Dodaj do ulubionych

ciążowe jeansy

02.05.07, 13:59
zaczynam "rosnać" powoli powieksza mi sie brzuch i nie dopinam sie juz w
swoich jeansach. gdzie zaopatrujecie sie w odzież ciazowa? chce kupic jeansy
ale zalezy mi zeby wygladaly zgrabnie, jak nieciazowe, najelpiej takie pod
brzuszek.(moze zwykle fimry jeansowe maja serie maternity?) podajecie prosze
jakies namiary na fajne jeansy, te z was ktre juz kupily lub wiedza gdzie
dostac.
Obserwuj wątek
    • bobimax Re: ciążowe jeansy 02.05.07, 14:14
      Ja się zaopatruję w H&M. Tam są różne rodzaje spodni i jeansy i z materiału.
      Jak przymierzałam jeansy to troszkę sztywno mi było dlatego ja polecam sztruksy
      (chyba źle napisałam ale nie chce mi się sprawdzać w słowniku). A teraz mam z
      materiału no i takie dresowe rewelacja.
      • silje78 Re: ciążowe jeansy 02.05.07, 14:32
        ja kupiłam jeansy 9fashion ( www.9fashion.pl/sklep/product_details.php?
        id=1480 ). musiałam tylko trochę zwęzić nogawki na udach. są uszyte z dość
        cienkiego jeansy, w związku z tym nie są sztywne. co do h&m to się
        rozczarowałam. nie dość że spodnie są droższe niż te w 9fashion to na dodatek
        mają jakieś dziwne fasony i kolory sad przed ciążą też nastawiałam się na zakupy
        właśnie w h&m, ale teraz widzę, że inne firmy mają dużo ciekawsze kolekcje.
        pozdrawiam
    • kamapyp Re: ciążowe jeansy 02.05.07, 15:09
      A ja kupowałam spodnie w Kappahlu. Mają tam dział Motherline, ale nie mają zdyt
      dużego wyboru, jedynie spodnie i bieliznę. Na wiosnę kupiłam u nich bojówki
      które nosiłam jeszcze trochę po porodzie. Jak ściągnęła gumki regulujące
      szerokość w brzuchu to wyglądały jak normane spodnie.
    • anusia_79 Re: ciążowe jeansy 02.05.07, 15:16
      Ja też polecam jeansy z H&M. Mają prosty krój, sa fajnie wycierane z przodu,
      dodatkowo oprócz elastycznego materiału na brzuch, maja w srodku regulację
      (gumka + guziki), która dobrze utrzymuje spodnie na pupie. Ja nosze je od 5 m-
      ca ciązy i jestem bardzo zadowolona. Wczesniej szukalam w sklepach z odzieżą
      ciązowa, ale tam jeansy wygladaja jak takie najtansze z bazaru, tyle ze maja
      doszyty elastyczny material na rosnacy brzuszek.
    • oli77 Re: ciążowe jeansy 02.05.07, 15:19
      A ja kupiłam jeansy firmy be mama! jestem zadowolona z nich, bo ostatnie tyg
      ciąży a spodnie nadal są ok. Fason bardzo fajny, bo właściwie wyglądają jak
      normalne. Są właśnie pod brzuszek. Bluzki trzeba mieć dłuższe, ale stanowczo
      lepiej to wygląda.
      • aniahrrr Re: ciążowe jeansy 02.05.07, 21:59
        polecam h&m.nie należą do najtańszych, ale jestem z nich bardzo zadowolona.
        mają fajny fason-bardzo na czasie, ciekawy system dopasowania, który sprawia,
        że da się je nosić od wczesnej ciąży do zaawansowanej, bardzo kobiece, dość
        dopasowane.pasują i do sportowych butów i do bardziej eleganckich (jak to
        jeansy zresztą).dodam, że należe do osób szczupłych i nie mogłam znaleźć dla
        siebie nic, co nie leciałoby mi z tyłka, a pomieściło brzuszek, który nie
        mieścił się już w zwykłe spodnie. znalazłam te i trafiłam w 10.
        • laryska Re: ciążowe jeansy 02.05.07, 22:08
          polecam dzinsy z materialowym sciagaczem na brzuszek. Poczatkowo rowniez
          wolalam takie pod brzuch ale sie nie sprawdzily. Uciskaly mnie przy siadaniu i
          zimno mi w brzuch bylosad

Zwracaj uwage rowniez na to, jak zszyty jest dzins ze sciagaczem na brzuch (to
          dotyczy rowniez spodnic materialowych). Chodzi o szew. Czesto nie jest on
          elastyczny i zaczyna uwierac w miare rosniecia brzuszka. Jest to bardzo
          niewygodne. Jak bedziesz kupowac dziny to w nich usiadz i zobacz czy Cie
          nigdzie nie uwiera i ile masz miejsca w okolicy szwu.

nie wiem czy zrozumiale napisalam ale sie staralamsmile
          • dorota814 Re: ciążowe jeansy 03.05.07, 08:38
            www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4390939&gr_id=15566 looknij sobie
            • silje78 Re: ciążowe jeansy 03.05.07, 11:16
              jedno małe ale. allegrowicz ten ma bardzo dużo negatywów. fakt są też pozytywy
              ale jednak ilość negatywów jest prztłaczającasad
    • dorota814 Re: ciążowe jeansy 03.05.07, 13:10
      kurcze, nawet nie sprawdzilam uncertain faktycznie...
    • sandraa3 Re: ciążowe jeansy 03.05.07, 13:22
      Ja kupiłam rewelacyjne w Pępku świata. Cena też rewelacyjna wink
      • paniwaz Re: ciążowe jeansy 03.05.07, 15:02
        Po długich poszukiwaniach idealnych jeansów znalazłam te jedyne - tylko firma
        Bebefield. Spodnie zrobione z "głową", piękna pupa, opięte uda, regulacja
        ściągacza na brzuszku, kilka modeli do wyboru, ładny jeans. Szczerze polecam.
        Dostępne m.in na www.mjakmama.pl
        Pani Wąż
    • slanty Re: ciążowe jeansy 03.05.07, 15:23
      Witam,
      ciężko dostać ładne biodrówki na ciążę. Znalazłam w końcu jeansy Happy Mum
      (www.happymum.pl). Ja mam model 'destroyed jeans' i wyglądaja i nosza się super
      przy rosnącym brzuszku. Są z lycrą.
      Nie kupowałam ich przez Internet, ale może w Twoim mieście jest sklep ciążowy z
      ubraniami tej firmy. Jakościowo są super. Mam od nich jeszcze biodrowe bojówki
      i tez są super.
      Pozdrawiam,
      Slanty
      • monikaj1 Re: ciążowe jeansy 05.05.07, 14:50
        Ja jeszcze nie kupuję, ale w pierwszej ciąży miałam H&M - byly bardzo wygodne,
        ale jak dla mnie niestety właśnie pod brzuch. A "niestety" dlatego, że po
        prostu się zsuwały i musiałam do nich nosić pasek. Teraz na 100 proc. kupię
        takie z elastycznym pasem.
    • o_ulus Re: ciążowe jeansy 05.05.07, 22:44
      ja na poczatku nastawialam sie na h&m jednak potem zdebialam jak zobaczylam ceny
      no obled prawie 200 zł za ogrodniczki. W moim miescie mam kilka ciekawych
      lumpeksów gdzie sa tylko markowe ciuszki i tam sie zaopatruje jestem
      zadowolona.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka