malgosiaw32 04.09.09, 07:55 Od września mam abonament w tej firmie i bedę chciała zapisać tam swoją 2,5 letnią córkę i synka który ma się wkrótce urodzić, czy znacie i możecie polecić dobergo i oddanego dzieciom pediatrę z tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_me Re: Pediatra z enel-med 04.09.09, 09:42 ja polecam dr. Blachowską. Miałam również abonament w enel medzie teraz niestety w LIMie. Byliśmy pacjentami dr. Blachowskiej. Chłopcy chodzili do niej w zasadzie od urodzenia. Ja byłam zadowolona, byłam u kilku innych lekarzy i niestety porażka. Dr. Blachowską też mi polecono. Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: Pediatra z enel-med 04.09.09, 15:28 Nie wiem jaki oddział Cie interesuje,ale ja moge polecić dr.Wasążnika (o. blue city). Moja córa "uczęszcza" do niego od 19 m- cy. Młody,fachowy lekarz.Niestety są do niego długie terminy... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia131 Re: Pediatra z enel-med 04.09.09, 16:39 Dr Wasążnik jest super, tez polecam, młody, ma b. dobry kontakt z dzieckiem i z rodzicami również. Poza tym dr Rutka, byłam kilka razy i jest ok, tak samo dr Mierzecki, małomówny, ale fachowy. Dr Blachowską osobiście odradzam, miałam z nią niemiłe doświadczenie, moja znajoma podobnie, więc to nie jest tylko moja odosobniona opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: Pediatra z enel-med 04.09.09, 17:14 Ja również polecam Dr. Wasążnika Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaw32 Re: Pediatra z enel-med 05.09.09, 12:30 Dzięki, nie wiecie czy dr Wasążnik przyjmuje tylko w Blue City? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia131 Re: Pediatra z enel-med 05.09.09, 13:33 Na stronie enelmedu jest grafik przyjmowania lekarzy, możesz sobie sprawdzic, na samym dole na stronie głównej Odpowiedz Link Zgłoś
gp-pp Re: Pediatra z enel-med 06.09.09, 16:01 jeśli oddział Puławska polecam dr. Justynę Maciejewską - młoda lekarka, ale bardzo dokładna, precyzyjna, poświęcająca pacjentom tyle czasu, ile potrzebują. Chodzimy do niej z Małym od 2 tygodnia życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Pediatra z enel-med 06.09.09, 20:44 Na regularne przeglady techniczne uczeszczamy do dr. Sokolowskiej. Jestesmy zadowoleni. Incydentalnie trafialismy do roznych osob i bywalo roznie Odpowiedz Link Zgłoś