pelach 09.09.08, 21:46 W jakim czasie po jego odstawieniu udało Wam się zajśc w ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_szu Re: Bromergon 09.09.08, 22:40 ja brałam do momentu aż zaszłam w ciążę. Dopiero potem odstawiałam, i to zarówno w pierwszej ciąży jak i tej. A ciąże prowadzi mi teraz inny lekarz, niż pierwszą. Więc chyba powinno się brać do momentu zajścia w ciążę. No chyba, że prolaktyna ustabilizuje się na dobrym poziomie i nie rośnie i lekarz każe odstawić lek wcześniej. Przy pierwszej ciąży - od momentu kiedy zaczęlam zażywać bromergon do zajścia w ciążę minęło jakieś 5 miesięcy i udało się. Teraz zajęło nam to 1,5 roku. Przez cały ten czas brałam bromergon. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: Bromergon 10.09.08, 00:11 hmm a ja Bromergon dostałam w szpitalu po porodzie na zatrzymanie laktacji Duużo różne leki mają wskazań jak widać Życzę szybkiego zajścia w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
pasztunek Re: Bromergon 10.09.08, 13:05 ja brałam jeszcze będąc w ciąży- chyba do 4 miesiąca... Odpowiedz Link Zgłoś
pelach Re: Bromergon 10.09.08, 17:16 Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wklejone przez moderatora : 13.09.08, 15:36 Autor: agasobczak☺ 13.09.08, 09:00 Odpowiedz Pewnei duzp dziewczyn bralo to.. ja w czasie branialeku zaszlam w ciaze... po tescie odstawilam...pytajac sie wczesniej lekarza. Potem bralam duphaston. w nastepje ciazy nei barlam juz nic Odpowiedz Link Zgłoś