Dodaj do ulubionych

kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medzie?

11.05.06, 14:12
Lux med w Warszawie, najlepiej lekarz pracujący w szpitalu, możecie kogoś
polecić?, Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • zochowko Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 19.07.06, 18:41
      Dr Antepowicz lub dr Celińska
      • xyz113 Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 19.07.06, 23:50
        Witaj, rzeczywiście byłam u obu Pań i uważam jak na razie, że to dwie godne
        polecenia lekarki. Wiem, że dr. Antepowiecz jest ze szpitala Bielańskiego a dr.
        Celińska ze Starynkiewicza. Czy może prowadziłaś ciążę u którejś? Dziękuję za
        odp.
    • bramborek11 Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 20.07.06, 11:12
      w umowie o świadczeniach ( pakiety indywidualne) jest zastrzeżenie że ciąz
      zagrożonych nie prowadzą
      dr Antepowicz nie chce wypisywac dłuższych zwolnien lekarskich bo jest na
      czarnej liśie w ZUS-e, miala juz kiedyś wstrzymane wydawanie
      • 0306a do bramborek11 20.07.06, 12:13
        Witaj,
        Nie bardzo rozumiem tego zastrzeżenia w umowie, że ciąż zagrożonych nie
        prowadzą- przecież to bzdura kompletna, czy oni powariowali, nie wydaje mi się,
        że tak moga postępować, to gdzie prowadzić zagrożone ciąże??????????????
        A jeśli chodzi o dr. Antepowicz- to jeśli ktoś ma wskazania, uzasadnione do np.
        leżenia to też są problemy u Pani dr? pozdrawiam
      • marweg25 Re: kto do porwadznia zagrożonej ciąży w Lux medz 20.07.06, 14:21
        Dużym problemem jest fakt, że obie panie są b. mocno oblegane. Ograniczają też
        liczbę godzin w luxmedzie (szczególnie or Antepowicz). Efekt jest taki, że na
        wizytę można się zapisać dopiero za 2 czasem nawet 3 miesiące. Nie wybrażam
        sobie w tej sytuacji prowadzenia ciąży prawidłowej a co dopiero zagrożonej.
        • xyz113 do marweg25 20.07.06, 16:07
          Co w takim razie robić, kto w Lux-medzie jest jeszcze godny polecenia, już sama
          nie wiem.... Rzeczywiście dzisiaj zadzowniłam do Lux medu i do dr. Celińskiej
          najbliższy wolny termin to październik..).
          Do kogo chodzić?
          • duszka30 Re: do marweg25 20.07.06, 16:16
            Ja proponuję Dr Radosiewicz, przyjmuje na Chmielnej, nie miałam zagrożonej
            ciąży, ale jest bardzo skrupulatna i dokładna, a przy tym ogromnie sympatyczna,
            wiem niestety, że od 24 lipca do 20 sierpnia jest na urlopie, a w Lux Med
            przyjmuje tylko we środy.
            • amatus Re: do marweg25 20.07.06, 16:53
              Hey, ja mialam ciaze zagrozona i prowadzila mi ja P. dr Pawlowska z Pulawskiej.
              Serdecznie ja polecam, choc jest bardzo oblegana. Mi duzo pomogla. teraz jestem
              w 36 tc i jest wszystko ok.
            • misia_as Re: do marweg25 24.07.06, 16:08
              Jesteś pewna, ze dr Radosiewicz pracuje jeszcze w LuxMedzie. Byłam co prawda u
              niej w czerwcu, ale teraz nie widnieje w spisie ginekologów LUXMEDu.
              • duszka30 Re: do marweg25 24.07.06, 16:35
                Ja miałam informację, że ma do 20 sierpnia urlop.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka