grazia987 08.11.08, 21:16 witam; piszę pierwszy raz. mam lekki dołek- jestem w ciąży (nieplanowanej). Trójka dzieciaków - co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an52 Re: Kryzys! 08.11.08, 21:29 Wiesz co? Ja byłam tą niechcianą i tą najgorszą teraz jestem podporą mojej matki w starszym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia2373 Re: Kryzys! 08.11.08, 21:42 Witaj.Obecnie mam dwojke dzieciakow rok i piec lat.Najprawdopodobniej jestem w ciąży .Również jak i ty mam ogromne obawy.Żałowac nie żałuje bo jestem świadoma jak to sie stało ale lęki są. Odpowiedz Link Zgłoś
magluu Re: Kryzys! 08.11.08, 21:53 Daj sobie czas. Oswoisz się z tą myślą i za kilka tygodni lub dni zaczniesz się cieszyć ze swojego stanu. Dziecko to dar. Czasami wydaje nam się, że pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie, z czasem uświadamiamy sobie, że tylko nam się wydawało... Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Osobiście marzę o trójce dzieci i zamierzam to marzenie spełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 a co mamy myśleć?? 10.11.08, 02:07 trójka to trójka i już... tu nie ma nad czym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
katka_tk Re: Kryzys! 11.11.08, 16:01 Tylko się ciesz!!! Duza kochajca sie rodzina to skarb, pomysl, ze beda mialy siebie, kiedy Was, rodzicow zabraknie. Nas tez byla trojka, najstarsza siostra zmarla na raka, ja wyjechalam do innego kraju i z pelnego domu, z ktorego wyszlam, teraz sciany swieca pustkami. marze, zeby moich dzieci bylo conajmniej 4, zeby nigy nikt nie zostal sam na tym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
asica.p Re: Kryzys! 11.11.08, 16:36 ciesz sie... ja bym bardzo chciala ale narazie 3 dziecko jest niemozliwe z roznych wzgledow Odpowiedz Link Zgłoś