slodziak01 30.06.06, 13:37 Czy ktoś zna tego lekarza? Jaki jest? Zapisałam się, bo potrzebuję dość szybko dostać się na wizytę. Czy robi on podczas wizyty usg? Jest to wizyta prywatnie - odpłątna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 30.06.06, 17:37 to mój lekarz prowadzący. jeśli będziesz chodzić do przychodni przyszpitalnej na Żelaznej, to za konsultacje i badanie zapłacisz 70 zł. inne badania, takie jak USG, morfologia, poziom cukru, mocz... wykonuje się oddzielnie, za odzielną opłatą. jesli chodzi o lekarza, to minusem jest to, że on nie uczestniczy w porodach, nie może więc zaopiekować się w tym czasie swoją pacjentką, ale może ci dać namiary na innego lekarza w razie czego. po za tym jest miły. moja ciąża przebiegała bezproblemowo, po za tym, że ja byłam bardziej niż zwykle osłabiona (torsje, mdłości, infekcje górnych dróg oddechowych, ogólne osłabienie), ale dostałam zwolnienie z pracy, żeby móc dbać o siebie. czasem mam wrażenie, że jest on trochę roztargniony i muszę sama go wypytywać o rzeczy, które rozpoczął na poprzedniej wizycie, np. przepisanie żelaza, czy no-spy. Odpowiedz Link Zgłoś
susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 30.06.06, 17:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=39539355 Odpowiedz Link Zgłoś
irenan2000 Re: dr. Szulc z Żelaznej 04.07.06, 11:37 Ja też chodzę do tego lekarza i jestem zadowolona. Dziwi mnie tylko wypowiedz poprzedniczki, że nie uczestniczy w porodach. To tak naprawde to czym sie zajmuje na dyzurach. Nie sądzę żeby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 04.07.06, 23:16 Mi powiedziano w przychodni, że on się tym nie zajmuje. Nie wiem dlaczego, tez się zdziwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: dr. Szulc z Żelaznej 05.07.06, 14:39 może chodziło o to, że nie przyjeżdża do indywidualnego prowadzenia porodów (przecież lekarza tak jak położną można wynająć do indywidualnej opieki podczas porodu). Odpowiedz Link Zgłoś
susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 06.07.06, 13:54 tak, właśnie o to chodziło. indywidualną opieką w czasie porodu zajmują się wyznaczeni lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś