mia17 22.02.07, 16:25 we wczesnej ciąży mogą mieć takie samo natężenie jak te przed, które zazwyczaj towarzyszyły zbliżającej się @ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia17 Re: czy bóle podbrzusza 22.02.07, 16:35 angrek, witaj dzięki za odpowiedź. prawdę mówiąc to wariuję już i sama nie wiem, czy sobie wmawiam te objawy, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: czy bóle podbrzusza 22.02.07, 16:45 Ciężko to odróżnić, naprawdę. Ja na początku częściej siusiałam i bolały mnie piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
mia17 Re: czy bóle podbrzusza 22.02.07, 16:52 z tym siusianiem to "ciężka" sprawa, bo owszem - latam do kibelka częściej, ale i dużo piję, więc to może być wynik tego, a nie ciąży. za to pobolewanie podbrzusza zaczęło się dużo wcześniej niż przed normalną @. zazwyczaj odczuwałam podbrzusze na 1-2 dni przed @, a teraz mam "szmery" od tygodnia, raz silniej, raz słabiej. Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: czy bóle podbrzusza 22.02.07, 17:09 Mnie brzuch bolal tak samo jak zawsze przed @,nawet mialam takie uczucie jakbym juz dostala,to bylo 3 dni po terminie @ w dniu spodziewanej tez mnie bolal brzuch a po 6 dniach spoznienia zrobilam test. Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: i co wyszło...? ;-) 23.02.07, 10:30 Co wyszlo...zobacz w sygnaturce,to juz 20tc czyli polowa Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2881 Re: czy bóle podbrzusza 22.02.07, 17:55 Ja czułam nawet do 9 tyg.ciąży jakbym miała dostać okres póżniej dopiero ustało Odpowiedz Link Zgłoś