agata5110 06.08.08, 23:29 Jak sie czujecie?Ja mam dosyc i nie moge doczekac sie narodzin.Mam skurcze wymioty i zero siły.Dodatkowo ta bazsenność.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamik3 Re: 35tc 07.08.08, 09:21 Witaj w klubie. Przytyłam 14 kg na tym etapie wydaje mi się że się nie objadam, a czuję sie jak balon. czuję jak tłuszcz się przelewa, nie mam czym oddychać, w nocy chodzę ze 20 razy do ubikacji, nie mogę spać. Rano prześcieradło zwinięte a na głowie wicher. Niby nie długo do końca ale jeszcze, jeszcze, trzeba się pomęczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: 35tc 07.08.08, 13:38 Ja od pon nie chodzę do pracy i czuję się boooosko! Umówiłam się, że te 3 tygodnie "odrobię" po macierzyńskim- mam taką możliwość na szczęście, więc nawet urlopu/l4 nie biorę. Bo ostatnie 3 tyg to był koszmar-w pomieszczeniach 40st, brak klimatyzacji, nogi opuchnięte, robiło mi się słabo, zgaga, bóle pleców... Teraz siedzę sobie spokojnie, nóżki w górze, woda mineralna pod ręką, trochę się uczę do egzaminów, mam siły ugotować coś i posprzątać... Skurcze przepowiadające już mam, ale nie jest tragicznie na razie Odpowiedz Link Zgłoś