Dodaj do ulubionych

Położna p.Błędowska Bielański

16.03.06, 22:59
Cześć dziewczyny,
czy znacie może położną ze szpitala Bielańskiego p.Błędowską. Prosze napiszcie
mi coś o niej. Polecono mi ją, a nie miałam okazji się jeszcze z nią spotkać.
Obserwuj wątek
    • alcarin Re: Położna p.Błędowska Bielański 18.03.06, 15:12
      Mnie tez polecila ja znajoma. To bardzo mila pani, chodzilam do niej na szkole
      rodzenia.
      • kli0000 Re: Położna p.Błędowska Bielański 19.03.06, 14:56
        przepraszm ale ja odniosłam inne wrażenie.Pani położna Błędowska pracuje też w
        izbie przyjęć i miałam okazję kilka razy trafić na ktg na jej dyżur .Nie mogę
        powiedzieć żeby była miła .Miałam pecha trafiłam na jej dyżur do porodu była
        zimna jak lód dopuki mąż nie załatwił tego we właśiwy sposób.mśLę że ta Pani nie
        rodziła/ idlatego jest jej obojętny ból rodzącej kobiety.
        • iza3108 Re: Położna p.Błędowska Bielański 20.05.06, 09:44
          2 razy miałam styczność z tą panią na KTG, poprostu koszmar, bałam sie jej o
          cokolwiek zapytać, jestem 9 dni po terminie jak zapytałam czy jest możliwość
          wykonania badania wód płodowych to wyśmiała mnie i stwierdziła ze bzdur sie
          naczytałam i takiego badania sie nie wykonuje, a na forum dziewczyny piszą ze
          maja takie badania robione więc niewiem już co jest grane, wogóle ta pani robi
          łaskę że tam pracuje może niech zmieni zawód.
          • bilkan Re: Położna p.Błędowska Bielański 20.05.06, 14:34
            Pani Ania kto by pomyślał ja rodziłam z Panią Anią byłam z nią umówiona do
            porodu pewnie to zmienia postać rzeczy masz kasę jest miło/?ale w sali porodowej
            bywa że sa dwie położne zawsze możesz poprosić Panią która zjmowała by się tobą
            .jak ja rodziłam dyżur miała taka fajna położna pani Grażyna świetna babka
            przemiła pomagała rodzącym z takim sercem .Amogłam widzieć bo była pełna
            porodowa mną zajmowała się własnie pani Ania a obok rodziła druga pani wiec
            miałam okazję zobaczyć jak pracuje położna na dyżurze.Podziwiałam panią Grażynę
            mimo dużej ilości pracy potrafiła każdej poświęcić tyle czasu .A jako fachowiec
            sprawdzała się rewelacyjnie i słyszałam na położnictwie jak pacjentki chwaliły
            tę panią.
            • iza3108 Re: Położna p.Błędowska Bielański 20.05.06, 21:07
              tak to jest prawda jak masz pieniądze to i władzę, ale tu nie o to chodzi bo ja
              tez jestem umówiona z położną w Bielańskim tylko akurat dzis nie miała dyzuru a
              ja trafiłam akurat na p.Błędowską na KTG, gdybym trafiła do szpitala z ulicy na
              poród i na nią trafiła to wolałabym rodzić na ulicy niż z nią, ja rozumiem
              każdy może mieć zły dzień ale już drugi raz trafiłam na jej skrzywioną "buzię"
              i bezsensowne odpowiedzi na pytania.
    • jola1122 Re: Położna p.Błędowska Bielański 22.05.06, 17:09
      jest fatalna, niemiła, arogancka i złośliwa. współczuję wszystkim kobietom,
      które z nią rodzą!
    • 1kama2 Re: Położna p.Błędowska Bielański 18.06.06, 20:44
      Ja miałam przyjemność spotkać panią Anię w izbie i później w sali porodowej. W
      izbie był zawsze duży ruch jak chodziłam na monitory i zaganiane położne, ale
      nie odebrałam pani Ani jako osoby niesympatycznej, a opieką w czasie porodu
      byłam zachwycona. Trafiłam na jej dyżur i uważam, że miałam szczęście. Oprócz
      mnie były jeszcze 3 rodzące i żadna z nas nie miała umówionej położnej. Ja
      rodziłam w sali dwuosobowej. Pani Ania zajmowała się nami cały czas, uczyła
      oddychać, proponowała prysznic,chodzenie, piłkę . Wiedziałam jak postępuje
      poród i kiedy mogę mieć znieczulenie. Wszystkie urodziłyśmy szczęsliwie na
      dyżurze pani Ani i byłyśmy bardzo zadowolone z opieki. Po porodzie uczyła nas
      jak karmić nasze maluszki. Uważam, że to bardzo sympatyczna i doświadczona
      położna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka