volkov11 02.01.06, 14:44 Dziewczyny!! gdzie najlepiej jest rodzic w Warszawi? jestem z pragi,ale w sumie moze byc i inna dzielnica. kurcze - nie chcialabym przezywac tego co moja siostra w bielanskim.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornik221 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 14:53 A co przeżyła w Bielańskim? Ja akurat jestem zdecydowana na ten szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 14.01.06, 08:23 No wlasnie, co twoja siostra przezyla w Bielanskim? I kiedy to bylo? Wlasnie w tym szpitalu chce przywitac moja malutka na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 14:54 Ostatnio dobrą opinią cieszy się Szpital Praski. Może nie jest tam super luksusowo, ale świetna opieka i ludzkie podejście lekarzy i położnych gwarantowane. Będę tam rodzić w marcu br. Odpowiedz Link Zgłoś
iwta Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 14:58 No ja jestem z pragi i mam zamiar rodzić w Praskim.Bo mam najbliżej to po pierwsze a po drugie słyszałam bardzo pozytywne opinie na temat tego szpitala.Może nie ma w nim luksusów,ale ponoć opieka superi jakoś ogólnie tak sympatycznie.Jeżdżę tam co tydzień na ktg i nie narzekam.Widzę podejście położnych do przyjmowanych pacjentek i do tych które tam już są i urodziły i szczerze powiem że jestem pod wrażeniem.Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirudka Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 18:43 ja zamierzam rodzic na Żelaznej, wogóle nie zastanawiałam się nad innym szpitalem. ten jest moim zdaniem najlpszy Odpowiedz Link Zgłoś
iga59 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 13.01.06, 17:42 A ja urodziłam na Karowej, i mogę powiedzieć, że personel bardzo fachowy. Możesz być pewna, że jak coś się będzie działo to pomogą. Chociażby ze względu na to, że mają super sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek100 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 14.01.06, 14:03 rodziłam na Żelaznej, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sitek Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 15.01.06, 09:44 Ja tez rodziłam na Karowej i było okropnie może akurat zły moment bo było bardzo dużo kobiet rodzących poprostu nawał ale moje wrażenia okropne!!!!!!! Fakt sprzęt mają bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_g1 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 16.01.06, 19:30 Ja rodzialm na Solcu i szczerze polecam. Mile polozne, lekarze, pielegniarki, porod rodzinny bez oplat w salach jednoosobowych (chyba ze chcesz ZZO - to 600 zl), oddzial wyremontowany. Ja naprawde nie spotkalam tam zadnej niemilej osoby i chociaz porod mialam ciezki i bardzo dlugi to nie moge nic zarzucic szpitalowi. Odpowiedz Link Zgłoś
julkast6 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 16.01.06, 19:52 a Madalinskiego? moj lekarz jest wlasnie z tego szpitala i zastanawiam sie wlasnie nad tym szpitalem. Czytalam ze polozna kosztuje 900 zl a co z sala do porodu ? Czy dodatkowo 300 zl moze ktoras z Was rodzila tam niedawno, a jak traktuja pacjentki ktore nie oplacaja poloznych? prosze o rade , rodze w kwietniu wiec juz niewiele czsu zostalo pozdrawiam wszystkie rodzace Odpowiedz Link Zgłoś
zabolek27 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 17.01.06, 09:33 A ja chce rodzic na Starynkiewicza, bo mam z tam tad lekarza-czy ktoras z was rodzila w tym szpitalu jesli tak to prosze o odzew Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kristoferxxl Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 17.01.06, 11:31 Julkas ja będe rodzić na Madalińskiego bo tutaj chodzę do lekarza.Indywidualna położna kosztuje 900zł, pojedyńczy pokój 300zł i znieczulenie 700zł.Przy czym jak się bierze wszystko czyli cały pakiet to jest zniżka 200zł czyli razem 1700zł.Moja koleżanak rodziła tam i była zadowolona , ona skorzystała tylko ze znieczulenia i twierdzi że nie poptrzeba brać prywatnej położnej bo cały czas sie tobą zajmują.Ja jednak zdecydowałam się na cały pakiet bo jestem straszną panikarą.Często tam bywam i na porodówce i mam wrażenie ,że naprawde jest w porządku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 17.01.06, 19:19 Ja urodziłam na Madalińskiego w październiku córeczkę. Załapałam sie jeszcze na stary cennik. Chociaż skończyło sie u mnie cc, ale byłam b. zadowolona że miałam własną położną, a później salkę o podwyższonym standardzie z własną łazienką. Ale bardzo szpital polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabolek27 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 18.01.06, 15:39 a czy rzadna z was nie rodzila na Starynkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan byle nie w PRASKIM! 18.01.06, 16:06 ja tam trafilam z krwawieniem w 10 tygodniu i wspominam to jak dobe z koszmaru. izba przyjec-koszmarrrr. polozna gadala przez komorke o zgnilych pomidorach, a ja siedzialam na kozetce zakrwawiona,potem przyszla inna, tez krzatala sie z jakimi spie..mi,w koncu zzedl lekarz, cos zaczal dowcipkowac, w koncu wzial mnie na badanie )nie ma luxusow? to istny horror!) i tez b.niemilo sie ze mna obchodzil. nastepnei trafilam na oddzial i do nastepnego dnia nikt do mnie nie zajrzal. kolezanka z pokoju poinstruowala mnie jak mam sie zachowac z basenem na przystaiwonym do lozka krzesle itd. Zdecydowalam sie wypisac na wlasne zyczenie i przeniesc do innego szpitala-wtedy dopiero podpadlam. Ganialam po szpitalu za lekarka zeby sie dowiedziec co musze zrobic a po 3 godzinach uzeran spakowalam sie i ucieklam. Tam jets naprawde koszmarrrrnie! Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: byle nie w PRASKIM! 18.01.06, 23:07 To faktycznie może akurat kiepsko trafiłaś. Ja tam leżałam na ginekologii - pielęgniarki i lekarze super. Tam pracuje moja lekarka prowadząca ciążę i z nią tam właśnie zamierzam rodzić, ze względu właśnie na świetne podejście do pacjenta! Położną też już mam namierzoną Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: byle nie w PRASKIM! 19.01.06, 10:19 ja tez leżałam w praskim trafiłam tam w 24 tyg i jestem zachwycona miły personel uczynny i zaradny może nie ma luksusów ale jest super atmosfera wiecie jak to jest nie ma idealnego szpitala i w kazdym znajdzie się ktoś kogo nie zaakceptujecie ja tez zamierzam tam rdzić chodze i prowadze ciąże u dr. Fidzińskiego i zamierzam tam rodzic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś