ktat 14.01.09, 12:05 Witam, szukam przedszkola dla Córki w Wołominie okolicy doradzcie coś , najbliżej mam Jasia i Malgosia ale nie ma opinii pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia401 Re: Wołomin okolice Jaś i Małgosia 15.01.09, 12:04 Ja słyszałam same dobre opinie o tym przedszkolu, ale chyba zostanie zamknięte od września, bo szykuje się dłuższy remont. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Wołomin okolice Jaś i Małgosia 16.01.09, 15:11 ojej a może znasz jakieś inne w okolicy dobre i najlepiej publiczne ?choc niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agoonia Re: Wołomin okolice Jaś i Małgosia 17.01.09, 21:10 Jesli nie zależy Ci na odległości, to na 100% mogę polecić przedszkole nr5 na Broniewskiego, ale ono nie jest zbyt blisko Ciebie. Znacznie bliżej jest przedszkole Misia Uszatka, pod względem edukacyjnym ok, ale bezpieczeństwa nieco mniej - nie zamykają furtki i drzwi wejściowych (przynajmniej tak było w zeszłym roku) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta2040 Re: Wołomin okolice Jaś i Małgosia 19.01.09, 12:14 od jakiego wieku przyjmują do tych przedszkoli, czy ewentualnie 2,5 latek jeśli nie nosi pieluchy miałby szansę. zamierzam w takim wieku wrócić do pracy mała jest jeszcze młodsza, ale ja szukam "potwierdzenia" ze mój plan wypali jak w ogóle jest teraz z miejscami w Wołominie? w państwowych przede wszystkim pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasia401 Re: Wołomin okolice Jaś i Małgosia 19.01.09, 12:24 2 latki przyjmują przy ulicy Polnej i w prywatnym "krasnal" przy stacji w Słonecznej. W misiu uszatku na pewno nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś