oliku 22.10.03, 10:15 Witajcie! Poszukuję przyszłych MAM, które mają termin dzidzisiowy na koniec maja- czerwiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: MAJ-CZERWIEC 2004!!!! 22.10.03, 12:13 ja sie zglaszam ! termin 29, 30 maj, 1 czerwiec okolo ! maja Odpowiedz Link Zgłoś
dona29 Re: MAJ-CZERWIEC 2004!!!! 22.10.03, 12:22 i ja witam)) mam termin na 27 maja pozdrawiam serdecznie)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oliku Re: MAJ-CZERWIEC 2004!!!! 27.10.03, 15:44 No to nam się terminy prawie pokrywają, skąd jesteście dziewczyny i napiszcie co robicie? Ja mieszkam pod Warszawą i pracuję w finansach, a dzidziuś rosnie, choć nie mogę powiedzieć, że to czuję... A poza tym samopoczucie mam wspaniałe, żadnych kłopotów (aż czasem dziwnie. A jak z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: MAJ-CZERWIEC 2004!!!! 28.10.03, 10:30 czesc ! ja niestety nie czuje sie tak dobrze jak ty. biore Duphaston na podtrzymanie ciazy, gdyz w styczniu tego roku poronilam. biore tez no-spe i asmag. ale sie strasznie ciesze, ze to juz 10 tydzien i jak na razie, odpukac, powazniejszych dolegliwosci nie bylo. tylko lekkie pobolewania brzucha, mdlosci, bolesnosc piersi. a jak zobaczylam tydzien temu pierwsze USG, to w ogole mi lepiej. jestem z Rzeszowa, studiuje na 5 roku. MAJA Odpowiedz Link Zgłoś
agat25 Re: MAJ-CZERWIEC 2004!!!! 27.11.03, 21:49 Halo, zglaszam sie, mam termin na 1 czerwca ale poniewaz w brzuszku rosna mi dwie fasolki moze byc troche wczesniej. Ja czuje sie calkiem znosnie, jedynie ciagla sennosc i lekkie pobolewanie brzucha przypominaj mi o ciazy. Wczoraj bylam na USG. Wygladaly wspaniale, machaly raczkami i nozkami - nigdy tego nie zapomne. Pozdrawiamy serdecznie Agata + 2 fasolki Odpowiedz Link Zgłoś