Dodaj do ulubionych

GDZIE RODZIC W WARSZAWIE

02.01.06, 14:44
Dziewczyny!!
gdzie najlepiej jest rodzic w Warszawi? jestem z pragi,ale w sumie moze byc i
inna dzielnica.
kurcze - nie chcialabym przezywac tego co moja siostra w bielanskim..
Obserwuj wątek
    • kornik221 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 14:53
      A co przeżyła w Bielańskim? Ja akurat jestem zdecydowana na ten szpital.
      • alcarin Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 14.01.06, 08:23
        No wlasnie, co twoja siostra przezyla w Bielanskim? I kiedy to bylo? Wlasnie w
        tym szpitalu chce przywitac moja malutka na swiecie.
    • katrem Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 14:54
      Ostatnio dobrą opinią cieszy się Szpital Praski. Może nie jest tam super
      luksusowo, ale świetna opieka i ludzkie podejście lekarzy i położnych
      gwarantowane.
      Będę tam rodzić w marcu br.
      • iwta Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 14:58
        No ja jestem z pragi i mam zamiar rodzić w Praskim.Bo mam najbliżej to po
        pierwsze a po drugie słyszałam bardzo pozytywne opinie na temat tego
        szpitala.Może nie ma w nim luksusów,ale ponoć opieka superi jakoś ogólnie tak
        sympatycznie.Jeżdżę tam co tydzień na ktg i nie narzekam.Widzę podejście
        położnych do przyjmowanych pacjentek i do tych które tam już są i urodziły i
        szczerze powiem że jestem pod wrażeniem.Pozdrawiam !!!
        • mirudka Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 02.01.06, 18:43
          ja zamierzam rodzic na Żelaznej, wogóle nie zastanawiałam się nad innym
          szpitalem. ten jest moim zdaniem najlpszy
    • bratek72 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 11.01.06, 10:02
      w szpitalu Praskim !!!
      • iga59 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 13.01.06, 17:42
        A ja urodziłam na Karowej, i mogę powiedzieć, że personel bardzo fachowy.
        Możesz być pewna, że jak coś się będzie działo to pomogą. Chociażby ze względu
        na to, że mają super sprzęt.
        • okruszek100 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 14.01.06, 14:03
          rodziłam na Żelaznej, polecamsmile
        • asia.sitek Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 15.01.06, 09:44
          Ja tez rodziłam na Karowej i było okropnie może akurat zły moment bo było
          bardzo dużo kobiet rodzących poprostu nawał ale moje wrażenia okropne!!!!!!!
          Fakt sprzęt mają bardzo dobry.
    • emilia_g1 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 16.01.06, 19:30
      Ja rodzialm na Solcu i szczerze polecam. Mile polozne, lekarze, pielegniarki,
      porod rodzinny bez oplat w salach jednoosobowych (chyba ze chcesz ZZO - to 600
      zl), oddzial wyremontowany. Ja naprawde nie spotkalam tam zadnej niemilej osoby
      i chociaz porod mialam ciezki i bardzo dlugi to nie moge nic zarzucic
      szpitalowi.
      • julkast6 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 16.01.06, 19:52
        a Madalinskiego? moj lekarz jest wlasnie z tego szpitala i zastanawiam sie
        wlasnie nad tym szpitalem. Czytalam ze polozna kosztuje 900 zl a co z sala do
        porodu ? Czy dodatkowo 300 zl moze ktoras z Was rodzila tam niedawno, a jak
        traktuja pacjentki ktore nie oplacaja poloznych?
        prosze o rade , rodze w kwietniu wiec juz niewiele czsu zostalo
        pozdrawiam wszystkie rodzace
        • zabolek27 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 17.01.06, 09:33
          A ja chce rodzic na Starynkiewicza, bo mam z tam tad lekarza-czy ktoras z was
          rodzila w tym szpitalu jesli tak to prosze o odzew

Pozdrawiam,
        • kristoferxxl Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 17.01.06, 11:31
          Julkas ja będe rodzić na Madalińskiego bo tutaj chodzę do lekarza.Indywidualna
          położna kosztuje 900zł, pojedyńczy pokój 300zł i znieczulenie 700zł.Przy czym
          jak się bierze wszystko czyli cały pakiet to jest zniżka 200zł czyli razem
          1700zł.Moja koleżanak rodziła tam i była zadowolona , ona skorzystała tylko ze
          znieczulenia i twierdzi że nie poptrzeba brać prywatnej położnej bo cały czas
          sie tobą zajmują.Ja jednak zdecydowałam się na cały pakiet bo jestem straszną
          panikarą.Często tam bywam i na porodówce i mam wrażenie ,że naprawde jest w
          porządku.Pozdrawiam
          • mokrasa Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 17.01.06, 19:19
            Ja urodziłam na Madalińskiego w październiku córeczkę. Załapałam sie jeszcze na
            stary cennik. Chociaż skończyło sie u mnie cc, ale byłam b. zadowolona że
            miałam własną położną, a później salkę o podwyższonym standardzie z własną
            łazienką. Ale bardzo szpital polecam!!!
            • zabolek27 Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE 18.01.06, 15:39
              a czy rzadna z was nie rodzila na Starynkiewicza?
              • aga_qan byle nie w PRASKIM! 18.01.06, 16:06
                ja tam trafilam z krwawieniem w 10 tygodniu i wspominam to jak dobe z koszmaru.
                izba przyjec-koszmarrrr. polozna gadala przez komorke o zgnilych pomidorach, a
                ja siedzialam na kozetce zakrwawiona,potem przyszla inna, tez krzatala sie z
                jakimi spie..mi,w koncu zzedl lekarz, cos zaczal dowcipkowac, w koncu wzial
                mnie na badanie )nie ma luxusow? to istny horror!) i tez b.niemilo sie ze mna
                obchodzil. nastepnei trafilam na oddzial i do nastepnego dnia nikt do mnie nie
                zajrzal. kolezanka z pokoju poinstruowala mnie jak mam sie zachowac z basenem
                na przystaiwonym do lozka krzesle itd. Zdecydowalam sie wypisac na wlasne
                zyczenie i przeniesc do innego szpitala-wtedy dopiero podpadlam. Ganialam po
                szpitalu za lekarka zeby sie dowiedziec co musze zrobic a po 3 godzinach uzeran
                spakowalam sie i ucieklam.
                Tam jets naprawde koszmarrrrnie!
                • katrem Re: byle nie w PRASKIM! 18.01.06, 23:07
                  To faktycznie może akurat kiepsko trafiłaś.
                  Ja tam leżałam na ginekologii - pielęgniarki i lekarze super.
                  Tam pracuje moja lekarka prowadząca ciążę i z nią tam właśnie zamierzam rodzić,
                  ze względu właśnie na świetne podejście do pacjenta! Położną też już mam
                  namierzonąsmile
                  • kwiatek-21 Re: byle nie w PRASKIM! 19.01.06, 10:19
                    ja tez leżałam w praskim trafiłam tam w 24 tyg i jestem zachwycona miły
                    personel uczynny i zaradny może nie ma luksusów ale jest super atmosfera wiecie
                    jak to jest nie ma idealnego szpitala i w kazdym znajdzie się ktoś kogo nie
                    zaakceptujecie ja tez zamierzam tam rdzić chodze i prowadze ciąże u dr.
                    Fidzińskiego i zamierzam tam rodzic pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka