sylwia32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 25.04.08, 07:22 mam nadzieję, że wszytko będzie dobrze demi. myślę o tobie i daj znać jak po badaniu. trzymaj się mocno i cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
hivisionka No to piątek:))))) 25.04.08, 07:32 Tygodnia koniec i początek. Mnie wcale nie cieszy perspektywa nadchodzącego weekendu gdyż spędzę go w szkole demi10 wszystko będzie dobrze, nie stresuj sie i myśl pozytywnie. Milego i slonecznego dnia, u mnie za oknem piękne słońce))) Odpowiedz Link Zgłoś
1-ewciuch Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 08:09 demi !!spokojnie ponoc dwie krechy nie pokazują się tak ot sobie... wszystko będzie dobrze ja dziś mam 35 dc ale dla pewnosci zrobie jeszcze jeden teścik moze tym razem będą wyraźne dwie krechy.... serdecznie was pozdrawiam w ten piątuniowy poranek która to jeszcze miała z Was zatestowac w tym miesiacu? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrka Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 08:16 Witam piątkowo U mnie 40dc, temperatura nadal w dół, moje samopoczucie to już totalny dół ((( Mam już dość czekania na tą wstrętną @ wiem, że przyjdzie, ale niech zrobi to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjane Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 08:27 Ja, ale coś czuję, że nic z tego niestety Jak wytrzymam to chyba 29 zrobię test - ta niepewność zabija... Mam nadzieję że weekend będzie słoneczny - będzie czym zajać głowę. ) Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 08:44 witajcie moje Panie ja wczoraj mialam przymusowy detoks od forum-caly dzien zalatana i bez dostepu do neta caly dzien miala wrazenie,ze zaraz dostane @ i latalam o chwila do lazienki-ale nie ma!!!(jeszcze;P)dzis 28 dc takze dopiero zaczyna sie stresowka ja planuje zatestowac w maju(o ile wczesniej @nie przyjdzie), bo inaczej temat naszego watku by sie nie sprawdzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
maj-a85 Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 09:03 Hej!Za wszystkie testujące w najblizszych dniach trzymam kciuki.Oby @ nie przylazly.U mnie tez slonecznie.Wyszlam z domu bez kurteczkiHehe zapomnialam i niechcialo sie mi wracac@ nadal nie ma a 36 dc.dobrze ze w poniedzialek ide do lekarza.poprosze go o szczegolowe badania chyba nawet i hormonalnebuzki! Odpowiedz Link Zgłoś
1-ewciuch Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 09:14 DYRA DLACZEGO TYLE CZEKASZ Z TYM TESTEM TAK DŁUGO!!!!ZRÓB GO SKĄD WIESZ ZE TO AKURAT NA OKRES Odpowiedz Link Zgłoś
dyrka Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 09:35 Ewciu chyba go jednak zrobię dla świętego spokoju, ale jeśli to ciąża to ten spadek temperatury o niczym dobrym nie świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
1-ewciuch Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 09:59 dyra....że tak się wyraże.....wypie.. ten termometr i te wykresy bo się kobieto jakieś choroby nabawisz...ponoc im mniej człowek wie tym dłużej żyje tu masz mój nr gg1510457 i pisz co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 12:19 ja tez bym dyrka na Twoim miejscu testa zrobila a nie sie tylko tempka sugerowal.a ktory to dc??bo stracilam rachube dobrego dnia moje panie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrka Re: No to piątek:))))) 25.04.08, 14:23 Zrobiłam test i jak byk jedna krecha a za godzinę dostałam @. Cykl się zakończył piękną liczbą 39 dni, po prostu cudownie. Za ponad 2 tygodnie kolejne podejście, może bardziej udane. Dzięki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: jak masz takie dlugie cykle 25.04.08, 15:32 to moze dni plodne masz pozniej? ja mialam cykle 37 dniowe i teraz do zaplodnienia doszlo w 23/24 dc. Odpowiedz Link Zgłoś
martysia2003 Re: jak masz takie dlugie cykle 25.04.08, 16:26 Dyrka, to prawda-może masz owu później niż myślisz... Zorganizuj przytulanki w tym cyklu tak żeby próbować jeszcze po 20 dniu cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrka Re: jak masz takie dlugie cykle 25.04.08, 17:23 Kochane, ja się obserwuję przytulanki były cały czas aż do dnia przed owu, więc to nie to, że nie trafiliśmy, widocznie tak miało być Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: jak masz takie dlugie cykle 25.04.08, 20:12 dyrka-glowa do gory-jestesmy z Toba trzymamy kciuki za kolejny cykl zobacz ile dziewczyn juz fluidki przeslalo-polap troche u mnie dzis 28 dc i nadl sie wykanczam psychicznie ogolnie nie lubie czekac i tak dzis pomyslalam,ze nie wiem czy wytrzymam do tego maja z testowaniem ale boje sie zobaczyc 1 kreske... i bledne kolo sie toczy... dziewczyny a co u Was??? Odpowiedz Link Zgłoś
chealsyka27 Re: jak masz takie dlugie cykle 25.04.08, 20:19 Witka U nas starania w toku by fasolka zakielkowala koniecznie w tym roku hehe a tak na powaznie, to testuje 7 maja, mam bardzo regularne cykle, 26 dni,na poczatku mierzylam temp itd, wykresy, jak z ksiazki,ale ciazy brak... To juz 5 cykl staran, ehh no nie wiem co z tego bedzie,czasami czuje ze sie uda, ale w wiekszosci zaczynam watpic, wszyscy w rodzinie praktycznie maja dzieci z 1 lub 2cs...moze to wlasnie my ktorzy beda miec problemy ehh dajcie nadzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
efii :) 25.04.08, 20:29 chealsyka27-glowa do gory-nie masz sie jeszcze o co martwic-napewno bedzie dobrze i zobaczysz 2 kreski i to juz teraz!!!a co!!!???!!! trzeba miec pozytywne nastawienie ja uwazam,ze tym razem sie uda,bo dziewczyny przesylaja duuuzo fluidkow a fluidki dzialaja trzymam kciuki za 7 maja Odpowiedz Link Zgłoś
chealsyka27 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 25.04.08, 20:21 Witka U nas starania w toku by fasolka zakielkowala koniecznie w tym roku hehe a tak na powaznie, to testuje 7 maja, mam bardzo regularne cykle, 26 dni,na poczatku mierzylam temp itd, wykresy, jak z ksiazki,ale ciazy brak... To juz 5 cykl staran, ehh no nie wiem co z tego bedzie,czasami czuje ze sie uda, ale w wiekszosci zaczynam watpic, wszyscy w rodzinie praktycznie maja dzieci z 1 lub 2cs...moze to wlasnie my ktorzy beda miec problemy ehh dajcie nadzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 26.04.08, 11:21 Witam Wszystkie dziewczęta )) dołanczam do Was )) test będę robić 7 maja )) teraz jest 16dc a to mój 1cs Córeczkę już mam 3 latkę a teraz chcę drugie sama jestem ciekawa ile cyklów Nam to zajmnie bo poprzednio było aż 7 cyklów!!! zobaczymy teraz dodam tylko że był "jeden strzał" jestem ciekawa czy celny Pozdrawiam Wszystkie starające się Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 26.04.08, 12:15 witam sylwia juz teraz masz wieksza wprawe to moze sie uda za pierwszym razem ;P ja nie wiem czy wytrzymam do tego maja z tym testowaniem!!! u mnie 29 dc i @ nadal nie ma-a kysz a kysz-odganiam @ od nas wszystkich i trzymam kciuki za 2 kreski na wszystkich testach Odpowiedz Link Zgłoś
efii niedzielka ;) 27.04.08, 09:34 nie wytrzymalam i test zrobilam... i nic...1 kreska jak byk...i juz zaraz @ przyszla za wszystkie staraczki trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
gibea Re: niedzielka ;) 27.04.08, 10:03 Efii w takim razie przesyłam tobie fluidki na kolejne staranka) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Za pozostałe staraczki oczywiście trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: niedzielka ;) 27.04.08, 10:11 dziekuje gibea milo z Twojej strony )))napewno sie przydadza Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 efii :-) 27.04.08, 10:43 To Twoje 3 podejście jak dobrze doczytałam więc nie przejmuj się bo jak juz pisałam mi udało się za 7 podejściem dodam że wtedy to już dałam sobie na luz i nic nie wiliczałam poprostu robiliśmy to do końca wtedy kiedy była ochota Trzymam kciuki napewno się uda Ja teraz też się nie nastawiam że będzie to jedno podejście sama jestem ciekawa ile ich będzie :-p także może spotkamy się w nastepnym wątku pt: "starania w maju a test w czerwcu" pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska5 Re: niedzielka ;) 27.04.08, 10:53 Efii, nie martw się, nie jesteś sama, wiem, że to mało pocieszające, ale wczoraj @ też do mnie przyszła, więc zaczynam 5cs Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta.ts Re: niedzielka ;) 27.04.08, 12:06 Witam słonecznie! niedzielnie! U mnie też niebawem zaczną się kolejne starania. Dziś mam 7dc. więc jeszcze tydzień i miłostki Dziewczyny nie załamujcie się, cóż lepszego można robić podczas długiego majowego weekendu. Będzie dobrze...zawsze są jeszcze przed nami wyjazdy wakacyjne. Odstresowanie się od codzienności. Przesyłam pozdrowienia i uciekam na wycieczkę rowerową. Miłej niedzieli życzę. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
chealsyka27 Re: niedzielka ;) 27.04.08, 12:13 Arabeska, u nas wlasnie 5cs trwan, myslalam ze bedzie latwiej,siostra, brat, wszystkim za 1 strzalem sie udalo,a u nas trwa ia trwa. Przestalam mierzyc temp, nie nakrecam sie, wyluzowalam na tyle ile moglam, testuje 7 maja jak nie przyjdzie @...moze sie w koncu uda...wtedy mialabym termin na imieniny mojej mamy, 13 stycznia pozdrawiam i glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
ola2811 Effi :) 28.04.08, 22:27 nie ma tego zlego, bedzie jednak wspolny termin, , ściskam mocno i pozytywnego myslenia, no i napisz na tego maila , pozdrawiam wszystkie staraczki Odpowiedz Link Zgłoś
demi10 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 27.04.08, 13:39 u mnie beta jest ujemna, czyli nie jestem w ciąży ... zaczynam kolejny cykl i może maj dla mnie będzie szczęśliwszy. Mąż mi tylko zabronił w czasie czekania na okres robić testy, bo powiedział, że się nakręcam i niepotrzebnie stresuję i chyba ma rację. pozdrawiam was ciepło i wypatruję w maju dużo bocianów. Odpowiedz Link Zgłoś
kakmi zrobilam dziś test... 27.04.08, 14:41 na trzy dni przed miesiączką, teraz po poludniu i po 4 minutach pojawiła się bledziusienienka druga kreska, taki wręcz cień.. najpierw tego nie zobaczylam, ale jedna zarowka w lacience mi padla i jest troche mroczno Poszlam do pokoju, pokazalam mężowi i on mowi ze jest ewidentnie druga tylko prawie niewidoczna, no i teraz znowu nie wiem, bo niby pisza dziewczyny ze tak mialy ale mi sie wydaje ze moze jakis znowu lewy test i takie odbarwienie to norma.. no nic, pojutrze zrobie rano to się okaże. Ha ha, a mam dzis gosci i chcialam sprawdzic czy moge wino pic i nie wiem w koncu Milej niedzieli Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kakmi Re: zrobilam dziś test... 28.04.08, 11:11 dziś znów test zrobiłam, tym razem innej frmy - Amil, po paru min znów pojawił sie cień drugiej kreski.. i znów nie jestem pewna, tak to wlasnie jest robic test przed @ Ale czuję się fatalnie, piersi bolą mnie tak bardzo, że spać nie mogę, brzuch zaczął mocno okresowo, no i ta gęba wysypana cała załamka, jeśli się okaże, że to nie z pwodu ciąży, to w straszny dół wpadnę Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 27.04.08, 22:49 a ja żyję w niepewności do 5 maja. jeżeli @ nie przyjdzie będę testować, a jak przyjdzie to będę miała doła z którego dość szybciutko ( jak co miesiąc ) wyjdę. dobrej nocki życzę podwójnym kreseczkom i tym , które czekają na podwójną kreseczkę Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 28.04.08, 10:34 A ja byle do 2 maja. Dziś 26 dc, jeszcze 2,3 dni do @ i jak nie przyjdzie @ to właśnie 2 testuje (może właśnie w dniu urodzin dwie kreseczki zobacze o ile ta wredna @ wcześniej nie przyjdzie). Na razie tylko piersi troszke bolą, a poza tym zero objawów i na ciąże i na @. Kakmi, trzymam kciuki oby dwie kreski pokazały się i jutro na Twoim teście. Napewno tak będzie. I powodzenie pozostałym dziewczynom które też są na finiszu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrka Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 28.04.08, 10:51 Dziewczyny, trzymam kciuki aby się Wam udało. Te ostatnie dni oczekiwania na @ są najgorsze, dłużą się niemiłosiernie. Piszcie na bieżąco co u Was. U mnie jeszcze z 2 tygodnie do staranek Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 28.04.08, 11:27 witajcie dolaczam sie do was dzis moj 27 dc i rano zrobilam test i sa 2 kreseczki wprawdzie droga blada ale widoczna to byl 4 cs powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hivisionka Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 28.04.08, 19:46 Hej kochane: Nie było mnie tu w ciągu minionego weekendu, bo niestety miałam zjazd na uczelni, ale na szczęście było-minęło, już jestem z wami i nadrabiam zaległości. U mnie po staremu Czuje ze @ zbliża się wielkimi krokami, tempka w dolnych granicach, niestety Efii nie martw się, głowa do góry. Maj to piękny miesiąc, wręcz wymarzony na starania Wszystkim zaciążonym bardzo gratuluje i prosze o prądki Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 28.04.08, 22:22 www.vattenfall.pl/www/vf_pl/vf_pl/199544vatte/263011dziax/727678gniaz/index.jsp na szczescie dla wszystkich starajacych sie dziekuje za slowa otuchy...przydaja sie Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 28.04.08, 22:45 ola mój e-mail efii@o2.pl jakby ktos chcial cos prywatnie to piszcie smialo albo jakies fotki brzuszkowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjane No to razem przeskakujemy na starania majowe? 29.04.08, 07:53 Niestety Ale na pewno razem raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 29.04.08, 07:58 a ja dalej czekam do 5 maja i tak nic w tym misiącu nie czuję. troche brzuszek bolo i trochę piersi pza tym nic. Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Re: Dołączam do starań majowych :) 29.04.08, 22:30 Mało nas już tu zostało. Ja zrobiłam dziś test pre-test, 27 dc i tylko jedna kreska, ale jeszcze nie martwie się czekam do piątku. Piersi bardzo bolą i to mi daje nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 30.04.08, 14:19 ale w naszym wątku spokój. ja nadal czekam. 5 maja tak jeszcze daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
kakmi odebrałam betę 30.04.08, 14:52 wynik 52,8 i by sie zgadzalo, dzis powinnam dostac okres. Ale tak malo tej beciny ze uspokoje sie jak juz porzadnie urosnie i lekarz potwierdzi ciąże. Jak narazie usypiam na stojąco , a nie moge spac bo mi moj trzylatek nie daje i wywaliło mi brzuch jak w piątym miesiącu i już tak pewnie zostanie, tak samo miałam w drugiej ciąży . Miłego dnia dla Wszystkich i wysyłam fluidki dla starających!! Odpowiedz Link Zgłoś
anikust Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 30.04.08, 15:25 Czesc, Ja tez dołączam - został mi jeszcze tydzien czekania na @ (21dc). To moj 1cs i obiecywałam sobie, ze nie bede sie tym wszystkim przejmowac (sluzem, tempka etc) ale jakos nie moge przestac myslec, udalo sie czy sie nie udalo - okaze sie po dlugim weekendzie - mam nadzieje, ze szybko zleci bo przebieram nogami z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 30.04.08, 22:30 U mnie się znów nie udało. Dziś przyszła @. Bardzo mi z tym źle, mam ochotę odpuścić, ale nie da się. Pragnienie dziecka jest silniejsze. To będzie 4 cs po poronieniu Co nas nie zabije to nas wzmocni... Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 30.04.08, 23:48 agnese przykro mi-wiem co czujesz...ja tak mialam 27...zalamka... ale glowa do gory-uda sie tylko trzeba poczekac. ja na przyszly piatek mam wizyte u ginekologa i tak naprawde dopiero bede sie badala czy chorowalam na rozyczke czy nie albo czy bylam szczepiona...jak nie to,to sie zaszczepie i bede musiala na 3 miesiace odpuscic...a tak bardzo nie chce odpuszczac...ale mysl,ze nie mam "przeciwcial rozyczkowych" i ze mogloby cos sie dzidzi stac tez mnie meczy...a najgorsze jest to,ze bede musiala poczekac na wyniki badan a akurat wtedy mam swoje dni...i jakos sie smuce tym wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
katarina775 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 01.05.08, 07:43 Witam w majowy poranek,długo mnie nie było bo staram się nie nakręcac i myślec.U mnie 29dc i @ brak,cykle mam 28-30 choc w tamtym miesiącu dostałam dziwnie w 31dc,wiec jeszcze czekam 2dni. brzuch mnie nie boli a przeważnie cos tam zawsze pobolewalo mniej lub bardziej a w ty miesiacu nic,piersi mnie za to zaczely bolec ale to jak dotkne i jak sciagne biustonosz to juz dotknąc sie nie da tak boli. kakmi gratulacje a jednak zaczarowalas kwiecien,przesylaj fluidki. dziewczyny milego majowego wikenndu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 30.04.08, 23:21 A ja nie mogę czytać tego forum, bo mnie stresuje.. a w stresie to ja na pewno w ciążę nie zajdę . Najlepiej to w ogóle nie myśleć o tych staraniach, wyłączyć się, cieszyć się mężem bez zabezpieczenia i nie myśleć o tym, że chciałabym, aby coś z tych uciech wynikło ). Ostatnio dałam sobie na luz i w ogóle nie myślałam o tym, że chciałabym znów być w ciąży )). Test ciążowy zrobię trzeciego maja. Wtedy spodziewam się menstruacji. Jeśli wyprzedzi mnie okres, to zrobię test dopiero po tym jak się skończy. Mam przeczucie, że nic z tych starań nie wyszło. Chciałabym być w ciąży, ale to raczej jeszcze nie teraz.. tak czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
efii witam majowo ;) 01.05.08, 07:24 witajcie dziewczyny maj przyszedl wielkimi(haha)krokami dla wielu z nas bedzie to kolejny miesiac staranek...jeszcze pare z nas czeka na testowanie...trzymam za wszystkie kciuki wszystkim zafasolkowanym zycze aby im fasolki majowo i odzywajcie sie czesto i fluidki przesylajcie Odpowiedz Link Zgłoś
gibea Re: witam majowo ;) 01.05.08, 08:24 Witam dziewczynki, Na poczatek przesyłam wam duuuuuzo fluidków na majowe starania ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ We wtorek z mezem bylismy na naszym pierwszym usg, obecnie to 6tc było widać 2cm pecherzyk ciazowy z 3mm zarodkiem i bijacym serduszkiem))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hivisionka Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 01.05.08, 11:01 Hej laski Do mnie @ w teorii powinna przyjść wczoraj. Nie pojawiła się ale to wcale nie jest powoód do radości, bo moje cykle nigdy do najregularniejszych nie należały. Ja chce testować w sobote. U mnie wszelkich objawów brak, jedyny niestety nie do końca zwiastujący ciążę to bóle podbrzusza Miłego dłuuuuugiego majowego weekendu. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
chealsyka27 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 01.05.08, 13:23 Ja testuje 7 maja, wiec jeszcze kilka dni zoistalo,ale kompletnie nic nie czuje, normalnie jak zawsze, wiec pewnie 5cs poszedl na marne...ehh no nic, cierpliwie czekam,ale chyba na @... Odpowiedz Link Zgłoś
kakmi Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 01.05.08, 13:51 hej dziewczyny! no rzeczywiście udało mi się ten kwiecień zaczarować i jak wszystko się szczęśliwie potoczy to znów przed świętami będę mamą (kolejne święta bez śledzi ) Teoretycznie termin by wypadał na ok 10 stycznia, ale ja "z urzędu" muszę zakończyć ciążę na 3 tyg. przed terminem. Katarina - trzymam mocno kciuki za Ciebie, a z resztą za Was wszystkie równie mocno. Hivisionka- nie wiem dlaczego ale mam jakies przeczucie pozytywne co do Ciebie jeśli o mnie chodzi, to ja dopiero uwierzyłam tak do końca, że w ciąży jestem jak nie dostałam okresu i ujrzałam dzis na teście nareszcie dwie porządne krechy . No i wywaliło mi bebech, tak jak w drugiej ciązy i nie moge go nawet wciągnąć, i tak głupio trochę, bo co ludziom mowic??? ze w drugim miesiacu ciazy jestem???? z takim brzuchem?? Miłego weekendu Wam życzę i bardzo mi było miło się z Wami starać i poprosze jeszcze koniecznie wieści od Morenki Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Udało się!!!! 02.05.08, 07:24 Jestem w ciąży ))))). Nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: Udało się!!!! 02.05.08, 07:53 GRATULUJEMY )) Ja przenoszę się na starania majowe nawet nie doczekałam zrobić testu bo dostałam :@ Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Udało się!!!! 02.05.08, 08:03 > nawet nie doczekałam zrobić testu bo dostałam :@ W pierwszej ciąży miałam @, więc jak dla mnie to nic nie znaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: graty koza i kakmi :) 02.05.08, 08:30 szkoda, ze innym dziewczynom sie nie udalo. jestem pewna, ze za miesiac pojawia sie podobne wpisy powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
katarina775 Re: Udało się!!!! 02.05.08, 17:39 Mi tez dziewczyny zrobilam dzisiaj test i sa 2 krechy,druga troszke słabsza ale jest,tez nie moge uwierzyc.Zle sie czułam od rana i nic mi nie podchodzilo do jedzenia,tak mnie mdliło,poszłam do znajomej i jak wracalam pomyslałam sobie ze co tam to juz 30dc i zrobie test a ze wieczorem mamy gosci i niewiedziałam czy sie winka bede mogła napic to zrobiłam test. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 08:08 Wielkie gratulacje na ten początek maja. Ja nadal czekam. Testuję 5 maja, oczywiście jak nie dostanę @. Miłego i słonecznego dzionka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hivisionka Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 08:53 No i dupa blada Dzis zrobiłam test. No i nic Jedna gruba jak byk krecha Gratuluje Wam kochane, dbajcie o siebie i cieszcie się. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
kakmi Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 15:08 przykro mi tylko wiesz, z tymi testami jak okresu nie ma to nigdy nie wiadomo.. pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
dyrka Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 17:58 Dziewczyny serdecznie Wam gratuluję!!!!!! Bardzo się razem z Wami cieszę, że się Wam udało Ja już niedługo zacznę kolejne staranka, oby bardziej owocne, przesyłacie fluidki, może się załapię na maj Hivisionka nie łam się, będzie ok, kobiety to już są tak skonstruowane, że choćby nie wiadomo jak przykro im było to i tak się podniosą i będą dążyć do celu, do upragnionego bobaska, zobaczysz nam też się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
katarina775 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 18:22 Wiecie co teraz sobie uświadomilam że termin mi wychodzi mniej wiecej tak jak urodziłam 3 lata temu synka,urodził sie 11 stycznia a mi tez takteraz wychodzi termin Gratuluje wszystkim dziewczynom a tym którym się nie udało wspulczuje i niepoddawajcie sie maj bedzie wasz Odpowiedz Link Zgłoś
kakmi Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 20:08 to podobnie jak mi, to znaczy mi wypada ok 10 stycznia, ale ja muszę rodzić 3 tyg wczesniej tak jak krzysia, krzys sie urodził 23, a ten ktoś w brzuszku prawdopodobnie przyjdzie na świat ok 18 grudnia Morenka odezwij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
kallista2 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 20:25 witam wszystkie dziewczymy... wpisuje sie do watku bo tez czekam na wynik stan kwietniowych dzis 23dc i jeszcze troche czkania bo cykle 28-30.i chyba juz sie nakreclam. pozdrawiam wszytkie ktore ujrzaly wymarzone dwie kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
kallista2 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 02.05.08, 20:26 witam wszystkie dziewczymy. wpisuje sie do watku bo tez czekam na wynik staran kwietniowych dzis 23dc i jeszcze troche czkania bo cykle 28-30.i chyba juz sie nakrecilam. pozdrawiam wszytkie ktore ujrzaly wymarzone dwie kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
efii :) 02.05.08, 20:55 gratuuuuuuulllluuuuje wszystkim 2 kreseczek ciesze sie z wami ja dzis robilam badanie krwi czy mialam rozyczke-wyniki:sroda -czwartek i bede wiedziala czy szalec czy sie szczepic przeciwko rozyczce.do tej pory staranka byly takie na zawiol a teraz tak odpowiedzialnie jakos mi sie mysli ale jako przyszla mama musze byc odpowiedzialna Odpowiedz Link Zgłoś
ola2811 Gratuluję :) 03.05.08, 10:52 Wszystkim ktorym się udalo, effi mysl , mysl, chociaż jak za dużo to też niezdrowo, koza !!! gratki, my dalej pracujemy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 03.05.08, 21:30 a ja nadal czekam. dzisiaj kończy mi się 26dc z mojego 27 cyklu. 05 maj strasznie mi się ciągnie, ale nie chcę wcześniej testować. zobaczymy co przyniesie poniedziałek ( obym nie powiedziała "Nie lubię poniedziałku" jak to mówili w kultowym polskim filmie). trzymajcie sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
efii 4 maja :) 04.05.08, 12:34 witam wszystkich obecnych i nieobecnych milego dzionka sylwia mam nadzieje,ze powiedz "kocham poniedzialki"-czego ci z calego serca zycze Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia32 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 04.05.08, 21:48 tym razem nie lubie niedzieli. właśnie dostałam i mam wszystkiego dość. miłego oczekiwanka. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretette22 Re: Strania w kwietniu,test w maju :) 13.05.08, 18:39 Witam udało się to trzeci tydzień od poczęcia a terminowo to piąty tydzień :-] Odpowiedz Link Zgłoś