monismonis 10.10.08, 12:34 Witam! Poszukuje informacji na temat tego klubiku? ceny sa przystępne na zdjęciach wygląda fajnie, zamierzam zapisac dziecko na Ursynow do tego klubiku ale ciekawa jestem opini na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiapiotrowska Re: Pan Hipcio klubik?! 10.10.08, 13:34 Witam, córka chodziła na sobotnie spotkania od listopada do kwietnia raz tygodniowo. Nie płaciliśmy za cały miesiąc tylko za pojedyńcze spotkania bo jak to z dziećmi raz chore, czasem trzeba wyjechać z Warszawy. Ona miała skończone dwa lata jak zaczeliśmy i widać było, że już potrzebuje takich zabaw z dziećmi. Były też młodsze dzieci ale bawiły się raczej same, a nie z Panią w kółeczku. Zabawy są wg mnie dobrze zorganizowane, dużo ruchu troszkę przy stolikach prac plastycznych, był bal karnawałowy z przebieraniem. Od września poszła już do przedszkola (nie tego na Ursynowie)i była do niego od początku entuzjastycznie nastawiona, bo wiedziała czego się spodziewać.Wiedziała, że będą zabawy, poczęstunek, dzieci..... Potem widać różnicę w nastawieniu dzieci (do przedszkola), które chodziły na takie zajęcia przygotowujące. pozdrawiam, za dysleksje z góry przeprasa Odpowiedz Link Zgłoś
moccia1 Re: Pan Hipcio klubik?! 12.10.08, 20:24 Polecam pana Hipcia. Syna zaprowadzalam na zajecia do sali w Ursusie, ale skoro wlascicielki czesto zagladaja na zajecia to w kazdym miejscu poziom jest podobny. Zajecia trwaja 3 godz i podzielone sa na bloki tematczne. Zajecia plastyczne ciekawe. Dziewczyny prowadzace zajecia potrafia zainteresowac dzeci zabawą, ale nic na siłe. Bardzo milo wspominam. U nas zajecia nie przelamaly problemow z adaptacja w przedszkolu. Ale moze dlatego ze syn mial dluga przerwę miedzy zajeciami a przedszkolem. Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 Re: Pan Hipcio klubik?! 13.10.08, 08:04 Moja Julka chodziła na Bemowie, Od września do maja. Tak od grudnia juz zostawała sama. A we wrześniu bez problemu poszła do przedszkola. U nas spradziło się super. Panie na Bemowie były super. Julka do dzisiaj wspomina "a w Klubie Maluszka to....". Odpowiedz Link Zgłoś