arnold7 16.01.04, 23:25 Stan na lato 2003: arnoldvonkattowitz.webpark.pl/aut4.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Arnold, nie kłam 17.01.04, 08:36 Ta popękana betonowa droga, która widac na zdjęciach w tym linku, to nie jest i nie ma być A4. A4 na zachód od węzła w Kleszczowie już oddana do użytku (otworzył ją praemier Miller w dniu, w którym miała miejsce ta katasrofa śmigłowca), a na wschód od tego węzła jest budowana wcale nie wzdłuż poniemieckiej "betonówki". www.gddkia.gov.pl/html/aktualnosci_inf97.htm www.mi.gov.pl/prezentacje/jednostki/13/zdjecia/1.jpg www.mi.gov.pl/prezentacje/jednostki/13/zdjecia/2.jpg www.mi.gov.pl/prezentacje/jednostki/13/zdjecia/3.jpg www.mi.gov.pl/prezentacje/jednostki/13/zdjecia/4.jpg www.mi.gov.pl/prezentacje/jednostki/13/zdjecia/6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Arnold, nie kłam 17.01.04, 10:34 Przestan sie bawic ptaszkiem i pomysl. Na tej stronie sa zdjecia z budowy ostatnio oddanego odcinka A-4. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arnold, nie kłam 18.01.04, 08:55 arnold7 napisał: > Przestan sie bawic ptaszkiem i pomysl. Adminie, jaki poziom chamstwa będziesz tolerował? Na tej stronie sa zdjecia z budowy > ostatnio oddanego odcinka A-4. Ale nie tylko te zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Arnold, nie kłam 18.01.04, 12:33 arcykr napisał: > arnold7 napisał: > > > Przestan sie bawic ptaszkiem i pomysl. > Adminie, jaki poziom chamstwa będziesz tolerował? > > Na tej stronie sa zdjecia z budowy > > ostatnio oddanego odcinka A-4. > Ale nie tylko te zdjęcia. Na tej stronie sa zdjecia z budowy A-4. Stare betonowe plyty sa jej integralna czescia, po zmieleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arnold, nie kłam 19.01.04, 09:48 arnold7 napisał: > Na tej stronie sa zdjecia z budowy A-4. Stare betonowe plyty sa jej integralna > czescia, po zmieleniu. Dopiero teraz o tym piszesz, krętaczu... Napisz o tym na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Motto dla arnolda 18.01.04, 09:01 "Beę mówił prawdę, całą prawdę i tylko prawdę". Nie jest prawdą, że jakikolwiek odcinek A4 pod Gliwicami (to nie to samo, co E40) w 2003 roku był popękaną betonówką, a niektóre zdjęcia w podanym przez cobie linku to własnie sugerują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db230te Re: Autobana kole Glywitz IP: *.cymes.net / 62.53.138.* 17.01.04, 11:19 A co z infrastruktura autostrady ? Beda parkingi, stacje benzynowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Autobana kole Glywitz IP: 62.233.241.* 18.01.04, 19:37 "AUTOSTRADA DO NIEBA", DO RAJU, DO... REICHU!!! Pozdrowienia dla Arnolda7 za obecność na Forum! Odpowiedz Link Zgłoś