megibe 03.01.05, 15:51 Szukam opinii na temat prywatnego przedszkola w Legionowie przy ul. Sienkiewicza 6, lub innego prywatnego, jeśli jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanatki1 Re: PRYWATNE PRZEDSZKOLE W LEGIONOWIE 03.01.05, 19:47 Witam, nie wiem konkretnie czy to to przedszkole - Chatka Puchatka ? ale jesli tak to ja nie odniosłam dobrego wrażenia , będąc tam jeszcze przed wakacjami.Dwie salki , niezbyt estetyczne , mała "ala" kuchnia -nie wiem czy spełnia jakiekolwiek normy i bardzo wysokie schody -ponieważ tylko szatnia jest na parterze a sale są na górze. Podwórko też niczym nie przypomina placu zabaw w przedszkolu. Więc ogólnie moja opinia jest negatywna. Nie wiem czy sa inne prywatne przedszkola w legionowie ale wiem że jedno jest fajne po drodze z Legionowa do Warszawy.Jeżeli nie przeszkadza ci dowóz , bo może jeździsz do pracy do Warszawy , a jest to blisko Modlińskiej na wysokości Fortu Piątek to napisz na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tmolejnik Re: PRYWATNE PRZEDSZKOLE W LEGIONOWIE 04.01.05, 16:41 zapraszam do odwiedzenia strony www.wstumilowymlesie.p Odpowiedz Link Zgłoś
ola_robak Re: PRYWATNE PRZEDSZKOLE W LEGIONOWIE 04.01.05, 19:13 www.akademiamaluchow.pl Odpowiedz Link Zgłoś