16.08.07, 19:52
Ja @ nie dostałam ale czuje ze to ostatnie chwile i mysle ze jutro
na 100% juz ja bede miala wiec trudno.. kolejny cylk staran - ale
nie ma co marudzic przeciez te staranie sa bardzo przyjemne. No
chyba trzeba zalazyc wrzesniowy watek... Ewciapo 3 mam wciaz kciuki!
Obserwuj wątek
    • ewciapo Re: Hej! 16.08.07, 21:07
      Witam!No chyba nie będzie tak żle,może jednak nie przyjdzie!Ja mam od tyg takie
      bóle jak na @,ale ani widu ani słychu.Tylko fatalnie ,że te testy są
      negatywne,ale już postanowiłam -idę jutro o 7 na badanie krwi,więc po południu
      będzie wszystko jasne i mam nadzieję,że w dobrym kierunku.Oby i Tobie i mnie się
      powiodło no i oczywiście wszystkim innym starającym się.Obyśmy za niedługo
      pisały m.in o kremach na rozstępy i innych takich sprawach!!!!!!!!
    • zaga25 Re: Hej! 16.08.07, 23:19
      Ja taż jeszce nie tracę nadziei. @ miała być wczoraj. Dwa testy negatywne. Teraz żadnych objawów. A co z tą temperaturą? Jak rośnie to dobrze? A do kiedy ma rosnąć? Jak nagle spadnie to znaczy, że tym razem się nie udało?
      • ania2613 Re: Hej! 17.08.07, 07:28
        jak nie jestes w ciazy to w dniu w kt powinnas dostac @ temp
        spada,jak nie spadnie to mozesz byc w ciazy
        • zaga25 Re: Hej! 17.08.07, 07:34
          Dziękuję.
        • ewciapo Re: Hej! 17.08.07, 07:55
          Byłam dziś na becie,wyniki poznam po pracy czyli gdzieś przed 16.Mam potwornego
          stracha,że jednak się nie udało!!!!!!!!
      • fruzia27 Re: Hej! 17.08.07, 23:36
        Spadek temperatury może się przesunąć np. jak owulacja była później.
        Generalnie jest tak, że jak przychodzi @ to tempka spada, chyba
        nawet spada w dniu jak ma nadejść. Jak kilkanaście dni (nie pamiętam
        chyba 18? to wiedzą dobrze dziewczyny z NPR) tempka jest podwyższona
        może to oznaczać ciążę. I podwyższona tempka (ponad linią
        podstawową) utrzymuje się mniej więcej do 12 tc. Pozdrawiam
    • ewciapo Re: Hej! 17.08.07, 18:16
      Nie udało się, jednak to był fałszywy alarm.Po zrobieniu badania krwi wiedziałam
      już wszystko.Byłam przed chwilą u lekarza,niestety mam zatrzymaną @ przez
      przerośniętą śluzówkę macicy poza tym mała torbielka na jajniku(ostatnio u
      lekarza była 6 mies.temu).Dostałam luteinę,a jak już przyjdzie @ to muszę zrobić
      badanie poziomu hormonów,czeka mnie więc chyba dłuższe leczenie.Mam nadzieję,że
      zdążę na starania pażdziernikowe z resztą 4.10 wylatuję na wczasy w ciepłe kraje
      i myślę,że taka zmiana klimatu dobrze mi zrobi.Ostatnio trochę za dużo stresu w
      pracy.Pozdrawiam Was dziewczyny miejcie się cieplutko.Teraz jest mi bardzo
      smutno, a tak liczyłam na to,że jednak się udało,a tu jeszcze takie komplikacje.
    • ewciapo Re: Hej! 17.08.07, 18:17
      A jak tam u Ciebie?
      • ry_ba1981 Re: Hej! 17.08.07, 22:49
        Witam wszytskie dziewczyny! Ewciapo nie martw sie jeszce napewno
        spotkamy sie na tym forum juz z brzuszkami. Ja dostalam dzis
        popoludniu @ wiec czar prysl sad Jest mi smutno ale moj maz mnie
        pociesza ze starania sa bardzo fajne -tylko ja jakos odrazu tak
        panikuje czy ze mna wszystko ok?! - niby 3 cykl staran to nie
        panika ale juz boje sie co bedzie w 4,5 ,6 cyklu - a wiem ze takie
        nastawienie nie pomaga.
        Jeszcze raz gratule wszystkim świeżym mamuskom a reszcie zycie
        sliczniutkich 2 kreseczek juz wkrotce.Pozdr.
      • zaga25 Re: Hej! 18.08.07, 08:58
        U mnie 31 dc, @ brak, temp spadła, drugi test negatywny. Brzuch boli sad
        • ewciapo Re: Hej! 18.08.07, 13:41
          Cześć!Ja też od razu myślę,że coś ze mną nie tak.Strasznie się boję.Dopiero od
          dzisiaj zaczęłam brać luteinę,więc @ powinna pojawić się za niedługo.Szkoda,że
          nam się nie udało,dobrze ,że mamy fajnych mężów!!!
        • ry_ba1981 Re: Hej! 18.08.07, 20:02
          Witam! Zgaga trzymam za Ciebie kciuki.Najlepiej tak jak ewciapo idz
          na bete bo to jest pewniejsze od testó domowych. Ja jak tylko
          skonczy sie @ ostro biore sie do robotuy smile no i bede starac sie
          myslec pozytywnie. Gdby jeszcze tylko w pracy bylo mniej stresow ..
          uf.... byloby super
          • zaga25 Re: Hej! 19.08.07, 16:04
            Dzięki wielkie za pocieszenie. Na betę jadę w poniedziałek lub we wtorek. A jak beta wykluczy ciążę to co? Iść do lekarza czy jeszcze poczekać na @?
            • ewciapo Re: Hej! 19.08.07, 19:14
              Jeżeli wynik będzie negatywny to lepiej iść od razu.Ja się cieszę,że poszłam po
              wynikach,bo @ bym się nie doczekała.Z resztą czułam,że coś tu nie gra.Od wczoraj
              biorę luteinę(strasznie niedobra)i po raz pierwszy nie mogę się doczekać @.Tak
              się zastanawiam,bo na badania poziomu hormonów mam iść w 21 d.c a nie zapytałam
              lekarza,czy mogę się starać o dziecko w tym cyklu, czy też lepiej się
              wstrzymać.Wiecie coś może na ten temat jestem bardzo ciekawa!?!
            • ewciapo Re: Hej! 19.08.07, 19:23
              Ale nie martw się na zapas Tobie pewnie się udało,komuś z resztą musi.Dziewczyny
              nawet sobie nie wyobrażacie jak strasznie mi żle.Jakoś mam złe myśli,boję się,że
              coś ze mną nie tak i że to może pokrzyżować nasze plany o staraniu się o
              dzidzię.Mąż mnie wciąż pociesza(życiowy optymista),ale ja i tak strasznie się
              boję i nie mogę przestać o tym myśleć.Tak bardzo bym chciała o tym zapomnieć i
              żyć tak jak jeszcze przed 2-ma miesiącami.Zaga trzymam kciuki trzymaj się!!!!!!!!!
              • zaga25 Re: Hej! 19.08.07, 19:36
                Dzięki ewciapo. @ właśnie przyszła. A ty się nie martw. Może zadzwoń do lekarza. Ja niestety nic na ten temat nie wiem. Powodzenia.
                A może napisz to pytanie w osobnym wątku. Będzie bardziej dostrzegalne.
                • ewciapo Re: Hej! 19.08.07, 19:58
                  Masz rację, chyba napiszę osobny wątek może ktoś miał podobną sytuację.Postaram
                  się słuchać męża,muszę się teraz na maxa wyluzować i o tym nie myśleć,tylko
                  cieszyć się każdą chwilą spędzoną z mężusiem.Życzę Ci owocnych kolejnych
                  staranek!Tak jak pisała ry_ba jeszcze się spotkamy tu na forum z ciążowymi
                  brzuszkami!
                  • zaga25 Re: Hej! 19.08.07, 19:59
                    smile
              • zaga25 Re: Hej! 19.08.07, 19:37
                I słuchaj męża smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka