Dodaj do ulubionych

Taniec w przedszkolu

22.09.06, 18:40
Witam
Skad przychodza instruktorzy tanca do przedszkola? Jak wasze przedszkola to
załatwiaja? Chce poddac pomysł takich dodatkowych zajec dla chetnych tylko
nie wiem gdzie o to pytac. Ile płacicie za lekcje czy na m-c. Jestem z
Poznania.
Pozdrawiam Natalia
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Taniec w przedszkolu 22.09.06, 18:49
      w przedszkolu mojego syna są zajęcia z tańca, prowadzą to instruktorzy naszego
      regionalnego zespołu tanecznego. Miesięcznie to koszt zdaje się 20 zł. Zespół
      dzięki temu ma narybek do swoich szeregów, a przedszkolaki tańczą...
      • renja Re: Taniec w przedszkolu 22.09.06, 18:54
        u nas taniec prowadzą instruktorzy ze szkoły tańca. Potem mozna kontynuować u
        nich w szkole. Koszt : 18pln
        • magaol Re: Taniec w przedszkolu 22.09.06, 21:14
          Witam...
          U nas zajecia z tanca prowadza instruktorzy ze szkoly tanca.Zajecia sa raz w
          tygodniu, 30min.Kosztuja 50zl za semestr.Pozdrawiam.
          • agamamaoli Re: Taniec w przedszkolu 22.09.06, 21:37
            U Oli w predszkolu jest balet i taniec nowoczesny - niestety nie wiem jak to
            załatwiono - koszt 35 zł/mc 2x w tyg. A
    • mondika Re: Taniec w przedszkolu 22.09.06, 21:39
      w naszym przedszkolu zajęcia taneczne prowadzi wyszkolona instruktorka. Koszt
      za zajęcia 2x w tyg - 26 zł
      • aaania Re: Taniec w przedszkolu 22.09.06, 22:05
        raz w tygodniu, 30 min. 35 pln.
        przyjeżdża pani, która prowadzi zajęcia rewelacyjnie, dzieciaki zachwycone
        • beata1974 Re: Taniec w przedszkolu 26.09.06, 08:13
          a w jakim wieku są wasze dzieci które uczęszczają na te zajęcia z tańca - nie
          wiem czy zdecydowaćsię na takie zajęcia dla 3 latka on jeszcze nie dostosował
          się do samego przebywania w przedszkolu a co dopiero jakieś zajęcia dodatkowe?
          • magaol Re: Taniec w przedszkolu 26.09.06, 08:49
            Witam,moja coreczka jest w grupie maluszkow-trzlatkow.Mielismy spory problem, bo
            ona kategorycznie odmawiala chodzenia do przedszkola.Byl placz,krzyk itp.Musze
            Ci powiedziec ze od 2 tygodni ,odkad zaczely sie w przedszkolu zajecia z rytmiki
            i tanca,na ktory ja zapisalismy,to panienka nie moze sie doczekac kiedy do
            przedszkola pojdzie.Dla nas to byla super decyzja o zapisaniu na taniec,rytmika
            jest obowiazkowa,dzieki temu nasze dziecko przekonalo sie ze w przedszkolu mozna
            sie fajnie bawic.
            • agamamaoli Re: Taniec w przedszkolu 26.09.06, 10:02
              Ola ma 3 lata i balet (sukienka, baletki) to dla niej największa atrakcja
              przedszkola - najbardziej cierpi w tym tygodniu bo jest podziębiona i ominął ją
              balet w pn ale już jutro pójdzie bo usiedzieć na pupie nie może - balet,
              baaaalet! Pozdr A
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka