water_lilly 31.05.06, 23:37 Czy na Solcu "tną" z marszu? Czy może jest tam jakaś położna, która jest za ochroną krocza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaaleksandra Re: SOLEC - ochrona krocza? 01.06.06, 09:27 Do końca września jest tam remont, więc jeśli masz termin w tym czasie, to szukaj innego szpitala. Położne z Solca stosują ochronę krocza, np. Pani Komosa. Wejdź na jej stronę www.rodzimy.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mon-ya Re: SOLEC - ochrona krocza? 01.06.06, 11:08 Pare dni temu byl na tapecie taki watek, zreszta - powtarza sie co pare dni. Wpisz w wyszukiwarke SOLEC, a bedziesz miala wszystkie watki. Komosa to mistrzyni swiata w ochronie krocza Jesli bedziesz z nia rodzic, mozesz miec pewnosc, ze jesli Cie natna, to naprawde bylo to konieczne. Ale postaraj sie sama dobrze przygotowac: masaz krocza, cwiczenia, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kasinekg Re: SOLEC - ochrona krocza? 18.07.06, 22:14 Na solcu rodziłam z Komosą, bez nacięcia i pęknięcia, ale dość starannie się do tego przygotowałam ćwicząc na epi-no Odpowiedz Link Zgłoś
water_lilly Re: SOLEC - ochrona krocza? 19.07.06, 02:03 czy tylko Komosa dba o krocze? Bo wszędzie przewija się tylko jej nazwisko... Słyszałam też, że potrafi nie przyjechać na umówiony poród - a to już komfortowe nie jest. Może znacie inne położne z Solca godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
jopol5 Re: SOLEC - ochrona krocza? 20.07.06, 09:09 Ja z panią Komosą rodziłam prawie trzy lata temu i krocze nacinała rutynowo nie informowała o przebigu porodu a efekt był taki ze po nacieciu krocza mała nieomal wypadła lekarz pytała położną "tylko po co było to' bardzo wymowne rodziło w tym dniu ze mną na dyżuże pani Komosy 7 dziewczyn i wszystkie były nacinane rutynowo może coś się zmieniło oby tak było pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś