renata9617 16.03.07, 10:01 Super szpital.Rodziłam tam dwa razy.Zawsze miła i fachowa obsługa.Bardzo życzliwy personel zarówno lekarze jak i położe.Na sali porodowej super warunki.Gdybym miała rodzić jeszcze raz to tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azatorska1 Re: Przasnysz 08.11.08, 12:35 Zdecydowanie koleżankę popieram. Jestem z Warszawy ale w związku z tym co sie tu wyprawia w 8 dobie po terminie zdecydowaliśmy się na wycieczkę do Przasnysza. Od razu zostałam przyjęta na oddział (w Wawie ciągle słuchałam, że nie ma na to szans bo nie ma miejsc). Moja dzidzia nie spieszyła się na świat i nie było postepu w porodzie więc lekarze wykonali cesarskie cięcie. Dziewczyny opieka położnych była po prostu rewelacyjna !!! Jestem w rodzinie najmłodsza. I wszystkie kobitki z mojej rodziny były zaskoczone takim podejściem do pacjęta. Tam naprawdę nie jesteś pozostawiona sama sobie. Położne interesują się czy nic Cię nie boli, czy nie potrzebujesz pomocy przy dziecku itp. W tym szpitalu położna codziennie kąpie maluszka, pakazuje Ci jak należy pielęgnować pępek itp. W Wawie w życiu się tego nie doprosicie.. Co więcej położne nie udają że nie słyszą placzu dziecka. Raz w nocy położna pomagała mi w karmieniu mojej córci cierpliwie przez 2 godziny (m.in. pokazywała mi różne pozycje do karmienia). Co więcej szpital bardzo czyściutki i ładnie urządzony. I wszystko to bez oglądania się na kasę. Nieprawdopodobne a jednak prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś