27.05.07, 21:27
Moje cykle nie są idealane (29-34 dniowe), Jak myślicie kiedy mniej wiecej
występuje owulacja?w którym dc?chce stosować testy owu i nie mam pojecia w
którym dniu mniej wiecej mam zaczać?
Obserwuj wątek
    • carol1977 Re: testy owu 27.05.07, 21:46
      ja stosowalam od 10 dnia cyklu i mimo, ze pokazywaly owulacje nie zachodzialm w
      ciaze. A wiesz kiedy mi sie udalo po naparwde wielu wielku miesiacach? Kiedy
      zapomnialam o tym i w miesiacu w ktorym przygotowywalam sie i bronilam swoja
      prace dyplomowa! Kochaj sie z mezem i nie mysl o tym a zajedziesz w ciaze
      szybciej niz myslisz smile Trzymam kciuki!
      • mjulka Re: testy owu 27.05.07, 21:49
        nie łatwo jest nie myśleć, gdy się bardzo chcesmile niestety...
        testy zacznij zgodnie z instrukcjąsmile najlepiej, jak pisała moja poprzedniczka w
        10dcsmile
        • guciowa87 Re: testy owu 27.05.07, 22:26
          dziekujekiss
        • carol1977 Re: testy owu 27.05.07, 22:48
          wiem, ze nie jest latwo... przechodzialm przez to. Trzymam kciuki!
    • angelika783 Re: testy owu 28.05.07, 08:22
      Powiedzcie jak to w ogole jest z tymi testami?? czy w dniu owulacji pokazują że
      właśnie dziś jest ten dzień??? Nigdy tego nie stosowałam..
      • carol1977 Re: testy owu 28.05.07, 09:10
        pokazuja sie dwie intensywne kreski jak na tescie ciazowym a robisz je
        regularnie wieczorem o tej samej godzinie np 19:00 od 10 dnia cyklu i jak sie
        pojawia to wtedy nastepnego dnia masz owulacje. Ja kupowalam na allegro od Pani
        Ewy sa tansze niz w aptece. Niestety mi nie pomogly smile
        • guciowa87 Re: testy owu 28.05.07, 11:57
          wczoraj kreseczka dość jasna ,dzsiaj prawie tak ciemna jak testowasmile chyba sie
          zbliżasmile
    • monique302 Re: testy owu 28.05.07, 21:58
      uwazam ze testy owu to bardzo dobra sprawa,bo wie sie kiedy ma sie owulacje,ja
      mam cykle 32 dniowe a owu miewalam juz roznie raz w 14dc a raz w 18dc.Dzieki
      testom nie denerwuje sie ze ominelam owu.A jak po kilku miesiacach z testami
      sie nie udaje to trzeba uda sie do lekarza bo moze cos byc nie tak.Polecam
      testy owulacyjne LH testy owulacyjne 5szt,ok 25zl sa w aptekach
      Zycze szybkiego efektu!!!napisz czy sie udalo
    • fruzia27 Re: testy owu 29.05.07, 00:22
      Zacząć jak w instrukcji, choć ja zaczęłam dzień wcześniej, bo śluz wydawał mi
      się "podejrzany". No i robiłam 4 testy, a następnego dnia się zezłościłam i nie
      zrobiłam wcale wink. Nie wiem czy nie mam w tym miesiącu owulacji, czy się
      przesunęła, bo testy robiłam 12, 13, 14 i 15 dc. Dziś 16 dc i dalej nic, a
      cykle są 29-30 dni, więc wydawałoby się regularne. No cóż, ja jeśli bym robiła,
      to zgodnie z intrukcją, a poza tym możesz poczytać o NPR, tam są opisane inne
      metody, które pomogą "wychwycić" owu. Mimo że ja jej jeszcze nie "złapałam".
      Podobno może się to przesunąć. Zobaczymy i życzę nam powodzenia! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka