zolza79 08.11.06, 18:00 W dniu soodziewanej @ test negatywny, czy mozliwa mimo to ciąża??Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babajagaa Re: test negatywny 08.11.06, 18:47 Hej,ja czekam z testem do soboty jezeli @ nie nadejdzie.Z tego co czytalam i slyszalam to czasami zdaza sie ze dziewczyny niektore najpierw maja 1 krech a po jakims czasie 2,moze test za wczesnie zrobilas,ktory to dzien po owu? Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 Re: test negatywny 08.11.06, 18:53 czasem choć bardzo rzadko, test pokazuje i kreche gdy jest się w ciązy...jesli masz wątpliwości lepiej zainwestuj w badanie beta hcg i sprawa jasna...mozna je zrobić ok 10 dni po owu. koszt róznie od 27 do 35zł powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zolza79 Re: test negatywny 08.11.06, 19:01 jestem 14 dzien po owulacji, nigdy nie spóźniała mi się @, dlatego nie wytrzymałam i pognałam do apteki, test wykonałam koło 16, a słyszałam, że najlepiej robić go z porannego moczu, kurcze kurcze, a teraz siedzę i myślę, a co najgorsze nakręcam się. Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: test negatywny 08.11.06, 20:39 U mnie @ ani widu ani slychu wczoraj juz powinna byc ale cierpliwie czekam do soboty,ty tez poczekaj zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: test negatywny 08.11.06, 20:59 a ilema Twoja faza lutealna? Jeśli 14 dni, to poczekaj jeszcze jeden dzień i zrób test z porannego moczu. A jaki robiłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza79 Re: test negatywny 08.11.06, 21:26 eh, niestety tym razem się nie udało(mam nadzieję, że w przyszłym miiesiącu będą upragnoine 2 kreseczki, trzymam kciuki za wszystkie starające się i czekające na potwierdzenie dobrej nowiny Odpowiedz Link Zgłoś
prank Re: test negatywny 13.11.06, 01:14 Dzisiaj mam 39 dc a @ jak nie bylo tak nie ma.Cykle mam 30-33 dni. Na tescie wychodzi niestety tylko jedna kreska. Troche mnie to niepokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalmia Re: test negatywny 13.11.06, 12:52 prank napisała: > Dzisiaj mam 39 dc a @ jak nie bylo tak nie ma.Cykle mam 30-33 dni. Na tescie > wychodzi niestety tylko jedna kreska. Troche mnie to niepokoi. Ja mam bardzo podobnie, cykle 30-34, dziś jest 38 dc. 2 testy negatywne a objawy jak na miesiączkę, ale się nie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mziolek5 Re: test negatywny 13.11.06, 17:54 u mnie podobnie, cykle 30-33, (34 dc), od owu minęło ok 17 dni... @ brak, testy negatywne.parę dni temu, przez tydzień, bolało mnie wszystko co tylko mogło+zmienne nastroje. Teraz juz nie mam żadnych objawów. Dziewczyny radzą beta HCG i na pewno słusznie...tylko nie wiem jak Wy ale ja to się chyba boję, niby już wiem,że ciąży nie ma, ale robienie kolejnego testu to kolejna iskierka nadziei,a potem rozczarowanie....chyba poczekam. Trzymajcie się!! jakoś tak w większym gronie raźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
prank Re: test negatywny 14.11.06, 00:47 DZis 40 dc i nadal nie ma @. Boli mnie brzuch ale jakos inaczej niz na @. Jutro rano chyba zrobie kolejny test. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: test negatywny 14.11.06, 01:13 Badanie beta hcg to koszt 2-3 testów aptecznych. A mniej nerwów i wynik nie pozostawiający wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś