aleksa51 07.12.07, 08:43 Ja mam termin @ na 12 gródnia. Jak nie przyjdzie to odczekam tydzień i zatestuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agajez31 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 11:13 Jak nie przyjdzie @ to tuz przed swietami testuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 11:25 łykam Duphaston, zapewne kończyc 10 dniową dawkę będę ok. 24.12. Także w tym okresie będę testowała Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 11:33 aleksa, rozumiem, że Ty już po starankach jak saopoczucie? masz jakies objawy? przeczucia? ja mam termin @ na ok 19 grudnia. Nie wiem czy będę testować w ten dzień czy później... ale chyba nie wytrzymam żeby tego nie zrobić jeszcze przed świętami...oczywiście jeśli @ mnie nie wyprzedzi Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 11:41 Ja już po starankach. Do dziś myślałam że się nie udało. Dziś 10ty dzień po owu i podplamiłam rano na brązowo. Poza tym wczoraj i dziś rano budziłam się z uczuciem głodu(żwykle jem około 10-11). Więc mam przeczucie że coś z tego będzie - byle się utrzymało! A jak u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 11:53 U mnie dziś 17dc. Staranka juz były, trochę... w 10,11,12 i 13dc. POtem przerwa na odpoczynek miała być, a potem sie nie składało - albo mąż padnięty, a teraz ja się rozchorowałam owu nie jestem pewna kiedy była. Najpierw z wykresu mi wynikało ze 13dc, więc jakas tam nadzieja jest ale potem tempka mi zaczęła fikac w góre i w dół że się pogubiłam. Nie wiem które skoki są związane z przeziębieniem, a które z czyms innym. W nocy z przedwczoraj na wczoraj i wczoraj troszkę w dzien mnie brzuch pobolewał, alebyć moze to zupełnie z czego innego, bo chyba było by jednak zbyt wcześnie żeby czuc cokolwiek. Także, ja na razie czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 11:57 No nie wiem czy zbyt wcześnie. Ja w poprzedniej ciąży miałam ból podobny do miesiączkowego 5 dni po owu, 7 dno po owu już miałam mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 12:34 no to mnie pocieszyłaś ale dzisiaj już np tego brzucha nie czuje tak jak wczoraj... no i jak wytlumaczyc to fikanie tempki? dzisiaj np spadla do 36.0 Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 12:38 Tempki to nie wyjaśnie. Ja sprawdzam śluz i szyjkę, czasem robię testy owu. W ty m-cu testów nie robiłam ale miałam plamienie w trakcie dni płodnych. Pozostaje nam niestety tylko czekać i się wspierać. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 07.12.07, 13:12 ja szyjce to ja sie za bardzo nie znam, a ze sluzem to specem tez nie jestem to moj pierwszy cykl staran i przy okazji mierzylam sobie tempke... jesli chodzi o wspieranie... zapraszam do naszego wątku "grudniowe starania" - jest nas tam więcej Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 10.12.07, 21:49 ja testuje 20 grudnia i wierze ze w mikolajowym worku jest moj test z 2 kreseczkami Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 10.12.07, 22:18 Madzik, ja mam termin @ na 19tego jesli wytrzymam to tez moze 20tego zatestuje masz jakies objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 vivianna 17.12.07, 08:21 objawow zadnych nie odczuwam no chyba tylko strasznie zaczelam sie od jakichs 2 dni objadac a dzis jakos mi tak niedobrze do sniadanku sie zrobilo ale jak narazie nie nakrecam sie bo juz kilka roczarowan przezylam i poprostu czekam na swoj czas Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: A kto testuje przed samymi świętami? 11.12.07, 23:01 ja powinnam dostac 22 grudnia bo inseminacje mialam 8 grudnia czyli po 14 dniach ale poczekam do 23 albo 24,albo wczesniej zrobie beta jak nie wytrzymam, ale bede miala smutne swieta jesli wyjdzie negatywnie-a tu juz 4 swieta staran i zawsze sobie marzylam ze powiem rodzinie w wigilie ale czy bedzie mi dane teraz???....... Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 11.12.07, 23:16 Joasiu, czy ja dobrze zrozumialam, że starasz się uż 4 lata??? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: A kto testuje przed samymi świętami? 12.12.07, 10:30 tak staramy sie od 4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
eli81 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 12.12.07, 11:25 Witam Ja testuję 18-go, czyli u mnie dzień po spodziewanej @ (jeśli nie przyjdzie) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bell1977 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 14.12.07, 18:33 Ja w II dzień Świąt (o ile @ mnie wczesniej nie dopadnie). Ale w tym miesiącu juz sie tak nie nakręcam jak poprzednio, co będzie to będzie. Trzymam kciuki za II kreseczki na Święta dla każdej z was Odpowiedz Link Zgłoś
moniaf15 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 16.12.07, 19:18 ja wlasciwie to lada dzien, postanowilam testowac w srode, jesli oczywisice do tego czasu nic mnie nie zaskoczy... ja z 3 dni po owu przez prawie tydzien mialam bole brzucha... moze bardziej jajnika, teraz od jakiegos tygodnia czasami mdlosci... moze cos z tego bedzie ) jesli tak to bedzie prezent dla dziadkow na swieta ) no ale poki co to kazda wizyta w toalecie to stres... tyle czekania... jeszcze tylko 3 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka1975 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 16.12.07, 19:49 Nieśmiało dołączam Ostatnio nie udzielałam się na forum bo trochę sie zdołowałam tymi staraniami, jakoś przestałam wierzyć, że nam się uda. To nasz 6 cykl starań i jak moniaf planuję testować w środę, byłby prezent na urodziny (19-tego kończę 32 lata). Drugi cykl mierzę temp. i ten cykl "ciążowo" nie wygląda więc do tego testowania podchodzę z dystansem. Mam nadzieję, że dotrwam do środy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: A kto testuje przed samymi świętami? 17.12.07, 21:38 i chyba nici z testowania w wigilie-dzisiaj zaczely mnie bardzo piersi bolec tak jak przed okresem,juz nie mam chyba co sobie nadziejii robic Odpowiedz Link Zgłoś
agajez31 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 18.12.07, 09:21 U mnie też chyba nici z prezentu gwiazdkowego. temperatura spadła wczoraj do 36,7 a dzisiaj do 36,5. A więc @ się zbliża. szkoda, mogłyby być fajne święta. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka1975 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 18.12.07, 18:09 A ja nie wytrzymałam, obiecałam sobie, że jak temp. nie spadnie to zrobię test już dziś nie czekając jutra (planowane winko na wieczór), temp. wzrosła, test - jedna kreska (( Poprzednio na okres tempka przez kilka dni stopniowo malała a w tym stała na jednym poziomie a dziś nawet wzrosła, ale co mi z tego... buu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: A kto testuje przed samymi świętami? 18.12.07, 18:16 a ja tez dzisiaj nie wytrzymalam i poszlam zrobic bete-pomimo bolu piersi-bo zwariuje do wigili jak nie bede pewna w koncu,jesli nie jestem to wole wiedziec juz przed wigilia-jutro wynik-trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
filmonrob3 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 18.12.07, 18:27 witam ja powinnam testować 23 ale jak będzie no to zobaczymy , dziś trochę nie w humorku bo zaczęło mnie pobolewać tak jak na @ i to podcięło mi skrzydła , to juz 5 cykl stan wiem wiem czytałam są tu dziewczyny z wyższym stażem ale dla mnie to cała wieczność , kolebie się we mnie jeszcze odrobina nadziej ale to się zobaczy. ej dziewczyny czy zawsze przy ciąży musi być widoczne plamienie nie pamiętam jak to się fachowo nazywa to podczas zagnieżdżania bo ja ostatnio nie widziałam u siebie nic takiego ? Magda milo Cię widzieć i powodzenia trzymam kciuk ja niedługo po tobie Odpowiedz Link Zgłoś
eli81 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 18.12.07, 20:17 no to po teście, wczoraj miała być @, ale nie przyszła dziś test i niestety ale spróbuję ponownie za tydzień, życzę Was wszystkim więcej szczęścia, bo ja na razie mam mało Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna_laguna Re: A kto testuje przed samymi świętami? 19.12.07, 09:31 Witam. Ja bedę próbować po raz pierwszy (6 mieś musiałam odczekac), wiara tylko jakaś słaba że sie uda Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: A kto testuje przed samymi świętami? 19.12.07, 17:04 dzisiaj odebrlam wynik bety i jest 5,9 w 24 dc a inseminacje mialam w 14 dc, czy moge sie cieszyc czy nie troche jest niskiu ten wynik ale... Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 20.12.07, 08:40 MOkika Ciebie tez milo widziec dzieki za kciuki ale chyba po raz kolejny nic z tego chociaz jeszcze nie dopadla mnie @ i narazie nie mam zadnych objawow @-wych mikolaj nie przyniosl 2 kreseczek(( a przeciez bylam bardzo grzeczna caly rok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
filmonrob3 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 20.12.07, 10:57 Magda nadal jest nadzieje dokupi nie ma wredoty @ , trzymam kciuk u mnie nastroje podobne , mam wszystkie objawy zbliżającej się @ …za dwa dnie się okażę chyba ze wcześniej … Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re:dzisiaj Beta 32,1 20.12.07, 16:38 dzisiaj powtorzylam bete i jest 32,1 w 26dc a w 24dc bylo 5,9 ni wiem czy mam sie cieszyc bo znowu mam bole w okolicy lewego jajnika i nie wiem od czego Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re test ciazowy-negatywny 21.12.07, 07:54 dzisiaj rano zrobilam test z moczu i bylo-negatywny. to jest 27dc wiec czy jest jeszcze za wczesnie a @ powinnam dostac teoretycznie w sobote.dzisiaj bety nie robie ale skoro wczoraj bylo 32,1 dzisiaj powinno byc powyzej 50 a gdzies czytalam ze jak beta powyzej 50 jest to testy ciazowe powinny juz pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Re test ciazowy-negatywny 21.12.07, 10:10 może poczekaj jeszcze trochę, przynajmniej do terminu @i wtedy zrób test? albo powtórz bete. badanie z krwi chyba pewniejsze niedługo wszystko ise na pewno wyjaśni powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: Re test ciazowy-negatywny 21.12.07, 14:32 bylam dzisiaj znowu bete robic bylo 57,1 wiec rosnie, potem poszlam do gyn. zrobil USG,nie ma torbieli zadnej , ale zobaczyl cos malutkiego 0,3 cm jest jeszcze bardzo malutkie bo to 4 tydzien dopiero-ciesze sie bardzo ale z drugiej strony ogromny strach czy nic sie nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 21.12.07, 17:05 zrobiłam 2 testy i oba wyszly negatywne a @ jak nie było tak nie ma zaczekam do poniedzialku i chyba zrobie bete bo nadal nie mam zadnych objawow nadchodzacej @ a jak tam u Was dziewczyny? ktora zobaczyla 2 kreseczki? Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: A kto testuje przed samymi świętami? 22.12.07, 17:31 Dawno mnie nie było, bo z pół roku. Przez 11 miesięcy sie nie udawało, aż dziś zobaczyłam dwie wymarzone kreski I tego Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: A kto testuje przed samymi świętami? 26.12.07, 14:54 Dawno tu nie zaglądałam. Jak już posałam 10 dni po owu dostałam plamienie. Potem niestety (po 2 dniach) zamieniło się w @. Ale teraz już jestem świeżo po nowych starankach i może tym razem się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1980r Re: udalo sie !!!! 29.12.07, 18:39 zrobilam test w srode i byly dwie kreski,wizyte mam 8 stycznia Odpowiedz Link Zgłoś