Dodaj do ulubionych

Wrocław-Chałubińskiego

10.07.07, 21:30
Wrocław,na ul.chałubińskiego będę miała cesarkę.Czy może mi ktoś napisać coś
na temat tej kliniki,jak tam jest i w ogóle.nie znam tam ani lekarzy,ani nic
nie wiem i troche oblewa mnie strach przed porodem tam.Tym bardziej,że
pochodzę z głogowa.Napiszcie coś proszę.Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki.
Obserwuj wątek
    • polazgateska Re: Wrocław-Chałubińskiego 11.07.07, 11:14
      rodziła tam moja kolezanka. Z tego, co mówiła, była zadowolona, też miała
      cesarkę. Pracują tam bardzo dobrzy specjaliści, bo to klinika. A minusem jest
      to, ze studenci tam mają praktyki, więc moźesz się spodziewać tego, ze będą cię
      oglądać ze wszystkich stron. Ale o ile wiem, można sobie wcześniej zastrzec, źe
      nie źyczysz sobie tego. Z drugiej srony, na kims się muszą uczyć... Ale nie
      wiem, czy bym chciała, żeby akurat na mnie...
      • zolinkal Re: Wrocław-Chałubińskiego 11.07.07, 18:43
        Dzięki za informację.Myślę,że może nie będzie tak żle z tymi studentami.Nie mam
        wyjścia.A Ty z Wrocławia jesteś?
        • polazgateska Re: Wrocław-Chałubińskiego 11.07.07, 20:15
          Z Wrocławia, ale będę rodzić na Brochowie, jak mnie tam zechcą
          • yool125 Re: Wrocław-Chałubińskiego 11.07.07, 20:54
            Pomyslcie ze nie tyle studenci sie tam ucza co obserwuja bo dla nich to takie
            samo wielkie przezycie i piuerwszy kontakt z rodzacym sie bobaskiem a wy to
            kroliki doswiadczalne bo tak nie jest absolutnie a moze akurat ktoras z was
            bedzie niejednemu wdzieczna ze poda wam wode albo pogada w obcym miejscu gdy
            pielegniarki beda sie zajmowac ciezszym przypadkiem....albo strajkiem czego nie
            zycze ale w pelni rozumiem i akceptuje!!!student to nie ciezar zaden nie patrzy
            na was jak na kobiete interesuje sie waszym malenstwem z wypiekami na twarzy
            obserwuje jak sobie radzi z przychodzeniem na swiat...a potem biegnie z
            zacisnietymi kciukami zeby dostalo 10 pkt!!!i to on wam potem mrugnie
            porozumiewawczo ze wsz ok nie poloznasmile))usmiechnijcie sie i powodzenia!!!!!!!i
            do zobaczenia...ja mam tez termin na listopad
    • zolinkal Re: Wrocław-Chałubińskiego 11.07.07, 21:17
      Nie za bardzo aby był przy mnie tłum studentów,ale z drugiej strony-będę tak
      zestresowana porodem,że będzie mi to wszystko obojętne.Poza tym muszą się na
      kimś uczyć.
    • zolinkal Re: Wrocław-Chałubińskiego 11.07.07, 21:19
      A ktoś wie coś na temat tamtejszych lekarzy i atmosfery?
    • xyz000 Re: Wrocław-Chałubińskiego 12.07.07, 08:53
      Miałam tam CC w grudniu, było super, mój strach był niepotrzebny, w trakcie
      operacji rozmawiałam z anestezjologiem, czułam jak wyjmują synka, to nic nie
      boli i wcale nie jest nieprzyjemne, pokazali mi go a po wytarciu, mierzeniu i
      ważeniu przynieśli go z powrotem na salę operacyjną i do końca szycia trzymali
      mi go przy twarzy, mogłam go całować i przytulać, po wywiezieniu z sali
      operacyjnej odrazu przystawiono mi go do piersi, mogłam mieć go cały czas przy
      sobie i był przy mnie mój mąż, na sali pooperacyjnej mogła mnie odwiedzać
      rodzina, mogłam pić wodę tylko nie mogłam podnosić głowy do góry przez 12 godz
      Naprawdę było ok do dziś się wzruszam jak sobie to przypominam, mam nadzieję
      że dla Ciebie to też będzie piękne przeżycie !!!
    • xyz000 Re: Wrocław-Chałubińskiego 12.07.07, 08:57
      a propos studentów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka