Dodaj do ulubionych

dr. Szulc z Żelaznej

30.06.06, 13:37
Czy ktoś zna tego lekarza? Jaki jest? Zapisałam się, bo potrzebuję dość
szybko dostać się na wizytę. Czy robi on podczas wizyty usg? Jest to wizyta
prywatnie - odpłątna.
Obserwuj wątek
    • susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 30.06.06, 17:37
      to mój lekarz prowadzący. jeśli będziesz chodzić do przychodni przyszpitalnej
      na Żelaznej, to za konsultacje i badanie zapłacisz 70 zł. inne badania, takie
      jak USG, morfologia, poziom cukru, mocz... wykonuje się oddzielnie, za odzielną
      opłatą. jesli chodzi o lekarza, to minusem jest to, że on nie uczestniczy w
      porodach, nie może więc zaopiekować się w tym czasie swoją pacjentką, ale może
      ci dać namiary na innego lekarza w razie czego. po za tym jest miły. moja ciąża
      przebiegała bezproblemowo, po za tym, że ja byłam bardziej niż zwykle osłabiona
      (torsje, mdłości, infekcje górnych dróg oddechowych, ogólne osłabienie), ale
      dostałam zwolnienie z pracy, żeby móc dbać o siebie. czasem mam wrażenie, że
      jest on trochę roztargniony i muszę sama go wypytywać o rzeczy, które rozpoczął
      na poprzedniej wizycie, np. przepisanie żelaza, czy no-spy.
    • susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 30.06.06, 17:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=39539355
    • irenan2000 Re: dr. Szulc z Żelaznej 04.07.06, 11:37
      Ja też chodzę do tego lekarza i jestem zadowolona.
      Dziwi mnie tylko wypowiedz poprzedniczki, że nie uczestniczy w porodach. To tak
      naprawde to czym sie zajmuje na dyzurach. Nie sądzę żeby tak było.
      • susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 04.07.06, 23:16
        Mi powiedziano w przychodni, że on się tym nie zajmuje. Nie wiem dlaczego, tez
        się zdziwiłam.
        • laminja Re: dr. Szulc z Żelaznej 05.07.06, 14:39
          może chodziło o to, że nie przyjeżdża do indywidualnego prowadzenia porodów
          (przecież lekarza tak jak położną można wynająć do indywidualnej opieki podczas
          porodu).
          • susannamotylek Re: dr. Szulc z Żelaznej 06.07.06, 13:54
            tak, właśnie o to chodziło. indywidualną opieką w czasie porodu zajmują się
            wyznaczeni lekarze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka