elki70 12.05.04, 19:38 Dziewczyny za kilka miesięcy przeprowadzam się do Chotomowa mam 2-letniego synka, chciałabym poprosić was o informacje o przedszkolu, do którego mogłabym oddać swojego synka - będę wdzięczna za wasze rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_robak Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 13.05.04, 10:49 Czejść , gdzie do Chotomowa się przeprowadzasz. Ja juz mieszkam tu 2 lat , mam synka co ma prawie 5 lat i córcie co ma 6 mies. Muszę ci ezmartwić nasze przedszkole w chotomowie nie jest zbyt dobre , chodzi głównie o dyrektorke która jest beznadziejna i na wszystkim oszczędza , mój synek chodzi tam już drugi rok ale przez tą beznadzieję w tym przedszkolu wkrótce bedzie chodził do innego. Odwiedziłam wszystkie przedszkola prywatne w okolicy , i w legionowie i w jabłonnej i nie byłam zachwycona . Z braku wyboru sama więc podjełam decyzje o otworzeniu przedszkola prywatnego noi sie udało już w sierpniu ruszy. Ale jest ono na Tarchominie , ale z chotomowa jadę tam góra do 15 min. Pozdrawiam i czekam na wiesci. ola Odpowiedz Link Zgłoś
elza23 Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 14.05.04, 22:19 Witam, mieszkam w Jabłonnie, mam 4,5-letnią córkę, która chodzi do przedszkola prywatnego w Jabłonnie. Jest niezbyt duże, ciocie są fajne, a najważniejszym wykładnikiem dla mnie jest to, że moja córcia chce tam chodzić. Jeśli potrzebujesz bliższych informacji, to zapraszam na priwa. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ola_robak Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 15.05.04, 10:04 Witam, wiem o którym przedszkolu mówisz, może nie jest złe ale wyobraż sobie co bedzie działo sie tam w lato kiedy tam całe sciany są przeszklone. współczuje tym dziecią , jak w piekarniku. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elza23 Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 17.05.04, 10:07 Cześć, trochę się tego też obawiam, ale właściciele zapewniają, że po pierwsze - jest tam wentylacja (czy klimatyzacja - nie wiem dokładnie) w dachu, a po drugie - jak trzeba będzie, to zmienią okna. Wkońcu muszą się starać, by zachować odpowiedni standard. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
elki70 Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 19.05.04, 15:27 Dziękuje wam za informacje. W Chotomowie będę mieszkała na ul. Piusa. Niestety z uwagi na to, że długo pracujemy i planujemy na stałe zatrudnić Panią, która będzie zajmowała się naszymi dziećmi (w grudniu mam nadzieję, że zdrowo urodzi się nasze drugie dziecko) chcielibyśmy aby przedszkole było w okolicach domu - nie chę aby dziecko w przedszkolu czekało na mamę do 18. Na marginesie, w którym miejscu na Tarchominie będzie Olu twoje przedszkole? ela Odpowiedz Link Zgłoś
ola_robak Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 19.05.04, 15:36 witam, moje przedszkole bedzie na ul. Marcina z Wrocimowic tj. koło ul. Odkrytej , Aluzyjnej , Sprawnej. Bedzie czynne od 7.00 do 20.00. Jak jedziesz od strony Warszawy do nas to po lewej stronie koło tego osiedla JW Constraction, jak kończy się szeroka Modlińska Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 20.05.04, 18:59 hej Olu mozesz cos wiecej napisac o przedszkolu?Mieszkam w Jablonnej a synek we wrzesniu skonczy 4 latka. moj adres agabienia@buziaczek.pl Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
h.aneta Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 05.06.04, 23:47 Witam, Niestety zgadzam sie z Olą - przedszkole nie jest najlepsze i jakby z innej epoki... Mój syn chodził tam jakiś czas, ale do zerówki zapisałam go do szkoły. Ostatnio wójt podjął pewne ruchy (ankieta, dyskusja w lokalnej gazetce) zwiazane z naszym przedszkolem - moze "coś drgnie". Położenie i warunki lokalowe są bardzo dobre. Myślę, ze gdyby ktoś rozsądny zajął sie prowadzeniem przedszkola, byłoby to sympatyczne miejsce. Swoją drogą, szkoda Olu, że nie zakładasz przedszkola właśnie w Chotomowie. Pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
tm_olejnik Re: Chotomów, Legionowo lub Jabłonna 21.06.04, 18:26 Zachecam do odwiedzenia nowego przedszkola "W stumilowym lesie" w Choszczowce Obecnie prowadzone sa zajecia adaptacyjne w kazdy wtorek i czwartek od 15.30 do 17.30. Warto przyjsc i zobaczyc jak fajnie tam czuja sie dzieci. Wiecej info na stronei www.wstumilowymlesie.pl Odpowiedz Link Zgłoś