kk_1976 25.07.07, 23:49 Dziewczyny, gdzie w Wwie najlepiej kupic lozeczko, wozek i takie inne gadzety, jakos nigdy nie natknelam sie na taki sklep... kk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzik751 Re: Lóżeczko - gdzie w Wwie? 26.07.07, 08:12 swiat dziecka ul.towarowa lub w tesco na ul.gorczewskiej smyk ul.krucza sklep na ul.grojeckiej blizej bitwy warszawskiej narazie tyle jak cos mi sie przypomni napisze Odpowiedz Link Zgłoś
wolanka79 Re: Lóżeczko - gdzie w Wwie? 27.07.07, 18:37 hej, ja kupiłam łózeczko i materacyk oraz pościel w Ikei - wychodzi najtaniej i rzeczy mają dobrą jakosć, są stonowane, a nie pstrokate, albo takie rozlane (to oczywiscie kwestia gustu). Poza tym w ikei są b. fajne akcesoria typu śliniaczki, ręczniczki... Świat dziecka to b. drogi sklep - moim zdaniem. Znalazłam jeszcze bardzo fajny sklep na Woli, ceny mają prawie, ze hurtowe - niektóre rzeczy o wiele tańsze niż na allegro, czym mnie zdziwili. To jest sklep na ul. Ciołka (pomiędzy Obozową i Górczewską), wózki mają zarówno polskie, jak i zagraniczne - tańsze o droższe, i najważniejsze - nie wciskają przy zakupie niczego na siłę, na zasadzie, że dla malucha ten gadźet jest niezbędny. Naprawdę polecam. Sklep nazywa się Adi (www.wyprawki.pl), tylko w necie mają swoje rzeczy z tych z wyzszej półki, reszta w sklepie. Jakby babka z tego sklepu wiedziała, jaką reklamę jej robię to moze bym dostała rabat Naprawdę, polecam głównie ze wzglkędu na ceny i jakość obsługi, to będzie mój drugi dzidziuś i jestm b. przeczulona na punkcie "pieluszkowego biznesu", nie lubię wciskania, a ytam tego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
magda763 Re: Lóżeczko - gdzie w Wwie? 29.07.07, 20:44 Witam, koleżanki polecały mi sklep internetowy www.calineczka.pl, można również samemu tam jechać i zrobić zakupy, jest tani. Ja się tam dopiero wybieram. Jeśli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji malucha to najtańsze są hipermakety. O łóżeczkach z Ikei słyszałam że żeczywiście ceny są przystępne ale są rozmiarem mniejsze, więc nie będę się decydować, gdyż zależy mi na jak największym. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
wolanka79 ikea 30.07.07, 14:25 hej, jeżeli łóżeczka z Ikei ci się podobają - Ikea zmianiła standardy i powiększyła wymiary łóżeczek, nie ma już mniejszych, jak kiedyś. Teraz najmniejsza to 120/60, czyli standardowe Info jest na stronie, zresztą my już kupiliśmy łóżeczko, więc potwierdzam... Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Lóżeczko - gdzie w Wwie? 30.07.07, 08:18 Wozki - dwa sklepy (ta sama firma) po obu stronach Swietokrzyskiej, mieddzy pl. Bankowym a kinem Femina, Odpowiedz Link Zgłoś
wolanka79 Re: Lóżeczko - gdzie w Wwie? 30.07.07, 14:27 hej, chodzi ci chyba o Al. Solidarności? Rzeczywiście wybór wózków ogromny... Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Lóżeczko - gdzie w Wwie? 30.07.07, 16:43 wolanka79 napisała: > hej, chodzi ci chyba o Al. Solidarności? Oczywiście! Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś