosze: prosze! Tysiu bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok. Uspokoilas sie na pewno i teraz juz bez obaw ciesz sie na spotkanie z maluszkiem. I dobrze ze nie rodzilas w Lodzi. Bo z tego co zrozumialam bylas w Matce Polce, a tam sa dobrzy specjalisci, ale poloznicy do bani. Bebelku Tosia jest boska. A Ty masz przepiekne rzesy! W ogole to mam dziwne deja vu. Ale o tym to kiedys indziej. Zazdroszcze samo zaparcia. I juz chyle czola przed przyszla Pania Doktor. Zycze Wam milych wakacji, duzo slonka, frajdy i radosci. Cieszcie sie ze wspolnie spedzonego czasu. Przywiezcie mile wspomnienia i czadowe zdjecia))) O kurcze wlasnie doczytalam ze juz wyjechalas w nocy) Ach Pitu_finko a zdjecia nie doszly. Moge poprosic raz jeszcze. Prosze! Ja swoje wysle jak tylko sie zaladuja Oj przemysl to jeszcze i zafunduj sobie maly urlopik, taki na wynudzenie sie bo potem juz dlugo nie bedziesz sie nudzic!! Tatanko troszke serducho zaklulo. Ale podoba mi sie Twoja postawa. Wszystko po kolei sie pouklada i bedzie dobrze. Super dziewczynka jestes! Tak trzymaj! A maz ma depreche jak kazdy facet na jego miejscu. Ja jak nie mogla zajsc w ciaze z Iza to moj juz podejrzewal ze Ole to ktos inny zmajstrowal. To dostal w zeby i oprzytomnial. Ale nie dziwie mu sie bo niezla byla wtedy impreza) Abie dziekuje za zdjecia. Masz najladniejszy balonik na swiecie i wlascicielka tez jest ekstra! To czekamy na final))))))))) Zuziu nie wiesz jak to jest. Komputera nie mozna popsuc on sam z siebie sie psuje i pliki same sie usuwaja. Przynajmniej u nas sie takie cuda dzieja) A bol glowy jest w takiej sytuacji normalny. Jak sie zmienia cos w codziennym rytaule to na pewno to na zdrowie nie wychodzi. To tak jak z miasta sie w plener wyjedzie, wieczorem nie wiedziec czemu zawsze czlowieka glowa boli. Pewnie to swieze powietrze szkodzi)) Teraz nadrobisz zaleglosci i bedzie dobrze Dzwonilam do mamy i wyniki tomografu dopiero za tydzien(( Bo duzo narodu bylo i nie wyrabiaja. Ale za to wyniki krwi beda popoludniu i czekamy co dalej. Jak poszly w gore sczegolnie hemoglobina to jutro kolejna chemia. Jak nie to jutro mama dostanie krew a na chemie pojedzie za tydzien. I weekend z glowy. I na meczu bylismy ale jakos mi sie humor po tym telefonie zwarzyl i nie chce mi pisac. No cieszyli sie a co sie maja nie cieszyc. Spiewali tanczyli i takie tam. Dziekuje Wam wszystkim. Wierze ze bedzie ok. Musze tylko jakos wytrzymac ten tydzien. Ant i kciku zacisniete (6szt). I polamania jezyka zycze. Lalisiu wiem jak Ci ciezko i do tego martwisz sie Amelka. Moze na razie rob tylko tez najpotrzebniejsze rzeczy a z czasem wszystko sie pouklada. Moze Amelka sie wkrotce przyzywczai. Melbus, Ola, Abie, i Pitusiu i Tysiu rada od baaaardzo doswiadczonej mamy naprawde wynudzcie sie za wszystkie czasy!!! I zdjecia sie jeszcze laduja. Wiec jak ktoras jeszcze chce to poprosze o info. I juz wiem ze na razie pisze sie oddzielnie. Bo mi wlasnie word byka zaznaczyl. A tyle czasu pisalam zle. No to bardzo Was przepraszam. Duza buzka dla wszystkich Pan! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 14:36 Kasiu, jestes wielka!!! Chyle czola przed Twoim postem, chyba tez musze sie bardziej zaczac starac...A zdjecia wysle jak wroce do domku. Lalisiu, bedzie dobrze, wszystko sie jakos ulozy. Glowa do gory i nie przejmuj sie balaganem. Ja nie mam dzieci jeszcze a balagan tez mam, bo jakos nie moge sie do sprzatania zabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 14:38 Marudziu - wtam kolezanke nurka Jeszcze Ane jest w temacie, no i pewnie jeszcze by sie jakas znalazla, ale ja nie wim. A wlosy masz przepiekne Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 14:49 Kaska jestem pod wrazeniem. Widze, ze teraz jak nie ma czasu to mozna tylko Twojego maila przeczytac i wszystko wiadomo. Nie przejmuj sie z mama bedzie dobrze ja dalej trzymam kciuki zacisniete tylko teraz te kciuki trzeba podzielic miedzy Twoja mame a Ant. Mam nadzieje, ze zadna nie bedzie miala mi tego za zle ale co ja mam biedna zrobic jak ich mam tylko 2. Moze duze palce u nog tez sie licza, co? Zacisne na wszelki wypadek Tatanki nie sciaskam jak nie chciala tylko buziaka sle. Pewnie w przyszlym miesiacu bedzie male stadko II tak jak w tym, no w sumie 2 x II to jeszce nie stadko ale zawsze mnoga ilosc. W przyszlym m-cu pewnie bedzie wieksze stadko. Trzymam kciuki. Dziewczyny odstawiamy kto pierwszy dzidzie przywita na ten swiat, Abie czy Tycja? Zasysa mnie do srodka z glodu, ide cos zjesc. Wczoraj koleznaka przyniosla mi 6 wielkich pudel ubranek dla chlopcow, i to takich na prawde wielkich. Powiedzialm, ze to dopiero 4 tydzien i nie chce takimi sprawami sie zajmowac ale nie popuscila bo sa nastepne 2 w kolejce do tych ubranek i mi dala pierwszenstwo wybrania tego co mi sie podoba bo mowi, ze i tak chlopak bedzie. Wyzucilam wszystko na podloge z 2 pudel tylko a i tak spedzilam nad tym 2 godziny tyle tego bylo. Jutor musze pozostale 4 przebrac. Ale mi jakos zle po tym, wczoraj mi sie micha cieszyla na ubrankami bo takie najmniejsze przebieralam od 0 do 6 m-cy. Oni tu nie rozumieja, ze my mamy do glowy z PL wbite, ze nei wolno i to cale zapeszanie. Oni to maja pokoje gotowe dla dieci, lacznie z ubrankami popranymi i gotowymi w szufladach w 4 m-cu ciazy. Ja nei za bardzo w przesady wierze ale tak jakos z Polski mi to zostalo. Ech, nie dogodszisz babie. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 14:53 Lalisiu nie przejmuj sie balaganem od tego sie nie umiera Obiadek ugotuj i dal sobie luz,przeciez i tak zaraz mala nabalagani znowu, hihi. Za Amelke trzymam kciuki a wlasciwie duzy palec u nogi zacisniety zeby sie biedna nie meczyla. Pitu-finko czy mogla bys mi podac swoj wiek, tzn. taki ukonczony a nie rocznikowy i kiedy byla dzidzia poczeta? Sprawdze co napisane w chinskim kalendarzu plci i potem zobaczymy czy sie sprawdzi, zgadzasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 15:09 Witajcie popołudniowo. Ja już sie nie moge doczekać wyjścia do domu. Jakoś głowa mnie rozbolała, ciśnienie leci czy co?? Kciuki nadal zaciśniętę Kasiu. Zobaczysz, wszystko bedzie dobrze z mamą, nie widzę inaczej!!! A zaczynam trzymac kciuki za Ant i Balbinke ( masz egzamin z tej historii kochana, czy mi coś umkneło?) A ja sie dzis trochę wkurzyłam w pracy bo 15.07 mamy wesele, 2-dniowe i miałam zaplanowany urlop na 17.07. I już nawet gadałam z moją szefową, a teraz okazuje sie, ze mamy jakieś super wazne spotkanie w tym dniu i powinnam być. Wrrrrrr, normalnie będę gryzła. I jeszczez sie starsznie zdziwiła jak powiedziałam, że najprawdopodobniej mnie nie bedzie. No i jestem w kropce.... Widze, ze zakłady ktoś przyjmuje kto pierwszy się urodzi - synuś Abie czy małe Tycjątko ( Tycja ja zgłupiłam chyba ale ja nie wiem co sie u Ciebie urodzi - córcia czy synuś?????)Ja chyba obstawiam Tycję )))) - ale ostatnio z moim przewidywaniem kiepsko, myślałam, że Niemcy bedą mistrzami a tu taka niespodziewanka..... Wrocław zalany słońcem, mam nadzieję, ze weekend też taki bedzie. A w Brzegu bedzie impreza aż się patrzy, szkoda, ze mnie nie bedzie.......Ale już teraz domagam sie zdjec!!!!! Właśnie a gdzie Tatankę dziś wywiało??? Widze, ze Althea sie odezwała z urlopu. A co się z Cytrusiem dzieje? Biedna, dalej ja te mdłości męczą? Bebell juz pewnie sie plażuje....Ech, fajnie tym co mają teraz urlop. U mnie jeszcze 3,5 tygodnia do urlopu. Ale wtedy: Biesczady - przybywamy!!!!! A ja wczoraj byłam u mojego siostrzeńca i stwierdzam obiektywnie, że to że przebywa od kilkunastu dni ze swoim tatą non stop ( szwagier jest nauczycielem i ma wakacje) bardzo dobrze na niego wpływa. Tatuś jest bardziej konsekwentny w decyzjach i Szymuś jakby mniej nieznosny sie zrobił. To bardzo dobrze. A poza tym moja siostra ostatnio stwierdziła, ze jeżeli wszyscy tak chwalą Szymona, ze to takie mądre, zdolne i nad wyraz rozwinięte dziecko to chyba szkoda marnowac taki potencjał i czas postarać się o rodzenswto )))) No w końcu, bo ostatnie deklaracje były ze już nigdy więcej!!! A on musi mieć rodzeństwo bo jest strasznie rozpuszczony juz teraz tak wiec nic tylko zajdziemy w ciąże w tym samy czasie PPP fajnie by było. Ale zobaczymy czy moja siostra bedzie konsekwentna w tym co mówi P Oby.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 15:10 Słuchajcie a gdzie jest Potwors??? Czy ja o czymś nie wiem? Wyjechała gdzieś?? A czy ktos wie co u Anilm? Jak sie czuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Jaaniu:) 06.07.06, 18:24 u mnie juz od połowy ciązy było 4 usg i za kazdym razem robiła je inna osoba. i za kazdym razem wychodził mi facecik))) jak chcesz to moge ci wysłać zdjęcie z wczoraj. ten narząd to na pewno TO. ) a co do imienia to ciagle sie zastanawiamy czy bedzie OLAF, MARCEL,IGOR, KORNEL czy NATAN. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 18:27 Jania, jedziesz w Bieszczady???? gdzie? Jexdziłam co roku do wołosatego i cisnej...... ukochałam sobie te góry, Połoniny sa przepiękne. i festiwal Bieszczadzkie Anioły.... wybierzcie sie tam w sierpniu, na Bieszczadzkie własnie. jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Olcia!!!! 06.07.06, 16:18 Dzidzia poczeta 24 lutego (a co, jak precyzja to precyzja a ja jestem 1979. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Olcia!!!! 06.07.06, 17:19 Moze byc siusiak, juz sie nawet przekonalam do mysli o malym chlopczyku A tych ciuszkow to Ci zazdroszcze, w usa sa przecudne. A u nas nie mam baby gapa:- ( Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Olcia!!!! 06.07.06, 17:33 No baby gap fajny jest, dosyc bylo tych ciuszkow z gapa i z old navy tez sa fajne. A wszystko takie tycie jest. Najbardziej podobalysie sie takie spodnie jak ogradniczki i szorty z kieszeniami na boku jak dla normalnego chlopaka wiweku 20-stu paru lat, tylko zminiaturyzowane. Liczylas po cichu na dziwczynke? Ja chyba tak, nawet imie mamy, Julka miala byc, a dla chlopaka to mi sie zadne nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 18:21 Olcialew oki mozecie robić zakłady))) wiem cos na temat ciuszkow)) Własnie z twoich stron przyfrunęły do mnie dwa wieeeelkie pudła. i dlatego moge teraz miec 6-cioraczki nie tylko jedno)) hihihihihi! Ta moja mamuśka jest do tego stopnia niemozliwa , ze przysłała mi 16 kocyków po kapieli. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 14:52 Wpadłam w czasie przerwy obiadowej))) Kasiu, zabiłas mnie tym tekstem o ojcostwie twego męża...alez musiała byc impra)))))))))))) Fantaise...mam nadzieję,ze nie zakładałas staniczka)))Zus to zus..kolejki tam okropne((((((((((( Althea, słoneczko...widze ,ze nas odszukałaś....mamy dwie nowe zafasolkowane..olcialew i malbunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zuza...buziak! Ant...zatem masz jeszcze 2 dni!! A ja jutro męczę się o 15.30!!! No chyba,ze facio cos znowu przełoży...wredniak jeden ..mielismy miec te męczarnie juz w kwietniu..a tak zmarnował nam wakacje: (((( Trzymanie kciuków bardzo wskazane!!! Erguś, baw sie dobrze na działeczce!!! Uciekam..pa, pa... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 15:04 Kasia0606 chyle czola!! jestes WIELKA!! taki post boshe... Lalisia bedzie dobrze, mala troszki pomarudzi ale mam nadzieje ze sie przyzwyczai do tej drobnej niedogodnosci! a balaganem sie nie przejmuj, szkoda ze nie widzials mojego mieszkanka ja sie caly nurkowy szprzet suszy!!! ruszyc sie nie mam gdzie )) Althea witamy w necie!! Ergunia zazdroszcze ze juz sie byczysz na dzialce a ja dzis po pracy ide na basen z 10 letnia corka znajomych - wprawiam sie w opiece nad dzieckeim, moze kiedys sie przyda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 15:13 kasiu 0606 ślicznie dziękuję za zdjęcia. Dziewczyny są urocze. sluchajcie te upały mnie wykończą.Dzisiaj rano nie mogłam się podnieść z łóżka, bo mi się czarno przed oczami robiło. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 15:16 no tak a podobno w przyszłym tyg ma byc 35 C od wtorku chyba umre..... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 15:18 aaaaaa, naprawdę? Uwielbiam upały ale nie jak musze prowadzić samochód ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 15:20 ha ja juz zapowiedziałam szanownemu M ze zabieram i nie ma gadanie na przyszły tydz sam z klimą niech on siemeczy w tej puszcze z super nawiewem który ma min 29 C, ja zdycham i boje sie co bedzie sie działo na sali w sobote nic mnie tak nie dekoncentruje jak duchota..... A ma ktos moze jakies wiesci od Hortiki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 sms od Hortiki :) 06.07.06, 15:31 Siusiaka nie widzialam ale jesli wierzyc lekarzom to chlopak! W szpitalu bede jeszcze 2 tyg chyba ze wczesniej zostane mama, ale lepiej nie! sciski. a ja glupia baba obstawialm dziewuszke u Hortiki!!! eh zycie, znowu same chlopy sie rodzic beda: Abie, Tycja, Hortika... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 15:42 ha, słuchaj sie mnie to nie zginiesz))))DDDDDD Bede sie teraz szczycic ze udało mi sie pare razy trafić w przepowiednie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 15:43 Fak faktem Hortik adługo cos w tym szpitalu biedna bedzie mam nadzieje ze nie jest u niej tak goraca,..... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 15:47 Czyli u Tycji bedzie chłopak, ja to mam jakaś zaćmę normalnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 15:47 Antus to i mi przepowiedz - tak dla poprawy nastoju, co?? A moze zrobimy Hortice w przyszlym tyg nalot w szpitalu?? co ty na to? Monia pewnie tez sie z nami zabierze! kupimy jej lody grycanowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 16:08 OOO pewnie ze tak wspaniały pomysł,super)))))Ona lezy chyba w "naszy" szpitalu, prawda ? A Ty to sobie troche odpocznij, poczekaj, zrob wszystkie badanka, i jak nic tez juz niedługo bede Cie gonic po rozkloszowana bluzeczke teraz zyj wyjazdem do CRO i baw sie tam na maxa bo to beda wasze ostatnie wakacje tylko we dwoje, potem to juz tylko z małym ogonkiem bedziesz śmigać)))))jak nic wspomnisz moje słowa) Ja, czarownica z gór Ci to mówie )) zobacz juz Melbusia chciała reklamacje składac i co i jak nic jak miała kupic tak bedzie kupowac bluzeczkę)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 16:10 ludzie ....ząb mi sie ukruszył osemka......i znowu na warsztat.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Megi 06.07.06, 16:22 wrocilam do twojego wczesniejszego posta z instrukcja obslugi skrzynki gazetowej i.....udalo sie!!!!! umiem dolaczyc zalacznik do maila!! a wiec mozesz zlozyc reklamacje do m. nie ma racji. tlumaczysz perfekcyjnie. a Miki jak sie spodziewalam przecudny. tylko na kazdej stronce otwieraja mi sie jedynie dwa pierwsze zdjecia. tak ma byc, czy musze byc bardziej cierpliwa? Tycja, dziekuje za zdjecia. ty juz moje masz? bo sie pogubilam. krecone wlosy to naturalne? jesli tak, to nie przestaly ci sie troche krecic w ciazy? bo ja mialam mocno krecone przed ciaza, w ciazy prawie proste, a teraz nie wiadomo co. raz sie kreca, raz nie. oszalec mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Misia 06.07.06, 18:37 nie ma sprawy, wysłam fotki nowym forumkom, i mam nadzieję, ze dostane od was fotki. a włosy- jak najbardziej naturalne... nie... nie przestały sie kręcic, za to zaczęły wreszcie rosnąć!!!!!! wiecie ze przez 6 lat nie rosły mi wcale i zawsze miałam tę samą długość? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma a tak w ogole to... 06.07.06, 16:24 zapomnialam sie przywitac! co niniejszym czynie Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Ant 06.07.06, 16:33 prawdziwa z ciebie czarownica, a w zasadzie czarodziejka, bo takie mile rzeczy przepowiadasz oj, sama chetnie chcialabym, zebys przepowiedziala cos milego dla mnie. ale ty sie chyba w sprawach pocianowych specjalizujesz. a ja z innej beczki w ramach rewanzu moge polatac osemeczke Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ant 06.07.06, 16:44 No tak... to ja juz sie zaczne psychicznie przygotowywac na chlopaka... no trudno, niech i tak bedzie. Ja sise juz pogubilam kto i kiedy ma egzamin... ale jutro ma balbinka, wiec mocno zaciskam kciuki za nia!!! Wykanczaja mnie te upaly, mam uczulanie i kicham caly czas, a lekow nie moge brac, ale jakos to przezyje. A dobre wiesci o Melbusi i Olci dostalam od bebelka smsem. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Ant 06.07.06, 17:06 Athea jak chcesz to podaj miesiac poczecia i date Twoich urodzi to zobacze co u Ciebie wyjdzie u Chinczyka U pitu-finki wyszedl chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Ant 06.07.06, 17:16 olcia---pomijając suwaczek mogłabyś powrózyć i mi? moja data urodzin to 9 stycznia 1975, a dziecko poczete między 12 a 15 lutego. ciekawa jestem co wyjdzie)) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Ant 06.07.06, 17:39 Hehe, z Chinczyka wychodzi chlopak Ale na pewno lekarz ma racje, oj moze i umnie tez tak bedzie, tzn. ze Chinczyk klamie Zonei szefa wlasnie sprawdzilam i tez klamal. Chyba musimy sie zdac na nasza forumkowa czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 16:20 Antus trzymam za slowo!!! co do Hortiki to nie wiem czemu mi sie wydawalo ze ona Bielanski, ale pewnie masz racje, bo wspominala ze juz kiedys byla w 'naszym'. to co w przyszlym tyg jedziemy do niej? mi tylko wtorek nie pasuje mam aerobik) Monia jedziesz z nami?? jeszcze jacys chetni?? Biedaku co ty jadlas ze ci sie zab ukruszyl?? Kamienie?? wspolczuje. i przy okazji mi przypomnialas ze musze przed urlopem dentyste nawiedzic (( ale mi sie chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 16:24 jeżeli nie wyjadę w międzyczasie, to chetnie odwiedzę z Wami Horticzkę---jeżeli rzecz jasna weźmiecie mnie ze sobą)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 16:25 KOchana przy moich, "mocnych " zębach to wystarczy ze zjem skorke od chleba typu staropolski i juz jestem gotowa, ja mam wyjatkowo słabe zeby i nie pomaga lakierowanie ani nic innego no coz moja mam miała gorzej bo w moim wieku juz kilka straciła ja jakos sie trzymam laciate mam te zeby ale są Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 16:28 Antus wspolczuje moja swiadkowa tez ma podobne zeby, non stop lata do dentysty bo sie psuja!! koszmar jam tez mam platane ale juz od dawna nic nie robilam, dopukac puk puk ... chetnych na wizyte u Horticzki zapraszamy ) A 'nasz' szpital do Inflancka. Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: sms od Hortiki :) 06.07.06, 16:30 marudko a dasz namiary kiedy?? w tym szpitalu byłam kiedyś u moich dwóch psiapsiółek, tylko, że one rodziły w tym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Ant, 06.07.06, 18:32 ty mowisz, ze umrzesz od tych upałów??? mnie moze przyjdzie włąsnie wtedy rodzic i na naszej porodówce w szpitalu się pocic... właśnie tego sie bardzo obawiałam..... oby mnie w nocy złapało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 17:33 Balbinko to jutro trzymamy kciuki. Jak pisemny to polamania piora zycze. A jak ustny to jezyka. Juz bedziesz miala z glowy. Finko uczylam sie od mistrza czytaj Ergi! Ale i tak widze pelno niedorobek. No ale nie od razu Krakow zbudowano. Zanim wszystkie urodzicie swoje malenstwa dojde do perfekcji. Olciu kazde sciskanie sie liczy A przesadami sie nie martw. A co z tymi mamusiami co po starszym dzieciatku trzymaja niektore ciuszki dla mlodszego. Bo w pewnym wieku te mlodsze to pozwalaja sie po starszyznie ubierac. A potem to chca swoje laskowe ciuchy) Nie mysl o takich glupstwach. Ciesz sie i wybieraj poki masz okazje Jaaniu nie wiem jakie masz uklady w pracy tzn. z szefowa Ale skoro planowalas urlop to chyba nie moze Cie nie puscic. A jakbys byla chora w tym czasie albo juz od tygodnia na urlopie to co, to bys wracala? Jedz na weselisko i baluj przez dwa dni. Najedz sie pysznosci. A za mnie to moglabys tortu pojesc I juz mi jest glupio. Ze tak o tym poscie piszecie. Totez ten koncze Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 17:44 No wlasnie tak sobie pomyslalam, przeciez co ma byc to i tak bedzie. A ciuchow to pewnie bede miala za dobrych 500 dolcow, to trzeba korzystac jezeli mozna. Juz teraz wiem,z e na pierwsze 4 m-ce jestem ustawiona i tak cos kupie dla frajdy ale nie musze. A jeszcze 4 pudla to przejrzenia mam, z wiekszymi ciuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 17:47 Anutsiu a widzisz bo jak mamusia do mycia zabkow gonila to nie trzeba bylo uciekac, tylko grzecznie do lazienki. Ale pociesze Cie bo my z Krzyskiem tez mamay liche zeby a dziewczyny maja zabki jak perelki. Zero prochnicy, zero ubytkow. I po kim to? Nawet nie chce sie glosno zastanawiac) Olcia bierz, bierz zobaczysz szybko wyrosnie. Jeszcze nie raz Wasza kieszen zajeczy) A u mamy nie zaciekawie. tzn. tomograf bedzie jutro, ale niestety biale krwinki w ilosci 21 tys. powaznie zaniepokoily pania doktor i mama idzie jutro do szpitala na pare dni. Lekarka mowila ze to nie jest nic zwiazanego z tym guzem, bo markery w normie. Obawia sie raczej jakies infekcji pooperacyjnej, ktora sie nie wyleczyla. I chce porobic mamie wszystkie badania. Tak wiec chemia przesunieta na przyszly piatek. Najwazniejsze ze mama jest spokojna i nawet w dobrym humorze byla. Po spadly jej plytki krwi a miala juz pod 1000. I caly czas sie bala zeby zatowru nie dostac. Ja chyba doszczetnie osiwieje zanim to leczenie sie skonczy. Ale mama ma przesliczna peruke to wtedy sobie od niej pozycze i z glowy O teraz bede pisala w czesciach) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 17:48 Ola to moze ja swoje podam i zobaczymy czy sie sprawdzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 17:53 1971 pierwsza corcia 26 X, druga 13 -17 VIII ale jej na 100% nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 17:54 Miesiac w ktorym sie urodzilas podaj jeszcze, plizzz. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 17:55 No i rok w ktorym dziewczyny byly poczeta/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Antuś, Balbinko 06.07.06, 17:52 i wszytskie laski, ktore w ciągu najbliższych dni zdawają egzeminy Ponieważ najprawdopodobniej z własnej głupoty odcięłam się od netu (czyt. od świata) i pewnie po weekendzie naprawimy, a jutro bede cały dzien daleko od biurka już teraz życzę połamania pióra i oświadczam, że z całej siły będę trzymac kciuki (a właściwie to juz teraz trzymam) Ant, uda się, zobaczysz, korporacja musi przyjąc do siebie taką fajną i mądrą Laskę Nie są tacy durni, żeby z Ciebie zrezygnować) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 19:44 Olciu ja mnie dopiero teraz do kompa dopuscili. Moj m-c czerwiec, starsza 1994, a mlodsza 1999. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 20:17 Tak myslalam, ze skonczyl sie limit na internet dla naszej Kasi na dzisiaj. Obie corcie sie zgadzaja wedlug chinczykow Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 20:20 Musialam przekupstwo zastosowac Ale sie oplacilo. No Ci statystyki podnioslam. Dziewczyny mnie sie chinski zgodzil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 18:05 no i kolezanka gosia ma juz swoja malutka choc ona nie taka mala 3800 i 60 cm Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 18:44 Lalisiu ucałuj kolezankę i powiedz, ze taka Tycja juz jej zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 18:46 tycja ty ja znasz z lipcowek to gb_29 Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 O Lalisiu 06.07.06, 18:45 to ty o GB z lipcóweczek pisałaś????/ bo włąsnie tam weszłam i widzę twoj wpis))) super! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Helloo!! :) 06.07.06, 19:06 Cześć kochane!!! Was tylko na chwile z oka spuścić i już człowiek nie ma kontroli nad tym co sie dzieje na wątku Czy jakaś dobra duszyczka zechce mi streścić ostatnie parę wątków??? Duże ściski dla zafasolkowanych Melby i Olci no i buziaczki ogromniaste. To dzięki Balbince wiem o tak wspaniałych newsach U nas bez zmian. Leżę plackiem, łykam tabsy, świruję i wariuje... Czasem skurczy jest więcej czasem mniej... Jutro wizyta u lekarza to się okaże w jakiej naprawdę formie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:11 Ja tez kontrole stracilam trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, mocno bardzo. Dziekuje Pitu Fince za fotki ))))))))))))))))))))) No i Funio Fantaisie po spacerku - rozbroil mnie na maksa, az sie zasmiewalam. I dlaczego kobiety ogladaja mecze tez dobre )))) Juto ide znow na monitoring Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:14 Matala a który to d.c u Ciebie? I ile dni już podglądasz jajeczka? Sorki że tak sie dopytuje, ale nie jestem wstanie doczytać wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:21 od pn. 10 dc - w obu jaj. drobne pojedyncze, endo 10 mm w sr. 12 dc - w obu jaj. po jednym najwiekszym o sr. 10 mm, endo 10 mm. A jutro zobaczymy jak parka rosnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:15 Na razie - endo 10 mm, w lewym i prawym najwiekszy po 10 mm ) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:16 To w takim razie trzymam kciuki co by pieknie rosły Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: A gdzie reszta :? 06.07.06, 19:40 matalko...widze,ze endo jeszcze troszkę mogłoby podrosnąc..ale na takie jajeczka jest ok)) Można je poprawic pijac czerwone winko i wcinajac orzeszki...Modle sie , bys była dobrą nioską....moze będa blizniaki...co ty na to??????? O melbusie nam wcięło!!!!!!!Melba..ty nie szlaej tylko mów jaka ta beta!!!!!!!! Wiesz, ja nerwowa dzisiaj od rana jestem!!!!!!I niecierpliwa na maxa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: A gdzie reszta :? 06.07.06, 21:07 Balbinko, to czerwone wino dzila dobrze na jaka?? Bo ja sporo wypilam tuz przed zaciazeniem... akurat mialam w lodowce i trzeba bylo wypic. Moze to to pomoglo)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: A gdzie reszta :? 06.07.06, 21:13 Anialm, to zdaj jutro relacje po wzycie!!! Wszedzie tak goracao, wiec to nawet dobrze, ze nigdzie nie musisz wychodzic Balbinko, pytalas jak sie czuje. Generalnie dobrze. Lekko mnie muli, ale ni jest tak zle, juz nie jestem taka glodna caly czas ale jem ogromne ilosci i nawet nie chce wiedziec ile juz przytylam, ale sasiadki mamy mowia ze przytylam i ze ladnie wygladam Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:36 O...nasza Anula sie pojawiła!!! Jak tam odlezynki są???Trzymam kciukasy, bys była w dobrej formie)) Dziewczyny ja przez tych Turków na łeb dostanę...Szwedasy tez do d....non stopa sie z nami tłukli...a ja teraz musze sie uczyc o tych wszystkich bojach i pokojach((((((Jeszcze mi Stasiu na koniec został...no i rozbiory((( Bratowa jeszcze w domu...dzwoniłam do mamuski..a tu...wredota od samego cześć.. i warknęła tylko nikogo nie ma i rzuciła słuchawką...jakbym to ja takie numery robiła...On jest na wszystkich smiertelnie obrazona...Myślała,ze wszyscy będa ja błagac by z nimi została....Ciekawe, co dzis znowu wymysliła...czekam na sprawozdanko męza... Althea, jak sie czujesz ??? Meguniu, odezwij sie jak po wizytce u ginka)))))))))Ja juz tutaj pazury objadam...a dopiero co lakier na nie rzuciłam.... Fantaise gdzies sie w urzedach zapodziała....może ja tam przetrzymali?????????? Agan10...czy ty wiesz,ze jestes dokładnie o rok młodsza ode mnie????????????? Mam astrologiczna siostrę...tralalala!!! Ant..ja cie bardzo proszę o wróżbę...........smutno mi... Tatanko, kiedy wyniki mezusia Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:39 No jakos pusto, bebell sie wczasuje, erga tez, fantaisie w ZUSe uwięziona, chrumpsik pewnie ma wszystkiego dosyć i siedzi ciuch. zreszta taka pogoda nie sprzyja zadnej aktywnosci, nawet ruszaniu palcami. ja umieram. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:47 Czesc Matalko i Aniaml. Ja jestem Kasia. Od kilku dni troche popisuje z Wami. Matalko zycze zeby sie udalo a Ani zeby dotrzymala terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:57 Czesć Kasiu! Skad jesteś? A Ja do terminu mam jeszcze parawię 3 miesiące, więc do tego czasu zeświruję Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:59 urodzilam sie w Lodzi,a wlasciwie w okolicy Lodzi. a obecnie mieszkam w Lyonie. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:03 Łj daleko Cię wywiało No to miałaś ostatnio zapewne śpiewy pod oknami po zwycięstwie Francji Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:06 No bylo tego troche. Ale to niesamowite uczestniczyc w takiej radosci Aniu nozki do gory i bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:01 Dasz rade! Cel uswieca srodki. Pomysl jaka bedzie super nagroda))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:10 Jak mam kryzys, to M. mówi mi że mam sie cieszyć że w szpitalu nie leże i że moge do toalety w domu i prysznic u siebie itp. I wtedy się ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:14 Toz to zloto nie chlop. Dobrze gada wodki mu dac) Wytrzymasz, nawet z zacisnietymi zebami. Wierze ze Ci uda! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Helloo!! :) 06.07.06, 19:41 Balbinko a kiedy masz ten egzamin? Ha... od razu mi się matura z historii przypomnina - ale byłam obryta z tego okresu (cieszyłam się jak głupek, bo podczas snu mogłam pięknie recytować daty itp.) a na złość pytanie z 20-lecia międzywojennego wylosowałam Odleżyn nie mam - za to dziwne bóle mięśni miałam w poniedziałek, coś jakby zakwasy... bleee... mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:22 Anialm lez, lez. wiem, ze latwo nam sie mowi, ale tak jak Twoj malz mowi, lepiej we wlasnym domu sie meczyc niz w szpitalu, co swoj kibelek to swoj. A za matalowe pecherzyki trzymam zacisniety, juz ostatni, palec u nogi Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:36 i ja sie witam wieczornie, zwlaszcza z anialm, bo ja tez tu nowa i to z poznania!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:44 Witam poznaniankę!!! Cieszę się że nasze wielkopolskie grono się powiększa... może uda nam się w końcu zmobilizować i uskutecznić spotkanko poznańskie... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:51 Anialm, tez mam taka nadzieje ale pewnie bedziemy musialy zaczekac, az sie mala kruszynka urodzi. ciierpliwie poczekamy Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Helloo!! :) 06.07.06, 20:40 Olcia, a jak to jest z ta plcia. ze niby jak po owu to chlopiec? bo ja ci powiem, ze mialam monitoring w 8 dc i wyszedl pecherzyk 10mm. gin stwierdzil, ze za maly i kazal przyjsc za 2 dni, ale juz zaczac dzialac. a poniewaz m byl chory, wiec nic sie nie dzialo. a za dwa dni, sladu po pecherzyku! i tylko wykrzykniki w oczach i pedem do domu, ze moze jest jeszcze szansa. ledwo wpadlismy do domu i do dziela - nie powiem ze bylo romantycznie test zrobilam po 10 dniach (wiem ze dostalabym po lapach) i wyszedl pozytywny a po 9 miesiacach - pojawila sie madzia! trafiona po owu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Bo mnie nie wypada! 06.07.06, 20:24 Bo ja jestem za swieza. Juz wiem co mialyscie na mysli mowic po 500 watek wolno chodzi. U mnie sie co rok odswieza))))))))) To moze nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Bo mnie nie wypada! 06.07.06, 20:39 Kasieńku dostałam od Ciebie maila - ale nie ma żadnego załącznika. No chyba że to prowokacja co bym pierwsza coś wysłała Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Bo mnie nie wypada! 06.07.06, 20:49 Aniu nawet by mi w glowie nie zaswitalo. Pospieszylam sie poprostu. zdjecia sie laduja. Za niedlugo wysle Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Bo mnie nie wypada! 06.07.06, 20:55 Ok zmykam, jutro się odezwę bo mam już laptopika na stałe w domu No i pewnie jutro spotakmy sie juz na nowym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Bo mnie nie wypada! 06.07.06, 21:02 Niby szkoly sa rozne i zadna nie sprawdzona naukowo. Mowia, ze w dniu owu lub po chlopcy a przed to dziewczynki. Czuje sie ok, na razie nie czuje zadnych objawowo ciazowych tylko piersi troche bardziej wrazliwe anie nic szcegolnego. Prawa strona brzucha dalej pobolewa, jutro powinnam wiedziec kiedy mam wizyte i USG to bede spokojniejsza. Aha i bekam jak stara krowa po kiszonce. Mam nadziej,z e to tylko na poczatku tak bedzie bo jak nie to sie wykoncze, tych ludzi z ktorymi duzo czasu spedzam, ze juz nie mowie przeproaszam jak mi sie beknie bo nic innego bym nie mowila. No i czekam dalej na ten poj pasztek z polskiego sklepu, za 2-3 godziny powinnam go miec. A jak M. nei zdazy do sklepu to za jajeczka powiesze, na razie i tak mi sie nie przydadza, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 21:28 Olcia to zycze milej konsumpcji. U nas nie ma polskiego sklepu Ale jest rosyjski i tam z polskich rzeczy to kasze gryczana mozna jedynie dostac. U was pewnie jeszcze dzien w pelni. A my sie do lozeczka szykujemy. Dzieciatka pomyte to w koncu bede mogla spelnic swe obowiazki malzenskie bo cosik ostatnio chopa zaniedbalam To smacznego i dobranoc. Aniu zdjecia juz poszly w swiat. Trzymamy jutro kciuki za Ciebie i maluszka. Matalko za Twoje podgladanie tez kciuki zacisniete. Ha ja to mam wypas. Kazalam za Was cora kciuki zaciskac i wiecie jak sie ciesza. Mala malo kciukow nie polamal Tak sie przejela! Misiu i kiedy nastepna wizyta na basenie) Balbinko to juz koncoweczka. No nie denerwuj sie . Ty zdolniacha jestes jak przez historie przebrnelas to i Turkow i Szwedow pokonasz. Jak Sobieski. O kurcze Sobieski to chyba cos z Wiedniem mial wspolnego? Kciuki trzymamy obowiazkowo! Althea to ja sie moze przedstawie. Kasia jestem Milego uropiku na razie zycze. Duzo slonka i milych wspomnien. I gratuluje fasolki. Moj czas sie skonczyl tzn. ten przy kompie) Do zobaczenia jutro na nowym watku. Dobranoc wszystkim. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 21:32 łomatko...ale przysnęłam, zaraz po powrocie do domu...spróbuję doczytać Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 21:38 Spac mozesz, fajnie masz, ja jestem zmeczona ale nie moge spac w ciagu dnia, nawet wieczorem nie moge szybciej zasnac niz normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 21:55 Ale malutko poscików...gdzie wszystkie poleciały??? Meguniu, ja nadal czekam na relacje po odmiataniu pajeczyn u ginka)))Tyle czasu mieliscie zakaz...że wiesz...dobrze, że porzadki porobił) Anialm, lez słoneczko i nie marudź!!! Męża słuchaj, bo on maświeta rację!!! Czy ty wiesz , co to robic siusiu przy innych na sali???Myć sie w misce przy pomocy kogos z rodzinki...na leżąco w łóżku??? Okropność...mnie to spotkało... A nózki niech ci męzus masuje...bo mięśnie sie rozleniwiły....Ja po miesiacu uziemienia..do łazienki szłam pół godziny..i skurcze mnie straszne łapały...Moze tatanus nasz kochany ci cos podpowie, bys tego nie doświadczyła...Zreszta ty troszke chodzisz tak??? Kasiu, obowiazki rzecz świeta...masz usprawiedliwienieMęża nie mozesz zaniedbywać, poniewaz gotów ci dać szlaban na kompa)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 21:59 Dziewczyny wskakujcie na nowy wąteczek: Pociany wcinaja zamiast żab koczkodany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 21:58 balbinko strasznie się cieszę, że mamy taką samą datę urodzin. Ja mam bliską przyjaciółkę, która też jest tak jak my, tylko z 1976r, też Agnieszka--jak ja, i nawet podobne do siebie jesteśmy. olcia, zapytam ponownie, bo pewnie przeoczyłaś--czy mogłabyś i mi powróżyć płeć dziecka. Zapomnij o moim suwaczku. Moja data urodzenia 9 stycznia 1975, dziecko poczęte między 12 a 15 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 22:01 lecę usypiać Mikiego więc tylko szybkie sprawozdanie: u mnie ok, pan doktor pozwolił nam już poszaleć z mężem a on dziś na piwie z kolegami ;P poza tym pooglądał sobie Mikiego i po raz kolejny nam gratulował tego dorodnego chłopaka. Następna wizyta za pół roku, a staranka raczej nnie wcześniej niż za rok, więc ja nie wiem czy pozwolicie mi nadal przesiadywać na tym wątku)) nie wyrzucajcie mnie plisssss aaa i zachowywałam się jak cywilizowana kobieta abie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian Tu, koczkodan Tam:))) 06.07.06, 23:06 Kobitki moje kochane!!! Za przytulanka i buziaki dziekuje. Nastrój i mnie dobrym ale dzien by bardzo ciężki i z nóg padam!!!! Nawet nie zabieram sie za czytanie bo i tak padnę twarza w klawiaturke i nic dobrego z tego nie bedzie. Buziaki duże dla Was i powiem, że nadal objawów zero... Odpowiedz Link Zgłoś