marghot 27.08.07, 08:54 Jakmniemam wśród dostępnych w aptekach testów ciążowych sa, ujmijmy to ogólnie, lepsze i gorsze testy. Które testy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wandana Re: Robimy testy - ale jakie 27.08.07, 09:57 Pewnie każdy będzie polecał ten, który mu pokazał ciążę. Ja najczęściej używałam Quick View albo Pre Test - oba pokazały drugą kreskę kiedy faktycznie byłam w ciązy jeszcze przed terminem @@@. Jednak Pre Teste wydawał mi się bledszy, w drugim kreski wychodziły takie "tłuste". Odpowiedz Link Zgłoś
wandana Re: Robimy testy - ale jakie 27.08.07, 09:58 Aha i testowałam wersje płytkowe i paskowe. Efekt ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksder Re: Robimy testy - ale jakie 28.08.07, 13:56 Zawsze kupowalam najtanszy i jak mjal wyjsc pozytywny (jestem w drugiej ciazy i kazda potwierdzalam dwoma testami, w miedzy czasie kilka przesuniec w terminie okresu co potwierdzily testy negatywne) to wyszedl, a jak nie to nie wiec wydaje mi sie, ze wiekszosc jest OK. Nie pamietam nazw, ale przetestowalam na pewno kilka roznych. Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Robimy testy - ale jakie 28.08.07, 14:16 Ja tradycyjnie wchodziłam do apteki i prosiłam o 2 różne testy płytkowe. Dostawałam najtańszy i najdroższy. Jak się ma być w ciąży to się będzie... Odpowiedz Link Zgłoś