Dodaj do ulubionych

zawieszone w próżni- ale jazda!

08.01.09, 14:21

Obserwuj wątek
    • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:22
      wedle życzenia- dla tych, które nie wiedza gdzie mają dołączyć ( styczeń? luty?).

Nie jestem tym, kim innym wydaje się, że jestem. Ot co.
      • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:33
        Wątek dla mnie idealny jak ta lala big_grin
        • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:36
          no ba! Toż pod ciebie min zakładany! Ale my stukniete jesteśmy, hahahahahahha
          Ale to dobrze. Lepiej śmiać i płakać! Tylko, że teraz dziołchy " z zewnatrz"
          wejdą w wątek, przeczytaja i dalej wiedzieć nie będą o co kamanbig_grin Bo z treści
          wątku i postów nic nie wynika. I na koniec nas wyrzucąbig_grin
          • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:40
            o rany ja juz nie mogę ze śmiechu, rozbawiłas mnie do łez big_grin ale przynajmniej
            wesoło, nie ma co się smęcić smile pokłony chylę, ze pode mnie wątek założonysmileJa
            się z niego nie wypiszę dopóki, ani w jedna ani w druga stronę nic mi nie będzie
            wiadomo. Duża buźka dla Ciebie
      • green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:51
        co prawda nie wiem do konca, w czym rzecz, ale ja tez zawieszona w
        prozni jestem, nie wiedzac gdzie moje miejsce, czy w lipcu czy w
        sierpniuwink
        • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:55
          no, to doskonale do nas pasujeszbig_grin My zawieszone w próżni pomiedzy styczniem i
          lutym, a potem to czort wie kiedy jeszcze zawieszone bedziemy. My tak lubimy się
          zawieszaćbig_grin Witaj koleżanko i zawieszaj się dalej z nami póki się nie odwiesiszbig_grin
          • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:59
            hahahaha ja zawiechę mam totalną big_grin ciekawe jak długo przyjdzie mi czekać na
            odwiechę big_grin
            • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:03
              gootica, pamietaj. Dobra zawiecha nie jest zła. Gdybyś wczoraj mnie się
              posłuchała to być takiej zawiechy nie miała. O zrymło mi się.
              • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:08
                A co wczoraj mi pisałaś, bo ja juz starą sklerotyczką jestem ;P zebym się na
                luty jeszcze nie zapisywała? eee wszystkie znaki na ziemi i niebie przepowiadaja
                jednak skok na lutowe, ale jak @ jeszcze we mnie nie trzasnęła to sama widzisz
                że do zawieszki musiało dojśc wink
                • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:33
                  gootica ten skok na lutowe to mi się z Małyszem skojarzył big_grin
              • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:42
                Właśnie mąż do mnie zadzwonił i się spytał "Co ci tak wesoło?"
                Pewnie pomyśł, że się...najarałam! big_grin
    • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:07
      Boska Joanno! big_grin Dobry wątek smile
      • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:08
        maiwlys, jaja tu sa jak berety big_grin
        • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:09
          gootica napisała:

> maiwlys, jaja tu sa jak berety big_grin

Włąsnie widzę/czytam i się śmieję na głos sama do siebie, dobrze, że
          nie mam szefa za plecami, ale i tak z boku musis to wygladac
          dziwniesmile
      • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:09
        O ja! Ale się usmiałam smile)) Ja tu nie dlatego żem zawieszona, ale za
        wami przyleciałam smile się od was uzależniłam chyba czy co?
        • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:14
          no, i dobrze, żes się uzależniła Sylwino. A patrz, mamy nowa zawiechę-koleżankę.
          Ale coś zamilkła. A ja czytam jej nick i wyszlo mi mniej więcej tak: green
          najaranabig_grinbig_grinbig_grin i myslę sobie- ależ ma dziwny nick.
          • green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:19
            ...jaranie rzucilam po rzuceniu okiem na test, choc zdarzylo mi sie
            pociagnac kilka "machow " pare razy.najwiekszy problem to bylo
            jednak porzucenie innego nalogu, alkoholowego mianowiciebig_grin

kolezanka zamilkla, bo w biurze siedzi i udaje, ze pracuje;/
        • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:16
          Zaraz powstanie kolejny wątek "uzależnione w próżni". Ja juz ze smiechu nie
          wytrzymuje tu w tej pracy. Co ja bym bez Was zrobiła? hahahabig_grin
          • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:19
            green odezwij się tys najarana czy nie najarana bo my od
            rana "najarane" chyba!!!!
            • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:24
              mi już tu palma odbija, głupawę mam nieziemską big_grin a gdzie tu jeszcze do 17.00 w
              pracy wysiedzieć...gadam z Wami i co chwila do wc latam sprawdzic małpisko i juz
              mi się w głowie kręci od tego latania. A w biurze myślą, ze rozwolnienia
              dostałam hahahahbig_grin
              • green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:26
                ...a mozna byc zawieszona, jesli sie nie na "testowanka" czeka,
                tylko juz na akcje koncowa?
                wink
                • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:31
                  oczywiście, wszystkie zawieszenia mile widziane smile
                • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:31
                  a to pytanie do autorki wątku, ale chyba nie będzie miała nic
                  przeciwko, zawieszone to zawieszone smile ale może lepiej nie czytaj
                  wątku skoro udajesz że pracujesz bo ja tu co jakis czas parskam
                  śmiechem na klawiaturę, ale jak już wczesniej napisałam zbyt wiele
                  osób tego nie widzi więc mogę, ale jak Ty zaczniesz tak parskac
                  to...h...
                • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:38
                  no, najarana ale jarząca. Zatrybiła, że o testowanka chodzibig_grin A zawieszona
                  możesz być z dowolnego powodu. Zobacz. Gootica zwieszona pomiedzy stanowiskiem
                  pracy a klozetem.
                  • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:39
                    corkaswejmamy napisała:

Zobacz. Gootica zwieszona pomiedzy stanowiskiem
                    > pracy a klozetem.

Nie nmo, nie wytrzymam, własnie się popłakałam! I tak parsknęłam, że
                    głową o biurko stuknęłam! big_grin
                    • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:43
                      AAAAAAAAAAAAAAAAAA teraz popłakałam się!!!!! patrza na mnie jak na czuba,
                      przestańcie już!!!!
                      • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:44
                        a ja wlsnie dostałam ataklu smiechku
              • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:28
                A w biurze myślą, ze rozwolnienia
                > dostałam hahahahbig_grin

Powiedz, że to jelitówka smile na wypadek jak zaczniesz wymiotowac jak
                się okazę że jesteś w ciąży to wszyscy nadal będą myśleli że cie
                jelitówka trzyma! big_grin Rany ja chyba tez mam nieziemską głupawkę!
                Naprawdę na temat głupawki można pracę doktorską napisaćbig_grin Na
                szcześcia ja tylko pół godziny jeszcze, roboty nie ma, nudy
                straszne, dobrze, że jesteście smile
            • green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:24
              moge byc najarana, wyziewami z klimatyzacji raczej co prawda, no ale
              jednakbig_grin
              • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:29
                ty sie nie śmiej bo zostaniesz najarana już na zawsze. No chyba, że sięodwiesisz
                to ci darujemy. Albo nie bądź żydem i zapodaj co żeś sama jarała. My też chcemy.
              • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:32
                Ja nie mam klimatyzacji ale grzejnik chodzi wię cmoże od grzejnika
                jestem najarana?
                • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:35
                  buuu a ja nie mam grzejnika, bo w ogrzewanie padło i w szaliku siedzę jak
                  bezdomna sadwięc czym się najarałam? oto jest pytanie... big_grin
                  • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:38
                    może zapachem perfum z szalika? Mój jest przesiąknięty smile Ja tak
                    zazwyczaj rano jak przyjde do pracy to przez pół godziny w kurtce
                    chodzę i zawsze mnie się wszyscy pytaja "To spóźniłas się
                    dzisiaj?" big_grin
                    • gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:41
                      bardzo możliwe smile dodatkowo z feromonami, które działają jak pies na jeża big_grin ale
                      widac mi działają na głupawicębig_grin
                  • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:43
                    ja ci powiem czymbig_grin aromatem z klozetu-tak często tam ganiaszbig_grin
                    • maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:45
                      corkaswejmamy napisała:

> ja ci powiem czymbig_grin aromatem z klozetu-tak często tam ganiaszbig_grin

U mnie w klozecie to na pewno gootica by się najarała "zapachami" smile
                      może ja od tego? Ale chyba nie, bo jakiś odświeżacz tam wstawili
                      więc to na pewno od grzejnika u mnie
                      • corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:48
                        no, ale dla mnie wytłumaczenia ni masad ja to taka naturalnie najarana. Wada
                        fabrycznabig_grin
    • kaamilka Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:44

• corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:45
        Bo to taki mądry watek...smile
        • maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:48
          Przez ten wątek, styczniowy umrze śmiercią naturalną a tam przecież
          jeszcze testowac mamy co niektóre! Corkaswejmamy Ty to mądra bo już
          nie musisz w styczniowym big_grin
          • corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:49
            wcale nie umrze, rodzić się bedzie!!!!!!!!!!! A ja niewykluczone, że jeszcze
            gdzies tam w styczniowym zawitambig_grin Mnie tak łatwo sie nie pozbędziecie, wracam
            jak bumerangbig_grin
            • maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:51
              A no tak, przecież smile
              • maiwlys Teraz mnie nie rozśmieszajcie 08.01.09, 15:52
                bo musze do klienta odpisać i aż się boję co mu nawypisuję big_grin
      • maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:46
        kamila my juz nad tym nie panujemy, to się rozprzestrzenia (dobrze
        napisalam?) big_grin
        • kaamilka Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:48
          Ło matko! Aż strach się bać, co się z Wami dzieje! Aż współczuję
          Waszym dzieciom big_grin
          • maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:49
            Kamila uciekaj stąd bo dla dziecka narkotyki niewskazane, a my tu
            jaramy na całego a Tobie nie wolno!
          • corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:58
            współczujesz naszym dziecią? kurna chatabig_grin
        • gootica Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:50
          o kuźwa łzy mi lecą ze śmiechu big_grin podejrzewam, zem się "kretem" najarała, bo
          ostatnio sporo tego do klozetu wsypali...
          • corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:55
            ta, kretem, to tak to się teraz nazywa. Ja od wigilii nie piję nic a nic no
            przeci w ciązy miałam być. To za kare dziś urżnę sie jak świniabig_grin
            • maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:57
              Jak dzika świnia smile Ja uciekam do domku a wy uważajcie żeby was na
              odwyk nie wywieźli big_grin
              • corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 16:02
                to ty juz idziesz? uuuuuuuuuuuu lipa.
                • gootica Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 16:39
                  ja bym chetnie się dzis urżnęła, bo idziemy do kolegi na imieniny, ale jutro
                  rano do pracy sad
                  ech...życie
            • green_naranja Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 16:36
              ech, no az tak najarana to ja nie jestem, by sie wyziewami z
              pracowego klopa ekscytowac...no a ze tu jednak wiekszosc testuje w
              zawieszeniu, to ja zmykam za kaamilka, w obawie przed skrzywdzeniem
              dziecieciawink
              • corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 17:37
                idź, idź, jeszcze dzieciaka ci pozarażamysmile
                • maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 22:06
                  Ależ się wyspałam dziołszki smile Ciekawe czy będę mogła teraz zasnąć
                  na noc? smile Spałam od 17.30 do 21 Jaaaaaaaaaaaaaaa
    • maiwlys Żyjecie? 09.01.09, 10:41
      j.w. big_grin
      • anaanek Maiwlys 09.01.09, 10:45
        Ty sie melduj na styczniowych testowaniach bo tam watek pomału bez was zamiera
        • maiwlys Re: Maiwlys 09.01.09, 10:58
          Juz się dzisiaj zameldowałam! big_grin
          • corkaswejmamy jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 16:23
            gootica, odpróżniłaś się? czy też odwiesiłaś już?
            • gootica Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:09
              ja cały czas zawieszona....big_grin
              • gootica Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:11
                i skacze po wątku styczniowym, lutowym i próżniowym. Dobrze ze na każdym z Wami
                tak wesołosmile Dziś zrobiłam sobie dzień wolny i spałam az do 11.00, i znów mi się
                spać chce sad
                • corkaswejmamy Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:27
                  to ty gootica na lutowe za często nie sięgaj bo wiesz... Jeszcze @ wylooka i
                  będziesz miała najazd czerwonych.
                  • gootica Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:28
                    hahaha dlatego na lutowym się jeszcze nie udzielam, bo @ brak. Przyczajkę ma
                    straszna, sama nie może sie zdecydowac kiedy uderzyć wink
                • maiwlys gootica 09.01.09, 18:53
                  gootica napisała:

Dziś zrobiłam sobie dzień wolny i spałam az do 11.00, i znów mi si
                  > ę
                  > spać chce sad

Ty, a wpadłam na taki pomysł niesamowity....a może Ty w ciąży
                  jesteś? smile skoro tak ci się spać chce? smile U mnie kurcze to akurat
                  żaden objaw bo mi się chce wiecznie spac!
                  • corkaswejmamy Re: gootica 09.01.09, 19:09
                    maiwlys, ty to jednak ten łeb nie od parady masz. Gootica to nam po prostu
                    zaciązyła i po prostu głupa przed nami udaje. Może nie wie z kim i wstyd jej się
                    przyznać, hahahaha. Gadaj stara jak to z tobą jest, e? Bo cosik Ty nam sie
                    podejrzana wydajesz.
                    • maiwlys Re: gootica 09.01.09, 19:14
                      NO ja to jednak mądra jestem, nawet nie wiedziuałam! Ale że coś jest
                      u gooticy na rzeczy to już wiemy big_grin big_grin big_grin
                      • corkaswejmamy Re: gootica 09.01.09, 19:17
                        Ty, ale Ona za to niewiadome ojcostwo to się chyba nie obrazi, co? Bo wiesz,
                        ciężarne to różne schizy mająsmile
                        • gootica Re: gootica 09.01.09, 21:20
                          hahahaha big_grin ale się uśmiałam, az mi z lekka pms zlazł winktaaa, w ciąży moze i
                          jestem, ale urojonej tongue_out
                          • corkaswejmamy Re: gootica 09.01.09, 21:23
                            dobra i taka. Ja to żadnej nie mambig_grin
                            • gootica Re: gootica 09.01.09, 21:30
                              już bym chciała sie odwiesic, a tu jajco wielkie, niech już ten zmasowany atak
                              czerwonki mnie nawiedzi, bo mnie coś strzeli zaraz!aaaaaaaaaaa jak ja nienawidzę
                              takiej zawiechy!!!
                              • gootica Re: gootica 10.01.09, 09:46
                                podbijam wątek wink
                                • corkaswejmamy Re: gootica 10.01.09, 11:11
                                  To ty kochana powinnas niby dziś @ dostać? To nie czekaj na nią. Po kiego? Może
                                  nieproszona nie przylezie.
                                  • gootica Re: gootica 10.01.09, 11:14
                                    No dzis mam dostac, ale wiesz daje jej poślizg jakies 3-4 dni w maxie. Teraz to
                                    mój 26dc. Nie testuje, bo juz 2 testy zmarnowałam winkczekam na małpę ;P
                                    • corkaswejmamy Re: gootica 10.01.09, 11:50
                                      szczerze Ci 2spółczuję. Takie czekanie jest najgorsze. Mnie zawsze to męczy. Ale
                                      przynajmniej nadzieja jakas jest. Trzymam kciuki. Zatanawiam się jeszcze co z
                                      ang80. Ona testować 7 miała. A tu zamilkła tak nagle.
                                      • gootica Re: gootica 10.01.09, 11:55
                                        No właśnie, na styczniowym wątku zapytałam gdzie dziewczyny, bo juz
                                        niecierpliowścią czekam na ich 2 krechy, a tu cisza...
                                      • jesse_82 Re: gootica 10.01.09, 14:21
                                        >Zatanawiam się jeszcze co z
                                        >ang80. Ona testować 7 miała. A tu zamilkła tak nagle.
                                        Zawiesiła się! Niech jej któraś maila puści na odwieszkę.
                                        • maiwlys Re: gootica 10.01.09, 14:29
                                          A może nie ona, ale system, komputer jej się zawiesił i nie wiem
                                          biedna jak się z anmi skontaktowac a my tu wszystkie czekamy!
                                    • maiwlys Re: gootica 10.01.09, 14:28
                                      A może ty jednak zatestuj dzisiaj, o ile pamiętam kaamilka
                                      testowała dokładnie w dzień, w którym miała dosatć @ i były krechy
                                      jak się patrzy smile A jak dzisiaj nic nie będzie to wtedy poczekasz?
                                      Podziwiam, ja bym nie wytrzymała, ja już dzisiaj chciała poleceć po
                                      tesy (specjalnie nie kupowałam bo zrobiłabym już teraz pewnie) kupię
                                      dopiero w środę po południu smile
                                      • gootica Re: gootica 10.01.09, 14:46
                                        maiwlys ja się już nie chce rozczarowywać, robiłam jakieś 3 dni temu test i
                                        oczywiście negatywny sad póki nie ma @ wole jeszcze trochę żyć nadzieją, chociaz
                                        podejrzewam, ze to już niedługo sad
                                        • maiwlys Re: gootica 10.01.09, 15:34
                                          no ale skoro to dziś miałas dostać @ to może za wcześnie robiłaś po
                                          prostu? ALe nie namawiam i trzymam kciuki, może spotkamy się na
                                          wrzesniówkach? Kto wie?!? smile
                                          • gootica Re: gootica 10.01.09, 15:38
                                            U mnie wygląda to tak, ze @ dostaje od 25 dc do 29dc, tak więc jeszcze trochę
                                            czasu, bo dziś 26dc
                                            • maiwlys Re: gootica 10.01.09, 16:25
                                              ach to inna sprawa.
    • jesse_82 UWAGA! 10.01.09, 17:44
      Zmiana charakteru zawieszki!
      Aktualnie dryfuje między styczniowym testowaniem i wrześniówkami, albo - jak kto
      woli - między testowaniem w "wielkim uchem" w łazience. Pierwszy raz w życiu
      zapach kawy wywołał u mnie mdłości zakończone, cóż, oddaniem treści żołądkowej.
      Jutro rano na pewno strzelę sobie kawkę tylko po to, żeby znowu się pochorować smile
      • corkaswejmamy Re: UWAGA! 10.01.09, 19:27
        hej dziołchy. jak sie macie.
        • gootica Re: UWAGA! 10.01.09, 19:41
          zgłaszam swą obecność big_grin
        • maiwlys corkaswejmamy 10.01.09, 19:42
          Piekna ty sprawdz gazetowego bo juz sie odpowiedzi nie moge
          doczekacsmile
      • maiwlys jasse_82 10.01.09, 19:43
        Ale ci fajnie big_grin Też bym tak chciała smile
        • jesse_82 Maiwlys 10.01.09, 20:07
          Tak sobie potem pomyślałam, że żeby się nakręcić i wyhodować ciążę urojona
          wystarczy najeść się czegoś lekko nieświeżego - rozmowa z wielkim uchem
          gwarantowana i już sobie można wmawiać mdłości ciążowe smile
          No to już szukać przeterminów w lodówce!!
          • maiwlys Re: Maiwlys 10.01.09, 20:12
            To może ja sobie tez ostatnio uroiłam, że rzygnąć mi się chciało od
            zapachu kawy smile I herbata bez cukru mi smakowała, ale można sobie
            wkręcić rzeczywiście, może najem się czegoś przeterminowanego, rano
            będę wisiała nad kibelkiem, @ sie przestraszy że to ciąża i nie
            przyjdzie smile
            • gootica Re: Maiwlys 10.01.09, 20:18
              A ja mam dzisiaj jazdę na żółty ser, normalnie chyba z pół kilo już zjadłam,
              jutro bedzie mnie bolała wątroba, ale ja sobie wkręcę, ze to jajnik i objaw
              ciazowy hahahahahabig_grin
              • maiwlys gootcia 10.01.09, 20:21
                ja to kurcze nie mogę sobie nic wkręcić, bo ja to mam takie
                przeróżne zachcianki normalnie, zawsze, codziennie od zawsze smile że
                potrafie jeść przysłowiowe ogórki kiszone i zagryżć ptasim mleczkiem
                po czym wypić pół litra coli, spać też mi sie ciągle chce
                normalnie wink więc cholerka nic a nic nie mogę podciągnąć smile
                • jesse_82 Re: gootcia 10.01.09, 20:24
                  Ooooo! Ja też usypiam na siedząco. To nic, że za oknem plucha, ogólnie
                  depresyjnie. To nie gra żadnej roli - na pewno w ciąży jestem big_grinDD
                  • gootica Re: gootcia 10.01.09, 20:29
                    hahaha ja cały dzień dzisiaj spiąca chodze i tez nieważne, ze wstałam za
                    wczesnie, tej mysli nie dopuszczam, bo to musi być ciąza big_grin
              • anulkabal Re: Maiwlys 10.01.09, 20:31
                Ja będąc z moim synkiem w ciąży mogłam jeść ser ,,tonami''. A jak okazało się,
                że zabrakło go któregoś sobotniego wieczoru (wtedy jeszcze mieszkałam w małym
                miasteczku i w sobotę sklepy czynne były do 18) to mój mąż rad nie rad musiał
                jechać do odległego o 30 km. miasta. HAHA
                • gootica Re: Maiwlys 10.01.09, 20:34
                  Anulka, ja was Kochane proszę...nie wkręcajcie mi tu, bo i tak juz jestem tak
                  wkręcona, ze zaraz mleko z piersi mi będzie leciało hahahaha big_grin
                  • gootica Re: Maiwlys 10.01.09, 20:36
                    A no i dodatkowo powiem dziś mojemu, że dziewczyny z forum powiedziały ze na
                    100% jestem w ciazy...chyba baranka wywinie hahahabig_grin
                    • anulkabal Re: Maiwlys 10.01.09, 20:40
                      Jak z radości to proszę Cię bardzo smile
                      Tylko nie za wysoko, bo będzie później chodził z głową w chmurach a ktoś musi
                      myśleć też o tych bardziej przyziemnych rzeczach jak nam się to nie udajesmile
                      życzę powodzenia
                      • maiwlys A mawiają 10.01.09, 23:52
                        że nie ma wróżek na forum, a tu proszę smile Wywróżyłysmy ciąże i to
                        nie jedną smile Czy ktoś i mi wywróży? ale ja nie mam żadnych objawów -
                        -uprzedzam!
                        • jesse_82 Jak nie masz objawów 11.01.09, 00:19
                          to inny patent - DLACZEGO NIE WARTO BYĆ W CIĄŻY?
                          Ja już nie chcę być zafasolkowana (właśnie mi się odwidziało), bo: znowu
                          przytyję 15 kg i potem połowa mi zostanie, zrobią mi się nowe rozstępy, nie ma
                          fajnych ciążowych ciuchów, będę musiała zrezygnować z obcasów, znowu mąż mnie
                          będzie wyciągał z wanny jak zdechłego wieloryba, przez 4 miesiące będę miała
                          mdłości a tu cholera nie sezon na maliny (przez 4 miesiące we mnie tylko maliny
                          wchodziły, czujecie? ale to lato było), no i nie będę musiała urodzić.

Dawajcie dalej smile
                          • maiwlys Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 09:25
                            Dobry patent, już to przerobiła dwa dni temu i wczoraj. Powiedziałam
                            sobie "generalnie to co mi odbiło, ja to w ogóle nie chce być w
                            ciąży, nie zalezy mi na tym" smile Może takie myślenie pomoże...kto
                            wie smile
                          • mmadziulek Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 16:29
                            jesse_82 popłakałam się ze śmiechu!! Zwłaszcza z tego zdechłego wieloryba
                            smile)))))) Dzięki Ci kobieto za ten post bo już dawno tak się nie uśmiałam!
                          • corkaswejmamy Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 16:38
                            cześc dziewczyny? Nadal zawieszone?
                            • gootica Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 19:05
                              Dziewczyny - zawiechy ciag dalszysad palmienia juz od 2 dni nie ma, małpy
                              też...ech...wisze tak i wisze...
                              • gootica Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 20:23
                                Ja tam podbijam wątek, bo coś nam z lekka opadł...(wątek oczywiście)
                          • maiwlys Re: Jak nie masz objawów 15.01.09, 18:39
                            Chyba się powoli podwieszać zaczynam smile bo @ brak, objawów na @
                            brak, ciąży brak smile Dobrze, że mnie nie brak!
                            • corkaswejmamy Re: Jak nie masz objawów 15.01.09, 19:24
                              nooooooooooo, dobrze, że ciebie nie brakbig_grin Bo z tego pierwszego to chyba trzeba
                              się cieszyćbig_grin
    • maiwlys Hop do góry! 12.01.09, 09:56

• gootica Re: Hop do góry! 12.01.09, 12:02
        U mnie juz 29dc, małpy braksad
        • maiwlys Re: Hop do góry! 12.01.09, 12:08
          U mnie też 29 dc smile haha!
          • jesse_82 Re: Hop do góry! 12.01.09, 12:19
            No to odwieszka i testować!
            • corkaswejmamy Re: Hop do góry! 12.01.09, 15:05
              Ja wiem dlaczego wątek opada. Ano dlatego, że gruczoły mleczne co niektórym
              cycuchy zaczęły do góry podnosić!!!! Oto tajemnica umierającego wątku! I dobrze.
              I tak ma być!
              • maiwlys Re: Hop do góry! 12.01.09, 15:12
                Ale trzeba go trzymac chociaz na pierwszej stronie bo zawsze jakies
                zawiesozne się znajda, jak nie teraz to później smile heh tylko i tak
                nie bardzo będą wiedziały o co w wątku chodzi... big_grin
                • corkaswejmamy Re: Hop do góry! 12.01.09, 17:34
                  No z wątku to one nie załapią o co kaman, hahaha. Ale patrz, wątek co jak co
                  szczęsliwy. Gootica zawiechę przez chwilę miała i teraz jeden rozbitek doleciał
                  i ją zapłodniłsmile
                  • gootica Re: Hop do góry! 12.01.09, 19:15
                    hahaha córak...żescie mi wywróżyły chyba tą odwiechę big_grinwielkie Buuuuuuuuuziole
                    • maiwlys Re: Hop do góry! 12.01.09, 19:24
                      NO ci przeciez tez wóżyłam z fusów nie? Mówiłam zes zmęczona, senna
                      więc ciąża! big_grin
                    • corkaswejmamy Re: Hop do góry! 12.01.09, 19:25
                      widzisz gootica! strasznie się cieszę. Jesteś bohaterką dnia.
                      • mw144 Gotica gratulacje!!! 13.01.09, 08:37
                        ... o ile jeszcze do zawieszonych zaglądasz. A nowe zawieszone, no
                        cóż... przeczytają jakieś 4 tys. postów w styczniowych testowaniach
                        i bedą w temaciewink
                        • gootica Re: Gotica gratulacje!!! 13.01.09, 18:25
                          Pewnie, ze zagladam do was Dziewczyny, będę was wspierać z całych sił, zeby Wam
                          odwiecha opadła hahabig_grin i jeszcze raz wszystkim dziekujękiss
                          • ang80 Re: Gotica gratulacje!!! 13.01.09, 19:46
                            Pozwolcie, ze i ja sie dolacze, bo na dzien dzisiejszy jestem
                            zawieszona chyba najbardziej wink
                            • maiwlys ang80 13.01.09, 20:51
                              jak najbardziej tu pasujesz
                              • corkaswejmamy Re: ang80 14.01.09, 12:54
                                no, pasujesz tu jak żadna z nassmile ale to ma i swoje dobre strony. Jeszcześ nie
                                stracona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka