Dodaj do ulubionych

dr warzechowski i makowski ze sw. zofii

19.03.05, 11:45
mam pytanie o tych lekarzy ze sw. zofii. czy oni sa dobrzy? czy mialyscie z
nimi do czynienia? i czy wiecie gdzie tanio dr makowski robi usg? slyszalam
ze przyjmuje na Luckiej za 130 zl. zgrozo! co za cena! ale moze warto wydac
taka kase???
pomozcie i pozdrawiam Was.
wegielek + 24 tyg. dzidzia w brzuszku
Obserwuj wątek
    • born82 Re: dr warzechowski i makowski ze sw. zofii 19.03.05, 14:16
      Witam!
      Dr Warzechowski prowadzil moja cala ciaze i z racji tego,ze urodzilam miesiac
      temu jestem jeszcze pod jego opieka.Jako lekarz sprawdzil mi sie rewelacyjnie,
      nie moge nawet jednego zlego slowa o nim powiedziec.Na kazdej wizycie poswieca
      Ci tyle czasu,ile potrzebujesz, zawsze z usmiechem,odpowie na kazde pytanie,
      doradzi,wyslucha.Czujesz,ze dba o Ciebie.Taki prawdziwy lekarz z powolania.
      Natomiast u dr Makowskiego robilam dwa usg i tez uwazam,ze jest godny
      polecenia. To,ze placisz 130 zl za usg to fakt,ale masz pewnosc,ze to usg jest
      dobrze zrobione.130 zl z tego co pamietam to placi sie za usg polowkowe, za
      pozniejsze zaplacilam juz tylko 100.Dostajesz tez plyte cd z nagraniem usg-
      fajna sprawasmile Jak masz pytania to pisz born82@wp.pl albo tutaj.Pozdrawiam!
      • pasmois Re: dr warzechowski i makowski ze sw. zofii 20.03.05, 22:53
        Ja robilam i zrobie USG u Makowskiego. BYlam u niego w 12, 21 i teraz czekam
        na 32 tc ciazy. za 12 tc usg kosztuje 100 zl za 21 -130. Uwazam ze jak na
        specjaliste takiej klasy jest to ZADNA kwota. Porownaj tylko z dwojka z tzw "
        SWIETEJ TROJCY USG: Osobka Morawski i Roszkowski. Ten ostatni bierze 300 zl.
        Makowski jest swietny. Widzi czego polowa lekarzy nie zauwaza nawet jak im sie
        to palcem pokaze, a na dodatek umie to interpretowac. Polecam z calego serca.
        dzieki niemu jestem spokojna, bo wiem ze moje dziecko jest zdrowe.
    • hejjkum Re: dr warzechowski i makowski ze sw. zofii 21.03.05, 14:25
      Hej dziewczynki,
      przyjezdzam do Warszawy na 2,5 msc (z USA) i nie mam w Wa-wie swojego gina.
      Chcialabym gdzies pojsc i szukam. Swieta Zofia jest mi bliska bo tm sie
      urodzilam smile i mieszkalam niedaleko. POwiedzcie jak mozna skontaktowac sie z
      tymi lekarzami tzn czy moglybyscie podac mi nr tel? Teraz jestem ok 3 tyg w
      ciazy smile wiec pierwszy trymestr i kawalek drugiego bede w polsce. Chcialabym
      zrobic moje I USG wlasnie w Polsce smile czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz.
      dziekuje
      • oniszka Re: hejjkum 21.03.05, 19:37
        Witaj!
        Na Łuckiej 18 podobno przyjmują lekarze z św Zofi tzn dr. Makowski i jeszcze
        jeden jest mowa o nich w tym wątku tel. tam to 654-24-64, 654-24-62
        Pozdrawiam cieplutkosmile)
      • happy110 Re: dr warzechowski i makowski ze sw. zofii 21.03.05, 22:35
        Witaj,
        jestem w 23 tyg. ciąży i chodze do dr Tymińskiej na Łucką (ze szpitala św.
        Zofii)i jestem bardzo zadowolona. Jest mila, kompetentna i zawsze mozna w razie
        potrzeby do niej zadzwonic na komórke. Usg robi mi dr Makowski, który równiez
        przyjmuje na Łuckiej. Jest super specjalistą i ma super sprzęt do usg.Na
        połówkowym usg wybadal mojego synka z każdej strony. Jak pokazalam mojej
        koleżance filmik z usg to nie mogla uwierzyc, ze tak dobrze wszystko bylo widac
        (ona miala robione w innym miejscu i wielu rzeczy jej dzidzia nie miala
        badane).
