julka0712 14.06.09, 17:38 Czy jakieś przedszkolaki chorują teraz? Mój syn dziś w nocy zaczął kasłac a juz myślałam że koniec z chorobami? I jeszcze jedno pytanie posyłacie dzieci tylko z kaszle do przedszkola? bo mój to raczej jutro nie pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaktosik Re: chorują teraz? 14.06.09, 20:22 "Czy jakieś przedszkolaki chorują teraz?" Dziwne pytanie... Jestem przekonana, że jakieś chorują... Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: chorują teraz? 14.06.09, 22:37 Pewnie że chorują, chodzą do przedszkola zasmarkane kaszlące dzieci - na nurofenach itp. Sami "alergicy" Odpowiedz Link Zgłoś
nikorason Re: chorują teraz? 14.06.09, 23:10 U mnie chodziło dziecko z ospą - "uczulenie"... czasem brak odpowiedzialności rodziców mnie przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
julka0712 Re: chorują teraz? 15.06.09, 11:09 Mój syn naprawdę jest alergikiem, i ten jego kaszel to właśnie alergiczny (byliśmy dziś u lekarza) ale i tak będzie siedział w domu, bo on po prostu się męczy, nie mam sumienia wysłac duszące się dziecko do przedszkola, a tych pseudo alergików to jest całkiem sporo i u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: chorują teraz? 16.06.09, 14:17 choruja niestety, w naszym przedszkolu akurat epidemia ospy Odpowiedz Link Zgłoś