fantaisie 13.07.06, 15:45 Rabnęłam się, teraz siup!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potwors Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:47 No to jeztem i ja!po raz drugi... Erga, to juz trzymam kciuki, zebys dotrwala, i zeby wyniki dobre byly!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:48 Gdzie Wam pada?????????u nas straszy i wielki gucio, ja opływam(( a muszę się zbierać do pani profesor.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:51 ha tylko kilka min od Ciebie pada i jest juz fajnie a przynajmniej lepiej niz było))) Erga trzymam kciuki i czekam na newsy Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:51 U mnie sie chmurzy. ciekawe, czy cos z tego bedzie... Dzis jestem w domu, wiec zdaze okna i okiennice pozamykac, zby do potopu nie dopuscic Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:52 Erguś, trzymam kciuki i dawaj szybko znać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:53 a u mnie lalo!!! teraz juz troche mniej, ale czuje ze z zakupow nici - jak ja bez auta i parasolki do Arkadi w taka pogode dojade (( buuuuu Ergunia trzymam kciuki za wyniki, napewno beda dobre! Jutka - brawo, brawo D Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:54 i ja jestem Ergus- będzie dobrze, spoko loko luz i spontan )) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:59 Melduję, że na bielanach pada))))))))))))) Jutko, przypominanie idzie nam suuuper, w myśl zasady "repetitio est mater studiorum" ))) Marudko ja też muszę arkadię nawiedzić (braki ubraniowo-obuwnicze) ale nie dziś, bo wyprawa do straży miejskiej mnie wykończyła. Czekałam godzinę zanim pani strażnik zjechała z patrolu i mnie pouczyła i to dwukrotnie bo miałam dwa wezwania)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:10 Megi mam takie same braki a poza tym mam ochote zrobic sobie przyjemnosc!! tylko znajac moj wybredny gust to nic nie kupie, nalatam sie i wyjde wsciekla, po wypiciu truskawkowego koktajlu ((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:26 Witam na nowym wateczku....Człowiek poszedł zrobic obiad, okno umył...a tu juz nowy watek.... Ja na te przytyki mego ślubnego czasem mu złosliwie przygadam o brzuszku..i łysince))Wredna ze mnie małpa , co??? A...ktos mnie wyreczył..w układaniu 2 zdań o sobie....))No ładnie mnie obsmarowano)) u mnie tylko część info o panienkach sie wyświetla...nie wiem o kogo chodzi...to na P..nad Anią....a reszta się zrobiła biała i nie można odczytać: (((Jakis chochlik nam wpadł czy co??? Lalisiu, udalo sie zarezerwować cos nad morkiem??? Myślę,że powinniscie spokojnie sobie z męzem porozmawiac..a kazde z was powinno przedstawić swój punkt widzenia...Może wtedy uda sie cos wynegocjowac na przyszłosc...Mnie sie wydaje,ze gdyby znał prawdę ,łatwiej byłoby mu sie pogodzic z zachowaniem "jego" rodziców...Wątpię, czy czegos nie podejrzewa...raczej boi sie zapytać...Moim zdaniem juz dawno powinni mu powiedziec cała prawdę...przeciez to jest bardzo ważne... Pawełku, ładnie to wszysto wymysliłeś...zuch chłopak...Buziaczki!!! Ergus trzymam kciuki...i czekam na twoje foty...w nowej spódniczce!!! Marudziu, może jednak łowy będa udane)) Gdzie melbunia, nasz ratownik zwierzęcych duszyczek??? Potwors..czekamy na zdjatka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:32 Oj, przez ten upał..zwoje mi sie nadwyrężyły..i zapomniałam... Jutus gratuluję!!! Od razu sie czlowiekowi lepiej na duszy zrobi, gdy go w pracy docenią...a może ci cos dodatkowego na konto wpadnie..kto wie??? Jania...wspaniałej imprezki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:36 aż tak dobrze to u nas nie ma kochana ale jest dobrze, firma jest cacy )) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 17:16 Mój miłosnik anorektyczek..wrócil przed chwila z lodami...a..jeszcze wręczył mi żelki akuku...i zrozum tu chlopa... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:37 Megi, słuszna zasada i jak najbardziej powinna być wcielana w życie )) Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:53 na Bielanach pogrzmiało i troszkę deszczyku spadło, tzn. nadal pada drobny Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:56 Słuchajcie uciekam, u mnie sucho i jeszcze gorzej, o ile to w ogóle możliwe... Jutka, gratuluję!!!!!!!!!!Buziak dla Ciebie Kochana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:59 Jutuś skarbie, bo Ty jesteś po prostu najlepsza!!! Marudka jakie nici przeciez to zaraz przestanie padac a w takim deszczyku to nawet przyjemnie jest zmoknąc nie rezygnuj z zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 15:58 Aaa i jeszcze jedno, zdjęcia powinnam wszystkie mieć jak wrócę to papatrzę buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:11 Antus ty moja czarownico!! tutaj wlasciwe ledwo kropi, chyba nawet nie bede pozyczac parasola!!! ) kocham cie wiesz??!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:16 Cholewcia zaczynamsie na serio zastanawiac nad tym gabinetem i rozpoczeciem kariery czarownicy w Wawie)))))Tez Cie kocham ))Ciekawe co na to Ci ktorzy nas pokrykomu podczytuja)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:23 No pomysl, pomysl, wiesz jaka kase bedziesz trzepac??? a my cie rozreklamujemy, zaloze sie ze Melbunia i Bebelek pierwsze ))) a co do tych co nas podczytuja: niech sie wstydzi ten kto widzi!!! spadam na zakupy moze zajze wieczorkiem sie pochwalic co nabylam ) albo i nie, bo mam wola chate dzis w nocy, moze zaszaleje ??DDD Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:40 Babeczki..widziałyscie reklamę lodówek BEKO??? Dla mnie superowa...biedny facecik...tak ciagle lata i lata po jedzonko dla ciezarnej zonki) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:45 Witam i ja Coś mnie ominęło jaka stronka? ja nic nie wiem? czy jestem wykluczona? proszę o odpowiedź.... dzisiaj E był na badaniach ciężko mu było się zdecydować jestemdumna z niego ci faceci jak baby cierpią i się poświecają to nic, ale jak facet ma zrobić jedno badanie to.... gadania było, że ho!ho! no, uciekam z pracy czekam na odpowiedź w sprawie strony. FANTAISIE! jakie deszcze? duszno Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 16:58 Aha, bardzo mi sie podoba "Klub MIŁOŚCINKÓW Pociana", i proponuje, zeby taki byl nastepny watek ) U mnie grzmi, ale nie pada... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 17:14 Enterek...mój na szczęscie nie narzekał...ale za to chodził dumny jak paw,że dał sie przebadać)) Kiedy wyniki??? Ergus i jak tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma witam na nowym watku! 13.07.06, 17:20 jeszcze wprawdzie tamtego nie doczytalam, ale zaraz nadrobie oczywiscie zglaszam wielka ochote wstapienia do klubu! i moja myche, tez zapisuje. wprawdzie ona mlodociana, aczkolwiek juz sie intensywnie edukuje (a w jakim temacie? wyslalam fotki) i ja przyniosl pocian, na co rowniez sa dowody!!! zaraz wysylam do Fantaisie. a dwa zdania o mnie? hym..... pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 17:31 Ja nic nie wymyslilam - odnosnie opisu..., dopiero doczytalam stary watek - nowego nie ruszylam, bo caly czas tluklam genetyke po polsku uffa jeszcze mi po wlosku zostalo do przerobienia a to juz ciezej... Oj... No i przyznam sie, ze drzemke poobiednia tez sobie ucielam. Balbinko co do meza to ja tez kiedys sie przejmowalam "dokuczaniem" - ostatnio troche wyostrzylam jezyk i sie nie przejmuje Na zaczepki (takie celowe, coby mnie troche powkurzac) mam zgrabna risposte Lalisiu mam nadzieje, ze wsrod tylu ofert, ktore Ci dziewczyny podeslaly znajdziesz cos super dla siebie No coment co do niecheci do niemowlaka... Jak dziewczyny slusznie zauwazyly mlodziez potrafi byc bardziej glosna... Erga Ty uwazaj, bo Ci sie chlopaki zagotuja ))) Dobra ide czytac nowy watek, bo nawet pol posta nie widzialam i zagladam na skrzynke - a noz cos do mnie dotarlo... Moze jakis opis???? Moze halselko? Ufff a potem genetyka po wlosku Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 17:44 Ok wyslalam maila na priva gazetowego M i P )))))) Poprosze o haslo czy jakies fotki krazyly a mnie ominely czy tylko byly sugestie nt. wyslania zdjec? Aaaa wyniki mojego meza jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 17:57 Ha! Leje!! )) wysylam chrumpsie haslo. dzis w pelni zasluzylas Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:00 No tak ja sie pojawilam a wszystkie wymiotlo... Balbinko Twojemu M nalezy sie przylozyc garnkiem lub walkiem ;D coby mu sie klepki w mozgu przestawily... Przeciez Ty bierzesz hormony - waga moze byc wynikiem gromadzenia wody w organizmie... TY sie szprycujesz a on ma jeszcze wymagania co do Twojej figury?! Przyslij go do mnie to ja juz mu powiem co o tym mysle! No i pewna historia o wplywie hormonow na tusze: Moja znajoma miala problemy z zajsciem w ciaze - teraz wydaje mi sie, ze musiala mnowstwo roznych lekow lykac... Z dnia na dzien buzia jej sie robila taka okraglutka, waleczki na brzuchu sie zaczely pojawiac... A generalnie byla szczupla, zgrabna. Myslalam, ze tyje bo sobie dogadza z jedzonkiem i ma malo ruchu... Zebyscie zobaczyly ja, jak pewnego dnia przyszla do pracy: powiedzialybyscie normalnie cud - przyszla chuda jak patyk... Okazalo sie, ze musiala wziac jakies leki, ktore zadzialaly moczopednie. Kolezanka mowila, ze praktycznie caly dzien sikala i sikala... No i efekt byl taki, ze do pracy przyszla jako swoj cien - ubrania na niej wisialy!!! Byla chuda jak patyk, policzki, waleczki znikly! To przyklad, ze hormony czy generalnie leki maja b. duzy wplyw na wyglad, figure i Twoj mezus powinien zastanowic sie zanim cos niemilego Ci powie... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Potwors :) 13.07.06, 18:01 Dziekuje Heh wreszcie wiem czym sie rozni transkrypcja od translacji i o DNA i o genach i o... Ach rzeczywiscie dzielna bylam ;D Lece na skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:01 Ja też poproszę hasło! Ale nic mądrego dziś nie wymyślę, bo cierpię na niemoc tfurczą. Taką przez duże TFU. Enterku, mój też chodził dumny jak paw, że dał się przebadać, ale pod koniec sierpnia czego go poważniejsze badanie: krew! Be kariotyp z krwi robią. Już mi zapowiedział, że będę go musiała za rękę trzymać, bo ostatnio (naście lat temu) był blady jak ściana i pielęgniarka się bała, że jej tam zemdleje. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:10 Fantazyjny - uklon w strone pomyslowosci (tudziez inteligencji) - nie dziwie sie, ze sie forumowe laski o Ciebie zabijaja ;P Yskyerko a moj M jest chyba jakis inny, bo podszedl do spray normalnie - jakby o sline chodzilo. Sam se chlop poradzil , zanisl co trzeba i gdzie trzeba i odbierze. Teraz sie biedny stresuje, bo mial robione badania moczu i moze wcale bakterii nie byc, bo mocz wyszedl ok - martwi sie, ze z plemniczkami cos nie tak... No, ale jutro wszystko sie wyjasni... Erga ja mam w ulubionych kilka stronek o nasionkach moge Ci podeslac Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:12 Moj M. tez jezeli chodzi o badania nie ma problemow, bo juz ladnych pare lat temu mu wykryli te zylaki i operacje mial 2 i x razy te badania, wiec zaden to dla niego problem. yskyerko, haslo wyslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Normy nasienia 13.07.06, 18:15 zdrowie.org.pl/mens/wyswietl.php?id=741 www.iscare.cz/pl/ivf_nepmsp.html Okazalo sie, ze mam tylk dwa linki wiec umieszczam na forum - moze sie przydadza jeszcze komus... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Normy nasienia 13.07.06, 18:17 No i jestem!!! Fantaisie - cos ty robila na ciąży i porodzie?? zgubiłaś się czy co ???? A może my czegos nie wiemy, hę??? Wyniki mam - sama noie wiem czy dobre czy nie. Zaraz zamierzam porównywać Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Misia-ma 13.07.06, 18:17 Jaka Ty jestes szczuplutka ))))))) Normalnie figurka jak sie patrzy... Zaprzeczenie, ze po ciazy trzeba walczyc z kg... Oj zebym ja tak miala No a jesli chodzi o Twoja Magdusie to chetnie nastawie sie tez do obslinienia Pitus ja Ci chyba nie pogratulowalam Zosi??? Wiec niniejszym gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:17 Dziewczyny od ciazy to sie chyba zwoje mozgowe prostuja, ja nie zartuje. Normalnie skleroze mam taka, ze z biura do biura przejde i nie wiem co chcicalam. Jak wrocimal to mio sei po 10 mnutach przypomnialo ale akurat telefon zadzwonil i znowu zapomnialam. Tatance buziaka przesylam i zobaczysz, ze niedlugo bedziesz o innych dniach myslala. No i zaraz ide zobaczyc czy haselko mi ktos wyslal. Aha, Balbinko ja mojego to bym w doope kopnela za cos takiego. Jak on Tobie o wadze to Ty mu o czymkoliwek co jego denerwuje wytknij, to zazwyczaj skutkuje, wtedy moze zobaczy jak to jest. Moj M. nie odwazylby sie nawet cos takiego powiedziec. Moj Mis ma duzo rozstepow na bicepsach, nad dupcia i gdzies tam jeszcze, jak zaczal szybko rosnac to mu sie porobily. Stal kiedys za mna w lazience i zobaczyl za moich Love Handels (tak samo jak po wlosku) 2 rozstepy i powiedzial "ooo tez masz" jak to uslyszalam to myslalam, mu ze zlosci cala sila na duzy palec u nogi stane. I zostalo mu powiedziane, ze nawet jak zobaczy a ja o tym nie wiem, ze mam (o tych rozstepach nie wiedzialam) to ma zakaz wytykania. Tak sie biedny przejal, ze on tylko tak to powiedzial, przeciez to nic zlego bo duzo ludzi ma i on tez. To mi wlasnie przypomnialo, ze musze sobie jakis krem ciazaowy na rozstepy kupic i wcierac religijnie 2 razy dziennie. Tylko z tym u mnie ciezko, a pewnie i tak nie pomoze, jak sie maja zrobic to i tak sie zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:19 Widze, ze Pitu-Finka zmienila nazwe sygnaturki, fajnie!!! Erga dawaj znac co z wynikami, trzymam kciuki. Widze ze w ogole sie wynikowo zrobilo, chrumpsowie jutro odbieraja i kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:25 Chrumpsik - dzięęęki!!! Własnie sprawdziłam i wszystko mieści sie w normach!!!! czyli chyba wszystko OK. A to moja spódniczka ) img396.imageshack.us/img396/9368/img12307si.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:27 Ergus no to super!!!!!!! A spodniczka very sexy! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:28 ok po tak milych informacjach spadam znow do nauki... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 18:28 to jest wersja maxi - opuszczona najniżej na bioderka jak się da. A i tak musiałam uważać przy schylaniu się w pracy )) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa A dla wszystkich co maja ale do swojej figury 13.07.06, 18:36 Link: www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_25.html jak ktos nie pamieta rosyjskiego mini slownik: krasotka - slicznontka zopa - du... zadnica - tylek no i szto wy chatietie djelat w szol biznesie z takoj zo... figuroj? I co Pani chce robic w szol biznesie z taka du.. figura? pajdiom lutsze rogalikow kupim - lepiej chocmy i kupmy rogaliki a twaja zopa jemu bolsze panravilas - a twoja d... jemu sie bardziej spodobala... Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: A dla wszystkich co maja ale do swojej figury 13.07.06, 18:42 Erga, spódniczka super! Nic dziwnego, że panowie tacy spragnieni byli. Chrumpsik, jak się nazywa ta zamieciatelnaja grupa? Za diabła nie mogę zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: A dla wszystkich co maja ale do swojej figury 13.07.06, 18:44 Wydaje mi sie, ze nazwa jakas taka wymyslona ale specjalistka od rosyjskiego nie jestem... Mialam tylko 2 lata i to dawno temu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: A dla wszystkich co maja ale do swojej figury 13.07.06, 18:46 Wymyślona na pewno, ale zdaje się, że jakaś dziwaczna. Myślałam, że może wyłapałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: A dla wszystkich co maja ale do swojej figury 13.07.06, 18:57 u mnie z badaniem żołnierzyków nie było łatwo. Najpierw zaparł się, że "po co mu to???, a potem, że co ja mu chce udowodnić???". W końcu jednak zrozumiał znaczenie tego badania. Jednak musiałam osobiście wozić słoik "za pazuchą" bo było to zimą i na dokładkę przez pół Warszawy. Wyniki były w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: A dla wszystkich co maja ale do swojej figury 13.07.06, 19:02 Ja mam ale, ale nic nie rozumiem Sluchajcie, ta moja ulewa jest niesamowita!!!!nie slysze wlasnych mysli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: A dla wszystkich co maja ale do swojej figury 13.07.06, 19:11 Erga spodnica bombowa, dziwic sie,z e facetom sie ciagle pic chcialo, Gratuluje dobrych wynikow armii. Moja kolezanka byla dzisiaj u specjalisty od nieplodnosic, bo tu do takich wysylaja po roku nieudanych prob. Kazal jej zrobic cala mase badan no i oczywiscie zbadac armie meza, mowila, ze z tym jej malz bedzie mial problem, juz przed wizyta jej to zapowiedzial. Nie rozumiem facetow, przeciez to nic strasznego, przezywaja jak nic. Obie glowilysmy sie jak mu to dobrze "sprzedac" i mam nadzieje, ze jej sie uda. Ja na prawde nie rozumiem czekania do roku. Mi nawet moja endokrynolog powiedziala, ze jak przez 6 m0cy sie nie uda to mam przyjsc bo nie ma sensu dluzej czekac. I takei teskty z luzowaniem tez do mnei nei trafiaja. Ja myslalam o zaciaznaiu prawie caly czas przez te 2 m-ce i sie udalo. Wiem, ze to roznie bywa ale uwazam, ze lekarze powinni robic co do nich nalezy po 6 m-ach. Na pewno czasmi sie zdaza , ze wszytsko jest ok i w 7 czy 8 miesiacy staran sie uda bo nie ma problemu po prostu sie nie udalo. Tyle sie slyszy ile ludzie maja teraz problemow, czasami wystaczy jakies male leczonko i od razu jest ok. Po co sie denerowac przez rok. Zal mi jej mocno i bardzo trzymam za nia kciuki. Przez 2 ostatnie miesiace razem sie starlysmy, cykle mialysmy prawie takie same i mi sie udalo a jej po roku nie, ehhh. W ciagu tego roku 4 razy zdarzylo jej sie plamienie implantacyjne (tak obie myslimy, dni sie zgadzaja itd.) ale pozniej i tak okres dostawala. Owulace ma bo testy wychodza pozytywne. Plizz, plizzz zeby im sie szybko udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:02 erga spódniczka cudna. jeżeli chodzi o Klub Miłośników Pocianów to ja też bym chciała do niego przynależeć, tylko ja tak mało się udzielam, że nie wiem czy się kwalifikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:16 Filmik fajny ale też nic nie rozumiem ( Armia w normie więc małż odetchnął.. ja też nie rozumiem tego ich "strachu" przeciez to my musimy świecić otworkiem przed obcym człowiekiem, obnażać się z majteczek i pozwalać sobie gmerać tu i tam. A oni?? mają tylko dać coś od siebie do słoiczka i wielkie mi halo!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:25 no to teraz inny filmik - nasz ulubiony ) www.smog.pl/wideo/2402/powrot_tadeusza/ Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:26 www.smog.pl/wideo/2376/polski_idol Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:28 i troszkę gimnastyki www.smog.pl/wideo/2397/gimnastyka/ Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:31 O Boze, ta gimnastyka mnie zabila... powinnam na lodowce sobie wyswietlac Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:26 Dokladnie ani to bolesne, ani nieprzyjemne. W domu sobie to zrobia. I niech mi ktorys powie, ze nidgy tego nie robil!!! Roznica teraz taka, ze do kubeczka trzeba ucelowac i na karku lat troche wiecej. Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 19:33 i jeszcze jeden www.smog.pl/wideo/2339/ciemnosc/ Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka witam ! 13.07.06, 19:48 Bosche laski chyba sie uduszę! mam okna na przestarzał otwarte i powietrze ani drgnie, całe szczęście że chociaż do pracy w ten upał nie musze chodzić. Ale popisałyście wczoraj i dzisiaj - miałam troche nadrabiania, ale jush skończyłam Ergus kiecka prześwietna! żaluję że nie widziałam min tych facetów, a czy oni śliniaczków nie potrzebowali? Fajnie, że wyniki mężula w porządku, mój też ma iść, ale jeszcze trochę to potrwa... Kogo ładnie mogę prosić o hasełko do pocianowej stronki? Fantaisie? Laski wytłumaczcie mi coś takiego: cykle zazwyczaj 30dniowe, testy ovu robię już tydzień czyli od 12dc i ani razu nie miałam pozytywnego! dziś już 18dc, a test pokazuje ciągle jedną kreskę, ale popatrzcie co dzieję się z temperaturą: www.fertilityfriend.com/home/10cb8f cos tu nie gra tylko nie wiem co - podpowiedzcie coś... W dodatku mój P. jakiś rozkojarzony chodzi, jak sie pytam o co chodzi to unika wzroku, i prawie wcale nie gada, udaje przed nim że mnie to nic nie obchodzi, ale jednak swoje myśle. Ostatnio chodzi chyba przepracowany, ale nie wiem czy to przez to bo zarwane noce odsypia - nieraz cały dzień, eh musiałam sie wygadać... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam ! 13.07.06, 19:52 Feromonko - może owu już była - tak wychodzi z wykresu - może przed 12 dc... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam ! 13.07.06, 19:54 Balbinko-nie gniewaj się za opis... Przyznaje się - część z nich to mój pomysł!! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: witam ! 13.07.06, 20:00 Erguś nie zaobserwowałam żadnych objawów ovu, jedynie 13dc - objaw zaznaczony na ff, martwie się czy może być taka sytuacja, że wykresy mam super, a ovu faktycznie nie występuje, bo pęcherzyk nie pęka, czy to jest wogóle możliwe. ps. ginka jest bardzo zadowolona z moich wykresów i kiedy byłam u niej ostatnio, stwierdziła że w takiek sytuacji mnie narazie nie ma co badać, bo wygląda na to, że jest super, natomiast trzeba zabrać sie za badania męża.... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: witam ! 13.07.06, 20:08 Feromonko moze owu byla wczesniej, moze cykla bedziesz miala teraz krutszy. Mi sie skrocil z 28 do 24. Moze w nastepnym cyklu zacznij robic testy wczesniej, nie wiem czy te testy sa w PL drogie. Ale mzoe warto albo idz na podgladanie jajeczek. Ja przeproaszam ale nie pamietam, ktory to Wasz cykl staran? Jezeli chodzi o malza to moze go te starania stresuja, moj nie chcial slyszec o liczeniu dni i testach owu, chcial na spontana isc. Jednak jak sie w pierwszym podejsciu nie udalo to to od razu sie testami owu zainteresowal i tylko sie codziennie pytal czy jajeczka mam juz gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: witam ! 13.07.06, 20:18 Olciu ja mam zazwyczaj cykle 30 dniowe, ale ostatni miałam faktycznie krótszy bo 27dni, ale nawet wtedy ovu miałam dopiero w 16dc i faza lutealna miała 11 dni więc to chyba w normie. Testy kupiłam przez net i 6 testów ovu + 2 ciązowe kosztowały mnie ok 26zł więc nie tak dużo. Tak sobie myśle, że jak już zrobimy badanie męża to pójde na monitoring bo chyba innego wyjścia nia ma zwłaszcza że to już 7 cykl starań. Mam jeszcze jeden objaw: od chyab 3 cykli bolą mnie piersi po ovu i ja odczuwam taki lekki ból od dwóch dni czyli ovu moglaby być właśnie 16dc, tylko dlaczego te cholerne testy wychodzą ujemne???? A jeżeli chodzi o stres mężula to zupełnie wykluczone, ale to dłuuuga historia Ovu przed 12dc raczej wykluczam, bo nie bylo żadnych objawów, pozatym temperatura nie ta....nic już nie rozumiem, a myślałam że to takim czasie to już obcykana nieźle będę... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: witam ! 13.07.06, 20:18 Feromonko tak - jest to mozliwe - takie zjawisko, gdy pecherzyk nie peka, ale w srodku tworzy sie cialko zolte i wykresy sa ok nazywa sie LUF. Ja CI doradzam monitoring. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: witam ! 13.07.06, 20:19 uff! doczytałam... i nie mam siły wczoraj zaczął mi czop odchodzić, więc moze juz niedługo????? Ale az sie boję myśleć o tym co się dzieje w taki upał na porodówkach, a ponoc trzeba baaardzo uwazać by nie przeziębic piersi i maluszków... oby zrobiło sie chłodniej.. Ant, czarownico ze świetokrzyskich, niczego tam nie widzisz w swojej szklanej kuli? daj mi nadzieję na 20 stopni przez tydzień!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: witam ! 13.07.06, 20:19 i ja sie melduje na nowym watku przyznaje bez bicia, nie doczytalam bardzo dokladnie, ale moze ktos sie zlituje i zrobi male streszczenie. jedyne, co zarejestrowalam, to poza zdjeciami lasek z nad morza, brak zdjec tysi, ergi, no i tez chcialabym nalezec do tego ekskluzywnego klubu. jaki musze spelnic warunki? dzis mialam skurcze i bylo mi bardzo zle. bylismy w szpitalu, ale niestety lusiek sie rozmyslil i postanowil sobie jeszcze pobyc w srodku. powiedzieli mi, ze szyjka jeszcze niedojrzala, ale moze sie to zmienic w ciagu godzin, albo w ciagu tygodni. juz mi troche lepiej. czekam wiec w spokoju na rozoj wydarzen. sciski wieczorne Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Tlumaczenie filmiku ;) 13.07.06, 20:28 Tlumaczenie rosyjskiego filmiku (z grubsza, bo filmik zarabisty, ale znajomosc rosyjskiego zapomniana i niezbyt dokladna - cala smiesznosc polega na grze slow np. kto wy szto wy itd. Opis filmiku A wiec do producenta muzycznego przychodzi Masjania z chlopakiem - w reku maja kompakt dysk - czyli probke swych mozliwosci wokalnych Producent spi a zbudzony belkocze. Chlopak Masjani wymienia, ze sa ze znakomitej grupy... No i Producent ripostuje, ze na pocz. Slicznotka ma pokazac mu d... tylek po kilku ouu ouu pyta: no i co ty chcesz robic w szolbiznesie z taka d... figura? Doradza silownie, zeby bylo czego ... sluchac Za to chlopak Masjani b. sie producentowi spodobal i doradzal mu makijaz brwi i inne zmiany )))))) Na co wkurzeni zakochani wyszli Masjania zalamana - placze a chlopak mowi, ze na swiecie mnostwo takich "kazlow" - idoiotow powiedzmy, no i doradza, ze lepiej pojda i kupia rogaliki ;D Na co Masjania odpowiada: No chodzmy... A twoja d... jemu sie bardziej spodobala... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Abie 13.07.06, 20:28 Wymysl kilka zdan o sobie i poslij je Fantazyjnym Mozesz dolaczyc zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa A ja na smogu znalazlam och patrzcie: 13.07.06, 20:30 www.smog.pl/wideo/2268/papa_dance_w_disneylandzie/ az sie rozczulilam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Tycja Abie 13.07.06, 20:31 Trzymam kciuki - zeby wszystko szybko i bezbolesnie poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Tlumaczenie filmiku ;) 13.07.06, 21:18 Ergus..jak to dobrze,ze męza armia w porzadeczku!!! I wcale, a wcale sie nie gniewam..co ty)) Feromonko..meza za kołnierz..i jazda na badanka!!! Tycja...czop odchodzi...o matko!!! To ty juz lepiej teraz tej pupy w jeziorku nie maczaj))))))) Abi...Loni..czeka na kolegę...Tyśkowego syna.... Ktat..widzi mi sie,ze juz niedługo mała wyjdzie na te stronke brzuszka.... Babeczki byłyscie w odwiedzinkach u horticzki??? Fantaise, do jakiego profesorka jechałaś????? Melbus ..nadal spanko cię męczy??? A masz jeszcze jakies inne objawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witam ! 13.07.06, 20:32 Się melduję...i padam na twarz...cały dzień biegania, wizyta u tesciowej, zakupy dla niej, bo została sama w domu...ale aż się popłakała ze szczęscia, kiedy jej powiedzielismy Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: witam ! 13.07.06, 20:35 Chrumpsowa dzięki za info, ale aż mi sie smutno i przykro zrobiło, nigdy nie podejrzewałabym, że będziemy mieli problem z poczęciem, przestałam wierzyć że sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: witam ! 13.07.06, 20:36 ))))))))))))) - ten usmiech to do Melby ))))))))) A ja jeszcze slowko do Potwors - musialas byc przed tym "przytyciem" chudzina, bo wygladasz szczuplo!!!!!!!!! No i powiem, ze wydaje mi sie iz jestes w typie mego malza: nie dosc, ze ruda to jeszcze z warkoczykami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Feromonko 13.07.06, 20:41 Oby to byl powod - latwo go wyeliminowac dajac np. pregnyl czy inne leki na pekniecie! Lepszy jakis konkretny problem, ktory latwo wyleczyc niz sytuacja jaka ma np. biedna Balbinka: ze wsio cacy a ciazy nie ma. Naprawde podziwiam ja, bo jest b pogodna, a juz tyle czasu sie stara - zuch dziewczyna! Tak wiec mysle, ze zrob ten monitoring - LUF nie musi sie trafiac zawsze, ale jesli wystepuje to obniza statystyke... Zreszta jak bedziesz miala monitoring to lekarz bedzie wiedzial kiedy powinniscie sie starac Co zwiekszy szanse, gdyby LUF nie wystapil. Ja tez mam nadzieje, zeby powodem byla ta bakteria a nie slabe plemniki... No ale co ma byc to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witam ! 13.07.06, 20:41 Erguś, gratuluję pieknych nóg, spódniczki, no i super,ze mężowska armia w porządeczku Balbinko, kurde, natrzaskaj temu swojemu chłopu do łba, albo ja to zrobię!Albo mu powiedz, że dla Ciebie faceci zaczynają się od 190 cm , a jak ma mniej, to niech urosnie, bo z kurduplami wstyd się pokazać!Może to mu da do myslenia! Odnosnie wzrostu-mój szanowny małżon jest ode mnie niższy o jakieś 3 cm, a ja i tak noszę obcasy od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: HELP!!!! 13.07.06, 20:53 Dziewczyny pomocy. Koleznak, o ktorej pisalam, prawie mi placze bo malz powiedzial, ze ma sie w glowe stuknac bo on na zadne badania plemnikow nie pojdzie. Moze ktoras ma doswiadczenie jak z takim gadac? Jakies argumenty moze? Mowi mu, ze to przeciez zaden bol i duzo tansze niz jej badania. Nie moga tego zrobic w domu bo do laboratorium za daleko i ze Floryda to za goraco zeby wiesc. Musza jechac i tam na miejscu probke dac. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: HELP!!!! 13.07.06, 20:54 A dlaczego nie chce? Duma czy np. przyczyny swiatopogladowe dot. religii? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: HELP!!!! 13.07.06, 21:03 No religia na pewno nie. Wlasnie trudno go wyczuc o co mu wlasciwie chodzi. Koleznaka mowi, ze albo sie boi, albo mysli, ze jest perfekt i z nim wszystko ok, ze to cos u niej. Kto go tam wie. Mowi, ze moze juz nie chce dziecka tylko jej o tymnie mowi. Raz jak miala dni plodne, spazyla sie czyms w kuchni i przeklnela. To sie obrazil i uciekl spac na kanape. Wytlumaczeniem bylo jej przeklenstwo, przeciez ona codziennie przeklina, takze to bylo chyab ze strachu. Zeby on jeszcze jakis tlumok byl, ale facet na prawde na poziomie, jak mieszkali w Polsce, mial duza firme, duzo ludzi pod soba itd. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: HELP!!!! 13.07.06, 21:04 Erga! spodniczka boska! a nogi!!!!!! szal po prostu. jak od linijki! moje natomiast jakby ktos po łuku rysowal. a tak w ogole Chrumpsiku, to gdzie ja mam fajna figurke. na zdjeciach nie widac, bo takie wybieram he he he, ale w barach szeroka, jak co najmniej plywaczka zawodowa, w tylku szeroka i nozki....na beczce prostowane. a! i jeszcze rzebra mi odstaja. generalnie porazka!!!!! Ergus, gratuluje wyniku badanek. mezus pewnie dumny ze swojej armii. Balbinko, olej mezusia. wiem, ze latwo powiedziec, ale chyba naprwdw , im wczesniej sie zrozumie, ze to inny gatunek, tym lepiej dla psychiki. szkoda, ze sie w Lazach nie spotkalysmy tam faktycznie malo ludzi i bardzo milo tylko ta woda!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: HELP!!!! 13.07.06, 21:08 Olcia to tylko szczera rozmowa miedzy nimi. I to nie na zasadzie przekonywania, zeby zrobil badania, tylko generalnie w temacie dzieci... Moze sie boi, ale nawet jesli to moze miec np. zylaki powrozka - czesto operacja pomaga, moze miec bakterie i stad niepowodzenia... Nawet badajac nasienie i gdy parametry nie sa zbyt obiecujace mozna znalezc tego przyczyne i ja wyeliminowac. Do tego nawet faceci o slabszych parametrach plodza dzieci - tylko zajmuje im to wiecej czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Ratunku 13.07.06, 21:10 "rzebra" matko z corka!!!!!!! juz chyba wiem co w swojej 2 zdaniowej charakterystyce klubowej napisze! "wtorna analfabetka forumowa" wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Ratunku 13.07.06, 21:11 Misia mi tez sie to czesto trafia niestety i wstyd mi jak nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: HELP!!!! 13.07.06, 21:11 mam kwatere ) od 2 sierpnia w jastarni 31 idziemy na kontrole bioderek fajnie by bylo jakby pojechala nad morze juz bez. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: HELP!!!! 13.07.06, 21:16 lalisia78 napisała: > mam kwatere ) od 2 sierpnia w jastarni 31 idziemy na kontrole bioderek > fajnie by bylo jakby pojechala nad morze juz bez. Bez bioderek? Sorki, musiałam, bo aż się zaczęłam śmiać na głos. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 13.07.06, 21:39 Feromonko..słoneczko, wiem,ze teraz masz straszne dołki...ale może jeszcze nie wszystko do bani)Najpierw niech mezus zrobi te badanka...Tylko nie rozumiem...co on nic anic nie chce??? Presja moze go wykańcza...Kup mu selen i cynk...a nakolacje sałatkę z selera..jakies dobre winko...lub piwko...nowa bielizna...i saaaaaaaam cie do staranek bedzie namawiał))) Chrumpsiku, az taka dzielna to ja nie jestem..bez przesadyzmu...porycze sobie co jakis czas, pojęczę wam..pomęcze was..i jakos smutki przechodzą) Melbuś...dobra jesteś...))Zapamiętam sobie ten tekst..i użyję go w krytycznej sytuacji...A mój męzul jest ode mnie ponad 20cm wyższy...moge sobie smigac na jakich tylko obcasach sobie wymarzę...Jesli mam cos płaskiego,smieje sie ze mnie.... To jeszcze nic..moja kuzynka jest o 50cm nizsza od meza...Czy wy wiecie jaki problem miał kamerzysta, by ich dobrze ując???? Lalisiu, oby bioderka szybko sie naprawiły)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 20:58 Witam na nowym watku! Nowy przeczytalam, ale starego nie doczytalam. Zazdroszcze tym u ktorych padalo. Tutaj padalo chyba wszedzie dookola, ale nie u nas, ale bylismy w kopalni krzemienia i tam bylo 7 stopni! Ale bylo przyjemnie! Moj M. od razu powiedzial, ze jak beda problemy to najpierw on sie przebada i tak bylo. Zreszta to badanie kazali nam zrobic przed pierwsza wizyta w klinice. Erdusia, spodnica super! Kiedy ja taka zaloze... juz nawet te na gumce, ktore nosze pod brzuchem sa zaciasne. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 13.07.06, 21:18 Ech, z facetami to już tak jest. Mój sam zaproponował, że jakby co, to on się da przebadać. Potem biedaczek tak się przejął wynikami, że nawet nie oponował, kiedy mu kazałam łykać witaminki. No i powtórne badanie wyszło już lepiej. A opornym trzeba cierpliwie tłumaczyć, że to badanie nic nie boli, a jest znacznie tańsze od badań kobiecych, więc najlepiej od tego zacząć. Jak się okaże, że jest wszystko w porządku, będzie miał powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka czytałyście? 13.07.06, 21:25 sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3482769.html Francuziki wciąż nie mogą się pogodzić z porażką. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: czytałyście? 13.07.06, 21:35 Niestety ja mam mega niesmak po tej calej akcji... Fakt, ze Zidane dal sie sprowokowac - mogl powiedziec Materazziemu - sei un cornuto ;P na pewno Materacyk by sie wkurzyl ale sam fakt takiego ublizania - no comment... Mysle, ze Zidane nie wku... by sie tak gdyby to Francja wygrywala... 1-Wlosi strzelili gola z glowki, a Francuzi z karniaka i ta pilka mogla powtorzyc blad tego Trezegeut czy jak tam - bo ledwie weszla do bramki... 2-Poza tym to Wlosi strzelili drugiego gola - ale ten okazal sie byc spalonym... 3-To Wlosi mieli tak rewelacyjna obrone - gl. Cannavaro sie supre spisywal, ze Buffone nie mial tak naprawde duzo do roboty, choc Francuzi naprawde niezle atakowali i mieli forme do samego konca podczas gdy Wlosi lazili jak muchy w smole to Buffone obronil swietna pilke Zidana - to Francuzi sie "pomyslili" w karniakach - gdyby nie pomylka wynik moglby sie skonczyc inaczej, bo bylyby dalsze karne... Mysle, ze Francuzi mysleli, ze z Wlochami pojdzie jak po masle a tu "niespozdzianka" i nerwy mieli z tego powodu na postronkach... Natomiast ja mam niezbyt mile odczucia po tym jak to sie okazalo jaka ta pilka jest, a raczej jacy sa pilkarze - jak zaczelo byc glosno o faulach, obelgach itd... Dodam, ze nie kibicowalam tak naprawde zadnej druzynie i na pilce sie nie znam. Tak tylko pisze to, co zauwazylam... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: czytałyście? 13.07.06, 21:38 Olcia - sama nie wiem jak do takiego podejść. mój sam stwierdził że zanim zaczniemy ingerować operacyjnie we mnie (laparo) to zrobbi badania bo jak się okaże że ma złe to nie będZie sensu robić cokolwiek. owszem - przejmował się i musiałam się zwalniać z pracy żeby z nim pojechać, i to ja musiałam trzymać nasienie w ręku ) i rozmawiać z panią laborantką, bo on nawet nie potrafił powiedzieć ile było abstynencji hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: czytałyście? 13.07.06, 21:43 Ja rozumiem, ze chca zeby im "pomoc" zebysmy to by babki zaniosly wszystko do laboratorium, jak trzeba oddac probke na miejscu to zebysmy poszly itd. wszystko to rozumiem i moja koleznak tez. No ale zeby tak twardo sie zaprzec, ze nie pojde i juz koniec kropka??? Mam nadzieje, po dzisiejszej rozmowie wyprostuje sie mu poglad na ta materie. Zal mi jej strasznie, ze musi sie z czyms takim uzerac przy i tak wielkim juz stresie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: czytałyście? 13.07.06, 21:59 Znajomej pomógl bunt...odstawiła męza na boczny tor..az zmiękł...ale nie wiem czy to dobra rada.... Dobra jest rozmowa z takim facetem,który przez to przeszedł...moja psiapsiółka długo namawiała swego m...ale ten nie chciał...Dopiero wspólne takie luźne rozmowy z nami(w szczególnosci z moim m.) pomogły...Chłopcy pojechali razem do Poznania, do gabinetu przez nas wczesniej przetestowanego...mój mąz jako wsparcie duchowe))Wyniki były dobre....a my z monia po powrocie od znajomych zastałyśmy ich na grze w kosza..i popijaniu piwka)) Do badanka namówiłam tez mego kumpla ...wtrącajac co jakis czas,ze my tam jedziemy..jak wyglada gabinecik,zdanie mego męza na ten temat..prywatnościtd...i wyobraźcie sobie po pól roku ..poszedł..niestety okazało się,ze ma powazny problem...teraz staraja się go unicestwic...zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:05 Dzieki balbinko, przekaze Twoje rady dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: czytałyście? 13.07.06, 21:47 Podaje wam laseczki na szybka sałateczeke na te upalne dni...i wpomagajaca mezusiów... puszka białej fasoli, puszka czerwonej fasoli, puszka kukurydzy, słoik selera ,(pokrojonego w paseczki) majonez, sól, pieprz, troche soku z cytryny... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: czytałyście? 13.07.06, 21:55 (((((((( Nie dla mojego (((((( Majonezu nienawidzi a wszystko woli na cieplo - nawet w te upaly... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: czytałyście? 13.07.06, 22:01 Wróciłam, jestem tak padnięta, że muszę iść spać. Balbinko, byłam u swojej pani profesor od fletu Miłej nocki papap Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: czytałyście? 13.07.06, 22:04 Jeszcze jedno, Megi napisz jaka godzina Ci najbardziej pasuje, a my spróbujemy się dopasować jeżeli o mnie chodzi mogę być o dowolnej godzinie, ale na pewno inne laski będę musiały to jakoś zgrać z pracą. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:25 I ja spadam do wanienki..a potem poczytam do podusi...Do juterka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:26 u mnie też nie bylo różowo. Najpierw powiezial, że nie, bo nie. Że co ja mu chcę w ten sposób udowodnić. Póżniej było trochę przerwy w tym temacie. Skończyło się tak, że M chciał żebym coś dla niego zrobiła. Baaardzo mu na tym zależało. Ja za nic się nie chciałam zgodzić aż nagle mnie olśniło. Powiedziałam że się zgodzę ale " coś za coś". Najpierw gały na mnie wybauszył, jednak jesteśmy dorośli i na spokojnie po raz setny wyjaśniłam sens badania męskiej armii. Słuchajcie w końcu się zgodził a wyniki miał w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:03 Chrumpsowa...to zrób dla siebie)) Cosik patronki naszego watku ni ma.....może nad dziecieciem pracuje...chyba juz czas wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: czytałyście? 13.07.06, 22:03 Balbino to nie jest tak, że on nie chce, pójdzie bo już go postawiłam przed faktem dokonanym (niestety w jego przypadku to jest jedyna skutkująca metoda) narazie umówilam nas do urologa: - ja mam częste problemy z pęcherzem i może przyczyna lezy po mojej stronie - a mężulowi zalecila moja gin, żeby sprawdzić własnie czy nie ma żylaków powrózka o których pisała chrumpsowa Pozatym czekam na ustalenie wizyty u gina który zajmuje sie leczeniem niepłodności, chcę pokazac mu moje wykresy i zobaczymy co on zaleci i czy bedzie miał podobne zdanie co moja obecna gin. Balbinko ja naprawde nie wiem jak Ty dajesz sobie rade, przeciez starać sie już tak długo, a Ty taka radosna, rozpromieniona chodzisz, ja już zaczęłam wątpić że kiedykolwiek sie uda.... Co innego gdybym wiedziała, że np. mam jakąs bakterię lub zrosty i że narazie musimy sie leczyć, ale póki co wszystko jest ok, a ciązy i tak nie ma już nie wiem co mam myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: czytałyście? 13.07.06, 22:06 Althea, deszcz będzie na jesieni i nawet będzie wtedy zimnoDDDDD Feromonko nie stresuj się. Może juz była owulacja, albo akurat tak trafiłaś, że to cykl lewy spokojnie, jak dla mnie powinnaś pomyśleć o monitoringu. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: pytanko 13.07.06, 22:13 Feromonko nie stresuj sie bo na dobre to na pewno nie wyjdzie. Idz na monitoring i bedzie wszytsko wiadomo. Chlopa na badank wyslij i juz. Mam pytanko. Jak wyglada badanie droznosci jajowodow. Kolezanke na to wyslal ten specja;ista. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: pytanko 13.07.06, 22:19 Hsg..polega na wprowadzeniu specjalnego płynu do pochwy...potem robione sa zdjecia rtg jednego i drugiego boku...Bardzo czesto badanko jest wykonywane na tzw głupim jasiu....Pokilku godzinkach idzie sie do domku... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: pytanko 13.07.06, 22:21 A... olcia..to badanko jest dopiero wykonywana, gdy sa zrobione badanka u męza!!!Zatem ma koleżanka asa w rekawie!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: pytanko 13.07.06, 22:28 Tzn. co, ze ona ma dobrze bo nie kazali czekac na wyniki nasienia czy jak, bo chyba nie kapuje. Czy to boli, i czy wporawdzaj cos oprocz tego plynu do pochwy? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: pytanko 13.07.06, 22:33 Olciu, cieniutka rurka wprowadza sie kontrast do macicy pod cisnieniem i robi sie zdjecie, zeby ocenic, czy kontrast znajduje sie rowniez w jajnikach. jesli sa np. zarosniete, to kontrastu w nich nie bedzie. stad nazwa - badanie droznosci. nie mialam takiego badania wiec sie nie wypowiadam czy boli. mysle, ze przyjemne nie jest, ale do przezycia to ja tez dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: czytałyście? 13.07.06, 22:12 Feromonko glowa do gory - jestes przed diagnozowaniem skad wiesz, ze tak wszystko cacy? Tzn. nie pisze tego by Cie przestraszyc, ale by uswiadomic, ze przyczyna moze byc latwa do wyeliminowania, ale trzeba ja sprawdzic. Ja tez twierdzilam, ze powinno byc niby ok a wykresy mam piekne... No i a propos bakterii - mam e coli - ona moze wywolywac zapalenia pecherza (ja takowe mialam jako nastolatka teraz nic) no i e coli nie tworzy kom jezowych - ma ksztalt paleczki, a to wlasnie kom. jezowe czyli inne bakterie moga byc przyczyna wrogiego sluzu... Nie wiem czy e coli moze az tak przeszkadzac... Z drugiej str moze wywolac zapalenie prostataty, ktora to produkuje plyn odzywiajacy plemniki - wtedy chlopaczki padaja jak muchy... Tylko w takim wypadku ta bakteria jest wykrywalna tez w moczu, a u mojego malza nic nie wykryli... Jednakze skonczylam czas glowkowania samodzielnego ciesze sie, ze gin jest rozsadny i jego sie bede sluchac, a na razie uczyc pilnie i cieszyc ze mam czas na chudniecie skoro ciazy niet No wlasnie - nie mowie dobranoc ale zmykam poczytac podreczniki przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:13 Feromonko..tak właściwie, to moge ci tylko powiedzieć,ze musisz byc cierpliwa...i niestety zrobic te badanka... Mimo wszystko hormonki( w róznych fazach cyklu)..i posiew na bakterie w moczu..i chlamydie, po ta wredota tez może powodować notoryczne zapalenie pęcherza...jednocześnie mezul na badanka, bakterie moga powodowac np nieupłynnienie spermy...,Monitoring w nastepnym cyklu, bo faktycznie druga faza krótsza...i może byc mały problemik ...który rozwieja wpomagacze)) Dopiero potem moze byc hsg...ewentualnie ,gdy cos znajda laparo...Masz zatem jeszcze sporo drogi przed sobą...i nie pamiętam..Czy ty robiłas juz jakies badanka?? Trzymaj sie słońce..musi byc dobrze))Przytulam bardzo mocno!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:31 olcia z tego co się orientuję, to tego badania tak na początek nie robią. Najpierw muszą być inne badanka mniej inwazyjne np. badanie nasienia. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:34 To chyba tutaj robia to inaczej. Bo dali jej skerowanie na droznosc jajowodow i rozne badania z krwi a malz w tym czasie ma isc na badanie nasienia. Takze nie kazali jednemu na drugie czekac. Dzisiaj bylo u lekarza a 27-go idzie na droznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: czytałyście? 13.07.06, 22:35 wiem też, że czasami samo badanie drożności powoduje udrożnienie jeżeli były niedrożne. Do przyjemnych podobno nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: dzieki 13.07.06, 22:42 Kazali jej wziasc tabletke przeciwbolowa godzine przed zabiegiem to na pewno jejmilo nie bedzie. tyle kobiet to przeszlo to i ona przejdzie, ona jest zuch dziewczyna. Dzieki wszytskim za pomoc i odpowiedzi, DUZA BUZKA Dziewczyny Jak ktos ma jeszcze cos do dodania to prosze pisac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Olcia 13.07.06, 22:58 Jeszcze trochę o hsg: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=44330099&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=42298520&v=2&s=0 W archiwum jest jeszcze kilka podobnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Olcia 13.07.06, 23:06 Dzieki, tez troche na forum szperalam zeby jakies info znalesc o hsg i o topornych facetach. Te oczywiscie tez przelece. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Olcia 14.07.06, 07:58 dzień dobry w piątek!! znów upał - całe szczęście przed nami weekend.. na działce i w wodzie DDD Odpowiedz Link Zgłoś
potwors piatek 14.07.06, 08:21 Oo, ja dzis druga!! Po wczorajszej bury i ulewie, dzis rano jest milusio. ciekawe, na ile... A dzis maz pracuje w domu, wiec i ja grzecznie przy kompie bede siedziec (chociaz zazwyczaj i tak siedze, ale sie bardziej rozpraszam Aha, Chrumpsie, ja przed utyciem po prostu nie mialam wystajacego brzucha, doopska i ud. i tyle. Mojemu M. tez bardzo podobala sie gimnastykujaca sie pani)) Milego dnia! aha, yskyerko, dostalas w koncu haslo? bo mail mi wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: piatek 14.07.06, 08:31 ja tez juz jestem. a w zasadzie "jeszcze " jestem, bo zaraz padne na twarz. dzis dzien sie zaczal o 5.15!!!!!! bezduszne to moje dziecko. za kare idziemy na szczeoionke. mam nadzije, ze zrozumie zaleznosc przyczynowo-skutkowa. czym sie konczy obudzenie rodzicieli o tak nieprzyzwoitej porze. w poznaniu dzisiaj czarno. za chwile bedzie lalo! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: piatek 14.07.06, 08:38 a mnie sie dziś nic nie chce... siedzę i patrzę na przemian w monitorek i na zegar.. Byle do 16-tej... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: piatek 14.07.06, 08:48 witajcie mnie rano obudziła burza, lało jak z cebra. Teraz już znowu duszno.... Dziś po pracy juz jedziemy na to wesele, nie chce mi się normalnie. A jeszcze jak się dowiedziałam, ze tam wody ciepłej nie będzie w tym akademiku gdzie mamy nocowac to masakra normalnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: piatek 14.07.06, 08:52 Erga, na zegar nie patrz. bedzie Ci sie dluzylo jeszcze bardziej. a u nas juz leje. szczerze mowiec moglo by za pol godziny, bo my zaraz do doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: piatek 14.07.06, 08:58 Hej i ja sie witam piątkowo, Misia, faktycznie wczesnie obudził sie Twoja córcia NO Erga superowo wygladasz, naprawde fajowo Dzisiaj wybiła godzina zero tylko jeszcze nie wiem oktorej te wyniki ja pojade o 16.00 tej ale jak beda wczesniej to dadza mi cyne.....no to jeszcze kilka godzin..... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:01 Badanek nie robiłam żadnych poza badaniem krwi i moczu, nic innego nie zaleciła, dała recepte na kwas foliowy, który cały czas brałam, ale chyba przybrałam po nim na wadze ok 4kg - więc odstawiłam narazie. Dzięki za pocieszanie, ale same wiecie jak to jest....ciężko zrozumieć dlaczego akurat ja? Tak sie jeszcze zasanawiam Chrumpsia nad moim cyklem: skoro temperatura rośnie tzn, że wzrósł progesteron, a ten z kolei rośnie kiedy pęcherzyk Graffa przekształca sie w ciałko żółte; zastanawiam się więc czy w takiem przypadku możemy mówić o LUF, nie potrafię tylko znaleźć odp dlaczego tysty ovu wychodzą mi ujemne???? A Ty jak sądzisz na pdst wykresu czy ovu mogła być przed 12dc? www.fertilityfriend.com/home/10cb8f buźki dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:07 Po lekkiej histerii porannej witam sie i ja w ten słoneczny piatek Ant ja Cię błagam napisz na forum jak już bedziesz znała wyniki bo od tego trzymania kciuków palce mi drętwieją Tak sobie myśle o tym grycanie, hmmm, to może umówmy się tak żeby złapać melbę po wicycie, może 16.30? czy to za wcześnie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:14 megi - jaka histeria?? czyżby Miki dawał czadu od rana?? Misia-masz rację - jak się patrzy na zegarek to czas okropnie się dłuży! Antuś - kciuki ściskam i daj znać!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:13 misia, to Ty okrutna jestes Ale masz racje, permanentny proces wychowawczy musi trwac! Feromonko, naprawde uwazasz, ze to od foliku tak przytylas? to ciekawe, rzuciloby to nowe swiatlo na moje tycie Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Potwors 14.07.06, 09:16 Pewna nie jestem, że to akurat od foliku, ale jak jem tyle samo i waga przyrasta po każdym okresie zwłaszcza, a kiedy folik odstawiam i chudnę? to może o czymś świadczyć Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:17 Chcialam napisać,że jesteście okrótne!!! Za karę nie będzie zdjęć z działeczki!!! O żesz...250 postów przede mną.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:17 jak to nie będzie zdjkęć???? Tatanko - nie bądź taka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 dzin dybry 14.07.06, 09:20 czy mi się wydaje, czy troszkę wieje?hmmm, lepsze to niż stojące gorące powietrze Czy ja mogę prosić o sms z wynikiem egzaminu Ant?bo nie będzie mnie przy kompie od jakiejś 13... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:17 Megi, czy Miki postanowił rano pracowac za skowronka ? i poćwiczył troszke głosik i cierpliwosc innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:21 Taaaa o 4.15 był usmiechniętym skowronkiem a o 9.0 był już skowronkiem z wbudowaną syreną strażacką)) na szcęście teraz jest już śpiącym skowronkiem Erga ty jedzisz na cały weekend na działeczkę? fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:24 Erga jaka jest temp. wody w jziorku koło waszej działeczki? mozna spokojnie popływać bez szoku termicznego? aaa no i byłabym zapomniała spódniczka cud miód a ty w niej to już modek do kwadratu rozumiem już wczorajsze zamiłowanie panów do gorącej herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:27 witam i ja ) ale fajna pogoda, tak chlodno, super!!!!!!!! ) Ergunia - jakie ty masz sliczne nogi! tylko do takich spodniczek!! a i spodniczka fajna ) ciesze sie ze armia M jest cala i zdrowa ) Tycji i Abie zycze naknajszybszego porobu, bez bolu i upalow!! Antusia ja tez czekam na esa!!! i kurna kciuki sciskam z calych sil ) Megi porsze ucalowac ode mnie skowronka !! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:29 powysyłam powysyłam tylko jak sie uda dopchnac do sciany płaczu bo takich jak ja bedzie jeszcze razem z adwokacka 2200...tylko.....i moze sie okazac ze poległam na polu bitwy zanim zobacze swoje nazwisko))))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:36 Ant, no to trzymamy ksiuki, zebys sie przedarla cala i zdrowa! albo jeszcze lepiej, zeby Ci ktos wczesniej dal cynk, to nie bedziesz musiala... Feromonko, nigdy bym nie pomyslala... moze rzeczywiscie? Megi, ale masz z tym skowroneczkiem... ale i tak go zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:48 taaa tośmy się wyspali, a ja liczyłą na jakąś gozinkę minimum. sms-wałam wczoraj z Gviazdką, usg głowki Elizki ok, rośnie zdrowo, tyle ze Gviazka nie ma niestety czasu na forum ale przesyla pozdrowienia. potwors przyznam ci sie ze ja czasami sama sobie zazdroszcze tego cudu i ciagle nie dowierzam ze sie wydarzył Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:44 Ant mogę Ci pożyczyć Mikiego, jak krzyknie to cie wpuszcza zaraz przed tablice wynikow)) w sumie to gdyby nadal nasz kraj byl opanowany przez kolejki i komitety kolejkowe to by miki mogl sie wykazac a tak sie jego tlent marnuje Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:50 Megi )) To jest moj stary sposób na studiach....))Mała urodziłam na trzecim roku i zawsze i wszedzie bralam ja ze sobą wszelkie sprawy w dziekanacie bez kolejeczki egzaminy u wybranych wykładowców równiez po wpisy byłam wpuszcana od zaplecza sekretariatu było bosko...do czasu jak moje dziecko nie zaczeło mowic i do dziekana nie powiedziała wchodzac "...co tak śmierdzi ...? i przestałam ja juz zabierac ze soba)))))) ale zostałam zapamietana i zawsze w sekretariacie miała wszytko załatwione super Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:41 Marudka Ty wiesz, że skowornek czeka na Twojego osobisego buziaka a nie jakieś przekazywane przy pomocy stwora z piersiami (to określenie moich chłopaków ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:45 Megi we wtorek obslinie Mikiego tak ze bedziesz mi go wyrywac z rak!! Antus ty dzielna baba jestes rozgonisz wszystkich lokciami i spojzysz a tam ... towje nazwisko WOLAMI!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:52 Marudko taaa WOŁAMI o pomste do nieba ze tak zle poszło.....)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:27 Megi, jesteś obłędna, uwielbiam Twoje posty)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Balbionko, Chrumpsia! 14.07.06, 09:25 A i jeszcze jeden w miare pozytywny news ide na urlop od 1 sierpnia a w zasadzie 31.lipca mam nadzieje ze sie akurat wtedy nie ochłodzi......a jutro jade nad morko z Mała i mama i wracam w niedziele i znowu za tydzien i znowu za 2 tyg .......eh zasile troche stacje benzynowe Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 09:51 "Tosia wypieluszkowana! W sobote zdjelismy pieluche i tym razem dziecie zaskoczylo od poniedzialku nie zaliczylismy zadnej wpadki! za to wszedzie chodzimy z nocnikiem pozdrawiam z plazy k." Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 09:53 No inteligencja Tosi wybitnie po mamusi usciski dla madrej bebelkówny))) marudko jak zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 09:54 No to super Tosia widocznie wolałą przyswojanie zrobic na plazy a nie w domku Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 09:57 Balbinko - Przytykami M. nie przejmuj się. Ja jestem niedobra i używam mocnych słow i kiedy mój mi ostatnio coś takiego powiedział, to oświadczyłam, że hormony się bujają na jego życzenie, a jak on nie chce to ja mam to gdzieś i przestaję się starać. Po minie widziałam, że trochę przegiełam, ale ma nauczke!!! Kurde - Balbinko - przecież to, co dla Was robisz jest niesamowitym wyżeczeniem i on musi pojmować to w tych kategoriach!!!! Nie żresz tych tabletek dla własnego widzi mi się!!!!! Jutka - dzielna z Ciebie baba!!!! Kawał dobrej roboty musiałaś odwalić Baby - a może by zrobić forum na tej naszej stronce i zejść z tego gazetowego???? Pawełku dałoby rade???? CZy to za dużo miejsca zajmuje???? Erguś - wow!!!! Jakie nogi!!! Ja juz więcej swoich zdjęć na bank nie zamieszczę nigdzie!!! Erguś - skoro żołnierzyki są ok, to gratulacje!!!! Co do różnicy wzrostu - pomiędzy mna a P jest 27cm i ostatnio demonstrowałam na spotkaniu jak oświeciam Piotrusia. Zawsze jak dawał mi buzi, to się tylko schylał a ja musiałam się wyginać do tyłu i szyjka bolała StanełAm ostanio na krzesle i daam mu buzi. Ale marudził, że niewygodnie. Od tamtej pory zmienił pozycje na bardziej wygodna dla mnie. Facetom trzeba wszystko pokazać, bo nie wpadna na to, że coś może być nie tak!!! Napisze jeszcze, że wyniki hormonków mojego P sa OK!!! Wszyscy zastanawiamy się co by tu jeszcze mu zbadać.... Lekarzowi brakuje już pomysłów........... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:08 przestancie już się rozwodzić nad moimi nogami-są ot zwykłe-chcialam wam spódniczkę pokjazać a wy na nogi patrzycie - nosz chyba już więcej żadnego zdjęcia nie wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:12 Tatanko - super ze hormonki P sa w porzadeczku!!! teraz mnie czeka badanie hormonkow, moj gin po telefonicznej rozmowie i pytaniu co zbadac kazal sie zglosic do ginekologa - endokrnologa. a u samego endo juz bylam i mam wyniki, kij wie czy dobre (( Ergunia, ja ci powiem prawde - najpier zobaczylam BOSKIE nogi a potem dopiero spodnice ... Antus WOLAMi bos najlepiej zdala!!! DD Megi, zakupy UDANE!! spodniczka, prawie tak krotka jak ta erguni nabyta a do tego bluzeczka (zwykla na ramiaczkach), butow zadnych nie bylo ( i mam upatrzone w cubusie rybaczki z lnu, ale niestetyw arkadi nie bylo rozmiaru na mnie a wiecie jaki to rozmiar??? 36!! kupie sobie te majtki dla samej tej metki DDD bo spodnica w rozmiarze slonia ( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:15 ...no tak jak dzieko zacznie nocnikowac to sie człowiek cieszy ale juz mniej jak do tego nocnika musi potem wstawac 2,3 razy w nocy i zatrzymywac sie samochodem akurat na autostradzie....gdzie nie mozna sie zatrzymac i to juz w tej sekundzie...to troche ta uciecha mniejsza ))ale i tak dobrze jest nie nosic smieci z pieluchami 2,3 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:19 ha ha ha, normalnie juz widze oczami wyobrazni Tosie na srodku plazy na nocniku! albo w smalalni ryb, bo nigdy nie wiadomo kiedy potrzeba przyjdzie. a swoja droga ciekawe co rodzice robia z zawartoscia ostatnio ogladalam taki program o dzieciach i tam pani psycholog mowila, ze dzieci czesto bardzo mocno sie zżywaja z zawartoscia nocniczka Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:20 nikt mi nie wyjasni, o co chodzi ze stronką pocianową??? Proszę............ Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:24 Juz lece z wyjasnieniami otoz Fantazyjny Pawełek stworzyła stronke dlanas i o nas stronka jest ogolnie dostepna ale juz nasze zdjecia po wpisaniu tajemnego hasła, kazdy kto chce byc na stronce proszony jest o napisanie do Pawełka kilku słów o sobie najlepiej w 2 zdaniach...i przesłanie kilku zdjatek i to chyba wszytko... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:08 Oj Laski, ja ciągle jestem odcieta od świata (czyt. netu ) w domu a pracy udaje mi się ostatnio ukraść tylko chwilkę, żeby zobaczyć, co na pocianowym wątku się dzieje Ale ja nie jestem w stanie tego wszystkiego nadrobić (może w weekend naprawimy i zasiąde przed kompem na kilka godzin?) Ant, ja mocno trzymam kciuki za wyniki, chociaż i tak jestem pewna, że juz jesteś członkiem tej wielkiej korporacyjnej rodziny Musz zaraz spadać apelację pisać, ale czy ktoś może mi wytłumaczyć, o co chodzi z klubem milosnikow pociana i stronką swtorzona przez Fantazyjnego Pawełka? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:23 Dzeń Doberek Erguś, bardzo się cieszę że armia w porządku)) a Twoja spódniczka jest czaderska, wyobrażam sobie ile razy latałaś z herbatkąDD Megi, ucałuj skowroneczka)) jeżeli o mnie chodzi o 16:30 mogę być, ale pamiętam że Kocurek ma od 17 do 19 szkołę rodzenia... Antuś, metoda z Małą bardzo mi się podobałaD super, szał ciał! Mam prośbę machnij mi również info, bo zaraz wychodzę i wrócę bardzo późno I cieszę się, że urlop jednak jest, a teraz trochę pobuszujesz nad morkiem Misia, współczuję porannej pobudki, ale może było jej gorąco...alebo wyczuła szczepionkę! Dzielna TosicaDDD brawo!!!!!! Należą mi się kopy, Gviazdeczka Was pozdrawia i grasuje na całego dlatego nie ma czasu!!! Marudzia, na jak się pdobały zdjęcia męzulowi?????? I jak zakupy???? co żeś sobie kupiła??? Potwors zdjęcia super, miejsce piękne)) a gdzie to dokładnie było? oświeć mnie, drogi taki domek??? tylko dlaczego Ciebie tak mało na zdjęciach? Gdzie Ty kobieto gruba jesteś?????????? Olcia, moja przyjaciółka to miała, okresliła to mianem nieprzyjemnego, ogólnie bolesnego, njagorzej jest jak wpuszczają ten kontrast.... ale po tym spokojnie wracasz do domku, dobrze jak ktoś przywiezie... A co do męża, to nie wiem jak pomóc, może to jakaś chora ambicja i jak pomyśli to przejdzie....u mnie P. zawsze powtarzał, jeśli trzeba to lecę natychmiast, więc ciężko mi wymyślić dobre argumenty. Uciekam sobie, nie będzie mnie dzisiaj cały dzionek, umówiłam się z przyjaciółką na puchar jogurtowy))))))))) Miłego dnia Kochane!!! pappapa Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:31 Hej laski! W koncu cos napisze, bo ciagle czytam i czuytam i co odswierze stronke to znowu jest cos do przeczytania. Wreszcie jest chlodniej i wieje wiatr. Oj jak milo. Widze ze Megi i Misia mialay wczesna pobudke. Nas z kolei terroryzowal komar przez pol nocy. Antus, kciuki zacisniete! Czekam na wyniki! Marudka sie obkupila! Ale fajnie! Ja niedlugo tylko w worek sie bede miescila. Mama mnie wola, musze leciec. Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:09 I tosia polubiła nocnik - super!! A miki.. chętnie sobie go pożyczę i powstaję troszkę o 4 nad ranem ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:22 Misia - ale mam LASKI na skrzynce!! )) i to takie seksualnie wyedukowane!! Sliczne jestescie obie ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:26 a ja nic nie mam jak to ...? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:26 Misia, wcześnie ta Twoja córa zaczyna-sex!!!!!!!!!! zdjęcia boskie))) chyba najbardziej mi się podoba jak we trzy tyłem siedzicie do morka, jakieś takie wzruszające.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:29 misia - hahaha - ale się usmiałam z tego "zżycia" z zawartoscią nocnika hehe Marudka - no i kto tu mówi o figurze - skoro ty 36 nosisz!!! Ja to już dawno nic nie kupiłam w tym rozmiarze ) A co do kursowania wczoraj to tak": dwa razy była herbatka, dwa razy były ciastka i dodatkowo woda i szklanki na zimne napoje - czyli 5 razy ) Goście byli jakieś 3 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Do Tatanki i jej Mężusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 10:30 Kochani, dzisiaj jest dla Was bardzo szczególny dzień i dlatego życzę Wam, żebyście byli zawsze bardzo szczęśliwi, radośni, uśmiechnięci!!!! Niech Wam się spełnią wszystkie marzenia, a to najważniejsze najszybciej)) Kochajcie się, dopieszczajcie!! Niech omijają Was problemy i smutki, cieszcie się słońcem i drobiazgami! Dużo dobrej energii i pozytywnego myślenia! Po prostu wszystkiego najlepszego!!!!!! Monia i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Do Tatanki i jej Mężusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 10:31 własnie!!! zapomniałam!!!! wszystkiego naj naj naj!!! buziaki dla was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Do Tatanki i jej Mężusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 10:33 ja tez sie dolaczam do zyczen dla Tatanki i P!! milosci, milosci, milosci i kawalka nieba zycze i to nie jednego kawalka ) zebyscie jak najszybciej z nocnikiem po tych waszych salonach ganiali!!! DZUY BUZIAK!! ** przede wszystkim dla P a od mojem meza dla Tatanki ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do Tatanki i jej Mężusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 10:41 Dołączam się do życzeńaby zawsze gosciły u Was szczęscie i uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:27 dzieki Marudko! wprawdzie tam nie bylo opisanego jej przedzialu wiekowego, ale wiedzy nigdy nie za duzo!!!!!!! a my wrocilysmy od dochtora, ale nie bylo szczepienia. nie bylo pielegniarki i musimy isc jeszcze raz po 12. ale jestem wsciekla. po 12, to na napewno juz nie skojarzy, ze to byla kara za ta 5 rano ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:30 A własnie - ja się tak starałam wymyśłić cos o każdej z nas.. Ale o sobie nie wiem co napisac - może któraś pomoże? łatwiej jest coś wymyślić o kimś niż o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:31 Ergunia, to jaks sciema z tym 36!!! ja noramlnie w 38 mam problem zeby wejsc!! ) ale skoro na tych gaciach taka metka to sie bede na duchu podnosic DD Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:32 Fantaisie, mi tez ono sie podoba. takie nostalgiczne. wyslalam Ci tez wczoraj pare zdjec na stronke klubowa. dotarly? i o haselko poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:34 czy ktos mi w koncu te zdjecvia przesle ? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:38 Ant ja też nie mam zdjątek misi, czyzby o nas zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:55 marudko-za to moja spódniczka to czterdziecha ) Jak cos kupuję w większym rozmiarze to zawsze odpruwam (jakie U czy Ó ) metki P Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:58 ergunia, moja ten sam numer!!i dlatego tak sie nakrecilam na te rybaczki 36!!! chyba sobie przeszyje metke na srodek tylka DD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:07 hehehe - ot jak naszywka wpływa na psychike - mam to samo!! Jak coś o rozmiarze 36 jest dobre na mnie to jestem bardziej na to napalona niż na coś o rozmiarze 40 ) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:38 Tatanko, ja tez sie dolaczam do zyczen!!! nie bede sie rozpisywac, ale wiadomo, czego Wam zycze!! Fantaisie, zdjec moich jest malo, boc to ja je robilam. moj M. jakos nie sprawdza sie w roli mojego nadwornego fotografa, on woli robic pocztowki. Domek to w zasadze zle slowo, bo jest to malutkie mieszkanko (chyba niecale 30 m2) w takim jakby szeregowcu (bo to przerobione garaze sa) i jezeli dobrze pamietam, to kosztowalo jakies 200 tys euro kilka lat temu (wiecej niz nasze mieszkanie tutaj 58 m!). ale to bardzo snobistyczne miejsce, w Toskanii. A "grubas", bo akurat na tym zdjeciu jakas taka pulchna mi sie wydalam Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:41 Potwors1 Twoich fotek też nie dostałam, mogę prosić szybciutko na maila? Dołanczam się również do życzeń dla Tatanki i jej mężula: mam nadziję że Wasze największe marzenie spełni sie lada chwila! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:48 Armia mojego malza tez ok - bakterii zadnej nie ma. Feromonko ja niestety nie jestem lekarzem, wiec tak dokladnie nie wiem jak to jest. Wiem jedno, ze musi byc cos nie tak z LH czy z pecherzykami jak jest LUF - cialko zolte wytwarza sie w niepekenietym pecherzyku i dlatego temp. jest ok. Na moj rozum LUFy nie musza byc w kazdym cyklu. Niestety nie chce niczego interpretowac u Ciebie, bo dosc pozno zaczelas mierzyc temp.... Wg mnie powinnas poczekac na rozwoj sytuacji. Jak testy beda caly czas na - niezwlocznie udac sie do ginki i zasugerowac monitoring... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:57 Jessu jeszcze 5 godzin trzeba wysiedzieć.. umieram..odpływam.. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:02 Ergusia, mnie sie tez nie chce dzisiaj siedziec tutaj. JAk cholera. A wiesz ze ja nie mam zdjecia spodniczki? marudko, rozumiem Cie doskonale. Ja tez mam spodnie 36 Esprita ktore w dodatku sa na mnie duze!!! A bywa i tak ze w 40 mi ciasno (oczywiscie teraz swoich starych ubran nie mierze bo tylko bym sie niepotyzrebnie stresowala - tylek troche urosl zupelnie nie wiem po co. Chrumpsie, fajnie ze z armia małża wszytsko ok. Ja troche ostatnio zalatana, upaly tez mi nie pomagaja na aktywnosc umyslowa. I dlatego jeszce nic nie poslalam o sobie. Ale to nie znaczy ze nie chce byc klubowiczka!!!! We wtorek chetnie bym przyszla, ale ta 16.30 to troche wczesnie(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:03 ojej - jakie mam cudne zdjęcia Misi i jej córeczki i Potwors!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 10:58 Misia cora bez litosci... Ant trzymam kciuki za wyniki, no i mam nadzieje, ze super odpoczniesz w sierpniu!!!! Co do foliku to ja mieszkajac jeszcze w Polsce tez jadlam folik i nie tylam... Mysle, ze raczej ma wplyw na tycie brak ruchu... U mnie ewidentnie brak ruchu, kolacje (teraz juz nie jem), folgowanie sobie odnosnie slodyczy - no, ale kazy organizm jest inny... Super, ze u Gviazdeczek wszystko oki ))) Tatanko super, ze hormony sa w porzadku!!! A dlaczego chcesz dalej torturowac malza? I to w zmowie z lekarzem ;D Zycze Wam przede wszystkim zdrowych dzieciaczkow! Buziaki dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:03 BUziaki dla Tatankowego małzenstwa!!!!!!!Samych Tylko szczesliwych chwil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:04 a czy ja tez mogłabym dostać zdjęcia?proszębo Wam myszy zjedzą Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:03 Misu, dziekuej za zdjecia. Jestescie cudne!!! Antuś, trzymam mocno kciukasy:-0 Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:07 Melbus a jak tam zakupy bluzeczkowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:07 Potwors, i ja dziekuję za zdjęcia. Jak tam slicznie!!!! Ja chce na wakacje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:09 Pituś - zdjęcie jest zamieszczone na pierwszej stronie watku. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Pituś 14.07.06, 11:11 zamieszczam link jeszcze raz: img396.imageshack.us/img396/9368/img12307si.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pituś 14.07.06, 11:16 jakos się zebrać nie mogę na zakupy bluzeczkowepoza tym, zaraz wysyłam Młodego z dziadkiem nad morze, więc trochę zakręcona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:20 Ja tez sie dopisuję do zyczeń dla Tatankowego małżeństwa - stu lat w miłości i nastepnej rocznicy w nowym (w pełni wykończonym i urządzonym) domku z maleńkim dzieciaczkiem w ramionach))) Chwilowo aktualnych zdęć nie mam, co by na stronke wysłać, bo w lodówce ciągle trzy klisze na wywołanie czekają, a cyfrówki jescze się nie dorobiliśmy Może coś znajdę w kolekcji zdjęć, które sukcesywnie otrzymuje od moich braci, ale tam głowne role odgrywają moje bratanice Nie mam tez pojęcia jak siebie opisac (bo oczywiście proszę o zapisanie mnie do klubu pocianowego), moze ktoś wymysli cos na mnie??? I widzę, że temat hsg się pojawił. Z chęcią bym coś o tym poczytała, bo za dwa tygodnie czeka mnie ta "przyjemność" Może chociaż ktoraś mi powie, co się czuje na dolarganie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:25 cicha myszka o ryku lwa zaczyna krzyczeć: POOOOOTWOOOORS JAAAAAAAA NIEE MAM ŻAAAADNYCH ZDJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĆ OOOD CIEEEEBIEEEE!!!!!!! a też chce!! No dobra - wystarczy krzyku na dzis PPPP Od Misi mam i są super zdjęcia i dziwczyny i wogóle Twoja córcia coraz bardziej przekonuje mnie do dziwczynki ( zawsze chciałam miec chłopaka Olu - wszystkiego naj naj naj lepszego. Bardzo mi się spodobały życzenia, chyba Marudki - obyście jak najszybciej z tym nocnikiem latali po salonach )) i ja Wam tego też życzę!!!!! a oprócz tego dużo zdrowia bo to jest jednak najważniejsze i bez zdrowia nie ma reszty Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:35 a Misiowe zdjątka też bym mogła prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:37 misiowe Ci wysyłam zaraz, a ktoś niech mi potworsowe prześle Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:37 Alez Jaaniu, tak od razu taki krzyk? a po dobroci nie łaska najpierw sprobowac???? ;-O Chyba musze sie polozyc i uspokoic skolatane nerwy po takim naglym wrzasku Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:43 no a jak ))) po dobroci nigdy nie skutkuje lata praktyki to teraz ładnie poprosz: proszę )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:45 Dziewczyny i znowu się poplakałam Tylko, że tym razem po przeczytaniu Waszych życzeń... Jesteście KOCHANE!!!! Nie wiem co bym bez WAS zrobiła Co do tych nocników, to właśnie sobie pomyślałam jak fajnie będzie jak się wszystkie z nimi do mojego salonu albo na trawnik zjedziemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:50 Ergusia, dzieki za link do zdjecia. Nogi przednie))) A spódniczka tez niczego sobie. TAtanko, a ze mnie gapa. ja sie również dołączam do życzeń dla Was. Zycze Wam wszelkiego, wielkiego, ogromnego i niewyobrażalnego szczęścia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:50 Potwors dzięki właśnie oglądam ale mój komp w pracy dziś tak muli ze mnie co chwila wywala Olu - ściski raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Wczorajsze newsy od Bebelka!! 14.07.06, 11:52 Tatanko i mężu tatanki, życzę Wam wielu kochanych dzieci oraz całego mnóstwa wnuków i prawnuków) no i zasobów finansowych takich, żeby starczyło na te wszytkie nocniczki)) i dodatkowo dołączam jeszcze kilka uścisków!!! jadę na to bemowo, a co, najwyżej wrócę taksówką jak Miki nie da mi żyć jaania masz rację, krzyk zawsze skutkuje i to błyskawicznie, a po dobroci to człowiek czeka ruski rok)) Potwors śliczne zdjęcia, ależ się wakacyjnie na forum zrobiło)) Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Tatanko! 14.07.06, 11:59 ja rowniez przylaczam sie do zyczen dla Ciebie i duzego delikatnego Pana Meza! zeby jak najszybciej wasze najskrytsze marzenie, przemienilo sie jak najbardziej jawnego malego skowronka (nawet tego z syrena alarmowa, jak Miki) caluje Was mocno a jesli chodzi o zdjecia, to przepraszam, ze nie rozsylam do wszystkich, ale staram sie jak moge. wysylam na kilka razy i potem nigdy nie wiem do kogo juz poszly, a do kogo nie. a ja jeszcze nie widzialam Melbusi i ant i chyba potwors. z potwors to sie chyba jeszcze nie zdazylysmy poznac, bo jak ja sie objawilam, to ona chyba akurat pojechala sie wakacjowac i caly czas prosze o haslo! zdjecia juz wyslalam. opis tez. chrumpsiku!!!!!licze na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Zuza 14.07.06, 12:04 z Toba, tez sie chyba jeszcze nie witalam po dolarganie zakreci Ci sie w glowie, nagle wszystko zacznie falowac, np jak spojrzysz na szafke i pewnie zasniesz. przez sen bedziesz miala wrazenie, ze wszystko slyszysz co mowia i czujesz, ale jak nagle ktos Cie zawola i otworzysz oczy, to za skarby sobie nie przypomnisz, co oni przed chwila gadali. moze Ci byc niedobrze i bedziesz wymiotowac. ale szybko mija po jakiejs godzince, wszystko wraca do normy! to sa moje wrazenia, ale mysle ze podobne beda u Ciebie. sciskam mocno i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Zuza 14.07.06, 12:06 No własnie, ja tez jeszcze Ciebie Antus nie widziałam. Ani Twojej małej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Zuza 14.07.06, 12:07 Moje wrazenia to helikopter w głowie i wymioty i zapadanie w głeboki sen na 1 minute Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Zuza 14.07.06, 12:08 NO tak Małąw pracy mam ale siebie nie zaraz cos postarasz sie wynalezc Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Ant 14.07.06, 12:12 biedactwo. ile jeszcze musisz sie stresowac? o ktorej wyniki? to nieludzkie tak meczyc ludzi! powiem Ci, ze dobra chwile zajelo mi rozszyfrowanie zdania, ktore naposalas ) caluski dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant 14.07.06, 12:13 ...przepraszam wszytko przez ten pośpiech i jednoczesne pisanie i rozmawianie z innymi)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Ant 14.07.06, 12:18 nie przzepraszaj no co ty. tobie dzisiaj wszystko wolno. a szaradzy sa fajne!!!!! Zuza, zgadza sie ja tez z poznania. tylko, ze ja naplywowa poznanianka. juz 12 lat minelo, jak "najechalam" na miasto i tak juz zostalam. i nie powiem, dobrze mi tu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Zuza 14.07.06, 12:08 odwoluje alarm! mam haslo. Monisia mi przeslala. ide poogladac klubowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Zuza 14.07.06, 12:10 Dzięki z informację, znając mnie to wymiotować bede na bank I jesli się z Toba wcześniej na forum nie witałam, to czynię to teraz) Zdjęć raczej nie moge wysyłac, bo mam tylko w domu,a tam chwilowo mam odcięty internet. Moje zdjęcia mają dziewczyny z forum, więc może któraś Ci prześle? No i ja jescze nie widziałam Ciebie Z tego, co się zdązyłam wcześniej zorientować, to mieszkasz w Poznaniu - tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Antuś!!! 14.07.06, 12:19 Czyli na aplikacje radcowską tez są dzisiaj wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka a ja... 14.07.06, 12:19 po dobroci prosiłam o fotki misi i potwors i nie mam nic na poczcie o hasło do stronki też prosiłam...bez echa... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: a ja... 14.07.06, 12:21 Pituś z tego co wiem raczej tez, najbardziej boje sie tego ze my tam wszyscy pojdziemy a oni powiedza ze w poniedziałek..... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma feromonko 14.07.06, 12:22 juz do ciebie polecialy moje fotki. przepraszam za opoznienia Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka misia 14.07.06, 12:31 fotki doszły - dzięki! faktycznie mała jest przeurocza zwłaszcza w samochodzie zrobiła taką super minkę no a na plaży we trójkę - super fota! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka chrumpsia! 14.07.06, 12:33 kochana dzięki za rady, wiem że przecież przez net nie ocenisz mi czy mam LUFa, a od tego żeby wytłumaczyć i rozwiać moje wątpliwości są lekarze tak więc powoloutku będziemy działać mimo to humorek nadal nienajlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: chrumpsia! 14.07.06, 12:38 a ja własnie wyładowałam się na kserokopiarce - mnosz wkurzyła mnie wredna maszyna-kartek mi mnóstwo wciągnęła, pomięła. Nosz tak się zdenerwowałam że miałam ochotę ją kopnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: chrumpsia! 14.07.06, 12:38 Antus tak pytam bo znajomy zdawal na radcowska i mówił ze wyniki dopiero w przyszlym tyg. Moj M. zdawal na radcowska w grudniu i tak z nienacka byly wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: chrumpsia! 14.07.06, 12:43 Potwors, dzięki, hasło dostałam. Coś się ostatnio dzieje z pocztą, bo maile potrafią dojść dopiero po czterech dniach. Zdjęcia też doszły. Gdzie byłaś? Ładnie tam. Erga, nie patrz na zegar. Już lepiej poczytaj jakąś gazetkę. Jaania, a po co ci ciepła woda w taki upał? Nie martw się, będzie dobrze. Feromonko, zbadaj poziom progesteronu, to będziesz miała pewność, czy była owulacja. Inaczej to tylko zgadywanie. Mnie testy owu też nie wychodziły, co najwyżej pojawiała się druga, ale bardzo jasna kreseczka. A w ciążę zachodziłam. Megi, może mały będzie meteopatą? Co zmiana pogody, to on spać nie może? Ant, trzymam kciuki! Musi się udać! Tatanko, spełnienia marzeń! Marudko, ja też chcę spodnie 36! Normalnie nosiłabym je na lewą stronę, żeby wszyscy tę metkę widzieli. Chrumpsiku, gratuluję zdrowej armii męża. Nie mam zdjęć Misi! Buu... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: chrumpsia! 14.07.06, 13:00 yskyerka - ale patent!!! jak dorwe te spodnie to wlasnie bede je na lewej stronie nosila!! nosz ty to masz pomysly ))) Ergunia kopnij, kopnij, mi to pomaga D Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: chrumpsia! 14.07.06, 13:15 Tośmy sobie pojechaliiiii ;P juz miałam znosić wózek i zaczeło lać Yskyero dzisiejsza pobudka to efekt nie tyle meteopatii co faktu, ze noc wedlug mikiego konczy sie jak robi sie jasno, zobaczymy czy w zimie nadal tak bedzie twierdzil)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Tatanko 14.07.06, 13:39 Samych..naj...przy boku ukochanego męzczyzny!!! A przede wszystkim zdrówka...i maluszka!!! Ant...trzymam kciuki!!! Zadzwon może...ci powiedza czy na pewno beda te wyniki.... Od kwasu foliowego raczej sie nie tyje....kurka musiłabym chyba z tone juz ważyć)) Chrumpsiku..oj, oj...a mówiłam..bierz ten antybiotyk od razu???No nic leć do gina, niech ci da i szybciutko wcinaj te tabsy, by te wredną e.coli wypędzić.... Super,ze mezusiowa armia ok!!! Zuza...a @@@ juz dostałas??? Misia...twój opis jest tak realistyczny...że mi sie zaczęlo kręcic w głowie((( Melbuś...to juz płaczes biedna z tęsknoty???????Stary wilk morski porwał ci młodego wilczka)) Na pocieszenie powiem tylko...masz jeszcze męza i nas przede wszystkim!!!!! Ant...zakład wróżbitki chcesz założyć....a ja składam reklamację...do mnie jeszcze twe wrózby nie dotarły...Jednak czekam cierpliwie...az do odczytania twoich wyników...byc może masz jakies zaklócenia ...z tego powodu))) Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Megi 14.07.06, 13:45 To czym prędzej zakładajcie ciemne rolety na okna! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: info od matalki 14.07.06, 13:45 Ojeja..zupełnie zapomniałam...Matalka dzis sie dowiedziała,ze pęcherzyk wystrzelił..endo wzrosło do 14 mm!!!!Zatem trzymajmy kciki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Klub cd 14.07.06, 13:00 Troszkę zmodyfikowałem i dopisałem. Jak to ma w końcu być: imiona, czy nicki? Bo jest trochę tak, trochę tak ... Może ktoś sprostuje, i napisze jak powinno być? www,pociany.mikrosystem.eu hasło bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub cd 14.07.06, 13:01 ja mysle ze Niki, bo nie wszystkie sie zanmy z imion, ja naprzyklad nie wiem jak chrumpsowa ma na imie ) no ale moze tylko ja nie wiem?? gdzie Kasia0606?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Klub cd 14.07.06, 13:07 Dobra, co wiedziałem, to zmianiłem. Czego nie wiedziałem, zostawiłem z imionami. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub cd 14.07.06, 13:07 Maruda - ostatnio moje zdjecia wysylalam z mojej poczyty - imie i nazwisko jak wol do tego niektore zdjecia - a na pewno takie jedno, w ktorym jestem obrocona i nie widac twarzy - wyslane razem ze slubnym jest podpisane moim imieniem Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub cd 14.07.06, 13:11 Fantazyjny Pawelku sprawdz poczte Wg mnie moga byc nicki skoro stronka jest utajniona ))) Zapomnialam, ze opisy to w max 2 zdaniach i mi sie taki bardziej opisowy opis ;D kolatal po glowie i do tego opisu wyslalam zdjecie - ach! Chyba musze ruszyc mozgownica i cos innego wymyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Klub cd 14.07.06, 13:15 Dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki za życzenia!!! Uciekamy już z P. i jeżeli się uda to dzisiaj wieczorkiem zajrzę, a jak nie to dopiero w niedziele, bo chyba jakiś niespodzankowy wyjazd mi się szykuje Buziaki i weekendujcie się spokojnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub cd 14.07.06, 13:28 Hej, No niestety nie udało sie zabrakło kilka punktów, no nic pierwsze koty za płoty, bardzo dziekuje wszytkim za trzymanie kciuków, jestescie kochane Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub cd 14.07.06, 13:31 Antus, jeszcze raz sciskam mocno, mocno!!! dupy tam siedza w tej komisji od liczenia punktow i napewno ktorys sie pomyli : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Klub cd 14.07.06, 13:34 Antuś, strasznie mi przykro. Ściskam mocno,niestety wiem,co to znaczy nie widzieć tam swojego nazwiska Próbuj mimo wszytsko składać odwołanie. Te dupki w komisji i te, które układają pytania i odpowiedzi nagminnie się mylą. W grudniu paru moim znajomym udało się z tego powodu dostać po odwołaniu. W grudniu publicznie ogłaszali, w jakich pytaniach się pomylili. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Klub cd 14.07.06, 13:39 Antuś, sciskam...może rzeczywiscie jakaś pomyłka w sprawdzaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Klub cd 14.07.06, 13:42 Ant...może ktos sie pomylił!!!Mogły byc dwa takie same nazwiska!!!A odwołanie rób, nic nie tracisz!!!Ściskam mocno, buziaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Klub cd 14.07.06, 15:03 Sorki, ale nic nie dostałem UWAGA, ja nie używam skrzynki @gazeta - jeśli ktoś tam coś wysłał, to nie ma szans dojść (tzn. doszlo pewnie, ale nikt tego nie odczyta). Niektóre dziewczyny mają mój adres (podzielcie sie, tylko pls. nie publicznie ...), a jak nie, ty wysyłajcie do Wielce Szanownej Pani Prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub cd 14.07.06, 13:29 Tyle ze ja akurat ani slubnych ani tych ostatnich nie dostalm Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub cd 14.07.06, 13:36 Normalnie zaraz sie poprawiam - naprawde nie dostalas? oj... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Potwors 14.07.06, 13:36 Mam fajna stronke ze slowniczkiem medyczynym - cz. info szczegolnie o plodnosci, ale nie tylko - reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Klub cd 14.07.06, 13:37 Antus, twierdze jak Zuza, pisz odwołanie. Może znowu narobili tyle byków co w grudniu. A poza tym sciskam mocno. Aplikacja to nie cos na co człowiek sie dostaje za pierwszym razem((( Buziak Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub cd 14.07.06, 13:45 Ant dziewczyny dobrze radza - najwyzej sprobojesz za rok bogatsza o doswiadczenie i wiedze. Ale a noz widelec okaze sie, ze naknocila komisja i Cie przyjma? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Ma_ruda ;) 14.07.06, 13:45 Wyslalam do Ciebie fotki zalegle... I nie krzyczalas, ze nie masz? Az mi przykro, ze nie bylas ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 13:47 chrumpsowa, to nie tak ze nie bylam ciekawa - jak rozyslalas zapierwszysm razem to mnie na forum nie bylo, a potem ucieklo z glowy .... wybaczysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 13:59 Antuś przykro mi bardzo ale już trzymam kciuki za następny raz. Ja też wiem co to znaczy- nie dostałam sie na studia ( a zdawałam razem z Jutką) zabrakło mi 3 punktów zeby przejść do drugiego etapu. Ale za rok zdałam, co prawda już nie na prawo ale na administrację ale w sumie nie żałuję - męża mam dzieki temu PPPP Tak wiec wszystko ma swoja przyczynę - tak sobie to tłumacz. I zobaczysz będzie dobrze!!!!!!!!!! Fantazyjny - skleciłam cosik i Ci posłałam Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:10 Misiu...zdjęcia cudne...A w samochodzie, to sie biedulka strasznie wymęczyła...rozczulił mnie jej widok.... Megi..powtarzam do znudzenia..twój Miki ma strasznie mądre spojrzenie...Mam wrażenie, że chce nam powiedziec...I co babki..wiem wszystko!!!!!A zdjecie , na którym lezy na boczku i zerka jednym oczkiem..jest powalajace!!! Wierzysz w reinkarnację???????????????Wróżę mu swietlana przyszłosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:13 Tak sobie myślę....Tysi wczoraj czop odchodził....może juz sie na porodówkę zbiera... Abi..a co u ciebie??? Boisz się ??? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:18 boje sie, alae chyba osiagnelam juz te faze, w ktorej chec pozbycia sie brzucha jest wieksza od strachu przed tym co ma byc boje sie pordu, boje sie tego jak sobie poradze i mam tysiace mysli, ktorych sie nie moge pozbyc, no ale przeciez kazda pewnie tak ma i potem jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:19 No pewnie ze jest OK, strach ma tylko wielkie oczy Czy moze miktos podesłac link do stronki Mikiego ?Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:19 a ja tycja nie odezwie sie do wieczora, trzeba by do niej SMSowo. Ona ma termin dokaldnie tydzien przede mna, czyli dzis u niej 38dc+6 Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:32 Yskyerko, nad morzem w Toskanii bylismy. Megi - niech sobie Miki ma taka teorie i ze sloncem wstaje i kladzie sie...w zimie bedziesz miala luzik! Ant, no szkoda moze rzeczywiscie jakies odwolanie?? Chrumpsie, stronke przesylaj, pewnie!ja wszystko zawsze chomikuje... no i dzisiaj do tego lekarza masz po leki isc? Hope przyjmie Cie bez problemu! dobrze, ze zolnierzyki ok! Co to ja jeszcze mialam... jakos nie pamietam ;-( Dobrze, nad statutem niech ktos kreatywnie popracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:34 jaaniu, mnie sie podoba, niech prezesowa zadecyduje. trudno o sobie samej napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:40 No to o mnie tez niech ktos cos wymysli? pewnie lepsze to bedzie, niz moja wlasna wersja... bo ja sie do takich rzeczy kiepsko nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:41 punkt kolejny: członkiem Klubu moze zostać każdy kto starał się, stara lub będzie się starał o bezpośredni kontakt z Pocianem w wiadomym celu Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:42 o erga nie zauważylam ze pusciłas, super jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:06 dzien dobry tatanko, wszystkiego naj w tym milym dniu!!! antus, skoro tak jest, ze za pierwszym razem nie wychodzi, to nastepny raz jest twoj! sciskam, zrob cos milego dla siebie w nagrode za wszystkie te godziny nauki erga, fajowa spodniczka i nogi tez ... u nas dzis chlodniej, zamiast 35, tylko 28, ale nie ma ostrego slonca i sa jakies lekkie powiewy wiatru. jesli tysi nie ma, czy moze mi ktos podeslac tycjanowy brzuch z wlascicielka? bardzo prosze. acha i mam jeszcze jedna prosbe: co ja mam o sobie sama napisac? moze sie ktos posunie do skomentowania mojej osoby w dwoch zdaniach Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:20 łomatko - ostatnia godziana mi przeleciała nie wiem kiedy - miałam rozmowę z panią z ministerstwa.. te wnioski mnie wykańczają, sprawozdania itp itd. każda kropka musi się zgadzac i tak w koło Macieju. Aaaa zapomniałam - własnie pracuję nad statutem ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ma_ruda ;) 14.07.06, 14:22 hahahahahahaha - własnie zauważyłam że pojawił się mój opis ;-0))) kto jest autorem??? dzięęęęki Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 statut 14.07.06, 14:27 Erga proponuję jeden punkt do statutu - zasada ogólna: Pocian rządzi, pocian radzi, pocian nigdy nas nie zdradzi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: statut 14.07.06, 14:30 Abie mi się jakoś nasuwa coś takiego: "Abie - Posiadaczka tajemniczego amuletu - Kamyczka Szczęścia" Tak mi jakos do głowy przyszło Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: statut 14.07.06, 14:38 Rozdział I: Postanowienia ogólne art 1 1. Pocian rządzi pocian radzi pocian nigdy cię nie zdradzi 2. Klub Miłośników Pocianów, jest apolityczną organizacją Art. 2 1. Stowarzyszenie działa na terenie Rzeczypospolitej Polskiej a także Słonecznej Italii, Zimnej Szwecji, sąsiadujących Niemiec, a także na terenia Stanów Zjednoczonych. 2. Siedzibą Stowarzyszenia jest Warszawa. Art. 4 Do podstawowych celów klubu należy: 1. działalność edukacyjna, kulturalna, przyczyniająca się do wzrostu populacji. 2. współpraca z organizacjami o podobnym celach działania z kraju i z zagranicy, Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: statut 14.07.06, 14:34 jania..jestes genialna!!! Abi..chyba każda tak ma,ze sie boi...Będzie ok..mąz juz nad wszystkim bedzie czuwał...a my uskutecznimy modlitwy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: statut 14.07.06, 14:40 członkiem klubu może być każdy kto darzy sympatią brodzące istoty a jednocześnie jest przeciwnikiem człekokształtnych koczkodanów i małpiatek Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: statut 14.07.06, 14:49 Dziewczynki juz dawno stokroci nie bylo..... Marudzia..to załatwiej odczyt tych wyników u gina)) Cosik nam ane znikneła....a chyba miała na dniach testowanko??? A do statutu jeszcze mozna dorzucić.... Członkinie sa zobowiazane do zdawania relacji z przebiegu zjazdów,wizyt u ginów, testowanek....mile widziana dokumentacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Chrumpsie, 14.07.06, 14:52 Dzieki za linka. A co to sa preparaty przyżyciowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Chrumpsie, 14.07.06, 14:54 A te preparaty przezyciowe to znalazlas w tym slowniku czy szukasz cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Chrumpsie, 14.07.06, 14:57 Rzucily mi sie w oczy w tekscie, ktory przed chwila wkleilas Twoj opis brzmi obiecujaco, jeszcze troche nad nim popracuj: szkoda tylko, ze nieprawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Chrumpsie, 14.07.06, 15:01 Jesli tlumaczysz z wloskiego to z preparatami przezyciowymi kojarzy mi sie poslkie okreslenie pozywka. (z z kropka) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Chrumpsie, 14.07.06, 15:03 aaa w tym kontekcie to nie mam pojecia co maja na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Chrumpsie, 14.07.06, 15:03 To nie tlumaczenie, tylko w Twoim tekscie o morfologii plemnikow, koniec pierwszego akapitu. ale to tak tylko z ciekawosci zapytalam, nie jest mi to do niczego potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Ha 14.07.06, 15:03 Fantazyjny działasz błyskawicznie Jak Ci się podoba nasz statut wymyślony przez Ergę? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Balbinko! 14.07.06, 15:03 Coś Ci wysłalam na gazetowego, więc sprawdź, czy doszło Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Chrumpsie, 14.07.06, 15:03 Zatem męcz go telefonami...to wazne, bys jak najszybciej brała ten lek...czas ucieka..a moze infekcja jeszcze bardziej sie rozwija...a po co ci to??? Nie mozesz zakładac, że to twoja wina...zreszta gin na pewno wszystko ci wytłumaczy!!! Nie można sie obwiniac i tyle!!!Uważam ,żw mozna mówic o winie tylko w takim przypadku, gdy ktos z pary nie chce i nie podejmuje leczenia...reszta jest od nas niezalezna.......... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Chrumpsie, 14.07.06, 15:06 Balbinko dziekuje za pocieszenie Jestes kochana! Nie obiniam sie - tylko po prostu stwierdzam fakt, ze raczej cos nie tak ze mna... Postaramy sie ublagac ginka, zeby nas przyjal. A infekcja jest e coli... Wiem, ze moze ona wywolywac zapalenie pecherza - ja wieki nie mialam, natomiast nie wiem jak sie ma do plodnosci... No, ale jak mowisz licze na wyjasnienia lekarza. mam juz caly zestaw pytan dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 14:24 Antus - Miki juz do ciebie polecial Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 14:31 Dzieki Marudka, Faktycznie te oczka ma niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 14:33 jaania - super pomysł!! i 1 punkt mi się podoba i opis Abie. nad statutem trzeba się troszkę pogłowić. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Dla Potwors 14.07.06, 14:41 www.sismer.it/italiano/pdf/area-pazienti-glossario.pdf Przy okazji ktos wie na czym polega morfologia plemnikow wg Kurgera? Zainteresowalo mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dla Potwors 14.07.06, 14:45 tzn. chodzi mi o kryteria jakimi Kruger sie kierowal bo % normy sa inne niz te w standardowym badaniu budowy plemnikow Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dla Potwors 14.07.06, 14:48 ha znalazlam: Klasyczna ocena morfologii nasienia charakteryzuje się dużymi rozrzutami wyników, związanymi z subiektywnością oceny i znaczną liberalnością kryteriów WHO co jest przyczyną odmiennej interpretacji w klasyfikacji plemników. Dążenie do standaryzacji oceny przyczyniło się do opracowania ścisłych kryteriów Krugera a następnie wdrożenia techniki komputerowej do oceny morfologii nasienia. Wstępna analiza obrazu (identyfikacja plemników, różnicowanie) odbywa się na podobnej zasadzie jak w przypadku oceny ruchu, natomiast algorytm oceny morfologicznej polega na porównywaniu poszczególnych wymiarów z zaprogramowanym wzorcami. W ostatnim czasie wprowadzono elementy sztucznej inteligencji (Neuronal network image analysis) dla potrzeb oceny morfologicznej. Większość systemów analizuje obraz mikroskopowy, pochodzący z barwionego preparatu, jakkolwiek pojawiły się pierwsze próby oceny morfologicznej w preparatach przyżyciowych. W chwili obecnej, dostępne systemy komputerowej oceny morfologii jakkolwiek zapewniają wysoką powtarzalność odczytów, nie znalazły jeszcze praktycznego wykorzystania dla celów diagnostyki andrologicznej. Jest to związane z trudnościami w przygotowaniu preparatów nasienia jak również długim czasie potrzebnym dla oceny komputerowej ( średnio 100 min/100 plemników). Wstępne wyniki badań analizujących wartość morfologii ocenianej wg ścisłych kryteriów dla przewidywania zapłodnień in vitro, nie wykazały wyższości metody komputerowej nad klasyczną oceną . Jakby ktos potrzebowal to mam mnostwo medycznych artykulow o nasieniu i nieplodnosci meskiej - moze komus sie przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Dla Potwors 14.07.06, 14:49 Chrumpsie - nie znam sie w ogóle na tym erga: członkiem klubu może zostać każdy spelniający warunki określone w pkt ... po przesłaniu swoich fotek pozostałym klubowiczkom Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dla Potwors 14.07.06, 14:51 Spoko Jaania juz znalazlam Heh moze moja charakterystyka: Chrumpsowa leniwy pseudonaukowiec Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dla Potwors 14.07.06, 14:53 Statut jest ...isty! Idziemy do lekarza jesli uda mu sie nas gdzies wcisnac - lekarz kazal zadzwonic ok 18.00. Tak wiec nie wiem... Przeanalizowalam badanka meza - zupelnie przyzwoite wszystko ladnie - wszystko miesci sie posrodku norm No i ewidentnie wina po mojej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dla Potwors 14.07.06, 15:02 no statut już całkiem niexle się prezentuje - tylko teraz pewnie trzeba będzie zebrać te wszystkie punkty w całość bo przeciez nie będziemy tym męczyć Pawełka. No chyba że Pani prezes to zrobi.. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dla Potwors 14.07.06, 15:03 Chrumpsowa internetowy pseudonaukowiec uzalezniony od forum Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Dla Potwors 14.07.06, 15:06 Chrumpsie niezle, wymysl tez cos na mnie bo ja tez jestem beznadziejna w te klocki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 SDM 14.07.06, 15:08 wiecie co, tak z innej beczki. Szukam czegoś fajnego zeby wpisac w kartkę dla nowożenców i tak grzebię po pamięci i po necie. Natknęłam sie na Stachure i od razu mi sie SDM przypomnialo. I teraz już nie mogę sie pozbyć "Z nim będziesz szczęśliwsza" - pewnie bedzie mnie tak męczyło do konca dnia.....i w ogole nabrałam ochoty, zeby znowu ich posłuchac, wieki nic nie słyszałam. A na kartce i tak nie wiem co wpisac Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: SDM- to moj ulubiony:) 14.07.06, 15:10 należe do ich klubu))) byłam na ok 20 koncertach- be z przesady))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Tysia - ty lepiej pisz... 14.07.06, 15:19 czyli tycja jest! dawaj, co z czopem!!!! i przyslij mi prosze zdjecia, niech poczuje, ze nie jestem w zaawansowaniu samotna Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Tysia - ty lepiej pisz... 14.07.06, 15:21 szybko odpisalam, a teraz doczytalam. czyli JUZ!!!! TYSIU!!!!!!ZACISKAM KCIUKI I DAWAJ ZANC JAK I CO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: SDM- to moj ulubiony:) 14.07.06, 15:13 Też ich lubię bardzo ale przyznam sie ze dawno nie słuchałam . A na koncercie byłam ale tylko raz Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 A zmieniając temat.... 14.07.06, 15:14 od kilku dni odchodził mi czop.... dziś zaczęły sie sączyć wody. Nie wiedziałam czy to to, więc pojechaliśmy szybko na IP , zeby sie zakwalifikować na poród rodzinny- uff! mamy kwalifikacje)) No i na wszelki wypadek powiedziałam lekarzowi, ze cos mi sie pomalutku ( kropelki) leje. Po wziernikowaniu, stwierdził, ze sączą sie widy i8 ze powinnam zostać w szitalu na obserwacji. Al;e przekonałam go , ze jakby co to zaraz sie tam zjawię... no i czekam.... Trzymajcie kciuki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: A zmieniając temat.... 14.07.06, 15:16 o kurcze Tycja - no to trzymam!!!!!!!!!!! Oby gładko poszło Laski jak Tycja urodzi przez weekend to puscie esa!!!! Komórę bedę miała ze soba na weselichu i będę sprawdzać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: A zmieniając temat.... 14.07.06, 15:16 Tycja - no pewnie, ze trzymamy!!! i to mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: A zmieniając temat.... 14.07.06, 15:17 Chrumpsowa - mi tez sie podoba! bdb! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: A zmieniając temat.... 14.07.06, 15:18 i jakoś tak sie dziwnie czuję.... Nie wiem... Lekarz stwierdził rozwarcie na 1 palec, Zadzwoniłam do mojego gina, jutro ma dyżur, jakby co to mam jeszcze jutro przyjsc do niej na badanie, a jakby zaczeło mocniej lecieć to natychmiast dzisiaj do szpitala... Ale mnie strach obleciał! Na porodówkę zabieram oczywiście ostatnia koncertówkę SDM-u))) Bardzo lubię " A przecież mogłaż byc przd moją erą" lub " bieszczadzkie Anioły" i " Leluchów" ....))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: SDM 14.07.06, 15:12 oj SDMu też już wieki nie słuchałam.. oj ile łez się wylało przy ich piosenkach... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: SDM 14.07.06, 15:16 Skoro jest akceptacja ze str. Pitu to apeluje do naszych Fantazyjnych o umieszczeniu takiego opisu obok mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: SDM 14.07.06, 15:16 Kurcze Tycja, to juz niedługo bardzo niedługo, wypoczywaj i zbieraj siły na poród, POWODZENIA!!!!))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: SDM 14.07.06, 15:17 O rany Tycja jednak bedziesz nr 1 ))) Trzymam kciuki, zeby wszystko gladko poszlo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:17 Hej Dziewczynki! Melduję, że u nas wszystko w porządku )). Tylko te upały mnie wykańczały i w domku nie miałam siły na komputerek i necik. Przyznaje się, że dawno Was nie czytałam... Czuję się dobrze i bardzo się cieszę, że mamy już piąteczek . Całuję Was mocno! dzis jest chłodniutko, to mam nadzieję usiądę trochę do kompa w domku i podczytam, co u Was )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:25 Tysia - kurcze - kciuki sciskam i pisz esy jakby co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:27 Dołączam do mocno trzymających kciuki za Tysię!!! Trzymaj się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:32 I ja! I ja! Trzymam mocno kciukasy za Tysię. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:33 Tycja ja tez kciuki trzymam!!! daj nam szybko znac jak juz bedziesz miec swoj kawalek nieba przy sobie!!!! jejku, a pamietam twojego posta o II krechach, a tu juz maly mezczyzna bedzie na swiecie )) ale sie ciesze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:35 Tysiu, trzymam mocno kciuki! I proszę o jakiegoś smsa, jak Tycjanowy kawałek nieba pojawi się na świecie, bo w weekend pewnie znowu bede odcięta. Balbinko, i co , doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:41 Tycja, trzymam kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie! Chrumsiku, jak ci tak dobrze idą te opisy, to wymyśl też coś dla mnie, bo ja zupełnie nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:46 Ant odwołaj się, co Ci szkodzi, a może przecież pomóc i smutno mi, że Ci zabrakło tych pnktów... Tycja trzymam kciuki mocno zaciśnięte, oby poród był szybki i niezbyt bolesny (bezbolesnych to jeszcze nie wymyślili). Troszkę się dziwię, że Was jednak do domku puścili, no ale pewnie nie na długo)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:48 Yskyerka zapalona podrozniczka, a gdy musi pracowac w domu, podrozuje po forach e-dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:48 Nie nie bede sie odwoływac....gdyby to chodziło o 3 punkty to moze tak ale nie o 7! juz zamknełam ten rozdział teraz musze zebrac na nowo siły,checi i zapał .... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:52 Ej! Ant - moja znajoma na sedziowska sie dostala dopiero za 2-gim razem jak zwieszyli miejca! Zdaje sobie sprawe, ze jestes zniechecona, ale glowa do gory i probuj za rok! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:55 Yskierko dziki wielkie za hasło Tycja trzymam kciuki! a jak imie dla maluszka? już wybraliście? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:57 Ant, po pierwsze - za drugim razem się zawsze udaje - stwierdzone na sobie i na znajomych))Więc w następnym roku na bank się dostaniesz (wszyscy, którym to powtarzałam juz się podostawali) po drugie nie rezygnuj z odwołania - może się okazać, że oni też się pomylili i podali zle odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 16:00 poczekam na oficjalne zawiadomienie i zobacze jak sie sytuacja rozwinie, na razie wyszukali 3 błedne pytania no ale to pewnie na tym koniec.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 15:59 Baby, przy was to nic nie mozna zrobic! Na chwile sie was zostaw i 150 postow do przeczytania! Tysia, a mialam ci pisac, zebyc sie na porodowke zbierala po takie ladne ochlodzenie mamy! Trzymam kciuki! Ant, przykro mi, ze sie nie udalo! Juz zaczynam trzymac kciuki za nastepny raz. A odwolanie pisz, co ci zalezy! Laski a co do rozmiarow, to ja sie czuje bardzo dowartosciowana w Szwecji)) Tam maja jakies dziwne rozmiary i 36 czasami jest za duze. Wiec kupujcie w H&M, Kappalu i innych skandynawskich sklepach W naszej domowej przetworni dzisiaj kroluja porzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 16:01 Chrumpsoe, a może mi tez wymyslisz jakis opis do klubu pocianów??? Albo ktoś inny? Bo Wam tak świetnie to idzie a ja nie mam zadnych pomysłow na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Fantazyjny mężu/Pani Prezes:) 14.07.06, 16:04 niestety musze zlożyć reklamację mi sie stronka nie ładuje po wpisaniu hasła: ( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 16:11 I ja jeszcze chcialam zlozyc reklamacje! Zadnych zdjec nie dostalam... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi... i nikt nic do mnie nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 16:15 Fantaisie oglądam jeszcze raz foty z Tatankowej imprezy i muszę powiedzieć że masz świetną tę kieckę pomarańczową! gdzieś Ty ją kupiła? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 16:26 Dziewczynki ja się zegnam na 3 dni. Bądźcie litościwe i nie naprodukujcie za dużo. Koniecznie dajcie znać po rozwiazaniu u Tysi i jakby sie jeszcze coś działo to też czekam na newsy. Ktoś ma mój numer - na pewno Erga, Tatanka no i Jutka Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: O kurczaki ,Tycjan niedługo sie urodzi!!! 14.07.06, 17:03 Tysiu!!! Ojej...to juz bardzo niedługo...teraz to akcja będzie bardzo szybko się rozwijać!!! A może maszjuz jakies twardnienie brzuszka...albo małe skurcze??? Kolezance z pracvy mała wyskoczyła z brzucha..po 5 godzinach od pierwszej kropelki sączenia się wód... A moja psiapsiólka jeszcze z podstawówki...miała mała po pol godzinie.... Życze krótkiego i mało bolesnego porodu!!!Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Tatanko!!! 14.07.06, 16:15 Wszystkiego najlepszego dla was obojga! Jak najszybciej wrzeszczacego tobolka a pozniej nastepnego i nastepnego! A dzisiaj cudownego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Tatanko!!! 14.07.06, 16:27 ja również pragnę złożyć TATANCE życzenia. Kochana życzę Wam aby kolejny rok waszego malżeństwa przebiegł w zdrowiu, miłości, zgodzie i oczywiście abyście następną rocznicę świętowali w tercecie. Tysiu to kawałeczek nieba jest już tuż tuż... życzę Tobie krótkiego i lekkiego porodu. Trzymam kciuki za Ciebie. wczoraj nieśmiało wyraziłam swoją chęć przynależenia do Klubu. Zaznaczyłam, że mogę się niekwalifikować ze względu na małą aktywność forumową. Baardzo jednak bym chciała być członkiem KLUBU. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 16:58 Oj..za szybko mi sie wysłało... Kochana, ty nasza..jak to nikt nie pisze???? Opowiadaj jak spedzacie wakacje, co robicie, gdzie spędzacie czas!!! Czy mieszkanko zostalo juz wynajete..szanownemu panu doktorowi psychologii?? Dalej...Czy dotarłas na usg???Kiedy jedzesz do Warszawki..czyzby na spotkanie grycanowskie??? Jak samopoczucie..i kiedy planujesz nastepne poszukiwania odziezy ciazowej??? Już pisałam,ale może to w tym wedrujacym, poscie było...babki maja w stolicy obstukane odpowiednie sklepy....ooooooo i mozesz zaciagnac melbunie, nie będzie miała wykretów..i kupi te wymarzona marszczoną bluzeczkę....i towarzystwo zakupowe przednie)) Jak maluszek...czujesz juz go???............Na wszystkie pytanka oczekuje wyczerpujacych odpowiedzi!!!!!!!!!!!!Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Potwors! 14.07.06, 17:12 dzięki ogromne za fotki - widoki super - tylko nie doczytałam gdzie się wczasowałaś? no i na żadnej focie nie było Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Klub Miłośników Pocianów!!!!!! 14.07.06, 17:13 Oj Tysia chyba na porodowke pojechala, z GG zniknela, trzymam kciuki. Jak tylko ktoras dostanie sms'a to niech od razu wpisuje na forum. Zyczenia dla Tatankow, wszyscy wiedza czego i buza bazka. I ciesze sie, ze hormonki P. dobre. Moze to po prostu jakies zmeczenie albo wycienczenie bylo i tyle. Chrumpsowej gratuluje dobrych wynikow armii. To tera ztylko jakies antybiotyki i do boju. Czy ja moge haslo do stronki poprosic. Melba Mlodego na wakacje wyslala to teraz sobie pospi do woli. Ja dalej spac nei moge, nawet kurde w nocy. Przeciez kobiety w ciazy powinny caly czas spac! U nas dzisiaj (jak na razie) nie pada, chyab pierwszy dzien od 2 tygodni albo i lepiej. Pomocy potrzebuje w wymysleniu prezentu na 30-tke kolezanki. Nie mam natchnienia, cos malego juz mam ale nie wiem co jej jeszcze dokupic. W ciazy jest w 26 tygodniu wiec ciuch jakis odpada, myslalam moze gift certyficate na paznokcie u rak i nozek bo juz chyab nie siega sama ale nie wiem, no i tak cos jeszcze by sie przydalo przeciez to 30-tka. Moja biedna kolezanka z mezem z przerosnieta ambicja cierpi dalej. powiedzial, ze moze MOZE pojdzie jak powiedza, ze u niej wszytsko ok. Bo jak powiedza, ze u niej cos nie tak to przeciez nie musi isc. Czy on kurde nie rozumie, ze przyczyna moze lezec po obu stronach. Ale maly spisek juz opracowalysmy mam nadzieje, ze zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 17:13 No to lecimy balbinko > Oj..za szybko mi sie wysłało... > Kochana, ty nasza..jak to nikt nie pisze???? > Opowiadaj jak spedzacie wakacje, co robicie, gdzie spędzacie czas!!! Jestesmy u mami i robimy przetwory Mamy juz dziem truskawkowy. Wiecej juz nie bedzie bo truskawki ktore teraz mozna kupic sa tragiczne. Kisimy ogorki, robimy konfiture i sok wisniowy. A dzisiaj przetwarzamy czerwone porzeczki. Jak nam jest bardzo goraco to wsiadamy w samochod i jedziemy na wycieczke. > Czy mieszkanko zostalo juz wynajete..szanownemu panu doktorowi psychologii?? O bosze, to my wynajelismy mieszkanie panu doktorowi??? > Dalej...Czy dotarłas na usg??? Na USG bylam ostatnio tuz przed wyjazdem. Na nastepne wybieram sie gdzies w 18- 20 tc. Maja nam przyslac termin do domu. A nastepna wizyta u poloznej dopiero po tym USG, po skonczonych 20 tc, pozniej wizyty juz beda czesciej. Kiedy jedzesz do Warszawki..czyzby na spotkanie > grycanowskie??? Tak, tak! Wybieram sie na spotkanie lodowe! Chociaz na lody nie mam za bardzo ochoty. > Jak samopoczucie..i kiedy planujesz nastepne poszukiwania odziezy ciazowej??? Czuje sie calkiem dobrze, ale marzy mi sie umycie zebow bez odruchu wymiotnego. Narazie jakoch jade na moich starych ciuszkach i kilku nieciazowych nowych ciuszkach i jednej ciazowej spodnicy. Musze sie wybrac na jakies zakupy... ale tutaj kiepsko z takimi sklepami, a i brzuszek tez nie jakis ogromny. > Już pisałam,ale może to w tym wedrujacym, poscie było...babki maja w stolicy > obstukane odpowiednie sklepy....ooooooo i mozesz zaciagnac melbunie, nie będzie miała wykretów..i kupi te wymarzona marszczoną bluzeczkę....i towarzystwo zakupowe przednie)) Ostatnio przebieglam przez Galerie Mokotow i jest tam mnustwo sklepow z ciuszkami ciazowymi, ale nie mialam czas nic kupic. > Jak maluszek...czujesz juz go??? Lezac na brzuchu mocno sie skupiam i usiluje cos wyczuc, ale jakos kiepsko mi to wychodzi. Ale to dopiero 13t 1d... wiec jeszcze pewnie troche poczekam na ruchy. ............Na wszystkie pytanka oczekuje > wyczerpujacych odpowiedzi!!!!!!!!!!!!Kasia Prosze bardzo Kasiu!!! A teraz pisz co u Ciebie!!! Jak sytuacja u twojego brata??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 17:31 taaa Althea, mój brat nie jest typowym przykładem doktora nie?)) ale ma na to papiery, serio Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 17:32 ech narobiłaś mi ochoty na cokolwiek z wiśni i ślinię się już jak córeczka misi na samą myśl Dzieczyny, już po 17.00 więc ogłaszam rozpoczęcie weekendu))) za chwilę wróci m. )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 18:08 Tylko słońce ty moje nie przesadzaj z tym wekowaniem))Kto to zje)) Stokrociu, dobrze,ze sie pojawiłas!!!Współczuję tego upału...przy kompie faktycznie strasznie ciepło!!!A może powinnas pomyslec o kilku dniach L4...wzmocniłabys się, odpoczęła...a kaska i tak 100%...a szef bedzie potem zadowolony, skoro masz zamiar dłużej w ciazy popracowac... Czy ktos był odwiedzic horticzkę???????/ Faqntazyjna, gdzie ty sie podziewasz??????I jak tu człowiek ma sie nie nabawic kompleksów...pewnie znowu pucuje mieszkanie...a ja nie mam na nic ochoty...zupełnie brak mi sił... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 19:38 Megi, doktor jak doktor! Tak z twarzy to ciezko to wyczytac, na czole nie mial napisane A co do robienia smaku Pamietasz jak mi narobilas smaku na krowki?? Juz go zaspokoilam, zjadlam prawie pol kilo najlepszych krowek na swiecie Balbinko, przetwory sa nbie tylko dla nas, dla mamy tez Tysia, to pisz jak sie rozwija sytuacja. A jakby nie bylo postepow, to wal jutro do lekarza, albo na IP. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 17:36 Althea ale mi smaku narobilas tymi pozeczkami, agrest tez bym wrabala, albo sliwki wegierki, ale te takie prawdziwe nie te byle jakie sliwki. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: ReAlthea!!! 14.07.06, 17:43 Althea..althea...cała ty!!!!))))))))))) A ja jakaś..niemadra jestem czy co...chodzilo mi o braciszka meguni...to on chyba miał wynajac to mieszkanko.....Cos pomyliłam pewnie???????? Jak nie masz ochoty na lodziki...to z cała pewnoscią cosik innego na podniebienie znajdziesz)) A zmoim bratem trudna sprawa...sam chyba nie wie czego tak naprawde chce...W kazdym razie bratowa wróciła do domu..i trwoni jego kasę(jest głupi jak but)...niby daje jej jeszcze szansę...zobaczymy.Wiem tylko,że chce i tak skontaktowac sie z jakims prawnikiem i zorientowac sie jak nalezy postepować... Ech...postanowilismy z męzem,ze nie bedziemy sie wtracac..Bratowa nie odzywa sie do nas, na imieninkach małej...zupełnie nas olewała...a my zreszta ja tez)) Staram sie nabrac do tego dystansu...ich życie, ich sprawa...ja swoje powiedziałam..decyzje naleza do brata.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re:Zuza 14.07.06, 18:02 Dzieki ci bardzo!!!Dam mu te namiary....i na tym koniec.Mam nadzieje,ze ich sytuacja sie jakos wyklaruje.., bo tak jak teraz jest...to zgroza((Małe znowu zrobiły sie nerwowe...Wiecie, gdy jej nie było...wszyscy jakos sobie dawali radę..a maluchy nawet o mame nie pytały... Kochana jesteś ,że mi pomogłaś!Ogromne sciski!!! Masz u mnie duże lody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Re babeczki 14.07.06, 18:19 Co tu tak cisza??????!!!!!!!!! Czyzby wszystkie z zapartym tchem wpatrywały sie w komórke i oczekiwały wiesci od Tysi?????? Misia.ma...ja tez moge byc obsliniona przez malutką...ustawiam sie w kolejce!!! I jeszcze chciałam ci powiedziec...że na kazdym zdjeciu wygladasz inaczej....kobieta kameleon))Intrygujące... Lalisiu..jak humorek??? Ant....cmok, cmok...cosik mi sie widzi,ze smutaskujesz)) Marudzia, weź ja na jakas wóde czy co.....Ciesze się,ze zakupki odziezowe okazały sie bardzo udane...i rozmiarek 36...wow!!!Kupuj, kupuj... a ja jestem na etapie ..nie ma dla mnie ciuchów...to za ciasne..to za młodziezowe...tego nie mam do czego załozyc..a jak jest cos fajnego to cena nie z tej ziemi...ech..chyba przestane juz w ogole wchodzic do sklepów(( O butach juz nawet nie wspomnę. Mężus sie smieje,ze przynajmniej moje konto nie ucierpiało... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 18:32 Narazie czekam spokojnie w domu... Myślę, ze z saczącymi sie wodami jak nie chlusnie to mozna i 2 dni chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 18:43 No i tak sobie rozmyślam i zastanawiam się kiedy to nastąpi. Pani z IP powiedziała na dowidzenia- do zobaczenia, sądzę ze juz dzis wieczorem, ale ja jakoś nie wiem... czuję lekkie pobolewania, ale to chyba juz ze stresu... i sama nie wiem jak się czuję, czy tak jest zawsze? i czy wody nagle mogą się przestać sączyc? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 19:23 Tysiu a jak nagniatasz brzuch to nie leci mocniej? Moja kolezanka tak miala, kapalo sobie a jak usiadla na toalecie i nagniotla w odpowiednim miesjscu to lecialo mocno. Zalezalo tez od pozycji w jakiej siedziala. Tutaj od momentu jak wody zaczna sie chociaz troszeczke saczyc to daja okolo 24 godzin na urodzenie jak nie ma progresu to podlaczaja kroplowke i siup. Dawaj zna cjak tylko pojedziesz do szpitala, wszystkei siedza i sie w komorki wpartruja. Antus sciskam mocno nastepnym razem na pewno si euda. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 19:26 Mierzylas odstepy miedzy tymi pobolewaniami/skurczami? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 19:40 Jezu!!!!zaczyna się u Tycji!!!!siedzę i czekam na wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 19:47 Laski od samego rana gnębiły mnie te testy ovu, poleciałam teraz pogrzebać w śmieciach żeby sprawdzić jak wyglądał ten pierwszy test i tam była blada druga kreseczka, a na tych które robilam ostatnie dwa dni temu byla tylko testowa, tak więc czy to możliwe żeby ovu była aż 5 dni przed skokiem temperatury??? dodaam, że własnie te 5 dni temu piłam winko dwa dni pod rząd i może to też mialo wpływ na wcześniejszą ovu (jeżeli oczywiście faktycznie wystapiła), no i wtedy wracaliśmy z wakacji, a podróż też podobno może miec na to wpływ... eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 19:50 Feromonko, o ile to ma jakis wplyw, to u mnie winko raczej opoznilo owu Pilam po kieliszku chyba przez tydzien tuz przed zaciazeniem. Pisalyscie tez o foliku, ze po nim sie tyje. Ja nic takiego nie zaobserwowalam, a biore go juz ponad 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 19:53 Feromonko moze kup na nastepny miesiac testy owu innej firmy. Nie wie co Tobie doradzic, najlepszy chyba monitoring. Ja po foliku tez nie tylam. Moze zalezy od organizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 19:57 Na forum dziewczyny czasem pisały, że testy od Ewy im nie wychodziły, a na aptecznych kreska jak malowana. Możesz jeszcze spróbować z nimi, ale też jestem zdania, że lepszy będzie monitoring. Pewniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:03 nie wiem czy Tycja jeszcze to przeczyta, ale moze. Tycjo, wody przestaja sie saczyc jak glowka dziecka zadziala jak korek. jesli w pecherzu jest malutkie pekniecie, to zalezy od pozycji. raz leci, raz nie. mi jak pekl pecherz, to tez polecialo malutko i m. sie smial, ze dlaczego nie jest jak w amerykanskich filmach? wielka plama na lozku. a zeby przyspieszyc akcje, to proponuje draznienie brodawek. wydziela sie wtedy oksytocyna i nasilaja skurcze. my tak dzialalismy )))) trzymam mocno kciuki, zebys jak najszybciej miala swoje malenstwo w ramionach Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:15 a tak w ogole to mi jest dzisiaj bardzo smutno. niestety tak juz jest, ze jedno zycie przychodzi inne odchodzi. wiem, ze wsrod was sa zagorzale kibicki pilki noznej. ja dla odmiany kibicuje pilce recznej. na studiach nawet jezdzilam po polsce na mecze. wczoraj wlasnie zginal tragicznie przyjaciel mojej kolezanki, ktora zarazila mnie pilka reczna. byl on najwierniejszym kibicem Wisly Plock. nie bylo meczu, na ktorym by nie byl. od wczoraj juz Go nie ma!!!!!!! strasznie smutne. ale jest tez cos pieknego, dlatego o tym chcialam Wam napisac. a mianowicie, najwieksi wrogowie, kibice z kielc (historyczna nienawisc bardzo dluga), pisza tak piekne kondolencje, ze siedze i rycze szkoda tylko, ze w takich okolicznosciach. i wszyscy planuja przyjazd na pogrzeb. wszyscy w szalikach boze, serce mi peknie chlopak dzisiaj skonczylby 29 lat przepraszam, ze o tym napisalam uciekam dzisaj Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:05 Melduję,ze umyłam okno!!! Czekam na pochwały..bo duchota znowu niemiłosierna... Teraz lece wylizac kuchnię..a małzon zabiera sie za okno w sypialni... i myślałam,ze juz tysia w szpitalu...alez ja niecierpliwa jestem.... Moja kolezanka jest juz przeterminowana..i nic sie nie dzieje..biedulka czeka jak na wyrok...i martwi sie strasznie(((Dzisiaj podgladał ja gin..i..wszystko spi(( No nic..trza sie za robotke zabrac....bo mnie prezesowa przegoni za lenistwo)) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:06 To chwale balbinko, chwale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:14 Gratulacje balbinko A do mnie tez wpadniesz umyc?? Jak wrocimy do domu to chyba swiata nie bedzie widac U nas nadal chlodno i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:25 Jestem i ja i co czytam, że Tycja wielkimi krokami zbliża się na porodówkę!!!! Kochana trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Balbinko, chwalę i jeszcze raz chwalę)) i się tłumaczę, absolutnie dzisiaj nie sprzątałam wczoraj to robiłam(okno tez umyłam) a dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką w Arkadii i sobie grasowałyśmy)) była kawka, deser jogurtowy i same przyjemności)) Misia, strasznie mi przykro, to tak boli jak młodzi ludzi odchodzą((( straszne to((( buzi dla Ciebie!!! Erga, przyznaję się to ja wymyśliłam o Tobie Pozbieram zaraz punkty statutu i prześlę do P., pogubiłam się tylko co mam dopisać do Chrumpsa???? Antuś, Kochanie głowa do góry, jak nie teraz to następnym razem!!!!! na wódkę z Tobą idę!!!!!!!!!!!!! Marudzia, i jak spodniesz dopadłaś? ja tez jestem fanką rozmiaru 36)) a mam nawet kieckę 34-claire dk, polecam można się dowartościowaćDD no i noszenie na lewą stronę popieram))) Ja poluję na czarne zwykłe japonki, ale nigdzie nie ma Tatanko, Ty dzisiaj do nas nie zaglądaj, tylko siedź z mężem i świętuj!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Po wizycie 14.07.06, 20:32 Juz po wizycie. Lekarz oczywiscie moj ideal - nie tak przystojny jak Ci gini Fantaisie, ale idealny pod wzgledem podejscia do pacjenta. Obejrzal wyniki wyciagnal jakies szytychy, by pokazac co to za bakteria, jak sie zaraza (az sie wzruszylam normalnie) wszystko wyjasnil odnosnie leku - zapisal tez globulki w stylu polskiego lactovaginalu - opisywal wszystko co i jak dziala Oczywiscie powiedzial, ze bakteria moze byc powodem problemow- jesli bede miala jakies klopoty mam sie do niego zglosic, no i przede wszystkim sie kurowac antybiotykiem No i za wizyte nie wzial ani grosza... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Fantaisie 14.07.06, 20:34 dopisz: Chrumpsowa internetowy pseudonaukowiec uzalezniony od forum Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fantaisie 14.07.06, 20:35 Jasne mam to już na poczcie i przesyłam do P. buzi Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Fantaisie 14.07.06, 20:41 oki spadam cos mezowi skombinowac do zarcia Napisze piekny post pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:34 Dziękuję za przepiekne fotki Misi i Misiowej córeczki-słodka strasznie a fotka z gazetą;PPPPP A Tycja się nie odzywa...trzymam kciuki.U mnie tez zaczęło się odejsciem wód, a w zasadzie nie odejsciem, tylko pociekły troszkę...ale mnie zostawili na porodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:36 Misia, dopiero teraz doczytałam...strasznie mi przykro z powodu tego młodego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:37 Chrumpsowa, myslałam,że ja jestem pseudonaukowiec uzależniony od forum;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:37 Balbinko - niniejszym udzielam ci pochwały za umycie okna Fanataisie -no tak czułam że to ty P Tysiu - daj znać o każdej porze dnia czy nocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jeszcze nic sie nie dzieje:) 14.07.06, 20:39 tu obok każdej z nas można dopisac uzależnienie od forum )) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: od Kasia0606 14.07.06, 21:35 Pisalam z Kaska na GG. Ma problemy ze zdrowiem, watroba jej sie odezwala, bidulka. Kazala wszystkich pozdrowic wiec pozdrawiam. Kasiu wszytskie na pewno bede trzymaly mocno zacisniete kciuki za szybki powrot do sdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: od Kasia0606 14.07.06, 21:42 Bidulka, niech się trzyma!!! Erga, uzależnienie na tym forum to już standard Aaa i przypomniałam sobie, Feromonko spódniczka jest z H&M, kupiłam ją sobie w maju Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Zimno!!!!!!! 14.07.06, 21:48 Co za wredna pogoda, zimno mi, już się ubieram w ciepłe rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Zimno!!!!!!! 14.07.06, 21:51 Fantaisie, pogoda jest fantastyczna! U nas w domu i tak jest goraco i otwarte caly dzien okno nic nie dalo. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Zimno!!!!!!! 14.07.06, 21:52 A ja siedzę w grubym sweterku i już głodna się robię, jak zimną... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Zimno!!!!!!! 14.07.06, 21:54 My wczoraj bylismy w kopalni krzemienia, tam bylo 7 stopni Ale bylo przyjemnie! Ja mialam sweterek, ale wiekszosc ludzi tylko letnie ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Althea, 14.07.06, 22:29 byłaś tak blisko i nie dałaś nawet znaku??? zamorduję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: od Kasia0606 14.07.06, 21:49 Kaska napisala zeby na jej watrobe nie marnowac kciukow tylko za Tycje zaciskac ale napisalam, ze i tak bedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka fantaisie 14.07.06, 21:50 ta spódniczka jest świetna! ale u nas ich napewno nie ma, albo już nie ma, bo we wtorek byłam w H&M i nie było nic ciekawego poza bluzeczką którą nabyłam. pozdr wieczornie i zmykam oglądąc top10 eh laski w poniedziałek do pracy!, jak ten urlop szybko zleciał Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: fantaisie 14.07.06, 21:51 Obawiam się, że masz rację, ja jak wróciłam z Rodos poleciałam po drugą czarną i też nie było a kosztowała tylko 39,90 i tak świetnie się nosi... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 jeszcze w domu 14.07.06, 21:59 Wiecie... tak sobie zaobserwowałam, ze chyba jak lezę na plecach i on sobie popłynie do góry to czuję, ze mocniej mi leci, a jak chodzę to nic. Faktycznie MIsie masz rację, ze pęcherz ma naturalny korek w postaci główki mojego synka. Ano... zobaczymy co się w nocy bedzie działo jak będę leżeć... Misiu, a skąd ty jesteś, ze piszesz o Kielcach i nienawiści... czy ty nie jesteś z Radomia???? I bardzo mi przykro z powodu kolegi(((( Wiem, ze teraz ci bardzo smutno. Współczuje((( Dziękuję kochane za wszystkie kciuki i za wsparcia i rady i naprawdę czuję, ze mam w was przyjaciólki super, mze jesteście i ze trafiłam pięknego dnia na to forum, ze mogłam was poznać, ze z wami przezywałam moje pierwsze dwie kreseczki na teście , pierwszy i potem drugi pobyt w szpitalu, i kazde z waszych trosk i radości. A teraz prawie z wami rodzę)))))))) Jeszcze raz dziękuję wam i piszę wam, ze JESTEŚCI NAPRAWDĘ SUUUUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:03 co jakiś czas brzuch mi twardnieje , ale bezboleśnie. I nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:09 To moze i tak sprawdz w jakim odstepie czasu to sie dzieje bo to moga byc skorcze. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:10 Tycjuś ale obiecaj, że dasz nam jakiś sygnał, ja mam włączoną komórkę non stop, nawet ją już naładowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:09 Tysia, zycze spokojnej nocy i szybkiego bezbolesnego porodu! Postaraj sie polozyc i przespac, zebys byla wypoczeta przed finalem. Skoro brzuch twardnieje to zaczynaja sie pewnie kurcze. Zmierz czas pomiedzy tymi twardnieciami. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:25 Wszystkie dziewczyny obiecajcie, ze nawet jak Tysia w srodku nocy wysle sms'a to Wy posta napiszecie na forum od razu. Obiecujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:32 Olcia, jeśli Tycja da mi znać to lecę do laptopa, chyba włączę jeszcze wibrowanie i włożę komórę do majtek Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:43 No widzisz Monia 2 w 1, pozyteczne z przyjemnym!!! Tylko uwazaj bo jak wlozysz wibrujaca do majtek to mozesz sie jeszcze bardziej w kraine snu oddalic zamist sie obudzic. )) A propos wibrujacej komorki. kiedys sama mi sie na wibrowanie ustawila, nie wiedzialam o tym a mam taki zwyczaj trzymania komorki na kolanach jak jade samochodem. I tak sobie jade zamyslona a tu nagle wibracje w kroczu pierw sie przestraszymal a potem zaczelam sie sama do siebie na glos smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:46 Olcia trzeba było się nie śmiać, tylko zjechać na pobocze i dokończyć)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:47 EEE moj Misiu dokonczyl jak do domu dojechalam, preferuje ta opcje majac mozliwosc )) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: jeszcze w domu 14.07.06, 22:51 heh a ja mialam nic nie jesc na kolacje, ale nerwy mi tak zaostrzyly apetyt, ze skonsumowalam kawalek pizzy i odplynelam... Tutaj upal nie zelzal a w sierpniu moze byc jeszcze gorzej - a mowili, ze lato nie bedzie takie dokuczliwe... Wiec glupio mi, ale niewiele pamietam, bo nie mam sily czytac jeszcze raz... Chcialam tylko zlozyc Misi kondolencje. I powiedziec i Tysi i Kasi, ze trzymam za nie kciuki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: jeszcze w domu 15.07.06, 00:41 Tysiu..alez z ciebie cierpliwa kobieta...ja chyba bym juz po scianach chodziła))I oczywiście też mam włączona komórkę!!! I jakby cie w nocy dopadło..to możesz pomiedzy skórczami zadzwonić..wtedy czas szybciej zleci.Tak robiła moja psiapsiółka...alez miałysmy rachunki za telefon)) Kasiu i za ciebie trzymam kciukasy!!!Ta wątroba, to na pewno wynik nerwó związanych z choroba mamy..a może masz podrazniony woreczek żółciowy??? Fantaise...no widzisz, sierota ze mnie, przeciez mówiłas,ze na puchar jogurtowy sie wybierasz!!! Olcia, fajnie miałas z tą komórą!!! Ja zawsze sie wystraszę , gdy moja zawibruje...poniewaz rzadko używam ...no tak..ale teraz pożegnałam sie z moim aparacikiem...Mąz go odziedziczył...a mnie kupił taką typowo kobiecą..i nadal ją rozpracowuję...Na razie jakos idzie)) Nie umiem robic fotek i filmików... Melbuś..jak tam ronisz łzy za Kubulencjuszem??? Okienka umyte(na jutro zostawiłam 2)Firanki uprane i zawieszone...kuchnia lśni) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: jeszcze w domu 15.07.06, 00:52 a ja nie moge spac! jest mi niewygodnie, nie wiem jak temu zaradzic. kochany spi snem zasluzonego, urlopowany kot rowniez. jakas taka wkurzona jestem. zostaje mi zyczyc kolorowych snow, ale chyba juz tylko olci, bo reszta spi Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: jeszcze w domu 15.07.06, 01:12 Ja też nie śpię. Wczoraj poszłam spać koło północy i ponad dwie godziny przewracałam się na łóżku, więc dzisiaj nawet nie próbuję. Posiedzę jeszcze z godzinkę, bo pracy i tak mam sporo. Poza tym właśnie skończyłam godzinną rozmowę przez telefon z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Sobota (juz przynajmniej u Was) 15.07.06, 03:05 Dziekuje Abie. Abie moze Ciebie tak nosi bo czas sie zbliza? Balbinko najwazniejsze zeby wiedziec jak wibrowanie w komorce ustawic, wiesz tak na wszelki wypadek, haha Widze, ze Tycja do nikogo jeszcze nie napisala, och jak ja nie lubie czekania. Do milego dzionka jutro zycze wszystkim. Misiu usciski wielkie przysylam z powodu kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 czy to sa skurcze? 15.07.06, 07:01 zaczęło mnie w nocy pobolewać w środku jak na okres, poczułam jakbym go dostała, budziło mnie to uczucie co jakiś czas, brzuch nadal twardnieje, a teraz ja sie ( sorki za słowo) podcieram, to na papierze toaletowym zostaje taka maź z krwią, próbowałam spać, ale tak sobie sie wyspałam. ale te bóle zaczynaja sie jakby lekko nasilac i są takie " od środka" Czy to sa skórcze? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: czy to sa skurcze? 15.07.06, 07:07 tycju to moze byc juz poczatek skurczy miez cas co il sa i czy sie nasilaja nie ma co jechac za wszesnie bo poco tyle czekac w szpitalu ja z alicja pojechalam za wczesnie jak beda przez 2 godz regularne co 10 lub 7 min to morzesz jechac do szpitala trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: czy to sa skurcze? 15.07.06, 07:20 Lalisiu, a te skrzepiki krwi w " upławach" ? tym sie martwie takze. a te bole są co jakis czas, ale jeszcze nie zaczełam liczyc, w nocy skupiłam sie na spaniu, a i tak co chwile pobudka. Ale sie boję, zaczynam odczówać tez jakis ból w kręgosłupiepodczas tych pobolewań. Tak mnie bolało pierwszego dnia @@@. Boję się... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: czy to sa skurcze? 15.07.06, 07:26 Dobra, chyba jeszcze spróbuję zasnąć, potem sie wykąpię i jakieś sniadanko wtrąbię Narazie szukałam na necie info o tym jak skórcze wyglądają, to własnie o takim czymś okresowym pisza. Więc moze? ale pisza tez ze to moze byc fal start, więc nie bede siać fermentu POczekam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: czy to sa skurcze? 15.07.06, 07:30 tycju nie martw sie poprostu pomalu zaczyna sie porud bule te w kregoslupie to norumalnr rozchodzi sie miednicata krew to tez nic strasznego o ile jej nie bylo duzo Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: czy to sa skurcze? 15.07.06, 07:33 aha ycju zrub tak jak mi moj gin kazal jak zaczely sie skurcze z alicja wez ciepla kompiel zarzyj nospe i jesli do 2 godzin nie przejda to niebawem skurcze zaczna sie nasilac Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka sobota 15.07.06, 07:52 eh no i dzisiaj już laski wstały przedemną Tycju trzymam kciuki! ja wiem, że od razu bym spanikowała. Wybieram sie dzisiaj na zakupy, może kupię sobie jakieś japonki, chciałabym pochodzić jeszcze w spódniczce do pracy, ale klapeczki które mam sprawiają wrażnie takich "cięzkich" więc szukam czegoś delikatniejszego. Ja jestem już po śniadanku, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: sobota 15.07.06, 07:54 Ane dzięki za śliczne fotki przeurocze zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: jeszcze w domu 15.07.06, 08:00 feromonko mnie toxchyba nikt nie przebije bo zawsze wstaje miedzy 5 a 6 nawet w weekend bo moje dzieci nie wie ze wtedy trzeba dluzej spac) pomimo ze tak wczesnie wstaje to sniadanka jeszcze nie zdarzylam zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Tycja!!!!! 15.07.06, 08:19 Nie chcę Cię broń Boże straszyć,ale panikarz mi się włączył.Czy tej krwi jest dużo?bo jesli tak, to może jednak jedz do szpitala... Te bóle które opisujesz-moim zdaniem własnie się zaczęło.Myślę, że to już Czy dzisiaj jest rocznica bitwy pod Grunwaldem???? Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, i czekam na wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 08:42 Tysia - to chyba już!!!!!! jejciu - siedzę jak na szpilkach!!! Fantaisie - rozwaliłaś mnie na cycki propozycją komórczaka w majtach hahahaha Olcia - ja nie potrafiłabym jeździć z komórką na kolanach - że tak powiem lubię jeździć w pozycji rozkroczno wykrocznej więc komórka wiadomo gdzie by wylądowała hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 08:42 No tak, przestraszyła się i pojechała do szpitala. Dziewczyny, puścicie jakiegoś esa? bo ja jadę do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 08:43 OK - jakby coś się działo Melbusi i Jaani dam znać eskiem Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 08:45 Tycja - moja kolezanka, ktora rodzila w styczniu miala nieopadniety brzuch brak rozwarcia i w terminie mowili, ze nie urodzi... Wlasnie tak jak Ty zobaczyla krew, ale ze wizyte miala na drugi dzien (czy tez za 2 dni) poczekala i wiecie co? Od momentu pojawienia sie w szpitalu do urodzenia coreczki minelo zaledwie 3 godz. a to jej 1 dziecko. Tycja moja sugestia: skonsultuj sie z lekarzem z tym krwawieniem. Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 08:58 No tak nikogo nie ma... A ja chcialam wyznac podziw dla naszej prezesowej: rany kobieto ile Ty masz energii i ciagle cos pucujesz - az mi wstyd... Ja sie zbieram do wypucowania mieszkanaka, ale dzis moze pojedziemy nad morze to nie warto rano sprzatac ;D bo i tak kupe piasku przywieziemy... Wczoraj wypucowalalm lazienke na blysk, bo na punkcie lazienki jestem przewrazliwiona Balbinko oficjalnie gratuluje umycia okien i wypucowania kuchni Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 09:50 tycja cos milczy moze juz na porodowce jest do nikogo nic nie pisala?? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 09:54 nie, pisałam ze ide spac)))) niewiele się zdrzemnęłam, ale potem Małzowinek zrobił śniadanko, więc sie posiliłam nieco. Skórcze mam rzadkie, 4-5 na godzinę , tak mnie łapie lekki ból i po 40 sekundach puszcza. Krwi jest niewiele.nie leci sama. skorzystam z rady Lalisi, wezmę ciepła kapiel, nospę i poczekam co dalej. Jeszcze nie jestem na porodówce, ale za jakieś 2 godziny pojadę na badanie do szpitala i na KTG. Zobaczę co mi powiedzą. Tak, ze jeszcze sie pewnie przeczytamy! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 09:54 do mnie nic nie pisała... czekam przy telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Tycja!!!!! 15.07.06, 09:57 z tego co pamietam to wczoraj mialas badanie wiec ta krew moze bys wlasnie po badaniu bo pod koniec ciazy bardzo czesto sie tak zdarza ale do szpitala na ktg oczywiscie jedz i dawaj znac co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 sobotnio :) 15.07.06, 10:03 witajcie kochane ) nie zdążylam przeczytac jeszcze tego, co napłodziłyście, więc zaraz zabieram się za lekturę, ale z niewielkim opóźnieniem Tatance i jej wielkiemu szczęściu P. zyczę aby te ich salony szybciutko zapełniły się gwarem dziecięcych głosików I nigdy nie przestańcie się kochać Antusię już pocieszałam, mam nadzieję, ze nie smuci się za bardzo!! A ja miałam wczoraj bardzo ciężki dzień, ale zakończylam go całkiem przyjemnie- z mężykiem i tequlią w dłoni ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sobotnio :) 15.07.06, 10:20 Tysia, trzymam kciuki!!! Z tego co ja sie orietuje, to takie slady krwi sa calkowicie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: sobotnio :) 15.07.06, 10:51 Zaczelo sie!! no to zaciskam mocno kciuki za nasza Tycje!!! Wiecie dziewczyny, jakims cudem udalo mi sie stracic w nocy termometr z szafki. I to w najmniej odpowiednim momencie, bo wlasnie zaczynam oczekiwac na skok, i co teraz?? Ale zla jestem! ( no i na bank zatrucie rtecia chrumpsie, dobrze, ze lekarz ok i ze zaczynasz te kuracje! no i ze kaski nie wzial! caluski dal wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 10:55 Hejka! Tycja nie panikuj, podpytałam się mamy i powiedziała, że to wszystko co masz to normalka, jeśli za bardzo z Ciebie poleci krew to masz dać długą do szpitala. Erga, moja komórka w czasie jazdy samochodem też by się znalazła w wiadomym miejscu Dziękuję za śliczne zwietzątka)) Balbinko, jako prezesowa ogórnie Ci grtauluję porządków w kuchni!!!! jestem z Ciebie dumna Jutka, a co to za cięzki dzień? ale skoro finał miły... A i nie ma zdjęć, może były za duże? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: sobotnio :) 15.07.06, 11:06 Jezuuuuuuu ale mam nerwy....Tysia trzymam kciuki...pewnie juz teraz jesteś pod ktg.....I jakos tak mi sie wydaje..ze bedziesz miała bardzo lekki poród))))))))) Wcale sie nie dziwie,ze sie boisz...jejciu...ja chyba bym już w szpitalu siedziała...taka ze mnie panikara Olciu...te twoje bezsenne noce..to raczej wpływ hormonów....ty jakies bierzesz na tarczyce tak???Moze lekarz bedzie musiał cos tam w nich zmienić...A wibracje w komórce właczam tylko, gdy jestem na podyplomówie...w pracy nie wolno nam uzywac komórek na lekcjach..wiadomo...i często mam zupełnie wyciszoną)) Dzisiaj po obiadkujedziemy w odwiedzinki do kuzyna...Mieszkaja w lesniczówce!!! Jeszcze tam nie bylismy..juz się cieszę, tak dawno w lesie nie bylismy.... Pędzę teraz na zakupki...cos trzeba im do nowego domku kupić..I musze zrobic zapas uroseptu...cosik mi sie znowu po tych upałach dzieje...i magnezu...serce dosłownie wywraca mi sie na lewą stronę(((( Moniczko...ja nic nie mówie...ale chyba u nas widziałam czarne klapeczki japoneczki... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: sobotnio :) 15.07.06, 11:11 Przeczytałam mój poscik..i kwicze...no tak na lekcjach nie wolno używac komóreczek z wibratorkiem))))))))))))Och ten kontekst..... Potwors...biegiem do apteki..moze jutro cos wyłapiesz....a dziś mi tak musicie zadziałac...))) Jutko...całkiem całkiem przyjemny wieczór...skoro w dłoni tekila..i mezus)))))) A mój ślubny cedzi kawę...bożesz ty mój mam meza rasowego powolniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 11:36 Balbonko, Ty już mi nic nie mów o japonkach!!!! nogi mi nie powiem gdzie wlazły wczoraj a nic nie znalazłam, nawet jednej pary zbliżonej do mojej wizji szlag mnie trafił, a zwłaszcza że ja dopiero w tym roku przekonałam się do japonek! Też zmykam na zakupki, trzeba pomysleć o czymś na obiadek na dzisiaj i jutro Balbinko, nie stresuj się! to serducho nie będzie szaleć! a może zamiast urospetu żurawinę Herbapolu, to przynajmniej mi polecał docent. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: sobotnio :) 15.07.06, 11:41 Tycjo, jak zaczęły Ci sie sączyć wody to raczej nie ma możliwości, zeby to był falstart i myślę, że akcja powoli bedzie się nasilać. Trzymam kciuki i zaczynam przeżywać sytuację jak własny poród (jakaś nadmiernie empatyczna jestem) Ta krew może być powodem rozwierania się szyjki więc wszytko idzie w dobrym kierunku. Tylko jakby krwawienia się nasilały to tak jak pisała Fantaisie w długą do szpitala! Ja też bardzo proszę o smska z newsami bo wybieramy się na zakupy i nie wiem kiedy wrócimy. Muszę się, Wam przyznać, że chciałabym znowu być w ciąży i chyba jak bebelek zakończy się to na sporej gromadce)) jak Bóg pozwoli. Balbinko oficjalny buziak za wczorajsze porządki wy z Fantaisie jesteście dla mnie niedościgłymi wzorami)) moja kuchnia po chrzcinach wygląda jak ... (określenia pozostawiam waszej inwencji twórczej) Uściski sobotnie Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: sobotnio :) 15.07.06, 12:10 Oj trzymam kciuki za Tycje, pewnei dzisiaj bedziemy toasty wznosic za malego zdrowko, no moze jutro. Chociaz obstawiam dzisiejszy dzien. Erga ja komorki na kolanach nie woze, jezeli chodzi o dokladnosc. Ja jezdze automatykiem i jest mi lewa noga nie potrzebna, trzymam ja u gory tzn. stopa na siedzeniu a kolano pod broda. Takze komorka chcac nie chcac znajduje sie wiadomym miejscu Balnbinko myslisz, ze to przez te tarcxzycowe tabletki nie moge spac? Ja jej biore od 4 ponad juz lat i zawsze bylo ok. Bylam juz na badanich endo i u lekarza i poziom dobry. Ide na nastepne badania endo za ponad 2 tyg. i mowila, ze wtedy mzoe dawke podciagnie. No i wracam teraz do lozka bop u mnie 6 rano a moje siersciuchu jakiegos malego robaczka chca upolowac i halasuja. Pewnie i tak nie zasne bo o Tycji bede myslala. Ja chyab w ogole za duzo mysle ostatnio pewnie przez to nie moge tez spac. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sobotnio :) 15.07.06, 12:35 Tysia zamilkla, moze juz na porodowce. A ja siedze z 7 letnim dzieckiem, ktore rysuje. Nudy panie, nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: sobotnio :) 15.07.06, 12:37 i ja mowie dzien dobry! Ciekawe, czy Tysia juz w szpitalu zostanie? W zasadzie, to zazdroszce, juz mam dosc bycia w ciazy i chetnie poznalabym juz moje dziecko. W kazdym razie czekam z niecieerpliwoscia na newsy. Olcia, na poczatku ciazy tez nie moglam spac, moze to faktycznie cos z hormonami, ale niekoniecznie od tarczycy. Albo polaczenie jednego z drugim? Nasz urlopowany kot tez dzis kolo 6 lowil muche, albo jakiegos innego robaka, wiec i ja wczesniej dzien zaczelam. Tj niby jeszcze spalam, ale to takie udawane spanie. Teraz spadam na jakies zakupki, bo poza arbuzem i kielbasa z losia (ktora dostalismy w prezencie od tesciow po wyprawie na Fiordy, a ktora to wzbudza u mnie pewnien niepokoj, bo nie jestem przekonana, czy chce jesc Rudplpha) nie ma nic. Milej soboty. P.S. Pkanetka sie dawno nie odzywala, Balbinko, wiesz moze co u niej? I Cytrus tez cicho siedzi, chyba do niej zaraz napisze SMS. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sobotnio :) 15.07.06, 13:58 Abie, Rudolph jest refiferem a nie losiem, wiec spokojnie mozesz ta kielbase wcinac Olcia a wstajesz w nocy do lazienki?? Ja przez to wstawanie nocne nie moglam spac, bo jak juz wstalam to pozniej nie moglam zasnac. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:03 już jestem przy kompie...Tycja nic nie pisze?hmmm, moze ma ręce zajęteja w czasie parcia urwałam uchwyt na łózku porodowym, ale chyba nogą, a nie ręką Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sobotnio :) 15.07.06, 13:59 Cytrusia odzywa sie czasami na Styczen 2006. U niej bez zmian, dalej jedzie na czopkach, maluchy maja juz po 5 cm i wszystko z nimi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:22 Czesc, sorry ale nie mam jeszcze sily zeby to wszystko przeczytac. Jestem zalekowana i po intensywnym masazu glowy wiec z gory przepraszam za niedociagniecia. Ale... Tatanko wszyskiego naj, naj z okazji Waszego swieta. Upragnionego dzieciatka! Monisiu dziekuje za zdjecia nowej fryzurki. Wygladasz slicznie. Jak powiem ze odmlodnialas to wyjdzie na to ze masz 8 lat)) Mam nadzieje ze japonki zakupione. Tysiu trzymamy kciuki. Ja wczoraj lewdo zywa wrocilam, z nogami na przedniej szybie. Ostatnimi silami umylam sie i leglam bez zycia na lozku, a tu moje corki krzycza strasznie przejete ze na gg jakis nieznajomy pisze ze Tycji sie wody sacza. I sie zaczelo: co to za nieznajomy (tu wymowne spojrzenie na ojca) i jakie wody. Cos tam wystekalam i po dowleczeniu sie do kompa wymienilam krotka korespondencje z Olcia. A bole mialam bliskie porodowym. Mam nadzieje ze Tobie dzisiaj pojdzie z platka! A i nie wiem czy taka jednostka jak ja moze do Klubu nalezec. Jakby co dajecie znac. Pozdrowienia dla wszystkich kobietek! Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:24 Kasiu pewnie, że możesz tylko wymyśl dwa zdania o sobie, ja niestety tego nie zrobię gdyż za mało Cię znam na pewno powinno coś być, że Ty tylko towarzyskoD I współczuję bóli, trzymaj się! mam nadzieję, że już niedługo będzie wszystko świetnie! no i ten nieznajomy...hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:22 Melbuś to sobie poszalałaś))) I mam pytanko, właśnie wzięłam się za naszą stronkę, czy mam tam umiścić jakiś opis Melby i Althei??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:32 Fantaisie, zdjec na stronke nie posle, ale jakis krotki opisik moze byc, ale ja nie mam weny. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:34 Althea zdjęć nie musisz dawać, to jest dowolne)) już myślę nad opisem... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:38 hmm jaka stronka jakie zdjacia czegos nie kapuje) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:40 Lalsiu powstaje właśnie stronka o pocianie www.pociany.mikrosystem.eu/index.htm są tam krótkie opisy członków oraz jest możliwość zamieszczenia zdjęć, które żeby obejrzeć trzeba mieć hasło... Jest też taki projekt że hasło w najbliższym czasie się zmieni i będzie ogólnie co jakiś czas nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:23 I dostalam mile zdjecia ze zwierzatkami. Dziekuje bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:33 Słuchajcie zrobiłam trochę porządku na stronce, mam nadzieję iż jesteście posiadaczkami poczucia humoru gdyż porobiłam niektórym opisy oczywiście można zmieniać... Zebrałam punkty statutu, i niech prawniczki wezmą się do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: sobotnio :) 15.07.06, 14:49 Dzieki za pozwolenie na wjazd Jak cos wymysle to podesle. Ale nie dzis( Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: sobotnio :) 15.07.06, 15:14 Witajcie kochane. Tysiu cały czas czekam w napięciu na wieści. huraaa, znalazłam siebie w klubie Pocianów. Bardzo podoba mi się opis mojej osoby. Oby pocian przyniesiony przeze mnie przyniósł szczęście wzystkim wyczekującym!!!! W związku z tym, iż zostałam członkien KLUBU mam ogromną prośbę---czy mogłabym otrzymać hasełko---baaardzo ładnie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 15:24 Agan hasło już do Ciebie poszło I mam taki problem, mam sporo zdjęć naszych dawnych, co to sobie kiedyś przesyłałyśmy i nie wiem, czy mam je wszystkie wstawić???? trochę się w tym gubię gdyż jest tego sporo... Mam od paru osób zdjęcia, które chcą żeby były, ale nie wiem co zrobić z resztą bandy.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: sobotnio :) 15.07.06, 15:34 Fantaisie, jesli foty mają być zahasłowane, to się odważę A hasło mogłabym prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: sobotnio :) 15.07.06, 15:44 dziewczyny jak beda wiesci od tycji to prosze jakas o esa bo nie bede w poblirzu kompa dzisiaj juz Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: sobotnio :) 15.07.06, 15:46 jesli chodzi o foty, to z moich mozesz dac to ostatnie z brzuchem i moze jak masz cos ze starych, kiedy jeszcze bylam w normalnych rozmiarach Althea, bardzo dziekuje za wyciagniecie z mnie z konfliktu lojalnosciowego wzgledem Rudolpha I jeszcze jedno, do Ciebie. Skoro Ty jestes u mamy, to znaczy, ze jestes tam gdzie Tycja, dobrze kapuje, czy to nie calkiem tak? A w ogole probowal ktos do niej SMS poslac? Ja pisalam do Cytrusowej, ale jeszcze nie odpisala. mam nadzieje, ze u niej dobrze, dam znac zaraz jak sie odezwie. Ide teraz piec jablecznik, bo sie nam zachcialo ... I prosze o rady w celu wypedzenia Luska ze mnie, probowalismy juz wszystkich znanych nam metod ;-D, ale moze macie cos jeszcze w zanadrzu (zanadzu?) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 15:48 Abie, zanadrzu i poszukam Twoich zdjątekDD jakby co będę krzyczeć... A sposobów nie znam, ostatnio Misia coś pisała o sutkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sobotnio :) 15.07.06, 15:51 Dziewczynki stronka trochę zmodernizowana i już jest nowe hasło! postaram się nad tym czuwać i zmieniać co jakiś czas. Mam tylko wielką prośbę, nie zastanawiajcie się na forum jakie jest pochodzenie hasła, bo wtedy sens całej akcji jest wiecie jaki) aczkolwiek w tym przypadku ciążko a jakieś pochodzienie Już się biorę do roboty i wysyłam... buzi Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz UWAGA!! :) :) 15.07.06, 15:59 Z uwagi na przerażający fakt podania hasła na formu (w zakamuflowanej treści) zostało ono zmienione. Szczęśliwą posiadaczką hasła jest Pani Prezes. Statystyka strony: Polska 497 wejść Włochy 153 wejść Niemcy 29 wejść Wielka Brytania 15 wejść Francja 5 wejść Hong-Kong 4 wejść USA 3 wejść Turcja 2 wejść Rumunia 1 wejść W Polsce było: Paznań, Warszawa, Kluczbork, Katowice, Wrocław, Ostrowiec Swiętokrzyski, Bydgosz, Ryki (!!!), Toruń, Gdańsk. Najwięcej z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: UWAGA!! :) :) 15.07.06, 16:00 a, jeszcze jedno: 192 razy ktoś próbował wejść na zahasłowane strony nie znając hasła Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: UWAGA!! :) :) 15.07.06, 16:05 wow!!! jestem pod wrażeniem. w takim razie hasło musi być zupełnie "od czapy" aby ciekawskich odstraszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: UWAGA!! :) :) 15.07.06, 16:29 > a, jeszcze jedno: 192 razy ktoś próbował wejść na zahasłowane strony nie znając > hasła Z tych 192 to conajmniej kilka moich Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sobotnio :) 15.07.06, 16:27 Abie, z mysleniem logicznym u ciebie jak najbardziej ok Dokladnei jakos 10 km mam do Tysi. A na wywolanie Luska podobno pomaga 3xS: Sex, Supermarket i Schody, jakby nie dzialalo, Sex na Schodach w Supermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: sobotnio :) 15.07.06, 16:52 Witam i ja po zakupach więc melduję, że to co chcialam kupiłam - wymarzone jasne japonki do mojej lnianej spódniczki, a i do innych komplecików również. Kupiłam też owocków nektarynki są przepyszne Fantaisie dziękuję za nowe hasełko, jeśli masz jakies moje zdjęcia to ja zgadzam sie na wklejenie, ale też tylko do zahasłowanej strony Ciekawe co u Tysi?.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: sobotnio :) 15.07.06, 16:58 Nio proszę i ja jestem już członkinią klubu pocianowego opis b. dobry - wiec jednak Pani prezes wyłapała moją słaba stronę Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: sobotnio :) 15.07.06, 17:39 ha! z Wloch az tyle???? Potwors to my tak nastukalysmy??? Mi sie wydaje, ze rzadko na te stronke zagladalam... Nie wiem czy mam nowe haslo jesli nie poprosze. Bylismy nad morzem i troche sie opalilam. Normalnie rewelacyjna dzis pogoda - oczywiscie nie w miescie tylko nad woda: super chlodzacy wiatr, fale, a woda ciepla jak zupa - jak to mowi moj mazl... Oj to juz u Tysi sie zaczelo na pewno Ma ktos swieze wiesci??? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: sobotnio :) 15.07.06, 18:22 ale stronka coolowa Ze stanow te 3 to pewnei moje no i od tych 192 bez hasla mozesz odjac 3 moje Tysia, Tysia jak tam idzie??? Nikt sms'a nie dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: sobotnio :) za szybko sie wyslalo 15.07.06, 18:28 Chcialam sie zapytac za kogo to trzymac kciuki zeby pukanko bylo owocne bo u kogos to juz powinny byc dni wlasciwe a liste w biurze zostawilam. Musimy na dwor siersciucha wypuscic bo bedczy i mialczy juz przez 15 minut. Zawsze wychodzi na 5 min jak do pracy wychodzimy a dzisiaj soboto i jeszcze nosa z domu nie wystawilismy. A siusianie to mnie raczej od spania nie powstrzymuje bo w nocy jeszcze wstawac nie musze. To ide cos zjesc bo u mnie juz 12:30. Czekam na wiesci od Tysi. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: sobotnio :) za szybko sie wyslalo 15.07.06, 18:33 ostatnie warszawskie wejscie na stronkę to ja A Tysia nadal ani słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Abie 15.07.06, 19:19 Kolezanka byla na akupunkturze i pomoglo, tzn. chodz mi o wyciagnieci dziecka na ta strone i jej kolezanka byla z 2 ciazami i tez za kazdym razem pomoglo. Moze warto sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie 15.07.06, 19:26 slyszalam o tym tez. mowila mi kolezanka, ktora byla na zabiegu i dzien pozniej zaczelo sie. a chyba trzeba jej wierzyc, bo prawdziwa chinka napisalam do tycji SMS, ze jesli nie sa miedzy kolejnymi bolami partymi, zeby dala znac jak postepy. narazie nic nie odpisala, wiec moze sa w trakcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Abie 15.07.06, 19:33 A u nas robia akupunkture na porodowce w celu znieczulenia. Jesli sie chce oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: 15.07.06, 20:09 melduje sie krociutko. trzymam kciuki za Tycje, zeby szybko poszlo. u mnie dalej na czopkach, dzis rozpoczelam 13 tydzien, plus jesst taki, ze zaczelam zrec jak swinka, az mnie zoladek boli, bo ja nie nawykla do takich ilosci jedzenia.... zobaczymy w jakim stanie rozpocznie sie jutrzejszy dzien, bo chcialabym juz skonczyc czopki - niestety zoladek odmawia posluszenstwa Ciesze sie, ze znalazlam sie na stronce, co do wszelkich fot - wyczyscilam juz skrzynke, wiec przesylajcie, przesylajcie. buziaki i sciski Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: 15.07.06, 20:24 hej wszystkim. czy ktos tez dzisiaj byl pracujacy, czy tylko ja taka biedna i nieszczesliwa ((( normalnie padam na twarz. a przed chwila mielismy fajne rzyganesko!!!! Mloda jak nie potrafi czegos przelknac, to wklada sobie reke do gardla i wygrzebyje. niestety cala zawartoscia zoladka, rowniez sobie wychodzi!!!! i duze oczy ma przy tym. a dywan do prania! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: 15.07.06, 20:27 Cyrus to moze jeszcze kilka dni i zoladek sie uspokoi? Tego Ci zycze! Misia - ja nie pracuje juz 11 miesiecy prawie No a mala sprytna jest nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: 15.07.06, 20:39 w sumie to tez nie moge powiedziec, ze sie przepracowuje. poniewaz na razie nie chce nikogo do opieki nad Magda, che byc z nia jak najdluzej, to chodze do pracy w soboty od rana i w tygodniu popoludniu, ale tylko wtedy jak sie ktos umowi. i wtedy m jest z Magda. ale i tak czasami mi sie nie chce dziewczyki! dziekuje Wam za wczorajsze cieple slowa. ja jeszcze nie moge sie pozbierac do kupy. najgorsze jest to, ze wypadek zdarzyl sie w pracy na budowie u wujka tej mojej kolezanki, a kierownikiem budowy byl jej kuzyn i najblizszy przyjaciel tego chlopaka! jesli prokurator dopatrzy sie jakis uchybien, to zostanie on oskarzony o smierc przyjaciela. ten czlowiek nie pozbedzie sie wyrzutow sumienia do konca zycia.nawet bez wyroku!!!!! straszne ale juz Wam nie smece. trzymam kciuki za Tycje i az ciarki mi przechodza, jak sobie przypomne, co przezywalam 13 miesiecy temu bo moja corcia konczy dzisiaj 13 miesiecy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Dobra wiadomosc 15.07.06, 19:26 Co prawda Wiolasb zajrzla do nas na chwile, no ale taka informacje warto znac: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=45055694&a=45290279 Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 20:31 Chrumpsie, widziałam już na dwóch wątkach)) Misia, niezła metoda na pozbycie się niedobrych rzeczy))) ale jak widać trzeba ostrożnie ją stosować Ja strzeliłam sobie drzemeczkę, wstałam zakąsiłam lodami szarlotkowymi-obleśne i mobilizuję się do ćwiczenia, od przyszłego czwartku startuję z próbami w orkiestrze i trzeba się wziąć do roboty, a taki leń mnie złapał Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 20:39 Fantaisie jaki len???? Non stop w ruchu, ciagle cos tam pucujesz! Ja to dopiero lenia mam... A ciagle tak chlodnawo w Polszcze? Oj tu daje czadu... Rozumiem kolezanke, ktora po wczasach w Egipcie na przelomie lipca i sierpnia chodzila ubrana w topy i usmiechnieta od ucha do ucha gdy w Wawce bylo ledwo 16-17 stopni i deszcz ;D No, ale jesli nad morzem zawsze bedzie taka bryza i super fale (windsurfowali niektorzy) to moze byc tak cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 20:44 Zimno jak diabli!!! tepepie mną, mam katarek i w ogóle i też chcę nad morko! A Potwors, dzięki za info, aczkolwiek ja miałam na myśli, cenę wynajmu na dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 20:49 Cholera jasna!!!!! idę sobie!!!! moja słodka kocina właśnie wlazła na drzewo i się boi zejść, ciekawe jak ja tam wejdę, bo oczywiście mamusia z Pawełkiem stoją pod drzewkiem i drą paszczę:Monia zrób coś! Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 20:49 A ja chetnie bym sie oziebila Choc tak naprawde wysokie temp. mi nie przeszkadzaja i prawie wcale sie nie poce Maz twierdzi, ze jestem kosmitka Ha! A moze Potwors Ci wynajmie po znajomosci? Choc jesli to rodzinne mieszkanko to pewnie kolejka do niego jest... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 20:50 Oj sciagnac Funia! Drabina by sie przydala a nie darcie paszczy Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 21:07 Akcja zakończona sukcesem Funio na glebie)) i skorzystałam właśnie z drabiny, błogosławiąc kotka, że wlazł na jabłonkę a nie sosnę(która ma ponad sto lat więc swoją wysokość ma) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 21:21 Uff.... zdazylam sie zameldowac na nowym watku Wyscie chyba oszalaly - jestescie usprawiedliwione upalem Stary watek dokonczylam, juz wiem, ze mam zatkana skrzynke - jak nadrobie zaleglosci posprzatam tam. Jutko, dziekuje za zdjecia (jeszcze nie mialam okazji obejrzec) - o te ktore wrocily poprosze jak zrobie juz porzadek. To narazie Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 21:23 Fantaisie! zeby mu tylko w krew nie weszlo bo jutro moze byc sosna )) tfu tfu tfu Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 SMS od TYCJI 15.07.06, 21:26 zaczely sie bole parte, dadza tycjanowie znac jak bedzie po Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: SMS od TYCJI 15.07.06, 21:27 O rany! trzymam kciuki!!!! ale mam adrenalinę.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: SMS od TYCJI 15.07.06, 21:35 o kurcze! zeby tylko Tycjanek szybko wyskoczyl. i glowki nie mial za duzej, zeby mame nie bolalo :0 Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: SMS od TYCJI 15.07.06, 21:35 Zatem Tycjątko własnie przychodzi na świat Dziewczyny, naprawdę najpiekniejsze są dni, kiedy rodzą się dzieci Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma drzemeczka 15.07.06, 21:53 Monia, no nie moge! rewelacja. moze Funio z zazdrosci na to drzewo wszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: SMS od TYCJI 15.07.06, 21:59 15 lipca fajna data urodzin Napewno zapamieta kiedy byla bitwa pod Grunwaldem Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: SMS od TYCJI 16.07.06, 20:20 Witam. Tu mąż Tycji - DUMNY TATUŚ Wczoraj o godzinie 22:40 po dzielnym wspólnym porodzie na światek przyszedł nasz Skarb 3550 kg i 54 cm. A w punktacji pełna dycha. Miałem napisać to wczoraj no ale emocje i nie dałem rady Wybaczcie Reszte informacji napisze Tycja jak wróci - nie odbiore jej tej przyjemności Tycja czuje się bardzo dobrze, tak samo jak Młody. P.S. Dziękujemy za wszystkie smsy i życzenia. POZDRAWIAM W NASZYM IMIENIU. P.S.II - od męża - dla dziewczyn, które są przed - oddechy,oddechy,oddechy!! P.S.III - od męża - troche sie pogubiłem na tym forum i nie wiem gdzie wkleiłem info o narodzinach , więc wklejam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 21:27 Misia siedź Ty cicho!!!! wiesz ile kosztuje wezwanie straży pożarnej do kotka na drzewku?! ok.2tysiące!!!!!!!!!! Kocurku jak posprzątasz to wysyłam do Ciebie co mam. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 21:32 o szok! wiec nie pozostaje Ci nic innego jak przemowienie mu do rozsadku, ze on jest stworzenie kanapowo-kolanowe, a nie nadrzewne Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:11 ojej - czyli może dziś Tayycjanek przyjdzie na świat. Kciuki ściskam!! Fantaisie - ale super powymyślałaś opisy!! To aż tyle wejść było na stronkę??? taka popularna jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:18 mam nadzieje, ze Tysia przytula juz swoj skarb i napatrzec sie nie moze, w zwiazku z czym zapomniala o bozym swiecie i o nas tez! jesli tak to wybaczamy. ja juz zmykam spac, wiec nowego obywatela powitam jutro kolorowych wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:20 No to czekamy na Tycjanka, który wieczorową porą pstanowił się pojawić na świecie))) Zakupu udane, w sumie: 3 pary butów (w tym jedna moja) 2 bluzki (S-ki) ))))))))))))))))) spodnie (38 rozmiar) ))))))))))) 2 pary spioszkow 1 ksiazka 1 pasek do spodni Biedny Funio, amator zielonych jabłek))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:23 Megi ale zaszalałaś)) bomba!!!! może jakieś zdjęcia?? A Ty wiesz jakie te jabłka są pyszne, aż mi ślinka pociekła jak sobie przypomniałam....są to najbardziej soczyste z soczystych aż po brodzie spływa... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:27 Megi, to Miki chyba zostal pokrzywdzony na tych zakupach. chyba jejmu najmniej przypadlo. Fantaisie, a nie nazywa sie ta jablonka zlota reneta. bo ja z dziecinstw pamietam takie jablka. dokladnie tak jak piszesz. bardzo soczyste i bardzo slodkie. najlepsze na swiecie, ale nigdzie nie moge ich kupic Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:30 Niestety nie, a też znam taką odmianę a to jest co innego, nie wiem jak to się pisze ale "grabsztyn" Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:34 Ja tez uciekam spac, pewnie zaraz jak sie wylacze pojawia sie wiesci od Tycji... mam nadzieje, ze juz trzyma malego w ramionach. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:38 ja też juz przysypiam...ale dzielnie czekam Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:34 szkoda ale w sumie to dobrze. znaczy sie dla Ciebie dobrze. bo na 1000% napadlabym ktoregos dnia twoja jablonke gdyby to byla zlota teneta wiecie, to jest jedno, z milszych wspomnien z mojego dziecinstwa. normalnie stalam pod tym drzewem (bylo wielkie i bardzo stare) i zzeralam tone tych jablek. a najbardziej lubilam takie obite. bo wtedy sok ciekl litrami o matko, teraz mi slonka pociekla Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:36 I tak do siebie na jesieni zapraszam na jabłuszka)) reneta jest lekko kaszkowata przy tych, poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:37 o matko! pol godziny temu mialo mnie juz tu nie byc! chrumpsowa! naprawde nie jestes jedyna uzalezniona! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie NoWy WąTeK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 15.07.06, 22:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=45307949 Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:42 oj, ciekawe, jak u Tycji! melduje, ze termometr nowy zakupilam. M. sie denerwowal, ze koniecznie juz jutro bede potrzebowac ooops, to sie nie zrozumialysmy,Fantaisie. obok Tesciow ludzie takie mieszkanko wynajmuja i biora ok 1000 euro za tydzien. byc moze troche mniej nie w sezonie, ale nie wiem. Tesciowie sa prawie caly czas, chyba ze jedziemy my albo moj szwagier. Tyle wiem. a ostatnio pojawily sie tam myszy i jest wielka afera, wszedzie porozkladane trutki itp. Tesciowa w amoku, a my zadnej nie widzielismy. a jest to na tyle snobistyczne i drogie miejsce, ze tesciowie jada zawsze z big zakupami zrobionymi w domu, zeby tam mniej kupowac Chrumpsie, wiesz jaka niespodzianka? dostalam tessera sanitaria!! my jutro chyba na basen pojdziemy, zeby opalenizna tak calkiem nie znikla Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:44 Ojto mzoe Tysiatka na tej stronie swiata juz jest. Mam nadzieje,z e dadza szybko znac bo bym sobie z checia cos opila, soczkiem niestety o ale cos Fantaisie moja syjamkana dwor nie wychodzi a rudzielec nie wie o co chodzi z wchodzeniem na drzewa, za ciezka dupe ma, zreszta i dobrze bo my za domem tylko sosny mamy. Mojej cioci 4 m-czny kociaz wlazl na sosone i nie mial jak wjesc to oni prawie godzine z rozlozonym kocem jak strazacy stali bo pod sama sosona jest wielki glaz. Dobrze, ze stali bo maly w koncu spadl. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dobra wiadomosc 15.07.06, 22:36 Ja już czekam na jabłka, bo to mi wolno jeść dziś jadłam lody jabłkowe u grycana a funio wie co dobre, czego on miałby szukać na sośnie))? Miki bedzie miał ładnych rodziców w nowych ciuchach, to też się liczy! poza tym chciałam mu kupic coś więcej ale np w sklepie z odzieżą dla dzieci nie ma wogóle kaftaników, nie rozumiem tego. Fantaisie zdjęcia powiadasz, hmmm, to może lepiej coś z tego włoże we wtorek? dobranoc, idziemy dalej sobie z mężem przypominac to i owo)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Dobra wiadomosc 16.07.06, 09:08 Witam. Tu mąż Tycji - DUMNY TATUŚ Wczoraj o godzinie 22:40 po dzielnym wspólnym porodzie na światek przyszedł nasz Skarb 3550 kg i 54 cm. A w punktacji pełna dycha. Miałem napisać to wczoraj no ale emocje i nie dałem rady Wybaczcie Reszte informacji napisze Tycja jak wróci - nie odbiore jej tej przyjemności Tycja czuje się bardzo dobrze, tak samo jak Młody. P.S. Dziękujemy za wszystkie smsy i życzenia. POZDRAWIAM W NASZYM IMIENIU. P.S.II - od męża - dla dziewczyn, które są przed - oddechy,oddechy,oddechy!! Odpowiedz Link Zgłoś