        Poza tym dr Makowski jest bardzo milym człowiekiem, w zawsze dobrym humorze i
        widac że lubi to co robi. Polecam
    • ptysiaczek_r Re: dr warzechowski i makowski ze sw. zofii 21.03.05, 14:56
      Ja chodzilam do dr warzęchowskiego przez 2 lata i zawsze mówił, ze jest
      wszystko dobrze, był owszem bardzo miły, ale moim zdaniem kompletnie
      niekompetentny, a jak zaszłam w ciążę to miałam plamienia, on mówił, że to sie
      unormuje, denerwowałam się i poszłam do innego gina i ten zrobił wielkie oczy,
      bo na USG okazało się ze mam ogromna torbiel na jajniku, a oprłócz tego duza,
      krwawiąca zaniedbana nadzerkę, ten drugi lekarz powiedział mi to wszystko na
      pierwszej wizycie! Dodam , że Warzechowski nie zrobił mi nigdy USG, a wiedział,
      że planujemy z męzem ciąże. Teraz jest wszystko na dobrej drodze, jestem pod
      opieka kompetentnego lekarza, a nie tylko miłego.
      Zastanów się nad tym, może jak jest wszystko w porzadku, to dr Warzechowski
      umie poprowadzic ciąże, ale w takim przypadku jak mój, to sie nie popisał, a
      ile nerwów zjadłam przez niego.
      • pomme Re: dr warzechowski i makowski ze sw. zofii 23.03.05, 09:36
        ja chodzę do dr Mazur na Łucką a USG za 3 tyg ma mi robić dr Makowski. Wizyta
        kosztuje 130pln + 30 pln USG w gabinecie p dr. USG u MAkowskiego kosztuje 100 a
        połówkowe 150 ( pytałam wczoraj). O Makowskim niczego nie moge powiedzieć
        natomiast dr Mazur jest bardzo w porządku. Miła kompetentna, wszytsko
        cierpliwie wyjaśnia po co, dlaczego i jak, Przychodnia ma jedną tylko wadę jak
        sie umawiam na daną godzinę to wchodze zawsze z conajmniej godzinnym
        opóźnieniem. ale z drugiej strony cieszę sie ze nie traktuje sie pacjentów po
        łepkach i każdemu poświęca sie tyle czasu ile trzeba
      • lexus3 Re: dr warzechowski i makowski ze sw. zofii 05.05.05, 10:37
        Jestem lekarzem nie pracującym w zawodzie, ale pojecie mam.
        Razem z żoną prowadziliśmy ciąże u dr Warzęchowskiego.Wcześniej otarliśmy sie o
        wielu lekarzy, ale tylko dr Warzęchowski miał 3 rzadkie w tym zawodzie zalety -
        nie robi bezsensownej paniki, nie ocenia innych lekarzy, jak nie wie to mówi,że
        nie wie, a nie udaje. A teraz historia " naszej" torbieli.
        Na pierwszym USG ciąży u dr Makowskiego okazało sie, że żona ma torbiel na
        jajniku.Dr Warzęchowski uspokoił nas dał leki rozkurczowe i powiedział, że się
        zdarza w ciąży i nic poza obserwowaniem nie trzeba robić.Lecz w domu u rodziny-
        horror. Żona zaciągneła mnie na konsultacje do polecanej doktórki.
        Pani doktor zbadała, zobaczyła USG i roztoczyła czrną wizję naszej ciąży ze
        śmiercią włącznie. Nazwała naszego lekarza nieukiem i wysłała nas do szpitala.
        Zadzwiniłem uczciwie do doktora, ze jedziemy do szpitala, a on, że prosze
        bardzo ale i tak nas nie przyjmą. I TAK SIĘ STAŁO.W szpitalu pani doktor
        zrobiła USG, potwierdziła torbiel, i wygnała do domu, na lekach rozkuczowych,
        które ustawił dr Warzechowski.W trzecim USG nie było juz zadnej torbieli.
        Potem nic się juz nie działo. Poród też był ok. Jak dla mnie dr Warzechowski
        sprawdził sie doskonale. I jeszcze o USG - dr warzechowski wsólpracuje z dr
        Makowskim - też rewelacyjny, i nie bardzo chce mi sie wierzyć, że nie wysłał
        Ciebie na USG na początku ciąży.Zawsze powtarzał, że w obecnych czasach USG to
        podstawa. Polecam Go gorąco.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka