ruda1021 11.07.05, 21:37 witam , Mam pytanie czy to prawda że także na Wołoskiej jest planownay remont i szpital bedzie zamkniety ? Jesli tak , to w jakim terminie ? Z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlekliczka Re: wołoska zamknieta ? 11.07.05, 22:39 rodziłam na Wołoskiej parę dni temu, więc informacje mam świeże. Na porodówce nie planuje się remontu w wakacje, za to oddział zamykany jest tylko wtedy, kiedy jest przepełniony. Po prostu nie ma wolnego fotela do rodzenia (są 3 na oddziale) lub nie ma wolnego łóżka. Polecam ten szpital, świetne położne, lekarze, pielęgniarki. Naprawdę dbają, aby ulżyć kobiecie w bólu. Robią dokładne badania dzieciom np. nie miałam cukrzycy ciążowej (miałam tylko stan przedcukrzycowy, leczony dietą), a zrobiono synkowi dodatkowe badania krwi, aby wykluczyć istnieje jakichś schorzeń. Wyczeroująco informują o postępie porodu i stanie mamy oraz dziecka po porodzie. Jestem bardzo zadowolona. 2 lata temu, kiedy rodziłam tam pierwszy raz, było spokojniej, bo dużo mniej pacjentek. Czasem trzeba dłużej poczekać na KTG, ale warto. Krzesła na korytarzu są bardzo niewygodne. No i te tłumy babć, które narzekają pod izbą przyjęć i uważają, że gorzej im się czeka niż dziewczynom w 9 miesiącu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś