ewela221 16.05.07, 20:43 Czy to normalne, że przed okresem (na 2-3 dni wczesniej) wystepuje u mnie plamienie, a dopiero po tych dniach rzeczywiste krwawienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betimek Re: plamienie 17.05.07, 11:18 Możliwe. Przyczyny występowania plamień mogą być różne, ale jedną z bardzo prawdopodobnych jest niedobór progesteronu. Najlepiej, jeśli powiesz lekarzowi, że masz taki problem, a on powinien się sprawą zająć. Jeśli bardzo byś chciała sprawdzać na własną rękę, możesz w 7-8 dniu po owulacji oznaczyć poziom progesteronu we krwi. Możliwe jest też, że taką masz urodę. Ja przed ciążą miałam plamienia przed @, przebadałam się na wszystkie strony i wszystko było w porządku Tak czy i naczej najlepiej iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: plamienie 19.05.07, 11:00 U mnie np.taka naturaZdarza sie,że mam i 10 dni przed @ plamienia!Zbadałam progesteron i się okazało,że w porządku.Aczkolwiek na upragnioną ciażę czekam już prawie 9 miesięcy i nic Betimek,czy w cyklu w ktorym zaszlaś w ciąże tez miałaś plamienia??? Odpowiedz Link Zgłoś