klaudyna001 28.10.09, 13:18 natrafiłam ostatnio tutaj: familie.pl/Rankingi/ na raning przedszkoli tworzony przez rodziców. słyszeliście o nim? głosowaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mniemanologia Re: ranking przedszkoli 28.10.09, 14:25 "Mojego" przedszkola tam nie ma. A nie chce mi się logować do każdego takiego serwisu, by budowac komuś bazę danych. Odpowiedz Link Zgłoś
pajesia Re: ranking przedszkoli 28.10.09, 20:35 naszego, choć to "przedszkole na medal" też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: ranking przedszkoli 30.10.09, 12:03 eeeeee, dla mnie nic nie warty. szukalam 3 szkol prywatnych , o ktorych mysle dla syna i nie ma zadnych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: ranking przedszkoli 30.10.09, 20:26 nie powiem do czego ten ranking się nadaje... Nasze przedszkole (nr.126 Warszawa) podaje jako prywatne. A jest to przedszkole państwowe i nigdy nie było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: ranking przedszkoli 30.10.09, 23:17 Dlatego ja polecam nasza strone ocenprzedszkole.pl Przy okazji pochwale sie, ze strona zostala nominowana do Zlotej strony tygodnika Wprost PS Mam nadzieje, ze podobnych skucjak w tamtym rankingu u nas nie znajdziecie, jesli tak, bardzo prosze o informacje na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ranking przedszkoli 31.10.09, 07:50 pierwsza strona do du... i moje przedszkole jest jako placówka prywatna wpisana druga strona super Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: ranking przedszkoli 31.10.09, 23:04 Najpiekniejsze jest to: familie.pl/Rankingi/Przedszkole/6500,Przedszkole-Miejskie-Integracyjne-Nr-5.html przedszkole miejskie ale ma Typ placówki: prywatna Chyba powiem to u nas w gminie. Zdziwia sie, a ja tez zapytam w poneidzialek od kiedy stalismy sie prywatni Odpowiedz Link Zgłoś