eve26 03.09.07, 20:31 Co najlepiej sprawdza sie w pokoju dla dziecka na podloge? wykladzina jest cichsza i przyjemniejsza, ale jestesmy z mezem alergikami wiec boje sie kurzu. Czy lepiej polozyc deski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlen1478 Re: Pokoj dla dziecka 05.09.07, 13:45 Myślę,że parkiet będzie lepszym rozwiązaniem.My jesteśmy w trakcie remontu i będziemy kłaść parkiet a na środek pokoju kupie jakiś fajny dywanik z motywem dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
basiast2 Re: Pokoj dla dziecka 05.09.07, 16:26 Jeżeli jesteście alergikami nie kupuj wykładziny. My mamy w domu położone panele a na podłogę zawsze potem możesz dokupić jakiś fajny dywanik Odpowiedz Link Zgłoś
magwen Re: Pokoj dla dziecka 05.09.07, 21:17 My też niedawno robliśmy remont w całym mieszkaniu i zdecydowaliśmy się na panele.Wiesz jaka to wygoda!!!!!! przedewszystkim w końcu mam zawsze czystą podłogę!!! a przy wykłądzinach i już jednym szkrabem biegającym po domu ciągle uwiązana byłam do odkurzacza...bo... uparłam się właśnie na wykładziny ...no bo niby przytulniej.....i żałowałam jak diabli .Teraz mam spokój...czysto i jaśniutko bo położyliśmy sosnowe dechy SUPER EFEKT!!!!! a pod stópki przy każdej kanapie ,zarówno u nas w pokoju jak i u dzieci położyliśmy takie fajne małe białe włochate dywaniki co by nie było zimno jak się rano wstaje.Wiesz jak to łądnie wygląda.....! tymbardziej że zasosowaliśmy kontrastowe kolory ścian i w całym mieszkaniu jasne bukowe meble.Nigdy już więcej żadnych wykładzin!!!! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś