Dodaj do ulubionych

Ciąża zagrożona

26.08.08, 16:36
Dzień dobry. Jestem tu nowa i nie do końca wiem czy wszystko robię zgodnie z
regulaminem tongue_out
Przejdę do sprawy. Otóż jestem w ciąży 3 tygodnie. Nie mogę znaleźć nigdzie
sytuacji/ czynników przez które ciąża może być zagrożona, a dziś się
dowiedziałam, że moja może być. Nie mam pojęcia dlaczego, ponieważ gdy pani
położna miała mi powiedzieć inna kobieta zaczęła mieć okropne skurcze i
położna mi uciekła. Następną wizytę mam dopiero za 2 tygodnie, a nic
kompletnie nie wiem. Dziękuję za przydatne informacje.
Obserwuj wątek
    • olik1980 Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 17:24
      Ale jak to? Masz krwawienia jakieś? Nie zapisała Ci żadnych leków? Nie kazała leżeć?
      • marysiagryf1988 Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 17:29
        Nic... nie wiem o co chodzi. A krwawienia mam, ale ledwo co. Nie wiem czy mam
        się bać i co mogę robić, a co nie crying
      • embeel Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 17:31
        co znaczy 'uciekła'? I już nie wróciła? I nie poczekałaś na nią? Ja po takim
        tekście bym nie odpuściła. Napisz więcej o objawach
        • embeel Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 17:32
          nie bać sie ale koniecznie do niej wrócić, albo znaleźć inna, która poświeci Ci
          tyle czasu ile potrzeba.
        • marysiagryf1988 Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 17:34
          No ze mną szybko się umówiła na wizytę i ją przyjęła. Wtedy byłam w szoku jakby,
          bo po krwawieniach sądziłam, że się spóźnia. Teraz (chyba z nerwów) brzuch mnie
          boli no i lekko krwawie.
          • embeel Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 17:38
            nie denerwuj sie. a nie masz do niej nr telefonu, aby rozwiac watpliwosci? albo
            od razu na Izbe przyjec, jesli Cie bardzo boli
            • marysiagryf1988 Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 17:43
              No byłam u niej z 5 minut, bo tamtą kobietę bardzo bolało więc nic nie wzięłam.
              Może jutro się do niej przejdę? Proszę mi napisać dlaczego ciąża może być
              zagrożona, ja kompletnie nic nie wiem, gdyż to moja pierwsza ciąża.
              • olik1980 Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 18:18
                Ja to bym tupała nogą jakby mnie ktoś tak olał i nie wyszłabym dopóki ktoś by mi
                nie pomógł. Możesz mieć za mało progesteronu i powinnaś brać duphaston.
                • alicja0000 Re: Ciąża zagrożona 26.08.08, 21:36
                  No właśnie m.in. z powodu krwawienia,plamienia, krwiaków jest zagrożona ciąża.
                  Skoro Cię nie badała pewnie na podstawie krwawienia oceniła, że ciąża jest
                  zagrożona. Spotkaj się z nią jak najszybciej i opowiedz o dolegliwościach ale z
                  tego co piszesz mieszkasz za granicą a tam nie uznaje się podawania leków
                  podtrzymujących ciąże ,tylko stawia na naturę... mimo to badź konsekwentna i
                  staraj się dowiedzieć więcej. Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka