Dodaj do ulubionych

Starania Listopadowe

• oska81 Re: Starania Listopadowe 07.12.06, 19:46
      Cześć
      dawno tu nie zaglądałam, po pierwsze kompletny brak czasu, a po drugie mimo iż
      niby wiem co jest grane to i tak trochę zdolowana byłam.
      Alelo bardzo mi przykro, trzymaj się, głowa do góry, pamiętaj, że @ już za
      chwilę się skończy i można wejść w nowy cykl z nowymi nadziejami.
      Aba, Dzwoneczku - trzymam za Was mocno kciuki, abyście nie musiały przenosić się
      na grudniowe, a raczej na sierpień 2007 smile
      Ja przeniosę się na grudniowe staranka dopiero jak dostanę @, chociaż jak tak
      dalej pójdzie to chyba od razu na styczniowe będę musiała przejść. Niby
      wspomagacze biorę i co... i nic. Dziś mój 47dc, @ nie widać, wszystko się
      przesuwa, ze staranek nici sad Brałam tabsy na wywołanie i wredna przyjść nie
      chce, dzwoniłam do lekarza i mam czekać jeszcze z tydzień i wtedy znowu przyjść.
      Nienawidzę takiego obrotu sprawysad
      Pozdrawiam Was
      Aga
      • blaszany_dzwoneczek Re: Starania Listopadowe 07.12.06, 19:53
        No to faktycznie, Oska, chyba jesteś z nas w najprzykrzejszej sytuacji. A na
        pewno w ciąży nie jesteś? smile
        • oska81 Re: Starania Listopadowe 07.12.06, 19:59
          No właśnie nie jestem sad Przed wizytą u lekarza robiłam 3 testy, ani nawet
          cienia, a lekarz potwierdził, że niestety, ale ciąży nie ma.
          Jak nigdy pragnę mocno @, aby móc w końcu rozpocząć nowy cykl.
          • blaszany_dzwoneczek Re: Starania Listopadowe 07.12.06, 20:03
            No to nietypowo jak na to forum, życzę Ci żeby okres przyszedł jak najszybciej
            smile Ale ode mnie - wara wink
            • oska81 Re: Starania Listopadowe 07.12.06, 20:10
              W sumie to jest forum "w oczekiwaniu" smile Wyjątkowo i ma nadzieję, że pierwszy i
              ostatni raz oczekuje na @
              Od Ciebie będzie wara smile W tym przypadku tylko ja muszę dostać @, reszta z Was
              ma zobaczyć 2 krechy smile
              • alela1 Re: Starania Listopadowe 07.12.06, 20:36
                jakie kupic witaminy dla chlopa, zeby troche sie wzmocnil? gdzies byl ten watek
                ale nie znalazlam
    • aba1122 Re: Starania Listopadowe 08.12.06, 10:41
      Cześc kobitki
      Alela ja swojemu zakupiłam Androwit i Salfazin i jedno i drugie bierze raz
      dziennie , daje mu również Foliksmileo tych tabsach wyczytałam na Forum
      bezpłodnośc tam dziewczyny piszą że ich mężowie otrzymali je od ich ginków i
      bardzo je polecająsmilemój M bierze dopiero od tego cyklu więc nic nie wiem czy
      coś podziałająsmile a ja jestem chora mam kaszel,katar gardło mnie tak boli że
      zejde , dziś ide do lekarza , szczerze mówiąć nie wiem po co bo pewno przepisze
      mi antybiotyk (to trwa już tydzień) a i tak go nie wezmę , muszę poczekać
      przecież do końca przyszłego tygodnia chociaż tak podświadomie czuje że znów
      nic z tego, dobrze że 18.12 ide do gina i na badania to może on mi trochę
      pomoże w tym zaciążaniu.
      POzdrawiam Was
      aba
    • blaszany_dzwoneczek Re: Starania Listopadowe 09.12.06, 12:15
      Miesiączka miała dziś przyjść i przyszła sad((((
      Smutno mi. W tym cyklu jakoś tak się bardziej nastawiłam, że mi zależy. Do końca
      wierzyłam, że może się udało. Wczoraj nawet lekko mnie mdliło - śmiałam się, że
      mam urojone objawy ciążowe, i proszę, jak najbardziej urojone. Wczoraj
      kombinowałam jak to byłoby fajnie w wigilię teściom i babci oznajmić nowinę...
      Nowiny nie będzie. Będą starania tuż przed świętami. Idę wpisać się na grudzień.
      To bedzie 5 cykl starań. Może mężowi jakieś witaminki kupię - co lepsze, ten
      Androvit czy Salfazin?
      Kto tu jeszcze został? Aba chyba tylko z ostatnio piszących. I Oska czekająca na
      miesiączkę. Aba trzymam kciuki! i Oska za Ciebie też, żebyś się załapała na
      grudniowe starania.
    • lamciad Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 11:09
      Halo,halo,jeszcze ja tu jestemsmileWypoczęta po tygodniowym szaleństwie na
      nartkach.
      Nie jestem pocieszona Waszymi postami...no gdzie te ciąże??!!!
      Wstrętna @ ma przyjść w czwartek.Moje testy owu nie pokazały w tym miesiącu
      dwóch mocnych kresek,a jedynie cały czas jedną mocną a drugą bledszą.Zrobiłam
      ich chyba z 10szt,wiec raczej owu przegapić nie mogłam.Temperatura z kolei też
      jakaś dziwna,zresztą same oceńcie 28dni.pl/lamciad/cykl
      ja się na tym dobrze nie znam,ale chyba nie wygląda to różowosad((
      Acha,obecnie 27 dc i śluz biały,czuję się zupełnie normalnie ni to na ciąże ni
      na miesiączkę.
      Pozdrawiam
      • lamciad Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 11:17
        To dziadyga,chce logowania zamiast pokazać sedno sprawywinkWięc muszę ręcznie:
        5dc 37,2
        6dc 37,1
        7dc 36,8
        8dc 36,9
        9dc 36,7
        10dc 36,6
        11dc 36,9
        12dc 37,1
        13dc 37,1
        14dc 36,8
        15dc 36,9
        16dc 36,9
        17dc 36,9
        18dc 36,8
        19dc 36,9
        20dc 36,7
        21dc 36,9
        22dc 36,8
        23dc 36,9
        24dc 36,7
        25dc 37,0
        26dc 36,8
        27dc 37,1
        Była ta owulacja,czy nie?Kto sie na tym zna?Może Dzwoneczek jeszcze tu zajrzy-
        nasz ekspert forumowywink
        • blaszany_dzwoneczek Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 13:37
          No zajrzałam jeszcze. Sorki, że o Tobie zapomniałam smile
          Lamciad, nie bardzo te temperatury wyglądają. Dziwnie wysokie od początku i cały
          czas takie skoki w gorę i w dół. Nie ma jednego wyraźnego skoku, poziomu
          niższych temperatur i poziomu wyższych. Moim zdaniem nie wygląda to na cykl
          owulacyjny. A powiedz jeszcze - mierzysz zgodnie z zasadami?
          • lamciad Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 14:36
            Dzwoneczku,moje zasady to mierzenie codziennie w miarę o tej samej porze,czyli
            8.20 zaraz po obudzeniu się(bez wstawania z lóżka).Moim zdaniem to też nie
            wygląda obiecująco.No i te testy...dlaczego ciagle mam dwie kreski,praktycznie
            przez caly cykl?!W sumie dobrze,że się przekonalam do mierzenia temperatury,bo
            przynajmniej wiem na czym stoję i od czego w razie czego zacząć rozmowę z
            ginem.Myślę,że poobserwuję jeszcze następny cylk,by upewnić się,czy to
            jednarazowy wyskok mojego organizmu czy jednak mam problem.
            W każdym razie dzięki za komentarz.
            • blaszany_dzwoneczek Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 15:19
              Na testach to ja się zupełnie nie znam, nigdy w ręku nawet tego nie miałam. A co
              do pomiarów jeszcze, gdzie mierzysz? Jak ustach, to może spróbuj w nastepnym
              cyklu mierzyć w pochwie?
              • lamciad Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 17:50
                Jak najbardziej mierzę w pochwie,więc pomiar powinien być dokładny.
                • blaszany_dzwoneczek Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 18:21
                  No to już nie mam pomysłów smile Wygląda niestety na cykl bezowulacyjny. Zobacz
                  koniecznie następny, może to tylko jednorazowy taki. Trzymam kciuki żeby tak było.
                  • lamciad Re: Starania Listopadowe 10.12.06, 23:12
                    Dzięki.Ja też trzymam kciuki,za Ciebie i wszystkie starające się dziewczyny.
    • aba1122 Re: Starania Listopadowe 11.12.06, 18:12
      Dzwoneczku przykro mi z powodu Twojej obrzydliwej , wpieprzającej się tam gdzie
      jej nikt nie chce @!!!!Już pewno humor masz lepszy bo powoli zaczniesz następne
      staranka a wtedy człowiek znów zaczyna się nakręcać i jakoś leci , do przodusmile
      A co ja mam tu sama zostać? Czekam do soboty wtedy się wszystko wyjaśni oby bo
      jestem chora i boję się brać leki a już mi naprawdę ciężko oddychaćsmile
      Chyba jeszcze Lamcid czeka na @?
      • lamciad Re: Starania Listopadowe 11.12.06, 19:40
        a czeka czekasmiletylko jakos tepmeraturka wskazuje,ze @ bedzie i owulacji w tym
        miesiacu nie bylosad((( Wiec na ciaze sie w ogole nie nastawiam.A @ ma byc w
        czwartek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka