mgoszczynska1 12.03.06, 08:58 w Bydgoszczy... jakie jest to przedszkole ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0902b Re: Promyczek 13.03.06, 15:19 Pisałam już o tym przedszkolu na forum wojewódzkim, same plusy. Ale jak chcesz tam posłać dziecko od września, to już od miesiąca nie ma miejsc, chyba że lista rezerwowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mgoszczynska1 Re: Promyczek 14.03.06, 13:19 Szukałam na forum Bydgoszcz ale chyba przeoczyłam... Napisz mi cos więcej proszę Twoje dziecko tam chodzi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
0902b Re: Promyczek 14.03.06, 19:17 Pisałam na forum e-rodzice ,województwa ,kujawsko-pomorskie chyba tam był post też twojego autorstwa i różne wypowiedzi. Polecam to przedszkole pod każdym względem, już o tym tam pisałam, mój syn chodzi tam 2 rok i zawsze mówi że za wcześnie po niego przychodzę. Bardzo dobre wyposażenie, ciekawe, rozwijające zajęcia, dużo imprez, świetna opieka i smaczne jedzenie. Grupy anglojęzyczne co też jest super. Chcesz wiedzieć więcej to pytaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś