ol2 30.05.07, 18:46 owulacją towarzyszył mi ból owulacyjny. Dzisiaj mam 15dc i nic - ani bólu ani śluzu tzn. jest taki biały, ale nie rozciągliwy. Czy jest możliwe abym miała owulację a nie było bólu? Myślicie, że owulacja jeszcze przede mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacia1976 Re: prawie zawsze przed 30.05.07, 19:07 Czesć Dorotka miałam tak samo jak Ty, zwykle owu w polowie cyklu. Nic nie czułam, a zwykle ból owu był i to silny, myslałam że może w nocy owu bylo i nie czułam, albo że wogle nie było owu...okazało się ze owu się spóźnila, dokładnie o tydzień, @ tez się opóźnił- niestety. Wszyscy mi mówią że powodem jest to ciągłe myslenie o tym, zwykle miałam cykle równiutko co 28 dni. Nie mam na razie gg, bo mój mąż wiecznie coś unowoczesnia...jak założę to się odezwe do Ciebie.Powodzenia w staraniachTrzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 czy jest to możliwe, że 30.05.07, 20:12 owulacja może się spóźnić aż o tydzień!! Kurcze, tak jak Ty Agatko miałam zawsze cykle regularne, ból owulacyjny. Wszystko grało. A od momentu kiedy zaczęliśmy starania, rozmyślania o ciąży - to wszystko się rozregulowało. Tak myślę, że to od tego ciągłego myślenia, liczenia, czekania... Ja również życzę Wam Agatko szczęścia i ujrzenia II kreseczek Jak będziesz miała gg to daj znać. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: czy jest to możliwe, że 31.05.07, 01:14 Ja w kwietniu zaczelam schizowac,ze juz skonczyly mi sie owulacje,poniewaz nic nie czulam w dniach kiedy ja miec powinnam. Tydzien pozniej pojawil sie sluz,ochota na sex no i skoczyla temp. Okres przyszedl rowniez tydzien pozniej. Ostatnie powazne opoznienie @ mialam z 10 lat temu. Nie wiem czemu mi sie opoznila owulacja skoro w kwietniu z powodu czekajacych mnine badan gin. nie mialam zamiaru sie starac,wiec stres prokreacyjny odpada jako przyczyna. W tym cyklu owulacja juz byla w normalnym terminie i teraz oczekuje co sie z tego wykluje Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 dziewczyny poradźcie coś!!! 31.05.07, 19:15 otóż dzisiaj mam 16dc i nic!!!! ani bólu owulacyjnego ani tym bardziej śluzu. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Nie wiem czy jest sens jeszcze "ciągnąć" mojego mężusia do wyrka. Czy to możliwe aby owulacja była przede mną? Bedę wdzięczna za wszelkie opinie D Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: dziewczyny poradźcie coś!!! 01.06.07, 08:09 Mamy czary odprawić byś owulację miała? U mnie wykres pokazał dopiero 22 dc! I wkurzona jestem bo myślałam, że już nie będzie i sobie seks odpuściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Re: dziewczyny poradźcie coś!!! 01.06.07, 09:57 no - możesz odprawić czary, może coś to da Odpowiedz Link Zgłoś
angelika783 Re: dziewczyny poradźcie coś!!! 01.06.07, 10:24 Ja też mam podobne problemy, zwykle moje cykle są 28-dniowe ale ostatni mialam 32 dniowy. Dziś jest 15 dzień cyklu, robię od 4 dni testy owulacyjne i cały czas ta kreska testowa jest jakaś niewyraźna.. O co tu chodzi....???? Pomijam fakt, że z mężem i więcej o tym myślimy, tym mniej nam się udaje. Już organizuję szampan, świece, truskawki, bitą śmietanę, świece....i jakoś nie może dojść do szczytowania ten mój mężuś....nie wiem co jest, niby nie ma żadnej blokady ani problemu, a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: dziewczyny poradźcie coś!!! 01.06.07, 13:25 Ja mojemu w ogóle nie mówię w jakim dniu cyklu jestem. Nie mówię mu o tym, że dzisiaj musimy, bo jutro może być za późno Odpowiedz Link Zgłoś