guciowa87 27.05.07, 21:27 Moje cykle nie są idealane (29-34 dniowe), Jak myślicie kiedy mniej wiecej występuje owulacja?w którym dc?chce stosować testy owu i nie mam pojecia w którym dniu mniej wiecej mam zaczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol1977 Re: testy owu 27.05.07, 21:46 ja stosowalam od 10 dnia cyklu i mimo, ze pokazywaly owulacje nie zachodzialm w ciaze. A wiesz kiedy mi sie udalo po naparwde wielu wielku miesiacach? Kiedy zapomnialam o tym i w miesiacu w ktorym przygotowywalam sie i bronilam swoja prace dyplomowa! Kochaj sie z mezem i nie mysl o tym a zajedziesz w ciaze szybciej niz myslisz Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
mjulka Re: testy owu 27.05.07, 21:49 nie łatwo jest nie myśleć, gdy się bardzo chce niestety... testy zacznij zgodnie z instrukcją najlepiej, jak pisała moja poprzedniczka w 10dc Odpowiedz Link Zgłoś
carol1977 Re: testy owu 27.05.07, 22:48 wiem, ze nie jest latwo... przechodzialm przez to. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
angelika783 Re: testy owu 28.05.07, 08:22 Powiedzcie jak to w ogole jest z tymi testami?? czy w dniu owulacji pokazują że właśnie dziś jest ten dzień??? Nigdy tego nie stosowałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
carol1977 Re: testy owu 28.05.07, 09:10 pokazuja sie dwie intensywne kreski jak na tescie ciazowym a robisz je regularnie wieczorem o tej samej godzinie np 19:00 od 10 dnia cyklu i jak sie pojawia to wtedy nastepnego dnia masz owulacje. Ja kupowalam na allegro od Pani Ewy sa tansze niz w aptece. Niestety mi nie pomogly Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa87 Re: testy owu 28.05.07, 11:57 wczoraj kreseczka dość jasna ,dzsiaj prawie tak ciemna jak testowa chyba sie zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
monique302 Re: testy owu 28.05.07, 21:58 uwazam ze testy owu to bardzo dobra sprawa,bo wie sie kiedy ma sie owulacje,ja mam cykle 32 dniowe a owu miewalam juz roznie raz w 14dc a raz w 18dc.Dzieki testom nie denerwuje sie ze ominelam owu.A jak po kilku miesiacach z testami sie nie udaje to trzeba uda sie do lekarza bo moze cos byc nie tak.Polecam testy owulacyjne LH testy owulacyjne 5szt,ok 25zl sa w aptekach Zycze szybkiego efektu!!!napisz czy sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia27 Re: testy owu 29.05.07, 00:22 Zacząć jak w instrukcji, choć ja zaczęłam dzień wcześniej, bo śluz wydawał mi się "podejrzany". No i robiłam 4 testy, a następnego dnia się zezłościłam i nie zrobiłam wcale . Nie wiem czy nie mam w tym miesiącu owulacji, czy się przesunęła, bo testy robiłam 12, 13, 14 i 15 dc. Dziś 16 dc i dalej nic, a cykle są 29-30 dni, więc wydawałoby się regularne. No cóż, ja jeśli bym robiła, to zgodnie z intrukcją, a poza tym możesz poczytać o NPR, tam są opisane inne metody, które pomogą "wychwycić" owu. Mimo że ja jej jeszcze nie "złapałam". Podobno może się to przesunąć. Zobaczymy i życzę nam powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś